Négyzet vagy WordPress: melyiket válassza?

A weboldal-készítő kiválasztása elég nehéz feladat, és a Squarespace weboldal-készítő és az ön által üzemeltetett WordPress szoftver (WordPress.org) összehasonlítása további összetettségi szintet eredményez a webhely-készítő kiválasztásában, azaz a házigazda vagy az ön házigazda számára..


A házigazda webhely-készítő az, amelyben a vállalat az Ön webhelyét a számítógépén működteti; egy önkiszolgáló weboldal-készítő biztosítja a webhely felépítéséhez szükséges szoftvert, de ügyelnie kell arra, hogy megtaláljon egy web hosting szolgáltatást a webhely futtatásához az Ön számára.

Ez a bonyodalom kibővíti a webhelyével kapcsolatos szokásos kérdéseket, hogy feltegye magának a kérdéseit – mit akar tőle, és mennyi időt és energiát hajlandó befektetni az álom megvalósításához -, és bemutat egy teljesen új készletet.

Most, mint valaha, fontos, hogy őszinte legyek önmagával arról, milyen összetettnek szeretné tekinteni a webhelyét, milyen gyakorlati segítséget tud nyújtani a webhely létrehozásában és karbantartásában, hogy mi a költségvetése valójában és miként tudsz ragaszkodni ehhez a dollárösszeghez.

A Squarespace és a WordPress.org áttekintésünk végigvezeti Önt a döntéshozatali folyamaton, kiemelve a hostolt Squarespace és az önálló HostPress.org közötti hasonlóságokat és különbségeket, megmutatva, hogy mi az egyes termékek a legjobbak.

Mindeközben a kérdéseire adott válaszai segítenek kiválasztani az álmai webhelyének legjobb weboldal készítőjét.

Ez nem egy szám játék

Két fő oka van annak, hogy miért nézi a Squarespace és a WordPress.org számokat, ez valójában nem segít a közöttük történő választásban. Először is, a Squarespace egy webes készítő termék, amely lehetővé teszi gyönyörű megjelenésű webhelyek létrehozását.

A WordPress.org elsősorban olyan tartalomkezelő rendszer, amely bár rendkívül vonzó webhelyeket hozhat létre, ugyanakkor lehetővé teszi a nagy mennyiségű adat hatékony és eredményes kezelését..

Tehát a Squarespace és a WordPress.org különféle igényeket tud kielégíteni. Másodszor, a WordPress.org számai mindenki mást elriasztanak.

A Squarespace alig több mint 700,00 webhelyet tartalmaz az interneten (az írás idején); ez azt jelenti, hogy az összes ott található webhely 0,2% -a, az első 10 000 webhely 0,4% -a fordul elő, a Quantcast meghatározása szerint.

Érdekes, hogy ezeknek a webhelyeknek fizetős előfizetése van, mivel a Squarespace nem rendelkezik ingyenes csomaggal. Ezzel szemben a WordPress.orgnak körülbelül 17 millió weboldala van a teljes internet körülbelül 5% -ára.

A 10 000 legjobb webhely körülbelül 27% -át a WordPress.org segítségével hozták létre, és ezek elsősorban az üzleti és a technológiai területeken jelennek meg. Messze a WordPress.org rendelkezik a legtöbb weboldallal az összes tartalomkezelő rendszerhez.

Weboldal-készítők népszerűsége:

A számok érdekesek és azt mutatják, hogy megdöbbentõ számú ember és vállalkozás használja a WordPress.org-ot, és tiszteletteljes számú ember építette weboldalait a Squarespace segítségével. Ez az.

Gyönyörű weboldal létrehozása

Mennyi sablon választásra van szüksége?

Egyenesen megyünk a rendelkezésre álló sablonok számával kapcsolatban:

 • Squarespace: 52 (összesen)
 • WordPress.org: ezrek

Csak a számok esetében a WordPress.org nyeri le a kezét. A témáknak nevezett WordPress.org sablonokat a cég munkatársai, harmadik fél fejlesztői és független tervezők fejlesztették ki, akik sablonjaikat feltöltik a WordPress.org webhelyre..

