Top 48 de bloguri de design web Toți designerii și dezvoltatorii web trebuie să urmeze

Căutați modalități de a vă îmbunătăți jocul când vine vorba de dezvoltarea și proiectarea site-urilor web? Unii dintre cei mai buni experți din lume oferă sfaturi și exemple gratuite. Sfatul este ușor de găsit. O postează pe blogurile lor.


Dar cine este cel mai bun? Am terminat căutarea dvs. Iată o listă cu primele 50 de bloguri pentru designeri și dezvoltatori web. Vă vom spune ce face din fiecare o resursă minunată. Veți găsi, de asemenea, opțiunile noastre pentru 3 articole obligatorii.

1. speckyboy

Scris de: Paul Andrew și echipa sa

speckyboy

Ce veți găsi: Un blog în stil de revistă, plin cu tutoriale, tehnici și resurse. Postările acoperă proiectarea și dezvoltarea web, design grafic și publicitate. Participanții își aleg stilurile de design preferate și vă spun de ce. Veți beneficia de ceea ce este în trend acum pentru proiectarea site-urilor web.

Veți citi despre tehnologiile din spatele ei. Articolele sunt scrise în minte pentru un designer web independent. Dacă vă place ce citiți, abonați-vă la newsletterul săptămânal al blogului. Este o mulțime de instrumente și articole utile din comunitatea de proiectare.

Articole obligatorii:

Urma: @speckyboy

2. Șase revizii

Șase revizii

Scris de: Jacob Gube

Ce veți găsi: Nu vă lăsați să vă păcăliți un design minimalist, cu o listă de bază cu titluri pe pagina de pornire. Articolele sunt bogate cu grafică atunci când sari în interior. Iacob și scriitorii de posturi invitați o amestecă cu articole, ghiduri și tutoriale. Un meniu derulant în pagina index vă duce la principalele categorii. Puteți obține dreptul la ceea ce doriți să citiți. Nu treceți cu vederea Freebies secțiune. Este un tezaur de elemente de design utilizabile.

Articole obligatorii:

Urma: @sixrevisions

3. O listă în afară

O listă în afară

Scris de:L. Jeffrey Zeldman și ai săi echipă
Ce veți găsi:Un blog bun are nevoie de voce, dar acea voce nu ar trebui să fie exagerată. Acest site web a găsit locul dulce. A început ca o listă de e-mail în 1997 și a trecut la un site web în anul următor. Articolele inteligente și distractive se concentrează pe standarde și bune practici.

Există 6 categorii principale de subiecte. Fiecare este împărțit în continuare în subcategorii. Veți aprecia ajutorul. Există peste 1.750 de articole. Acestea variază de la sfaturi tehnice grele până la sugestii pentru creativitatea renăscută.

Articole obligatorii:

Urma:@alistapart

4. Sitepoint

Sitepoint

Scris de:Mark Harbottle și Matt Mickiewicz și ai lor echipă.

Ce veți găsiPeste 30 de persoane lucrează pentru a vă oferi conținutul pe care îl veți găsi pe acest site web. Sunt dezvoltatori, designeri și programatori profesioniști. Ați fost întâmpinat cu o serie de subiecte actuale. O bară orizontală din partea de sus vă ajută să ajungeți la anumite categorii de subiecte.

Faceți clic pe o categorie și sub ea apare o subcategorie. Vă adresați mai întâi dacă sunteți un antreprenor dornic să vă aprofundeze înțelegerea designului și dezvoltării site-ului. Site-ul oferă mii de tutoriale video și cărți electronice, contra cost.

Articole obligatorii:

Urma:@sitepointdotcom

5. Depozitul de resurse web

Depozitul de resurse web

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Aceasta este o colecție de resurse în mare parte gratuite pentru proiectarea și dezvoltarea site-urilor web. Acesta a fost început în 2007 de Umut Muhaddisoglu. L-a predat lui Brad Wayland, care conduce și DesignM. Site-ul nu este la fel de mult ca un blog, ci este o destinație populară online pentru toate lucrurile gratuite.

