38 webdizájn szakértő megosztja a legjobb tippeket a legjobb web-készítő kiválasztására

A világban, amely úgy tűnik, hogy a WordPress uralja, megmutattuk, hogy sok más lehetőség is létezik lenyűgöző webhely létrehozására. A weboldalkészítők kiváló megoldás az üzleti tulajdonosok számára, akik online jelenlétre vágynak. Ezért döntöttünk úgy, hogy interjút készítünk 38 webdesignerről.


Mi a legjobban üzemeltetett webhely-készítő egy kisvállalati webhely létrehozásához, és miért ajánlja ezt??

Lássuk, mi az egyes webhely-készítők előnyei.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro egy brazil webdesigner és a Fix Up Brasil egyik alapítója.

A piacon nincs olyan webhely-készítő, amely mindent megtehene az Ön számára. Nincs olyan weboldal készítő, amely egyszerűen el tudja helyezni a fényképeit és a feladatait, és automatikusan létrehoz egy tökéletes weboldalt az Ön számára. Bármely weboldal-készítő tanulási görbéje nagyobb lehet, mint amire számíthat.

Mindegyikük számára nem annyira SEO (keresőmotor-optimalizálás )barát, mint hirdetik őket. Tudnia kell egy kicsit a tervezésről és a dolgok megfelelő kezelésének módjáról, hogy nagyszerű weboldalt hozzon létre.

Úgy gondolom, hogy az ügyfeleknek ki kell deríteniük, melyik építőt szeretik a legjobban – számukra ez a legegyszerűbb. Mindegyikük rendelkezik saját eszközökkel és funkciókkal. Különböznek egymástól, és eltérően működhetnek.

A weboldal készítője a Wix.com

Úgy gondolom, hogy ez a legjobb, ha valaki az első weboldalát akarja vállalkozása számára. Olcsó, könnyű és gyors. Ha megkísérel bérelni egy céget webhely készítésére, ez sokba kerül, és valószínűleg néhány hónapon belül eljuttatja a weboldalt.

A Wix megegyezik a legújabb tervezési trendekkel és technológiákkal. Minden alkalommal, amikor valami új történik a marketing világában, a Wix mindig rajta áll. Mindig új funkciók bővülnek. Nem hiszem, hogy a többi platformon van a Wix kutatási és fejlesztési csapata, amely olyan funkciókat kínál, amelyeket a piac igényel.

Az új felhasználók kiválaszthatják az általuk érintett munka vagy vállalkozás kategóriáját. Minden iparághoz vannak sablonok. Ön hozzáadja, amit akar. Kiválaszthatja a színeket, a szöveget és a képeket. Ha nem elégedett, választhat egy másik sablont. Elindíthat egy újat. Annyi lehet, amennyit csak akar. Ha még mindig nem elégedett, akkor a legjobb dolog az, ha kiválaszt egy Wix Pro alkalmazást, hogy az Ön számára csinálja.

Nagyon támogatják ügyfeleiket. A feltett kérdések legtöbbjére a fórum válaszol. Ha olyan kérdése van, amely nem a fórumon található, 10–24 óra tart, hogy a Wix válaszát megkapja. Néha ez egy automatikus válasz. Ha ez a helyzet, akkor elküldik a Wix csapatnak, és helyesen válaszolnak.

Sajnos a Wixnek Brazíliában egyáltalán nincs jó neve a formatervezési piacon. Itt, amikor azt mondod, hogy egy webhely Wix-ben épült, az emberek összevonják a szemöldökét, mert úgy gondolják, hogy nem lesz nagyon jó webhely. Az emberek azonban lenyűgöznek azokról a dolgokról, amelyeket a Wix használatával megtehetsz.

Ha bemutatom néhány rajzot, és elmondom nekik, hogy a Wix-ből származik, mindig lenyűgözőek. Nem az általad használt platformról szól, hanem arról, mit tehet vele. Ha szeretné, festeni is lehet Mona Lisa-t a Microsoft Paint segítségével (és néhány ember meg is tette!)

Valaki, aki teljes professzionális weboldalt akar, és rendelkezik költségvetéssel a teljes weboldal felépítéséhez, kerülje a Wix-et és a többi weboldal-készítőt. Vannak olyan ügyfelek, akiknek költségvetése lenne az ügynökségeknek fizetendő nagyszerű weboldal felépítésére a Wix-en kívül. De úgy döntöttek, hogy a Wix-et használják, mert nem akarják, hogy csatlakozzanak az ügynökséghez. Meg akarják változtatni az információt, és maguk is megteszik. Nem akarnak egy egyszerű társaságra támaszkodni csupán az egyszerű változtatások elvégzése érdekében. Sokkal jobb, ha a Wix-et használják.

Hátrányok:

A Wix az idő múlásával lassul. A Wix webhely elindításakor nagyon gyors lesz. De ha túl sok oldal van, vagy ha a tartalom egyre nagyobb lesz, több fénykép és videóval, akkor a Wix weblapja nagyon lassúvá válik. Elviselhetetlenné válik egy olyan pont, amikor az oldalakat két részre kell osztani, hogy az oldal betöltéséhez ne legyen sok idő. Nagyon frusztráló lesz. Ez egy Wix háttérprobléma.

Olya Black

Olya Chernitsyna

~ Az Olya több mint tíz éves marketing tapasztalattal rendelkezik. Web- és grafikai tervező, amely közel 100 weboldalt hozott létre különböző ágazatokban, nyelveken és stílusokon belül.

Javaslom a Wix platformot a kisvállalkozások számára, mert lehetővé teszi egy kiváló, modern, professzionális weboldal létrehozását egy nap alatt. Hadd ossza meg lépésről lépésre a Wix előnyeit

1. Idő

Minden vállalkozás számára elengedhetetlen, hogy időben megjelenjen a piacon. Senki sem akarja heteket vagy hónapokat tölteni webhelyek építésén. A Wix az időmegtakarításról szól.

2. Tervezés

Sablonok vagy üres? Ha nem tudja, mit akar, akkor professzionális tervezők által készített kiváló sablonok százaival szolgál fel, ahol minden marketing és használhatóság szempontját figyelembe veszik. Ha tudja, mit akar, szívesen készíthet bármit, amit szeretne. Feltölthet bármilyen képet, videót és bármilyen betűtípust, hűvös animációt használhat.

3. Nincs kódolás

A drag and drop rendszer sokkal könnyebbé teszi a folyamatot. Ezenkívül nem kell webfejlesztőt keresnie, nem kell külön összeget fizetnie a munkájaért, nem kell várnia. Minthogy nincs akadály közted és webhelye között. Szüksége lehet egy Wix Pro-ra, ��

4. SEO

A Wix egészen a SEO-tól a SEO-barát weboldal-készítőig terjedt. Valójában sokat fejlesztették ezt a kérdést. Most teljesen SEO-barát, és az összes projektem ezt bizonyítja

5. Jobb minden nap

A Wix-szel együttműködve tudom, hogy kérdezték és meghallgatták a felhasználóikat, rendszeresen fejlesztik a platformot. Mindig óriási javulás történik a „tegnap Wix” és a „holnap Wix” között.

6. Több, mint egy weboldal készítő.

A Wix-mel rendelkező webhely sokkal több, mint pusztán weboldal. Ez egy nagyon hatékony marketing eszköz, minden egyben. Megvan az ügyfél-kapcsolatok listája, amelyet automatikusan felállít minden olyan látogató számára, akik a weboldalán keresztül írtak Önre, és akik vásároltak.

Készíthet fantasztikus e-maileket, és elküldheti az összes névjegyének. Sokkal több van bármilyen vállalkozás számára (éttermek, szállodák, online foglalások stb.). Ehhez nincs szüksége harmadik alkatrész eszközre, ezt a Wix biztosítja, és ingyenesen használhatóak

7. Hatalmas ingyenes fotóbank

A Wix nagy fotóbankja teljesen ingyenes. Az összes kép profi és gyönyörű. Ez a fotókönyvtár mindig növekszik. Használhat egy másik híres beépített fotókészletet is, nem ingyenes, de különleges áron

8. Az összes utolsó internetes trend elérhető

Igen, a Wix azt akarja, hogy weboldalai „korszerű” legyen. Parallax, videó háttér, operatőr, animáció, hűvös betűtípusok … mind itt vannak

9. Rendszeres akciók

Minden alkalommal vásárolhat egy éves tervet 50% kedvezménnyel. Ezenkívül ingyenes domain és ajándékutalványokat kap a Google Adwords számára.

