Squarespace vs. WordPress: Care ar trebui să alegeți?

Alegerea unui constructor de site-uri este o sarcină suficient de grea, iar compararea constructorului de site-uri Squarespace și software-ul WordPress găzduit de sine stătător (WordPress.org) adaugă un alt nivel de complexitate la selectarea constructorului de site-uri web, cel al găzduitului, respectiv al găzduitului propriu..


Un constructor de site-uri găzduite este unul în care compania rulează site-ul dvs. pe computerele lor; un constructor de site-uri găzduit de sine furnizează software-ul pentru a-ți crea site-ul, dar trebuie să te uiți după găsirea unui serviciu de găzduire web pentru a-ți administra site-ul pentru tine.

Această complicație extinde întrebările obișnuite pentru a vă pune pe site-ul dvs. – ce doriți de la el și cât timp și efort sunteți dispus să investiți în realizarea acelui vis – și introduce un set cu totul nou.

Acum, mai mult decât oricând, este important să fii sincer cu tine însuți despre cât de complex îți dorești să fii site-ul tău, cât de activ poți fi în crearea și întreținerea acestuia, care este bugetul tău cu adevărat și dacă poți rămâne la suma în dolari.

Recenzia noastră Squarespace versus WordPress.org vă ghidează în acest proces de luare a deciziilor prin evidențierea asemănărilor și diferențelor dintre Squarespace găzduit și self-gazduit WordPress.org, arătându-vă la ce produs este cel mai bun la.

Pe parcurs, răspunsurile dvs. la întrebări vă vor ajuta să selectați cel mai bun constructor de site-uri pentru site-ul dvs. de vis.

Acesta nu este un joc cu numere

Există două motive cheie pentru care analizarea numerelor pentru Squarespace și WordPress.org nu ajută cu adevărat la alegerea dintre ele. În primul rând, Squarespace este un produs de constructor web, care vă permite să creați site-uri web cu aspect frumos.

WordPress.org este în primul rând un sistem de gestionare a conținutului care, deși puteți crea în continuare site-uri extrem de atractive, vă permite, de asemenea, să gestionați cantități mari de date în mod eficient și eficient.

Așadar, Squarespace și WordPress.org pot satisface diferite nevoi. În al doilea rând, numerele WordPress.org aruncă pe toți ceilalți.

Squarespace are puțin peste 700,00 site-uri web pe Internet (la momentul scrierii); acest lucru se traduce la 0,2% din toate site-urile web, și 0,4% din primele 10 000 de site-uri web, astfel cum este stabilit de Quantcast.

Este interesant aici faptul că toate aceste site-uri web au abonamente plătite, deoarece Squarespace nu are un plan gratuit. În schimb, WordPress.org are în jur de 17 milioane de site-uri web pentru aproximativ 5% din întregul Internet.

Dintre primele 10.000 de site-uri web, aproximativ 27% au fost create cu WordPress.org, iar acestea sunt în principal în domeniile business și tehnologie. De departe, WordPress.org are cele mai multe site-uri ale oricărui sistem de gestionare a conținutului.

Populația noastră a site-urilor:

Numerele sunt interesante și arată că un număr uluitor de oameni și companii folosesc WordPress.org și un număr respectabil de oameni și-au construit site-urile utilizând Squarespace. Asta e.

Crearea unui site web frumos

De câte alegeri de șablon aveți nevoie?

Vom ajunge direct la numărul de șabloane disponibile:

 • Squarespace: 52 (total)
 • WordPress.org: mii

Numai pe numere, WordPress.org câștigă hands-down. Șabloanele WordPress.org, numite teme, au fost dezvoltate de personalul companiei, de dezvoltatori terți și de designeri independenți care își încarcă șabloanele pe site-ul WordPress.org.

