29 dolog, amelyet figyelembe kell venni egy nagyszerű webhely felállítása előtt

Bonyolult, de nem bonyolult. Hogyan lehet összefoglalni, mi történik egy weboldal létrehozásában? A technológiának és az innovációnak köszönhetően a weboldalépítés technikai szempontjai megkönnyultak. A tervezés továbbra is az akadálya.


Az új webhelyek gyakran túl bonyolultak, még mielőtt elindítanák. Az építők azt gondolják, hogy minden embernek mindennek lennie kell. Nem erről van szó. Az emberek kevesebbet akarnak, nem pedig többet. Íme 29 dolog, amelyet figyelembe kell venni egy weboldal felállítása előtt.

Ismerje meg a webdesign jövőjét a szakértőktől

Contents

1. Weboldalának célja

A keverési és egyeztetési célok többet okoznak, mint hasznot. A nyertes weboldalakat egyedi összpontosítással építik fel és értékesítik.
Ne komplikáld túl. Válasszon a három stratégiai lehetőség közül:

 • 1. Termékek és szolgáltatások eladása. Az e-kereskedelmi webhelyek bevételeket és nyereségeket generálhatnak, de a létrehozáshoz és a működtetéshez gyakran nagy költségvetés szükséges.
 • 2. Készítsen vezetékeket. Kevesebb pénzért fejleszthet és forgalmazhat ilyen típusú webhelyeket. Ne hagyja ki, hogy mit kell tennie minősített, nyomon követhető vezetések létrehozásához.
 • 3. Hozzon létre hitelesítő adatokat. Ezek építése a legolcsóbb. Használjon egyet tudatosság növelésére, de ne feledje, hogy nem használhatja fel dolgok eladására vagy potenciális ügyfelek generálására.

2. Célközönség meghatározása

Csak egy módja van egy sikeres webhely vagy blog létrehozásának. A legjobbnak kell lennie abban, amit meglévő iparágában csinál.
Ha nem a világ legjobbjai vagytok a piacon belül, szűkítsd a meghatározását. Melyik fülkeben vagy jobban (vagy jobban tudsz válni), mint bármely más versenytársnál??
Ennek a résnek a megtalálásához kérdezze fel a következő három kérdést:

 • 1. Van-e a piacon sürgős fájdalom vagy irracionális szenvedély??
 • 2. Van-e bizonyíték arra, hogy megoldják ezt a fájdalmat vagy szenvedélyt??
 • 3. Van-e egyedi megoldása erre??

Mindhárom kérdésre adandó igenlő válasz azt jelenti, hogy megtette meghatározta a célközönséget.

3. A versenytársak kutatása

Mielőtt elkezdené ezt az erőfeszítést, győződjön meg róla, hogy megérti, miért döntő jelentőségű. Akarsz versenyképes kutatás így megteheti azt, amit a versenytársai nem tesznek.
Az előző lépésben meghatározta a célpiacot. Ideje látni, hogy más webhelyek vonzzák őket. Használja ezeket az eszközöket.

 • Alexa: Ez a szolgáltatás segítséget nyújt a versenytársak e-kereskedelmi áruházának forgalmának elemzésében. Az Alexa megadja neked a globális forgalmi rangot és a közönség betekintését. Fizetni kell annak speciális jelentéseiért.
 • SEO könyv: Oldal-hasonlóság-összehasonlító eszköz: Ezzel a szolgáltatással összehasonlíthatja a versenytársak oldalcímeit, meta-adatait és a közös kifejezéseket.
 • Google AdWords Kulcsszóválasztó eszköz: Ne hagyja ki ezt a szolgáltatást. Használja azt a kulcsszavak és az általuk generált forgalom elemzéséhez. Használhatja azt, hogy megbecsülje, mennyit fizet a verseny a kattintásonkénti hirdetésekért.
 • DomainTools: Whois: Csak egy versenytárs URL-jére van szüksége. Átfogó nyilvántartást kap a domainről.
 • SpyFu: Ez a fizetett szolgáltatás lehetővé teszi, hogy megnézze, mely AdWords és kulcsszavak működnek a versenytársak számára. Kerülheti az elkövetett hibákat. Olyan, mintha minden versenytársa havonta 79 dollárért piaci tesztet végez neked.