Egyes alapvető témák ingyenesek, míg sokuk árához kapcsolódik, általában 50–100 dollár között. A költség fedezheti az extra funkciókat, a fejlesztő támogatását vagy a frissítéseket. Vannak WordPress.org témák minden típusú üzleti, ipari és személyes igényhez.

Néhány recenzens figyelmezteti, hogy a ingyenes sablonok gyakran hiányosak, és a fejlesztők nem ösztönzik őket naprakészen tartani vagy a hibákat kijavítani. A csúcsminőségű, fizetett témák azonban teljesen professzionálisak, kifinomultak és a legjobban kinéző webhelyek között, amit valaha is látni fognak.

A Squarespace ötvenkét sablonja két csoportra oszlik. Huszonhat sablon áll rendelkezésre a szokásos weboldalak számára, és huszonhat a sablonokhoz. A fedőlapok egyoldalak, amelyeket fel lehet használni a céloldalakhoz vagy egyoldalas oldalakhoz vagy blogokhoz.

Az összes sablont a Squarespace csapat készítette, és vizuális élményre tervezték őket, ezért be kell importálnia saját zamatos fényképeit, vagy készen kell állnia arra, hogy vásároljon stock képeket. Az értékelők lelkesednek a Squarespace sablonjai magas színvonalú és kifinomult megjelenéséről.

Hozza ki magában a tervezőt

Talán nem talál olyan témát vagy sablont, amely teljes mértékben veled beszél, és meg akarja változtatni benne. A WordPress.org egy nyílt forráskódú platform, ami azt jelenti, hogy kódjaik mindenki számára nyitva állnak, hogy használhassák és testreszabhassák őket. Ennek ellenére elsősorban a témák és eszközök fejlesztői használják ki ezt.

Attól függően, hogy melyik témát választja, gyorsan módosíthatja a standard funkciókat, betűkészleteket, színeket és egyéb elemeket a fejlett stílussal. A fejlettebb téma-testreszabáshoz legalább a HTML kódolás és a CSS módosítása alapvető ismereteket igényel.

A négyzettér sokkal korlátozottabb a testreszabási lehetőségei között. Van egy nagy teljesítményű stílusszerkesztő, amely lehetővé teszi a betűtípusok, a színek, a kép átlátszóságának, a háttérképeknek és néhány más elemnek a megváltoztatását anélkül, hogy tudnia kellene a kódolás maradékát. Ha tud valamit a kódolásról, akkor a Squarespace Fejlesztő funkciója lehetővé teszi a CSS szerkesztését a webhely további testreszabása érdekében..

Jól néz ki a mobiltelefonokon

A legtöbb ma megtekintett webhelyet mobil eszközön, általában mobiltelefonon végzik. A hozzáértéses weboldal-építők webhelyüknek az ezen eszközökhöz megfelelő megjelenését hozzák létre. A Squarespace ezt automatikusan elvégzi az Ön számára, mivel minden sablonuk mobilra reagál.

Néhány WordPress.org téma mobilbarát nézetet kínál, míg másoknak plug-int kell használniuk annak biztosítása érdekében, hogy webhelye megfelelő módon működjön egy mobil eszközön. Lehet, hogy azt kérdezi, vajon ennél is aggódnia kell-e, ezért vegye figyelembe, hogy a Google a mobilbarát webhelyeket részesíti előnyben a mobil eszközökről indított keresések eredményeiben.

A mi take:

Valójában a vezérlés és a kényelem ellen irányul. Mind a WordPress.org, mind a Squarespace gyönyörű webhelyeket hoz létre; mindegy, hogy mekkora időt és erőfeszítést szeretne erre fordítani, és mennyire eltökélt az a szándéka, hogy a webhely pontosan úgy nézzen ki, ahogy látja.

A WordPress több ezer témája és a nyílt testreszabás biztosítja, hogy rendelkezésére álljon álmai weboldala, ha hajlandó dolgozni rajta, vagy fizetni valaki másnak.

