25 Web Design-befolyásoló, amit tudnod kell és követnie kell

MI TÖRTÉNIK JÓ WEB-KIADÁST??

A mai válasz más, mint csak hónappal ezelőtt. A technológia és a felhasználói élmény megköveteli, hogy a webhelyek folyamatosan változjanak és frissüljenek. Az egyetlen módja annak, hogy naprakész maradjon, annak ismerete, hogy mi vezet a következő tervezési trendben.


Néhány ember képes előre jelezni, hogy mi jön. Mások figyelembe veszik ezeket a trendeket, és megírják a kódot, hogy ez megtörténjen. Ők befolyásolóként ismertek.

Ismerje meg a webdesign jövőjét a szakértőktől

Itt található a webdizájn befolyásolóinak listája, amelyek elég nagylelkűek ahhoz, hogy megosszák a jövőt. Kövesse őket, és mozgassa a jelenlegi webdesign hullámát. Amit megtanulsz, az jó a webhely látogatói számára, és még jobb a vállalkozása számára.

Jeffrey Zeldman

Jeffrey Zeldman fotó

Miért ő befolyásoló tényező: Zeldman-t „Web szabványok királya” -nak nevezték el Üzleti hét. Ő volt az első személy, aki bekerült a SXSW interaktív Hírességek Csarnoka Kövesse a blogját, hogy megtudja, melyik ipari formatervezési trendeket komolyan venni. Gyorsan rámutat arra, ami fontos, és mi csak a divat.

Találja meg őt online: zeldman.com
Kövesd őt: @zeldman

Vitaly Friedman

Vitaly Friedman fotó

Friedman a. Főszerkesztője Smashing Magazine, ahol azt írja, ami szépíti a tartalmat. Keresse meg a Smashing Magazine bejegyzését, ha betekintést szeretne kapni az UX, a front-end és a teljesítmény kérdéseire. Vitaly is fut online webdizájn műhelyek.

Találja meg őt online: Smashing Magazine
Kövesd őt: @smashingmag

Chris Coyier

Chris Coyier fotó

Ha ez a CSS által generált tervezéshez kapcsolódik, Chris Coyier rajta van. Szereti lógni és közreműködni CodePen. Alex Vazquez és Tim Sabat közreműködésével alapította meg a weboldalt. Nézze meg ezt a webhelyet, ha segítségre van szüksége a hibák kijavításában a kódjából.

Találja meg őt online: CodePen
Kövesd őt: @chrisCoyier

Mike Monteiro

Mike Monteiro fotó

Az élénk képek üdvözlik Önt Öszvér tervezés bizonyítják, hogy ez a csoport komolyan veszi a webdizájnot. A Mule közreműködői ugyanolyan lelkesedéssel írnak a designról. Ez a Mike tervezővállalata, és ő az egyik fő közreműködő. Ne várja el, hogy látja az oktatóanyagokat. Mike és írói társai a webes tervezés tapasztalataira összpontosítanak.

Találja meg őt online: Öszvér tervezés
Kövesd őt: @monteiro

Chris Spooner

Chris Spooner fotó

A Spooner elindította ezt a blogot, hogy segítse az embereket tervezési készségeik fejlesztésében. 3 fő típusú tartalmat talál. Cikkeit az elmélet és az inspiráció megosztása érdekében írták. Az írásbeli és a videó útmutatók lépésről lépésre nyújtanak útmutatót. Vannak nagylelkű díjszabások is, amelyeket felhasználhat a saját terveiben.

Találja meg őt online: Kanál grafika
Kövesd őt: @chrisspooner

David Walsh

David Walsh fotó

“Nem tervezem webhelyeket” – mondja Walsh -, “működésbe hozom őket”. Megmutatja, hogy a saját blogjában, ahol meghívja Önt, hogy jöjjön vele együtt, amikor a tervezési kísérletekről ír. David tapasztalata az időként eltöltött időből származik Mozilla vezető webfejlesztője. Talál majd demókat és oktatóanyagokat, valamint blogbejegyzéseit.

Találja meg őt online: DWB
Kövesd őt: @davidwalshblog

Dave Shea

Dave Shea fotó

Mit csinálsz azzal a tapasztalattal, amelyet a Google, a CNet és a New York-i Egyetem projektjein dolgoznak? Ha olyan nagylelkű vagy, mint Dave Shea, akkor megoszthatja másokkal. Összegyűjtötte projektjeit, és téma szerint rendezte őket. A két legutóbbi és folyamatban lévő témájára kíván összpontosítani. Ezek a legrelevánsabbak a tervezéshez.

