25 Influenți de design web pe care trebuie să-i cunoașteți și să-i urmați

CE FACE UN BUN PROIECTARE WEB?

Răspunsul de astăzi este diferit decât a fost acum câteva luni. Tehnologia și experiența utilizatorilor cer ca site-urile web să fie modificate și actualizate constant. Singura modalitate de a fi la curent este să știm care conduce următoarea tendință de design.


Unii oameni au capacitatea de a anticipa ce urmează. Alții iau aceste tendințe și scriu codul pentru a face acest lucru. Ei sunt cunoscuți ca influenți.

Aflați viitorul designului web de la experți

Iată o listă de influenți în design web care sunt suficient de generoși pentru a împărtăși ceea ce urmează. Urmăriți-le și parcurgeți valul de design web actual. Ceea ce veți învăța este bun pentru vizitatorii site-ului, și chiar mai bine pentru afacerea dvs..

Jeffrey Zeldman

Fotografia lui Jeffrey Zeldman

De ce este influencer: Zeldman a fost supranumit „King of Web Standards” de Săptămâna de lucru. El a fost prima persoană care a fost indusă în SXSW Interactive Hall of Fame în 2012. Urmați blogul său pentru a vedea care sunt tendințele actuale de proiectare a industriei în serios. Este rapid să sublinieze ce este important și ce este doar un moft.

Găsiți-l online la: zeldman.com
Urmareste-l: @zeldman

Vitaly Friedman

Fotografie cu Vitaly Friedman

Friedman este redactorul-șef al Revista Smashing, unde scrie despre ce face conținutul frumos. Căutați-vă postările de pe Smashing Magazine dacă doriți informații despre UX, front-end și probleme de performanță. Vitaly rulează și el Ateliere de web design online.

Găsiți-l online la: Revista Smashing
Urmareste-l: @smashingmag

Chris Coyier

Fotografia lui Chris Coyier

Dacă are legătură cu designul generat de CSS, Chris Coyier este în continuare. Îi place să stea și să contribuie la CodePen. A fondat site-ul alături de Alex Vazquez și Tim Sabat. Consultați acest site dacă doriți ajutor pentru eliminarea erorilor din codul dvs..

Găsiți-l online la: CodePen
Urmareste-l: @chrisCoyier

Mike Monteiro

Poza lui Mike Monteiro

Imaginile vii care vă salut Mule Design sunt dovada că acest grup este serios în ceea ce privește designul web. Participanții Mule scriu despre design cu același entuziasm. Aceasta este compania de proiectare a lui Mike și este unul dintre principalii contribuabili. Nu vă așteptați să vedeți tutoriale. Mike și colegii săi scriitori se concentrează pe experiența proiectării pentru web.

Găsiți-l online la: Mule Design
Urmareste-l: @monteiro

Chris Spooner

Fotografia lui Chris Spooner

Spooner a început acest blog pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească abilitățile de proiectare. Veți găsi 3 tipuri principale de conținut. Articolele sale sunt scrise pentru a împărtăși teoria și inspirația. Tutoriale scrise și video oferă ghiduri pas cu pas. Există, de asemenea, freebies generoși pe care să-i utilizați în propriile modele.

Găsiți-l online la: Grafică linguriță
Urmareste-l: @chrisspooner

David Walsh

Fotografia lui David Walsh

„Nu proiectez site-uri”, spune Walsh, „le fac să funcționeze”. El vă arată cum pe blogul său, unde vă invită să veniți alături de el în timp ce scrie despre experimente în design. Experiența lui David vine din timpul petrecut ca Dezvoltatorul principal Mozilla. Veți găsi demo-uri și tutoriale, precum și postările de pe blogul său.

Găsiți-l online la: NLV
Urmareste-l: @davidwalshblog

Dave Shea

Fotografie cu Dave Shea

Ce faceți cu experiența acumulată în lucrul la proiecte pentru Google, CNet și New York University? Dacă ești generos ca Dave Shea, îl împărtășești și altora. El și-a colectat proiectele și le sortează după subiect. Veți dori să vă concentrați pe cele două subiecte cele mai recente și în curs de desfășurare ale acestuia. Ele sunt cele mai relevante pentru proiectare.

Găsiți-l online la: Dave Shea
Urmareste-l: @mezzoblue

Steven Snell

Fotografie cu Steven Snell

Puține site-uri web sunt la fel de generoase cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a face succesul afacerii dvs. online. Steven Snell și echipa folosesc blogul și alte domenii pentru a oferi sfaturi de design. Veți găsi, de asemenea, resurse, de la șabloane de design la cod. Utilizați navigarea din partea de sus pentru a răsfoi toate subiectele.

