Weebly vs. WordPress: melyiket válasszuk?

Új vállalkozástulajdonos vagy, akinek türelme és ideje van saját webhelyének felépítésére? Számítógépes hozzáértésű blogger vagy, amelynek jobb platformra van szüksége a tartalom kezelésére? Ön egy intelligens technikus, aki sok webhelyet hozhat létre ügynökségek vagy magánszemélyek számára? Ha ebbe a kategóriába tartozik, úgy gondoljuk, hogy a Weebly vagy a WordPress lehet a megoldás az Ön számára.


Tehát mi a probléma? A házigazda webhely-készítő vagy az önálló üzemeltető tartalomkezelő rendszer (CMS) közötti választást nem szabad könnyűvé tenni, különösen akkor, ha vállalkozást épít. A helyes választás időt, pénzt és frusztrációt takaríthat meg, ha előre tudja, hogy mibe kerül.

Annak ellenére, hogy ezek a webhely-felépítési lehetőségek hasonló végeredményeket adnak, van egy csomó szempont, amelyet be kell építeni az üzleti tervbe. Igen, rendelkeznie kell egy weboldal-üzleti tervvel, amely meghatározza az Ön igényeit, és tartalmaz egy részt az online jelenlét, a webhelytérkép, a webhely architektúrája és a navigáció számára (legalább).

A tárolt Weebly weboldal-készítő vagy egy önálló házigazda WordPress CMS kiválasztásának első lépése az összes rendelkezésre álló értékelés elolvasása. Mielőtt izgalomba kerülne bármely termék iránt, ne feledje, hogy a legtöbb termék tartalmaz egy ingyenes indítási tervet vagy egy próbaidőt, így láthatja a felületet, megnézheti a terveket és eldöntheti, hogy a platform megfelel-e az Ön igényeinek és megfelel-e a készségeknek és tapasztalat.

Ebben az áttekintésben két hatalmas, mégis különféle webhely-terméket választottunk ki, amelyek segítenek abban, hogy az osztály különféle lehetőségei körül körbevegyék a fejed. Mielőtt elkezdené, fontos megjegyezni, hogy a webhelyek platformjai híresek az átalakításról és átalakításról, ahogy a technológia fejlődik, és az ügyfelek értékes visszajelzéseket adnak. Látni fogjuk, hogy ez bizonyos mértékben megtörténik a Weebly és a WordPress használatával.

Ne feledje, hogy a Weebly egy csináld magad házigazda webhely-készítő osztályba, míg a Word-Press egy öngazdaként működő nyílt forrású CMS platformon. Amikor összehasonlítjuk ezt a kettőt, meg fogja látni a különbségeket. Reméljük, hogy jobban megérti, melyik webhely-termék mit csinál.

A Weebly és a WordPress népszerűsége

A weboldal-készítő népszerűségéről gyakran döntenek a webhely feliratkozók és látogatók száma alapján. Ez három okból kissé félrevezető.

Először is, hacsak egy társaság nem nyilvános kereskedelmet folytat, nehéz ezeket a számadatokat nyomon követni. Az előfizetők, akik feliratkoznak, elhagyhatják a webhelyet, létrehozhatnak több webhelyet, vagy elhagyhatják webhelyüket. Korábban a webtárhely és a domain nevek előfizetését más, a weboldal készítőjén kívüli vállalaton keresztül kínálták, míg manapság általában ezt a szolgáltatást kínálják. Ez a nyomkövetést is megnehezíti.

Másodszor, a webhelytermékek nagy részén az About oldalakon hirdetett számok túlértékelt és általában nem pontosak. A nézők tévesen értelmezik az „előfizetők” (felhasználók), a látogatók és a valódi webhelyek számát. A különböző számok összekeverik a tökéletes megoldást keresőket.

Harmadsorban, mivel a weboldalépítő platformok fejlődnek és változnak az üzleti igények kielégítése érdekében, népszerűsége növekszik vagy csökken, és ezeket az adatokat általában nem tükrözik.