Találja meg őt online: Dave Shea
Kövesd őt: @mezzoblue

Steven Snell

Steven Snell fotó

Kevés webhely mutat olyan nagyvonalú eszközöket, amelyek szükségesek az online üzleti sikerhez. Steven Snell és a csapat a blogot és más területeket használja tervezési tanácsadáshoz. Ezenkívül forrásokat talál a tervezősablonoktól a kódig. Az összes téma böngészéséhez használja a tetején található navigációt.

Találja meg őt online: Vandelay Design
Kövesd őt: @stevensnell

Ronald Bien

Ronald Bien fotó

Bien a Naldz Graphics webhely vezérigazgatója és alapítója. Több mint 41 000 követő érkezik a weboldalra, hogy tanácsokat és útmutatásokat nyújtson a webdesignról. Ronald és egy írói csapat lefedi a tervezés teljes területét, ám a WordPress témákra összpontosítanak. A cikkeket grafikus példák töltik meg, és az írást nem töltik meg zsargon.

Találja meg őt online: Naldz Graphics
Kövesd őt: @naldzgraphics

Jason Santa Maria

Jason Santa Maria fotó

Ez a személyes webhelye Vox Media’s ügyvezető tervező igazgató. Jason szerint a tartalomnak diktálnia kell a tervezést. Webhelye egy online művészeti irányú kísérlet. A hagyományos nyomtatási formatervező rajongója, ezért webhelye konzervatív. Ne hagyd, hogy bolondítson. Jason és vendégírói a legújabb tervezési témákkal foglalkoznak.

Találja meg őt online: Jason Santa Maria
Kövesd őt: @jasonsantamaria

Doug Bowman

Doug Bowman fotó

Családfajtáról beszélj. Bowman volt a Google vizuális tervezésének vezetője, majd a Twitter kreatív igazgatója. Ma a Stopdesign vezetője. Blogját a formatervezésről, a tipográfiaról és az interneten történő végrehajtásához szükséges eszközökről írja. A legtöbb hozzászólás a tervezési megoldásokról és az eredményekről szól, amelyeket ő és csapata talált ki az ügyfelek számára.

Találja meg őt online: Stopdesign
Kövesd őt: @állj meg

Mark Ford

Mark Ford fotó

Már sok közös vonásod van Mark Ford-lal, ha bakfogó vállalkozó vagy. Így kezdte 2007-ben az első online üzleti vállalkozása. Manapság már több mint 1000 vásárlója használja webhelyszolgáltatásait. Mark a sajátját használja blog hogy megosszák azt, amit vállalata megtanult a weboldal tervezéséről. A felső navigációval keressen konkrét témákat.

Találja meg őt online: piros weboldal tervezés
Kövesd őt: @RedWebDesign

Cameron Moll

Cameron Moll fotó

Minden munka és nem játék drónává tesz minket. Vegyen egy kis szünetet a tervezési erőfeszítései közül, és élvezze a kis játékosságot. A Cameron Moll típusból tervez. Kevés mondanivalója van a webhelyén. A stilizált szöveggel készített képekről szól. Nagyon sok mindent megvásárolhat, amit a webhelyén jelenít meg. Néhány népszerű darab elfogyott.

Találja meg őt online: Típusú szerkezetek
Kövesd őt: @cameronmoll

Nicholas Felton

Nicholas Felton fotó

Felton volt a A Facebook ütemterve. A New York Times és a The Wall Street Journal bemutatta őt kiadványaikban. Mindez a figyelme annak köszönhető, hogy Felton tehetséges az adatok értelmes tervezésé. Látogasson el a weboldalára, és tekintse meg az ügyfelek számára készített munkaszerződést. Néhány része a MoMA állandó gyűjteményének része.

Találja meg őt online: Felton
Kövesd őt: @feltron

Ethan Marcotte

Ethan Marcotte fotó

Marcotte termékeny szerző könyveket és cikkeket írt. Azt is írt egy blogot, amelynek neve Megállíthatatlan robot Ninja, Ethan Marcotte online web-dolga. A weboldalán és blogjában található cikkek segíthetnek a kód és a formaterv metszésében. Úgy véli, hogy mindkettőnek elegánsnak kell lennie.

Találja meg őt online: Ethan Marcotte
Kövesd őt: @beep

Karen McGrane

Karen McGrane fotó

A McGrane 1995 óta dolgozik a weboldalakon. Ő volt az első információs építész, akit a Microsoft bérelt fel Razorfish. Aztán feljebb lépett a ranglétrán, hogy alelnöke és nemzeti vezetője legyen a cég felhasználói élmény osztályának. Ma ő a Bond Art + Science alapítója és vezetője. Karen blogja arról szól, hogy milyen lenne weboldal-tervező. Menj ide, ha betekintést akarsz.

Találja meg őt online: Karen McGrane
Kövesd őt: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Dan Cederholm fotó

Cederholm a. Alapítója és tervezője Dribbble. Öt könyvet írt, amelyek közül 3 a CSS-ről szól. Dan blogja segítségével ír a tervezésről, a CSS-ről, a jelölésről és a webes szabványokról. Ha van valami témája az írásának, akkor az az, hogy hisz a szabványokon alapuló webdesignban.