Găsiți-l online la: Vandelay Design
Urmareste-l: @stevensnell

Ronald Bien

Ronald Bien fotografie

Bien este CEO și fondatorul site-ului web Naldz Graphics. Peste 41.000 de urmăritori vin pe site-ul web pentru sfaturi și tutoriale despre proiectare web. Ronald și o echipă de scriitori acoperă întregul domeniu de proiectare, dar se concentrează pe temele WordPress. Articolele sunt completate cu exemple grafice, iar scrierea nu este completată cu jargon.

Găsiți-l online la: Naldz Graphics
Urmareste-l: @naldzgraphics

Jason Santa Maria

Fotografia lui Jason Santa Maria

Acesta este site-ul personal al web Vox Media director executiv de proiectare. Jason crede că conținutul ar trebui să dicteze designul. Site-ul său este un experiment în direcția artei online. Este un fan al design-ului tipărit tradițional, astfel încât site-ul său web să aibă un aspect conservator. Nu te lăsa să te păcălească. Jason și scriitorii săi invitați abordează toate cele mai recente subiecte de design.

Găsiți-l online la: Jason Santa Maria
Urmareste-l: @jasonsantamaria

Doug Bowman

Poza lui Doug Bowman

Vorbesc despre un pedigree. Bowman a fost directorul de design vizual al Google, iar apoi directorul creativ al Twitter. Astăzi, el este șeful Stopdesign. Își folosește blogul pentru a scrie despre design, tipografie și instrumentele necesare pentru a face acest lucru pe Web. Majoritatea postărilor sunt despre soluțiile de proiectare și rezultatele pe care el și echipa sa le-a venit pentru clienți.

Găsiți-l online la: Stopdesign
Urmareste-l: @Stop

Mark Ford

Poza Mark Ford

Veți avea multe în comun cu Mark Ford dacă sunteți un antreprenor de bootstrapping. Acesta a fost modul în care a început în 2007 cu prima sa afacere online. Astăzi, are peste 1.000 de clienți care folosesc serviciile site-ului său web. Mark îl folosește pe al lui blogul să împărtășească ceea ce compania sa a aflat despre designul site-ului web. Utilizați navigarea din partea de sus pentru a căuta subiecte specifice.

Găsiți-l online la: design roșu de website
Urmareste-l: @RedWebDesign

Cameron Moll

Poza lui Cameron Moll

Toată munca și nicio joacă ne transformă pe toți în drone. Faceți o pauză din eforturile dvs. de proiectare și bucurați-vă de un pic de joacă. Cameron Moll creează un design de tip. Nu are prea multe de spus pe site-ul său. Este vorba despre imagini create cu text stilizat. Puteți cumpăra o mare parte din ceea ce afișează pe site-ul său. Unele dintre piesele mai populare sunt vândute.

Găsiți-l online la: Structuri în tip
Urmareste-l: @cameronmoll

Nicholas Felton

Poza lui Nicholas Felton

Felton a fost unul dintre designerii principali ai Cronologia Facebook. New York Times și The Wall Street Journal l-au profilat în publicațiile lor. Toată această atenție se datorează talentului lui Felton pentru traducerea datelor într-un design semnificativ. Accesați site-ul său web pentru a vedea colecția sa de lucrări pentru clienți. O parte din ea face parte din colecția permanentă de MoMA.

Găsiți-l online la: Felton
Urmareste-l: @feltron

Ethan Marcotte

Poza cu Ethan Marcotte

Marcotte este un autor prolific de cărți și articole. De asemenea, scrie un blog numit Robot Ninja incontestabil, Web-Thing-ul lui Ethan Marcotte. Articolele pe care le veți găsi pe site-ul și blogul său vă pot ajuta cu intersecția codului și designului. El crede că ambele trebuie să fie elegante.

Găsiți-l online la: Ethan Marcotte
Urmareste-l: @beep

Karen McGrane

Karen McGrane fotografie

McGrane lucrează pe site-uri web din 1995. A fost primul arhitect de informații angajat la Razorfish. Apoi s-a mutat printre rânduri pentru a deveni vicepreședinte și lider național pentru divizia de experiență a utilizatorilor companiei. Astăzi, este fondatoarea și șefa Bond Art + Science. Blogul lui Karen se referă la ce înseamnă să fii un site web. Îndreptați-vă aici dacă doriți o perspectivă.

Găsiți-o online la: Karen McGrane
Urmărește-o: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Poza lui Dan Cederholm

Cederholm este co-fondatorul și designerul Dribbble. El a scris 5 cărți, dintre care 3 sunt despre CSS. Dan folosește blogul său pentru a scrie despre design, CSS, marcaj și standarde web. Dacă există o temă a scrisului său, este acela că el crede în proiectarea web bazată pe standarde.

