A 48 legfontosabb webdesign-blog, amelyet minden web-tervezőnek és fejlesztőnek követnie kell

Keresi a játék felépítésének lehetőségeit webhelyek fejlesztése és tervezése során? A világ legjobb szakértői közül néhány ingyenes tanácsokat és példákat kínál. A tanácsot könnyű megtalálni. Feladják a blogjaikba.


De ki a legjobb? Befejeztük az Ön keresését. Itt található a webes tervezők és fejlesztők 50 legnépszerűbb blogja. Meg fogjuk mondani, mi teszi mindegyiket fantasztikus erőforrássá. Megtalálja a 3 must-read cikket is.

1. speckyboy

Írta: Paul Andrew és csapata

speckyboy

Mit találsz: Magazin stílusú blog oktatóanyagokkal, technikákkal és forrásokkal. A hozzászólások webdizájnra és fejlesztésre, grafikai tervezésre és hirdetésre vonatkoznak. A közreműködők kiválasztják kedvenc tervezési stílusukat, és elmondják, miért. Önnek az az előnye, hogy meglátja, hogy mi a leginkább a webdesign kialakításában.

Elolvassa a mögötte levő technológiákat. A cikkek a szabadúszó webdesignőr szem előtt tartására készültek. Ha tetszik, amit olvasta, iratkozzon fel a blog heti hírlevelére. Ez a tervező közösség hasznos eszközeinek és cikkeinek kivonata.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @speckyboy

2. Hat változat

Hat változat

Írta: Jacob Gube

Mit találsz: Ne hagyja, hogy a minimalista formatervezés és a weboldal címeinek alapvető listája tévesszen meg téged. A cikkek grafikákkal gazdagodnak, ha belépsz. Jacob és a vendégküldő írók keverik össze cikkeket, útmutatásokat és oktatóanyagokat. Az indexoldal legördülő menüjével a fő kategóriákhoz juthat. Megtalálhatja azt, amit el szeretne olvasni. Ne hagyja figyelmen kívül a Freebies szakasz. Ez egy használható tervezési elemek kincslelete.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @sixrevisions

3. Lista apart

Lista apart

Írta:L. Jeffrey Zeldman és ő csapat
Mit találsz:Egy jó blognak szükség van egy hangra, de ezt a hangot nem szabad túlzottan megbecsülni. Ez a webhely megtalálta az édes helyet. 1997-ben kezdődött levelezőlistaként, és a következő évre váltott egy weboldalra. Az intelligens és szórakoztató cikkek a szabványokra és a bevált gyakorlatokra összpontosítanak.

Jelenleg 6 fő témakategória található. Mindegyiket további alkategóriákra osztják. Nagyon értékelni fogja a segítséget. Jelenleg több mint 1750 cikk található. Ezek a kemény technikai tanácsoktól a kreativitás újbóli érvényesítésére vonatkozó javaslatokig terjednek.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@alistapart

4. SitePoint

SitePoint

Írta:Mark Harbottle és Matt Mickiewicz, és ők csapat.

Mit találszTöbb mint 30 ember dolgozik azért, hogy eljuttassa neked a weboldalon található tartalmat. Professzionális weboldalfejlesztők, tervezők és programozók. Önt köszönti az aktuális témák csempe. A tetején lévő vízszintes sáv segít az egyes tantárgy-kategóriákhoz jutáshoz.

Kattintson egy kategóriára, és egy alkategória jelenik meg alatta. Elsőként induljon ide, ha vállalkozó vagy, aki szívesen elmélyíti a weboldal tervezésével és fejlesztésével kapcsolatos ismereteit. A webhely ezer videó oktatóanyagot és e-könyvet kínál tagsági díj ellenében.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@sitepointdotcom

5. Webes erőforrások készlete

Webes erőforrások készlete

Írta: Több közreműködő

Mit találsz:Ez többnyire ingyenes források gyűjteménye a weboldal tervezéséhez és fejlesztéséhez. 2007-ben indította Umut Muhaddisoglu. Brad Waylandnek adta át, aki szintén a DesignM irányítója. A webhely nem pusztán blog, hanem népszerű online rendeltetési hely, minden számára ingyenes.