Olvasása közben vegye figyelembe, hogy egy platform népszerűsége lenyűgöző, de ne helyezzen túl nagy súlyt erre az adott kategóriára, amikor webhely-készítőről vagy tartalomkezelő rendszerről dönt..

WordPress

A WordPress népszerűsége

Az egyik első blogplatform, amelyet San Francisco-ban alapítottak 2003-ban, a WordPress ezt a verziót nyílt forrású tartalomkezelő rendszerként (CMS) definiálják, amely a PHP-n és a MySQL-en alapul..

A WordPress 37,3 millió önálló üzemeltetett webhelyet alkot (és még sok más a tárolt webhelyeken). A WordPress teljesen önkiszolgáló szolgáltatásában, amelynek segítségével a WordPress webhely a felhasználó saját szerverén tárolható, ez az összes weboldal közel 25% -át teszi ki. Igen, ez népszerű!

Weebly

Weebly népszerűsége

A Szilícium-völgyben 2006-ban alapított Weebly, a drag and drop weboldal készítő egy házigazda szolgáltatás, amelynek során adatait a Weebly szerverén tárolják. A Weebly a 2014. évi 80 alkalmazottról 2016-ban több mint 600-ra nőtt. A Weebly állítása szerint az emberek havonta több mint 30 millió Weebly webhelyet látogatnak meg..

A matematikát meg kell csinálnod. A Weebly rendszeresen népszerűsíti és nagyon magas rangsorolja a csináld magad által üzemeltetett weboldal-építők körében. A Weebly is népszerű!

Záró vélemény

Míg a WordPress-nek több előfizetője van a hostolt és nem hostolt platformok között, a Weebly közvetlenül mögöttük áll. Miközben a népszerűség egyesek számára fontos, e két platformon összehasonlítottuk az almát a narancshoz. Töltsön több időt az igényeinek meghatározására, a megfelelő platformon való összehangolásra, és felejtsd el a számokat.

Tervezés és testreszabás összehasonlítva

Tervezés és testreszabás összehasonlítva

Amikor összehasonlítja a tervezési és testreszabási funkciókat e két különböző platformon, utal a webhely tervezősablonjaira és opcióira, a HTML-ben történő szerkesztés képességére, az alkalmazásintegrációra és a mobil alkalmazkodóképességére..

A CMS és a weboldal-készítő használatának végeredményei nagyon hasonlóak lesznek, de az elérés módja nagyon eltérő. Nézzünk közelebbről az egyes platformokra a tervezés és a testreszabási lehetőségek szempontjából:

WordPress

WordPress tervezés és testreszabás

A WordPress szépsége az, hogy nyílt forráskódú rendszerben dolgozhat tömeges funkcionalitás, testreszabás és összetett programozás érdekében. Telepítenie kell, és akkor különféle plug-ineket (mint ezekben 37 000-ben) és eszközöket kap, amelyek sok tervezési és testreszabási lehetőséget kínálnak Önnek..

Több ezer sablon és téma közül választhat, vagy megtervezheti a sajátját. Teljes hozzáférése van a HTML és CSS szerkesztéshez. Integrálja a választott alkalmazásokat, és válassza ki vagy készítsen egy témát, amelyet a mobil eszközökhöz készített. Könnyedén cserélhet témákat.

Weebly

Weebly tervezés és testreszabás

A Weebly több száz „témát” kínál a személyes vagy üzleti egységekhez való igazításhoz, és témáik érzékenyek a mobil eszközökre. A Weebly funkcionalitást biztosít a szem előtt tartás mellett, de a tervezési és testreszabási lehetőségek segítenek kiküszöbölni a tervezési hibákat, és úgy tűnik, hogy a Weebly nemrégiben korszerűsítette.

