38 de experți în design web își împărtășesc cel mai bun sfat despre cum să alegeți cel mai bun constructor web

În lumea care pare dominată de WordPress, am arătat că există o mulțime de alte opțiuni pentru a crea un site uimitor. Constructorii de site-uri web sunt o soluție excelentă pentru proprietarii de afaceri care doresc să aibă o prezență online. De aceea, am decis să intervievăm 38 de designeri web pentru a afla.


Care este cel mai bine găzduit site Web Builder pentru a crea un site web pentru afaceri mici și de ce îl recomandați?

Să vedem care sunt avantajele fiecărui constructor de site-uri.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro este un web designer brazilian și unul dintre co-fondatorii Fix Up Brasil.

Nu există un producător de site-uri pe piață care să poată face totul pentru tine. Nu există un constructor de site-uri care să vă poată pune pur și simplu fotografiile și sarcinile și va crea automat un site perfect pentru dvs. Orice constructor de site-uri web va avea o curbă de învățare care poate fi mai mare decât vă așteptați.

Pentru fiecare dintre ei, nu sunt la fel de prietenoase cu SEO [optimizarea motoarelor de căutare], așa cum le reclamă. Trebuie să știți un pic despre design și cum să gestionați bine lucrurile, astfel încât să puteți crea un site web excelent.

Cred că clienții ar trebui să afle ce constructor le place cel mai mult – asta este cel mai ușor pentru ei. Fiecare dintre ele are propriile instrumente și caracteristici. Sunt diferiți unul de celălalt și pot funcționa diferit.

Alegerea mea de constructor de site-uri este Wix.com

Cred că este cel mai bun pentru cineva care își dorește primul site web pentru afacerea lor. Este ieftin, ușor și rapid. Dacă încercați să angajați o companie pentru a crea site-uri web pentru dvs., va costa mult și ar putea livra site-ul în câteva luni.

Wix este la egalitate cu cele mai noi tendințe și tehnologii de design. De fiecare dată când apare ceva nou în lumea marketingului, Wix este mereu la curent. Întotdeauna sunt adăugate funcții noi. Nu cred că celelalte platforme au echipa de cercetare și dezvoltare pe care Wix o are și care adaugă funcții pe care piața le solicită.

Utilizatorii noi pot alege categoria de locuri de muncă sau de afaceri cu care au participat. Există șabloane pentru fiecare industrie. Adăugați ceea ce doriți. Alegeți culorile, textul și imaginile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți alege un alt șablon. Puteți începe altul. Puteți avea câte doriți. Dacă încă nu sunteți mulțumit, cel mai bun lucru este să alegeți un Wix Pro care să îl facă pentru dvs..

Ei au un sprijin deosebit pentru clienții lor. Majoritatea întrebărilor pe care le-ați răspuns au fost pe forum. Dacă aveți o întrebare care nu este pe forum, este nevoie de 10 până la 24 de ore pentru a obține un răspuns de la Wix. Uneori este un răspuns automat. Dacă acesta este cazul, îl vor trimite echipei Wix și vă vor răspunde corect.

Din păcate, Wix nu are un nume bun pe piața designului în Brazilia. Aici, când spui că un site web este construit în Wix, oamenii se încruntă pentru că consideră că nu va fi un site foarte bun. Cu toate acestea, oamenii sunt impresionați de lucrurile pe care le puteți face folosind Wix.

Dacă le arăt câteva modele și le spun că sunt de la Wix, acestea sunt întotdeauna impresionate. Nu este vorba de platforma pe care o utilizați, ci de ceea ce puteți face cu ea. Dacă doriți, puteți picta o Mona Lisa folosind Microsoft Paint (și unii oameni au făcut asta!)

Cineva care dorește un site web profesional complet și care are bugetul pentru a construi un site web complet, ar trebui să evite Wix și alți construitori de site-uri. Dar am câțiva clienți care ar avea bugetul să plătească unele agenții pentru a le construi un site web excelent în afara Wix. Dar au ales să folosească Wix pentru că nu doresc să fie atașat la agenție. Vor să schimbe informațiile și să le facă singure. Ei nu doresc să se bazeze pe o altă companie doar pentru a face schimbări simple. Este mai bine pentru ei să folosească Wix.

Contra:

Wix devine mai lent în timp. Când începeți un site Wix, va fi foarte rapid. Dar dacă are prea multe pagini sau dacă conținutul începe să crească, cu mai multe fotografii și videoclipuri, site-ul web Wix începe să devină foarte lent. Începe să devină insuportabil până la un moment în care trebuie să împărțiți paginile în două, astfel încât pagina să nu necesite atât timp pentru încărcare. Devine foarte frustrant. Este o problemă de back-end Wix.

Olya Negru

Olya Chernitsyna

~ Olya are o experiență de peste zece ani în marketing. Este un designer web și grafic care a creat aproape 100 de site-uri web în diferite sectoare, limbi și stiluri.

Recomand platforma Wix pentru întreprinderile mici, deoarece vă permite să construiți un site excelent, modern și profesionist într-o singură zi. Permiteți-mi să împărtășesc avantajele Wix pas cu pas

1 timp

Este vital pentru orice afacere să fie la timp pe piață. Nimeni nu vrea să petreacă săptămâni sau luni creând site-uri web. Wix înseamnă totul pentru economisirea timpului.

2. Proiectare

Șabloane sau necompletate? Dacă nu știți ce doriți, vi se oferă sute de șabloane frumoase realizate de designeri profesioniști, unde sunt luate în considerare toate aspectele de marketing și de utilizare. Dacă știți ce doriți, sunteți bineveniți să creați de la zero orice doriți. Puteți încărca orice imagine, video, orice font, puteți utiliza animație cool.

3. Fără codare

Sistemul Drag and drop simplifică procesul. Mai mult, nu este necesar să căutați un dezvoltator web, nu trebuie să plătiți bani în plus pentru jobul său, nu trebuie să așteptați. De parcă nu există o barieră între dvs. și site-ul dvs. web. Poate aveți nevoie de un Wix Pro, deși ��

4. SEO

Wix a trecut tot drumul de la SEO neprietenos la constructor de site-uri prietenoase SEO. Chiar au îmbunătățit foarte mult această problemă. Acum este absolut prietenos cu SEO și toate proiectele mele dovedesc acest lucru

5. Mai bine în fiecare zi

Lucrând cu Wix Știu că au întrebat și au ascultat utilizatorii lor, îmbunătățesc platforma în mod regulat. Există întotdeauna o îmbunătățire uriașă între „ieri Wix” și „mâine Wix”.

6. Mai mult decât un simplu constructor de site-uri.

A avea un site web cu Wix este mult mai mult decât simple pagini web. Este un instrument de marketing foarte puternic, unul singur. Aveți lista de contacte cu clienții, care este configurată automat pentru toți vizitatorii care v-au scris prin intermediul site-ului dvs. web, care au cumpărat smth.

Puteți crea e-mailuri grozave și puteți să le trimiteți tuturor contactelor dvs. Există mult mai multe pentru orice afacere (restaurante, hoteluri, rezervări online etc.). Nu aveți nevoie de niciun instrument pentru a treia parte, toate sunt furnizate de Wix și pot fi utilizate gratuit

7. Banca uriașă de fotografii gratuite

Wix are o bancă mare de fotografii, care este absolut gratuită. Toate pozele sunt profesionale și frumoase. Această bibliotecă foto crește mereu. Cu toate acestea, puteți folosi și un alt stoc de fotografii celebru încorporat, nu gratuit, dar cu preț special

8. Toate ultimele tendințe web sunt disponibile

Da, Wix dorește ca site-urile lor web să fie „state of the art”. Parallax, fundal video, cinematografie, animație, fonturi cool … toate sunt aici pentru a fi folosite

9. Oferte speciale regulate

Cu fiecare ocazie puteți cumpăra un plan anual cu 50% reducere. În plus, veți primi un domeniu gratuit și bonuri cadou pentru Google Adwords.

