Arvixe versus A2-hosting: welke moet u gebruiken?

Met zoveel functies en zoveel bedrijven, kan het moeilijk zijn om de belangrijke beslissing te nemen welk webhostingbedrijf voor uw website moet kiezen. Gebruik deze één-op-één vergelijking tussen Arvixe en A2 Hosting om u te helpen uw keuzes te beperken.


Arvixe is misschien niet zo bekend als sommige hostingbedrijven, maar het heeft een reputatie opgebouwd als een van de snelstgroeiende webhostingbedrijven in de branche. A2 Hosting werd voor het eerst gelanceerd met het oog op ontwikkelaars, en hun primaire focus op de prestaties.

Beide bedrijven zijn begin 2000 begonnen – Arvixe in 2004 en A2 Hosting in 2003. Arvixe en A2 Hosting bieden beide shared hosting, managed WordPress-hosting en VPS en dedicated serverplannen. Arvixe heeft zowel Linux- als Windows-opties, terwijl A2 Hosting alleen Linux is.

Arvixe werd door Inc.com genoemd als een van de snelstgroeiende bedrijven in de Verenigde Staten en werd in 2015 uitgeroepen tot PCMag Editor’s Choice. A2 Hosting heeft vele ‘best of’-prijzen gewonnen, waaronder’ Best Web Hosting ‘van verschillende sites in 2015.

Arvixe werd in 2014 gekocht door Endurance International Group (EIG). Er zijn veel webhostingbedrijven onder de vlag van EIG, maar ze opereren allemaal onder hun eigen originele namen. Hoewel EIG-bedrijven geen klonen van elkaar zijn, zijn ze vergelijkbaar genoeg dat als je er problemen mee hebt gehad, je misschien dezelfde problemen hebt met een andere.

A2 Hosting is particulier eigendom en heeft zijn hoofdkantoor in Ann Arbor, Michigan. De naam van het bedrijf komt van de “A” in Ann Arbor.

Vergelijk de prestaties van Arvixe en A2 Hosting

Uptime en betrouwbaarheid

Uptime. Arvixe heeft een garantie van 99,9%, met een gratis maandteruggave als het maandgemiddelde onder dat percentage komt. A2 Hosting heeft dezelfde 99,9% garantie, waarbij 5% van de maandelijkse vergoeding wordt terugbetaald voor elk uur dat uw website niet bereikbaar is vanwege apparatuur of netwerkstoringen.

Prestatie. Arvixe plaatst veel van de sitegerelateerde gegevens op SSD’s, inclusief databases en e-mailservers, voor snelle prestaties. A2 gebruikt Dell-servers met quad-core processors en al hun plannen maken gebruik van SSD-opslag.

Een door Arvixe gehoste website leverde een laadtijd van 1,05 sec op, sneller dan 89% van de geteste sites. Een test van een vergelijkbare A2-site resulteerde in een bijna even indrukwekkende laadtijd van 1,49 seconden, sneller dan 81% van de geteste sites.

Betrouwbaarheid. Arvixe heeft datacenters over de hele wereld – in Noord-Amerika (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) en (Hong Kong). Alle datacenters zijn volledig redundant, met meerdere opties voor stroom en koeling. De datacenters worden ter plaatse bewaakt op veiligheid en betrouwbaarheid.

A2 Hosting is ook wereldwijd met datacenters in Michigan, Amsterdam en Singapore. De datacenters worden aangedreven en gekoeld met redundantie en dieselback-ups en worden ter plaatse bewaakt op veiligheid en betrouwbaarheid. Ze hebben ook meer redundantie door viervoudige netwerkconnectiviteit in hun datacenters.

Mening

Dit is een van de zeldzame vergelijkingen waarbij beide hostingbedrijven schitteren. Beide bieden snelle, betrouwbare prestaties.

Vergelijk de functies van Arvixe en A2 Hosting

Belangrijkste kenmerken

Notitie: Een misleidende term die u zult tegenkomen wanneer functies worden besproken, is ‘onbeperkt’ – ook wel ‘onbeperkt’ genoemd. Het betekent niet ‘zoveel gebruiken als je wilt’. In plaats daarvan verwijzen de termen naar wat hostingbedrijven ‘redelijk gebruik’ achten, en hostingbedrijven zullen sites straffen waarvan zij denken dat ze verder gaan – hoewel de meeste gebruikers nooit eerlijk gebruik zullen overschrijden.

