Scoala REALĂ la crearea unui site web cu aspect profesional

Aveți la dispoziție aproximativ șapte secunde pentru a convinge un vizitator că merită să stea pe site-ul dvs. web. Dacă aveți o problemă cu traficul sărit, indiferent dacă vă place sau nu, este probabil momentul să aruncați o privire rece și dură la site-ul dvs., deoarece SOMETHING vă face vizitatorii să se îndrepte spre dealuri imediat după aterizare acolo.


Este copia dvs.? Este grafica ta? Este designul general? Sunt toate trei? Nu există o singură modalitate de a afla.

Faceți un pas înapoi și aruncați o privire bună, astfel încât să puteți da din nou cântarul în favoarea dvs. La urma urmei, doriți într-adevăr să continuați să pierdeți concurenților? Dacă nu, continuați să citiți.

Bazele de proiectare web

Adevărul inconfortabil este că site-ul dvs. web este o reflectare directă a calității afacerii, serviciului sau individului pe care îl reprezintă. Designul de bază al site-ului dvs. poate îndepărta imediat un vizitator dacă un amator l-a creat sau un profesionist.

Fonturile, designul aspectului conținutului și chiar schemele de culori pot striga că cumnatul tău, care este bine versat în crearea de site-uri Blogspot, a creat cel mai recent site-ul tău. Dacă doriți să vă sporiți prezența profesională în spațiul digital, iată câteva bune practici de bază pe care doriți să vă concentrați.

Mențineți aspectele simple

Nu trebuie să blocați cât mai multe coloane sau cadre într-o pagină posibilă. Pare stângace și neapărat. Un aspect simplu este mai probabil să obțină un răspuns și nu necesită vizitatorii să deruleze în părțile laterale pentru a vedea întreaga pagină. Un bun design de bază de la care să pornească este un aspect cu trei coloane. Este ușor pentru vizitatori să scaneze și să găsească rapid ceea ce caută pe site-ul dvs..

Îmbrățișați fonturi ușor de citit

Unul dintre punctele distinctive ale unui site cu aspect profesional este că este ușor de înțeles. După ce determinați o culoare bună pentru text, priviți-vă fonturi și dimensiunile fontului. Verificați site-ul dvs. pe diferite dispozitive. Este important să utilizați un font care va afișa același lucru pentru platformele cele mai utilizate.

Vizitatorii dvs. ar trebui să se bucure de o experiență de vizionare a site-ului dvs. prin dispozitive mobile la fel de mult pe desktop. Un font bun de folosit este orice font serif (cele cu mici etichete la capetele literelor) pentru un text mai mare, cum ar fi titlurile. Fonturile Sans serif (fără micile etichete) sunt unele dintre cele mai ușor de citit fonturi pe orice afișaj.

Utilizați dimensiuni grafice adecvate

Deși este important să utilizați cele mai bune grafice care se potrivesc conținutului dvs., ar trebui să le păstrați și mici pentru o încărcare rapidă și curată. Amintiți-vă, cu cât imaginea este mai mare, cu atât pagina este mai lentă.

Concentrați-vă pe consistența mărcii

Brandingul este semnul distinctiv al unui site web profesionist. Asigurați-vă că sigla și eticheta dvs. sunt clar vizibile pe fiecare pagină. Acesta este pasul fundamental de familiarizare a vizitatorilor atât cu marca dvs. cât și cu mesajul dvs..

Includeți termeni clari

Asigurați-vă că site-ul dvs. include o politică de confidențialitate, termenii serviciului și, de asemenea, orice alte notificări speciale de care simțiți că vizitatorii dvs. le pot interesa. Fii cât mai transparent cu ceea ce face site-ul tău cu informațiile pentru vizitatori, chiar dacă nu faci nimic deloc.

Elemente de proiectare web bună

Există factori foarte de bază pe care toate site-urile web cu aspect profesional le au în comun și este mult mai mult decât doar un design curat și o grafică bună. Utilizarea celor mai bune practici de proiectare va avea ca rezultat un site construit pentru a face plăcere atât vizitatorilor cât și motoarelor de căutare.

Concentrați-vă pe navigare

Când proiectați navigarea, păstrați-o curată și simplă. Principalul lucru pe care îl vor dori utilizatorii dvs. de la navigarea dvs. este un cadru care le spune unde se află și le oferă o opțiune ușoară pentru a reveni la pagina principală. Puneți meniul dvs. de navigare într-un loc obișnuit, cum ar fi lângă partea de sus sau bara laterală.