10. Versiunea mobilă

Fiecare site web are versiunea sa mobilă, care este gratuită și ar putea fi setată după dorință

Îmi place Wix, am făcut mai mult de 100 de site-uri web cu Wix și nu regret.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ După absolvirea Institutului de Artă în 2002, Adrianne a lucrat ca designer pentru D.R. Horton, o companie Fortune 500 care creează totul, de la distribuirea revistelor până la panouri publicitare. În 2007 și-a început compania de design și grafică de format mare și nu a privit niciodată în urmă.

În urmă cu aproximativ șase ani am început un site web pentru mine pe WIX. A fost doar distractiv să testez platforma, deoarece vechiul meu site era pe WP și mi-a plăcut destul. După ce am jucat cu WIX câteva zile, am fost impresionat. Viteza pe care am putut-o pune pe un site a fost destul de uluitoare, așa că mi-am transferat domeniul și asta a fost începutul a ceva grozav.

După aproximativ un an de când aveam portofoliul pe WIX, am decis să fac un site web pentru magazinul de scufundări, am lucrat cu normă part-time. Am făcut acest lucru ca un joc gratuit pentru a încerca un alt site pe WIX. Am creat site-ul și, spre surprinderea mea, câteva luni mai târziu afacerea explodează.

Ajunsesem pe locul 1 pe Google într-un timp atât de scurt, iar pagina noastră de Facebook crește ca o buruiană. Era ca și cum am fi lovit acel loc dulce. Așa că am decis să mai fac câteva site-uri web pentru insularii locali de pe Sf. Toma.

Toate site-urile au avut rezultate similare și partea cea mai bună … odată ce site-ul a fost finalizat, clienții mei nu au fost nevoiți să aștepte să fac modificări sau să plătească pentru întreținere! Pentru mine asta este aur. Știu că unii designeri de site-uri își dau nasul în jos pe site-urile WIX.

Unii râd, iar alții sunt cu adevărat îngrijorați de faptul că constructorul de bricolaj i-ar putea scoate din afaceri. Ei bine, o privesc ca pe o binecuvântare! Sunt un designer; Urăsc codul. Lucrez mai bine vizual și cred că WIX deschide ușile pentru designeri web uimitori, care ar putea să nu știe sau să le placă aspectul de codare.

Nu mă înșelați; WIX nu este un substitut pentru talentul real. De asemenea, pentru mine, mă plictisesc făcând întreținere de rutină. Îmi place să împachetez mai multe modele diferite, deodată și apoi să le predau clienților mei cu un videoclip rapid „cum să”. Mă eliberează să trec la următorul proiect fain și să fiu selectiv pentru proiectarea site-urilor pe care simt că îmi vorbesc.

Am descoperit că 99% dintre clienții mei vin din alte platforme. WP este cel mai popular. Este întotdeauna aceeași poveste; „Designerul meu de internet a plecat de la MAI sau nu m-au sunat înapoi, vor $ X pentru o schimbare simplă, iar acest lucru este prea scump, mi-au luat autentificarea și nu pot face modificări acum.”

Întotdeauna proiectantul site-ului web a eșuat într-un fel sau a încasat sume absurde pentru modificări. WIX atenuează această problemă. Creez un site web frumos, dinamic, cu sute de aplicații disponibile pentru clienții mei rapid și eficient în contul meu pro WIX.

După ce site-ul este terminat, transfer site-ul în contul clienților mei WIX, astfel încât aceștia să aibă un control 100% al propriului site. Mă las apoi deoparte. Sunt întotdeauna disponibil pentru ajutor și întrebări și voi face lucrări de întreținere contra cost sau modificări, dar cheia este că pot face schimbări de unul singur.

Aflu că toți clienții mei sunt atât de fericiți și se simt mai puțin controlați de designerul lor de site-uri. Au libertate și asta îi ține să se întoarcă pentru alte proiecte și să îmi facă recomandări. Cred că 80% din afacerea mea este acum bazată pe recomandări și pornind de la doar câteva site-uri WIX.

Întotdeauna există o latură întunecată a oricărei platforme. Cred că WIX trebuie să-și intensifice jocul SEO. Dacă urmați elementele de bază, veți obține rezultate decente, dar cred că trebuie să se concentreze mai mult pe acest aspect. În prezent, WIX folosește parastorage, astfel încât se pare că toate site-urile WIX vor obține o clasificare F a imaginilor decomprimate, deoarece gunoiul cu extensie de fișier adăugat de pe servere.

Acest lucru face dificilă obținerea unor rezultate exacte ale testului vitezei de încărcare. Este atenuat comprimarea corectă a imaginilor și știind să nu supraîncărcați o pagină. De asemenea, cred că un alt dezavantaj al WIX este abilitățile de comerț electronic. Hai sa recunoastem; este destul de urât.

Puteți folosi Ecwid care îmi place foarte mult și permite pentru CSS personalizate, care este drăguț, dar baza magazinului WIX are nevoie de multă dragoste. Este capabil pentru un magazin mic cu mai puțin de 50 de produse online, dar dacă este un magazin mare, consumă prea mult timp și nu curge bine.

Cu toate cele spuse – lucrul I L.O.V.E. despre WIX este că ei ascultă! Își îmbunătățesc constant platforma. Acestea adaugă noi aplicații care fac viața mult mai ușoară și funcții noi care fac ca site-urile să pară uimitoare.

WIX ocupă locuri de muncă de la designeri de site-uri web potriviți? Nu! Concluzia este că este greu de proiectat pentru tine … și dai din cap, da, chiar acum. Mi-au luat ani de zile să dezvolt un site pentru mine care îmi place și sunt sigur că îl voi schimba într-un an.

Proprietarii de firme WIX vor avea întotdeauna nevoie de designer WIX. Le spun tuturor clienților mei să încerce WIX înainte de a mă angaja. Aflați platforma și încercați să construiți site-ul lor. Nu am pierdut un client în acest fel, toți apreciază sincer și toți ajung să mă angajeze pentru a face designul inițial.

Cred că WIX are unele îmbunătățiri pe care trebuie să le facă, dar ce platformă nu are? Este un loc minunat de început pentru proprietarii de afaceri mici și cred cu adevărat că va continua să se îmbunătățească în timp.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian este fondatorul și CEO-ul SeeDesine. Are mai mult de șapte ani de experiență în proiectare web. Compania sa este specializată în site-uri web WIX și soluții de branding pentru orice afacere sau produs. Construiesc medii online profesionale menite să satisfacă nevoile dvs. și să vă îmbunătățească afacerea.

De când eram copil, am fost pasionat de tot ceea ce înseamnă viziune materializată, amestecând culorile într-un mod în care efectele lasă loc inspirației și creativității.

Dacă dețineți o companie, atunci știți cât de important este să aveți un site web funcțional, astfel încât clienții dvs. să vă poată găsi și să facă și achiziții de la dvs. Dispunerea de un site web vă va ajuta să vă creșteți veniturile și vă permite clienților să găsească informații despre dvs. atunci când au nevoie.

