29 Lucruri de luat în considerare înainte de a construi un site Web excelent

Este complex, dar nu complicat. Cum este asta pentru o modalitate de a rezuma ceea ce intră în construirea unui site web? Datorită tehnologiei și inovației, aspectele tehnice ale construirii site-urilor au devenit ușoare. Planificarea este cea care vă este încă obstacolul.


Noile site-uri web sunt adesea complicate înainte de a se lansa. Constructorii se apropie de asta, crezând că trebuie să fie toate lucrurile pentru toți oamenii. Nu este cazul. Oamenii vor mai puțin, nu mai mult. Iată 29 de lucruri care trebuie luate în considerare înainte de a construi un site web.

Aflați viitorul designului web de la experți

Contents

1. Scopul site-ului dvs. web

Amestecarea și potrivirea scopurilor face mai mult rău decât bine. Site-urile câștigătoare sunt construite și comercializate cu un accent singular.
Nu te complica. Alegeți dintre trei opțiuni strategice:

 • 1. Vinde produse și servicii. Un site de comerț electronic poate genera venituri și profituri, dar de multe ori necesită un buget mare pentru a-l crea și administra.
 • 2. Generați oportunități. Puteți dezvolta și comercializa acest tip de site web pentru bani mai puțini. Nu vă dați seama de ceea ce veți avea nevoie pentru a produce produse calificate, urmărite.
 • 3. Stabilirea acreditărilor. Acestea sunt cele mai puțin costisitoare de construit. Folosiți unul pentru a crea conștientizare, dar rețineți că nu îl puteți folosi pentru a vinde lucruri sau a genera oportunități.

2. Definirea unui public țintă

Există o singură modalitate de a crea un site web sau blog de succes. Trebuie să fii cel mai bun în ceea ce faci în industria ta existentă.
Dacă nu sunteți cel mai bun din lume pe piața dvs., luați o abordare mai restrânsă asupra definiției sale. Ce nișă sunteți mai bun (sau puteți deveni mai bun la) decât orice alt concurent?
Pentru a găsi această nișă, puneți aceste trei întrebări:

 • 1. Are piața ta o durere urgentă sau o pasiune irațională?
 • 2. Există dovezi că încearcă să rezolve această durere sau pasiune?
 • 3. Aveți o soluție unică pentru aceasta?

Răspunsurile afirmative la toate cele trei întrebări înseamnă că aveți ti-a definit publicul tinta.

3. Cercetarea concurenților

Înainte de a începe chiar acest efort, asigurați-vă că înțelegeți de ce este crucial. Tu vrei cercetare competitivă astfel încât să puteți face ceea ce concurenții dvs. nu fac.
Ați definit piața dvs. țintă în pasul anterior. Este timpul să vedem cum le atrag alte site-uri web. Utilizați aceste instrumente.

 • Alexa: Acest serviciu vă va ajuta să analizați traficul pe magazinul de comerț electronic al concurentului. Alexa vă va oferi rangul global al traficului și informațiile publicului. Veți plăti pentru unele dintre rapoartele sale avansate.
 • Carte SEO: Instrument de comparare a similarității paginii: utilizați acest serviciu pentru a compara titlurile paginii concurenților, informațiile meta și expresiile comune.
 • Instrumentul de cuvinte cheie Google AdWords: Nu omite acest serviciu. Folosiți-l pentru a analiza cuvintele cheie și cantitatea de trafic generată de aceste cuvinte cheie. Puteți să o utilizați pentru a estima cât de mult plătește concurența dvs. pe clic pentru reclame.
 • DomainTools: Whois: Tot ce ai nevoie este adresa URL a unui concurent. Veți primi o înregistrare completă a domeniului respectiv.
 • SpyFu: Acest serviciu plătit vă permite să vedeți ce funcții AdWords și cuvinte cheie funcționează pentru concurenții dvs. Puteți evita greșelile pe care le-au făcut. Este ca și cum toți concurenții dvs. fac teste de piață pentru 79 de dolari pe lună.