Trimiteți informații de contact

Cu cât arătați mai mulți moduri în care utilizatorii pot intra în contact cu dvs., cu atât vor avea mai mult confort în interacțiunea cu compania sau organizația dvs. online. Adăugați adresa dvs. fizică dacă aveți una conectată la site. De asemenea, este convenabil ca vizitatorii dvs. să aibă un formular de contact de completat.

Maximizați informațiile din subsol

Un subsol este un loc minunat pentru a pune link-uri și alte informații utile pentru utilizatori. Puteți utiliza, de asemenea, subsolul pentru elemente de design care pot să nu aibă un loc în aspect mai sus pe pagină. Multe companii pun informațiile de contact fizice într-o parte a subsolului.

Utilizați stiluri adecvate pentru butoane

Ochii utilizatorilor dvs. vor învăța rapid designul butoanelor site-ului dvs. și îi vor căuta ca obiect de acțiune în designul dvs. Asigurați-vă că orice butoane utilizate pentru navigare sunt consecvente pe întregul site.

Spune cine ești

Faceți pagina „Despre” informațională și antrenantă. Arată entuziasm. Nu da doar faptele secrete. Acesta este locul pentru a spune cine sunteți și care este misiunea companiei sau organizației dvs. Imaginile persoanelor implicate vor oferi paginii, chiar mai mult, personalitate.

Îmbrățișați spațiul alb

Spațiul alb nu trebuie să fie alb. Este esențial doar „camera de respirație” de bază într-o pagină. Este o zonă în care nu există text, imagini sau grafică. Acest lucru îl găsești adesea în site-uri de design plat dezvoltat profesional.

Site-ul Amazon este un exemplu bun de funcționare. Fiecare pagină are cantități uriașe de informații pentru a transmite, dar niciuna nu este copleșitoare din cauza utilizării inteligente a spațiului alb.

Faceți ușor să găsiți informații

Vizitatorii care se întorc ar putea dori să localizeze informațiile pe care le-au văzut anterior. Facilități-le ușor cu o funcție de căutare. Utilizați o casetă de căutare perfectă care se încadrează în designul dvs. Locația cea mai comună se află în colțul din dreapta sus al site-ului.

Cele mai bune practici de proiectare web pentru un site Web excelent

Nu este un secret faptul că elementele de design au evoluat de-a lungul anilor, dar un lucru este sigur: nu puteți greși cu un design simplu al site-ului. Proiectarea web profesională nu se referă doar la glisiere sau la orice sunt cele mai recente clopote și fluiere. Acesta se reduce pentru a ușura navigarea și reacția atât a site-ului, cât și a elementelor de pe site.

Concentrați-vă pe coerența paginii

Aspectul dvs. ar trebui să rămână același pe întregul site. Nu bici machete de pagini surpriză pentru utilizatori. Este bine să treci de la trei coloane la o singură coloană în paginile de apelare la acțiune, dar asigurați-vă că navigarea, subsolurile și alte elemente rămân consecvente, astfel încât utilizatorii să nu se simtă „blocați” într-o pagină.

Echilibrați utilizarea culorii

Este la fel de important să ajustați culorile în aspectul dvs., deoarece este să alegeți o paletă de culori complementară.

Organizează-ți conținutul în categorii

Categoriile sunt excelente atât pentru oameni, cât și pentru motoarele de căutare. Rămâi cât mai organizat cu conținutul tău. Este, de asemenea, o idee bună să plasați un element de navigare în bara laterală, astfel încât un vizitator care dorește să vadă doar o anumită categorie de produse sau informații să o poată face cu un singur clic.

Asigurați-vă că site-ul dvs. este accesibil pentru toți

Asigurați-vă că vă optimizați site-ul pentru toți vizitatorii dvs. Acesta ar trebui să sprijine funcțiile pentru persoanele cu dizabilități, precum și să aibă funcții care afișează cele mai noi imagini de înaltă rezoluție.

Spring pentru certificatul SSL

Dacă colectați informații de plată, obțineți un certificat SSL pentru site-ul dvs. Este un proces scurt și vă ajută să vă protejați vizitatorii atunci când fac o tranzacție pe site-ul dvs. Este atât neprofesional, cât și cu siguranță, nu este în sfera bunelor practici web, pentru a solicita cuiva să-și introducă informațiile despre cardul de credit într-un mediu care nu este sigur..

Tendințe de web design

Deoarece există atât de multe platforme diferite pentru a construi un site web, spectrul de designuri s-a deschis cu adevărat. Modelele plane și semi-plate devin mai frecvente pe site-urile profesionale, precum și pe site-urile blocate, deoarece aceste tipuri de design ajută la satisfacerea cererii din ce în ce mai mari de site-uri web responsive care se adaptează la orice tip de dispozitiv pe care este afișat site-ul..