Cred că cel mai popular constructor de site-uri este Wix. Producătorul de site-uri Wix este perfect pentru orice afacere și vă va oferi multe avantaje.

După ce v-ați înscris pe site, puteți răsfoi peste 250 de șabloane pentru noul dvs. site web. Puteți alege oricare dintre desenele pe care doriți să le utilizați. Acestea sunt modele pre-făcute, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru codificarea sau HTML-ul care intră în ele.

Adesea, constructorii de site-uri web pot fi dificil de navigat și vă pot provoca dureri de cap. Wix oferă o interfață foarte ușor de utilizat, care constă dintr-o interfață drag and drop. Această interfață drag and drop este foarte utilă pentru persoanele care nu au experiență în proiectarea site-urilor web, ceea ce face ca crearea site-ului dvs. să devină o briză..

Puteți poziționa tot textul, imaginile și videoclipurile dvs. oriunde doriți să le facă, doar glisându-le și plasându-le acolo unde vi se par potrivite..

În sfârșit, Wix oferă instrumente utile pe care să le folosești dacă ai rămas vreodată blocat în orice moment al experienței de construire a site-ului tău. Există multe butoane diferite pentru a face clic pentru a primi ajutor chiar pe site și chiar puteți contacta asistența pentru clienți dacă doriți.

Acest lucru este benefic, deoarece nu știți niciodată când puteți întâmpina o problemă și răspunsurile la întrebările dvs. vă vor ajuta să continuați călătoria dvs. de construire a site-ului.

Creatorul de site-uri de pe Wix.com este foarte ușor de utilizat și oferă multe instrumente diferite pentru a vă ajuta să vă construiți site-ul de la zero.

Clienții dvs. vă caută deja online și, dacă nu aveți un site web, îi pierdeți în competiție. Nu mai predați clienților către alții, deoarece sunteți speriați să sari în lumea site-ului web.

Producătorul de site-uri Wix este un loc excelent pentru a începe și vă va oferi un site funcțional și cu aspect profesional, cu o perioadă scurtă de timp.

Punchface Studio

Sarah J.K

~ Sarah este designer grafic Wix Pro din 2009. Ea este, de asemenea, un supererou de social media.

După ce am folosit fiecare constructor de site-uri de acolo, am ajuns la concluzia că Wix.com a depășit toate așteptările. Wix a făcut pași ca să nu-mi venea să cred, și eu folosesc serviciile lor din 2009, când am început prima mea mică afacere.

Pe lângă faptul că editorul Wix este în continuă evoluție, aducând funcții noi și îmbunătățite care vă ajută să vă integrați în maximul dvs. potențial, cu ușurință; comunitatea Wix este una caldă, în care angajații Wix și designerii Wix interacționează și se susțin reciproc. Concurența sănătoasă, oportunitățile nu se termină niciodată.

Adesea explic Wix.com drept Photoshop de design web, datorită libertății pe care ți-o conferă doar crearea. Sute de instrumente excelente care vă stau la dispoziție, care se potrivesc deopotrivă novicilor și profesioniștilor, este tot ceea ce vă puteți cere pentru a crea orice vă puteți imagina. Este ca magia, faceți clic pe terminat!

Când am început prima dată, am avut experiență de proiectare web absolut zero sau fonduri pentru a angaja un designer web, așa că am început să explorez opțiunile mele. Asta în momentul în care m-am împiedicat de Wix.com după ce am abandonat frustrat alte opțiuni care m-au obligat să urmez un format sau un format.

Wix a sfidat toate regulile; mi-a dat o pânză goală pentru a mă juca doar cu conținutul inimii mele și cu acest gen de libertate, de care m-am îndrăgostit. Partea cea mai bună despre Wix este că, indiferent dacă ai la dispoziție 5 minute sau 5 zile pe un site web, există ceva pentru toată lumea.

Șabloane pre-proiectate superbe la dispoziția dvs., o pânză goală pentru dvs. pentru a crea ceva complet din vizualizările proprii (și instrumentele pentru a-l susține) și faptul că a deschis o lume cu totul nouă de design pentru Wix Pros și clienții deopotrivă..

David Attard

David Attard

~ David este un designer web, un scriitor prezentat pe mai multe site-uri web de design web și fondatorul DART Creations, un site web pentru persoanele care lucrează cu site-uri web.

În ziua și vârsta unui site fiind o parte atât de necesară a afacerii, este minunat faptul că persoanele care nu au acces la un designer web (din orice motiv) au alternative excelente.

Trebuie să vedeți acest lucru din perspectiva multor întreprinderi mici care doresc să intre pe web, dar nu au un indiciu de unde să pornească.

WIX este o alegere excelentă. Inteligența de design artificial face ca briza să creeze un site web cu aspect excelent, în puțin timp sau deloc.

Fiind un vrăjitor atât de simplu, pas cu pas, care solicită chestii precum contextul site-ului (magazin online, îmbrăcăminte, bebeluș?), Atunci îți cere adresa, telefonul, detaliile rețelei sociale și creează toate site-urile. de la zero. Desigur, se poate schimba și rafina, după cum este necesar, dar elementele de bază sunt stabilite.

În esență, este un sistem de gestionare a conținutului extrem de simplificat, cu un accent important pe crearea unei simple experiențe de utilizator pentru persoanele care trebuie să creeze un site web (dar nu știu cum).

Nu dorește să fie WordPress și niciodată nu poate fi la fel de flexibil, dar este instrumentul potrivit pentru întreprinderile mici, care au nevoie doar de o mână de ajutor în crearea unui site web cu o taxă relativ mică.

Angelique

Angelique

~ Angelique este fondatorul Fresh Pixel, o agenție de web design care oferă servicii profesionale bazate pe web, inclusiv site-uri web de start pentru afaceri mici, soluții de comerț electronic și dezvoltare completă a site-urilor personalizate, precum și servicii de branding, SEO și marketing online..

În ceea ce privește constructorii de site-uri găzduite, preferința mea personală este Wix, în principal, pentru abilitatea de a avea un site și să funcționeze relativ repede cu temele lor. Deși constructorii de site-uri nu sunt destinate tuturor, acestea sunt deosebit de utile pentru întreprinderile mici.

Toți constructorii de site-uri web au pro și con, iar noi facem atenție pentru toate clientele pentru a face matematica și pentru a lua în considerare costul taxelor anuale pentru constructorii de site-uri și o cântărim cu atenție cu mai multe platforme web tradiționale.

Soluțiile de comerț electronic sunt destul de limitate și nu le-aș recomanda dacă un client are nevoie de un site de comerț electronic sau de un site web mai complex, cum ar fi zona de membru sau capabilitățile de conectare. În aceste cazuri, WordPress, care oferă, de asemenea, capabilități de editare drag / drop este o opțiune mai bună care permite realizări mai robuste de site-uri și este mai ieftină decât taxele anuale ale constructorilor de site-uri web..

Proiectez un site web de mai bine de zece ani și am completat peste 200 de site-uri web, de la site-uri de portofoliu mic, la construcții personalizate mari, pentru mine – design / marketing și branding merg mână în mână și totul înseamnă crearea unei conexiuni emoționale cu publicul clientului..

Rugăciunea Romi

Rugăciunea Romi

~ Romi este designer web și partener al companiei de social media Quick Sites International. Romi și partenerul ei Maya și-au pus bazele în urmă cu doi ani și au reușit să proiecteze zeci de site-uri (și să numere).

Din experiența noastră creând zeci de site-uri web, Wix.com este cea mai ușoară platformă de bricolaj pentru întreprinderile mici.

