ИнМотион хостинг против Арвике: Који веб хост треба да користите?

Иако одлучују о провајдеру веб хостинг услуга нема баш гламура за креирање веб локације, он ипак пружа основу за доживљај веб присутности веб страница од стране гледалаца вашег сајта. Без брзе и поуздане веб странице, људи једноставно неће бити толико стрпљиви да сачекају вашу веб локацију или да је поново посете.


Овдје погледамо ИнМотион Хостинг и Арвике, двије популарне услуге веб хостинга и постављамо питања у ваше име. Наш преглед вам даје информације које ће вам помоћи да одлучите који, ако постоји, од ових хостинг провајдера, нуди вам функције и цене које су вам потребне.

Основан 2001. године, ИнМотион је стекао солидну репутацију висококвалитетног провајдера веб хостинга за предузећа која желе да имају веб присуство. ИнМотион је зарадио уврштење на листу сертификованог ЦНЕТ хостинг провајдера и своју А + оцену од Беттер Бусинесс Буреау-а.

Арвике послује од 2003. године и брзо расте од 2009. године. Арвике је такође погодан за пословну публику, а стекао је и солидну репутацију за хостинг блогова. ЕИГ је купио Арвике 2014. године и додао га у своју стабилност компанија за хостинг.

Упоредите перформансе ИнМотион и Арвике-а

Contents

Непрекидност и поузданост

Уптиме монитор

Уптиме. Прецизно време и поузданост требало би да буду једна од ваших првих брига када се одлучујете за услугу веб хостинга. ИнМотион и Арвике се сматрају одговорним за стандард индустријске продужетке од 99,9%, а оба достижу марку доследно, према подацима независних компанија за надгледање. ИнМотион користи јединствени алат за управљање проактивним системом да прати своје сервере, али не објављује резултате; Арвике-ове статистике за продужетак долазе тек преко 99,9%.

Перформансе. И ИнМотион и Арвике имају Солид Стате Дриве сервере који повећавају брзину обраде и доступни су на свим њиховим плановима за хостинг. Такође, ИнМотион има Мак Спеед Зонес који бира најближи центар података за вашу веб локацију и Смарт Роутинг који смањује време учитавања ваше веб локације..

Арвике користи свој ЦлоудФларе систем који спрема статички садржај за каснију употребу, смањујући количину потребне обраде.

Поузданост. Један аспект поузданости услуге веб хостинга је тај што они користе више сервера за складиштење својих веб локација. Подаци центра ИнМотион-а налазе се на источној и западној обали Сједињених Држава, а компанија планира да изгради центре у Европи, Азији и Јужној Америци.

Светски центри података доносе веб странице близу места где је већина њихових гледалаца. Арвике има сервере у Сједињеним Државама, Хонг Конгу и Европи (Амстердам). Стандардне додатне мере за обезбеђивање поузданости које су предузеле и ИнМотион и Арвике укључују сувишну снагу и хлађење и надгледање на лицу места..

Мишљење о перформансама ИнМотион и Арвике

ИнМотион преузима водећу улогу овде по својим оценама перформанси, мада уз само благи предност.

Карактеристике ИнМотион-а и Арвике-а

Упоредите кључне карактеристике

Поређене кључне карактеристике

Белешка: Карактеристике услуге веб хостинга често су оно што га разликује од конкурената. Погледајмо најважније карактеристике и упоредимо шта ИнМотион и Арвике могу да понуде.

И Арвике и ИнМотион су еколошки освештене компаније. Арвике спонзорира садњу дрвећа да би надокнадио његов угљенични отисак и уместо клима уређаја користи хлађење спољног ваздуха у својим центрима података. ИнМотион-ов први зелени технолошки центар са седиштем у Калифорнији, користи најсавременији систем хлађења..

Регистрација домена. Регистрација и управљање доменама су слични за ИнМотион и Арвике. Обе компаније продају имена домена и омогућавају вам пренос у домену који већ поседујете. ИнМотион вам даје бесплатно име домена на годину дана када се пријавите на уговор од једног дана или дуже за веб хостинг. Супротно томе, Арвике вам нуди бесплатно име домена све док користите његове услуге.