Néhány cikk rövid bevezetéssel rendelkezik. A legtöbb viszont közvetlenül az erőforráshoz jut. Több mint 800 000 havi látogató keres ide ihletet. Keressen kategória szerint, vagy nézze meg, mi a legjobban.

Kell olvasni cikkeket:

6. Line25

Line25

Írta:Iggy

Mit találsz:ust egy ember kuratálja ezt a blogot. Jó szemmel látja a példákat és útmutatásokat, amelyek segítenek új technikák elsajátításában. Három fő kategória van. Az Cikkek kategória áttekintést nyújt a webdesign trendjeiről. Vannak interjúk a webdizájn gurukkal is.

Az Ihlet A kategória egy „heti webhelyet” tartalmaz, amely gyakran egy témán vagy stíluson alapul. Az oktatóanyagok kategória a nevét élve, rengeteg segítséggel a WordPress felhasználók számára.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @ line25blog

7. Smashing Magazine

Smashing Magazine

Írta: Vitaly Friedman

Mit találsz:Csatlakozzon több mint 181 000 emberhez, akik feliratkoztak az e-mail hírlevélre. Ezután tekintse meg ezen a weboldalon a tervezési források átfogó gyűjteményét. Jelenleg 6 fő kategória van, és mindegyiknek van kurátora. Kapsz tippeket, trükköket és ötleteket Coding.

Ismerje meg a webdesign elveit és fedezze fel inspiráló példákat a Designban. Tartsa lépést a bevezető gyakorlatokkal a Mobil. Tanuljon oktatóanyagokból, vagy ragadjon meg ingyenes forrásokat a Grafika. Lépjen lépéssel a UX Design. Még egy kategória is van WordPress.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @smashingmag

8. A következő web

A következő web

Írta: Több közreműködő

Mit találsz:Ez a világ egyik legnagyobb online kiadványa. Megtalálja a weboldal tervezésével és fejlesztésével kapcsolatos legfrissebb híreket, de a témák messze túlmutatnak. Az Kreatív kategória hasznos cikkgyűjteményt kínál a webdizájnról és fejlesztésről.

Az új bevezetésekről és a szoftverfrissítésekről szóló történetek is megtalálhatók a Dob kategória. És tudod, mit mondanak minden munkáról és játékról. Ha itt az ideje egy kis szünetet, menjen tovább Eltéríteni.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @TheNextWeb

9. Creative Bloq

Creative Bloq

Írta: Dan Oliver és az ő csapat

Mit találsz: Betekintések, kreatív tippek és inspirációk találhatók ezen a weboldalon. Ezenkívül cikkeket talál a 3D-leképezésről, audiovizuális termékekről és márkaépítésről. Ha csak webhely-tervezési vagy fejlesztési segítséget keres, akkor maradjon a fő kategória.

Összegyűjti a legfrissebb hozzászólásokat az Ön számára, a legújabb a tetején. A Creative Bloq része a Jövőbeli csoport. Ezenkívül az Egyesült Királyságban található zenei, szórakoztató és technológiai weboldalak is vannak.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Írta: Hongkiat Lim és az ő csapat

Mit találsz: Ez a weboldal a tervezők, a bloggerek és a fejlesztők kedvence. A szerkesztőség csapata tippeket, trükköket, oktatóanyagokat és eszközöket képviselő csúcsos gyűjteményt készít. Megtalálható a gadgetekről, alkalmazásokról és az új technológiáról szóló cikkek egyensúlya is.

A weboldal tetején lévő vízszintes navigációval elérheti a webhely fő kategóriáit. Elsődleges érdeklődésed lesz Design / Dev. Ha elfoglalt, iratkozzon fel a napi e-mailre.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @hongkiat

11. Design Shack

Design Shack

Írta: David Appleyard és az ő csapat

Mit találsz: A webhelyek tervezésének és fejlesztésének megtanulása segít, ha inspirációt kapott. Ez a blog a legjobban. Ez egy kirakat a tervezéshez. A cikkek megtanítják a technikákat, így ugyanazt teheti a webhelyén is.