Unele teme de bază sunt gratuite, în timp ce multe au un preț atașat, de obicei între 50 și 100 USD. Costul poate acoperi funcții suplimentare, asistență din partea dezvoltatorului sau upgrade-uri. Există teme WordPress.org pentru fiecare tip de afacere, industrie și nevoi personale.

Unii recenzori avertizează că calitatea șabloanelor gratuite lipsește adesea, iar dezvoltatorii acestora nu au niciun stimulent să le țină actualizate sau să remedieze erori în ele. Totuși, temele plătite de ultimă generație sunt complet profesioniste, sofisticate și printre cele mai bune site-uri web, veți vedea vreodată.

Cele cincizeci și două de șabloane ale Squarespace sunt împărțite în două grupuri. Douăzeci și șase de șabloane sunt disponibile pentru site-urile web obișnuite și douăzeci și șase pentru paginile de copertă. Pagini acoperite sunt pagini unice care pot fi utilizate pentru pagini de destinație sau site-uri sau bloguri cu o singură pagină.

Toate șabloanele au fost create de echipa Squarespace și sunt concepute pentru experiență vizuală, așa că trebuie să aveți propriile fotografii amuzante pentru a le importa sau a fi pregătit să cumpărați imagini stoc. Recenzorii sunt entuziasmați de aspectul sofisticat de înaltă calitate și sofisticat al Squarespace.

Scoate-l pe designer pe tine

Poate că nu puteți găsi o temă sau un șablon care vă vorbește în întregime și doriți să schimbați o parte din aceasta. WordPress.org este o platformă open-source, ceea ce înseamnă că codurile lor sunt deschise tuturor pentru a le folosi și personaliza. Acestea fiind spuse, dezvoltatorii temelor și instrumentelor profită în principal de acestea.

În funcție de tema pe care o selectați, puteți modifica rapid caracteristicile standard, fonturile, culorile și alte elemente cu opțiuni avansate de styling. Personalizarea temei mai avansată necesită o cunoștință de bază, cel puțin, despre codificarea HTML și modificarea CSS.

Squarespace este mult mai limitat în opțiunile sale de personalizare. Există un editor de styling puternic care vă permite să schimbați fonturi, culori, opacitate de imagine, imagini de fundal și alte câteva elemente, fără a fi nevoie să știți o bucată de codare. Dacă știți un pic despre codificare, funcția Dezvoltator Squarespace vă permite să editați CSS pentru a personaliza site-ul dvs. în continuare.

Arată bine pe telefoanele mobile

Majoritatea site-urilor web care se vizualizează astăzi sunt efectuate pe un dispozitiv mobil, de obicei un telefon mobil. Constructorii de site-uri Savvy creează un aspect al site-ului lor potrivit pentru aceste dispozitive. Squarespace face acest lucru automat pentru că toate șabloanele lor răspund mobil.

Unele teme WordPress.org oferă o vizualizare mobilă, în timp ce alții trebuie să utilizați un plug-in pentru a vă asigura că site-ul dvs. web funcționează corespunzător pe un dispozitiv mobil. Este posibil să vă întrebați dacă ar trebui să vă faceți griji în acest sens, așa că fiți conștienți că Google favorizează site-urile mobile pentru rezultatele căutării pentru căutările lansate pe dispozitive mobile.

Luarea noastră:

Se reduce într-adevăr la controlul față de comoditate. Atât WordPress.org cât și Squarespace produc site-uri web frumoase; este doar o problemă de timp și efort pe care doriți să îl depuneți pentru a face acest lucru și cât de hotărât sunteți să faceți ca site-ul dvs. web să arate exact cum îl imaginați.

Mii de teme WordPress și personalizarea deschisă vă asigură că puteți avea site-ul web al viselor dvs. dacă sunteți dispus să lucrați pentru asta sau plătiți altcuiva să facă acest lucru.

În comparație, numărul limitat de teme și funcții de personalizare ale Squarespace vă reduc drastic opțiunile de proiectare, dar puteți să vă funcționați site-ul cu aspect bun, fără să știți nimic despre codificare.