Összehasonlításképpen: a Squarespace korlátozott számú témája és testreszabási funkciója drasztikusan csökkenti a tervezési lehetőségeket, de jó megjelenésű webhelyét önállóan felállíthatja és futtathatja, anélkül, hogy bármit is tudna a kódolásról.

A tanulási görbe

Felület

Mind a Squarespace, mind a WordPress oldalán az irányítópulton keresztül férhet hozzá webhelyéhez annak létrehozásához és karbantartásához. A fő különbség az, hogy az egyes műszerfal hogyan néz ki. A Squarespace műszerfal tiszta és elegáns, tükrözve a nem tech hozzáértő emberek felhasználói bázisát. Ez az egyetlen hely minden elérhető.

A WordPress.org kevésbé finomított irányítópultot kínál, de minden, amit a webhelyével megtehetsz, ideértve a kódolás megváltoztatását is onnan elérhető.

Húzza és vidd

A drag and drop a weboldal felépítésének legegyszerűbb módja. Ilyen módon elhelyezheti a szöveg, képek, videó, grafika stb. Mezőit. Egyes sablonok azonban szigorúbbak, mint mások annak, ahova el lehet helyezni ezeket az elemeket.

Az összes Squarespace sablon rendelkezik ezzel a drag and drop funkcióval, így az elrendezéssel játszhat, amennyire csak a sablon lehetővé teszi..

A WordPress.org használatával minden a használt témától függ; általában a WordPress.org nem egy drag and drop weboldal készítő. Egyes prémium témák drag and drop funkcióval rendelkeznek, de Ön ezt a kényelmet fizeti.

De ez a WordPress, és ezért plug-inekhez fordul a probléma megoldásához. Számos vonzó és csepp oldalépítő beépülő modul elérhető, a vegyes siker áttekintésével. Általában továbbra is fizetnie kell értük, de témától függetlenek.

WYSIWYG mi?

A „amit látsz, az az, amit kapsz” vizuális szerkesztővel ”, amelyben azonnal meglátja a weboldal szövegén, képein, grafikáin vagy bármely más elemén végrehajtott változtatások eredményét. Ily módon láthatja, hogy a közzétett weboldal hogyan fog megjelenni, és szükség esetén módosíthatja a változást.

A Squarespace-en van egy WYSIWYG szerkesztő, így boldogan módosíthatja a tartalmat, és felülvizsgálhatja őket, ugyanazon a képernyőn.

A WordPress-rel kissé más. A végrehajtott módosítások megtekintéséhez kattintson az Előnézet gombra, és lépjen egy másik képernyőre a megváltozott weboldal megtekintéséhez. Ezután visszatér a szerkesztési képernyőre, hogy felülvizsgálja a módosításokat, szükség szerint megismételve.

Karbantartás

Mind a Squarespace, mind a WordPress.org folyamatosan frissíti platformokat a biztonság növelése, a hibák javítása és a Squarespace esetében a teljesítmény javítása érdekében. A különbség közöttük az, hogy mennyire tisztában van ezzel.

A Squarespace mindezt a színfalak mögött végzi, és nem kell másoktól aggódnia – az általuk végrehajtott összes változtatást előzetesen tesztelik, és automatikusan beviszik a Squarespace rendszerbe..

A WordPress.org ugyanolyan lelkiismeretes az ilyen változtatások végrehajtásában, de itt van valamilyen részvétel. Amikor a változtatások készen állnak a használatra, üzenetet kap az irányítópulton, majd a telepítéshez kattintson a gombra.

De ez csak a kezdet. A témát és az összes beépülő modult szintén frissíteni kell ezeknek a változásoknak a végrehajtására, és ezek fejlesztői (különösen, ha ingyenesek voltak) előfordulhat, hogy nem ezt teszik érted, így önmaga is ott lehet. Ha nem hajtja végre ezeket a módosításokat, akkor webhelyét biztonsági vagy teljesítményproblémáknak teheti ki.

A mi take:

A Squarespace a web-készítők könnyebben használható, kis tanulási görbével; A drag and drop tényleg megváltoztatja. Noha egy alapvető webhely gyorsan létrehozható a WordPress.org webhelyen, biztosan nem lesz ugyanaz a wow-tényező.