Két fő kategória a tervezési példák gyűjteményéhez vezet. Az Képtár. Ha elfoglalt vagy, akkor jelentkezzen be a napi email.category kategóriába, és kiválaszthatja azt a fő színt, amelyet szeretne látni a keresésben. A legújabb hozzászólások a. Alatt találhatók Cikkek kategória.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @designshack

12. DESIGNTaxi

DESIGNTaxi

Írta: Több közreműködő

Mit találsz:Ez a webhely több látogató részéről nagy dicséretre tett szert. A Forbes magazin a kreativitás és a formatervezés lépéseinek öt legfontosabb webhelye közé sorolja. A megtalált tartalom nem csupán a weblapok tervezéséről és fejlesztéséről szól.

Lehet, hogy ez nem lesz a legfontosabb erőforrás-választás, de soha nem fog inspirálni. A weboldal tervezéséről és fejlesztéséről szóló legújabb cikkek megtalálásának legjobb módja a keresési funkció használata. Ez a weboldal tetején található.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @designtaxi

13. David Walsh

David Walsh

Írta:David Walsh

Mit találsz:David Walsh blogger, előadó és webfejlesztő. A 30-as szoftvermérnök a Wisconsini Madisonból származik. Blogját a weboldal fejlesztésével kapcsolatos információk és útmutatók kiadására használja. Dávid cikkei nem sokat segítenek a tervezésben.

De a weboldalak technikai oldaláról írt írása könnyen érthető. A tantárgyak széles kategóriákba esnek, de ő mindent indexált. Futtasson egy keresést a főoldal tetején, hogy megnézhesse, írt-e valami olyat, ami érdekli Önt.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Írta:Több közreműködő

Mit találsz:Ez csak az Enovato egyik területe, amely a kreatív eszközök vezető piactere. Egy több mint 6 millió emberből álló online közösség hozzájárul az Enovato ökoszisztémához. A Tuts + terület több mint 21.000 ingyenes oktatóanyagot tartalmaz.

Már több mint 700 videó tanfolyam van. A webhely-tervezési és fejlesztési segítség megtalálásának legjobb helyét a webhely felé fordulni teljes index. A teljes könyvtár eléréséhez szükséges felvétel ingyenes próbaverzióra.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Írta:Több közreműködő

Mit találsz:Ez a weboldal Szingapúrból származik. A személyzet hasznos tippeket, oktatóanyagokat és forrásokat gyűjt és oszt meg. „Digitális játszótérnek” számítják magukat. Meg fogja érteni, miért egy kis feltárással. A főoldal tetején található négyzet a jelenleg trendjeit mutató cikkeket jeleníti meg.

A bal felső sarokban lévő legördülő menü kényelmes módon navigálhat. Használja azt az érdeklődésre számot tartó területek megtalálásához. Az OXP nem olyan nagylelkű az ingyenes játékokkal, mint más webhelyek. Ennek oka az, hogy a minőségre törekszenek.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@onextrapixel

16. Stoyan nyoma

Stoyan nyoma

Írta:Stoyan Stefanov

Mit találsz:Keresse fel ezt a weboldalt a weboldal fejlesztésével kapcsolatos betekintéssel és forrásokkal kapcsolatban. Információkat kaphat képzett szakértőtől. Stoyan 4 könyv szerzője. Egy dolog, amit nem fogsz találni ebben a blogban, a sok grafika. Ennek oka az, hogy Stoyan a kódról szól.

Hasznos példákat talál a webhely fejlesztéséhez használandó kódokra. Ő nem termékeny poszter, de még a korábbi évek cikkei is hasznosak.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Írta:Ray Cheung

Mit találsz:Ennek a weboldalnak a készítője jó érv. Több százezer forrás van online. Kinek van ideje keresni? Ő és közreműködői választják azt, amelyik szerint a legjobb forrás. Megtalálja az ingyenes ikonok, stock fotók és betűtípusok válogatott gyűjteményét.