Domeinregistratie. Beide hosts zijn domeinregistreerders. Arvixe verschilt van de industriestandaard – het biedt een gratis domein zolang u het plan heeft. Arvixe biedt ook een gratis transfer aan als je al een domein elders hebt. A2 Hosting biedt geen gratis domeinregistratie en er zijn kosten verbonden aan het overzetten van een domein van waar dan ook.

website bouwer. Arvixe biedt RvSiteBuilder, een WYSIWYG-editor met meer dan 600 websjablonen. A2 Hosting heeft in geen van haar plannen een geïntegreerde websitebouwer, maar ondersteunt wel de meeste gratis en commerciële websitebouwers.

Databases. Arvixe biedt onbeperkte MySQL-databases en ondersteunt PostgreSQL-databases. A2 Hosting biedt onbeperkte MySQL-databases op alle behalve de laagste laag, die beperkt is tot 5 databases. Het ondersteunt ook PostgreSQL.

Emailaccounts. Arvixe biedt onbeperkte e-mailaccounts en doorsturen van e-mail. A2 heeft opnieuw onbeperkt, behalve het laagste niveau, dat beperkt is tot 25 accounts. Onbeperkte accounts zijn een voordeel als u werknemers heeft, omdat hierdoor afzonderlijke accounts voor elk account kunnen worden ingesteld en elke afdeling in uw bedrijf, zoals verkoop, ondersteuning en info, een apart account kan hebben.

WordPress-hosting. Zowel Arvixe als A2 Hosting bieden beheerde WordPress-abonnementen. De meeste hostingbedrijven vragen meer voor beheerde WordPress-abonnementen dan een standaard gedeeld abonnement. Een deel van de extra kosten is te wijten aan het feit dat beheerde WordPress-plannen op geoptimaliseerde servers worden geplaatst met caching en extra beveiliging om de prestaties en stabiliteit te verbeteren.

Een ander voordeel van managed WordPress-hosting is dat automatische back-ups en updates van uw WordPress-sites voor u worden gedaan. Dit bevrijdt u van de technische dingen en stelt u in staat om u te concentreren op wat belangrijk is: uw inhoud. Noch Arvixe noch A2 Hosting brengt extra kosten in rekening voor hun WordPress-abonnementen.

eCommerce-oplossing. Arvixe en A2 Hosting ondersteunen enkele gratis en commerciële eCommerce-opties, waarvan vele met 24/7 ondersteuning en automatische installatie.

Back-ups. Arvixe maakt dagelijkse snapshot-back-ups van zijn servers met behulp van R1Soft, dat voor klanten toegankelijk is via het configuratiescherm. Back-ups worden voor redundantie op een aparte server gehost. A2 biedt Server Rewind voor alle behalve de laagste niveaus. Server Rewind maakt periodieke automatische snapshots van uw site en maakt het herstel van bestanden, databases of de hele site mogelijk.

Hostingbeveiliging. Arvixe scant en proactief tegen DDoS-bedreigingen en biedt bescherming tegen brute force-aanvallen. Arvixe-plannen worden geleverd met SpamAssassin en Spamhaus-filtering voor e-mail.

A2 Hosting neemt de beveiliging ook serieus en scant en proactief tegen DDoS-bedreigingen, malware en virussen met zijn gratis beveiliging en HackScan – die gratis worden aangeboden. Het maakt gebruik van standaard Spambescherming, plus Barracuda Advanced Spam Filtering voor e-mail. A2 biedt ook de Patchman Enhanced Security Tool, die scant naar software en apps die moeten worden gepatcht en u op de hoogte stelt wanneer apps verouderd zijn.

De zakelijke abonnementen van Arvixe hebben gratis SSL zolang u een abonnement heeft bij Arvixe en er zijn privé-SSL’s te koop. A2 biedt gratis gedeelde SSL voor zijn plannen via cPanel, en Private SSL kan ook worden gekocht.
Controlepaneel. Arvixe en A2 Hosting gebruiken het industriestandaard cPanel.