4. Explorarea unei strategii de monetizare

Venitul este una dintre măsurile de succes pentru site-ul dvs. web? Luați în considerare una dintre aceste trei strategii:

 • 1. Un site de membru. Vizitatorii se înregistrează pentru a vă accesa conținutul. Cumpără produse sau servicii specifice.
 • 2. Abonamente sau un panou de plată. Vizitatorii plătesc o taxă recurentă care le oferă acces la întregul conținut până la expirarea abonamentului.
 • 3. Vindeți conținut. Trebuie să aibă valoare și să fie relevant. Puteți vinde în continuare produse pe site-ul dvs. web chiar dacă nu aveți propriul dvs. Deveniți afiliat pentru produsele unei alte mărci. Câștigi un comision pentru fiecare vânzare făcută. Dacă tocmai începeți să generați bani pentru site-ul dvs., această opțiune poate fi potrivită pentru dvs. Este ușor să găsești programe de afiliere. Efectuați o căutare cu subiectul principal al site-ului dvs. web, urmată de cuvintele „program de afiliere”.

5. Stabilirea bugetului

Setarea unui buget realist începe prin a avea o idee despre ceea ce doriți să facă site-ul. Uită-te la trei zone de bază:

 • Proiecta. Câtă personalizare doriți? Va funcționa o temă WordPress standard? Aveți nevoie de un design personalizat de la început? Principalul factor principal al bugetului aici va fi probabil nevoile grafice.
 • Conţinut. Cât de mult conținut unic vei avea nevoie? Conținutul este redactare.
 • Funcționalitate. Puneți-vă aceste întrebări pentru a determina costurile pentru ca site-ul dvs. să funcționeze:

Aveți nevoie de mai mult decât un formular de contact de bază?
Doriți să oferiți descărcări?
Doriți să urmăriți clienții din formulare?
Veți avea nevoie de comerț electronic și, dacă da, ce tip de opțiuni de plată?
Doriți să vă optimizați site-ul pentru motoarele de căutare (SEO)?
Veți avea nevoie de W3C sau de altă conformitate?

Adăugați elemente de la buget din aceste trei domenii la această listă suplimentară a componentelor și costurilor site-ului principal:

 • Nume de domeniu – 10 USD / an
 • Gazduire – 10 – 100 USD pe an (în funcție de trafic și servicii de găzduire)
 • Timp de planificare, proiectare și dezvoltare web – 60 ore și mai mult
 • Menținere continuă a site-ului web – 500 USD pe an și mai mult
 • Comercializarea site-ului dvs. online – 750 USD pe lună și mai mult

Totalul acestor costuri vă va oferi o idee generală despre ce va costa crearea și menținerea site-ului dvs. web. Veți avea bugetul dvs..

6. Înregistrarea unui domeniu

Obținerea unui nume de domeniu implică înregistrarea numelui la o organizație numită ICANN. Pentru aceasta folosiți un registrator de nume de domeniu. Le veți plăti o taxă de înregistrare care costă între 10 și 35 USD pentru acest nume.
Registrul pe care îl alegeți este o chestiune de alegere personală. Cereți recomandări oamenilor cunoscuți. Asigurați-vă că sunt acreditați de ICANN.

Registratorii își câștigă banii taxând pentru servicii cu valoare adăugată. Faceți timp pentru a înțelege ce vă este oferit. Registratori de reputație:

 • Nu ascunde niciodată taxele.
 • Oferiți-vă acces direct la înregistrările dvs. whois, blocajele registratorului și codurile de autorizare.
 • Oferiți setări DNS totale, cum ar fi înregistrări de nume de gazdă, schimbătoare de poștă și nume de server.
 • Oferiți un serviciu gratuit de confidențialitate prin e-mail.
 • Nu vindeți niciodată datele dvs. către o terță parte.
 • Sunt accesibile telefonic în cazul în care aveți probleme tehnice.

7. Gazduire Web

Gândiți-vă la găzduirea web ca la transmisia site-ului dvs. web. Dacă serviciul dvs. de găzduire nu face o treabă bună, experiența se reflectă asupra dvs. Poate însemna chiar venituri pierdute. Cu câțiva ani în urmă, site-ul Amazon a scăzut timp de 40 de minute din cauza problemelor de găzduire web. Se estimează că i-au costat în vânzări pierdute peste 4,7 milioane USD.
Nici o companie de găzduire nu poate garanta o funcționare de 100%, dar ar trebui să ofere în medie cel puțin 99%.