Felfedezik továbbá a Javascript és az Ajax összetevőket, valamint a webhely pluginjait. A főoldal jobb oldalán nézze meg a táblázatokat, amelyek kategóriákat és témákat mutatnak.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @webappers

18. Tervezze meg az utat

Tervezze meg az utat

Írta:Bogdan Sandu

Mit találsz:A weboldal készítése Bogdan szenvedélye. Itt ír a blogjában. Egyszerű és érthető nyelvet használ, hogy kifejtse álláspontját. Bogdan a főoldal tetején lévő navigációs sávban 5 kategóriába sorolja a hozzászólásait. Az alábbiakban bemutatja legutóbbi hozzászólásait.

Amikor megosztja a forrás, Bogdan időt vesz igénybe, hogy megmagyarázza miért, és példákat mutat neked, hogyan lehet használni. Feliratkozhat a heti e-mail frissítésre.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @boogiesbc

19. Faház

Faház

Írta:Több közreműködő

Mit találsz:A weboldal alapítói úgy vélik, hogy a technológiai oktatásnak mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Több mint 220 online tanfolyamot kínál. A teljes hozzáféréshez fizetett tagság szükséges, de feliratkozhat egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.

Keresse meg a nulla ismeretektől a teljes weboldal felépítését ezzel az oktatási webhellyel. Van tartalom azoknak a szakértőknek is, akik képességeiket a következő szintre akarják vinni. Nézd át a tanfolyamot könyvtár online osztályokhoz, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @faház

20. Webmonkey

Webmonkey

Írta:Több közreműködő

Mit találsz:Ez egy Vezetékes honlap leányvállalata. A weboldal tervezéséről és fejlesztéséről szóló történetek megtalálják a utat a Webmonkey-hez. Négy fő kategória tovább bontható, hogy cikkekre irányítson. A főoldal jobb oldalának felső részén lévő szakaszban top válogatások találhatók.

Menjen a Referencia kategóriához az erőforrások hasznos gyűjtése érdekében. Úgy hozták létre, hogy kivágja és beilleszthesse a webhelyéhez szükséges kódot.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@webmonkey

21. 24 módszer

24 módszer

Írta: Drew McLellan és több közreműködő

Mit találsz:Lehet, hogy az első benyomásod ebből a blogból a következő: “Nincs semmi jelenlegi!” A 24 Ways évente mindössze 24 napot tesz közzé. Drew McLellan 2005-ben kezdte meg ezt az éves hagyományt. Úgy döntött, hogy blogba helyezi az ún.

Minden egyes december 24 napján a blog napilapot tartalmaz a webdesignról és fejlesztésről. Minden, amit talál, az előző év dátuma. Jóslatok a következő évre. Az archívumok menüjének eléréséhez nyissa meg a jobb felső sarokban lévő összecsukható menüt.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Írta: John Resig

Mit találsz:Lehet, hogy ez a John személyes blogja, de a webhely fejlesztéséről szól. Mérnök a hKhan Akadémia és a jQuery JavaScript könyvtár. John két könyvet írt. Pro JavaScript technikák és A JavaScript-ninja titkai.

A webhely erőforrásainak legjobb értékelése a bejegyzés görgetése. Ez is az egyetlen módja. John nem kínál témakategóriákat vagy keresési funkciókat. Láthatja, hogy mire készül még, ha átugrik az övéhez Főoldal.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@jeresig

23. FROMDEV

FROMDEV

Írta: Sachin

Mit találsz:Ez egy újabb személyes blog. Sachin szerint blogja az, hogy megosztja az ismereteket fejlesztő társaival. Jutalma olyan cikkgyűjtemény, amely más forrásokra mutató linkeket tartalmaz. Sachin válaszol, ha megjegyzést fűz egy üzenethez. Tárgykategóriák spawn legördülő menük.

