17 instrumente gratuite de testare a vitezei site-ului web pentru a îmbunătăți performanța site-ului dvs.

Ca webmaster, poate cea mai importantă statistică pe care o întâlnești este cea care reflectă nerăbdarea utilizatorului mediu de internet: timpul de încărcare a site-ului tău. Mai puțin de câteva secunde este tot ce obții.


În realitate, dacă oricare dintre paginile dvs. Web durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca, este posibil să pierdeți afacerea, deoarece majoritatea oamenilor vor apăsa pur și simplu pe butonul din spate sau vor închide fila.

Deoarece creează o impresie negativă despre site-ul dvs., mulți dintre acești utilizatori probabil nu vor deranja să revină.

Viteza site-ului web are, de asemenea, un impact semnificativ asupra clasamentului motorului de căutare al site-ului dvs., Google folosind timpii de încărcare a paginii Web ca unul dintre parametrii săi de clasare a căutării. (Puteți citi mai multe despre acest lucru în cuvintele Google aici.)

Deci, dacă site-ul dvs. durează mai mult decât de obicei pentru a se încărca, gigantul motorului de căutare va clasifica mai repede paginile Web înaintea site-ului dvs. Și după cum probabil puteți ghici, acest lucru înseamnă că nu veți beneficia de prezența online pe care ați muncit atât de mult pentru a o stabili!

Prin urmare, performanța generală a site-ului dvs. și capacitatea de a face rapid este imperativă nu numai în ceea ce privește capacitatea de utilizare, ci și succesul său. În timp ce țineți cont de acest lucru, este o idee bună să folosiți instrumente de testare a vitezei pentru a obține o imagine mai bună a problemelor legate de viteza site-ului..

Instrumentele de testare vă vor informa despre viteza site-ului dvs., precum și date detaliate și rapoarte despre cum puteți rezolva efectiv aceste probleme. Heck, sunt liberi, așa că de ce nu?

1. Google PageSpeed ​​Insights

Dezvoltat de Google, Informații despre pagina este un instrument gratuit care vă permite să analizați performanțele site-ului dvs. atât pe dispozitive desktop cât și pe dispozitive mobile. Notează pagina dvs. cu un scor cuprins între 0 și 100 de puncte. Un scor mai mare, de preferință peste 85, este o indicație pe care pagina are o performanță excepțională.

Cu toate acestea, orice este mai mic decât acest lucru înseamnă că există loc pentru îmbunătățiri. Deși PageSpeed ​​Insights nu vă va oferi de fapt timpul exact de încărcare a paginii dvs., ceea ce face este să genereze aproximativ 30 de sugestii diferite cu privire la modul în care puteți face pagina respectivă mai rapid.

2. WebPagetest

Un alt instrument online gratuit, WebPageTest vă permite să rulați teste simple pentru a determina timpul de încărcare exact al paginilor dvs. Web. Cu toate acestea, puteți efectua, de asemenea, un test mai personalizat prin configurarea setărilor avansate, unde puteți găsi opțiuni pentru blocarea conținutului, blocarea video, tranzacții în mai multe etape și multe altele.

După ce efectuați un test, selectați „Viteza paginii” și veți primi o notă generală, precum și o listă de verificare completă a câtorva sugestii pentru a îmbunătăți viteza site-ului. O altă caracteristică demnă de menționat este posibilitatea de a alege mai multe locații și o varietate de browsere înainte de a începe testul.

3. GTmetrix

Cu GTmetrix, puteți oferi vizitatorilor dvs. o experiență de utilizare mai eficientă, mai rapidă și în general îmbunătățită. Nu numai că instrumentul online gratuit vă arată viteza paginilor dvs. Web, dar analizează diferite moduri de a îmbunătăți viteza și performanța site-ului dvs. De asemenea, veți vedea gradul YSlow al site-ului dvs..

Vă puteți înscrie pentru un cont gratuit pentru a avea acces la unele caracteristici ale instrumentului, care sunt suficiente pentru majoritatea nevoilor dvs. de testare rapidă. O caracteristică interesantă este capacitatea de a urmări istoricul rapoartelor pentru până la cinci site-uri web diferite. Dar pentru a avea acces la funcțiile avansate, trebuie să plătiți. Planurile plătite încep de la 15 USD pe lună, ceea ce reprezintă o afacere avută în vedere rezultatele obținute.

4. Pingdom

Pingdom este un serviciu excelent de monitorizare a site-urilor, a rețelei și a serverului, care permite utilizatorilor să execute teste de viteză gratuite. Afișează timpul de încărcare a site-ului dvs. și vă oferă numeroase rapoarte, cum ar fi notele de performanță, bazate pe diverși factori importanți și o defalcare a duratei pe care fiecare obiect din pagina dvs. (de exemplu, bibliotecile JavaScript, imaginile și foile de stil) necesită sarcină.