Mindegyik jellemzői

A Squarespace és a WordPress.org szolgáltatáskészletének áttekintése rávilágít azok eredetére. A Teremt az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy egy szolgáltatásban gazdag, digitális kiadványplatform legyen, amely mindent lefed, amit bárki megtehet egy webhelyen.

Ezzel szemben a WordPress.org egy nagyon sikeres blog-alkalmazásból fejlődött ki, és megnyitotta forráskódját a nyilvánosság számára, és arra ösztönözte a fejlesztőket, hogy írjanak a fejlődéséhez szükséges plug-ineket bármilyen, amire szükséged van, mi van-már-mi-webhely-készítőnk számára..

Az eszközök rugalmassága

A Squarespace és a WordPress.org közötti filozófia különbsége a webhely-készítő eszközök rugalmasságában mutatkozik meg.

A Squarespace jó választékot kínál azokon a házon belüli alkalmazásokon és kütyüktől, amelyeket építenek, tesztelnek és telepítenek. Ezeket az eszközöket használja a webhely testreszabásához, és jól működnek – de ezek az egyetlen eszköz, amelyet használhat.

A WordPress.org néhány alapvető eszközt is elérhetővé tesz az Ön számára, de ezeken túl a tízezrek (ingyenes és díjmentes) plug-inek állnak rendelkezésre az Ön webhelyének elkészítéséhez. Ez korlátlan szabadságnak tűnhet, de vigyázz: nem minden beépülő modul játszik jól egymással, és a közöttük lévő konfliktus vagy a témája miatt sokáig eltarthat, hogy kitaláld..

Tárhely és biztonság

A házigazda és az ön házigazdája közötti különbség a legnyilvánvalóbb.

A Squarespace tárolja az Ön weboldalát, amely magában foglalja annak ellenőrzését, hogy fut-e a szerverükön, és gondoskodik mind a fizikai, mind a digitális biztonságról. A Squarespace biztosítja, hogy sablonjai naprakészek legyenek a legfrissebb webes szabványokkal, hogy az Ön webhelyét nem kapják meg hackerek, és kezeli a platformonkat, így az összes webhely eloszlik a teljes szerverhálózaton.

A WordPress.org segítségével Ön felel a webhelyének web hosting szolgáltatásáért. A WordPress.org szoftver letöltése előtt regisztrálnia kell egy webtárhely-fiókot.

A legtöbb webtárhely-szolgáltató rendelkezik egy kattintással a WordPress telepítőgombjával, amely megkönnyíti ezt. Az Ön számára legmegfelelőbb web hosting szolgáltatás kiválasztásával kapcsolatban olvassa el az ilyen szolgáltatókról szóló áttekintéseinket.

Egyéni domain

Ha webhely-készítőként a Squarespace-t választja, akkor nem kell egyéni domain névvel rendelkeznie, mivel lehetősége van a Yoursitename.squarespace.com típusú altartományra..

Ha azonban nehézségekbe ütközik egy fantasztikus weboldal megtervezésével, érdemes fontolóra vennie egy egyéni domaint, amely ingyenesen elérhető egy éves Squarespace tervvel.

A WordPress web hosting szolgáltatója elvárja, hogy saját domain nevével rendelkezzen, de kedvezményt vagy akár ingyenes domain nevet kínálhat bizonyos tervekkel.

SEO

A WordPress ismét komoly funkcionalitást biztosít plug-inek használatával, ezúttal a keresőmotor optimalizálása területén. Ha a SEO a vállalkozás prioritása, akkor fontolja meg a legfejlettebb lehetőségeket, amelyek emlékeztetnek arra, hogy milyen kulcsszavakat célozza meg, és gondoskodjon róla, hogy oldalai optimalizálódjanak.