10. Mobil verzió

Minden weboldalnak van mobil verziója, amely ingyenes, és amelyet igény szerint beállíthat

Szeretem a Wix-et, több mint 100 webhelyet készítettem a Wix-szel, és soha nem bántam.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Miután 2002-ben végzett a Művészeti Intézetben, Adrianne a D.R.-nél tervezőként dolgozott. A Horton, a Fortune 500 vállalat, amely mindent létrehoz, a magazinoktól kezdve terjed a hirdetőtáblákon. 2007-ben elindította tervező és nagyméretű grafikai cégét, és soha nem nézett vissza.

Körülbelül hat évvel ezelőtt elindítottam magamnak egy weboldalt a WIX oldalon. Csak szórakozásból kipróbálhattam a platformot, mivel a régi webhelyem a WP-n volt, és elég tetszett neki. Miután néhány napig játszottam a WIX-szal, lenyűgöztem. A webhely összeállítási sebessége nagyon meghökkentő volt, így átadtam a domainomat, és ez volt a kezdete valami nagyszerű eseménynek.

Körülbelül egy év után, amikor a WIX-en tároltam portfóliómat, elhatároztam, hogy készítek egy weboldalt a búvárkodás üzletéhez, részmunkaidőben dolgoztam. Freebie-ként csináltam egy másik webhely kipróbálására a WIX-on. Felállítottam a weboldalt, és néhány hónappal később meglepetésemre az üzlet robbant fel.

Ilyen rövid idő alatt elértük a Google első számát és Facebook oldalunkon gyomnövény lett. Olyan volt, mintha megérintettük azt az édes helyet. Tehát úgy döntöttem, hogy készítek még néhány webhelyet a helyi szigetek számára a St. Thomas-on.

Az összes webhely hasonló eredménnyel járt, és a legtöbb esetben … mihelyt a webhely elkészült, az ügyfeleknek nem kellett várniuk, hogy elvégezzem a változtatásokat vagy fizetjenek a karbantartásért! Számomra ez az arany. Tudom, hogy néhány weboldal-tervező megfordítja orrát a WIX webhelyeken.

Néhányan nevetnek, mások valóban attól tartanak, hogy a barkács készítője kihagyhatja őket az üzletből. Nos, áldásnak tekintem! Tervező vagyok; Utálom a kódot. Vizuálisan jobban dolgozom, és azt hiszem, hogy a WIX csodálatos web-tervezők számára nyitja meg ajtót, akik esetleg nem ismerik vagy szeretik a kódolási szempontot.

Ne tégy félre; A WIX nem helyettesíti a valódi tehetségeket. Ezenkívül nekem unatkozni fog a rutin karbantartás. Szeretek egyszerre több hűvös különféle mintát csomagolni, majd egy gyors, hogyan kell készített videóval átadni az ügyfeleknek. Megszabadít attól, hogy felmegyek a következő jó projektre, és szelektíven tudom megtervezni az oldalakat, úgy érzem, hogy beszélnek velem.

Megállapítottam, hogy ügyfeleim 99% -a más platformon érkezik hozzám. A WP a legnépszerűbb. Mindig ugyanaz a történet; “A weblaptervezőm MIA-ral ment, vagy nem hívnak vissza, egy egyszerű változtatásért X dollárt akarnak, és ez túl drága, elvitték a bejelentkezési adataimat, és most már nem tudok változtatni.”

Mindig a weboldal tervezője valamilyen módon kudarcot vallott, vagy abszurd összegeket számolt fel a változásokért. A WIX enyhíti ezt a problémát. Készítek egy gyönyörű, dinamikus weboldalt, amelyben több száz alkalmazás érhető el ügyfeleim számára, gyorsan és hatékonyan a WIX pro fiókomban.

Miután a webhely elkészült, átviszem a webhelyet az ügyfelek WIX-fiókjába, hogy 100% -ban saját kezükben legyen a saját webhelyük. Ezután félremerek. Mindig segítségre vagy kérdésre vagyok nyitva, és karbantartást végezek díj ellenében vagy változások mellett, de a legfontosabb az, hogy a változtatásokat maguk is elvégezhetik.

Úgy gondolom, hogy az összes ügyfelem annyira örül ennek, és kevésbé érzi magát weboldal-tervező által. Szabadságuk van, és ez visszatartja őket más projektekhez, és ajánlásokat ad nekem. Úgy gondolom, hogy vállalkozásom 80% -a most áttételes alapú, és csupán néhány WIX webhelyről indul.

Bármelyik platformon mindig van egy sötét oldala. Úgy gondolom, hogy a WIX-nak fokoznia kell a SEO játékot. Ha követi az alapokat, akkor tisztességes eredményeket fog kapni, de úgy gondolom, hogy nekik egy kicsit tovább kell koncentrálniuk. Jelenleg a WIX parastorage-t használ, tehát úgy tűnik, hogy az összes WIX webhely F-rangú kicsomagolás nélküli képeket kap, mivel a kiszolgálók által hozzáadott hulladékfájl-kiterjesztés.

Ez megnehezíti a pontos terhelési sebesség teszt eredményeinek elérését. Kulcsfontosságú a képek megfelelő tömörítése és az oldal túlterhelésének ismerete. Azt is gondolom, hogy a WIX másik hátránya az e-kereskedelem képességei. Nézzünk szembe a tényekkel; elég csúnya.

Használhatja az Ecwid alkalmazást, amely nagyon szeretem, és lehetővé teszi az egyedi CSS-t is, ami jó, de az alapvető WIX kirakat valamilyen szeretetre szorul. Képesek egy kis üzletnek, amelyben kevesebb, mint 50 online termék található, de ha nagy üzlet, akkor túl időigényes és egyszerűen nem áramlik jól.

Mindezek mellett – a dolog, amit én L.O.V.E. a WIX-ról az, hogy hallgatnak! Folyamatosan fejlesztik platformját. Hozzáadnak új alkalmazásokat, amelyek sokkal könnyebbé teszik az életet, és új funkciókat, amelyek csodálatosnak teszik a webhelyeket.

A WIX munkát vesz a megfelelő weboldal-tervezőktől? Dehogy! A lényeg az, hogy nehéz saját magának megtervezni… és most rázza a fejét igen. Évekbe telt, hogy elkészítsem egy olyan webhelyet, amelyben szeretem magam, és biztos vagyok benne, hogy egy év alatt megváltoztatom.

A WIX üzleti tulajdonosoknak mindig WIX tervezőre lesz szükségük. Mondom minden ügyfelömnek, hogy kipróbálják a WIX-et, mielőtt felvennének. Ismerje meg a platformot, és próbálja meg felépíteni webhelyét. Nem veszítettem el egy ügyfelet ilyen módon, mindannyian őszintén értékeljük őket, és mindannyian felhívnak engem a kezdeti tervezés elvégzésére..

Úgy gondolom, hogy a WIX-nek van néhány fejlesztése, amelyeket meg kell tenniük, de melyik platform nem? Kiválóan indul a kisvállalkozások tulajdonosai számára, és valóban azt hiszem, hogy az idő múlásával tovább javul.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian a SeeDesine alapítója és vezérigazgatója. Több mint hét éves tapasztalattal rendelkezik a webdesignban. Cége a WIX webhelyekre és márkamegoldásokra szakosodott bármely vállalkozás vagy termék számára. Professzionális online környezeteket hoznak létre, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és javítják vállalkozását.

Gyerekkora óta szenvedélyesen foglalkoztam mindazzal, ami materializált látást jelent, és a színeket úgy keverve, hogy a hatások teret hagyjanak az inspirációnak és a kreativitásnak..

Ha vállalkozása van, akkor tudja, mennyire fontos egy működő weboldal, hogy az ügyfelek megtalálhassák Önt és vásárolhassanak tőled. A weboldal létrehozása segít növelni bevételeit, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy információt találjanak rólad, amikor szüksége van rá.

Úgy gondolom, hogy a Wix a legnépszerűbb weboldal készítő. A Wix weboldal készítője tökéletes bármilyen üzleti vállalkozás számára, és számos előnnyel jár.