Furnizorul dvs. de găzduire web ar trebui să fie capabil să se adapteze creșterii traficului. S-ar putea să începeți cu un server partajat și apoi să treceți la servere dedicate odată ce obțineți tracțiune.

Doriți răspuns și asistență rapidă dacă aveți probleme tehnice. Căutați cel mai bun furnizor de găzduire web care oferă accesibilitate 24/7. Faceți o verificare de fond. Priviți feedback-ul clienților. Puneți întrebări dacă nu înțelegeți nimic din acordul dvs. privind nivelul de serviciu.

Primesti ceea ce platesti. Cel mai scump furnizor de gazdă web poate să nu fie cea mai bună alegere.

8. Utilizarea sistemelor Open Management Content Content (CMS)

Unele dintre cele mai mari site-uri web din lume funcționează pe sisteme de gestionare a conținutului. Este o aplicație computerizată care permite publicarea și întreținerea conținutului dintr-o interfață centrală.
Scopul principal al site-ului dvs. web va determina dacă aveți nevoie de un CMS. O echipă va contribui conținut la site-ul web? Sistemele CMS permit colaborarea și gestionarea fluxului de lucru. Iată primii 4 cei mai apreciați de Google.

 • WordPress. Aproape un sfert din toate site-urile web de pe Internet funcționează pe acest CMS. Aproape orice site web poate folosi CMS WordPress. Temele open source facilitează integrarea altor funcționalități. Există multe pluginuri pentru extinderea funcțiilor.
 • Joomla. Această platformă CMS open source are la bază PHP și folosește baza de date MySQL pentru a stoca conținut. Ca și WordPress, există mii de șabloane pentru utilizări personalizate.
 • Magento. Această platformă funcționează cel mai bine pentru site-urile de comerț electronic. Magento folosește bazele de date Zend PHP și MySQL. Mulți producători de site-uri folosesc Magento, deoarece creează site-uri pentru dispozitive mobile.
 • Drupal. Acest CMS este flexibil și este preferat de persoanele care doresc site-uri web personalizate. Este suficient de sigur și de încredere pentru Casa Albă și NASA. Un dezavantaj este că nu este la fel de ușor de utilizat ca WordPress sau Joomla.

9. Explorarea constructorilor de site-uri găzduite

Există foarte mulți producători de site-uri pe piață. Poate fi copleșitor să decizi. Concentrați-vă evaluarea pe care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. pe baza:

 • Ce fel de aspect, senzație și caracteristici doriți.
 • Cât timp, efort și bani aveți.
 • Fie că experimentezi sau vrei ceva de durată.

Iată câteva alegeri de constructor de site-uri de top:

Mergeți la Strikingly dacă doriți să creați un site web gratuit. Creează cu surprindere site-uri frumoase, simple. Treceți la o versiune plătită pentru a elimina publicitatea. Creați gratuit un site web bazat pe blog la WordPress. În ambele cazuri, site-ul dvs. va adopta un subdomeniu. Este un preț mic pentru un site altfel gratuit.

Dacă tocmai începeți să vindeți de pe site-ul dvs. web, optați pentru Weebly sau SquareSpace. Weebly este mai ieftin, dar șabloanele nu sunt bine concepute. Spațiul spațial costă mai mult, dar șabloanele evocă rafinament și lux.

Dacă sunteți serios în legătură cu magazinul dvs. online, explorați Shopify. Este scalabil și susține creșterea.

10. Design web personalizat vs. șabloane de site-uri web

Un site web personalizat este dezvoltat de la zero. Specificațiile dvs. unice determină arhitectura informațiilor, grafică, funcții și back-end administrativ. Aveți ghiduri de marcă bine stabilite care reflectă cine sunteți ca companie? O soluție personalizată este pentru tine.

Soluțiile personalizate necesită luni de desfășurare. Este posibil să nu funcționeze dacă doriți să începeți imediat sau dacă aveți un buget limitat. Un site șablon poate oferi o alternativă bună.