4. A bevételszerzési stratégia feltárása

A bevétel az egyik weboldal sikerének mértéke? Fontolja meg a három stratégia egyikét:

 • 1. Tagsági oldal. A látogatók regisztrálnak, hogy hozzáférjenek az Ön tartalmához. Különleges termékeket vagy szolgáltatásokat vásárolnak.
 • 2. Előfizetések vagy fizetőfal. A látogatók rendszeres díjat fizetnek, amely hozzáférést biztosít számukra az összes tartalomhoz előfizetésük lejártáig.
 • 3. Adjon el tartalmat. Értéknek kell lennie és relevánsnak kell lennie. Még akkor is eladhat termékeit a webhelyén, ha nincs sajátja. Legyen társult egy másik márka termékeivel. Jutalékot kapsz minden eladásért. Ha éppen most kezd el pénzt keresni a webhelyén, akkor ez a lehetőség lehet az Ön számára. Könnyen megtalálható társult programok. Keressen a webhelyének alapvető témájával, majd az „affiliate program” szavakkal.

5. Költségvetés beállítása

A reális költségvetés meghatározása azzal kezdődik, hogy felismerjük, mit szeretne tenni a webhely. Nézzen meg három fő területet:

 • Tervezés. Mennyit szeretne testreszabni? Működni fog egy szabványos WordPress téma? Szüksége van egyedi tervezésre az építkezés kezdetétől kezdve? A legfontosabb költségvetési tényező itt valószínűleg a grafikai igények.
 • Tartalom. Mennyi egyedi tartalomra lesz szüksége? A tartalom copywriting.
 • funkcionalitás. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, hogy meghatározza a webhely működésének költségeit:

Többre van szüksége, mint alapvető kapcsolatfelvételi űrlapra?
Szeretne letöltést kínálni??
Szeretné nyomon követni az űrlapokból származó vezetéseket?
Szüksége lesz e-kereskedelemre, és ha igen, milyen típusú fizetési lehetőségekre van szüksége?
Optimalizálni szeretné webhelyét keresőmotorok számára (SEO)?
Szüksége lesz W3C-re vagy más megfelelőségre?

Adja hozzá a három terület költségvetési sorát a weboldal alapvető alkotóelemeinek és költségeinek ezen kiegészítő listájához:

 • Domain név – 10 USD / év
 • Tárhely – évente 10–100 USD (a forgalomtól és a hostolási szolgáltatástól függően)
 • Webes tervezés, tervezés és fejlesztés: legalább 60 óra
 • Folytatódó webhelykarbantartás – 500 dollár évente és felfelé
 • Webhelyének online marketingje – havonta 750 dollár és felfelé

Ezeknek a költségeknek az összessége általános képet ad a webhely létrehozásának és karbantartásának költségeiről. Megvan a költségvetése.

6. Domain regisztrálása

A domain név megszerzése magában foglalja a név regisztrációját az ICANN nevű szervezetnél. Ehhez domain név regisztrátort használ. Fizetni kell számukra a regisztrációs díjat, amely körülbelül 10-35 dollárba kerül az adott névért.
A választott regisztrátor személyes választás kérdése. Kérjen ajánlásokat az ismerőseitől. Győződjön meg arról, hogy az ICANN akkreditálta őket.