Unele dintre articole au o scurtă introducere. Cu toate acestea, cei mai mulți vă oferă dreptul la resursă. Peste 800.000 de vizitatori lunari caută aici inspirație. Căutați pe categorii sau vedeți care este trendul.

Articole obligatorii:

6. Line25

Line25

Scris de:Iggy

Ce veți găsi:ust o persoană curatează acest blog. El are un ochi bun pentru exemple și tutoriale pentru a vă ajuta să învățați tehnici noi. Există trei categorii principale. Articole categoria oferă recenzii cu privire la tendințele de design web. Există, de asemenea, interviuri cu guri de web design.

Inspirație categoria prezintă un „site al săptămânii”, care se bazează adesea pe o temă sau un stil. Tutoriale categoria respectă numele său, cu mult ajutor pentru utilizatorii WordPress.

Articole obligatorii:

Urma: @ line25blog

7. Revista Smashing

Revista Smashing

Scris de: Vitaly Friedman

Ce veți găsi:Alăturați-vă peste 181.000 de persoane care s-au înscris pentru newsletter-ul prin e-mail. Apoi faceți un tur al colecției cuprinzătoare de resurse de design pe acest site. Există 6 categorii principale și fiecare are un curator. Veți primi sfaturi, trucuri și idei pentru Codificare.

Aflați principiile de design web și descoperiți exemple inspirative în Design. Țineți pasul cu practicile emergente din Mobil. Aflați din tutoriale sau utilizați resurse gratuite în Grafică. Fiți la curent cu cele mai bune practici pentru UX Design. Există chiar și o categorie pentru WordPress.

Articole obligatorii:

Urma: @smashingmag

8. Următorul Web

Următorul Web

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Aceasta este una dintre cele mai mari publicații online din lume. Veți găsi cele mai recente știri despre design și dezvoltare web, dar subiectele depășesc cu mult. creator categoria oferă o colecție utilă de articole despre design și dezvoltare web.

Veți găsi, de asemenea, povești despre lansări noi și actualizări software în Lansa categorie. Și, știți ce spun despre toată munca și niciun joc. Când este timpul pentru o pauză, du-te la Distrage.

Articole obligatorii:

Urma: @TheNextWeb

9. Bloq creativ

Bloq creativ

Scris de: Dan Oliver și ai săi echipă

Ce veți găsi: Informații, sfaturi creative și inspirație abundă pe acest site web. Veți găsi, de asemenea, articole despre redarea 3D, produse audiovizuale și branding. Dacă sunteți doar în căutarea de ajutor pentru proiectare sau dezvoltare a site-ului web, rămâneți în categoria principală.

Adună cele mai recente postări pentru tine, cu cele mai noi în partea de sus. Creative Bloq face parte din Grupul viitor. De asemenea, are site-uri web din Marea Britanie pentru muzică, divertisment și tehnologie.

Articole obligatorii:

Urma: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Scris de: Hongkiat Lim și ai săi echipă

Ce veți găsi: Acest site web este favorit pentru designeri, bloggeri și dezvoltatori. Echipa editorială curatează o colecție de vârf de sfaturi, trucuri, tutoriale și instrumente. Există, de asemenea, un bilanț adecvat de articole despre gadgeturi, aplicații și tehnologie nouă.

Navigarea orizontală în partea de sus a site-ului accesează principalele categorii ale site-ului. Interesul tău principal va fi Proiectare / Dev. Dacă sunteți ocupat, înscrieți-vă la e-mailul zilnic.

Articole obligatorii:

Urma: @hongkiat

11. Design Shack

Design Shack

Scris de: David Appleyard și ai săi echipă

Ce veți găsi: Învățarea proiectării și dezvoltării site-urilor web vă ajută atunci când vă inspirați. Asta face acest blog cel mai bine. Este o vitrină pentru design. Articolele vă învață tehnicile, astfel încât să puteți face același lucru pentru site-ul dvs. web.