Găsiți-l online la: Bits simple
Urmareste-l: @simplebits

Andy Clarke

Fotografie cu Andy Clarke

Clarke este unul dintre cei mai cunoscuți designeri web din Marea Britanie. El a scris două cărți despre design-ul site-ului. El are, de asemenea, un podcast pe lângă postările pe care le contribuie la blogul studioului de design de site-uri web.

Găsiți-l online la: Chestie & Prostii
Urmareste-l: @Malarkey

Sarah Parmenter

Fotografia cu Sarah Parmenter

.Revista net a numit-o Designerul Anului în 2011. Sarah este o persoană cu mai multe caracteristici. Ea scrie despre designul site-ului web și găzduiește un podcast popular de design săptămânal. Dacă nu este suficient, este și o cântăreață și actriță profesionistă. Postările ei de pe blog sunt distractive și conversaționale. Veți afla despre design și despre lumea profesională a designerilor web.

Găsiți-o online la: Sazzy
Urmărește-o: @sazzy

Paul Boag

Fotografie cu Paul Boag

Boag îi oferă lui talentele de proiectare în mare parte pentru organizații nonprofit. Este un expert în experiența utilizatorului, care a ajutat organizații precum Comisia Europeană, UCAS și Doctorii fără frontiere să se adapteze la lumea noastră digitală în schimbare. Paul nu minte cuvinte. Sfaturile sale sunt relevante și nu se teme să își dea avizul.

Găsiți-l online la: boagworld
Urmareste-l: @boagworld

Brad Frost

Fotografie cu Brad Frost

Frost este un strateg web de succes mobil și designer de front-end. Ați văzut funcția lui dacă ați fost vreodată pe site-ul mobil Entertainment Weekly. El a proiectat și elemente mobile pentru MasterCard, Verizon și Nike. Brad adoră blogul, iar multe dintre mesajele sale recente te tratează cu fragmente din noua sa carte, Proiectare atomică.

Găsiți-l online la: îngheț de brad
Urmareste-l: @bradfrost

Paul irlandez

Fotografie cu Paul Irish

Dacă folosești Navigatorul Chrome Google, ai folosit o parte din munca lui Pavel. Este un dezvoltator de front-end, care are un iubit de sine stătător pentru realizarea de site-uri web mobile și elegante. Blogul lui Paul dispune de mici discuții. El intră direct în codul din spatele designului. Nu este un loc bun pentru începători. Vei fi în cer dacă ești familiar și confortabil cu codarea CSS sau WebKit.

Găsiți-l online la: Paul irlandez
Urmareste-l: @paulirish

Jonathan Snook

Fotografie cu Jonathan Snook

Snook a împrumutat talentele sale de experiență pentru utilizator către Xero, Shopify și Yahoo! Acum preferă să lucreze singur. Când nu se consultă cu clienții, împărtășește sfaturi de design și trucuri pe blogul său. Folosește-l Arhiva link pentru a găsi subiecte specifice.

Găsiți-l online la: SNOOK
Urmareste-l: @snookca

Christian Heilmann

Fotografia lui Christian Heilmann

Heilmann este un alt blogger care nu se teme să-l numească așa cum vede. Este pasionat de HTML5. Multe dintre postările sale sunt fragmente de cod pe care le oferă pentru o experiență mai bună a utilizatorului. Christian este, de asemenea, un afid avid pe YouTube. Multe dintre aceste contribuții sunt legate de proiectarea web. Și, dacă pur și simplu nu puteți obține suficient de multe dintre postările și videoclipurile sale de pe blog, el este în măsură să-și împărtășească viața fotografii.

Găsiți-l online la: Christian Heilmann
Urmareste-l: @ codepo8

Jeremy Keith

Fotografia lui Jeremy Keith

Keith este un cofondator al sediului din Marea Britanie Clearleft Agenție de web design. Companiile de la BBC la Mozilla s-au folosit de expertiza sa în proiectare. Jeremy ține un blog care face parte jurnal de viață, și parte Sfaturi de proiectare web.

Găsiți-l online la: adactio
Urmareste-l: @adactio

Urmați, învățați și profitați!

Acești influenți își țin ochii și urechile deschise pentru noile tendințe de design, așa că nu trebuie. Sfaturile, tutorialele și exemplele lor sunt de neprețuit. Ceea ce învățați poate poziționa site-ul dvs. în fruntea performanței și a designului.

Resursele pe care le oferă sunt gratuite. Abonați-vă la blogurile lor sau conectați-vă cu ei pe Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map