Curba de învățare

Interfață

Atât Squarespace cât și WordPress, accesul la site-ul dvs. web pentru a-l crea și întreține este din tabloul de bord. Principala diferență constă în aspectul fiecărui tablou de bord. Panoul de bord al Squarespace este curat și elegant, reflectând baza sa de utilizatori a persoanelor cu experiență non-tech. Totul este accesibil din acest singur loc.

WordPress.org oferă un tablou de bord mai puțin rafinat, dar tot ceea ce puteți face site-ului dvs., inclusiv schimbarea codării, este disponibil de acolo.

Tragere și plasare

Draging and drop este cel mai simplu mod de a construi un site web. Puteți poziționa căsuțe pentru text, imagini, video, grafică și așa mai departe în acest fel. Cu toate acestea, unele șabloane sunt mai restrictive decât altele în cazul în care puteți plasa aceste elemente.

Toate șabloanele Squarespace au această capacitate de drag and drop, astfel încât să vă puteți juca cu aspectul cât vă permite șablonul.

Cu WordPress.org totul depinde de tema pe care o utilizați; în general, WordPress.org nu este un constructor de site-uri de drag and drop. Unele dintre temele premium au funcționalitate drag and drop, dar plătiți pentru această comoditate.

Dar acesta este WordPress și, prin urmare, apelați la pluginuri pentru a vă rezolva problema. Există o selecție de plug-in-uri pentru construirea de pagini și glisare disponibile, cu recenzii ale succesului mixt. De obicei, tot trebuie să plătiți pentru ele, dar sunt independente de temă.

WYSIWYG ce?

Un „ceea ce vedeți este ceea ce obțineți” vizual editor ”este unul în care vedeți imediat rezultatul oricăror modificări aduse textului, imaginilor, graficelor sau oricărui alt element al paginii dvs. web. În acest fel, vedeți cum va fi vizualizată pagina dvs. web publicată și vă poate ajusta modificările, dacă este necesar.

Squarespace are un editor WYSIWYG, astfel încât să puteți face schimbări fericite ale conținutului dvs. și să le revizuiți, toate pe același ecran.

Cu WordPress, este puțin diferit. Pentru a vedea modificările pe care le faceți, trebuie să faceți clic pe butonul Previzualizare și accesați un ecran diferit pentru a vizualiza pagina web modificată. Vă întoarceți apoi la ecranul de editare pentru a revizui modificările, repetând acest lucru după cum este necesar.

întreținere

Atât Squarespace, cât și WordPress.org își actualizează continuu platformele pentru a crește securitatea, a remedia erorile și, în cazul Squarespace, pentru a îmbunătăți performanța. Diferența dintre ele este cât de mult sunteți conștient de acest lucru.

Squarespace face toate acestea în culise și nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic – toate modificările pe care le fac sunt testate în prealabil și introduse automat în sistemul Squarespace.

WordPress.org este la fel de conștiincios în realizarea unor astfel de schimbări, dar aveți o oarecare implicare aici. Primiți un mesaj pe tabloul de bord când modificările sunt gata de utilizare, apoi faceți clic pe un buton pentru a le instala.

Dar acesta este doar începutul. Tema dvs. și toate plug-in-urile dvs. trebuie, de asemenea, actualizate pentru aceste modificări, iar dezvoltatorii acestora (mai ales dacă ar fi liberi) s-ar putea să nu facă acest lucru pentru a putea fi singur. Neimplementarea acestor modificări poate expune site-ul dvs. web la probleme de securitate sau performanță.

Luarea noastră:

Squarespace este constructorul de site-uri web mai ușor de utilizat, cu o mică curbă de învățare; drag and drop face într-adevăr diferența. Deși este posibil să creezi rapid un site web de bază în WordPress.org, cu siguranță nu va avea același factor wow.