Două dintre categoriile principale vă duc la colecții de exemple de design. Galerie. Dacă sunteți ocupat, înregistrați-vă la e-mailul zilnic. Categorie vă permite să alegeți culoarea principală pe care doriți să o vedeți în căutare. Veți găsi cele mai recente postări în secțiunea Articole categorie.

Articole obligatorii:

Urma: @designshack

12. DESIGNTaxi

DESIGNTaxi

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Acest site web a câștigat laude mai mult de la vizitatori. Revista Forbes îl numește drept unul dintre primele 5 site-uri pentru a ține pasul cu creativitatea și designul. Conținutul pe care îl veți găsi este mai mult decât simple articole despre proiectarea și dezvoltarea site-urilor web.

Este posibil să nu devină cea mai bună alegere a resurselor dvs., dar nu vă va inspira niciodată. Cea mai bună modalitate de a găsi cele mai recente articole despre proiectarea și dezvoltarea site-urilor web este utilizarea funcției de căutare. Este în partea de sus a site-ului.

Articole obligatorii:

Urma: @designtaxi

13. David Walsh

David Walsh

Scris de:David Walsh

Ce veți găsi:David Walsh este blogger, vorbitor și dezvoltator web. Inginerul software de 30 de lucruri vine din Madison, Wisconsin. Își folosește blogul pentru a distribui informații și tutoriale despre dezvoltarea site-urilor web. Articolele lui David nu vă vor ajuta foarte mult în ceea ce privește designul.

Dar scrierea sa despre partea tehnică a site-urilor web este ușor de înțeles. Subiectele se încadrează în categorii largi, dar el a indexat totul. Puteți efectua o căutare în partea de sus a paginii principale pentru a vedea dacă a scris despre ceva care vă interesează.

Articole obligatorii:

Urma: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Aceasta este doar una dintre domeniile Enovato, care este o piață de top pentru activele creative. O comunitate online de peste 6 milioane de oameni contribuie la ecosistemul Enovato. Zona Tuts + oferă o bibliotecă cu peste 21.000 de tutoriale gratuite.

Există peste 700 de cursuri video singure. Cel mai bun loc pentru a găsi ajutor de proiectare și dezvoltare web este să vă adresați index complet. Accesul la întreaga bibliotecă necesită înrolare pentru un proces gratuit.

Articole obligatorii:

Urma: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Acest site web este din Singapore. Personalul colectează și împărtășește sfaturi utile, tutoriale și resurse. Se factură ca un „loc de joacă digital”. Veți înțelege de ce, cu un pic de explorare. O casetă din partea de sus a paginii principale vă prezintă articole care sunt în trend acum.

Un meniu derulant în colțul din stânga sus oferă un mod convenabil de a naviga. Folosiți-l pentru a găsi anumite zone de interes. OXP nu este la fel de generos cu freebies-uri ca alte site-uri. Acest lucru se datorează faptului că vizează calitatea.

Articole obligatorii:

Urma:@onextrapixel

16. Stoyan e încremenit

Stoyan e încremenit

Scris de:Stoyan Stefanov

Ce veți găsi:Vă rugăm să accesați acest site pentru informații despre dezvoltare și resurse. Veți obține informații de la un expert calificat. Stoyan este autorul a 4 cărți. Un lucru pe care nu îl veți găsi pe acest blog este o mulțime de elemente grafice. Acest lucru se datorează faptului că Stoyan se referă la cod.

Vei găsi exemple utile de cod pe care să le folosești pentru dezvoltarea site-ului tău. Nu este un poster prolific, dar chiar și articolele sale din anii precedenți sunt încă utile.

Articole obligatorii:

Urma:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Scris de:Ray Cheung

Ce veți găsi:Creatorul acestui site web are un punct bun. Există sute de mii de resurse online. Cine are timp să se caute? El și contribuitorii săi aleg ceea ce cred ei că sunt cele mai bune resurse. Veți găsi o colecție sortată de icoane gratuite, fotografii stoc și fonturi.