Вебсите Буилдер. РВСитеБуилдер који нуди Арвике можда није превише познат, али долази са 500 различитих предложака, уређивачем слика и могућношћу пребацивања и испуштања ради поједностављења креирања ваше веб странице. И то бесплатно.

Бесплатни програмер веб локација ИнМотион нуди више функција, укључујући неке које ће са задовољством видети напреднији градитељи веб локација, попут омогућавања корисницима да се региструју на сајту. Међутим, изглед готових страница са Премиум градитељем веб локација није превише привлачан.

Базе података. И ИнМотион и Арвике нуде СКЛ базе података са свим својим плановима. ИнМотион има неограничене МиСКЛ базе података за свој главни план, Про; Арвике пружа неограничене МиСКЛ5 и Постгре СКЛ базе података са свим својим ПерсоналЦласс и БусинессЦласс плановима.

ВордПресс хостинг. Управљани ВордПресс хостинг доступан је путем ИнМотион-а и Арвике-а.

Управљани ВордПресс хостинг ИнМотион-ом осваја награду АВА Мембер Цхоице за ову услугу. ВордПресс можете унапред инсталирати приликом куповине било ког плана хостинга. Управљани ВордПресс хостинг инМотион управља свим ВордПресс ажурирањима и безбедносним исправцима за вас, тако да једноставно морате да бринете о свом ВордПресс садржају. БолдГрид је бесплатни алат ИнМотион-а који вам омогућава да брзо и лако направите своју ВП локацију.

Управљани ВордПресс хостинг са Арвике долази са унапред инсталираном и унапред конфигурисаном ВордПрессом – сав технички посао је урађен за вас. Имате неограничено складиштење података и месечне преносе, али можете имати само 6 ВордПресс веб локација којима управља. ИнМотион вам омогућава неограничене веб странице.

Са оба пружаоца услуга трошкови управљаног ВП хостинга су укључени у њихове редовне планове.

е-цоммерце решење. Арвике хостинг и ИнМотион различито приступају е-трговини.

Арвике на својим веб локацијама има везе до неких од главних имена у решењима за е-трговину, укључујући Магенто и ОпенЦарт. Арвике тврди да ако софтвер за е-трговину постоји, они га могу угостити.

ИнМотион долази са разним интегрисаним функцијама е-трговине. Можете уградити еСторе у своју веб локацију користећи Премиум веб буилдер и можете преузети ПрестаСхоп или ОпенЦарт као корпу за куповину. Надоградња ваше продавнице или коришћење друге опције плаћања захтевају додатке.

Сигурносне копије. Наш савет – а долази и из неких веб хостинг услуга – јесте да правите редовне резервне копије, чак и ако ваш веб хостинг сервис пружа то као функцију за вас.

Ипак, ИнМотион и Арвике пружају резервне услуге за вас.

Помоћу ИнМотион-а добијате аутоматизоване резервне копије за рачуне који су мањи од 10 ГБ и услуга је бесплатна.

Арвике такође нуди бесплатну услугу дневног копирања, иако морате да платите да бисте обновили веб локацију ако заузима више од 10 ГБ простора. Веб странице веће од 20 ГБ уопће нису сигурносно копиране.

Хостинг Сецурити. Сигурносне услуге су продајно место обе ове компаније за хостинг.

Сигурност је доступна у ИнМотион-у за различите месечне накнаде. Ваша е-пошта заштићена је софтвером за заштиту од нежељене поште и вируса МцАфее, а ССЛ сертификат чува све осетљиве податке унесене на вашу веб локацију. Корисници ВордПресса имају бесплатан додатак Суцури Сецурити да би своје ВордПресс веб локације били безбедни.

Арвике пружа СпамАссассин да заштити поштанске сандучиће од нежељене поште и користи 6Сцан свакодневно за проверу веб локација и преглед извештаја са црне листе. Такође можете ограничити приступ деловима ваше веб странице лозинкама.