A főoldalon található egy szakasz, ahol láthatja, mely cikkekre hívják fel a figyelmet. Ha egy kalandra készül, használja a Lepj meg link.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@FromDev

24. viget

viget

Írta:Több közreműködő

Mit találsz:A weboldal fejlesztői és tervezői csapata a viget blogban osztja meg bölcsességüket. Nagyon nagy csapat működik a vigetnél, tehát a cikkek sokféle információt kínálnak. A weboldal öt fő kategóriába sorolja őket.

A legújabb hozzászólások a kezdőlapon jelennek meg. Minden cikk egy javasolt linktel ér véget, hogy többet tudjon meg a témáról. Ha élvezi a bejegyzést, a szerző további linkjét is megtalálja.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @viget

25. Webdesigner fal

Webdesigner fal

Írta:Nick La

Mit találsz:Nick nem termékeny blogger. Valószínűleg azért, mert Nick is fut N.Design Studio, Themify, IconDock, és A legjobb webgaléria. Amikor frissítést tesz a Web Designer Wall-hez, az egész a weboldal kialakításáról szól. Hasznos oktatóanyagok és ötletek ötlete.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @nickla

26. Digitális telepathy

Digitális telepathy

Írta:Több közreműködő

Mit találsz: Elegáns! Ez az egyetlen szó, amely összefoglalja a termék és az UX design cég cég blogját. A tervezők megtanultak, hogy mi javítja a blog elrendezését és működését. Minden hozzászólás oktat és inspirál téged. Az összetett problémák egyszerű megoldásáról szól.

Sokat lehet tanulni a digitális telepathiától. A kategóriák segítenek konkrét témák megtalálásában. Fedezze fel, hogy a Digital Telepathy melyik „Olvasási lista”. Ez a legfontosabb hozzászólások ajánlása.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Írta:Több közreműködő

Mit találsz: Az a kérdés, hogy megosszák-e ezt a blog-közreműködőt. Céljuk egy olyan közösség létrehozása, amely kevésbé önző a tervezés iránt. Mindegyik hozzászólás átgondolt technikával és inspirációval jár. Nem meglepő, hogy a Ihlet kategóriában van a legtöbb tartalom.

Az Deals A kategória több, mint a weblaptervező és -fejlesztő szoftverek ajánlatai. Menj oda, hogy megnézze, mi a geek és új. A főoldal jobb oldalán található terület megmutatja, mi a trend.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@Designrfix

28. Web Design Főkönyv

Web Design Főkönyv

Írta:Több közreműködő

Mit találsz: Ez a blog alapú weboldal híreket és áttekintéseket kínál a weboldal tervezéséről és fejlesztési eszközeiről. Míg néhány üzenet promóció, a Vélemények kategória a szoftver őszinte kiértékelését kínálja. A CMS előnyeit és hátrányait megszerezheti a kiválasztott listán.

Az Eszközök alkategória megmutatja, hogy a programozók miként használják a termelékenységet. Haladj a Portfólió alkategória amikor szüksége van tervezési inspirációra.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@webdesignledger

29. Webdesigner Depot

Webdesigner Depot

Írta:Több közreműködő

Mit találsz: A webhelyen a dolgok egyre nagyobbá és jobbá válnak. A blog a webdesign híreire, technikáira és erőforrásaira összpontosított. Most kibővült, hogy átfogó tartalom-központ legyen. Majdnem 750 000 előfizető indul ide, hogy eszközöket, termékbesorolásokat és sok ingyenes szolgáltatást keressen.

Keresse meg a tervezési és fejlesztési tartalmat a tetején található Fő kategória link segítségével. Freebies mellette vannak. A Web Designer Depot nagy videó könyvtár interjúk, konferenciabeszélgetések és oktatóanyagok.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@DesignerDepot

30. Kreatív túlcsordulás

Kreatív túlcsordulás

Írta:Több közreműködő

Mit találsz: A „kreatív” a neve része. Ez a weboldal inkább a dolgok formatervezési oldalára mutat. A mező felső nevei megosztják a hasznos cikkeket. Van egy nagy oktatóanyagok kategória. Lépésről lépésre talál útmutatást webhelyének vizuális varázsa létrehozásához.