Miután feliratkozott a webhelyre, több mint 250 sablont böngészhet új webhelyén. Választhat a használni kívánt minták közül. Előre készített minták, amelyek azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia a bennük lévő kódolás vagy HTML miatt.

A weboldal-készítők számára gyakran nehéz lehet navigálni, és fejfájást okozhat. A Wix nagyon felhasználóbarát felületet kínál, amely egy drag and drop felületet tartalmaz. Ez a drag and drop felület nagyon hasznos azok számára, akiknek nincs tapasztalata a webhelyek tervezésében, és ez megkönnyíti a webhely létrehozását..

Az összes szöveget, képet és videót elhelyezheti, bárhová is kívánja, csak elcsúsztatva őket, és a megfelelő helyre helyezve.

Végül, a Wix hasznos eszközöket kínál Önnek, amelyeket akkor használhat, ha a webhely-készítési tapasztalat bármely pontján elakad. Számos különféle gombra kattintva kattintva kaphat segítséget közvetlenül a webhelyen, sőt, ha szükséges is kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

Ez azért előnyös, mert soha nem tudja, mikor léphet fel probléma, és kérdéseire adott válaszok segítenek folytatni webhelyének felépítését.

A Wix.com weboldal készítője nagyon egyszerűen használható, és számos különféle eszközt kínál, amelyek segítenek webhelyének nulláról történő felépítésében..

Ügyfelei már online keresnek téged, és ha nincs weboldala, akkor elveszíti őket a versenytársak számára. Hagyja abba, hogy másoknak adja át ügyfeleit, mert fél, hogy beugrik a weboldal világába.

A Wix weboldal készítője remek hely a kezdéshez, és működő és professzionális megjelenésű weboldalt kínál rövid idő alatt.

Punchface Studio

Sarah J.K

~ Sarah 2009 óta a Wix Pro grafikai tervezője. Szociális szuperhős.

Miután minden egyes weboldal-készítőt felhasználtam, arra a következtetésre jutottam, hogy a Wix.com meghaladta az összes elvárást. Wix olyan lépéseket tett, mintha nem tudnánk elhinni, és 2009 óta használom a szolgáltatásaikat, amikor először indítottam a saját kisvállalkozást.

Amellett, hogy a Wix szerkesztő folyamatosan fejlődik, új és továbbfejlesztett funkciókat hoz be, amelyek segítségével a lehető legjobban kihasználhatja a lehetőségeket; a Wix közösség meleg közösség, ahol a Wix alkalmazottai és a Wix tervezők kölcsönhatásba lépnek és támogatják egymást. Az egészséges verseny, a lehetőségek csak soha nem érnek véget.

A Wix.com webhelyet gyakran a Webdesign Photoshop-ként magyarázzam, mivel azt a szabadságot nyújtja, amelyet csak a létrehozáshoz ad. Kiváló szerszámok százai állnak rendelkezésére, amelyek mind a kezdőknek, mind a szakembereknek egyaránt megfelelnek, mindent megtehetsz, hogy bármit el tudjon képzelni. Olyan, mint a varázslat, kattintson a készre!

Amikor először elkezdtem, abszolút nincsen webdizájn tapasztalat vagy alapom web-tervező felvételére, ezért elkezdtem feltárni lehetőségeimet. Ekkor botlottam meg a Wix.com oldalán, miután csalódottan elhagytam más lehetőségeket, amelyek arra késztettek, hogy kövessem az elrendezést vagy a formátumot..

Wix megsértette az összes szabályt; üres vászont adott nekem, hogy csak a szívem tartalmával játszhassak és ilyen szabadságot, beleszerettem. A Wix iránt nagy szerepet játszik az, hogy akár 5 perc, akár 5 nap van egy webhelyen való eltöltésre, mindenkinek van valami.

A rendelkezésére álló csodálatos előre megtervezett sablonok, egy üres vászon, amellyel teljesen elkészíthet valamit a saját vizualizációiból (és az azt támogató eszközökből), és az a tény, hogy egy teljesen új tervezési világot nyitott meg a Wix profik és az ügyfelek számára egyaránt..

David Attard

David Attard

~ David webdesigner, sok webdizájnban szereplő kiemelt író, valamint a DART Creations alapítója, amely a weboldalakkal foglalkozó emberek webhelye.

Abban az időben, amikor egy webhely olyan fontos részét képezi az üzletnek, nagyszerű, hogy azoknak az embereknek, akiknek (bármilyen okból) nem állnak rendelkezésre webdesignőrök, nagyszerű alternatívái vannak.

Ezt sok olyan kisvállalkozás szemszögéből kell látnunk, akik az internetet szeretnék felkeresni, de nincsenek ötleteik, honnan kezdjék.

A WIX kiváló választás. A mesterséges tervezési intelligencia megkönnyíti a nagyszerű weboldal létrehozását, rövid idő alatt, egyáltalán nem..

Mivel ilyen egyszerű, lépésről lépésre működő varázsló, amely olyan információkat kér, mint például a webhely kontextusa (online üzlet, ruházat, baba?), Majd megkérdezi a címet, a telefont, a közösségi hálózati adatokat, és létrehozza az összes webhelyet a semmiből. Természetesen azután szükség szerint megváltoztatható és finomítható, de az alapok meg vannak állítva.

Lényegében ez egy nagyon egyszerűsített tartalomkezelő rendszer, amely határozottan összpontosít arra, hogy egyszerű felhasználói élményt hozzon létre azok számára, akiknek weboldalt kell létrehozniuk (de nem tudják, hogyan).

Ez nem akar WordPress lenni, és soha nem lehet ilyen rugalmas, de ez a megfelelő eszköz kisvállalkozások számára, amelyeknek csak segítő kézre van szükségük egy webhely felállításához viszonylag alacsony díj ellenében.

Angelique

Angelique

~ Angelique alapította a Fresh Pixel-t, egy olyan webdesign-ügynökséget, amely professzionális web-alapú szolgáltatásokat nyújt, ideértve a kisvállalkozások induló webhelyeit, az e-kereskedelem megoldásait, valamint a teljes körű szolgáltatást nyújtó egyedi webhelyek fejlesztését, valamint a márkanevet, a SEO és az online marketing szolgáltatásokat..

A hosztolt webhely-készítőket illetően elsősorban a Wix-et részesítem előnyben abban a képességben, hogy egy webhelyet viszonylag gyorsan fel lehessen állítani és futtassam témáik szerint. Míg a weboldal készítői nem mindenki számára elérhetők, különösen hasznosak a kezdő kisvállalkozások számára.

Minden weboldal-készítőnek van előnye és hátránya, és óvatosan minden ügyfelünknek meg kell tennie a matematikát, figyelembe kell vennie a weboldal-készítők éves díjait, és gondosan mérlegelnie kell a hagyományosabb weboldal-platformokkal..

Az e-kereskedelmi megoldások meglehetősen korlátozottak, és nem ajánlanám őket, ha az ügyfeleknek e-kereskedelmi webhelyre vagy összetettebb webhelyre van szükségük, például tagsági területre vagy bejelentkezési lehetőségekre. Ezekben az esetekben a WordPress, amely drag and drop szerkesztő képességeket is nyújt, jobb lehetőség, amely lehetővé teszi a webhelyek robusztusabb felépítését, és olcsóbb, mint a weboldal készítőinek éves díjai..

Több mint tíz éve tervezek egy weboldalt, és több mint 200 weboldalt készítettem, kezdve a kis portfólióktól kezdve a nagy egyedi építkezésig – számomra a tervezés / marketing és a márkaépítés együtt jár, és mindezt az érzelmi kapcsolat megteremtése érdekében az ügyfél közönségével.

Romi Brayer

Romi Brayer

~ Romi webdesigner és a Quick Sites International társasági partner. Romi és élettársa, Maya két évvel ezelőtt alapították meg üzleti vállalkozásaikat, és több tíz webhelyet sikerült létrehozniuk (és számolniuk kellett).

Több tucat webhely létrehozásával kapcsolatos tapasztalataink alapján a Wix.com a legegyszerűbb eszköz a barkácsoláshoz kisvállalkozások számára.