O afacere mică are resurse limitate pentru imaginea sa digitală și nu are timp pentru învățarea unor platforme mai sofisticate precum WordPress. Wix oferă o serie de teme frumoase pentru clienții săi, permițându-le să editeze rapid și intuitiv, fără a fi nevoie de codare și are sute de aplicații care pot fi utilizate atât în ​​planurile Freemium, cât și Premium.

Recomand pe Wix.com pentru o afacere care își planifică primul site web fără experiență sau are resurse limitate. Acest lucru este util mai ales dacă compania are nevoie de un site Web de portofoliu sau de un simplu site de comerț electronic.

Platforma Wix a fost actualizată la fiecare câteva zile cu cele mai recente funcții de proiectare și gestionare, care permit tot mai multe posibilități pentru proiectant și afacerea în sine..

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ Firma Roshain a fost premiată în calitate de „Bronz” ca „Wix Pro Web Designer” de „ArenaWix” USA, la 8 noiembrie 2010 și martie 2014. A devenit primul „Wix Pro Designer” din regiunea Asiei de Sud..

Cel mai bine construit site web pentru a crea un site pentru afaceri mici este Wix.

Îl recomand pentru că este o platformă foarte ușoară pentru a crea un site web și are, de asemenea, multe aplicații de utilizat.

Putem face site-uri web frumoase în Wix și nu are anunțuri mari despre Wix pentru utilizatori gratuite. Wix oferă, de asemenea, găzduire pe viață, de asemenea, pentru utilizatori gratuit.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy este Marketing Manager la Tie National, LLC.Kathy și-a folosit talentele pentru a construi și gestiona noi departamente de la sol pentru a asigura creșterea companiei și satisfacția clienților..

Am folosit Wix de mai multe ori în trecut pentru întreprinderile mici și reproiectarea noastră recentă a site-ului. Pentru noii designeri, WIX oferă șabloane excelente pentru a personaliza, păstrând site-ul foarte profesional.

Pentru cei cu mai multă experiență în proiectare, șabloanele WIX pot fi o sursă minunată de inspirație pentru a pleca de la Springboard, dar vă permite, de asemenea, să creați un site web de pe o pânză goală. Toate elementele sunt pentru bloguri, imagini, animație și, cel mai important pentru SEO.

Nu mă ocup de toate ceea ce dezvoltatorii de codificare fac, dar cu WIX, aceste cunoștințe nu mă rețin, iar designul și sentimentul meu de navigare sunt autorizate. Și mai bine, pot face schimbări în zbor, fără a fi necesară angajarea unui dezvoltator pentru a actualiza codificarea.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim a absolvit art & Proiectare școală AKTO (1996-1999) ca designer grafic. Anterior a lucrat ca ilustrator independent pentru reviste. În prezent, el creează site-uri web pentru întreprinderi mici care au nevoie de un nou site nou.

Wix are cel mai simplu constructor / editor de site-uri web care permite utilizatorilor simpli să își prezinte munca. Activități de afaceri, servicii, e-shop și multe altele. Wix urmărește cele mai noi tehnologii cu multe instrumente excelente care ajută la proiectarea unui site web foarte modern și prietenos. Sute de aplicații suplimentare ar putea contribui, de asemenea, la finalizarea proiectelor unice.

WIX oferă, de asemenea, marketing, publicitate, buletine informative, SEO, analitice, imagini stoc și video. Are pachetul complet pentru crearea unui site web pentru afaceri mici decât alți constructori de site-uri de pe piață.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica este un designer web talentat și profesionist în marketing social, cu abilități extraordinare în dezvoltarea web.

Noi credem că Wix este cel mai bun constructor de site-uri din jur. Am folosit multe alte platforme, aproape toate care sunt acolo.

Wix este de departe cel mai ușor de utilizat, de asemenea, vă permite să fiți creativi cu designul și ideile dvs. și vă oferă totuși un site HTML extraordinar, ușor de utilizat și de vizualizat fără a utiliza coduri HTML sau deloc.

După ce mi-am proiectat site-ul clienților mei, pot furniza, de obicei, un link DIY pentru a-i ajuta să își facă propriile actualizări. Le oferă puterea, încrederea și comoditatea de a păstra propriul site web. În cazul în care au probleme, mă pot contacta întotdeauna sau pot contacta ajutor Wix fără întrebări!

Îl iubesc pe Wix și am construit cu ea timp de cinci ani. Am proiectat sute și sute de site-uri web dintr-o afacere de cupcake, la bănci, la medici!

Iosua Moran

Iosua Moran

În calitate de designer grafic, WiX ar fi alegerea mea printre alți constructori de site-uri.

Motivul principal ar fi capacitatea sa de a lucra cu o pânză goală, nemodelată și complet personalizabilă.

Personalizarea completă este ceea ce face ca abordarea site-ului HTML să fie atrăgătoare. Totuși, căderea este că durează mai mult timp pentru a codifica.

Cu WiX, mă pot concentra pe Design și îl pot arăta din punct de vedere estetic, economisind în același timp multe ore de codare. Termenele mai scurte înseamnă clienți mai fericiți.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy este co-fondator și director general al Brown Owl Creative, o companie de proiectare multi-disciplinară din Marea Britanie, cu accent pe Branding, Design și Dezvoltare Web. Brown Owl Creative combină designul și tehnologia pentru a lansa mărci și a ajuta întreprinderile să crească, atât la nivel local cât și în întreaga lume.

La Brown Owl Creative utilizăm tehnologii HTML5, CSS3 și JavaScript pentru a crea experiențe mobile, tablete și desktop inovatoare pentru soluțiile web ale clienților noștri. Lucrăm pe unele platforme, inclusiv WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow și Magento.

Niciun constructor de site-uri nu este perfect după părerea mea, toate au avantajele și contra lor. Pentru mine personal, Wix este de departe cel mai inovativ drag & renunță la producătorul de site-uri printre concurenții lor.

Puteți obține un nivel ridicat de design avansat, fără a fi nevoie să știți cum să codați și introduc întotdeauna caracteristici noi și inovatoare, care, în opinia mea, îi pune în fața concurenților în acest sens.

Aceasta este o considerație importantă dacă doriți să vă construiți site-ul pe o platformă care poate crește odată cu site-ul dvs. pe măsură ce cerințele dvs. se schimbă.

Posibilitatea de a construi un site desktop desktop și mobil fără codificare sau dezvoltare face o opțiune extrem de competitivă pentru întreprinderile mici și startup-urile care doresc să creeze o prezență a site-ului, rapid, eficient și în buget.

Consider că creșterea Wix (88 de milioane de utilizatori înregistrați din iulie 2016) se datorează în principal abordării lor inovatoare de dezvoltare a noilor funcții și de a face ușor de utilizat pentru întreprinderile mici să gestioneze și să actualizeze propriile site-uri web, fără a fi nevoie să angajeze dezvoltator pentru a face mici actualizări web în numele lor.

De asemenea, au una dintre cele mai puternice infrastructuri de asistență disponibile în rândul tuturor constructorilor de site-uri web și rămân receptivi prin telefon și e-mail în asistență. Acest lucru împreună cu flexibilitatea platformei lor și ușurința de utilizare îi fac lideri de piață pe ceea ce este o piață foarte competitivă astăzi.

Sarah A. Sherman

Sarah A Sherman

~ Sarah este fondatorul ilustrateddomain.com, este premiată Wix Certified Design Pro și creează site-uri din 2010. Experiența sa anterioară ca consultant de afaceri și expert în marketing ajută clienții să-și definească strategiile online.