Iată câteva lucruri cheie de care trebuie să ții cont:

Designul plat se încarcă cel mai repede dintre toate

Multe companii majore au trecut la design-ul plat și semi-plat, deoarece acestea se încarcă mai repede. Designul plat este exact ceea ce pare că pare plat, fără caracteristici tridimensionale.

Alte caracteristici ale designului plat sunt marginile clare, cu umbră minimă sau fără. Un site cu încărcare rapidă nu numai că va arăta mai profesionist, dar va menține și vizitatorii pe pagină până când vor finaliza acțiunea dorită.

Asigurați-vă că site-ul dvs. este receptiv

Acest lucru nu poate fi trecut cu vederea. Atunci când stabilește unde se află un site web, Google penalizează acum site-urile care nu sunt mobile. Deci, dacă doriți să vă clasificați bine, trebuie să mergeți pe mobil. Este obligatoriu să vă asigurați că designul pe care îl utilizați afișează în mod corespunzător, în funcție de dispozitivul folosit pentru a accesa site-ul dvs..

Utilizați carduri pentru navigare

Ați văzut Pinterest? Își bazează pinii pe un element de design numit în mod obișnuit carduri. Utilizarea de carduri cu imagini de înaltă calitate în navigarea dvs. creează o pagină profesională, curată, care se încurajează vizitatorii.

Acest lucru este deosebit de atractiv pentru paginile de produse sau servicii sau când aveți o mulțime de articole sau conținut pe care doriți să le organizați. Utilizați imagini captivante și veți avea loc pe card pentru a scrie un titlu și poate chiar un mic text pentru a atrage un clic.

Conținut câștig artizanal

Un site profesionist nu conține conținut. În schimb, fiecare cuvânt din pagină este acolo cu un scop. Nu există umplutură. Nu există puf. Și cu siguranță nu există NICIUNE de umplutură de cuvinte cheie Un site cu aspect profesionist poate transfera reams de informații fără suprasarcină de informații. Verificați fiecare bloc de conținut de pe site-ul dvs. Asigurați-vă că servește unui scop.

Folosiți imaginile de erou la maxim

Un site cu aspect profesionist va spune unui vizitator, în termeni incerti, despre ce este vorba. O modalitate de a realiza cu ușurință acest lucru este folosind imagini de eroi de deasupra faldului cu suprapuneri de text care explică elementele de bază despre ce este site-ul dvs..

Nu uitați videoclipul

Videoclipurile devin rapid imaginea de erou 2.0. Utilizarea unui videoclip deasupra faldului în care ați plasat în mod tradițional o imagine stelară este o modalitate excelentă de a capta imediat atenția unui vizitator și de a o păstra.

Potrivit unui studiu realizat de Psychology Today, creierul uman poate prelucra informații dintr-un videoclip de 60.000 de ori mai rapid decât citirea unui text. Principalul lucru atunci când încorporați un videoclip pe pagina dvs. de pornire este să faceți să pară că ar fi o parte perfectă din restul designului site-ului. Dacă sunteți în căutarea impactului, precum și o modalitate durabilă de a face o primă impresie grozavă, folosiți videoclipul.

Îmbrățișați puterea videoclipului

Un studiu convingător realizat de revista Inc. a descoperit că peste 90 la sută dintre clienții B2B au folosit videoclipuri online pentru luarea deciziilor de cumpărare. Adăugarea de videoclipuri la paginile web interioare și la postările de blog despre produse și servicii este o metodologie strategică care funcționează de la sine. Dar nu te opri acolo. Adăugați capacitatea vizitatorilor de a partaja aceste videoclipuri cu alții pentru o lovitură suplimentară.

Greșeli comune de web design

Este posibil să fi plătit un dolar de top pentru un profesionist care să vă dezvolte site-ul. Din păcate, câteva greșeli comune în proiectare pot trage în jos întreg aspectul site-ului tău. Iată câțiva infractori majori de care trebuie să țineți cont.

Supraîncărcare de informații pe pagini

Pagina dvs. de pornire nu trebuie să spună fiecare lucru pe care îl faceți toate simultan. De fapt, un site cu fiecare centimetru de spațiu ecran blocat cu imagini și text este semnul distinctiv al unui amator. Dacă oferiți prea multe informații, aceasta devine copleșitoare, iar probabilitatea este ca vizitatorul dvs. să plece.