Veți descoperi, de asemenea, componente Javascript și Ajax, precum și plugin-uri pentru site-uri web. Căutați în partea dreaptă a paginii principale tabelele care afișează categorii și subiecte.

Articole obligatorii:

Urma: @webappers

18. Proiectează-ți calea

Proiectează-ți calea

Scris de:Bogdan Sandu

Ce veți găsi:Designul site-ului este pasiunea lui Bogdan. Scrie despre asta aici pe blogul său. Folosește un limbaj simplu și simplu pentru a-și face rostul. Bogdan își împarte postările în 5 categorii într-o bară de navigare din partea de sus a paginii principale. El prezintă cele mai recente postări ale sale mai jos.

Când împarte un resursă, Bogdan își face timp să explice de ce și el îți oferă exemple despre cum poți să-l folosești. Vă puteți abona pentru actualizarea săptămânală a e-mailului.

Articole obligatorii:

Urma: @boogiesbc

19. Casă in copac

Casă in copac

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Fondatorii acestui site web consideră că educația tehnologică ar trebui să fie disponibilă tuturor. Oferă peste 220 de cursuri online. Accesul complet la site-ul web are un membru plătit, dar vă puteți înscrie la o probă gratuită de 7 zile.

Treceți de la zero cunoștințe la construirea unui site web complet cu acest site educațional. De asemenea, există conținut pentru experții care doresc să își ducă abilitățile la nivelul următor. Uită-te pe parcurs bibliotecă pentru orele online care se potrivesc nevoilor tale.

Articole obligatorii:

Urma: @casă in copac

20. Webmonkey

Webmonkey

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Acesta este un Prin cablu filiala site-ului web. Poveștile despre proiectarea și dezvoltarea site-urilor își găsesc calea către Webmonkey. Patru categorii principale se descompun în continuare pentru a vă orienta către articole. O secțiune din partea de sus din partea dreaptă a paginii principale oferă alegeri de sus.

Accesați categoria de referință pentru o colecție utilă de resurse. Acestea sunt create pentru a vă permite să tăiați și să lipiți codul de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web.

Articole obligatorii:

Urma:@webmonkey

21. 24 de moduri

24 de moduri

Scris de: Drew McLellan și mai mulți colaboratori

Ce veți găsi:Prima ta impresie despre acest blog ar putea fi: „Nu există nimic curent!” 24 Ways publică doar 24 de zile în fiecare an. Drew McLellan a început această tradiție anuală în 2005. El a decis să blogueze ceea ce el numește „un calendar de aventuri pentru geek-urile web”.

Timp de 24 de zile în fiecare decembrie, blogul oferă o postare zilnică despre design și dezvoltare web. Tot ce veți găsi are data anului precedent. Sunt previziuni pentru anul care vine. Accesați meniul pliabil din partea dreaptă sus pentru a vedea un meniu de arhive.

Articole obligatorii:

Urma:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Scris de: John Resig

Ce veți găsi:Acesta ar putea fi blogul personal al lui John, dar este vorba despre dezvoltarea site-urilor web. Este inginer la hKhan Academy și creatorul jQuery biblioteca JavaScript. Ioan a scris două cărți. Pro JavaScript Tehnici și Secretele Ninja Ninja.

Cel mai bun mod de a aprecia resursele de pe acest site web este să parcurgi postările. Este, de asemenea, singura cale. John nu oferă categorii de subiecte sau o funcție de căutare. Puteți vedea ce altceva mai are, dacă sări peste el Pagina principală.

Articole obligatorii:

Urma:@jeresig

23. FROMDEV

FROMDEV

Scris de: Sachin

Ce veți găsi:Acesta este un alt blog personal. Sachin spune că motivul pentru care face bloguri este acela de a împărtăși cunoștințe cu colegii săi dezvoltatori. Recompensa dvs. este o colecție de articole cu link-uri către alte resurse. Sachin va răspunde dacă lăsați un comentariu despre o postare. Categoriile de subiecte generează meniuri derulante.