În opinia mea, Wix este cea mai bună alegere absolută pentru o platformă de afaceri mici.

Utilizatorii pot crea site-uri web superbe pentru o fracțiune din prețul pe care l-ar plăti cu alte platforme. Are o tehnologie drag and drop care ajută utilizatorii cu puțină experiență web să poată crea un site web excelent. Dacă un profesionist vă construiește site-ul Wix, vă este ușor să aflați cum să gestionați site-ul.

Pentru întreprinderile mici, funcțiile de backend Wix sunt un singur magazin web în care totul este la îndemână pentru a nu crea doar un site web, ci și a-ți gestiona implicarea clientului și clientului într-un singur loc..

Caracteristicile Wix includ:

 • Curățați site-uri web frumoase
 • Ușurință în utilizare
 • SEO ușor, eficient (fără ajax)
 • Fotogalerie Pro
 • Wix Backend – Pentru a vă gestiona clienții, contactul și clienții
 • Design Parallex și Responsive (Wix Columes)
 • Managementul e-mail marketingului (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio este CEO-ul Unraveled Media, o agenție digitală care oferă design personalizat de site-uri și servicii SEO. El este, de asemenea, fondatorul Boonle.com, o piață de design grafic.

Deși construiesc site-uri web pe mai multe platforme, Wix.com tinde să funcționeze cel mai bine atunci când vine vorba de site-uri web pentru afaceri mici. Recomand destul de des Wix proprietarilor de afaceri mici din următoarele motive:

suportabilitate

Costul pentru a configura un site Wix personalizat, comparativ cu un site WordPress conceput personalizat este, de obicei, mult mai mic. Acest lucru se datorează de obicei timpului necesar pentru a configura un site Wix în comparație cu un site WordPress.

Instalare rapida & ușurință în utilizare

Datorită editorului drag-and-drop extrem de personalizabil, configurarea unui site web cu aspect excelent poate fi făcută adesea într-o perioadă scurtă, odată ce vă familiarizați cu platforma.

întreținere

Instruirea clienților cu privire la modul de gestionare și editare a site-urilor Wix este mult mai ușoară decât site-urile WordPress. Clienții înțeleg de obicei rapid conceptul de constructor drag-and-drop și sunt recunoscători că pot face singuri modificări de bază, cum ar fi adăugarea de fotografii sau schimbarea textului. Documentația de asistență este, de asemenea, la doar un clic distanță.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz este un designer web și un blogger axat pe ajutarea oamenilor să-și înceapă blogul de la zero. Oferă tutoriale pas cu pas și sfaturi acționabile, oferind în același timp servicii de codare pentru personalizarea șabloanelor Squarespace.

Când mă gândesc la site-uri web cu aspect profesional pentru întreprinderile mici, mă gândesc imediat la Squarespace. Cred că este cel mai bine găzduit site de web site, și nu din cauza popularității sale. Pentru mine, Squarespace este de departe cea mai bună soluție pentru crearea unui site de afaceri stabil pe cont propriu, în principal din cauza acestor trei aspecte fundamentale:

1. Modele responsive: Sunt un avocat imens pentru reacția site-ului, nu numai pentru că permite audienței dvs. să răsfoiască site-ul dvs. în mod eficient atunci când sunt în mișcare, ci și pentru că le permite să știe că sunteți serios în afacerea dvs. și că acordați atenție detalii prea dese trecute cu vederea.

Toate șabloanele Squarespace răspund pe deplin și chiar dacă adăugați elemente dintr-o sursă terță parte care sunt non-receptiv , le puteți regla cu ușurință injectând câteva linii CSS în editor

2. Personalizare: dacă doriți ca site-ul dvs. să fie memorabil și complet adaptat la marca dvs., trebuie să puneți lucrări în el. Aceasta înseamnă că trebuie să poți edita, alege culori și alege fonturi pentru fiecare element din site-ul tău.

Cu editorul de stil al Squarespace, puteți schimba aproape fiecare aspect al site-ului dvs., inclusiv butoane, culori împărțite, fonturi, culoare text, padding etc., permițându-vă să creați un site complet personalizat fără abilități de codare. Mai mult, dacă aveți cunoștințe de HTML și CSS, aveți posibilitatea de a personaliza site-ul dvs. și mai mult datorită numeroaselor zone de injecție de cod disponibile pe toate șabloanele..

3. Prețuri: când inițiați o afacere cu un buget, poate fi tentant să apelați la cele mai ieftine opțiuni disponibile, dar când vine vorba de platformele de site-uri web, nu sunt de acord. Un constructor de încredere care vă oferă toate funcționalitățile de care aveți nevoie și, mai mult, vine adesea cu o etichetă de preț. Din fericire, planurile Squarespace sunt foarte accesibile și puteți alege întotdeauna să actualizați pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Lucrul despre constructorii de site-uri găzduite este că, chiar și atunci când toți ar putea oferi o interfață prietenoasă, o gamă largă de șabloane și chiar conturi gratuite, trebuie să mergeți cu cea care vă va ajuta să creați o propriu-zis prezență online. Acesta este motivul pentru care recomand Squarespace tuturor celor care doresc să stabilească o afacere pe termen lung pe web

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff este proprietarul și artistul conceptual din spatele HellothisisJeff Design, un brand de sine stătător și un magazin de web design conceput special pentru non-profit, biserici și întreprinderi mici.

Fiecare proiect web are cerințe diferite de luat în considerare și obiective de atins, așa că, din păcate, nicio platformă perfectă nu funcționează pentru fiecare client. Cu toate acestea, utilizarea Squarespace ca o soluție web complet găzduită de sine este adesea cel mai important pentru multe dintre întreprinderile mici, non-profit și bisericile cu care lucrez.

În mod creativ, Squarespace oferă șabloane frumos curate, perfecte pentru comunicarea poveștilor convingătoare ale mărcii. Abilitatea oferită de a aduce propriile noastre personalizări prin CSS, precum și de a intra în profunzime cu Platforma pentru dezvoltatori, stabilește cu adevărat Squarespace ca un set de instrumente al unui designer adevărat. Există foarte puține lucruri care nu pot fi realizate în cadrul lor.

Cele mai mari caracteristici, însă, se bazează pe client, în ceea ce privește gestionarea intuitivă a conținutului și întreținerea site-ului. Clienților mei le place cât de ușor este să creeze machete dinamice noi de pagini cu editorul drag and drop și au un control complet asupra ierarhiei site-ului.

Squarespace oferă de asemenea multe avantaje în culise, cum ar fi securitatea SSL, instrumentele de comerț electronic, diverse integrări de bază și servicii excelente pentru clienți.

Pentru a rezuma totul, îmi place să folosesc Squarespace, deoarece este rapid și ușor, în timp ce furnizez soluții de design și conținut de primă calitate, care mă ajută să spun poveștile clienților mei în moduri foarte practice.

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah a câștigat 5 premii pentru design web în ultimii 5 ani. În prezent, face doar web design pentru clienți privați și își conduce compania, ReadySettle, full time. El a creat site-ul companiei sale într-un weekend.

Dintre toți concurenții, Squarespace este cine aș alege în cele din urmă. Dispun de instrumente foarte simple, intuitive, permițând totodată un design și un stil curat. Am avut mulți prieteni întreprinzători și întreprinzători care folosesc Squarespace și lucrul frumos despre ei este că își fac codul să funcționeze într-adevăr destul de bine.