A Squarespace SEO funkciói alapvetőek. Ezek lehetővé teszik az összes webhely és minden oldal alapjainak optimalizálását, így a keresőmotorok könnyen indexelhetők. Hasznos kiegészítés az, hogy a Squarespace automatikusan létrehoz egy webhelytérképet, amelyet elküldhet a Google-nak.

e-kereskedelem

A WordPress és a Squarespace e-kereskedelemmel kapcsolatos kínálatának megkülönböztetése abban rejlik, hogy egy hatalmas megastore vagy egy szerényebb saroküzleti vállalkozás élén látja magát..

Ha azt álmodja, hogy saját online hipermarketjével rendelkezik, amely kiszámíthatatlan termékek kiszámíthatatlan fajtáival egészül ki, mindegyik gondosan meg van rendezve és címkézve, és készen áll a világ minden sarkára szállításra, akkor a WordPressnek plug-inek vannak, amelyek ezt meg tudják tenni az Ön számára..

Induljon el egy olyan téma kiválasztásával, amelyet kifejezetten az e-kereskedelemhez terveztek, és onnan lépjen tovább, és vegyen fel társult marketing, készletkezelés, számlázási és szállítási plug-inket, valamint minden kívánt fizetési feldolgozót..

Egy üzlet létrehozásához a Squarespace-ben csak húzza át a Product Block elemet a Squarespace webhelyre. A Squarespace bevásárlókosárja teljes mértékben integrálódott a weboldalba, megjelenésében és funkcionalitásában egyaránt; az ügyfelek az Ön webhelyén tartózkodnak a fizetési folyamat során, így ellenőrizhetik teljes vásárlási élményüket.

Az alacsonyabb költségű üzleti tervek azonban korlátozzák a boltokban értékesíthető termékek számát, és csak a Stripe-t használhatja fizetési szolgáltatóként.

Blogplatform

Miközben vonzó és funkcionális blogokat állíthat be mind a WordPress, mind a Squarespace területén, a WordPress nagyon jól áttekintett és széles körben használt blogplatformként kezdte meg az életét..

A Squarespace jól alkalmazza az összes szabványos blog-tartalom blokkot (kép, videó, szöveg, hang stb.), Podcast támogatással, valamint tag és kategória támogatással rendelkezik. A meglévő blogját a Squarespace-be is importálhatja. Ennek ellenére a WordPress számos blogszerző funkcióval rendelkezik, és mindenféle plug-ingel rendelkezik, amelyek ezeket kibővítik, és még sok újat hozzáadnak..

Tartalomkezelés

Itt ismét kiemelkedik a WordPress.org, mivel a tartalomkezelés eredete volt. Ha nagy mennyiségű tartalommal foglalkozik, felülvizsgálja a tartalmat egy csapat részeként, vagy a weboldalt más emberekkel együtt kell karbantartania, akkor a WordPress.org a legjobb választás az Ön számára.

A Squarespace ugyanazokat a tartalomkezelési funkciókat kínálja, mint bármely más szokásos weboldal-készítő, de nem úgy tervezték, hogy nagy mennyiségű információt kezeljen.

Bővítmények és alkalmazások

A számok újbóli mentése, ezúttal a plug-inek és alkalmazások számára:

Squarespace: 0         WordPress.org: tízezrek

A Squarespace nem nyílt forráskódú megoldás, így csak a Squarespace saját fejlesztési csapata felel a sablonokért és az eszközökért. A hátránya, hogy csak azt használhatja, amit ők adnak; A fejjel az, hogy minden eszköz kiváló minőségű, jól tesztelt és a Squarespace platformon fog működni. Nem kell aggódnia konfliktusok vagy összeomlások miatt.

Nyílt forráskódú platformként a WordPress.org könyvtártal rendelkezik, amely hivatkozásokat tartalmaz tíz-ezer bármilyen alkalmazás számára. Ezenkívül szabadon írhat és implementálhat sajátját, akár webhelyén is eladhatja (vagy adhatja el).

A fejjel az, hogy valószínűleg van legalább egy, ha nem sokkal több alkalmazás, bármiért álmodozhat, és ez is hátrány. Könnyű elviselni és weblapot felépíteni, amely tele van harangokkal és sípokkal, amelyek ronthatják a teljesítményét.