A hivatalvezetők annyit keresnek, hogy felszámítják a hozzáadottérték-szolgáltatásokat. Szánjon rá időt, hogy megértse, mit kínál. Híres regisztrátorok:

 • Soha ne rejtse el a díjakat.
 • Közvetlen hozzáférést biztosít a Whois-nyilvántartásokhoz, a regisztrátorok zárjaihoz és az engedélyezési kódokhoz.
 • Adjon meg teljes DNS-beállítást, például gazdagépnév-rekordokat, levélváltókat és névkiszolgálókat.
 • Ingyenes Whois e-mail adatvédelmi szolgáltatást kínál.
 • Soha ne értékesítse adatait harmadik fél számára.
 • Technikai problémák esetén telefonon is elérhetők.

7. Webtárhely

Gondolj a webtárhelyre, mint a webhely közvetítésére. Ha a tárhelyszolgáltatója nem végez jó munkát, akkor a tapasztalat rajtad múlik. Ez akár bevételkiesést is jelenthet. Néhány évvel ezelőtt az Amazon webhelye 40 percre csökkent a web hosting problémák miatt. A becslések szerint több mint 4,7 millió dollárba kerültek számukra az elveszített értékesítés.
Egyik hosting cég sem garantálhatja a 100% -os rendelkezésre állást, de átlagosan legalább 99% -os rendelkezésre állást kell kínálnia.

Web hosting szolgáltatójának képesnek kell lennie arra, hogy méretezze a forgalom növekedését. Előfordulhat, hogy megosztott szerverrel indít, majd átvált dedikált szerverekre, miután megszerezte a vonzerőt.

Gyors válaszra és támogatásra van szüksége, ha technikai problémái vannak. Keresse meg a legjobb webtárhely-szolgáltatót, aki 24/7 akadálymentességet kínál. Végezzen egy háttér-ellenőrzést. Nézze meg az ügyfelek visszajelzéseit. Tegyen fel kérdéseket, ha nem ért valamit a szolgáltatási szintű megállapodásban.

Azt kapod, amiért fizetsz. Lehet, hogy a legolcsóbb internetes fogadó szolgáltató nem a legjobb választás.

8. Nyílt forrású tartalomkezelő rendszerek (CMS) használata

A világ egyik legnagyobb webhelye tartalomkezelő rendszerekkel működik. Ez egy számítógépes alkalmazás, amely lehetővé teszi a tartalom közzétételét és karbantartását egy központi felületről.
Webhelyének fő célja meghatározni, hogy szükség van-e CMS-re. Vajon egy csapat hozzájárul a weboldal tartalmához? A CMS rendszerek lehetővé teszik az együttműködést és a munkafolyamat-menedzsmentet. Itt vannak az első 4 legnépszerűbb, amelyet a Google értékel.

 • WordPress. Az internetes webhelyek csaknem egynegyede ezen a CMS-en működik. Szinte minden webhely használhatja a WordPress CMS-t. A nyílt forráskódú témák megkönnyítik a többi funkció integrálását. Számos plugin van a szolgáltatások kibővítéséhez.
 • Joomla. Ez a nyílt forráskódú CMS platform PHP-alapú, és a MySQL adatbázist használja a tartalom tárolására. A WordPresshez hasonlóan ezer sablon van testreszabott felhasználásra.
 • Magento. Ez a platform az e-kereskedelmi webhelyek számára működik legjobban. A Magento a Zend PHP adatbázisokat és a MySQL-t használja. Számos weboldal-készítő használja a Magento-t, mert ez webhelyeket hoz létre a mobil eszközök számára.
 • Drupal. Ez a CMS rugalmas, és olyan emberek által előnyben részesítik, akik egyedi webhelyeket akarnak. Ez biztonságos és megbízható a Fehér Ház és a NASA számára. Hátránya, hogy nem olyan felhasználóbarát, mint a WordPress vagy a Joomla.