Groen. A2 heeft een 100% koolstofvrije voetafdruk en neemt actief deel aan het planten van bomen en andere milieuvriendelijke activiteiten in Ann Arbor.

Partner- en resellerprogramma’s. Het partnerprogramma van Arvixe betaalt van $ 70 tot $ 135 per verwijzing, afhankelijk van het aantal verwijzingen dat je per maand hebt. Arvixe heeft ook een resellerprogramma voor zowel Linux als Windows. Het partnerprogramma van A2 Hosting biedt $ 10 alleen voor aanmelding en vervolgens $ 85 per verwijzing. A2 heeft drie SSD-resellerplannen.

Extra’s. Arvixe wordt geleverd met in totaal $ 200 aan advertentiekredieten voor Google en Yahoo. A2 heeft $ 50 aan credits voor Bing / Yahoo. Arvixe biedt “Priority Support” tegen een extra maandelijks bedrag. A2 heeft alleen e-mail- en advertentiebeheer-hostingplannen voor maandelijkse kosten.

Mening.

Beide webhostingbedrijven bieden een breed scala aan functies. Arvixe’s ‘gratis domein zolang je een plan hebt’, ondersteuning voor zowel Linux als Windows, en de geïntegreerde websitebouwer, geeft Arvixe echter een kleine voorsprong op A2 Hosting op de afdeling Functies.

Vergelijk de webhostingplannen en prijzen van Arvixe en A2 Hosting

Hostingplannen & Prijzen

Notitie: Prijzen voor webhosting veranderen voortdurend vanwege het concurrerende karakter van het bedrijf en promotionele prijzen zijn gebruikelijk. Promotieprijzen zijn vaak beperkt tot de eerste servicetermijn, dus als u zich aanmeldt voor een langere termijn, bespaart u meer.

Zelfs zonder promo’s leiden langere servicevoorwaarden meestal tot prijsverlagingen voor de meeste hostingbedrijven. De onderstaande prijzen weerspiegelen de prijzen op het moment van deze vergelijking.

Arvixe. Arvixe verdeelt zijn gedeelde Linux-abonnementen in PersonalClass voor $ 4 per maand, PersonalClassPro voor $ 7 per maand, BusinessClass voor $ 22 per maand en BusinessClassPro voor $ 35 per maand. Alle lagen bieden onbeperkte ruimte, bandbreedte, e-mails en databases. De Pro-lagen staan ​​een onbeperkt aantal sites toe, terwijl de normale niveaus slechts zes toestaan. BusinessClass en BusinessClassPro hebben minder gebruikers op de server, waardoor het in feite gedeelde hosting is met VPS-functies.

De ASP (Windows) -plannen lopen een paar dollar meer voor elke laag. De gedeelde plannen van Arvixe voorzien in onbeperkte MySQL- en PostgreSQL-databases. Bovendien hebben BusinessClass-abonnementen een gratis SSL-certificaat zolang de site bij Arvixe wordt gehost.

Arvixe biedt twee beheerde WordPress-abonnementen, voor $ 4 en $ 7 per maand, hetzelfde als voor gedeelde hosting. Alle abonnementen worden geleverd met onbeperkte bandbreedte, onbeperkte opslag en een onbeperkt aantal databases. Het $ 4-abonnement is beperkt tot 6 websites, terwijl het $ 7-abonnement een onbeperkt aantal toestaat.

A2-hosting. A2 biedt drie gedeelde abonnementen: Lite, dat één site, vijf databases mogelijk maakt en $ 3,92 per maand kost; Swift, waarmee onbeperkte websites en onbeperkte databases mogelijk zijn, en kost $ 4,90 per maand; en Turbo, die ook onbeperkte websites en databases heeft, en kost $ 9,31 per maand. Alle drie hebben ze onbeperkte SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte. A2 Hosting heeft ook CloudLinux, een versie van het Centos-besturingssysteem die sneller is en stelt dat het minder klanten per server heeft dan de meeste.