Vă permite, de asemenea, să rulați teste din mai multe locații și să identificați istoricul performanței, ceea ce este util. Cu toate acestea, dacă doriți ca acesta să monitorizeze performanța site-ului, timpul de funcționare și viteza 24/7 a site-ului dvs., trebuie să achiziționați un plan lunar, începând cu 13,95 USD pe lună..

5. Afișare lent

Afișare lent, o versiune bazată pe Web a unei aplicații de server open-source, care poartă același nume și monitorizează numeroase valori ale performanței site-ului în timp. După ce adăugați adresa URL, software-ul monitorizează site-ul dvs. public în mod regulat prin surprinderea rezultatelor din cele mai populare instrumente de testare a vitezei, care includ Dynatrace, YSlow, WebPagetest și PageSpeed ​​Insights.

Rezultatele sunt prezentate în grafice pentru a vă ajuta să înțelegeți cum diverse modificări ale site-ului dvs. au un impact asupra performanței acestuia. Trebuie să vă înregistrați pentru a utiliza acest instrument. Dacă doriți ca site-ul să vă păstreze măsurătorile private, trebuie să descărcați și să instalați instrumentul pe propriile dvs. servere.

6. Neustar

În timp ce alte instrumente vă oferă mai multe locații din care să alegeți înainte de a începe testul, Neustar are o abordare ușor diferită. După furnizarea adresei URL, instrumentul testează viteza site-ului dvs. în patru locații diferite simultan. Acest lucru vă permite să vedeți exact timpul necesar pentru încărcarea site-ului dvs. în locații precum San Francisco; Washington DC; Dublin; și Singapore.

Timpurile de încărcare respective sunt într-un grafic, deci trebuie să identificați fișierele pe care trebuie să le optimizați pentru a îmbunătăți timpii de încărcare a site-ului dvs. De asemenea, aveți opțiunea de a exporta rezultatele în format PDF, pe care le puteți descărca și vizualiza ulterior.

7. Impactul sarcinii

Impactul sarcinii este un instrument online gratuit de testare a performanței și testare a încărcării pentru aplicațiile dvs. mobile, aplicațiile Web și site-urile web. Oferă suficiente date despre capacitatea site-ului dvs. de a gestiona traficul site-ului. De asemenea, poate afișa diferite valori precum „cerere pe secundă” și „timp de încărcare a tipului de conținut” într-un grafic.

Puteți chiar să rulați teste din până la 10 locații diferite simultan și puteți adăuga mai multe locații la cerere. În timp ce puteți accesa majoritatea funcțiilor utilizând proba gratuită, trebuie să vă abonați la unul dintre planurile premium dacă doriți ceva mai avansat. Planurile încep de la 89 USD / lună.

8. YSlow

Dezvoltat de Yahoo, YSlow este un plugin gratuit pentru browserul dvs. Este disponibil pentru diverse browsere populare, cum ar fi Opera, Firefox, Chrome și Safari. Instrumentul analizează orice pagină web pe care o vizitați aproape instantaneu. Deși nu vă oferă orele de încărcare exacte ale paginii dvs., acesta vă oferă până la 20 de grade diferite de performanță, pe baza setului de reguli Yahoo pentru site-urile de înaltă performanță..

Totuși, nu este totul. De asemenea, afișează statistici despre pagină, rezumă componentele paginii, oferă instrumente pentru analiza performanței și oferă diverse sugestii și sfaturi pentru a vă ajuta să îmbunătățiți performanța și viteza site-ului..

9. Analizor de pagini web

Poate unul dintre cele mai vechi instrumente de testare a vitezei de acolo (prima sa versiune lansată în 2003), Analizor de pagini web poate ajuta utilizatorii să-și îmbunătățească performanța site-ului. După ce introduceți adresa URL, instrumentul puternic vă va oferi o analiză descriptivă a site-ului dvs., calculând și rezumând fiecare element al paginii dvs. Web.

Instrumentul ia în considerare aceste caracteristici și apoi oferă sfaturi valoroase cu privire la modul de îmbunătățire a timpilor de încărcare a site-ului dvs. De asemenea, încorporează cele mai bune tehnici și practici de optimizare a site-ului în recomandările sale.

10. Scorări de pagini

PageScoring este un alt instrument simplu care încarcă URL-ul introdus și oferă o afișare detaliată a duratei pe care a fost încărcat fiecare bucată de conținut. Acesta va afișa nu numai timpul general, ci și alte câteva procese de transmitere care apar atunci când cineva solicită un site printr-un browser Web, inclusiv timpul de descărcare, căutarea domeniului, dimensiunea paginii, timpul de conectare și multe altele.