9. A tárolt webhely-készítők feltárása

Sok a weboldal készítője a piacon. Nagyon nehéz lehet döntést hozni. Az értékelést arra összpontosítsa, hogy melyik közül a legmegfelelőbb az Ön igényeihez, az alábbiak alapján:

 • Milyen megjelenést, érzetet és funkciókat szeretne.
 • Mennyi idő, erőfeszítés és pénz van.
 • Akár kísérletezik, akár tartós dolgot akar.

Íme néhány legnépszerűbb weboldal-készítő választás:

Döntsön a Felfelé, ha ingyenes weboldalt akar létrehozni. Meglepően gyönyörű, egyszerű webhelyeket hoz létre. Frissítsen fizetett verzióra a reklám eltávolításához. Készítsen ingyenes blog alapú webhelyet a WordPress-en. Mindkét esetben az Ön webhelye aldomaint fog elfogadni. Ez egy alacsony ár egy egyébként ingyenes webhelyért.

Ha csak a webhelyén kezd el eladni, válassza a Weebly vagy a SquareSpace lehetőséget. A Weebly olcsóbb, de a sablonok nincsenek jól megtervezve. A négyzetterület többet fizet, de a sablonok kifinomult és luxusos.

Ha komolyan veszi az online áruházat, fedezze fel a Shopify szolgáltatást. Skálázható és támogatja a növekedést.

10. Saját webdesign és webhelysablonok

Az egyedi webhelyet a nulláról fejlesztették ki. Az egyedi előírások határozzák meg az információ architektúráját, grafikáját, funkcióit és az adminisztrációs hátteret. Van jól kidolgozott márkanévvel kapcsolatos irányelve, amely tükrözi a társaságot? Egyedi megoldás az Ön számára.

A testreszabható megoldások telepítéséhez hónapokra van szükség. Lehet, hogy ez nem lesz működőképes, ha azonnal el akar kezdeni, vagy ha költségvetése korlátozott. A sablon webhely jó alternatívát kínálhat.

Ha csak most indul, akkor lehet, hogy nincs szüksége a webhely bizonyos részeire. Egy előre elkészített vagy sablon alapú webhely nagyszerű választás. Az egyedi társaikkal ellentétben a sablonok csak alapvető funkciókat tartalmaznak. Néhány testreszabás lehetséges.

Ha értékeli egy erős online identitás hatását, akkor márkája jobban profitál az egyedi webdesignból. Az egyedi formatervezés költséges lehet. A legtöbb sablon könnyen méretezhető.

11. Tiszta dizájn

A merész, tiszta forma felhívja a figyelmet, és megkönnyíti a böngészést a felhasználók számára. Bold nyilatkozatot tesz. A zsúfolt webhelyek a felhasználókat visszapattanják, mielőtt lehetősége nyílik elmondani nekik, hogy mit szól. Egyszerű, tiszta kialakítás az is segít a helyes dolgok kiemelésében.

A tiszta formatervezés egyszerű elvet követ: kevesebb több. Kerülje a túl sok, különböző módon bemutatott információ felhasználását. Mondja meg, mit kell mondania -, de mondd jól.

 • Használjon fehér helyet. Összpontosítson a kulcsfontosságú elemekre, és távolítsa el a többit. A fehér szóköz megkönnyíti a felhasználó számára a tartalom emésztését.
 • Gyűjtsd össze az összes ötletedet oldalanként egy vagy két grafikával. A képeknek erős vizuális hatással kell lenniük, függetlenül attól, hogy a színre vagy az elküldött üzenetre vonatkoznak.
 • Játssz kontrasztokkal. Segíthet az információk kiemelésében. Adjon hozzá kontrasztot, ha tiszta tervezéshez fehér teret használ.

12. Színséma kiválasztása

Már létezik márkája? Már megvan a színösszeállítás. Ha nem, akkor további lehetőségei vannak.
A szín befolyásolja a pszichológiát. Ezzel az útmutatóval eldöntheti, melyik a fő szín az Ön számára.