Haladj a Levéltár hogy megtaláljon valamit, amit nem talál. A kreatív túlcsordulás mindent megtart ajándékot egy helyen. Elkülönülnek a freebies.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@creativeofblog

31. JUST kreatív

JUST kreatív

Írta: Jacob Cass

Mit találsz:A JUST Creative alapítója személyes blogjával beszél a weboldal kialakításáról. Digitális nomádként utazik a világon. Néhány cikket talál a weboldal fejlesztéséről.

De ne feledje, hogy Jacob tervező. Tudja, miről beszél. Jacob sokat nyert tervezési díjak. Nem használja kategóriákat a hozzászólások közötti navigációhoz. A legjobb megoldás az, ha a keresőablakot használja tárgyak keresésére.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@justcreative

32. Vandelay Design

Vandelay Design

Írta: Több közreműködő

Mit találsz: A megfelelő eszközökhöz van szüksége, hogy üzleti vállalkozása sikeres legyen. Ez a tervezőcsoport a blogbejegyzéseiket oktatja és tájékoztatja. A hozzászólások megosztják a tervezési híreket és trendeket. A weboldal ezer dizájngrafikát is tartalmaz. Sok, de nem minden ingyenes.

Ha szüksége van egy WordPress témára, akkor ez lehet a webhely, amelyet remélni talált. Van nekik ingyenes letöltések. A legújabb bejegyzés csempe formájában jelenik meg a főoldalon.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @VandelayDesign

33. Svájci kisasszony

Svájci kisasszony

Írta: Tina Roth Eisenberg

Mit találsz: Tina 2005 óta járul hozzá e bloghoz. Ez vizuális archívumként kezdte meg munkáját, de népszerű online tervezési folyóiratmá nőtte ki magát. A weboldal több mint egymillió egyedi havonta látogat. Tina nem használja a kategóriákat, ahogyan más tervezési és fejlesztési webhelyek.

A főoldal tetején van egy szűrő. Hasznos megismerni, hogyan közelíti meg a tantárgyakat. A keresési ablakot használja bizonyos témák kereséséhez.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Írta: Több közreműködő

Mit találsz: Az egyetlen probléma, amely ezzel a webhellyel kapcsolatban felmerül, az, hogy elindítja. Folyamatosan bővülnek az új források. A jó hír az, hogy a tetején van egy kategóriás navigációs sáv, amely a helyes irányba mozgatja Önt.

Ha nem találsz valamit, menj itt az aktuális aktív kategóriák megkereséséhez. Talál majd népszerű címkéket is, amelyeket a cikkek osztályozására használnak. A linkek kiszűrik a hozzászólásokat. A weboldal közreműködői affinitással rendelkeznek a WordPress iránt. Meg fogod találni ezt kategória tele árucikkekkel.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @instantshift

35. Fentről északra

Fentről északra

Írta: Daniel Nelson

Mit találsz: A Daniel blogja a világ minden tájáról inspiráló kreativitást fed és népszerűsít. 2009 óta tartózkodik rajta. A weboldal fõlapja kövekkel köszönt a legutóbbi hozzászólásaihoz. A legördülő kategórianavigáció a tetején az egyes témákhoz vezet.

Daniel nem őrült meg az erőforrásokkal való kapcsolatával. Ő is átlátszó. Ha affiliate link, akkor ilyenként jelöli meg. A hozzászólásokra mutató további hasznos linkek a főoldal alján találhatók.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Írta: Több közreműködő

Mit találsz: A weboldal a tervezésről szól, a világ minden tájáról. Van még egy tervező galéria. Más webhelyek megpróbálhatnak lenyűgözni a mennyiséget. A DesignM.ag inkább ott csökkenti a minőséget.

Kevés cikk található, de ezek alaposak. A tervezők értékelni fogják a weboldal főoldalát. Intelligens módon használja a többszínű keverékeket a legutóbbi hozzászólások kiemelésére.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @DesignMagTweets

37. Tervezési oktatás

Tervezési oktatás

Írta: Több közreműködő

Mit találsz: Hat változat Alapítója, Jacob Gube testvérével, Isaac Gube-nal indította el ezt a weboldalt. Erős alapja a rendszeres hozzájárulóknak. Vannak útmutatók és vélemények. A cikkek alapvető szinteken közelítik meg a tantárgyakat. Ez egy jó forrás, ha csak most kezdődik.