Egy kisvállalkozás korlátozott erőforrásokkal rendelkezik digitális képe számára, és nincs ideje olyan kifinomult platformok megismerésére, mint például a WordPress. A Wix számos gyönyörű témát kínál ügyfelei számára, lehetővé téve számukra gyors és intuitív szerkesztést, kódolás nélkül, és több száz alkalmazással rendelkezik, amelyek mind a Freemium, mind a Premium tervekben egyaránt használhatók..

Nagyon ajánlom a Wix.com-ot egy olyan vállalkozás számára, amely tapasztalata nélküli vagy korlátozott erőforrásokkal tervezi első webhelyét. Ez különösen akkor hasznos, ha a vállalatnak portfólió-webhelyre vagy egyszerű e-kereskedelemről szóló webhelyre van szüksége.

A Wix platformot néhány naponta frissítik a legújabb tervezési és kezelési funkciókkal, amelyek egyre több lehetőséget kínálnak a tervezőnek és magának a vállalkozásnak.

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ A Roshain cég 2010. november 8-án és 2014. márciusában az „ArenaWix” USA-ban „Bronz” stílust kapott „Wix Pro Web Designer” -ként. Ő lett az első „Wix Pro Designer” dél-ázsiai régióban..

A Wix a legjobb vállalkozási webhely-készítő kisvállalkozási webhely létrehozására.

Javaslom, mert nagyon egyszerű platform egy weboldal létrehozására, és számos alkalmazást is tartalmaz.

Készíthetünk gyönyörű webhelyeket Wix-ben, és nincs ingyenes Wix-hirdetése az ingyenes felhasználók számára. A Wix egész életen át tartó tárhelyet kínál ingyenes felhasználók számára is.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy a Tie National (LLC) marketingmenedzsere. Kathy felhasználta tehetségeit az új osztályok felépítéséhez és irányításához, akár a földről, akár a vállalati növekedés és az ügyfelek elégedettségének biztosítása érdekében..

A múltban többször is használtam a Wix-et kisvállalkozások számára és a webhely legutóbbi átalakításának. Az új tervezők számára a WIX nagyszerű kezdősablonokat kínál testreszabásához, miközben az oldal nagyon profi.

Azok számára, akik több tervezési tapasztalattal rendelkeznek, a WIX sablonok nagyszerű inspirációt nyújthatnak az ugródeszkához, de lehetővé teszik egy weboldal létrehozását egy üres vászonból is. Minden elem megtalálható a blogok, képek, animációk, és ami a legfontosabb a SEO számára.

Nem kezdem az összes kódoló fejlesztőt, de a WIX használatával ez az ismeret nem visszatart engem, és a tervem és a navigációs érzésem középpontjában állhat. Még jobb, ha menet közben is módosíthatom anélkül, hogy fejlesztőt kellene felvennünk a kódolás frissítésére.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim végzett a művészetben & Tervező AKTO iskola (1996-1999), mint grafikus. Korábban folyóiratok szabadúszó illusztrátoraként dolgozott. Jelenleg olyan kisvállalkozású webhelyeket hoz létre, amelyeknek új, új webhelyre van szükségük.

A Wix a legegyszerűbb weboldalkészítő / -szerkesztő, amely lehetővé teszi az egyszerű felhasználók számára a munkájuk bemutatását. Üzleti tevékenységek, szolgáltatások, e-üzlet és még sokan mások. A Wix számos kiváló eszközzel követi a legújabb technológiát, amely segít egy nagyon modern és barátságos weboldal megtervezésében. Száz extra alkalmazás hozzájárulhat az egyedi projektek megvalósításához.

A WIX marketing, hirdetési, hírleveleket, SEO, elemzést, stock képeket és videókat is kínál. Tartalmazza a teljes csomagot egy kisvállalkozás számára egy weboldal felépítéséhez, mint a piacon lévő többi weboldalépítő.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica tehetséges webdesigner és szociális marketing szakember, aki rendkívüli készségekkel rendelkezik a webfejlesztés területén.

Hisszük, hogy a Wix a legjobb webhely-készítő. Számos más platformot használtunk, szinte mindegyiket, amelyek ott vannak.

A Wix messze a legegyszerűbben használható, ugyanakkor lehetővé teszi a kreatív tervezést és ötleteket, és mégis nyújt egy csodálatos HTML webhelyet, amelyet könnyű használni és megnézni anélkül, hogy kevés vagy egyáltalán nem lennék HTML kódolva..

Miután megterveztem az ügyfelek webhelyét, általában DIY linkeket tudok szolgáltatni, amelyek segítenek nekik a saját frissítéseik készítésében. Erőt, magabiztosságot és kényelmet nyújt számukra a saját webhelyük fenntartására. Ha bármilyen problémája van, bármikor felvehetnek velem a kapcsolatot, vagy kérdéseik nélkül felvehetik a kapcsolatot a Wix súgójával!

Szeretem a Wix-et és öt évig építtem vele. Több száz és több száz weboldalt terveztem egy cupcake-vállalkozástól, a bankoktól és az orvosokig!

Joshua Moran

Joshua Moran

Grafikai tervezőként a WiX lenne a választásom a weboldal-készítők között.

Ennek fő oka az, hogy képes üres sablonnal dolgozni, nem sablonnal és teljesen testreszabható.

A teljes testreszabás teszi vonzóvá a HTML webhely-megközelítést. A bukás azonban az, hogy több időbe telik a kódolás.

A WiX segítségével összpontosíthatom a dizájnt, és esztétikai szempontból kellemesnek tűnhetek, miközben sok órányi kódolást takaríthattam meg. A rövidebb ütemterv boldogabb ügyfeleket jelent.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy az Egyesült Királyságban egy multidiszciplináris formatervező cég, a Brown Owl Creative társalapítója és ügyvezető igazgatója, a márkaépítésre, a tervezésre és a webfejlesztésre összpontosítva. A Brown Owl Creative ötvözi a dizájnt és a technológiát a márkák elindítása és a vállalkozások növekedésének elősegítése érdekében, mind helyi, mind világszerte.

A Brown Owl Creativenál HTML5, CSS3 és JavaScript technológiákat használunk, hogy vonzó és innovatív mobil-, táblagép- és asztali élményt hozzunk létre ügyfeleink webes megoldásai számára. Néhány platformon dolgozunk, köztük a WordPress, a Wix, a SquareSpace, a Webflow és a Magento.

Nincs olyan webhely-készítő, amely véleményem szerint tökéletes: mindegyiknek megvan az előnye és hátránya. Személy szerint nekem a Wix messze a leginnovatívabb húzás & csepp weboldal készítő a versenytársak között.

A magas szintű fejlett formatervezést elérheti anélkül, hogy tudnia kellene a kódolást, és mindig új és innovatív funkciókat vezetnek be, amelyek véleményem szerint ebben a tekintetben előzik meg a versenytársaikat.

Ez fontos szempont, ha webhelyét olyan platformon szeretné létrehozni, amely növekszik az Ön webhelyével, mivel az Ön igényei változnak.

Az asztali és mobilbarát weboldal létrehozásának képessége, kódolás vagy fejlesztés nélkül, rendkívül versenyképes lehetőséggé teszi azt a kisvállalkozást és kezdő vállalkozást, amely webhely jelenlétét kívánja létrehozni gyorsan, hatékonyan és költségvetésen belül.

Úgy gondolom, hogy a Wix növekedése (2016. július óta 88 millió regisztrált felhasználó) elsősorban az új szolgáltatások kifejlesztésével kapcsolatos innovatív megközelítésüknek köszönhető, és a kisvállalkozások számára felhasználóbarátvá teszi a saját weboldalak kezelését és frissítését anélkül, hogy a fejlesztő, hogy kis nevű webes frissítéseket végezzen a nevükben.

Ezenkívül az egyik legerősebb támogatási infrastruktúra elérhető az összes weboldal-készítő között, és továbbra is reagálnak telefonon és e-mailben a támogatásra. Ez párhuzamosan platformjuk rugalmasságával és könnyű használatával piacvezetővé teszi őket a mai nagyon versenyképes piacon.

Sarah A. Sherman

Sarah A Sherman

~ Sarah az illustrateddomain.com alapítója, díjnyertes Wix Certified Design Pro és 2010 óta épít webhelyeket. Korábbi üzleti tanácsadói és marketingszakértői tapasztalata segít ügyfeleinek meghatározni online stratégiájukat..