Ezután kövesse a 60-30-10 szabályt. Belsőépítészeti és divattervezők számára, és ugyanúgy működik a webdesignban is. Válasszon három különböző színt, és használja őket 60%, 30% és 10% arányban.

 • A 60% lesz a webhely elsődleges színe és beállítja a hangot.
 • A 30% -nak ellentétben kell lennie a 60% -kal, hogy feltűnő hatást érjen el.
 • A 10% az Ön kiemelő színe. Kiegészíti az elsődleges vagy a másodlagos színt.

Tegye sem a 60, sem a 30% -ot semleges színre. Ez adja a legtöbb választási lehetőséget a másik két színhez.

13. Márka identitás fejlesztése

Gondol márka identitását mint olyan értékek és ötletek halmaza, amelyet azt szeretne, hogy az emberek társítsanak az Ön webhelyéhez. A dizájn segít ezen ötletek kifejezésében.

A tartalom minősége tükrözi a márkát. Fektessen be jó grafikába és fotózásba. Ne nyúlj a jó íráshoz.

A betűtípusok tükrözik a márkád személyiségét? Legfeljebb három betűstílust válasszon. Kapcsolatba kerülnek a márkáddal.

Az Ön személyazonossága nem azonnali dolog. Idővel fejlődik. De nem akarja elmozdulni tőle, amint a helyén van. Készítsen stílus útmutatót, hogy nyomon kövesse a színekkel és a formatervezéssel kapcsolatos döntéseit. Minden alkalommal hivatkozzon rá, amikor új tartalmat hoz létre.

14. Internetes tipográfia

Az interneten található legtöbb információ szöveges, ezért fontos megérteni, hogy milyen módon jelenik meg.
A tipográfia mögött egy egész tudomány van. Különösen a weboldalak számára. A betűtípusok a képernyőkön más módon viselkednek, mint a papíron. Tudjon meg többet erről itt.

Itt van néhány tipográfia legjobb gyakorlatai:

 • Használjon egyenlő serif és sans-serif betűtípust a címsorokhoz.
 • Használjon több sans-serif betűtípust a test másolatában.
 • Korlátozza a szöveg sorát 84 karakterre.
 • Használjon érzékeny tipográfiát.

15. Jellemzők és funkcionalitás

Átalakíthatja ezt a top 10 listává. Győződjön meg arról, hogy webhelye végrehajtja ezeket a dolgokat:

 • 1. Reagáló. A kijelzőnek kompenzálnia kell a képernyő méretét.
 • 2. Könnyen használható. Ne légy okos a navigációval. Legyen egyszerű és nyilvánvaló.
 • 3. Rendszeresen frissítse a tartalmat. Ennek egyik egyszerű módja a blog.
 • 4. Tartsa az oldalak legfontosabb elemeit a tekercs felett.
 • 5. Használjon ólommágneket. E-mail címet szeretne, így adjon valamit a látogatóknak ehhez.
 • 6. Optimalizálja a sebességet. A látogatók nem fogják megvárni a lassú oldalak betöltését. A Google alacsonyabb besorolással is bünteti Önt.
 • 7. A CMS használatával időt takaríthat meg, és a tartalom gyorsabban építhető fel.
 • 8. Használja ki az elemzést. A webhelyére vonatkozó adatokkal csak az lehet javítani.
 • 9. Vezesse fel a látogatókat. Ne gondold, hogy tudják, mit kell tenni. Ha azt akarja, hogy rákattintson vagy görgetjen, tudassa vele.
 • 10. Integrálja a közösségi médiát. Ezek a webhelyek olyan nagy teljesítményűek, mint a Google. Nem engedheti meg magának, hogy nem tartalmazza őket a webhelyén.

16. Telephely felépítése

Az webhelye felépítése segít a látogatóknak lépéseket tenni az Ön által kínált termékek vagy szolgáltatások megvásárlásához. Megkönnyíti számukra. Ezt úgy hozhatja létre, hogy egy könnyen áttekinthető webhelyszerkezetet hoz létre. Ez a tartalmi hierarchiát követi, és természetes és intuitív érzés a látogatók számára.