Ön használhatja a drag and drop szerkesztőt, hogy testreszabhatja webhelyét tartalommal, oszlopokkal, képekkel és videókkal, hogy csak néhányat említsen. Rengeteg lehetőség van az alkalmazásintegrációs lehetőségekre, valamint egy kicsi a HTML kód elem képessége. A témák cseréje egyszerű.

Záró vélemény

Ez a két weboldalépítő platform egyaránt sokoldalú tervezést és testreszabást kínál, de a megvalósítás módja teljesen más. A WordPress használatával az égbolt a határ, de jobb, ha rendelkezel vele dolgozó készségekkel, vagy türelmesen megtanulni.

Számos forrás, online osztály és súgó található. A Weebly segítségével szinte bárki létrehozhat egy alapvető weboldalt, amely alkalmas kisvállalkozások, e-kereskedelem, blogok és egyebek számára. A tanulási görbe sokkal rövidebb, de ennyit nem tudsz megtenni (és lehet, hogy nem is kell).

Interfész / Könnyű használat összehasonlítva

Mennyire könnyű kezelni a felületet

Az interfész a webhely program szerkesztési stílusára és funkcióira, a webhely navigációjára és a webhely architektúrájára vonatkozik. A WordPress és a Weebly felületének összehasonlításakor a könnyű használat nagyban függ a felhasználó képzettségi szintjétől. Ez a két platform különféle állatok, amelyeket különféle típusú weboldal-fejlesztők számára terveztek, noha az eredmény hasonló lehet. Ez az oka annak:

WordPress

WordPress felület

A WordPress felület oldalakat és hozzászólásokat kínál egy konténer stílusú szerkesztőben, amelybe elemeket helyez, majd előnézeti az eredményeket. Bizonyos HTML ismeretekkel hatékonyan kezelheti oldalait és bejegyzéseit, és végül elérheti a kívánt eredményeket.

A WordPress nyílt forráskódú platform előnye, hogy módosíthatja és megváltoztathatja a kódot. Amit a képernyőn lát, általában nem az, amit az eredmények elérése érdekében kap. A helyszíni architektúrát és a navigációt megtervezhetjük és megtervezhetjük a specifikációknak megfelelően, de nem technikai know-how nélkül.

Weebly

Weebly felület

A Weebly felület egy intuitív irányítópult az oldalak tervezéséhez és szerkesztéséhez, és a képernyőn látnivalók közelebb állnak ahhoz, amit webhelyén kap. Az interfészen rengeteg segítség van, gombok, előugró ablakok és ellenőrzőlisták formájában. A Weebly tárolókat használ a tartalomelemekhez, ami néhány korlátozást tartalmaz. A webhely navigációja és az építészet nagyban függ a sablon témáitól.

Záró vélemény

A WordPress egy szolgáltatás, beépülő modul és kódban gazdag nyílt forráskódú platform azok számára, akik rendelkeznek némi tapasztalattal és szeretnének meglehetősen bonyolult weboldalt tervezni. Ha technikus vagy programozó, aki fejlett felületen szeretne lehetőségeket keresni a teljes tervezési képesség érdekében, akkor az öngazdai WordPress szinte minden üzleti weboldalhoz vagy bloghoz alkalmas..

A Weebly kezdőknek vagy tervezőknek egyaránt alkalmas, akiknek szükségük van egy gyors DIY weboldalra, amely könnyen telepíthető, egyszerűen kezelhető és teljes hosztot kínál az Ön számára..

Főbb jellemzők összehasonlítva

A főbb jellemzők összehasonlítása

Mint üzleti tulajdonos vagy blogger, számos kulcsfontosságú funkció van, amelyekről többet szeretne tudni. Függetlenül attól, hogy a webhelyet a semmiből tervezi a WordPress segítségével, vagy kiválaszt egy üzleti sablont a Weebly webhely készítőjéből – vannak olyan kulcsfontosságú szolgáltatások, amelyekre a legtöbbre szüksége lesz.