Véleményem szerint a Wix az abszolút legjobb választás egy kis üzleti platform számára.

A felhasználók csodálatos webhelyeket hozhatnak létre annak az árnak a töredékéért, amelyet más platformokkal fizetnének. Van egy drag and drop technológiája, amely elősegíti a kevés internetes tapasztalattal rendelkező felhasználók számára, hogy nagyszerű weboldalt hozzanak létre. Ha egy profi épít fel a Wix webhelyet, akkor könnyen megtanulhatja webhelyének kezelését.

Kisvállalkozások számára a Wix háttérprogram funkciói egyablakos webáruház, ahol minden kéznél van, hogy ne csak hozzon létre egy weboldalt, hanem kezelje ügyfeleit és ügyfeleit egy helyen.

A Wix jellemzői a következők:

 • Tiszta gyönyörű weboldal tervek
 • Egyszerű használat
 • Könnyű, hatékony SEO (nem ajax)
 • Pro fotógaléria
 • Wix Backend – Ügyfelek, kapcsolattartók és ügyfelek kezelésére
 • Parallex és érzékeny formatervezés (Wix Columes)
 • E-mail marketing menedzsment (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio az Unraveled Media, a digitális ügynökség, az egyedi weboldal-tervezést és SEO szolgáltatásokat nyújtó ügynökség vezérigazgatója. A Boonle.com, a grafikai tervezés piacának alapítója.

Noha webhelyeket több platformon keresztül építek, a Wix.com általában a legjobban működik, ha a kisvállalkozások webhelyein működik. A Wix-et a következők miatt gyakran ajánlom a kisvállalkozások tulajdonosai számára:

megfizethetőség

Az egyéni tervezésű Wix-webhely felállításához viszonyítva általában sokkal kevesebb a költség, mint egy egyedi tervezésű WordPress-webhely. Ez általában annak az időnek a következménye, amely a Wix-webhely felállításához szükséges, összehasonlítva a WordPress-webhellyel.

Gyors beállítás & egyszerű használat

A nagymértékben testreszabható drag and drop szerkesztő miatt a nagyszerű weboldal felállítása gyakran rövid idő alatt megtehető, miután megismerte a platformot.

Karbantartás

Sokkal könnyebb az ügyfelek képzése a Wix webhelyeik kezeléséről és szerkesztéséről, mint a WordPress webhelyek. Az ügyfelek általában gyorsan megértik a drag-and-drop készítő koncepcióját, és hálásak, hogy maguk is elvégezhetik az alapvető szerkesztéseket, például hozzáadhatnak fényképeket vagy megváltoztathatják a szöveget. A támogatási dokumentáció szintén csak egy kattintásnyira van.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz webdesigner és blogger, amelynek célja, hogy segítse az embereket a nulláról. Részletes útmutatásokat és cselekvési útmutatásokat nyújt, miközben a Squarespace sablonok testreszabására szolgáló kódolási szolgáltatásait is kínálja..

Amikor a kisvállalkozások számára professzionális megjelenésű webhelyekre gondolok, azonnal a Squarespace-re gondolok. Úgy gondolom, hogy ez a legjobban üzemeltetett webhely-készítő odakint, és nem népszerűsége miatt. Számomra a Squarespace messze a legjobb megoldás egy önálló üzleti webhely létrehozására, főleg ezen három alapvető szempont miatt:

1. Reagáló sablonok: Nagyon támogatom a weboldal alkalmazkodóképességét, nemcsak azért, mert lehetővé teszi a közönség számára, hogy hatékonyan böngészhesse a webhelyét, ha útközben is van, hanem azért is, mert tudatja velük, hogy komolyan veszi vállalkozását, és odafigyel részletek, amelyeket túl gyakran figyelmen kívül hagynak.

A Squarespace összes sablonja teljes mértékben reagál, és még akkor is, ha hozzáad egy olyan külső forrásból származó elemet, amely nem adaptív , könnyedén megcsípheti őket, ha beilleszt egy pár CSS sort a szerkesztőbe

2. Testreszabás: Ha azt szeretné, hogy webhelye emlékezetes és teljesen a márkájához igazodjon, munkát kell tennie. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lennie a weboldal minden elemének szerkesztésére, színének kiválasztására és betűtípusok kiválasztására.

A Squarespace stílusszerkesztőjével a webhely szinte minden aspektusát megváltoztathatja, beleértve a gombokat, az elválasztó színeket, betűkészleteket, a szöveg színét, a kitöltést stb., Lehetővé téve egy teljesen személyre szabott webhely létrehozását kódolási ismeretek nélkül. Sőt, ha ismeri a HTML-t és a CSS-t, akkor az összes sablonban rendelkezésre álló sok kódbeviteli területnek köszönhetően a webhelyét még tovább testreszabhatja..

3. Árképzés: amikor költségvetés alapján indít vállalkozást, akkor kísértés lehet, hogy a lehető legolcsóbb lehetőségeket használja, de amikor a webhely platformokat illeti, határozottan nem értek egyet. Egy megbízható építő, amely megadja az összes szükséges funkciót, és még sok más, gyakran árcédulával rendelkezik. Szerencsére a Squarespace tervei nagyon megfizethetőek, és a vállalkozás növekedésével mindig dönthet úgy, hogy frissít.

A tárolt webhely-készítőknél az a helyzet, hogy még ha mindenki felhasználóbarát felületet, sokféle sablont és még ingyenes fiókokat is kínálhat, vegyen részt azzal, amely segít létrehozni egy megfelelő online jelenlét. Ezért ajánlom a Squarespace-t mindenkinek, aki hosszú távú vállalkozást szeretne létrehozni az interneten

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff a HellothisisJeff Design egy önálló márka- és webdizájn-üzlet tulajdonosa és fogalmi művésze, amely kifejezetten nonprofit szervezetek, egyházak és kisvállalkozások számára készült..

Minden webprojektnek különféle igénye van, amelyeket figyelembe kell venni, és milyen célokat kell elérni, tehát sajnos senki sem működik tökéletes platformon minden ügyfél számára. A Squarespace teljes önálló üzemeltetett webes megoldásként történő felhasználása azonban gyakran a leginkább értelmezhető sok kisvállalkozás, nonprofit szervezet és egyház számára.

Kreatív módon a Squarespace szépen tiszta sablonokat kínál, amelyek kiválóan alkalmasak a vonzó márkatörténetek kommunikálására. Az a képesség, amely lehetővé teszi a testreszabás bevezetését a CSS-en keresztül, valamint a fejlesztői platformon való alapos beépítés, valóban megkülönbözteti a Squarespace-t valódi tervező eszközkészletének. Kevés olyan, amit nem lehet elérni a keretükön belül.

A legnagyobb tulajdonságok azonban az ügyfelek oldalán rejlenek az intuitív tartalomkezelés és a webhely karbantartása szempontjából. Ügyfeleim szeretik, mennyire könnyű dinamikus új oldal elrendezéseket létrehozni a drag and drop szerkesztővel, és teljes ellenőrzést gyakorolnak webhely-hierarchiájuk felett..

A Squarespace számos előnyt kínál a színfalak mögött, mint például az SSL biztonság, az e-kereskedelem eszközei, a különféle magintegrációk és a kiváló ügyfélszolgálat.

Összegezve, szeretem a Squarespace használatát, mert ez gyors és egyszerű, kiváló minőségű tervezési és tartalmi megoldásokkal szolgál, amelyek segítenek az ügyfelek történeteinek nagyon praktikus módon elmondásában..

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah 5 díjat nyert a webdesignért az elmúlt öt évben. Jelenleg kizárólag magánügyfelek számára készít webdesignot, és teljes munkaidőben vállalkozását, a ReadySettle-et irányítja. Hétvégén készítette a cég webhelyét.

Az összes vitatott közül a Squarespace az, akit végül választanék. Nagyon egyszerű, intuitív eszközöket tartalmaznak, miközben lehetővé teszik a tiszta kialakítást és a stílust. Nekem sok kisvállalkozás-tulajdonos és vállalkozói barátom volt a Squarespace-ről, és a legszebb dolog velük az, hogy a kódjuk valóban nagyon jól működik együtt.