Egy másik hátránya, hogy ezen eszközök minősége gyakran ismeretlen, bár a felhasználói vélemények elolvasása segít.

Biztonsági mentések és exportálás

A házigazda és az önkiszolgáló szolgáltatás visszatér a webhely biztonsági másolatának készítéséhez és exportálásához. A Squarespace rendszeresen készít biztonsági másolatot webhelyéről, valós időben és időszakonként.

A Squarespace eszközöket is kínál a webhely exportálásához, és nem minden weboldal készítője biztosítja ezt a lehetőséget. Nem mindent exportálhatunk; például a termékoldalak, az albumoldalak, a szöveg-, hang- és videóblokkok nem találkoznak.

A WordPress használatával a biztonsági mentések és az exportálás kizárólag az Ön webtárhely-szolgáltatásának irányelveitől függenek. Számos webtárhely-szolgáltató korlátozott biztonsági mentési szolgáltatásokat kínál, de emlékeztetjük Önöket, hogy biztonságosabb az a felelősség, ha webhelyének saját biztonsági másolatát készíti..

Weboldal statisztikák

A Négyzetbe beépített elemző elem, amely valós idejű statisztikákat nyújt az óránkénti, napi, heti és havi forgalomról, ideértve a mobil eszközökkel élő emberek használatát is. A Google Analytics-et beillesztheti a kép kerekítéséhez a webhely látogatóira vonatkozó információkkal is.

A WordPress webhelyen is nagyon sok plug-in található a webhely statisztikáinak, amelyeken bármit megismerhet, amit érdemes tudni..

A mi take:

A Squarespace rendelkezik egy lekerekített és szilárd funkciókkal, amelyek lefedik a legtöbbet, amire egy rendes webhely igényel. Ha mindenféle funkcionalitást és apát keres a webhelyéhez, akkor a WordPress webhely plug-inek segítségével valódi Aladdin kincsek barlangja..

És ennek költsége

A webhely felállításához és futtatásához kapcsolódó költségek egy numerikus játék, amelyben nagyon tisztában kell lennie költségvetésével és szorgalmasnak kell lennie rajta. Kezdjük a könnyen kezelhető opcióval.

A négyzet helyének költsége

A Squarespace öt különböző terv közül választhat, közülük három a személyes weboldalak számára, és két e-kereskedelmi terv. Nincs ingyenes terv, de a Squarespace ingyenes 14 napos próbaverziót kínál, így gyakorolhat egy oldal, offline webhelyet. A weboldal élő megjelenítéséhez regisztrálnia kell egy tervet.

Az írás idején a tervek az egyoldalas weboldaltól havonta 7 dollárig terjednek, a korlátlan oldalakig pedig havonta 26 dollárig, egy hónapról előfizetésre. A drágább tervekkel több funkciót kap.

A két speciális e-kereskedelmi terv egy alapáruházra és egy megalapozottabb üzletre vonatkozik, bár a legfontosabb személyes csomagok kivételével minden terméket eladhat..

Ha előre fizet az éves előfizetésért, akkor a havi költségek csökkennek, és ingyenes egyéni domaint kapnak. Ne felejtsük el, hogy a tárhely szerepel ezekben a költségekben – a havi díj fedezi az egészet.

WordPress webhely költsége

A Squarespace-rel részletesebben megismertük a összehasonlítást a WordPress webhelyével. A WordPress CMS ára 0 USD. Úgy van; ingyenes – de csak a szoftver számára.

Itt van, amit még költenie kell:

 • Web hosting szolgáltatás: havi vagy éves tervek
 • Domain név: éves költség; Egyes webtárhely-szolgáltatások éves díjjal biztosítják ezt az ingyenes szolgáltatást
 • WordPress téma: ingyen vagy felár ellenében
 • Plug-inek: ingyenes vagy felár ellenében
 • SEO beépülő modulok: fontos, ha a keresőmotorokban magas rangú a vállalkozás számára kulcsfontosságú
 • Az Ön ideje: Ehhez egy dollárérték kapcsolódik, ha maga a munkát végzi, főleg ha
 • van egy tanulási görbe
 • WordPress webhelyfejlesztési szolgáltatások: díja az, ha valakit felvesz a webhely felállításához és futtatásához (opcionális)
 • Karbantartás: ideje vagy $ $, hogy lépést tartson a frissítésekkel, javítsa a problémákat, stb

A mi take:

Minden attól függ, hogyan néz rá, és milyen technikailag jártas a webhelyek felépítésén és karbantartásán. Havonta ismert dollár összeget fizet ki a Squarespace, vagy alacsony havi hostolási díj, valamint a saját ideje, ha elkészítheti a WordPress webhelyét..