Instrumentele site-ului web care utilizează interfețe grafice trebuie să creeze containere precum piese de puzzle pentru ca drag and drop să funcționeze. În cele mai multe cazuri, acest lucru se termină fiind un salt greoi de elemente de design nepotrivite și culori decolorate.

Spațiul, însă, face acest lucru frumos folosind o tehnică diferită pe care nu o folosesc mulți alți jucători. Este foarte evident cu cât de rapizi sunt timpii de încărcare a paginilor, cât de sensibil este site-ul și doar senzația generală de autenticitate și calitate pe care pur și simplu nu o puteți obține de la majoritatea platformelor de drag and drop.

În general, Squarespace este alegerea mea numărul unu ca webmaster. Nu foarte multe platforme pot corespunde costului și ușurinței de utilizare în comparație cu rezultatul final, care este un site web receptiv de înaltă calitate, care comunică eficient mesajul site-ului și îl face într-un mod care să fie foarte plăcut pentru ochi.

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan este fondatorul Lovably Inc., un studio de creație bazat pe New York, axat pe răspândirea de idei de lungă durată din întreaga lume, folosind un design atent și orientat spre scopuri. Fondată în 2014 cu scopul de a face mai accesibile serviciile de design de înaltă calitate, am ajutat să transformăm zeci de idei grozave în realități frumoase.

Squarespace este cel mai bine găzduit site web pentru întreprinderile mici, deoarece permite personalizarea vastă și creativă, păstrând în același timp o simplitate și o eleganță pe care majoritatea serviciilor nici măcar nu se apropie de realizarea lor.

Squarespace face ușor pentru clienții noștri să adauge și să editeze conținut pe site-urile lor și își asumă sarcina de a gestiona o configurație web complexă de pe umerii lor..

În sfârșit, asistența clienților 24/7 a Squarespace este de prim rang și este întotdeauna gata să vă ajute. Nu poți bate asta.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan este un UX Designer și fondatorul Crafting Creative, unde lucrează cu antreprenori creativi pentru a crea site-uri web ușor de utilizat, care își creează credibilitatea și care aduc mai mulți clienți în fața ușii lor digitale. O găsiți pe Twitter sau Instagram @MeghanCreative.

Cel mai bun, construit site web găzduit și cel pe care îl folosesc atât pentru mine cât și pentru clienții mei este Squarespace. Squarespace este o soluție all-in-one: au grijă de găzduire, numele dvs. de domeniu poate fi configurat prin intermediul lor și se integrează cu Google Apps ușor. De asemenea, recent au început să ofere certificări SSL gratuite, ceea ce (alertă pentru toți) înseamnă că adresa URL a site-ului dvs. va avea un https: // la început, notificându-le utilizatorilor că este un site sigur de utilizat.

Acum, de ce contează asta? Deoarece începând cu 2017, Google se prăbușește pe site-uri care nu sunt sigure, iar dvs. ar putea fi indicat ca nesigur dacă nu aveți această magie SSL. Vestea bună este că, cu Squarespace, nici măcar nu trebuie să-ți faci griji.

În afară de toate caracteristicile SEO nerdy pe care le are Squarespace, îmi place cât de ușor de utilizat și personalizabil este. Cu temele lor frumoase și editorul drag-and-drop, este una dintre cele mai ușoare de utilizat platforme online. Nu numai că, ci fac personalizarea relativ nedureroasă, oferindu-vă opțiunea de a adăuga în propriile CSS, HTML și JavaScript.

Am folosit WordPress, Weebly, Wix, Webflow și am pornit de la zero un site web codificat personalizat. Din toată această experiență, am considerat că Squarespace este cel mai bun constructor de site-uri găzduite pentru proprietarii de afaceri mici. Este ușor de utilizat, are un set de funcții încorporat excelent și vă permite să configurați un blog pentru a conduce mai mult trafic online către afacerea dvs..

Zoran Bosancic

Zoran Bosancic

~ Zoran a co-fondat POINT OUT, o agenție de marketing digital, unde a lucrat cu mărci precum Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne și STIHL. El și-a făcut misiunea personală de a ajuta orice persoană aspirantă să înceapă o afacere pe care o va iubi să construiască.

Squarespace nu vă va oferi flexibilitatea WordPress. Dar acest lucru este valabil pentru orice alt constructor de site-uri de acolo.

De asemenea, nu are constructorul foarte ușor pe care Weebly îl are. Și s-ar putea să nu aibă o colecție atât de mare de șabloane precum Wix.

Totuși, cel mai bun constructor de site-uri de pe piață este Squarespace. Mainile jos.

De ce? Este chiar în partea de sus a fiecărei categorii. Mai mult decât atât, excelează când vine vorba de cele decisive, precum design, partajare și pregătire SEO. Toate șabloanele răspund. Funcționează la fel de bine pe desktop, ca și pe telefon. Acest lucru este deosebit de important ca recent Utilizarea internetului mobil a depășit desktopul pentru prima dată în întreaga lume.

Squarespace a făcut combinația perfectă între ușurința de utilizare, flexibilitatea proiectării și urmările celor mai bune practici UI / UX.

Fiind o companie mică, nu ar trebui să petreci prea mult timp în gestionarea site-ului tău, ci mai degrabă să-ți construiești afacerea. Site-ul dvs. ar trebui să vă ajute să profitați de fiecare oportunitate de afaceri online care poate apărea, în timp ce nu ar trebui să vă consume timpul și energia valoroasă.

Și asta este exact ceea ce obțineți cu Squarespace.

De fapt, vei fi minunat de lucrurile pe care le poți face. Șabloane cum ar fi Pacific vă va permite să proiectați site-ul dvs. pentru a-l simți ca și cum a fost făcut la comandă. Puteți avea toate widgeturile, blocurile de activare și butoanele CTA de care aveți nevoie. De asemenea, se integrează cu Leadpages, ConvertKit și alte aplicații populare.

Practic, Squarespace oferă tot ceea ce veți avea nevoie ca o companie mică. Și îl oferă la un preț rezonabil.

Diogenes Brito

Diogenes Brito

~ Diogenes are o experiență de peste 9 ani în proiectarea și dezvoltarea site-urilor web, precum și o bogată experiență în proiectarea IT și a produsului fizic.

Recomand Squarespace ca cel mai bine găzduit site-ul web. Spațiul are:

1. Suport 24/7,

2. O comunitate mare de specialiști,

3. Cele mai bine proiectate, complet responsive șabloane și

4. Un sistem de gestionare a conținutului extrem de flexibil.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa ajută întreprinderile mici să-și crească audiența prin intermediul desenelor și fotografiilor.

Prefer Squarespace din mai multe motive:

1. Squarespace oferă site-uri proiectate frumos, care vă permit să schimbați șabloanele în orice moment, fără a pierde conținut. Dacă doriți să schimbați șablonul pe Wix, trebuie să începeți și să pierdeți conținutul care este o durere!

2. Spațiul este sensibil. Wix vă va permite să ascundeți anumite lucruri pe mobil, dar pentru majoritatea clientelei mele, ei nu vor să proiecteze un site mobil separat, vor să poată proiecta un singur site și să le facă codul restul..

3. Squarespace are un suport fantastic 24/7. Să găsești pe cineva cu care să vorbească pe Wix este o durere. Ei au un forum hep imens, dar uneori trebuie să vorbiți sau să trimiteți un email la o persoană în loc să petreceți ore întregi căutând prin forumuri soluția dvs. Am fost acolo și nu este distractiv.