Există o secțiune pe pagina principală unde puteți vedea ce articole atrag atenția. Dacă sunteți pregătit pentru o aventură, folosiți Surprinde-ma legătură.

Articole obligatorii:

Urma:@FromDev

24. viget

viget

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Blogul viget este locul unde această echipă de dezvoltatori și designeri de site-uri își împărtășesc înțelepciunea. Există o echipă mare la viget, astfel încât articolele oferă o gamă largă de informații. Website-ul le pune în 5 categorii principale.

Ultimele postări apar pe prima pagină. Fiecare articol se încheie cu un link sugerat pentru a citi mai multe despre subiect. Dacă vă bucură postarea, veți găsi, de asemenea, un link către mai multe de la autor.

Articole obligatorii:

Urma: @viget

25. Peretele Web Designer

Peretele Web Designer

Scris de:Nick La

Ce veți găsi:Nick nu este un blogger prolific. Este probabil pentru că Nick rulează și el N.Design Studio, Themify, IconDock, și Cea mai bună galerie web. Când postează o actualizare pe peretele Web Designer, este vorba doar de designul site-ului web. Este un depozit util de tutoriale și idei de inspirație.

Articole obligatorii:

Urma: @nickla

26. Telepatie digitală

Telepatie digitală

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: Stilat! Este un singur cuvânt care rezumă blogul de la firma produsului și a firmei de design UX. Ceea ce au învățat designerii este ceea ce atribuie aspectul și funcționarea blogului. Fiecare post vă va educa și inspira. Este vorba doar de soluții simple la probleme complexe.

Sunt multe de învățat de la Telepatia digitală. Categoriile vă ajută să găsiți subiecte specifice. Explorați ceea ce Telepatia digitală numește „Lista de citire”. Este recomandarea lor despre postările de top.

Articole obligatorii:

Urma: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: Totul se referă la distribuirea pentru acest grup de colaboratori de bloguri. Scopul lor este de a crea o comunitate mai puțin egoistă în ceea ce privește designul. Fiecare post este un ajutor atent al tehnicii și al inspirației. Nu este de mirare că Inspirație categoria are cel mai mult conținut.

oferte categoria are mai mult decât oferte pe software de proiectare și dezvoltare a site-urilor web. Mergeți acolo pentru a vedea ce este geeky și nou. O zonă din partea dreaptă a paginii principale vă arată care este trendul.

Articole obligatorii:

Urma:@Designrfix

28. Ledger Web Design

Ledger Web Design

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: Acest site web bazat pe blog oferă noutăți și recenzii de ultimă oră despre instrumentele de design și dezvoltare a site-urilor. În timp ce unele postări sunt promoții, opinii categoria oferă evaluări oneste ale software-ului. Puteți obține pro și contra unui CMS pe lista dvs. scurtă.

Instrumente subcategoria vă oferă o reducere a ceea ce utilizează programatorii pentru a rămâne productiv. Mergeți spre Subcategoria de portofoliu atunci când ai nevoie de inspirație în proiectare.

Articole obligatorii:

Urma:@webdesignledger

29. Depozitul Webdesigner

Depozitul Webdesigner

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: Lucrurile cresc din ce în ce mai bine pe acest site web. Blogul se concentra pe noutățile, tehnicile și resursele de design web. Acum, a fost extins pentru a fi un hub complet de conținut. Aproape 750.000 de abonați se îndreaptă aici pentru a găsi instrumente, anunțuri despre produse și o mulțime de freebies.

Navigați la proiectarea și dezvoltarea conținutului cu linkul principal de categorii de blog din partea de sus. Freebies sunt alături. Depozitul Web Designer are un număr mare biblioteca video de interviuri, conferințe și tutoriale.

Articole obligatorii:

Urma:@DesignerDepot

30. Depășire creativă

Depășire creativă

Scris de:Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: „Creative” face parte din numele său. Acest site web se bazează mai mult pe partea de design a lucrurilor. Numele de top din câmp distribuie sfaturi în articolele utile. Există un număr mare Tutoriale categorie. Veți găsi îndrumări pas cu pas pentru a crea magie vizuală pentru site-ul dvs. web.