Dacă abia începeți, este posibil să nu aveți nevoie de anumite părți ale unui site web. Un site pre-construit sau bazat pe șabloane este o alegere excelentă. Spre deosebire de omologii lor personalizați, șabloanele includ doar funcții de bază. Este posibilă o anumită personalizare.

Dacă apreciați impactul unei identități online puternice, marca dvs. beneficiază mai mult de un design web personalizat. Modelele personalizate pot fi costisitoare la scară. Majoritatea șabloanelor sunt ușor de dimensionat.

11. Design curat

Modelele îndrăznețe, curate atrag atenția și ușurează navigarea pentru utilizatori. Bold face o declarație. Site-urile aglomerate îi fac pe utilizatori să sară înainte de a avea șansa să le spună despre ce este vorba. Design simplu și curat ajută, de asemenea, lucrurile corecte să iasă în evidență.

Designul curat urmează un principiu simplu: mai puțin este mai mult. Evitați să utilizați prea multe informații prezentate în moduri diferite. Spune ce ai de spus – dar spune-o bine.

 • Folosiți spațiu alb. Concentrați-vă pe elementele cheie și îndepărtați restul. Spațiul alb face utilizatorului să digere conținutul mai ușor.
 • Adună toate ideile într-una sau două grafice pe pagină. Imaginile trebuie să aibă un impact vizual puternic, indiferent dacă este vorba despre culoarea sau mesajul pe care îl transmit.
 • Joacă cu contraste. Vă poate ajuta să evidențiați informațiile. Adăugați contrast dacă utilizați spațiu alb pentru un design curat.

12. Selectarea unei scheme de culori

Există deja marca dvs.? Deja ai schema de culori. Dacă nu, aveți mai multe opțiuni.
Culoarea afectează psihologia. Utilizați acest ghid pentru a decide care culoare principală va funcționa pentru dvs..

Apoi, urmați regula 60-30-10. Funcționează pentru designeri de interior și modă și la fel de bine în designul web. Alegeți trei culori diferite și folosiți-le în raporturi de 60%, 30% și respectiv 10%.

 • 60% va fi culoarea principală a site-ului dvs. și setați tonul.
 • 30% ar trebui să contrasteze cu 60% pentru a crea un efect izbitor.
 • 10% este culoarea ta de accent. Completează fie culoarea primară, fie cea secundară.

Faceți din 60% sau 30% o culoare neutră. Acest lucru vă oferă cel mai mare număr de opțiuni de alegere pentru celelalte două culori.

13. Dezvoltarea unei identități de marcă

A se gandi la identitate de brand ca set de valori și idei pe care doriți ca oamenii să le asocieze cu site-ul dvs. web. Designul te poate ajuta să exprimi aceste idei.

Calitatea conținutului dvs. reflectă marca dvs. Investiți în grafică și fotografie bună. Nu vă lăsați să scrieți bine.

Fonturile reflectă personalitatea mărcii dvs.? Nu alege mai mult de trei stiluri de fonturi. Acestea vor fi asociate cu marca dvs..

Identitatea dvs. nu este un lucru instantaneu. Evoluează în timp. Dar nu doriți să vă abateți de la el odată ce va fi în loc. Creați un ghid de stil pentru a urmări toate deciziile dvs. despre culori și design. Consultați-l de fiecare dată când creați conținut nou.

14. Tipografia Web

Majoritatea informațiilor găsite pe web sunt text, de aceea este important să înțelegem cât de prezentate.
În spatele tipografiei există o întreagă știință. În special pentru site-uri web. Fonturile se comportă pe ecrane în moduri diferite decât pe hârtie. Citiți mai multe despre asta aici.

Aici sunt câteva cele mai bune practici tipografice:

 • Utilizați un echilibru egal de fonturi serif și sans-serif pentru titluri.
 • Utilizați mai multe fonturi sans-serif în copierea corpului.
 • Limitați liniile de text la 84 de caractere.
 • Utilizați tipografia sensibilă.

