5 alternative WordPress pe care trebuie să le încercați

Fără îndoială, WordPress este unul dintre cele mai utilizate sisteme de gestionare a conținutului din lume. Este popular, puternic și flexibil, dar întrebarea cheie este – este constructorul de site-uri potrivit pentru tine?


WordPress poate să nu fie pentru toată lumea. Dacă credeți că WordPress nu este ceașca dvs. de ceai, atunci nu are rost să folosiți acest lucru.

Opțiuni alternative WordPress

Dacă citiți această postare, presupunem că căutați câteva alternative la WordPress.

Haideți să aflăm 5 alternative populare la WordPress. Cu toate acestea, dacă doriți să încercați mai multe, 000webhost sugerează alte alternative WordPress.

1. Joomla

Panoul de control Joomla

Nu ar fi greșit dacă am spune că Joomla este unul dintre cei mai mari rivali ai WP. Are cea mai mare cotă de piață în platforma site-ului web după WordPress. Comunitatea Joomla este destul de activă, deoarece există mai mult de 8.000 de extensii Joomla.

Este o platformă CMS gratuită care a fost lansată în 2003. Este concepută în principal pentru cadrul aplicațiilor web. Joomla este scris în PHP și folosește OOP (Programare orientată pe obiecte).

Dacă vorbim despre funcții, crearea de bloguri pe Joomla este excepțional de ușoară. Trebuie doar să copiați și să lipiți conținutul în platformă și să apăsați butonul „publica”.

Vorbind despre flexibilitate, nu există nicio limită a modului în care doriți să vă personalizați site-ul pe Joomla. De la integrarea rețelelor sociale la gateway-ul de plată complex, implementarea diferitelor funcții este destul de ușoară cu Joomla.

2. Drupal

Administrarea Drupalului

Drupal este una dintre alternativele de top la WordPress. Ca și WordPress, este un sistem gratuit de gestionare a conținutului open source care vă permite să creați cu ușurință un site frumos, flexibil și profesional.

Este destul de simplu de utilizat, nu ar trebui să dureze mult timp pentru ca un începător să învețe funcționalitatea acestei platforme.

Cu toate acestea, dacă vorbim despre securitate, Drupal este cu un pas înaintea WordPress. Platforma are un palmares excepțional de uimitor din punct de vedere al securității. Are un proces organizat pentru verificarea, investigarea și publicarea diferitelor probleme de securitate.
Puteți menține cu ușurință parametrii de performanță și securitate direct de la consola de administrare.

În afară de aceasta, Drupal are o vastă comunitate activă în care puteți găsi peste 16.000 de module gratuite care pot fi utilizate pentru a solicita suport pentru diferite probleme precum backupul bazelor de date, CRM, adăugând o anumită caracteristică site-ului dvs. web, integrarea social media, SEO, etc..

Vorbind despre teme și șabloane, Drupal are o comunitate uriașă de designeri și dezvoltatori care creează șabloane responsive, bogate în caracteristici. Puteți găsi numeroși furnizori terți care oferă teme și pluginuri responsive. Mai mult, toate temele sale au fost concepute ținând cont de diferitele aspecte SEO.

În afară de aceasta, gestionarea conținutului Joomla este o bucată de tort. Vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a gestiona diferite niveluri de permisiune fără a schimba filele.

Un alt lucru care îl face cea mai bună alternativă la WordPress este scalabilitatea acestuia, puteți începe cu 2 pagini și puteți crește până în 2000 fără să faceți o singură modificare.

Credem că nu ar trebui să uităm să menționăm aici că unele dintre site-urile web cu trafic ridicat, precum Nascar, Grammys și Casa Albă au ales Drupal.

3. Umbraco

Umbraco

Umbraco este o altă platformă populară CMS lansată în 2004. În scurt timp, s-a transformat într-o alegere populară pentru mii de utilizatori de pe tot globul. În prezent, are peste 85.000 de instalații.

Platforma este construită pe tehnologia Microsoft. Net și este preferată în mare parte de organizațiile de dimensiuni mari.

Umbraco se mândrește cu faptul că este excepțional de ușor de utilizat și de prompt. Chiar și utilizatorii non-dezvoltatori și non-designeri îl pot utiliza pentru a crea un site web profesionist fără a utiliza niciun fel de asistență.

Pe lângă aceasta, este o platformă prietenoasă cu SEO, ceea ce înseamnă că puteți implementa cu ușurință diferite instrumente pe site-ul dvs. web pentru a stimula SEO și a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare..

La fel ca multe platforme populare CMS, Umbraco are o comunitate activă de dezvoltatori, care sunt întotdeauna disponibile pentru a răspunde diferitelor întrebări ale noilor.

În afară de aceasta, Umbraco are și un sistem de asistență extins. Are o bibliotecă de peste 100 de tutoriale video pe care le puteți urmări pentru a găsi soluții rapide la diferite probleme.

Dacă sunteți dispus să cheltuiți câțiva dolari, Umbraco a plătit și ajutor premium.

Unii dintre cei mai populari utilizatori ai Umbraco sunt asp.net și wired.co.uk.

4. Textpattern

textpattern admin

Textpattern este o platformă populară de bloguri lansată în 2003. Acordă o procedură rapidă și standard de instalare. Ca și alte platforme CMS, vi se va solicita să puneți detalii despre datele de acreditare ale bazei de date și să creați un fișier de configurare și să adăugați detalii despre utilizator. Și ești gata să-l folosești.

Textpattern vine cu un editor de ultimă generație, ceea ce face ca editarea diverselor funcții să fie destul de ușoară. Utilizatorii pot edita text, imagini articol, categorii cu un singur clic.

În plus, are câteva caracteristici excelente, inclusiv opțiunea de pornire / oprire pentru comutarea comentariilor, starea postării etc.

Cu toate acestea, dacă vorbim despre instalarea plugin-urilor, aceasta este total diferită de cea a WordPress. Ca și WordPress, aici nu primiți opțiunea de a instala un plugin din meniu. Pentru a instala un plugin, trebuie să copiați și să lipiți codul pluginului în Textpattern.

Deși poate fi puțin dificil pentru începători, în același timp, pot învăța mai multe despre el.

5. Mediu

Ecran mediu

Deși este cu totul diferit de WordPress, deoarece nu este o platformă CMS completă, însă este o platformă populară de publicare online pentru milioane de bloggeri amatori și profesioniști de pe glob..

Inițial, Medium a fost lansat pentru a conecta oamenii cu idei care contează pentru ei. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, s-a transformat într-o platformă de scriere ușoară pentru editori.

Medium este o platformă care răspunde complet, ceea ce înseamnă că blogul dvs. va arăta frumos pe toate dimensiunile și dispozitivele ecranului. Ca și WordPress, aici nu trebuie să vă faceți griji pentru pluginuri și teme, deoarece nu există.

Cea mai bună parte a Medium este că permite utilizatorilor să folosească un domeniu personalizat pentru un editor, ceea ce înseamnă că puteți să vă faceți propriul nume de domeniu pe un mediu fără nici o dificultate.
În locul comentariilor, Medium are note și răspunsuri în linie.

Înveliți

Deși WP este cea mai prevalentă platformă CMS, totuși, mulți oameni sunt dispuși să cunoască alternativele sale. Sper că acest articol vă oferă ceva interesant și util.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map