Mergeți spre Arhive pentru a localiza ceva ce nu puteți găsi. Depășirea creativă păstrează toate cadouri intr-un loc. Sunt separati de freebies.

Articole obligatorii:

Urma:@creativeofblog

31. DOAR creativ

DOAR creativ

Scris de: Jacob Cass

Ce veți găsi:Fondatorul JUST Creative folosește blogul personal pentru a vorbi despre designul site-urilor web. Postează în timp ce călătorește lumea ca un nomad digital. Veți găsi câteva articole despre dezvoltarea site-urilor web.

Dar amintiți-vă că Jacob este un designer. Știe despre ce vorbește. Iacob a câștigat multe premii de proiectare. El nu folosește categorii pentru a naviga prin postările sale. Cea mai bună opțiune este să utilizați fereastra de căutare pentru a găsi subiecte.

Articole obligatorii:

Urma:@justcreative

32. Vandelay Design

Vandelay Design

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: Este nevoie de instrumentele potrivite pentru ca afacerea dvs. să fie un succes. Acest grup de design folosește postările de pe blogul lor pentru a educa și informa. Postările împărtășesc noutățile și tendințele în materie de design. Site-ul conține, de asemenea, mii de elemente grafice de design. Multe, dar nu toate, sunt gratuite.

Dacă aveți nevoie de o temă WordPress, acesta ar putea fi site-ul web pe care sperați să îl găsiți. Ei au descărcări gratuite. Ultimele postări se prezintă sub formă de țiglă pe pagina principală.

Articole obligatorii:

Urma: @VandelayDesign

33. Domnișoară elvețiană

Domnișoară elvețiană

Scris de: Tina Roth Eisenberg

Ce veți găsi: Tina a contribuit cu postări la acest blog din 2005. A început ca o arhivă vizuală pentru ea, dar a devenit un popular jurnal de design online. Site-ul web primește peste un milion de vizitatori lunari unici. Tina nu folosește categorii așa cum fac alte site-uri web de design și dezvoltare.

Are un filtru în partea de sus a paginii principale. Este util să aflăm cum abordează subiectele. Vei dori să folosești fereastra de căutare pentru a găsi subiecte specifice.

Articole obligatorii:

Urma: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: Singura problemă pe care o puteți avea cu acest site este de a decide de unde să începeți. Există o adăugare constantă de noi resurse. Vestea bună este că în partea de sus există o bară de navigare pentru categorii care te mișcă în direcția bună.

Dacă nu găsești ceva, îndreaptă-te aici pentru a găsi categoriile active actuale. Veți găsi, de asemenea, etichete populare utilizate pentru clasificarea articolelor. Linkurile vor filtra postările pentru dvs. Participanții la acest site web au o afinitate pentru WordPress. Vei găsi acest lucru categorie la pachet cu articole.

Articole obligatorii:

Urma: @instantshift

35. Din Sus Nord

Din Sus Nord

Scris de: Daniel Nelson

Ce veți găsi: Blogul lui Daniel acoperă și promovează creativități inspiratoare din întreaga lume. El este prezent din 2009. Pagina principală a site-ului vă întâmpină cu plăci la postările sale recente. Navigarea în jos a categoriei în partea de sus vă duce la anumite subiecte.

Daniel nu se înnebunește prin legătura sa cu resursele. El este, de asemenea, transparent. Dacă este un link de afiliere, el îl marchează ca atare. O altă colecție utilă de link-uri către postările sale se află în partea de jos a paginii principale.

Articole obligatorii:

Urma: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: Site-ul web acoperă designul, cu contribuții din întreaga lume. Există și o galerie de design. Alte site-uri web ar putea încerca să vă impresioneze cu cantitate. DesignM.ag preferă să taie acolo și să ofere calitate.

Există puține articole, dar sunt amănunțite. Designerii vor aprecia pagina principală a site-ului web. Utilizează inteligent amestecurile multicolore pentru a evidenția postările recente.