4. Squarespace oferă lățime de bandă nelimitată, spre deosebire de Wix. Acest lucru este uriaș dacă așteptați să aveți un număr mare de vizitatori pe site-ul dvs. și dacă aveți mult conținut pe site-ul dvs. pe care trebuie să îl încărcați rapid. Wix are prea multe restricții privind lățimea de bandă.

5. Squarespace a fost construit de designeri. Toate șabloanele lor arată foarte bine. Are o tracțiune mai structurată & scădere comparativ cu Wix. Curba de învățare poate fi mai ușoară pe Wix decât Squarespace, dar, după ce înțelegeți elementele de bază ale construirii unui site acolo, este foarte ușor să faceți restul.

David Head

David Head

~ David a fost specialist în Squarespace de 3 ani și a construit personal aproximativ 100 de site-uri Squarespace. El este fondatorul DesignLive care este ca Uber pentru un designer Squarespace.

Trebuie să aleg Squarespace. Motivul inițial pentru care am început să proiectez pe platformă a fost acela că încercam să învăț cum să construiesc site-ul web al primei mele afaceri.

Am încercat fiecare altă platformă (Shopify, Wix, Weebly, WordPress etc.) și nimic nu a fost la fel de sofisticat ca Squarespace.

Aceștia au pus cel mai mult în gând să înlăture toate obstacolele pe care le pot întâmpina bricolătorii. Mai simplu spus, este cel mai garantat mod pentru persoana obișnuită de a crea un site web frumos.

Ioan Tindel

Ioan Tindel

~ John este o forță creativă transformatoare, oferind un flux de idei, cultură și leadership. Cu peste 15 ani de experiență, încurajează munca în echipă, asigură un leadership creativ constant & dezvoltare de produs.

În primul rând, cred că le-am folosit pe toate. De la soluții găzduite la self-gazdate, am clienți care își doresc soluția lor specifică și trebuie să pot lucra cu ceea ce au. Recent, am folosit soluția de comerț Squarespace.

Îmi place simplitatea site-urilor lor, iar soluția lor de comerț electronic este suficient de ușoară pentru a configura și a începe să folosești. În calitate de designer, tind să îmi proiectez site-ul și să nu adaug niciodată conținut. Squarespace creează astfel de site-uri minime simple, încât mă opun reproiectării și încep să adaug conținut pe site.

Unul dintre beneficii este prețul, într-adevăr accesibil pentru a vinde online și conecta corespondența dvs. cu clienții (Mailchimp, e-mailuri) pentru a crea o experiență excelentă a utilizatorului la cumpărarea online. Pentru sub 30 de dolari puteți începe o afacere online care arată excelent și funcționează ca un retailer online complet.

Nu iau reduceri din vânzările dvs., cum ar fi Shopify și altele. Singura cădere pe care o am cu site-urile de comerț Squarespace este că aveți o singură opțiune pentru procesarea plăților. În total, nu cred că veți fi dezamăgiți de platforma și sprijinul lor.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta este fondatorul și designerul Naya Traveller. Ea a fost votată ca unul dintre cele mai bune site-uri Squarespace din lume.

Cred că Squarespace este cea mai bună platformă de site-uri self-hosting. Au integrări excelente ale unor terți precum Adobe Typekit, Getty Images și Stripe, care simplifică fluxul de lucru zilnic și ajută site-ul să pară profesionist.

Șabloanele lor sunt de calitate superioară ale designului și sunt, de asemenea, ușor de personalizat cu codul.

În sfârșit, Squarespace are o comunitate de asistență mare, utilă pentru utilizatorii cu puține cunoștințe CSS / HTML care doresc să își personalizeze site-urile cu simple fragmente de cod..

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon este un designer cu sediul în Atlanta, GA, specializat în branding și web design. De asemenea, Brandon lucrează cu artiști și muzicieni prin dezvoltarea de artiști și consultanță de brand.

Trăiesc și respir Squarespace când vine vorba de lucrul cu întreprinderile mici. Squarespace este un meci minunat pentru întreprinderile mici, care sunt orientate spre design și doresc să joace un rol activ în realizarea esteticii site-ului dvs. web.

Îmi place să folosesc Squarespace pentru afaceri care încep și sunt interesate de un design curat și receptiv. Proprietarii de întreprinderi mici pot face multe modificări de design fără a atinge vreodată codul. Utilizatorii pot experimenta, de asemenea, o interfață de comerț electronic ușor de utilizat, permițându-le să ruleze în mod fluid magazinul de pe site-ul Squarespace.

Dacă întreprinderile mici caută un design modern, orientat către imagini, considerați cu siguranță Squarespace.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola este fotograf profesionist. El și-a proiectat propriul site, care a fost votat ca unul dintre cele mai bune site-uri Squarespace din lume

În opinia mea, Squarespace este cel mai bine construit site de web site-uri de pe interwebs.

Lucrul care îl diferențiază este simplitatea sa: totul este creat având în vedere experiența utilizatorului și este orientat către toate persoanele care nu au neapărat cunoștințe în proiectarea sau programarea web.

Ceea ce nu este nimic liber pentru că, în calitate de proprietar de afaceri mici, trăiești probabil într-un uragan constant de idei și entuziasm de a arăta / promova orice faci și nu ai timp și nici interesant să înveți cum să lucrezi. cu codare sau proiectare deloc.

Squarespace oferă șabloane responsive frumoase, un sistem ridicat de simplu de utilizat și de aruncat pentru conținut și, pe lângă toate, cel mai bun suport pentru clienți pe care l-am experimentat vreodată..

În calitate de fotograf, îmi permite să petrec mai puțin timp în fața unui ecran în care îmi dau seama cum să fac lucruri pentru site-ul meu web și mai mult timp pentru a filma și a-mi face treaba..

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Squarespace, în opinia mea, este cel mai bun constructor de site-uri Web Hosted pentru a crea un site web pentru afaceri mici. Cred că este o platformă care echilibrează un design excelent și este ușor de utilizat.

Un proprietar de întreprinderi mici poate proiecta un site web frumos foarte rapid și le va economisi mulți bani pe măsură ce vor face la scară.

De asemenea, din experiența mea, ei au cel mai bun serviciu pentru clienți și lucrează foarte bine cu proprietarii de afaceri mici.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath este un dezvoltator de site-uri profesionale de aproape 9 ani acum. În acest timp, a construit peste 100 de site-uri web, canale & pagini de destinație. Creează site-uri web care se aliniază obiectivelor dvs. de afaceri și se transformă bine.

Am lucrat cu 7-10 producători de site-uri, iar Squarespace este unul dintre ei. Îl folosesc în principal pentru a construi site-uri web pentru clienții mei, în mare parte portofoliu personal și mici companii.

Au blocuri de conținut pentru diferite tipuri de conținut (text, imagini, audio, galerii foto, hărți etc.) ceea ce facilitează treaba.

Deși sunt un dezvoltator profesionist de site-uri pe mai multe CMS, dacă mi s-a solicitat să indic la un constructor de site-uri, va fi SquareSpace în orice zi.

Iata de ce.
* Puteți adăuga HTML personalizat & Cod CSS pentru a înfrumuseța site-ul.
* Puteți integra aproape orice aplicație pe site-ul dvs. Squarespace (din păcate, nu Zapier încă), care este un semn imens de ușurare. Nu puteți face acest lucru cu majoritatea altor construitori de site-uri.