A grafikus felületeket használó webes eszközöknek konténereket, például puzzle-darabokat kell létrehozniuk annak érdekében, hogy a drag and drop működjön. A legtöbb esetben ez nehéz helyzetbe ütközik, ha az eltérő tervezési elemek és a színek egymástól elmaradnak.

A Squarespace azonban ezt szépen teszi, ha más technikát alkalmaz, amelyet sok más játékos nem használ. Nagyon nyilvánvaló az, hogy milyen gyors az oldalbetöltési idő, mennyire reagál a webhely, és csak az az általános hitelesség és minőség érzés, amelyet egyszerűen nem tud megszerezni a legtöbb drag and drop platformon..

Összességében a Squarespace a webmester első számú választása. Nem nagyon sok platformon felel meg a költségnek és a könnyű használatnak, összehasonlítva a végeredménnyel, amely egy jó minőségű, érzékeny webhely, amely hatékonyan közli a webhely üzenetét, és a szem számára nagyon tetsző módon teszi meg..

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan a New York-i kreatív stúdió, a Lovably Inc. alapítója, amelynek célja a hosszú távú ötletek terjesztése a világ minden tájáról átgondolt, célorientált tervezéssel. 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy a csúcskategóriás formatervezési szolgáltatások hozzáférhetőbbé váljanak, és tucatnyi nagyszerű ötletünk segítségével gyönyörű valósággá váltunk..

Squarespace a kisvállalkozások számára a legjobban üzemeltetett webhely-készítő, mert lehetővé teszi a hatalmas, kreatív testreszabást, miközben megőrzi az egyszerűséget és eleganciát, amelyet a legtöbb szolgáltatás még csak nem is ér el.

A Squarespace megkönnyíti ügyfeleink számára a tartalom hozzáadását és szerkesztését a saját webhelyén, és a vállára engedi a komplex webes beállítás kezelésének terheit..

Végül: a Squarespace 24 órás és hét órás ügyfélszolgálata kiváló, és mindig készen áll a segítségre. Nem tudod megverni.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan egy UX tervező és a Crafting Creative alapítója, ahol a kreatív vállalkozókkal dolgozik, hogy olyan weboldalakat készítsen, amelyek könnyen használhatók, hitelességüket növelik és több ügyfelet vonzanak digitális küszöbükhöz. Megtalálhatja a Twitteren vagy a Instagramon @MeghanCreative.

A Squarespace a legjobb, házigazdaként létrehozott weboldal-készítő, és mind én, mind az ügyfelek számára használom. A Squarespace egy sokoldalú megoldás: gondoskodnak a tárhelyről, a domain neved beállítható rajtuk keresztül, és könnyen integrálódnak a Google Alkalmazásokba. Nemrégiben elkezdték ingyenes SSL-tanúsítások felajánlását is, ami (nerd-Alert) azt jelenti, hogy webhelyének URL-jén elején lesz https: //, értesítve a felhasználókat, hogy biztonságos webhely használható.

Miért számít ez? Mivel a 2017-től kezdődően a Google a nem biztonságos webhelyeken küzd, és valószínűleg bizonytalanként megjelölhetik Önt, ha nem rendelkezik ilyen SSL-varázslattal. A jó hír az, hogy a Squarespace használatával nem is kell aggódnia miatta.

A Squarespace minden rendkívüli SEO funkciójától eltekintve, nagyon szeretem, mennyire felhasználóbarát és testreszabható. Gyönyörű témáikkal és drag-and-drop szerkesztőjével ez az egyik legkönnyebben használható platformon az interneten. Nem csak, de valójában viszonylag fájdalommentes testreszabást tesznek lehetővé, lehetőséget adva a saját CSS, HTML és JavaScript hozzáadására..

A WordPress-t, a Weebly-t, a Wix-et, a Webflow-t és a saját kezűleg kódolt webhelyet használtam a nulláról. A tapasztalatok alapján azt tapasztaltam, hogy a Squarespace a legjobb, otthont adó webhely-készítő a kisvállalkozások tulajdonosai számára. Könnyen kezelhető, nagyszerű beépített funkciókkal rendelkezik, és lehetővé teszi egy blog beállítását, amely nagyobb online forgalmat vonzhat vállalkozására.

Zoran Bosancic

Zoran Bosancic

~ A Zoran társalapította a POINT OUT-ot, egy digitális marketing ügynökséget, ahol olyan márkákkal dolgozott, mint például az Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne és STIHL. Személyes küldetésének tette, hogy segítsen minden odafigyelő egyént olyan vállalkozás elindításában, amelyet imádni fog.

A Squarespace nem fogja kínálni a WordPress rugalmasságát. De ez igaz minden más webhely-készítőre is.

Ugyancsak nem rendelkezik a Weebly nagyon egyszerű építőjével. És lehet, hogy nincs olyan nagy sablongyűjtemény, mint a Wix.

Ennek ellenére a piac legjobb weboldal készítője a Squarespace. Kezeket le.

Miért? A kategória tetején van. Ráadásul kitűnő, ha olyan döntő döntésekről van szó, mint a tervezés, a megosztás és a SEO készenlét. Minden sablon reagál. Olyan nagyszerűen működnek az asztalon, mint a telefonján. Ez különösen a közelmúltban fontos A mobil internet használata világszerte először haladta meg az asztali számítógépet.

A Squarespace tökéletes kombinációt teremtett a könnyű használat, a tervezés rugalmassága és az UI / UX bevált gyakorlatainak követése érdekében.

Kisvállalkozásként nem szabad túl sok időt költenie a webhely kezelésére, hanem a vállalkozás építésére. Webhelyének segítenie kell az online üzleti lehetőségek kihasználását, amelyek felmerülhetnek, miközben nem szabad felhasználnia értékes időt és energiát..

És pontosan ezt kapja meg a Squarespace.

Valójában a dolgok, amelyeket megtehetsz, figyelmen kívül hagyják Önt. Sablonok, mint például Békés lehetővé teszi webhelyének megtervezését, hogy úgy érezze, mintha egyéni igények szerint készült. Megtalálhatja az összes szükséges kütyüt, engedélyezési blokkot és CTA gombot. Integrálódik a Leadpages, a ConvertKit és más népszerű alkalmazásokkal is.

Alapvetően a Squarespace mindent kínál, amire kisvállalkozásként szüksége lehet. És elfogadható áron kínálják.

Diogenes Brito

Diogenes Brito

~ A Diogenes több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik weboldalak tervezésében és fejlesztésében, valamint rengeteg tapasztalattal rendelkezik az informatika és a fizikai terméktervezés területén.

A Squarespace-t ajánlom a legjobban üzemeltetett webhely-készítőnek. A Squarespace rendelkezik:

1. 24/7 támogatás,

2. Széles szakemberek közössége,

3. A legjobban megtervezett, teljes mértékben reagáló sablonok, és

4. Rendkívül rugalmas tartalomkezelő rendszer.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa segíti a kisvállalkozásokat a közönség növekedésében kick-ass tervek és fotózás révén.

Több okból inkább a Squarespace-t részesítem előnyben:

1. A Squarespace szépen kialakított webhelyeket kínál, amelyek lehetővé teszik a sablonok bármikor történő megváltoztatását a tartalom elvesztése nélkül. Ha meg akarja változtatni a sablont a Wix-en, akkor újra kell kezdenie, és el kell veszítenie a tartalmat, ami fájdalom!

2. A Négyzet tér reagál. A Wix lehetővé teszi bizonyos dolgok elrejtését a mobiltelefonon, de az ügyfelek nagy részében nem akarnak külön-külön mobilalapot tervezni, hanem azt akarják, hogy egy webhelyet megtervezhessenek, a többit pedig a kód adja meg..

3. A Squarespace fantasztikusan támogatja a nap 24 óráját. Fájdalom, ha valakivel találkozunk a Wix-szel kapcsolatban. Hatalmas hep fórumuk van, de néha beszélni vagy e-mailt kell küldenie egy embernek, ahelyett, hogy órákat töltsön a megoldás fórumain keresztül. Ott voltam, és ez nem szórakoztató.

4. A Squarespace korlátlan sávszélességet kínál, ellentétben a Wix-szel. Ez hatalmas, ha azt várja, hogy nagyszámú látogató érkezzen a webhelyére, és ha sok olyan tartalommal rendelkezik webhelyén, amelyet gyorsan meg kell töltenie. A Wix túl sok korlátozással rendelkezik a sávszélességre.