A2 biedt drie beheerde WordPress-abonnementen. Lite is beperkt tot één website en vijf databases en kost $ 3,92 per maand. Swift en Turbo bieden onbeperkte websites en databases en kosten respectievelijk $ 4,90 en $ 9,31 per maand. Alle abonnementen zijn SSD-gebaseerd en hebben caching, hoewel het Turbo Plan caching heeft geoptimaliseerd. Ze hebben allemaal CDN en extra beveiligingsopties. Swift en Turbo worden ook geleverd met Server Rewind voor back-ups.

VPS en speciale plannen: Arvixe biedt twee VPS-lagen in zowel Linux als Windows. Arvixe-abonnementen kosten $ 40 en $ 70 per maand voor de Linux-optie. De twee Windows VPS-niveaus zijn $ 60 en $ 100 per maand. Alle vier Arvixe-abonnementen hebben onbeperkte bandbreedte en ze worden geleverd met een gratis SSL-certificaat zolang u het plan heeft. A2 Hosting bood onbeheerde en beheerde VPS-abonnementen aan, met elk drie niveaus. Ze zijn allemaal op SSD gebaseerd, het onbeheerde varieert van $ 5 tot $ 15 per maand en het beheerde van $ 32,99 tot $ 65,99 per maand.

De zes dedicated serverlagen met één processor van Arvixe zijn geprijsd van $ 128,70 per maand tot $ 227,50 per maand. Voor degenen die meer prestaties nodig hebben, heeft Arvixe twee niveaus met meerdere processors voor $ 357,30 per maand. Arvixe biedt ook cloudopties, beginnend bij $ 108 per maand. Alle speciale abonnementen van Arvixe worden voor u beheerd. A2 Hosting heeft opnieuw onbeheerde en beheerde dedicated serverplannen. De onbeheerde start bij $ 99,59 per maand en de beheerde start bij $ 141,09 per maand.

Geldteruggarantie: De 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van Arvixe is beter dan de industriestandaard. A2 biedt een ‘Altijd geld-terug-garantie’. De eerste 30 dagen geven een volledige terugbetaling en na 30 dagen wordt de terugbetaling pro rata berekend. Als u de gratis domeinregistratie op Arvixe heeft, wordt er geen domeinregistratiekost ingehouden op elke terugbetaling en behoudt u de domeinnaam.

Mening.

Deze twee hostingbedrijven zijn scherp geprijsd, maar als u Windows nodig heeft, is Arvixe uw enige keuze tussen deze twee. De VPS-abonnementen van A2 Hosting hebben een aantal vrij krappe limieten voor opslag en bandbreedte, maar voor een kleinere site of bedrijf dat de voordelen van een VPS wil, zijn de prijzen moeilijk te verslaan.

Vergelijk hoe gebruiksvriendelijk Arvixe en A2 Hosting zijn

Makkelijk te gebruiken

Controlepaneel. Arvixe en A2 Hosting gebruiken beide de gebruiksvriendelijke, op pictogrammen gebaseerde interface van het industriestandaard cPanel. Dit maakt het overzetten van uw site minder moeilijk als u besluit om in de toekomst van hostingbedrijf te wisselen.

Installatieprogramma met één klik. Zowel Arvixe als A2 Hosting gebruiken Softaculous als het één-klik-installatieprogramma voor honderden applicaties.

Website navigatie. De sites van zowel Arvixe als A2 Hosting zijn goed ingedeeld. Beiden hebben handige vergelijkingsgrafieken voor het vergelijken van niveaus in hun plannen, waarbij A2-grafieken een handige pop-upfunctie hebben voor termen die in de grafieken worden gebruikt.

Mening.

Deze twee hostingbedrijven zijn vrijwel identiek in gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid.

Vergelijk de ondersteuning van Arvixe en A2 Hosting

Technische en klantenondersteuning

Arvixe had vroeger een uitstekende reputatie op het gebied van klantenondersteuning. Sinds de uitkoop van de EIG zijn de klachten van klanten over service en ondersteuning gestegen. Het scoort echter nog steeds boven het gemiddelde in klantenondersteuning. Klanten beoordelen A2 Hosting consequent hoog vanwege de kennis en vriendelijkheid van het ondersteunings- en servicepersoneel.