Másrészről, ha úgy érzi, hogy hiányzik az összes szükséges technikai készség, és néha felbérelhet valakit, ismeretlen mennyiségű WordPress-webhely található, vagy havonta előre látható pénzköltségek vannak a Squarespace-en..

Nagyon vonzó webhelyek

Mind a Squarespace, mind a WordPress CMS magas profilú felhasználók professzionálisan kialakított webhelyekkel és sok felhasználóval, akik saját.

Négyzet alakú webhelyek

A Dixie Chicks hivatalos weboldala.
http://www.dixiechicks.com/

Szerintem a kávé a saját weboldalát oktatási és üzletként egyaránt használja.
http://www.thinkcoffee.com/

A metal és a méz egy olyan blog, amely gyönyörű képeket használ a bejegyzésükben.
http://www.metalandhoney.com/

WordPress webhelyek

A Ringling Bros., valamint Barnum és a Bailey Circus sokféle elem használatát használja.
https://www.ringling.com/

A TechCrunch egy technológiai blog.
http://techcrunch.com/

A legaranyosabb mancs a kedvtelésből tartott állatok fényképeinek weboldala.
http://www.cutestpaw.com/

Segítsen, amikor szüksége van rá

Elkerülhetetlen, hogy függetlenül attól, hogy milyen egyszerű weboldal-készítőt használni, időnként segítségre lesz szüksége. Segítség nyújtunk mind a WordPress.org, mind a Squarespace problémákhoz, amikor erre szükség van, de különböző módon.

A Squarespace központosított ügyfélszolgálati csoporttal rendelkezik az Egyesült Államokban. 24 órás e-mailben vagy élő csevegéssel érheti el őket 3 órától 8 óráig. EST – nincs telefonos támogatás. A Squarespace elkötelezte magát amellett, hogy az e-mailes kérdésekre a kézhezvételtől számított egy órán belül válaszol.

A Squarespace támogatási csapata szintén összeállított egy széles körű információs adatbázist, lépésről lépésre, videókat, cikkeket és képernyőképeket, amelyek segítenek Önnek. Ezenkívül más Squarespace felhasználók segítségét is kérheti a közösségi fórumon.

A WordPress webhelyen az ügyfélszolgálat a WordPress.org többi felhasználójának hatalmas közössége, mivel a WordPress.org maga nem nyújt semmilyen támogatást..

Ennek ellenére óriási mennyiségű cikk, videó, GYIK, fórum, útmutató és így tovább van, hogy segítséget kapjanak. (Időigényes) kérdés, hogy megtalálják a megfelelő helyet a kérdésre hasznos válasz megkeresésére.

Van még a web hosting szolgáltató is a web hosting témában, esetleg a fejlesztők a plug-inekkel vagy a témával kapcsolatos problémák miatt, vagy talán a WordPress webhelyének támogatása, ha bérelt valakit az Ön webhelyének gondozására. A támogatás ott van; csak a megfelelő ember megfelelő időben történő megtalálásának kérdése.

A mi take:

Elég biztos abban, hogy egyedül megy, vagy inkább ügyfélszolgálatot szeretne kapni egy telefon / e-mail / élő csevegődoboz végén?

Ajánlott felhasználók

Mostanra már felismerte a különbségeket a házigazda és az ön házigazda webhely-készítők között.
Mindkét weboldal készítője kijelenti, hogy bárki könnyen felhasználhatja termékeit.