15. Caracteristici și funcționalitate

Puteți transforma acest lucru într-o listă de top 10. Asigurați-vă că site-ul dvs. web face aceste lucruri:

 • 1. Răspuns. Ecranul trebuie să compenseze dimensiunea ecranului.
 • 2. Ușor de utilizat. Nu vă faceți mai inteligent cu navigarea. Faceți-o simplă și evidentă.
 • 3. Actualizați conținutul în mod regulat. Un mod ușor de a face acest lucru este cu un blog.
 • 4. Păstrați elementele cele mai importante ale fiecărei pagini deasupra defilării.
 • 5. Folosiți magneți de plumb. Vrei adresa de e-mail, deci oferă-le vizitatorilor ceva pentru asta.
 • 6. Optimizează viteza. Vizitatorii dvs. nu vor aștepta să se încarce pagini lente. Google vă va penaliza și cu un clasament inferior.
 • 7. Folosiți CMS pentru a economisi timp și pentru a construi conținut mai rapid.
 • 8. Profită de analiză. Utilizarea datelor despre site-ul dvs. web este singurul mod în care îl puteți îmbunătăți.
 • 9. Ghidați-vă vizitatorii. Nu presupune că știu ce să facă. Dacă doriți să facă clic sau să deruleze, anunțați-le.
 • 10. Integrați social media. Aceste site-uri sunt la fel de puternice ca Google. Nu vă puteți permite să nu le includeți pe site-ul dvs. web.

16. Structura site-ului

structura site-ului dvs. web ajută vizitatorii să ia măsuri pentru a cumpăra produsele sau serviciile pe care le oferiți. Faceți-le ușor pentru ei. Faceți acest lucru prin crearea unei structuri clare a site-ului, ușor de navigat. Urmează o ierarhie a conținutului și se simte natural și intuitiv pentru vizitatori.

Iată câteva cele mai bune practici de care trebuie să ții cont:

 • Cu cât sunteți mai aproape de pagina dvs. de pornire, cu atât subiectele ar trebui să fie mai generale. Secțiunile capului site-ului dvs. ar trebui să picteze o imagine largă. Folosiți-le pentru a începe conversația și atrageți vizitatorii.
 • Secțiunile antet trebuie să corespundă ofertelor, produselor și serviciilor dvs. principale.
 • Începeți prin etichetarea secțiunilor. Lucrați pentru a le perfecționa pe toată durata evoluției site-ului dvs. Testați și modificați pentru a încuraja un flux natural. Efectuați cercetarea de cuvinte cheie pentru etichete optime.
 • Utilizați analitice din căutarea pe site-ul dvs. pentru a vedea ce caută oamenii. Faceți acele articole accesibile astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să le caute.
 • Nu suprapuneți conținutul. Redundanța rănește experiența utilizatorului. Motoarele de căutare vă vor penaliza și pentru acest lucru.
 • Numele secțiunilor și fluxul site-ului ar trebui să fie clare și să aibă sens pentru toată lumea. Nu doar tu.

17. Navigare și Utilizabilitate

Este critic. proiectarea navigatiei unui site web are un impact mare asupra succesului sau eșecului. Afectează traficul și clasamentele motoarelor de căutare. Afectează conversiile și ușurința în utilizare.

 • Folosiți o navigație verticală sau orizontală standard. Este deja familiar pentru spectatori. Nu doriți să le confundați.
 • Nu vă înnebuniți cu meniurile derulante. Acestea sunt cele mai bune pentru a ajuta utilizatorii să selecteze dintr-o listă mare.
 • Nu vă supraîncărcați navigarea pe pagina de pornire. Este confuz pentru vizitatori și vă doare SEO.
 • Folosiți legături text în loc de butoane. Sunt mai prietenoși în căutare și se încarcă mai repede.

18. Design web sensibil

Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le includeți pe site-ul dvs. web.

Design web sensibil permite aspectele site-ului să se schimbe pentru ecran folosind-o. Ecranul larg al computerului afișează multe coloane. Nu este așa cu un dispozitiv mobil. Proiectarea receptivă va corecta acest lucru.

Designul adecvat este bun pentru vizitatorii dvs. și este bine pentru dvs. De asemenea, Google face ca tine să fie mai bun. Google acordă un nivel mai mare site-urilor construite pentru asistență multi-dispozitiv.