Itt van néhány bevált gyakorlat, amelyeket figyelembe kell venni:

 • Minél közelebb van a honlaphoz, annál általánosabbnak kell lennie a témáknak. A webhely fejrészének széles képet kell festeni. Használd őket a beszélgetés elindításához és a látogatók vonzásához.
 • A fejszakaszoknak meg kell egyezniük az elsődleges ajánlatokkal, termékekkel és szolgáltatásokkal.
 • Kezdje a szakaszok címkézésével. Dolgozzon azon, hogy finomítsa őket webhelyének fejlődése során. Tesztelje és változtassa meg a természetes áramlás ösztönzése érdekében. Végezzen kulcsszó-kutatást az optimális címkék elérése érdekében.
 • Használja elemző elemét a webhely webhelyének keresésével, hogy megnézze, mit keresnek az emberek. Tegye hozzáférhetővé ezeket az elemeket, hogy a felhasználóknak ne kelljen őket keresni.
 • Ne fedje át a tartalmat. A redundancia sérti a felhasználói élményt. A keresőmotorok ezért is büntetik Önt.
 • A szekciók nevének és a weboldal áramlásának világosnak és mindenki számára érthetőnek kell lennie. Nem csak te.

17. Navigáció és használhatóság

Ez kritikus. Az egy weboldal navigációjának megtervezése nagy hatással van a sikerre vagy kudarcra. Befolyásolja a forgalmat és a keresőmotorok rangsorolását. Ez befolyásolja a konverziókat és a felhasználóbarátságot.

 • Használjon szokásos függőleges vagy vízszintes navigációt. A nézők számára ez már ismerős. Nem akarod összekeverni őket.
 • Ne ijedjen meg a legördülő menükkel. A legjobban segítik a felhasználókat egy nagy listából történő kiválasztásban.
 • Ne töltse túl a kezdőlap navigációját. Zavaró a látogatók számára, és árt a SEO-nak.
 • Használjon szöveges linkeket a gombok helyett. Keresési szempontból barátságosabbak, és gyorsabban töltődnek be.

18. Rugalmas webdesign

Ez az egyik legfontosabb dolog, amelyet fel kell vennie a webhelyére.

Rugalmas webdesign lehetővé teszi a weboldal elrendezésének megváltoztatását a képernyőn a használatával. A számítógép széles képernyőjén számos oszlop jelenik meg. Nem így van egy mobil eszközön. Az érzékeny kialakítás megjavítja ezt.

Az érzékeny kialakítás jó a látogatók számára, és számodra is jó. Sokkal jobbá teszi a Google-t, mint te. A Google magasabb rangot ad azoknak a webhelyeknek, amelyek több eszköz támogatására készültek.

19. Felhívás cselekvésre

A cselekvésre ösztönzés (CTA) egy gomb vagy link a webhelyén. Ez arra ösztönzi a leendő ügyfeleket, hogy vezetővé váljanak. Az emberek eltartják a tartalmat, amelyet látni akarnak.
CTA-k legyenek:

 • Vizuális. Egy vonzó ajánlat grafikát használ.
 • Rövid. Tartsa be legfeljebb öt szót.
 • Cselekvésközpontú. Indítsa el az igével.
 • Kontrasztos színben. Tegye kitűnővé.
 • Elég nagy, hogy távolról is láthassa. Fel kell hívnia a figyelmet.
 • Könnyen érthető és világos. Mit kap a látogató, ha rákattint az Ön CTA-jára?