5. A Négyteret a tervezők építették. Minden sablonuk csúcsminőségű. Ennek strukturáltabb húzódása van & csökken Wixhez képest. Lehet, hogy a tanulási görbe a Wix-en könnyebb, mint a Squarespace, de ha egyszer megérti egy oldal felépítésének alapjait, akkor a többi.

David Head

David Head

~ David 3 évig volt a Négyzetűr-szakember, és személyesen mintegy 100 Négyzet-helyet épített fel. A DesignLive alapítója, amely hasonló az Uberhez, mint a Squarespace tervező.

Ki kell választanom a Négyzet mezőt. Az eredeti ok, amiért elkezdtem tervezni a platformon, az volt, hogy megpróbáltam megtanulni, hogyan kell felépíteni első vállalkozásom webhelyét.

Kipróbáltam minden más platformot (Shopify, Wix, Weebly, WordPress stb.), És semmi sem volt olyan kifinomult, mint a Squarespace.

Leginkább arra gondolták, hogy megszüntessék azokat az akadályokat, amelyekbe a barkácskiadók be tudnak lépni. Egyszerűen fogalmazva: ez egy garantált módja az átlagos ember számára, hogy gyönyörű weboldalt hozzon létre.

John Tindel

John Tindel

~ John egy átalakító kreatív erő, amely ötletek, kultúra és vezetés beáramlását biztosítja. Több mint 15 éves tapasztalattal ösztönzi a csapatmunkát, folyamatos kreatív vezetést biztosít & termékfejlesztés.

Először azt gondolom, hogy mindet felhasználtam. A házigazdától az önállóan üzemeltetett megoldásokig vannak olyan ügyfelek, akik szeretnék a sajátos megoldást, és tudnom kell tudni dolgozni azzal, amellyel rendelkeznek. Nemrégiben a Squarespace kereskedelmi megoldását használtam.

Szeretem webhelyeik egyszerűségét, és az e-kereskedelemmel kapcsolatos megoldásuk elég egyszerű a beállításhoz és a használat megkezdéséhez. Tervezőként inkább a weboldalt tervezem, és soha nem adok hozzá tartalmat. A Squarespace olyan egyszerű minimális webhelyeket hoz létre, hogy ellenállok az újratervezésnek, és elkezdek tartalmat hozzáadni a webhelyhez.

Az egyik előnye az online értékesítés és az ügyfelek levelezésének (Mailchimp, e-mailek) összekapcsolása, amely valóban megfizethető, és így nagyszerű felhasználói élményt nyújt az online vásárlás során. 30 dollár alatt elindíthat online üzleti tevékenységet, amely jól néz ki, és úgy működik, mint egy teljes online kiskereskedő.

Nem vesznek csökkentést az értékesítésből, mint például a Shopify és mások. Az egyetlen bukásom, amelyet a Squarespace kereskedelmi oldalakon tapasztalok, az, hogy csak egy lehetőség áll rendelkezésére a fizetés feldolgozására. Összességében nem hiszem, hogy csalódott lennének a platformjukban és a támogatásukban.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta a Naya Traveler alapítója és tervezője. A világ egyik legjobb Squarespace helyszínéül szavazták.

Úgy gondolom, hogy a Squarespace a legjobb saját üzemeltetésű webhely-platform. Nagyszerű harmadik féltől származó integrációkat, például Adobe Typekit, Getty Images és Stripe integrálnak, amelyek korszerűsítik a napi munkafolyamatot és elősegítik a webhely professzionális megjelenését..

Sablonjaik csúcsminőségű kivitelűek, és a kóddal könnyen testreszabhatók.

Végül, a Squarespace egy nagy támogató közösséggel rendelkezik, amely hasznos azoknak a felhasználóknak, akik kevés CSS / HTML ismerettel rendelkeznek, akik webhelyüket egyszerű kódrészletekkel akarják testreszabni..

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon az Atlanta állambeli székhelyű tervező, aki márkaépítésre és webdesignra szakosodott. Brandon művészekkel és zenészekkel is dolgozik a művészek fejlesztése és a márka tanácsadás révén.

Élek és lélegzem a Négyzetet, amikor a kisvállalkozásokkal kell foglalkoznom. A Squarespace nagyszerű mérkőzés azoknak a kisvállalkozásoknak, akik design-orientáltak és aktív szerepet töltenek be webhelye esztétikájának kialakításában..

Szeretem a Squarespace alkalmazást olyan vállalkozások számára, amelyek csak most indulnak és érdeklődnek a tiszta, érzékeny tervezés iránt. A kisvállalkozások tulajdonosai sokféle tervezési munkát végezhetnek anélkül, hogy bármikor megérintették a kódot. A felhasználók egy felhasználóbarát e-kereskedelmi felületet is megtapasztalhatnak, lehetővé téve számukra a Squarespace webhely folyékony vásárlását..

Ha a kisvállalkozások modern, imázs-orientált kialakítást keresnek, akkor mindenképpen fontolja meg a Squarespace lehetőséget.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola profi fotós. Megtervezte saját webhelyét, amelyet a világ egyik legjobb Négyzetes helyének szavaztak

Véleményem szerint a Squarespace odaadja a legjobban üzemeltetett weboldal-készítőt odakint az interwebek között.

A különbség az egyszerűség: minden a felhasználói élményt szem előtt tartva készül, és minden olyan ember felé irányul, akiknek nem feltétlenül rendelkeznek háttérrel a webdesignban vagy a programozásban.

Ami elengedhetetlen, mert kisvállalkozásként valószínűleg állandó ötletek és izgalom hurrikánja él, hogy megmutassa / reklámozza bármit is, amit csinál, és nincs ideje, és nem is érdekes a munka megtanulásakor. egyáltalán kódolással vagy tervezéssel.

A Squarespace gyönyörű, reagáló sablonokat kínál, nevetségesen egyszerűen használható tartalomhúzó rendszert, és ráadásul a legjobb ügyfélszolgálatot, amit valaha tapasztaltam..

Fotósként ez lehetővé teszi, hogy kevesebb időt töltsek el egy képernyő előtt, hogy kitaláljam, hogyan kell dolgozni a webhelyem számára, és több időt tölthetek fel fényképezésre és a munkám elvégzésére..

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Véleményem szerint a Squarespace a legjobb üzemeltetett webhely-készítő egy kisvállalati webhely létrehozásához. Úgy gondolom, hogy ez egy olyan platform, amely kiegyensúlyozza a nagyszerű tervezést és a felhasználóbarátságot.

Egy kisvállalkozás nagyon gyorsan megtervezhet egy gyönyörű weboldalt, és ez sok pénzt megtakaríthat számukra a méretarányos méretben.

Ezenkívül tapasztalataim szerint a legjobb ügyfélszolgálatot nyújtanak és nagyon jól működnek a kisvállalkozások tulajdonosaival.

Sampath S

Sampath S

~ A Sampath már közel 9 éve professzionális weboldal-fejlesztő. Ebben az időben több mint 100 webhelyet és csatornákat készített & céloldalak. Olyan webhelyeket épít, amelyek igazodnak az üzleti célokhoz és jól konvertálnak.

7-10 webhely-készítővel dolgoztam, és a Squarespace is ezek egyike. Elsősorban webhelyek készítésére használom ügyfeleim számára, főként személyes portfólió és kisvállalkozások számára.

Tartalomblokkok vannak a különféle típusú tartalmakhoz (szöveg, képek, hang, fotó galéria, térképek stb.), Ami megkönnyíti a munkát.

Bár professzionális weboldal-fejlesztő vagyok több CMS-ben, ha arra kértek, hogy mutasson egy weboldal-készítőre, az adott nap SquareSpace lesz..

Itt van miért.
* Hozzáadhat egyéni HTML-t & A webhely szépítésére szolgáló CSS-kód.
* Szinte bármilyen alkalmazást integrálhat a Squarespace webhelyére (sajnos még nem a Zapier-hez), amely hatalmas jele a megkönnyebbülésnek. A legtöbb más webhely-készítővel ezt nem lehet megtenni.