Sok cikk oktatóanyag. Az oktatás erős téma a testvérek számára. A weboldal Forrás kategória olyan tervező eszközöket kínál, amelyek még egyszerű utasításokat is tartalmaznak.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @designinstruct

38. Design irigység

Design irigység

Írta: Több közreműködő

Mit találsz:Ez a weboldal tervezési ötletek gyűjteménye. A kurátora a Formatervezési Szakmai Egyesület (AIGA). Egy másik közreműködő hozza létre a blog napi hozzászólásait minden héten.

A webhely látogatói elolvashatják a hozzászólásokat és szavazhatnak azok népszerűsítésére. Itt nem talál oktatóanyagokat vagy forrásokat. Ragyogó tervezési koncepciókat talál. A Design Envy egy inspirációt szolgáló vizuális ünnepe.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Írta: David Airey

Mit találsz:David személyes bloga a tervező életéről szól, amire gondoltam. Mint sok ilyen jellegű blog, nincs navigáció sem tárgyak, sem kategóriák kereséséhez. Meghívják Önt, hogy vándoroljon Dáviddal, miközben a tervezés üzletéről beszél.

Néha ez egy áttekintés. Más esetekben ez betekintés. Beletesz néhány linket az erőforrásokhoz. Ki kell keresnie őket. Érdemes megtalálni.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @DavidAirey

40. Kanál grafika

Kanál grafika

Írta: Chris Spooner

Mit találsz:Chris csupán három dologra ragaszkodik személyes blogjával. Ő felad útmutatók amelyek megmutatják, hogyan lehet létrehozni az általa megosztott mintákat és speciális effektusokat. Ő ajánl freebies hogy segítsen hatékonyabbá válni. És ő írja cikkek hogy megmagyarázza a különféle kreatív műfajok mögött meghúzódó elméletet.

Néhány oktatója videó. Megvan nekik egy külön kategória. Néhány erőforrása megköveteli a fizetett tagság. Chris 2007 óta írt blogjába. Van egy hatalmas archív.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Írta: Manoela IIic és Pedro Botelho, és ők csapat

Mit találsz:Manoela és Pedro úgy véli, hogy minden nap el kell tolnia webhelyének határait. Innovatív ötleteket keresnek, majd postakká alakítják őket. Megtalálja a cikkek trendeit és technikáit. Ha ez egy technika, talál egy oktatóanyagot, amely vele jár.

Az eredmény izgalmas erőforrások keveréke a weboldal tervezéséhez és fejlesztéséhez. A Codrops inkább az ingyenes webhelysablonjait hívja fel:tervrajz.Csomagolják a kapcsolódó erőforrásokat egy olyan területen is, amelyet „Kollektív.”

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @codrops

42. UX Booth

UX Booth

Írta: Matthew Kammerer és David Leggett, és ők csapat

Mit találsz:Ez a webhely egyetlen fókuszban áll. Cikkeket publikál a felhasználói élményről (UX). A tartalomírás szintje azoknak szól, akiknek kevés vagy nincs háttér a témában. Megtanulja az alapokat, és felfedezheti a bevált gyakorlatokat. 9 kategória foglalja össze az összes tárgyat.

Színkóddal vannak ellátva, és a webhely több területén elérhetők. Az index a cikkek teljes listáját tartalmazza. A jó weboldal, az UX elengedhetetlen. Ez a weboldal egy aranyminta az információknak.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @codrops

43. designmodo

designmodo

Írta: Több közreműködő

Mit találsz:A „Modo” az olasz és spanyol szó a „módszer” kifejezésre. A weboldal filozófiája az, hogy létezik „módszer” a hangzás megtervezésére. Az Ön által megosztott cikkek ezt tükrözik. A főoldal tetején található navigációval ugorjon az érdeklődésre számot tartó kategóriára. A Designmodo egy online áruház. Teljes csomagokat talál a következőhöz: készítsd el a webhelyet.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@Designmodo