20. Teljesítmény és sebesség

A gyors oldalbetöltési sebesség felerősíti a látogatók elkötelezettségét. Növeli a megtartást és növeli az értékesítést. A webhely azonnali reagálása nagyobb konverziós arányokat eredményez. Az oldal betöltése egy másodperces késéssel 16% -kal csökkenti az ügyfelek elégedettségét.
Az alábbiak szerint végezheti el a teljesítmény optimalizálását és a sebesség növelését:

 • minden kép a megfelelő formátumban, méretben és tömörítéssel.
 • Optimalizálja a CSS kódot. A kevesebb kódsor kevesebb feldolgozási ciklust jelent. Növeli a webhely fájljainak hatékony kiszállítását a kérő böngészőkhöz.
 • Használjon minél kevesebb plugint. Ezek rontják a teljesítményt.
 • Optimalizálja az adatbázisokat.
 • Használja ki a webes gyorsítótárazást a szoftverrel, ha a szolgáltatója nem kínál szerveroldali gyorsítótárazást.
 • Használjon tartalomszolgáltató hálózatokat (CDN). Ez javítja a teljesítményt és az oldal rangját.

21. Helyszíni blog

A blog több látogatót vonz az Ön webhelyére. Minden blogbejegyzés egy új indexált oldal az Ön webhelyén. Ez egy újabb lehetőség arra, hogy megjelenjen a keresőmotorokban.

A blogok a közösségi médiában megosztott kedvenc dolog. Ez több expozíció az Ön számára.
Blogod segítséget nyújt abban, hogy ön vagy a vállalkozás mint hatóság felépüljön. A hasznos tartalom több ügyfelet vonz.

22. Eredeti tartalom

Eredeti tartalom létrehozása időigényes és drága. Szokjon panaszkodni erről, de soha ne hagyja abba. Itt van miért.

A keresőmotorok rangsorolják webhelyét a webhelyen elhelyezett tartalom relevanciája alapján. Ezért annyira fontos, hogy eredeti tartalmat tegyen weblapjaira. Ha nem frissíti tartalmát, a felhasználók elveszítik érdeklődését az Ön webhelye iránt. Rendszeresen változtassa meg vagy javítsa tartalmát. A keresőmotorok pókjai gyakrabban feltérképezik a tartalmat. A keresési eredmények javulni fognak.

23. Keresőoptimalizálás (SEO)

A Google és a többi keresőmotor nem teszi közzé algoritmusait. Lehetetlen pontosan tudni hogyan lehet optimalizálni webhelyét nekik. Ennek ellenére itt lehet néhány dolgot tenni a láthatóság növelése érdekében.

 • Használjon egyedi, kiváló minőségű és releváns tartalmat a webhelyén.
 • Ellenőrizze a metaadatokat. Győződjön meg arról, hogy korrelál a kulcsszavakkal.
 • Vegye fel a kulcsszavakat az oldal URL-jeibe.
 • Kerülje az ismétlődő tartalmat. A Google csökkenti a rangsorát.
 • Soha ne hagyja abba az új tartalom hozzáadását.

24. A közösségi média integrációja

Közösségi média és az Ön weboldala együtt kell működnie az online márka hirdetésében.

Tegye tartalmát megoszthatóvá a közösségi megosztás gombokkal. Segítik a tartalom tudatosságának növelését. Ez javítja a felhasználói élményt is. A látogatók meg akarják osztani.

Csak a számodra fontos közösségi hálózatokat vegye fel. Növelheti a tartalom megosztásának valószínűségét. Helyezze a társadalmi megosztás gombjait az oldalak tetejére, aljára vagy oldalára.

A legtöbb felhasználó inkább bejelentkezik egy weboldalra, ahol szociális bejelentkezéssel rendelkezik. Növelheti a weboldalak regisztrációjának konverzióit és a megtartást. Rövidíti a regisztráció folyamatát. Ez növeli a beszélgetési arányt.

25. Hatékony helybiztonság

Az elektronikus tolvajok láthatatlanok és gyorsak. Vásárlói adatokat és hitelkártya-információkat szeretnének. Jogi kötelezettsége van ezen adatok lopás elleni védelmére. Jelentenie kell a webhely biztonsági réseit.