Контролна табла. ИнМотион и Арвике користе своје индустријске стандарде и високо рецензирани цПанел за своје Линук хостинг опције. Пакет ИнМотион бизнис класе поседује цПанел 11 без персонализованих тема или брендирања за чисти изглед. Арвике такође није маркирао цПанел тако да ће бити одмах познат корисницима. Уз Виндовс који нуди могућност Арвике-а, контролна табла је ДотНетПанел а не уобичајени Плеск панел.

Мишљење о кључним значајкама ИнМотион-а и Арвике-а

ИнМотион и Арвике подударају се готово по могућности у овом поређењу. Арвике је водећи, водећи по карактеристикама, са својим животним бесплатним доменом и већим ограничењима веб страница.

Упоредите планове за веб хостинг и цене ИнМотион-а и Арвике-а

Планови хостинга & Цене

Упоређени планови цена

Белешка: Тешко је открити стварне трошкове веб хостинга. Постоје промотивни, веома снижени трошкови, али то је обично дугорочни уговор на две или три године.

Онда постоје месечни трошкови на које цена скочи после почетног термина.

Затим ту је алат за прављење веб локација, ССЛ сертификат, резервне копије итд., А они могу или не морају бити бесплатни.

И припазите на понекад невероватно високу цену обнове вашег домена након прве године!

У покрету. ИнМотион има три Линук веб хостинг плана, од којих сви долазе са бесплатним ССД серверима, неограниченим простором на диску и месечним трансферима, бесплатним доменом, бесплатним копирањем података и могућношћу одабира на којем ће дата центру бити веб локација на којој се налази..

План лансирања је план за почетнике веб локација са две веб странице; кошта 5,99 долара месечно двогодишњим уговором. Мала предузећа требало би да размотре план напајања који кошта 7,99 УСД месечно; можете имати до 6 веб локација и е-трговина је спремна. Про-топ ниво је намењен програмерима и растућим предузећима; за 13,99 УСД месечно, добијате неограничен број веб локација и подршку на нивоу Про.

ИнМотион нуди ВПС хостинг са седиштем у Линуку, са избором од 3 плана у распону цена од 30 УСД месечно до 75 УСД, а све на ССД серверима. Сви планови долазе са бесплатном доменом.

Арвике. Арвике нуди и Линук хостинг и Виндовс хостинг. Услуге веб хостинга подељене су на ПерсоналЦласс и БусинессЦласс, од којих сваки има два плана за Линук и Виндовс хостинг. Сви планови имају неограничен простор на диску и месечни пренос.

Два плана ПерсоналЦласс Линука су ПерсоналЦласс по цени од 4 УСД месечно и ПерсоналЦласс Про по цени од 7 УСД месечно, за двогодишњи уговор. Разлика између два плана је у броју веб локација: 6 са ПерсоналЦласс и Неограничено са Про планом.

Два ПерсоналЦласс Виндовс плана су нешто скупља, по цени од 5 и 8 УСД месечно. Као и до сада, Про план овде има неограничене веб странице и наменске базе апликација, а редовни план има шест веб локација и наменских скупова апликација.

Планови БусинессЦласс такође су подељени на БусинессЦласс (22 УСД месечно за Линук и 27 УСД за Виндовс) и БусинессЦласс Про (35 УСД месечно за Линук и 40 УСД за Виндовс) са идентичним веб локацијама и наменским ограничењима базе апликација за ПерсоналЦласс планове.

БусинессЦласс планира повећати поузданост и продужење радног времена кроз смањење броја корисника на сваком серверу. Сваки БусинессЦласс план долази са бесплатним ССЛ сертификатом за цео живот и наменском ИП адресом.

Арвике нуди ВПС веб хостинг у два плана, ВПСЦласс и ВПСЦласс Про, који се разликују о дисковном простору и меморији. Доступан је и Линук и Виндовс ВПС хостинг. Наменски хостинг такође долази у Линук и Виндовс опцијама и изборима са једним или више сервера.