19. Apel la acțiune

A call-to-action (CTA) este un buton sau un link pe site-ul dvs. web. Îi determină pe clienții potențiali să devină lideri. Este nevoie de oameni pentru conținutul pe care vor să-l vadă.
CTA-urile ar trebui să fie:

 • Vizual. O ofertă convingătoare folosește grafică.
 • Scurt. Păstrează-l la maximum cinci cuvinte.
 • Orientate spre acțiune. Începeți-l cu un verb.
 • Într-o culoare contrastantă. Faceți-l să iasă în evidență.
 • Suficient de mare pentru a vedea de la distanță. Trebuie să atragem atenția.
 • Ușor de înțeles și de clar. Ce va primi un vizitator dacă face clic pe CTA?

20. Performanță și viteză

Viteza de încărcare rapidă a paginii amplifică implicarea vizitatorilor. Crește retenția și crește vânzările. Răspunsul instantaneu al site-ului web duce la rate mai mari de conversie. O întârziere de o secundă la încărcarea paginii scade satisfacția clienților cu 16%.
Iată lucruri pe care le puteți face pentru a optimiza performanța și a crește viteza:

 • toate imaginile cu formatul, dimensiunea și compresia corespunzătoare.
 • Optimizați codul CSS. Mai puține linii de cod înseamnă mai puține cicluri de procesare. Crește livrarea eficientă a fișierelor de site-uri web pentru a solicita browsere.
 • Utilizați cât mai puține plugin-uri. Ele degradează performanța.
 • Optimizarea bazelor de date.
 • Profitați de memorie în cache web cu software dacă furnizorul dvs. nu oferă memorie în cache pe partea de server.
 • Folosiți rețele de livrare de conținut (CDN). Îți va îmbunătăți performanța și rangul paginii tale.

21. Blog pe site

Un blog aduce mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. web. Fiecare postare pe blog este o altă pagină indexată pe site-ul dvs. web. Este o altă oportunitate de a apărea în motoarele de căutare.

Blogurile sunt un lucru preferat de distribuit pe social media. Aceasta este o expunere mai mare pentru tine.
Blogul dvs. ajută la crearea dvs. sau a companiei dvs. ca autoritate. Conținutul util atrage mai mulți clienți.

22. Conținut original

Crearea de conținut original este consumatoare de timp și costisitoare. Obișnuiți-vă să vă plângeți, dar nu vă opriți niciodată. Iata de ce.

Motoarele de căutare clasează site-ul dvs. în funcție de relevanța conținutului introdus pe site-ul dvs. Acesta este motivul pentru care este atât de important să pui conținut original pe paginile tale web. Dacă nu actualizați conținutul dvs., utilizatorii vor pierde interesul pentru site-ul dvs. Schimbați sau îmbunătățiți conținutul dvs. în mod regulat. Păianjenii motoarelor de căutare se vor agăța de conținutul dvs. mai des. Rezultatele căutării dvs. se vor îmbunătăți.

23. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

Google și celelalte motoare de căutare nu își publică algoritmii. Este imposibil de știut exact cum să vă optimizați site-ul pentru ei. Chiar și așa, iată lucruri pe care le puteți face pentru a crește vizibilitatea.

 • Utilizați conținut unic, de înaltă calitate și relevant pe site-ul dvs..
 • Verificați-vă metadatele. Asigurați-vă că se corelează cu cuvintele dvs. cheie.
 • Includeți cuvinte cheie în adresele URL ale paginii dvs..
 • Evitați conținutul duplicat. Google vă va reduce clasamentul.
 • Nu încetați niciodată să adăugați conținut nou.

24. Integrare în rețele sociale

Social media și site-ul dvs. web ar trebui să lucreze împreună pentru a vă promova brandul online.

Faceți conținutul dvs. partajabil cu ajutorul butoanelor de partajare socială. Te ajută să crești conștientizarea conținutului tău. De asemenea, îmbunătățește experiența utilizatorului. Vizitatorii vor să împărtășească.

Adaugă doar rețelele de socializare care contează pentru tine. Veți crește probabilitatea de partajare de conținut. Plasați butoanele de partajare socială în partea de sus, de jos sau de-a lungul părții părților.