A technikai képesség kérdésén túlmenően néhány további fontos szempontot is figyelembe kell venni a Squarespace és a WordPress CMS közötti választás során..

A Squarespace sablonok nehezek a képekre és a grafikákra. A Squarespace bemutatott sablonkategóriák közé tartoznak a zenészek, éttermek és esküvők, mind vizuálisan intenzívek.

Ha egy szövegesen alapuló webhely létrehozását tervezi, akkor a Squarespace korlátozott sablonválasztása nem felel meg a legmegfelelőbbnek, és ne feledje, korlátozott testreszabási lehetőségek vannak. A WordPress.org sokkal szélesebb választékot kínál a sablonok elrendezésére és kialakítására.

Az Ön választása azt eredményezi, hogy mekkora ellenőrzést igényel webhelye felett. A tervezés feletti ellenőrzés; ellenőrzése annak felett, aki házigazda; ellenőrizheti, hogy mekkora lesz és mit tehet bele. Ebben az esetben a WordPress.org az út.

Ha a kényelem inkább problémát jelent Önnek – gyorsan és egyszerűen készítse el a weboldalt, és ne aggódjon miatta újra – akkor a Squarespace az Ön választása.

Ha megkérdőjelezi tervezési képességét, vagy éppen ellenkezőleg, tudod, hogy túl sok ötleted van, és be kell tartózkodnod, akkor a Squarespace felépítése megfelel Önnek.

Alternatív megoldásként, ha örül a szabadságnak, és tudja, hogy ragaszkodhat a költségvetéshez, és nem mehet túl a plug-inek felett, akkor a WordPress.org a terepe.

Főbb különbségek

Ha továbbra is szakad a Squarespace és a WordPress.org között, akkor itt összefoglalja a két weboldal készítője közötti alapvető különbségeket – mind az érveket, mind pedig a hátrányokat..

Squarespace

 • All-inclusive ár
 • Minden egyben; mindent gondoznak
 • Koherens és ellenőrzött
 • Húzza és vidd
 • Korlátozott funkcionalitás
 • Korlátozható testreszabhatóság
 • Korlátozott sablonválaszték, a vizuális dizájn felé dőlve
 • Nincs kódolás
 • 24/7 támogatás
 • Előrelátható költségek

WordPress CMS

 • A szoftver ingyenes; A tárhely pénzt és mindent megkönnyít, díj ellenében
 • Mix-and-match plug-inek; építőkockák
 • Tanulási görbe
 • A tudás kódolása komoly eszköz
 • A költségek nem feltétlenül kiszámíthatók
 • Kiterjedt funkcionalitás a plug-inek révén
 • Teljesen testreszabható nyílt forráskóddal
 • A húzás a témától vagy a beépülő modultól függ
 • Társak támogatása; nehéz lehet a szükséges válaszok megtalálása

Kiválasztása

Mostanra valószínűleg ragyog, és mindannyian izgatottan élvezheti a WordPress.org által a webhely felépítése során biztosított szabadságát és ellenőrzését, és készen áll arra, hogy vállalja a WordPress.org használatával járó összes felelősséget. Vagy talán több mint biztos abban, hogy a kényelem és kiszámíthatóság az Ön számára, és imádja a Squarespace összes funkcióját.

Vagy talán valahol a közepén vagy. Tudod, hogy nem vagy WordPress.org személy, de még mindig nem vagy biztos benne a Squarespace-n, hogy mi is segíthetünk Önnek ebben. Olvassa el a Wix vs. Squarespace vagy a Wix vs. Weebly összehasonlító véleményét, amely két másik, nagyon népszerű webhely-készítő, amelyek a legtöbb szolgáltatást és funkcionalitást kínálják Önnek, mint a Squarespace, de kissé különböznek egymástól, mindegyik saját maga módján..

Ha Ön négyzet vagy a WordPress CMS felhasználó, szívesen meghallgatjuk Önt tapasztalatainkról. Vagy esetleg kérdése vagy gondolata van általában a házigazdák és az ön házigazdája web-készítőkkel kapcsolatban, amelyeket Ön szeretne mögöttünk tartani. Küldje el őket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map