Találja meg őt online: Egyszerű bit
Kövesd őt: @simplebits

Andy Clarke

Andy Clarke fotó

A Clarke az Egyesült Királyság egyik legismertebb webes tervezője. Két könyvet írt a weboldal kialakításáról. Ő is van podcast a hozzászólásokon kívül hozzájárul weblaptervező stúdiójának blogjához.

Találja meg őt online: Dolog & Ostobaság
Kövesd őt: @Malarkey

Sarah Parmenter

Sarah Parmenter fotó

.net Magazine 2011-ben az Év Tervezőjének nevezték el. Sarah sokoldalú személy. A weboldal kialakításáról ír és népszerű heti tervezési podcastot társszervezik. Ha ez nem elég, ő profi énekes és színésznő. Blogbejegyzései szórakoztatóak és beszélgetőek. Megtudhatja a tervezést és a webes tervezők professzionális világát.

Találja meg őt online: Sazzy
Kövesd őt: @sazzy

Paul Boag

Paul Boag fotó

Boag felajánlja tervezési tehetségek leginkább nonprofit szervezeteknek. Felhasználói élményért felelős szakértő, aki segítette az olyan szervezeteket, mint az Európai Bizottság, az UCAS és a Határok nélküli Orvosok a változó digitális világunkhoz való alkalmazkodásban. Paul nem aprítja el a szavakat. Tanácsai relevánsak, és nem fél fél mondani a véleményét.

Találja meg őt online: boagworld
Kövesd őt: @boagworld

Brad Frost

Brad Frost fotó

A Frost sikeres mobil webstratégikus és front-end tervező. Látta a munkáját, ha valaha is járt a Entertainment Weekly mobil webhelyén. Mobil elemeket tervezett a MasterCard, a Verizon és a Nike számára is. Brad szereti blogozni, és számos legutóbbi hozzászólása arra készteti Önt, hogy a megjelenő új könyvének kivonatai legyenek, Atomi tervezés.

Találja meg őt online: brad fagy
Kövesd őt: @bradfrost

Paul Irish

Paul ír fénykép

Ha használsz A Google Chrome böngészője, felhasználtad Pál néhány munkáját. Ő egy élvonalbeli fejlesztő, aki öntudatában áll, és szeret egy sima, szexi mobil weboldal készítéséért. Paul blogja nem foglalkozik a kis beszédekkel. Bejut a kód mögött található kódba. A kezdőknek ez nem megfelelő hely. Mennyei leszel, ha ismerkedsz és jól ismered a CSS-kódolást vagy a WebKit-et.

Találja meg őt online: Paul Irish
Kövesd őt: @paulirish

Jonathan Snook

Jonathan Snook fotó

Snook kölcsönözte felhasználói tapasztalatait a Xero, a Shopify és a Yahoo! Most inkább magának dolgozik. Amikor nem konzultál az ügyfelekkel, megosztja a tervezési tippeket és trükköket a blogjában. Használd az őt archív link konkrét témák kereséséhez.

Találja meg őt az interneten: SNOOK
Kövesd őt: @snookca

Christian Heilmann

Christian Heilmann fotó

Heilmann egy másik blogger, aki nem fél attól, hogy úgy hívja, ahogy látja. A HTML5 iránti szenvedélye van. Számos hozzászólása kódrészlet, amelyet a jobb felhasználói élmény érdekében ajánl fel. Christian szintén lelkes YouTube-poszter. Ezen hozzájárulások nagy része a webdizájnhoz kapcsolódik. És ha csak nem tud beszerezni a blogbejegyzéseit és videóit, akkor ő is megoszthatja az életét fotók.

Találja meg őt online: Christian Heilmann
Kövesd őt: @ codepo8

Jeremy Keith

Jeremy Keith fotó

Keith az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező társtulajdonos Clearleft Webdesign ügynökség. A BBC-től a Mozilla-ig terjedő vállalatok felhasználták tervezési szakértelmét. Jeremy blogot tart, amely része életnapló, és részben Webdesign-tanácsadás.

Találja meg őt online: adactio
Kövesd őt: @adactio

Kövesse, tanulja és nyereséget nyújtson!

Ezek a befolyásológépek nyitva tartják a szemüket és a fülüket az új tervezési trendekhöz, így nem kell. Tanácsok, útmutatók és példák felbecsülhetetlen értékűek. Amit megtanulsz, a webhely a teljesítmény és a formatervezés élvonalába helyezheti pozícióját.

Az általuk kínált források ingyenesek. Feliratkozás a blogokra, vagy kapcsolatba léphet velük a Twitteren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map