Caracteristicile fiecăruia

Analizând seturile de caracteristici Squarespace și WordPress.org evidențiază originile lor. Squarespace a fost conceput de la început pentru a fi o platformă de publicare digitală bogată în caracteristici, care acoperă o mare parte din tot ceea ce oricine ar putea dori să facă pe un site web.

În schimb, WordPress.org a evoluat dintr-o aplicație de blog foarte reușită și și-a deschis publicul codul sursă, încurajând dezvoltatorii să scrie plug-in-uri necesare pentru evoluția sa către un oricare-ai nevoie-avem-construit site-ul web..

Flexibilitatea instrumentelor

Diferența de filozofie între Squarespace și WordPress.org este văzută în flexibilitatea instrumentelor de construire a site-urilor lor web.

Squarespace oferă o selecție bună de aplicații și widget-uri pe care le construiesc, testează și instalează. Acestea sunt instrumentele pe care le utilizați pentru a vă personaliza site-ul și acestea funcționează bine – dar acestea sunt singurele instrumente pe care le puteți utiliza.

De asemenea, WordPress.org vă pune la dispoziție câteva instrumente de bază, dar dincolo de acestea sunt zeci de mii de plug-in-uri (gratuite și contra cost) disponibile pentru a vă construi site-ul. Aceasta poate părea o libertate nelimitată, dar aveți grijă: nu toate plug-in-urile se joacă frumos împreună și un conflict între ele, sau cu tema dvs., vă poate dura destul de mult să vă dați seama.

Gazduire și securitate

Aici este cea mai evidentă diferența găzduită versus găzduirea de sine.

Squarespace găzduiește site-ul dvs. web care implică asigurarea funcționării pe serverele lor și grija securității, atât fizice, cât și digitale. Squarespace vă asigură că șabloanele lor sunt la zi cu cele mai recente standarde web, că site-ul dvs. web nu este hacked și le administrează platforma, astfel încât toate site-urile web sunt distribuite pe întreaga rețea de server..

Cu WordPress.org sunteți responsabil pentru găsirea serviciului de găzduire web pentru site-ul dvs. Trebuie să vă înscrieți pentru un cont de găzduire web înainte de a descărca software-ul WordPress.org.

Majoritatea furnizorilor de găzduire web au un buton de instalare cu 1 clic pentru WordPress, ceea ce facilitează acest lucru. Pentru sfaturi despre selectarea celui mai bun serviciu de găzduire web pentru dvs., consultați recenziile noastre de astfel de furnizori.

Domeniu personalizat

Nu este necesar să aveți un nume de domeniu personalizat dacă selectați Squarespace ca constructor de site-uri web, deoarece aveți opțiunea de a avea un sub-domeniu de tipul Yoursitename.squarespace.com.

Cu toate acestea, dacă v-ați confundat cu proiectarea unui site web minunat, ar trebui să luați în considerare un domeniu personalizat, care vine gratuit cu un plan anual de spațiu.

Serviciul dvs. de găzduire web WordPress vă va aștepta să aveți propriul dvs. nume de domeniu, dar poate oferi o reducere sau chiar un nume de domeniu gratuit cu anumite planuri.

SEO

Încă o dată, WordPress oferă funcționalități serioase prin utilizarea pluginurilor, de această dată în zona de optimizare a motoarelor de căutare. Dacă SEO este o prioritate pentru afacerea dvs., atunci luați în considerare cele mai avansate opțiuni care vă reamintesc ce cuvinte cheie vizați și asigurați-vă că paginile dvs. sunt atât de optimizate.

Funcțiile SEO ale Squarespace sunt mai de bază. Acestea vă permit să optimizați toate elementele de bază pentru site-ul dvs. general și pentru fiecare pagină, astfel încât acestea sunt ușor indexabile de către motoarele de căutare. Un plus util este faptul că Squarespace creează automat o sitemap pentru a fi trimisă către Google.

e-Commerce

Distincția dintre ofertele de comerț electronic de WordPress și Squarespace ar putea rezulta dacă vă vedeți la cârma unui megastore imens sau a unei întreprinderi mai modeste de tip corner-store.