Érdekes az, hogy ezek a szolgáltatások a termékek és az árazási tervek között különböznek. Megtalálja, hogy egyes tervek tartalmaznak funkciókat, mások pedig kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatos árakat használnak a szolgáltatásokhoz. Nézzük meg, hogy a WordPress és a Weebly hogyan különböznek egymástól a szolgáltatáskészletekben:

WordPress

A WordPress legfontosabb jellemzői

Weboldalkészítő eszközök. A WordPress nagyszerű irányítást kínál a weboldal készítésében, mivel a tervezőknek lehetősége van témákkal vagy nyílt vászonon dolgozni egy weboldal tervezésére, testreszabására és kezelésére. Mind a lapokon, mind a hozzászólásokon a WordPress rendkívüli rugalmasságot élvez azok számára, akik nem vannak megfélemlítve.

A témák módosíthatók, a navigáció megváltoztatható, az oldalak hozzáadhatók és a kód szerkeszthető a kívánt eredmények elérése érdekében. Az összes weboldalkészítő eszköz rendelkezésre áll, és még azok számára is, akik képesek arra, hogy kitalálják, hogyan kell használni őket.

Egyéni domain. A WordPress használatával meg kell találnia egy forrást, amelyből megvásárolhatja a domain nevet és a tárhelyet.

SEO. A WordPress a Hold bővítményével és a fokozott rangsorolással foglalkozik a holdnal, beleértve a Yoast WordPress SEO-t. Nincsenek beépített automatizált szolgáltatások. Meg kell terveznie.

eCommerce. A WordPress nagy teljesítményű e-kereskedelem bővítményeket kínál az online áruházak számára: Wooommerce, iThemes Exchange, Easy Digital Downloads és még sok más. Felvehet kuponokat, nyugtákat, bevásárlókocsikat és egyéb alkatrészeket, amelyekre a termékek eladásához szüksége van.

Blog hozzáadása. A WordPress túlterhelés lehet, kivéve, ha komoly blogger vagy, ebben az esetben a WordPress.com webhelyhez fordulna, amely blogkészítés céljából készült.

Alkalmazásintegráció. A WordPress alkalmazáson belüli integrációja nincs korlátozva. Többet kell mondanunk?

Webhely exportálása. A WordPress nyílt forráskódú platformja miatt szinte bárhová exportálhat adatokat, bizonyos formátumokban, például XML, adatbázis és egyéb.

Weebly

Weebly főbb jellemzők

Weboldalkészítő eszközök. A Weebly alapvető elemeket és minimalista stílust kínál nagyvonalú tervezősablonkészletben. Noha nem fogja megtalálni a testreszabási lehetőségeket, ahogyan egy nyílt forráskódú platformon tenné, a legtöbb felhasználó megtalálhatja az eszközöket és beállíthatja az oldalakat igényeiknek megfelelően. Szintén lehetséges HTML kód.

Egyéni domain. A Weebly három árképzési tervet kínál, amelyek mindegyikében megújuló domain név szerepel egy évre.

SEO. A Weebly széles körű eszközkészletet kínál a keresési rangsorolás javításához, valamint az oldalak optimalizálására vonatkozó súgófájlokat.

eCommerce. A Weebly-t kis és közepes méretű e-kereskedelmi üzletekhez tervezték, sok integrációs lehetőséggel. Megtalálja a Weebly e-kereskedelme néhány eszközét, vagy beépítheti a bevételszerzést és az átjáró funkciókat. Néhány HTML / CSS kód használható erre is.

Blog hozzáadása. A Weebly egy másik platform a blogok készítéséhez. A drag and drop szerkesztő tökéletes a könnyű blogkezeléshez, és a közösségi média felett ellenőrzést gyakorolhat.

Alkalmazásintegráció. A WordPresshez hasonlóan a Weebly-nek is van saját App Centerje, vagy elrejtheti az integrálni kívánt alkalmazásokat.