Este trist să spun că multe pagini de produse sunt victime ale acestui lucru. O pagină uriașă de produse durează pentru a se încărca, iar vizitatorii vor pleca dacă au așteptat mai mult de câteva secunde să apară informațiile. Un studiu lansat de Shopify a descoperit că magazinele cu o tonă de produse au comandat atenția vizitatorilor pentru o perioadă mai lungă, dar că vânzările efective au fost substanțial mai mici. Paginile încărcate rapid organizate pe categorii sunt mult mai utile pentru a permite vizitatorilor site-ului dvs. să găsească informațiile pe care le doresc decât paginile umplute până la capăt.

Frustrarea navigației

Ați fost vreodată pe un site unde informațiile de contact sau legăturile de socializare erau aproape invizibile, deoarece erau ascunse în colțul de jos al unei pagini? Un site cu aspect profesional încurajează implicarea și este transparent în politicile de confidențialitate, termenii serviciului și metodele de contact. Este necesar să luați în considerare acest lucru atunci când configurați meniurile pentru site-ul dvs..

O modalitate de a încorpora navigarea curată atunci când aveți o mulțime de opțiuni într-un meniu este să utilizați un meniu hamburger. Acest tip de meniu se stivează până când se face clic, apoi se deschide pentru a dezvălui opțiunile de navigare. Este extrem de curat, de încărcare rapidă și ușor de utilizat pentru vizitatorii de pe diferite dispozitive, inclusiv computere desktop, tablete și telefoane mobile.

Prea multă – sau prea puțin – culoare

Țineți minte primele zile ale proiectării Web când era obișnuit să rulezi pe un site web care folosea fiecare culoare hexagonală existentă? Odată ce fadul s-a stins, schemele de culori au devenit norma la care să facem referire și unele dintre cele nu erau foarte bine gândite. De exemplu, o vreme, a fost la modă proiectarea de pagini cu text gri deschis pe fundal alb.

Atunci a devenit evident că acesta nu a fost un design bun, deoarece era imposibil de dificil să citești pe un monitor de desktop și chiar mai rău pe un ecran mobil. Folosiți o paletă limitată de culori hexagonale și utilizați una-trei combinații contrastante pentru un aspect clar și clasic, nu trashy.

Imagini de calitate scăzută

Un lucru care este egal între toate site-urile web cu aspect profesional este că utilizează imagini de înaltă calitate. Este important ca imaginile dvs. să rămână clare și să nu devină pixelate. Fundaluri solide și albe tind să prezinte majoritatea produselor în lumina lor cea mai bună. Dacă alegeți să utilizați imagini cu eroi, asigurați-vă că utilizați o imagine cu rezoluție mai mare, adecvată spațiului pe care îl va completa imaginea.

Un blog fantomă

Un site profesionist este actualizat. Dacă decideți să aveți un blog, trebuie să îl actualizați în mod regulat. Conținutul ar trebui să se concentreze pe produsele și lucrurile care vă afectează industria. De asemenea, puteți promova lista dvs. de corespondență și oferte speciale aici.

Dacă descoperiți că timpul necesar pentru actualizarea blogului dvs. este o provocare, folosiți talentul companiei dvs. sau externalizați sarcina. Un blog care tăce dintr-o dată pare foarte neprofesional.

Pop-up-uri

Evitați ferestrele pop, dacă puteți. Majoritatea oamenilor nu le place. De fapt, pe mulți îi consideră enervant. Este mai bine să le oferiți vizitatorilor posibilitatea de a face clic pe un anunț sau de a se alătura unei liste de e-mail într-un element de design dintr-o bară laterală, în loc să blocați o casetă pop-up în fața lor în sarcina paginii..

Anunțuri banner

Dacă site-ul dvs. are reclame cu banner, este timpul să le renunțați. Un studiu realizat de Solve Media a descoperit că surferi web au mai multe șanse să supraviețuiască unui accident de avion sau să câștige un premiu în loteria Mega Millions decât să facă clic pe un anunț banner. Cu cât site-urile dvs. sunt mai multe banner-uri, cu atât mai puțin profesional arată site-ul.

Nu uitați, site-ul dvs. web este primul mod în care mulți oameni vă „întâlnesc” și vă vor cunoaște și au încredere în marca dvs. Asigurați-vă că site-ul dvs. utilizează cele mai bune practici: navigare ușoară, reclame și videoclipuri fără fir, imagini de înaltă calitate și conținut unic.

Țineți-vă site-ul actualizat și nu vă atrageți prea mult la o singură idee de design. Pe măsură ce tehnologia avansează pentru elementele de design web, mutați-vă cu ea pentru a rămâne în fața curbei, astfel încât site-ul dvs. web să fie cel utilizat ca un exemplu de îmbunătățire a designului web.

Care este cel mai neprofesional element pe care l-ați văzut pe un site web?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map