Dacă visezi să ai propriul tău hipermarket online, completat de soiuri nespuse de produse nenumărate, toate organizate și etichetate în mod corect și gata să fie expediate în toate colțurile lumii, atunci WordPress are pluginuri care pot face acest lucru pentru tine.

Începeți prin a alege o temă special creată pentru e-commerce și plecați de acolo, să alegeți marketing afiliat, gestionarea stocurilor, plug-in-uri de facturare și expediere și orice procesor de plată doriți.

Pentru a configura un magazin în Squarespace, trebuie doar să trageți și să plasați un element de produs produs în site-ul dvs. Squarespace. Coșul de cumpărături al Squarespace este complet integrat în site-ul web, atât în ​​ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea; clienții rămân pe site-ul dvs. în timpul procesului de finalizare, astfel încât să le puteți controla întreaga experiență de cumpărături.

Cu toate acestea, planurile de afaceri cu costuri mai mici limitează numărul de produse pe care le puteți vinde în magazinul dvs. și puteți utiliza numai Stripe ca furnizor de servicii de plată..

Platforma de blogging

În timp ce puteți configura bloguri atractive și funcționale atât pe WordPress cât și în Squarespace, WordPress a început viața ca o platformă de blogging foarte bine revizuită și folosită pe scară largă.

Squarespace face bine în oferirea tuturor blocurilor de conținut standard pentru bloguri (imagine, video, text, audio etc.) și are suport Podcast, precum și suport pentru etichete și categorii. De asemenea, puteți importa blogul dvs. existent în Squarespace. Cu toate acestea, WordPress câștigă hands-down cu numeroasele sale funcții de blogging, plus că are tot felul de plug-in-uri care le extind și adaugă multe altele noi..

Management de conținut

Încă o dată, aici este locul în care WordPress.org excelează, întrucât originea sa a fost în gestionarea conținutului. Dacă aveți de-a face cu o cantitate mare de conținut, revizuiți conținutul ca parte a unei echipe sau aveți nevoie să mențineți site-ul împreună cu alte persoane, atunci WordPress.org este cea mai bună alegere pentru dvs..

Squarespace oferă aceeași funcționalitate de gestionare a conținutului ca orice alt constructor de site-uri obișnuit, dar nu este conceput pentru a gestiona o cantitate mare de informații.

Plug-in-uri și aplicații

Accesând din nou numerele, pentru plug-in-uri și aplicații de data aceasta:

Squarespace: 0         WordPress.org: zeci de mii

Squarespace nu este o soluție open-source, așa că numai echipa de dezvoltare a Squarespace este responsabilă de șabloanele și instrumentele lor. Dezavantajul este că puteți folosi doar ceea ce vă oferă; avantajul este că toate instrumentele sunt de înaltă calitate, sunt bine testate și vor funcționa pe platforma Squarespace. Nu trebuie să vă faceți griji pentru conflicte sau accidente.

Ca platformă open-source, WordPress.org are o bibliotecă cu link-uri către literalmente zeci de mii de aplicații de tot felul. În plus, ești liber să-ți scrii și să implementezi propriul tău, chiar și să le vinzi (sau să le dai) prin site-ul lor.

Dezavantajul este că există probabil cel puțin una, dacă nu chiar mai mult o aplicație pentru tot ce poți visa să faci și că este și un dezavantaj. Este ușor să fii dus și să creezi un site web plin de clopote și fluiere care ar putea să-i degradeze performanțele.

Un alt dezavantaj este că calitatea acestor instrumente este adesea necunoscută, deși citirea recenziilor utilizatorilor acestora va va fi de folos.