Webhely exportálása. A Weebly egyszerűsített webhely-exportálási funkciót kínál.

Záró vélemény

A WordPress és a Weebly szolgáltatásainak készletei kompatibilisek, még ha a velük végzett munka teljesen más is. Ha Ön e-kereskedelem tulajdonosa, a WordPress rendelkezik néhány komoly erősséggel és funkcióval, amelyekre szüksége lehet. A bloggerek és a kezdő barkács tervezők számára a Weebly könnyen használható és jellemzői szempontjából elég robusztus.

Árképzés összehasonlítva

Az árazási tervek összehasonlítása

Egy másik vonzó minőség mind a WordPress, mind a Weebly esetében az alacsony költségű opciók. Vannak drága weboldal-építők a piacon, és ha van valaki egy weboldalt tervez neked, ez kicsiba kerülhet. Ezek a platformok a piacon a leginkább ésszerű lehetőségek. Itt egy közelebbi betekintés a WordPress és a Weebly árazásához:

WordPress

WordPress árképzés

A WordPress ingyenesen telepíthető, de előfizetnie kell a partnerre, a Bluehost-ra vagy egy másik félre a webtárhelyért és a domain névért. Ha témákra és plug-inekre van szüksége, számítson fel többletköltségeket, amelyek összeadhatók, bár néhány plug-in ingyenes.

A webhely ingyenes létrehozásának lehetősége hasonló a DIY weboldal készítőinek ingyenes fióktervéhez, azzal a különbséggel, hogy eszközöket, funkcionalitást és testreszabást kap egy csúcskategóriás CMS-ben..

Weebly

Weebly árképzés

A Weebly előfizetési alapú árazást kínál ingyenes vagy három ésszerű tervben. Fizetni fog 8, 12 vagy 25 dollárt az igényeitől függően. A WordPresshez hasonlóan ingyenesen, de korlátozott lehetőségekkel is létrehozhat egy fiókot. A Weebly tervei a Starter, a Pro és a Business, és egy évre ingyenes domain nevet tartalmaznak. Mehet a Weebly befogadó tárhelyén, vagy választhatja a WordPress által javasolt Bluehost lehetőséget.

Záró vélemény

Ha értékre van szüksége, a WordPress ingyenesen ad egy cukorkaüzletnek a tervezőknek, de ne feledje, hogy néhány plug-in gyorsan felvehető, és továbbra is szükség lesz egy webgazda és egy domain névre. A Weebly havi árazása versenyképes az osztály többi weboldal-készítője között, és megszerezheti a szükséges szolgáltatásokat bármilyen alapvető weboldalhoz vagy egy kis és közepes méretű üzlethez.

Nehéz összehasonlítani a kettőt, de az alapvető webhelyek bármelyik platformon ingyenesek. A legtöbb web hosting díj ésszerű, havonta 3–10 dollár.

Felhasználói támogatás összehasonlítva

A felhasználói támogatás összehasonlítva

A felhasználói támogatás szintje meglehetősen hasonló a WordPress és a Weebly esetében, ami jellemző a weboldalépítés arénájában. Íme az egyes felhasználói támogatási lehetőségek finom nyomtatása:

WordPress

WordPress felhasználói támogatás

Mivel a WordPress egy ingyenes program, a YouTube támogatására, a fórumokra és az online tartalomra támaszkodik. Sokféle forrás található az interneten, és a felhasználók szinte mindent kitaláltak. Csak a Google támogatásra van szüksége.

Weebly

Weebly felhasználói támogatás

A Weebly bevezetett néhány telefonos támogatást, és élő csevegési funkcióval rendelkezik az USA rendes nappali óráiban. A Weebly támogatás tervtől függ, de magában foglalja az e-maileket, az élő csevegést, a telefonos támogatást és a tudásbázist.