44. Co.Design

Co.Design

Írta: Több közreműködő

Mit találsz:Gyors társaság a weboldal tulajdonosa. Ők a világ vezető progresszív üzleti média márkája. A Co.Design egy offshore program, ahol híreket találhat a weboldal tervezéséről és fejlesztéséről. A Fast Company nem fél attól, hogy ellentmondásos legyen. A blogbejegyzések szerzői kifejtik véleményüket. Rengeteg tanulni kell, és a weboldal energikus elrendezése szórakoztatja Önt.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Írta: Több közreműködő

Mit találsz:A társaság fő tevékenysége a keresőmotor optimalizálása. A Moz blog nagy része a SEO-ról szól. Van azonban egy speciális terület, amelyet a weblapok tervezése és fejlesztése szentel. A cikkek olyan témákat tárnak fel, amelyek hiányosságát másutt nehéz megtalálni. Tele vannak grafikákkal és további példákra mutató hivatkozásokkal.

Minden hozzászólás végén található a hasonló Moz-hozzászólások listája. Folytassa, amikor kimeríti a Design kategóriát. A többi segít javítani a webhelyet is.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@Moz

46. 1stwebdesigner

1stwebdesigner

Írta: Több közreműködő

Mit találsz: A hivatásos tervezők csoportja működteti ezt a weboldalt. Ők is felelősek azért Themeco WordPress téma. A bloggerek megosztják tapasztalataikat és készségeiket egy futó üzenet sorozatban. A cikkeket nem kategorizáljuk, de a kötelező keresőablak a főoldal tetején található.

Az oktatóanyagok előre megmutatják a szükséges készségeket, és azt, hogy mennyi időt vesz igénybe azok kitöltése. Ha nagy vagy a listákban, nehéz megtalálni egy olyan blogot, amely kevesebb, mint 50 forrást tartalmaz egy témához. Sokan közülük legalább 200.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse:@ 1stwebdesigner

47. Tripwire Magazine

Tripwire Magazine

Írta: Lars Vraa és több közreműködő

Mit találsz: Ha úgy gondolja, hogy soha nem szabad abbahagynia webhelyének fejlesztését, ez a blog az új legjobb barátja. A hozzászólók egyetértenek abban, hogy a weboldal fejlesztése végtelen feladat. Tervezési és fejlesztői tippeket nyújtanak kezdőknek és szakértőknek egyaránt.

Lars lehetővé teszi az olvasóknak, hogy szavazzanak a hozzászólásokról. Ezután kiemeli a főoldal legnépszerűbb cikkeit. Fedezze fel a tárgyakat szabadidejében a tetején található kategóriás navigációs sáv segítségével.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @tripwiremag

48. Honlap magazin

Tripwire Magazine

Írta: Több közreműködő

Mit találsz: Az internet egy vizuális médium. A képek minden. Ez a blog cikkek összefoglalója arról, hogyan lehet a weboldalt a lehető legjobban megtekinteni. Rendszeres látogatássá tegye a Website Magazine-t, ha kevés ideje van, és perceken belül szeretne bejutni egy témába..

A webhely erőforrásai meghaladják a tervezést és fejlesztést. Minden terület csatornaként van beállítva. A függőleges navigáció a főoldalon, a jobb oldalon található.

Kell olvasni cikkeket:

Kövesse: @WebsiteMagazine

Ez egy Blogger

A blogolásról a legjobb információ az emberekből származik, akik sikeres blogokat működtetnek. A bloggerek nagylelkűek. Élvezik a munkáik megosztását nekik, és szeretnék látni, hogy ez az Ön számára működjön.

A blogok interaktívak. A visszajelzések és megjegyzések táplálják a sikerüket. Feltétlenül hagyja, hogy ezek a blogtulajdonosok kedveljenek, vagy használjon valamit, amelyet közzétettek.

Van egy utolsó lépés. Előre fizetni. Mit tudhatott meg arról, hogy megoszthatja más bloggerekkel?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map