Copii de rezervă și export

Găzduit versus găzduire personală reintră în joc în ceea ce privește copierea de rezervă și exportarea site-ului dvs. web. Squarespace face backup în mod regulat site-ului dvs. web, atât în ​​timp real, cât și periodic.

Squarespace oferă, de asemenea, instrumente pentru a exporta site-ul dvs., și nu toți constructorii de site-uri furnizează această opțiune. Nu totul poate fi exportat; de exemplu, paginile de produs, paginile de album, blocurile de text, audio și video nu vor fi întâlnite.

Cu WordPress, copiile de rezervă și exportul depind exclusiv de politicile serviciului dvs. de găzduire web. Mulți furnizori de găzduire web oferă servicii de rezervă limitate, însă vă reamintim că este mai sigur să considerați că este responsabilitatea dvs. să faceți backup site-ului dvs..

Statisticile site-urilor web

Integrate în Squarespace sunt analize care vă oferă statistici în timp real despre traficul dvs. pe oră, zilnic, săptămânal și lunar, inclusiv utilizarea de la persoane cu dispozitive mobile. Puteți, de asemenea, să introduceți Google Analytics pentru a completa imaginea cu informații despre vizitatorii site-ului.

Cu site-ul WordPress, bine, există o multitudine de plug-in-uri pentru statisticile site-ului web, aproape orice altceva, poate doriți să știți.

Luarea noastră:

Squarespace are un set de caracteristici bine rotunjite și solide, care acoperă cel mai mult tot ceea ce are nevoie de un site web obișnuit. Dacă sunteți în căutarea tuturor tipurilor de funcționalități și do-dads pentru site-ul dvs., atunci site-ul WordPress, prin utilizarea plug-in-urilor, este o adevărată peșteră a comorilor Aladin.

Și costul pentru toate acestea

Costurile implicate în crearea și funcționarea site-ului dvs. web sunt un joc de numere, în care trebuie să fiți foarte conștienți de bugetul dvs. și să fiți diligenți în respectarea acestuia. Vom începe cu opțiunea ușor de gestionat.

Costul spațiului spațiului

Squarespace are cinci planuri diferite de a alege, trei pentru site-uri web personale și două planuri de comerț electronic. Nu există un plan gratuit, dar Squarespace oferă o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți exersa construirea unei pagini, site-ul offline. Pentru a lua site-ul în direct, trebuie să vă înscrieți la un plan.

În momentul scrierii, planurile variază de la un site web cu o pagină de 7 dolari pe lună la pagini nelimitate pentru 26 dolari pe lună, pentru o abonament de la o lună la alta. Obțineți mai multe caracteristici cu planurile mai scumpe.

Cele două planuri specifice de e-commerce sunt pentru un magazin de bază și un magazin mai consacrat, deși puteți vinde produse în toate, cu excepția celui mai de bază plan personal.

Dacă plătiți în avans pentru un abonament anual, costurile lunare scad și primiți un domeniu personalizat gratuit. Nu uitați că găzduirea este inclusă în aceste costuri – taxa dvs. lunară acoperă toate acestea.

Costul site-ului WordPress

Am intrat în detalii cu Squarespace pentru a evidenția comparația cu site-ul WordPress. Costul WordPress CMS este de 0 USD. Asta e corect; este gratuit – dar este doar pentru software.

Iată ce altceva trebuie să cheltuiți:

 • Serviciu de găzduire web: planuri lunare sau anuale
 • Denumirea domeniului: cost anual; unele servicii de găzduire web oferă acest lucru gratuit cu un plan anual
 • Tema WordPress: gratuită sau contra cost
 • Plug-in-uri: gratuite sau contra cost
 • Plug-in-uri SEO: este important dacă poziția ridicată în motoarele de căutare este esențială pentru afacerea dvs.
 • Timpul dvs.: există o valoare în valoare de $ asociată cu aceasta dacă faceți singuri munca, mai ales dacă
 • există o curbă de învățare
 • Servicii de dezvoltare a site-urilor WordPress: taxa pentru a angaja pe cineva pentru a-ți funcționa site-ul (opțional)
 • Întreținere: timpul sau $$ pentru a fi la curent cu actualizările, pentru a remedia problemele etc.