Articole obligatorii:

Urma: @DesignMagTweets

37. Instrucțiuni de proiectare

Instrucțiuni de proiectare

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: Șase revizii Fondatorul Jacob Gube a început acest site cu fratele său, Isaac Gube. Au o bază puternică de contribuitori obișnuiți. Există tutoriale și recenzii. Articolele abordează subiectele la niveluri de bază. Aceasta este o resursă bună dacă abia începeți.

Multe dintre articole sunt tutoriale. Educația este o temă puternică pentru frați. Site-ul web Resursă categoria oferă instrumente de proiectare care includ chiar și instrucțiuni ușoare.

Articole obligatorii:

Urma: @designinstruct

38. Invidia de proiectare

Invidia de proiectare

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Acest site web este o colecție de idei de design. Este tratat de către membrii Asociația Profesională de Design (AIGA). Un alt contribuabil creează postările zilnice ale blogului în fiecare săptămână.

Vizitatorii site-ului web pot citi mesajele și pot vota pentru a le promova. Nu veți găsi aici tutoriale sau resurse. Veți găsi concepte de design geniale. Design Envy este o sărbătoare vizuală destinată inspirației.

Articole obligatorii:

Urma: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Scris de: David Airey

Ce veți găsi:Blogul personal al lui David este despre viața unui designer, ați ghicit-o. Ca multe bloguri de această natură, nu există navigare pentru a găsi subiecte sau categorii. Sunteți invitat să vă rătăciți împreună cu David în timp ce vorbește despre afacerile de design.

Uneori, este o recenzie. Alteori, este o perspectivă. El aruncă câteva legături către resurse. Va trebui să le cauți. Merită găsite.

Articole obligatorii:

Urma: @DavidAirey

40. Grafică linguriță

Grafică linguriță

Scris de: Chris Spooner

Ce veți găsi:Chris lipeste doar trei lucruri cu blogul său personal. El postează Tutoriale care îți arată cum să creezi desenele și efectele speciale pe care le împărtășește. El oferă freebies pentru a te ajuta să fii mai productiv. Și, scrie articole pentru a explica teoria din spatele diferitelor genuri creative.

Unele dintre tutorialele sale sunt videoclipuri. El le-a primit într-un categorie separată. Unele dintre resursele sale necesită a abonament plătit. Chris a postat pe blogul său din 2007. Există un număr enorm Arhiva.

Articole obligatorii:

Urma: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Scris de: Manoela IIic și Pedro Botelho și ai lor echipă

Ce veți găsi:Manoela și Pedro cred că ar trebui să împingeți granițele site-ului dvs. web în fiecare zi. Caută idei inovatoare, apoi le transformă în postări. Veți găsi tendințe și tehnici de articole. Dacă este o tehnică, veți găsi un tutorial pentru a merge cu ea.

Rezultatul este un amestec captivant de resurse pentru proiectarea și dezvoltarea site-urilor web. Codrops preferă să apeleze șabloanele site-ului gratuit „Blueprints.”De asemenea, ambalează resurse aferente într-o zonă numită„Colectiv.“

Articole obligatorii:

Urma: @codrops

42. UX Booth

UX Booth

Scris de: Matthew Kammerer și David Leggett și ai lor echipă

Ce veți găsi:Acest site web are un singur accent. Publică articole despre experiența utilizatorului (UX). Nivelul de redactare a conținutului este destinat celor care nu au un fundal mic sau deloc. Veți învăța elementele de bază și veți descoperi cele mai bune practici. 9 categorii surprind toate subiectele abordate.

Sunt codate în culori și sunt accesibile din mai multe zone de pe site-ul web. Indexul vă oferă o listă completă de articole. Un bun site UX este crucial. Acest site web este o mină de aur a informațiilor.

Articole obligatorii:

Urma: @codrops

43. designmodo

designmodo

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:„Modo” este cuvântul italian și spaniol pentru „metodă”. Filozofia acestui site web este aceea că există o „metodă” pentru a proiecta sunet. Articolele pe care le împărtășesc cu tine o reflectă. Utilizați navigarea din partea de sus a paginii principale pentru a trece la o categorie de interes. Designmodo rulează, de asemenea, un magazin online. Veți găsi pachete complete pentru construiți-vă site-ul.