Majoritatea utilizatorilor preferă să se autentifice pe un site cu autentificare socială. Veți crește conversiile de înregistrare și păstrarea site-ului web. Acesta scurtează procesul de înregistrare. Aceasta crește rata de conversație.

25. Securitate eficientă a site-ului

Hoții electronici sunt invizibili și rapide. Vor detalii despre clienți și informații despre cardul de credit. Aveți o obligație legală de a proteja aceste date împotriva furtului. Trebuie să raportați încălcările de securitate ale site-ului.

 • Fii la curent cu amenințările de hacking.
 • Mențineți controlul de acces și securitatea rețelei cât mai strâns posibil.
 • Instalați un firewall pentru aplicații web și ascunde paginile de admin de la motoarele de căutare.
 • Utilizați un protocol SSL criptat pentru a transfera informațiile personale ale utilizatorilor.

26. Urmărirea și analiza

Cum folosesc vizitatorii site-ul dvs. web? Singura modalitate de a ști este să le urmăriți și să analizați datele.

Google Analytics este standardul în instrumentele de analiză web pentru întreprinderile de orice dimensiune. Cel mai bine este gratuit. Google Analytics este unul dintre cele mai solide și puternice instrumente de analiză disponibile. Acesta vă va ajuta să înțelegeți ce fac vizitatorii dvs. pe site-ul dvs..

Alte instrumente plătite, cum ar fi CrazyEgg, oferă mai multe informații. Ceea ce utilizați dincolo de Google Analytics va depinde de bugetul dvs..

27. Sitemap de site complet

Acest lucru nu este pentru spectatorii dvs. Dar un sitemap cuprinzător este la fel de important pentru cineva.
Sitemap-urile oferă informații valoroase motoarelor de căutare. Nu vă ajută clasamentul, dar anunță motoarele de căutare ce se clasează în primul rând.

Site-ul dvs. trebuie să aibă un Sitemap XML dacă site-ul dvs. este nou și doriți ca motoarele de căutare să vă descopere.

28. Imagini convingătoare

Utilizarea imaginilor greșite poate reduce citirea. Iată cum funcționează imaginile și textul ca parteneriat:

 • Plasați imaginea deasupra titlului. Poate crește citirea unui articol cu ​​până la 10%.
 • Oamenii citesc subtitrări sub imagini în medie cu 300% mai mult decât corpul însuși.
 • Imaginile fără relevanță clară sunt o pierdere de spațiu. Asigurați-vă că este atrăgător pentru publicul țintă. Imaginile trebuie să sublinieze cel mai important aspect al subiectului dvs..
 • Evident, fotografiile de stocuri sunt dezavantaje mari pentru vizitatorii site-ului.
 • Studiile arată că spectatorilor de site-uri nu le plac fotografiile de mulțime. De asemenea, nu sunt pasionați de fețele lărgite dincolo de dimensiunea reală.

29. Întreținerea site-ului web

Ai o întreținere regulată pentru mașina ta. De asemenea, site-ul dvs. web are nevoie de asta. Timpul de a planifica pentru întreținere este chiar înainte de a începe. Creați o listă de verificare care include:

 • Copii de rezervă regulate.
 • Actualizări software, în special dacă utilizați o soluție CMS.
 • Verificați dacă există legături stricate.
 • Remediază formularele pentru a lucra așa cum trebuie.
 • Examinați și rezolvați problemele cu e-mailuri trimise de pe serverul web.
 • Eliminați conturile și comentariile spam.
 • Verificați viteza de încărcare a site-ului web.
 • Examinați vizibilitatea căutării.

Luați timpul să o faceți cum trebuie

Desigur, doriți ca site-ul dvs. să funcționeze cât mai curând posibil! Toată această planificare pare că va încetini lucrurile. E adevarat. Fiecare dintre aceste 29 de lucruri care trebuie luate în considerare reprezintă săptămâni sau chiar luni de planificare.

Este timpul bine petrecut. Considerați-o ca fiind baza site-ului dvs. web. Lucrurile mari sunt construite pe o bază solidă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map