Luarea noastră:

Totul depinde de modul în care îl privești și de cât de priceput din punct de vedere tehnic la construirea și menținerea site-urilor web. Plătește o sumă cunoscută în dolari în fiecare lună cu Squarespace sau o taxă lunară de găzduire și timp propriu, dacă poți să-ți bifați site-ul WordPress.

Pe de altă parte, dacă simți că îți lipsesc toate abilitățile tehnice de care ai nevoie și poate ajunge uneori să angajezi pe cineva, există o cantitate necunoscută de site-ul WordPress sau o cheltuială previzibilă de bani în fiecare lună cu Squarespace.

Site-uri web foarte atractive

Atât Squarespace cât și WordPress CMS au utilizatori cu profil înalt, cu site-uri web concepute profesional și mulți utilizatori care și-au proiectat propriile.

Site-uri spațiale

Site-ul oficial al Dixie Chicks.
http://www.dixiechicks.com/

credeți că cafeaua folosește site-ul lor atât ca site educativ, cât și ca magazin.
http://www.thinkcoffee.com/

Metal și miere este un blog care folosește fotografii frumoase în postările lor.
http://www.metalandhoney.com/

Site-uri WordPress

Ringling Bros. și Barnum și Bailey Circus utilizează o mare varietate de elemente de pagină diferite.
https://www.ringling.com/

TechCrunch este un blog de tehnologie.
http://techcrunch.com/

Cutest Paw este un site web cu fotografii pentru animale de companie.
http://www.cutestpaw.com/

Ajutor atunci când ai nevoie

Este inevitabil ca, oricât de ușor să fie utilizarea unui constructor de site-uri, veți avea nevoie de ajutor uneori. Există ajutor atât pentru problemele WordPress.org cât și pentru spațiul spațial atunci când ai nevoie, dar în moduri diferite.

Squarespace are o echipă centralizată de asistență pentru clienți, situată în Statele Unite. Puteți ajunge la ele prin e-mail 24/7 sau chat live de la 3 la 20 până la 20:00. EST – nu există asistență telefonică. Squarespace se angajează să răspundă la întrebări prin e-mail în termen de o oră de la primirea lor.

Echipa de asistență Squarespace a creat, de asemenea, o bază extinsă de cunoștințe despre tutoriale video, articole și capturi de ecran pas cu pas pentru a vă ajuta. Puteți solicita și altor utilizatori Squarespace ajutor în forumul comunității.

Cu site-ul WordPress, asistența dvs. pentru clienți este comunitatea uriașă a altor utilizatori WordPress.org, deoarece WordPress.org în sine nu oferă asistență de niciun fel.

Acestea fiind spuse, există o serie enormă de articole, videoclipuri, întrebări frecvente, forumuri, linii directoare și așa mai departe, pentru a vă ajuta să vă ajutați. Este o problemă (consumatoare de timp) de a găsi locul potrivit pentru a căuta răspunsul util la întrebarea dvs..

Există, de asemenea, furnizorul dvs. de găzduire pentru problemele de găzduire web, poate dezvoltatorii dvs. pentru probleme cu plugin-urile sau tema, sau poate suportul site-ului dvs. WordPress dacă ați angajat pe cineva să aibă grijă de site-ul dvs. web. Suportul este acolo; este doar o chestiune de a găsi persoana potrivită la momentul potrivit.

Luarea noastră:

Sunteți suficient de sigură pentru a merge singur sau ați prefera să aveți asistență pentru clienți la sfârșitul unei căsuțe de telefon / e-mail / chat live?

Utilizatori recomandati

Până acum, ați înțeles diferențele dintre constructorii de site-uri găzduite și self-gazdate.
Ambii constructori de site-uri afirmă că oricine își poate folosi cu ușurință produsele.