PageScoring este unul dintre cele mai eficiente instrumente atunci când vine vorba de măsurarea performanței site-ului dvs. în timp real, deoarece oferă utilizatorilor un raport de performanță ușor și simplu de înțeles cu un design minimalist.

11. DareBoost

DareBoost este un instrument relativ nou și oferă mai mult de 100 de puncte de control diferite atunci când analizează viteza site-ului. Apoi evaluează site-ul dvs. cu un scor cuprins între 0 și 100. Puteți utiliza instrumentul pentru testarea performanței site-ului dvs. atât pe desktop cât și pe mobil și va detecta probleme de calitate și de timp de încărcare din până la 10 locații diferite (în funcție de ce locații tu alegi).

Rezultatele sunt prezentate într-un raport, pe care prioritățile desemnate le vor împărți. Puteți exporta chiar raportul în format PDF și puteți compara performanțele site-ului dvs. cu altele. În afară de furnizarea de recomandări pentru îmbunătățirea vitezei site-ului dvs., instrumentul oferă, de asemenea, calitatea codului, accesibilitate și sfaturi SEO.

12. Optimizare viteză de pagini

Dezvoltat și întreținut de Patrick Sexton, Optimizare variabilă a paginilor permite utilizatorilor să testeze paginile Web pentru probleme comune de viteză. Rapoartele adresei URL furnizate se descompun în cinci secțiuni distincte, inclusiv „servicii utilizate”, „diagrama resurselor”, „probleme de viteză a paginii găsite”, precum și „utilizare JavaScript”.

Acest instrument explică ce puteți repara pe site-ul dvs. utilizând o abordare mai grafică, dar include și documentații despre modul în care vă puteți optimiza site-ul cu ajutorul unor tutoriale informative despre utilizarea cache-ului browserului, amânarea căii de redare critică și multe altele.

13. OctaGate SiteTimer

Acesta este un instrument simplu, dar util, care permite utilizatorilor individuali sau proprietarilor de site-uri să monitorizeze durata necesară pentru ca utilizatorii să descarce una (sau mai multe) din paginile site-ului dvs. Odată ce furnizați adresa URL pe care doriți să o testați, aceasta prezintă rezultatele într-un grafic cu bare, care conține toate elementele din pagină și conține informații valoroase precum orele de începere ale descărcării și durata acestora.

Dacă doriți să descoperiți obiecte de pagină cu încărcare lentă, Site OctaGate SiteTimer vă poate ajuta să le identificați cu ușurință. Puteți, la rândul lor, să optimizați acele obiecte specifice pentru a îmbunătăți viteza site-ului.

14. CheieCDN

KeyCDN este un instrument de testare rapidă ușor și extrem de rapid care oferă informații detaliate despre performanțele site-ului dvs. Puteți alege din 10 locații diferite din întreaga lume și, de asemenea, puteți opta pentru a vă face rezultatele publice sau private. Instrumentul oferă, de asemenea, o previzualizare vizuală a site-ului web și defalcarea cascadei, permițându-vă să vedeți rapid timpul de încărcare, solicitările PPTP, precum și dimensiunea completă a site-ului..

15. Dotcom-monitor

Cu dotcom-monitor, aveți șapte browsere Web diferite și 23 de locații diferite din care să alegeți înainte de a începe testul de viteză. Ceea ce este unic în legătură cu acest instrument este că vă permite să rulați toate testele geografice simultan. La rândul său, vă economisește timp, deoarece majoritatea celorlalte instrumente vă permit doar să rulați un test individual pentru fiecare locație.

Rezultatele testului sunt prezentate într-un raport, pe care site-ul îl împarte în cinci secțiuni diferite, inclusiv „performanțe”, „erori”, „rezumat”, „gazdă” și „diagramă cascadă”.

16. WebToolHub

Unul dintre instrumentele de bază pentru testarea vitezei, WebToolHub vă permite să verificați site-ul dvs. pentru probleme de încărcare și oferă informații valoroase, cum ar fi viteza medie, dimensiunea paginii, viteza de descărcare și timpul de încărcare într-un format tabular.

17. Zoomph

Cu Zoomph, puteți analiza site-ul dvs. pentru mai mult de 400 de cauze obișnuite de timp de încărcare lentă gratuit. Acesta va scana pagina dvs. Web și va prezenta date referitoare la performanțele sale. Cu toate acestea, pentru a accesa alte funcții, cum ar fi monitorizarea și raportarea, trebuie să vă înscrieți pentru un cont de încercare.

Este randul tau

După cum puteți vedea, există o serie întreagă de instrumente de testare a vitezei online, dintre care puteți alege, fiecare având propriul set de funcții. Testarea site-ului dvs. în mod regulat vă poate ajuta considerabil în rezolvarea oricăror probleme de viteză cu care vă confruntați. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că utilizați întotdeauna instrumentele potrivite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map