Záró vélemény

A Csináld magad weboldal készítők nem híresek a támogatásról. Önálló platformokként tervezték, így nagyon jó felhasználói támogatást nehéz elérni. Legyen nyitott és hajlandó segítséget kérni a felhasználói fórumokon és tudásbázisokon, hogy megkapja a szükségest. A Google ismét hihetetlen erőforrás az eredmények megjelenítéséhez a pontos feladattal, amelyet elvégez, akár a WordPress, akár a Weebly számára..

Ajánlások a Weebly és a WordPress használatához

ajánlások

Míg mind a WordPress CMS, mind a Weebly weboldal készítő képes kielégíteni mindenkinek, akinek szüksége van egy weboldalra, mindegyik cég konkrét közönséget hirdet ki a platformjára.

WordPress

Kinek ajánljuk a WordPress alkalmazást??

A WordPress felsorolja azokat, akik gyönyörű webhelyeket, blogokat vagy alkalmazásokat szeretnének létrehozni. Csak kezdőknek szól, hacsak nem vagy elég technikus. Kiválóan képzett tervezők és programozók számára, ez a platform szinte bármit meg tud tenni, amikor a webes képességről van szó. A WordPress beépülő modulokat használ többnyelvű beállításokhoz.

Weebly

Kinek ajánljuk a Weebly-t??

A Weebly megemlít egy éttermet, tanárt, webhelyet, kisvállalkozásokat és fotóhelyeket, kiváló minőségű webhelyek, blogok vagy online áruházak létrehozására. A kezdők számára tervezett Weebly kisvállalatok számára és közepes méretű e-kereskedelemhez is megfelelő. A Weebly-hez hasonlóan a WordPress plug-ineket használ a többnyelvű lehetőségekhez.

Záró vélemény

Szerezzen mindent, amire szükség van egy weboldalhoz és a WordPress használatához, de készüljön fel a kötelek megtanulására (kivéve, ha már rendelkezik tapasztalattal). Várható, hogy több napot vagy egy hétig tölt egy webhelyet a WordPressen. Szerezzen mindent, amire szükség lehet, rengeteg extrával a Weebly segítségével, és készítse el weboldalát néhány nap alatt (vagy kevesebb idő alatt). Könnyű beállítani és kezelhető.

Főbb különbségek a Weebly és a WordPress között

A platformok közötti legfontosabb különbségek

Noha mindkét platform kiváló értékeléseket kap (néhány rosszval együtt), és lenyűgöző követéssel bír, minden programhoz vannak néhány előnye és hátránya, hogy fontolja meg:

WordPress

A WordPress előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Magas népszerűségnek örvend a kifinomult CMS-k között
 • Erőteljes tervezési rugalmasság, témák, plug-inek, kütyü és SEO
 • Ingyenes WordPress letöltés; csak a domain név és a hostolásért fizetni
 • Oldalakat és hozzászólásokat használ az információk kezeléséhez
 • Kiváló e-kereskedelemhez
 • Kiváló blogoláshoz
 • Az online támogatási közösség hatalmas
 • Cserélhet témákat
 • Exportálható tartalom
 • HTML / CSS barátságos
 • Könnyű a programozók számára

Hátrányok

 • Az előre megtervezett, érzékeny témák extra költségekkel járnak
 • Sok beépülő modul és kiegészítő fejlesztés költségekkel jár
 • Nem egy egyszerű drag and drop szerkesztő (bár ehhez hozzáadhat)
 • Nehéz kezdőknek, akiknek nincs tapasztalata
 • Amit látsz, az nem az, amit kapsz
 • Korlátozott telefonos támogatás a saját üzemeltetett platformon