 • Legyen naprakész a hackelési fenyegetésekkel.
 • Tartsa a hozzáférés-ellenőrzést és a hálózati biztonságot a lehető legszorosabban.
 • Telepítsen egy webalkalmazás tűzfalat, és elrejtse az adminisztrációs oldalakat a keresőmotoroktól.
 • Használjon titkosított SSL protokollt a felhasználók személyes adatainak átviteléhez.

26. Követés és elemzés

Hogyan használják a látogatók az Ön weboldalát? Az egyetlen módja annak, hogy megismerjék őket, és nyomon követhetik őket, és elemezzék az adatokat.

A Google Analytics bármilyen méretű vállalkozás webes elemző eszközének szabványa. A legjobb az egészben, hogy ingyenes. A Google Analytics a rendelkezésre álló egyik legerősebb és legeredményesebb elemző eszköz. Ez segít megérteni, hogy a látogatói mit csinálnak az Ön webhelyén.

Más fizetett eszközök, például a CrazyEgg, további betekintést nyújtanak. A Google Analyticsen kívüli felhasználása az Ön költségvetésétől függ.

27. Átfogó webhelytérkép

Ez nem a nézők számára szól. De egy átfogó webhelytérkép valaki számára ugyanolyan fontos.
A webhelytérképek értékes információkat nyújtanak a keresőmotorok számára. Ez nem segíti a rangsorolást, de tudatja a keresőmotoroknak, hogy mit kell rangsorolni.

Webhelyének rendelkeznie kell egy XML sitemap ha az Ön weboldala új, és azt akarja, hogy a keresőmotorok felfedezzék Önt.

28. Érdekes képek

A helytelen képek használata csökkentheti az olvasók körét. Így működnek a képek és a szöveg partnerségként:

 • Helyezze a képet a címsor fölé. Ez akár 10% -kal növelheti a cikk olvasói körét.
 • Az emberek átlagosan 300% -kal többet olvasnak képaláírásokat képek alatt, mint maga a testmásolat.
 • A egyértelmûen releváns képek a hely pazarlása. Győződjön meg arról, hogy vonzó a célközönség számára. A képeknek aláhúzniuk kell a téma legfontosabb aspektusát.
 • Az nyilvánvaló stock fotók nagy különbséget jelentenek a weboldal látogatói számára.
 • A tanulmányok azt mutatják, hogy a webhelyek nézői nem szeretik a tömeg felvételeit. Ugyancsak nem szeretik a tényleges méretnél nagyobb méretű arcokat.

29. Webhely karbantartása

Rendszeres karbantartást kap az autója számára. Az Ön webhelyének is erre van szüksége. A karbantartás megtervezéséhez még az indulás előtt van. Hozzon létre egy ellenőrző listát, amely tartalmazza:

 • Rendszeres biztonsági mentések.
 • Szoftverfrissítések, különösen, ha CMS-megoldást használ.
 • Ellenőrizze a megszakadt linkeket.
 • Javítsa ki az űrlapokat úgy, hogy úgy működjenek, ahogy kellene.
 • Nézze át és oldja meg a webkiszolgálóról küldött e-mailekkel kapcsolatos problémákat.
 • Távolítsa el a spamfiókot és a megjegyzéseket.
 • Ellenőrizze a webhely betöltési sebességét.
 • Tekintse át a keresés láthatóságát.

Szánjon időt arra, hogy jól csinálja

Természetesen azt szeretné, hogy webhelye a lehető leghamarabb felálljon és működjön! Úgy tűnik, hogy ez a tervezés csak lelassítja a dolgokat. Ez igaz. Ez a 29 dolog, amelyet figyelembe kell venni, hetek vagy akár hónapok tervezését is jelenti.

Jól töltött idő. Tekintse ezt a webhely alapjául. A nagy dolgok szilárd alapokra épülnek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map