Dar, dincolo de întrebarea privind abilitatea tehnică, există alte aspecte semnificative de luat în considerare în alegerea dintre Squarespace și WordPress CMS.

Șabloanele Squarespace sunt grele pe fotografii și grafică. Categoriile de șabloane prezentate de Squarespace includ muzicieni, restaurante și nunți, toate intensiv vizual.

Dacă intenționați să creați un site web bazat textual, selecția limitată de șabloane Squarespace nu este cea mai potrivită pentru dvs. și, nu uitați, există o personalizare limitată. WordPress.org are o varietate mult mai largă de machete și modele.

Opțiunea dvs. se poate reduce la cât de mult control doriți pe site-ul dvs. web. Control asupra proiectării; control asupra cine o găzduiește; controlul asupra cât de mare devine și a ceea ce poți pune în el. În acest caz, WordPress.org este calea de urmat.

Dacă comoditatea este o problemă pentru dvs. – construiți site-ul rapid și ușor și nu vă mai faceți griji pentru asta, atunci Squarespace este alegerea dvs..

Dacă îți îndoiești abilitatea de proiectare sau, dimpotrivă, știi că ai prea multe idei și trebuie să te regăsești, structura Squarespace ți se potrivește.

În mod alternativ, dacă vă încântați libertatea și știți că puteți să vă respectați bugetul și să nu treceți peste bord cu pluginurile, WordPress.org este locul dvs. de joacă.

Diferențe cheie

Dacă sunteți încă despărțit între Squarespace și WordPress.org, aici este un rezumat al diferențelor fundamentale, atât pro, cât și contra, între cei doi constructori de site-uri.

Squarespace

 • Preț inclus
 • Toate intr-unul; totul este îngrijit
 • Coerent și controlat
 • Tragere și plasare
 • Funcționalitate limitată
 • Personalizare limitată
 • Selecție limitată de șabloane, orientată către designul vizual
 • Nici o codificare implicată
 • Suport 24/7
 • Costuri previzibile

CMS WordPress

 • Software-ul este gratuit; găzduirea costă bani și orice altceva dincolo de asta gratuit sau contra cost
 • Plug-in-uri mix-and-match; blocuri de construcție
 • Curbă de învățare
 • Codificarea cunoștințelor este un atu serios
 • Costuri care nu sunt neapărat previzibile
 • Funcționalitate extinsă prin pluginuri
 • Personalizabil total prin codul open source
 • Drag and drop depinde de temă sau plug-in
 • Sprijin din partea semenilor; poate fi dificil să găsești răspunsurile de care ai nevoie

Realizarea selecției

Până acum s-ar putea să fii înrădăcinat și cu multă emoție de libertatea și controlul pe care WordPress.org ți-l oferă în construirea site-ului tău, și ești pregătit să îți asumi toate responsabilitățile care folosesc WordPress.org. Sau poate sunteți mai mult decât sigur că comoditatea și predictibilitatea sunt pentru dvs. și vă plac toate caracteristicile Squarespace.

Sau poate ești undeva la mijloc. Știți că nu sunteți o persoană WordPress.org, dar încă nu sunteți sigur de Squarespace, vă putem ajuta în continuare și cu asta. Citiți recenzia noastră de comparație pentru Wix vs. Squarespace, sau Wix vs. Weebly, alți doi constructori de web găzduit foarte populari care vă oferă cele mai multe caracteristici și funcționalități ca Squarespace, dar sunt ușor diferite, fiecare în mod propriu..

Dacă sunteți un Squarespace sau un utilizator CMS WordPress, ne-ar plăcea să aflăm despre dvs. despre experiențele dvs. Sau poate aveți întrebări sau gânduri cu privire la generali de web găzduite sau care sunt găzduite de sine în general, pe care doriți să le gestionați de noi. Trimite-le.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map