Weebly

A Weebly előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Magas népszerűségnek örvend a Squarespace, a Wix és más weboldal-építők mellett
 • Jó tervezési rugalmasság, témasablonok és plug-inek
 • Jó SEO
 • Könnyű drag and drop szerkesztő; általában amit látsz, az amit kapsz
 • Ingyenes fiók áll rendelkezésre, és ésszerű árképzési tervek egy domain névvel
 • Nagyszerű az alapvető e-kereskedelem számára
 • Nagyszerű a blogoláshoz
 • Cserélhet témákat
 • Exportálható tartalom
 • A HTML / CSS barátságos
 • Könnyű kezdőknek
 • Telefonos támogatás bizonyos tervekhez és egy nagy támogató közösség

Hátrányok

 • A sablon témák minimalistaak
 • Az interfész kissé korlátozott a tervezés és a testreszabás szempontjából (sablonokra támaszkodik)
 • Nincs e-mail szolgáltatás, hírlevél készítő és nem importálható
 • Korlátozott a fejlett funkcionalitás szempontjából, amelyet egy programozó igényelhet

Záró vélemény

A kiváló weboldal létrehozásának ezen lehetőségeinek előnyei és hátrányai kissé nehezen összehasonlíthatók, mivel ezek a termékek különböző osztályokba tartoznak. A WordPress egy magas szintű, saját üzemeltetésű CMS, amely nyílt forráskódú platformon alapul, míg a Weebly egy egyszerű házigazda, DIY weboldal készítő.

Mindkettő azonban fantasztikus képességeket kínál, hogy szinte mindenkinek megfeleljen, akinek szüksége van egy weboldalra. A döntésnek mára elég világosnak kell lennie, de tegyük át.

Következtetés: melyik platform a Weebly vagy a WordPress számára megfelelő?

A legjobb platform kiválasztása

Amikor a vállalkozás webhelyének vagy a professzionális imázsának felépítéséhez választott platformot érinti, a WordPress vagy a Weebly megadhatja a kívánt eredményeket. Bár sok felhasználó megvizsgálja a szolgáltatásokat, az árakat és a testreszabási képességeket, e különféle eszközkészletek esetében a készségeimre és a számítógépes és internetes környezetekkel kapcsolatos tapasztalataimra gondolnék..

WordPress

A WordPress kiválasztásának okai

Ha megvan a tapasztalati szint, mindent megtesz azért, hogy támogassa a fejlett e-kereskedelemmel vagy blogokkal foglalkozó weboldalt, és megérti a nyílt forráskódú kódolást a teljes rugalmasság érdekében, válassza a WordPress lehetőséget.

Weebly

A Weebly választásának okai

Ha kisvállalkozástulajdonos vagy blogger vagy valamilyen számítógépes ismeretekkel, és ha gyorsan el szeretne készíteni egy weboldalt egy könnyen használható felületen, sok e-kereskedelemmel, válassza a Weebly lehetőséget. Meg lehet csinálni egy kicsit a HTML kódot, ha erre van szüksége.

A WordPress és a Weebly alternatívái

Számos lehetőség van a CMS és a weboldal készítő platformok szempontjából. Íme néhány a legmagasabb rangú versenytársak közül:

Szolgáltatott DIY weboldal készítők: Wix, Squarespace

Önkiszolgáló CMS-platformok: Drupal, Joomla, Magento

Sok oktatóprogram, videó és felhasználói áttekintés található ezekről a programokról. Szánjon időt arra, hogy felfedezzék és megtalálják azt a platformot, amely megfelel az Ön képességeinek és a webhely igényeinek. E két termék, a WordPress és a Weebly esetében a döntés elég egyszerűnek tűnik, mivel a számítógépes tapasztalat kiemelkedő. Reméljük, hogy ez az értékelés segít.

Az olvasók, ha kérdéseikkel, gondolataikkal vagy ötleteikkel szeretnénk hallani Önt. Felismerjük, hogy ezek a platformok rendszeresen változnak és fejlődnek, és új információkkal szolgálunk. Ha személyes tapasztalata van a WordPress vagy a Weebly kapcsán, kérjük, ossza meg velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me