Dacă sunteți curioși să știți ce o face să iasă în evidență de alți constructori de site-uri, iată o listă rapidă de profesioniști.
Pro-uri

 • Set mare de șabloane responsive
 • Certificat SSL gratuit
 • Magazin de comerț electronic încorporat
 • Pagini nelimitate & widget-uri
 • Spațiu de stocare nelimitat
 • Parola protejează orice număr de pagini

Cu toate acestea, ca orice alt produs SquareSpace vine, de asemenea, cu propriul set de contra.
Contra

 • Fără plan gratuit
 • Viteza paginii este uneori îngrijorătoare
 • Procesorul de plată este limitat la Stripe (numai)
 • Niciun creator de membru (nu este un blocant)

Nu am vorbit despre SEO nicăieri, deoarece fără un site web personalizat, va trebui să analizați optimizarea.

Dacă sunteți în căutarea unui constructor de site-uri pentru a începe imediat și nu doriți anunțuri dezordonate pe site-ul dvs. de afaceri, mergeți cu acesta.

Pentru un preț mai mic de 3 cafele, obțineți un site web SSL securizat și responsiv (lunar) pentru a vă stabili prezența online a companiei cu Squarespace.

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared este co-fondatorul Pocket Knife, un grup creativ care proiectează și dezvoltă site-uri web Squarespace personalizate.

Cred că Squarespace este o soluție excelentă pentru cei care doresc să construiască un site web pentru afaceri mici.

Nu numai că au șabloane frumoase pe care să le folosească ca punct de plecare, dar întreprinderile își pot gestiona cu ușurință conținutul site-ului pe viitor cu intuitivul CMS Squarespace.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward a petrecut mai mult de un deceniu creând experiențe digitale imersive și interactive. În prezent, este directorul tehnic al Radish Lab și lucrează pentru a gestiona echipa tehnică și a implementa soluții tehnologice inovatoare pentru provocări complexe cu care se confruntă organizațiile cu impact social.

Vă recomandăm Squarespace. Este ieftin, ușor de utilizat și conține o interfață drop and drop care face nedureroasă crearea de site-uri web frumos proiectate în câteva minute.

Squarespace oferă șabloane de înaltă calitate și frumoase, care pun UX și design în prim-plan, pe lângă oferirea de integrări simplificate, opțiuni de comerț electronic în afara locului și instrumente excelente pentru dezvoltatori, care depășesc cele ale altor site-uri web găzduite tradiționale. platforme.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Squarespace este locul unde să fii dacă vrei să-ți crești brandul. Această platformă nu stă niciodată nemișcată, iar flexibilitatea este esențială în zilele noastre.

Proiectez exclusiv pe Squarespace, deoarece este o platformă în care se poate derula creativitatea. Și niciodată nu trebuie să vă faceți griji pentru securitate sau pluginuri defecte.

Scopul meu este să-mi provoc continuu limitarea și să ofer întotdeauna o muncă extraordinară. Squarespace mă permite să fac exact asta!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Amit este un marketer digital avid, cu experiență în marketing afiliat, marketing social media și marketing video. El este co-fondator al RankMeUp Services, o agenție de marketing digital specializată în creșterea traficului de site-uri și a vânzărilor online.

Moonfruit o va câștiga în orice zi pentru mine, pentru capacitatea sa de a oferi o gamă vastă de funcționalități încorporate, ușor de înțeles și de utilizat de pe tabloul de bord al utilizatorului. Are un buchet minunat de teme răcoritoare din care să alegi.

Puteți să vă publicați conținutul și să vă asigurați că acesta este compatibil cu computerele, file și smartphone-uri în mod automat, acesta are grijă de SEO pe cont propriu, într-o oarecare măsură, de asemenea. Puteți chiar să partajați automat conținutul dvs. pe diferite rețele de socializare.

Un alt motiv bun pentru care devine atât de popular este că puteți chiar să configurați un magazin de comerț electronic în doar 3 pași simpli. Funcționează direct pe metoda drag and drop și este foarte ușor de utilizat. Pe lângă toate acestea, găsiți, de asemenea, Google Analytics și Google Webmaster Tools integrate în interfața sa de utilizator, ceea ce îl face mai atractiv pentru SEO.

În total, Moonfruit este, după toate standardele, una dintre cele mai utile și mai prietenoase proprietăți SEO de creat pentru conținutul dvs..

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson este un web designer pentru AIMS Web Design.

Folosim MoonFruit doar pentru clienți, în ciuda interfeței de utilizator relativ vechi, care pare să pună atâta parte din oameni.

Îmi place mult personalizarea pe care o ai cu fiecare site web și cât de ușor pot fi adăugate widget-uri și bloguri.

Am avut doar vreodată feedback pozitiv despre site-urile pe care le-am construit folosind MoonFruit și am reușit întotdeauna să le arătăm clientului nostru cum să folosească constructorul, astfel încât să poată face singuri modificări.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam conduce o companie de servicii de branding digital și de dezvoltare a site-urilor web.

În opinia mea, Weebly este unul dintre instrumentele simple, dar eficiente de construire a site-urilor pentru webmasteri. Nu trebuie să aibă abilități de programare, trebuie doar să trageți și să plasați proprietățile site-ului web într-un site web, așa că dacă trebuie să folosesc un instrument de construire pentru dezvoltarea unui site web pentru firme de afaceri mici, voi alege Weebly.

Diferite elemente pe care le veți putea adăuga în paginile web includ text, imagini, videoclipuri, butoane, hărți Google și formulare de contact. Unul dintre avantajele sale principale este că, în timp ce construiți site-ul dvs., puteți vedea simultan reflecțiile de pe pagină și trageți elementele dintr-o bară de instrumente în zona paginii dvs. web..

Weebly include de asemenea hosting – Cloud hosting, care este un sistem foarte rapid și sigur. Timpul de încărcare afectează clasamentul dvs. în rezultatele căutării, astfel încât va avea și beneficii SEO. În plus, vă permite, de asemenea, pentru bloguri, care este propriul său construit în CMS. Pentru webmasterii care doresc să opteze funcționalitatea comerțului electronic, oferă o soluție excelentă pentru site-ul eCommerce.

Toate opțiunile sunt bune în măsura în care cerințele site-ului dvs. web se potrivesc cu specificațiile site-ului dvs. se întâlnesc cu facilitățile cadrului sau instrumentului de construire a site-urilor..

Toate site-urile bune

Ori de câte ori mă consult cu firme mici, aud de la majoritatea proprietarilor că au nevoie doar de site-uri web de până la 10 pagini cu text, imagini și videoclipuri YouTube încorporate. Pentru astfel de cerințe minore, Squarespace, Weebly sau chiar WIX vor funcționa bine. Instrumentul Builder de la Godaddy va fi, de asemenea, o soluție simplă pentru un site web mic. Este nevoie doar de elementul drag-and-drop al conținutului, imaginilor, diapozitivelor, videoclipurilor sau formularului de contact.

Unele dintre aplicațiile precum Weebly, Squarespace sau WIX au adăugat și funcții de eCommerce, astfel încât pentru nevoile de comerț electronic de puține produse, acestea sunt gata de instrumente pentru a vă construi magazinul web.

Acest lucru nu necesită cunoștințe de programare HTML despre CMS complexe precum Magento, Prestashop sau WordPress. Viteza va fi, de asemenea, bună pentru aceste platforme, așa că este un alt factor SEO prietenos.

Vă mulțumesc foarte mult tuturor experților care au participat la acest roundup de experți! Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le publicați mai jos și vom fi siguri că vă vom răspunde. Dacă doriți să începeți un site nou, anunțați-ne ce platformă intenționați să utilizați.

De asemenea, nu uitați că distribuirea este grijulie. Ajută-ne să răspândim această postare împărtășind-o cu prietenii și urmăritorii tăi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map