Arvixe en A2 Hosting hebben 24/7 een telefoon, e-mail en live chat. Beiden hebben een uitgebreide kennisbank met tutorials en video’s, en beide hebben een actieve blog. Beiden zijn aanwezig op sociale media met Facebook-, Google +, Twitter- en LinkedIn-accounts.

Mening.

Tot 2014 zou elk van deze bedrijven even indrukwekkend zijn geweest voor ondersteuning en service. Tegenwoordig heeft A2 Hosting echter een kleine voorsprong op deze afdeling.

Vergelijk de gebruikersrecensies van Arvixe en A2 Hosting

gebruiker reviews

Notitie: Gebruik nooit beoordelingen van gebruikers om te beslissen welke host ze kiezen. Meestal zijn beoordelingen ofwel sterk negatief of sterk positief, omdat opmerkingen meestal afkomstig zijn van gepassioneerde klanten. Als er echter consequent iets naar voren komt, is het misschien iets om over na te denken.

Negatieve recensies voor Arvixe en A2 Hosting

Arvixe. Tot voor kort waren er weinig negatieve recensies van Arvixe. Sinds 2014 zijn er echter klachten over slechte klantenservice en lange wachttijden.

A2-hosting. Er zijn minder negatieve klantrecensies voor A2 dan de meeste bedrijven, maar degenen die negatief zijn, zijn meestal voor slechte ervaringen met klantenondersteuning.

Positieve beoordelingen voor Arvixe en A2 Hosting

Arvixe. Arvixe krijgt veel lof voor zijn budgetprijzen en overvloedige functies. Windows-gebruikers zijn blij met het vinden van hosting tegen een betaalbare prijs.

A2-hosting. A2 krijgt veel positievere beoordelingen dan negatieve van zijn klanten – vaak met betrekking tot klantenondersteuning. Klanten zijn ook onder de indruk van de snelheid en het aantal functies voor de prijs die wordt gevonden bij A2.

Advies over gebruikersrecensies

Over het algemeen worden beide hostingbedrijven goed ontvangen door klanten. Vanwege recente ondersteuningsklachten over Arvixe krijgt A2 Hosting hier de knipoog.

Conclusie over vergelijking van Arvixe en A2 Hosting

Conclusie

Arvixe en A2 Hosting hebben elk voor- en nadelen waardoor ze zich van elkaar onderscheiden.

Redenen om voor A2 Hosting boven Arvixe te kiezen:

 • Als het voor u belangrijk is, is het geen eigendom van EIG
 • SSD op alle abonnementen
 • Altijd (pro rata) geld-terug-garantie

Redenen om voor Arvixe te kiezen boven A2 Hosting:

 • Gratis domeinregistratie zolang het plan wordt gehost
 • Windows-serveropties voor alle plannen
 • Geïntegreerde websitebouwer

De volledig beheerde WordPress-abonnementen van Arvixe die hetzelfde geprijsd zijn als shared hosting is een pluspunt voor WordPress-gebruikers, hoewel de beheerde WordPress-abonnementen van A2 Hosting concurrerend geprijsd zijn. De VPS-abonnementen van A2 Hosting zijn aantrekkelijk geprijsd, maar enigszins beperkt in opslag en bandbreedte. Als u net begint of een kleinere site heeft, zijn de plannen geschikt.

Zowel Arvixe als A2 Hosting zijn snel en betrouwbaar en beide hostingbedrijven bieden goede prijzen voor het aantal functies dat ze bieden. Bijna het enige dat deze twee scheidt, is het feit dat Arvixe een gratis domein biedt voor de levensduur van het account en een websitebouwer heeft.

Hoewel dit twee aantrekkelijke opties zijn, zijn er andere webhostingbedrijven die u zou kunnen overwegen. Een andere host die WordPress-gebruikers zou aanspreken, is InMotion Hosting. Een andere host met snelle servers en premiumfuncties (hoewel iets hoger geprijsd) is SiteGround.

Heeft u vragen over Arvixe of A2 Hosting? Wat zijn uw ervaringen met webhosting in het algemeen? Laat uw opmerkingen achter en laat het ons weten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map