Ha kíváncsi van arra, hogy mi különbözteti meg más weboldal-készítőktől, itt található egy gyors lista a profikról.
Előnyök

 • Nagyon sok érzékeny sablon
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Beépített e-kereskedelem
 • Korlátlan oldal & widgetek
 • Korlátlan tárhely
 • A jelszóval védett tetszőleges számú oldal

Ugyanakkor, mint bármely más termékhez, a SquareSpace a saját hátrányaival is rendelkezik.
Hátrányok

 • Nincs ingyenes terv
 • Az oldalsebesség időnként aggodalomra ad okot
 • A fizetési processzor a Stripe-re korlátozódik (csak)
 • Nincs tagság létrehozója (nem blokkoló)

Soha nem beszéltünk a SEO-ról, mert egyedi webhely nélkül mindig el kell végeznie az optimalizálást.

Ha webhely-készítőt keres az induláshoz azonnal, és nem akar rendetlen hirdetéseket az üzleti vállalkozás webhelyén, akkor vegye igénybe.

Kevesebb, mint 3 kávé áraért kapsz egy SSL biztonságos, reagáló weboldalt (havonta), hogy online megjelenhesse üzleti jelenlétét a Squarespace-en..

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared a Pocket Knife, egy kreatív csoport társalapítója, amely egyedi Squarespace webhelyeket tervez és fejleszt..

Úgy gondolom, hogy a Squarespace kiváló megoldás azok számára, akik kisvállalkozási webhelyet szeretnének felépíteni.

Nemcsak vannak gyönyörű sablonok, amelyek kiindulási pontként szolgálnak, hanem a vállalkozások a jövőben is könnyen kezelhetik webhely tartalmát az intuitív Squarespace CMS segítségével.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward több mint egy évtizeden keresztül magával ragadó és interaktív digitális élményeket hozott létre. Jelenleg a Radish Lab műszaki igazgatója, és a műszaki csapat irányításáért és innovatív technológiai megoldások végrehajtásáért dolgozik a társadalmi hatású szervezetekkel szemben álló összetett kihívásokra vonatkozóan..

A Squarespace használatát javasoljuk. Olcsó, könnyen használható, és tartalmaz egy csepp-felületet, amely fájdalommentesen hozza létre gyönyörűen megtervezett webhelyeket percek alatt.

A Squarespace kiváló minőségű és gyönyörű sablonokat kínál, amelyek előtérbe helyezik az UX-t és a dizájnt, amellett, hogy korszerűsített integrációkat kínál, a dobozon kívüli e-kereskedelmi lehetőségeket, valamint nagyszerű fejlesztői eszközöket kínálnak, amelyek túlmutatnak a többi hagyományos üzemeltetett webhelyén. állványok.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

A négyzet a hely, ahol lehet, ha márkádot szeretnéd terjeszteni. Ez a platform soha nem áll meg, és manapság kulcsfontosságú a rugalmasság.

Kizárólag a Squarespace-en tervezem, mert ez egy olyan platform, ahol a kreativitás kibontakozhat. És soha nem kell aggódnia a biztonság vagy a hibás pluginek miatt.

Célom, hogy folyamatosan megtámadjam saját korlátomat, és mindig rendkívüli munkát végezzek. A Squarespace ezt engedi megtenni!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Az Amit egy lelkes digitális marketingszakértő, nagy tapasztalattal rendelkezik az affiliate marketing, a közösségi média marketing és a video marketing területén. A RankMeUp Services társalapítója, egy digitális marketing ügynökség, amely a weboldal forgalmának és az online értékesítés növelésére szakosodott.

A Moonfruit bármely nap nyeri meg nekem azért, mert képes beépített funkciók széles választékát kínálni, és könnyen érthető és kezelhető a felhasználói irányítópulton. Van egy szép csokor frissítő témát közül, amelyek közül választhat..

Ön közzéteheti tartalmát, és biztos lehet abban, hogy automatikusan kompatibilis a számítógépekkel, a lapokkal és az okostelefonokkal, bizonyos mértékben a SEO-ot is magában foglalja. A tartalmakat automatikusan megoszthatja a különböző közösségi médiumokon is.

Egy másik jó ok, amiért olyan népszerűvé válik, hogy akár három egyszerű lépésben létrehozhat e-kereskedelmi áruházat is. Közvetlenül a drag and drop módszerrel működik, és nagyon felhasználóbarát. A legfontosabb: a felhasználói felületbe integrált Google Analytics és Google Webmestereszközök is, amelyek mindezt vonzóbbá teszik a SEO-k számára.

Mindent egybevetve, a Moonfruit minden szabvány szerint az egyik leghasznosabb és SEO-barát tulajdonság, amelyet tartalma számára lehet létrehozni.

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson az AIMS Web Design webes tervezője.

A MoonFruit-ot csak az ügyfelek számára használjuk, annak a viszonylag régi felhasználói felületnek a ellenére, amely úgy tűnik, hogy oly sok embert bocsát ki.

Szeretem az egyes weboldalak testreszabását, valamint azt, hogy könnyedén hozzáadhatók a kütyü és a blogok.

Mindig pozitív visszajelzéseket kaptunk azokról a webhelyekről, amelyeket a MoonFruit segítségével készítettünk, és mindig sikerült megmutatnunk ügyfeleinknek, hogyan kell használni az építőkészüléket, hogy maguk is elvégezzék a változtatásokat..

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ A Shyam digitális márkanévvel és weboldal fejlesztéssel foglalkozó szolgáltatót üzemeltet.

Véleményem szerint a Weebly az egyik egyszerű, de hatékony weboldalkészítő eszköz a webmesterek számára. Nekik nem kell programozási ismeretekkel rendelkezniük, csak el kell húzniuk a weboldal tulajdonságait egy weboldalra, így ha építőeszközt kell használnom egy kisvállalati weboldal fejlesztéséhez, akkor a Weeblyt választom..

Különböző elemek, amelyeket weblapokra adhat fel: szövegek, képek, videók, gombok, Google Maps és kapcsolattartási űrlapok. Az egyik elsődleges előnye az, hogy miközben webhelyét készíti, egyidejűleg láthatja az oldal tükröződéseit, és húzza az elemeket egy eszköztárról a weboldal területére.

A Weebly magában foglalja a tárolást is – Cloud hosting, amely nagyon gyors és biztonságos rendszer. A betöltési idő befolyásolja a rangsorolást a keresési eredmények között, így SEO előnyei is lesznek. Ráadásul lehetővé teszi a blogok készítését is, amelyek a saját beépített CMS-ben vannak. A webmesterek számára, akik hajlandóak választani az e-kereskedelem funkcionalitását, remek e-kereskedelmi webhely-megoldást kínál.

Minden lehetőség jó, amennyiben a webhely követelményei megfelelnek a webhely specifikációinak és megfelelnek a keretrendszer vagy a webhelykészítő eszköz lehetőségeinek..

Minden jó webhely

Amikor konzultálok kisvállalkozással, a legtöbb tulajdonostól azt hallom, hogy csak 10 oldalra kicsi webhelyre van szükségük, szöveggel, képekkel és beágyazott YouTube-videóval. Ilyen kisebb követelmények esetén a Squarespace, a Weebly vagy akár a WIX is jól működik. A Godaddy Builder Tool egy egyszerű megoldás egy kis weboldal számára is. Ehhez csak a tartalmának, képeinek, diáinak, videóinak vagy kapcsolatfelvételi űrlapjának drag and drop elemeire van szüksége.

Néhány alkalmazás, például a Weebly, a Squarespace vagy a WIX e-kereskedelem funkciókat is hozzáadott, így néhány termék e-kereskedelem igényeihez ezek készen állnak az eszközökre webáruházuk felépítéséhez..

Ehhez nincs szükség HTML programozási ismeretekre olyan összetett CMS-ben, mint a Magento, a Prestashop vagy a WordPress. A sebesség ezen platformok esetén is megfelelő lesz, tehát ez egy másik SEO-barát tényező.

Nagyon köszönöm minden szakértőt, aki részt vett ebben a szakértői körben! Ha bármilyen kérdése van, kérjük, tedd fel őket alább, és mi biztosan válaszolunk. Ha új webhelyet indít, tudassa velem, melyik platformot kíván használni.

Ne felejtsd el azt is, hogy a megosztás gondoskodik. Segítsen nekünk a bejegyzés terjesztésében, ossza meg barátaival és követőivel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map