Articole obligatorii:

Urma:@Designmodo

44. Co.Design

Co.Design

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Companie rapidă deține acest site web. Sunt brandul de media progresivă de afaceri din lume. Co.Design este un offshoot în care veți găsi noutăți despre proiectarea și dezvoltarea site-urilor web. Compania rapidă nu se teme să fie controversată. Autorii postului blogului își spun mintea. Sunt multe de învățat, iar aspectul energetic al site-ului vă va fi distrat.

Articole obligatorii:

Urma:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi:Activitatea principală a companiei este optimizarea motoarelor de căutare. Cea mai mare parte a blogului Moz este despre SEO. Există însă un domeniu specific dedicat proiectării și dezvoltării site-urilor web. Articolele explorează subiecte cu o completitudine greu de găsit în altă parte. Sunt pline de grafică și link-uri către mai multe exemple.

Există o listă de postări Moz similare care trebuie citite la sfârșitul fiecărei postări. Continuați când epuizați categoria Design. Restul te va ajuta să îți îmbunătățești site-ul.

Articole obligatorii:

Urma:@Moz

46. 1stwebdesigner

1stwebdesigner

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: A grup de designeri profesioniști rulează acest site web. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru Themeco Tema WordPress. Bloggerii își împărtășesc expertiza și abilitățile într-o serie de postări. Articolele nu sunt clasificate, dar fereastra de căutare obligatorie se află în partea de sus a paginii principale.

Tutoriale vă spun în avans abilitățile de care aveți nevoie și cât timp va dura. Dacă sunteți mare pe liste, este dificil să găsiți un blog aici care conține mai puțin de 50 de surse pentru un subiect. Multe includ 200 sau mai multe.

Articole obligatorii:

Urma:@ 1stwebdesigner

47. Revista Tripwire

Revista Tripwire

Scris de: Lars Vraa și mulți contribuitori

Ce veți găsi: Dacă credeți că nu ar trebui să încetați niciodată să vă îmbunătățiți site-ul, acest blog este noul vostru cel mai bun prieten. Participanții sunt de acord că îmbunătățirea site-ului este o sarcină care nu se încheie niciodată. Acestea oferă sfaturi de proiectare și dezvoltator atât pentru începători cât și pentru experți.

Lars permite cititorilor să voteze postările. Apoi evidențiază cele mai populare articole de pe pagina principală. Explorați subiecte în timpul liber folosind bara de navigare din partea de sus.

Articole obligatorii:

Urma: @tripwiremag

48. Revista site-ului

Revista Tripwire

Scris de: Mai mulți contribuitori

Ce veți găsi: Web-ul este un mediu vizual. Imaginile sunt totul. Acest blog este un articol de articole despre cum să vă păstrați site-ul dvs. la cele mai bune rezultate. Faceți site-ul Magazinului Web o vizită regulată dacă aveți timp scurt și doriți să intrați și să ieșiți dintr-un subiect în câteva minute.

Resursele site-ului depășesc proiectarea și dezvoltarea. Fiecare zonă este configurată ca un canal. Navigarea verticală pentru aceasta se află pe pagina principală din partea dreaptă.

Articole obligatorii:

Urma: @WebsiteMagazine

E nevoie de un Blogger

Cele mai bune informații despre blogging provin de la oameni care conduc bloguri de succes. Bloggerii sunt generoși. Le place să împărtășească lucrări pentru ei și vor să vadă că funcționează pentru tine.

Blogurile sunt interactive. Feedback-urile și comentariile le alimentează succesul. Asigurați-vă că permiteți-le acestor proprietari de blog-uri să vă placă sau să utilizați ceva ce au publicat.

Există un ultim pas. Dă mai departe. Ce ai aflat că poți partaja cu alți bloggeri?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map