Гаранција поврата новца. ИнМотион и Арвике имају политику поврата новца. ИнМотион има импресивну безусловну гаранцију поврата новца од 90 дана. Добивате сав новац назад – овде нема делимичних повраћаја новца. Арвикеова политика није толико издашна, али је и даље боља од већине других пружалаца услуга – цео 60-дневни период поврата новца, без питања.

Мишљење о одређивању цене хостинг планова

Арвике овде убједљиво побјеђује због својих јефтинијих планова када користите издашни купон за попуст и за комплетан асортиман Линук и Виндовс хостинг планова

Како се једноставно користе ИнМотион и Арвике

Лакоћа коришћења

Како лако се користи интерфејс

Контролна табла. Арвике-ова контролна табла је уобичајени индустријски стандардни цПланел. Високо цењени интерфејс омогућава вам приступ свим функцијама које су вам потребне за управљање вашом веб страницом. Свом интерфејсу можете приступити свим вашим веб локацијама.

Почетници у веб дизајну сматраће да је ИнМотион-ов цПанел једноставан за учење и коришћење. Инсталацијска скрипта за Софтацулоус од 1 клика доступна је путем управљачке плоче, заједно са свим осталим неопходним алатима и услугама.

Инсталацијом једним кликом. ИнМотион има инсталацију у 1 клику за више од 310 апликација у својој библиотеци, иако Гоогле апликације предузимају 3 корака које води чаробњак за инсталирање. Арвике користи библиотеку Софтацулоус која има преко 100 апликација за Линук и Виндовс хостинг, а све се инсталирају са једним кликом.

Навигација веб страницама. Невероватно је лако пронаћи информације и планове и цене на веб локацији Арвике. Постоје засебне странице за планове за личну и пословну класу, заједно са табелом свих њихових карактеристика, са појединачним картицама за Линук и Виндовс хостинг. Веб страница ИнМотион такође јасно садржи све потребне информације; планови и структура цена и упоредна табела карактеристика сваког од њих налазе се тамо на почетној страници веб хостинга.

Мишљење о лакоћи употребе

Још једном, ово је блиски позив овдје, али ИнМотион иде напријед због чисте количине тадашњих апликација од 1 клика које је имао на располагању.

Подршка за ИнМотион и Арвике

Техничка и корисничка подршка

Упоређивање корисничке подршке

Никада није потценила важност лако доступног и доброг тима за техничку подршку. Љубазност и спремност да се држите док се ваш проблем не реши не шкоди ни вама.

Према рецензијама купаца, ИнМотион Хостинг одликује се у корисничкој подршци. Све помоћно особље је са седиштем у Сједињеним Државама и има најмање четири године искуства као особље за бригу о клијентима.

Леп додир је да, након што се пријавите за веб хостинг, добијате телефонски позив новог стручњака за рачуне који вам помаже у свим питањима која се односе на пакете и цене. Тим за корисничку подршку компаније ИнМотион доступан је путем е-поште, телефона и ливе цхат-а.

Техничко особље и служба за подршку компаније Арвике такође је са седиштем у САД, а телефонска подршка доступна је 24 сата дневно. Међутим, нисмо могли пронаћи телефонски број на веб локацији. До њих можете доћи и путем е-поште и разговора уживо.

За месечну накнаду можете да купите Приоритетну подршку која вам омогућава приступ елитној групи техничких саветника у било које доба дана или ноћи. Недавни прегледи су известили да се квалитет корисничке подршке погоршао. Најновија исправка на страници за подршку је шест месеци пре писања ове рецензије.

Мишљење о корисничкој подршци

ИнМотион је јасно испред свог сталног изврсног корисничког и техничког сервиса и подршке. Плус имамо његов број телефона.

Корисничке рецензије ИнМотион и Арвике

Кориснички прегледи

Упоређивање рецензија корисника

Белешка: Иако вам стручне рецензије говоре више о техничким аспектима добављача веб хостинга, прегледи купаца знају како је то користити ове услуге из дана у дан. Купци су често прилично страствени према својим причама о лошим и добрим искуствима, па њихове критике узмите по номиналној вредности.

Негативни прегледи за ИнМотион и Арвике

У покрету. Нема пуно негатива о ИнМотион-у. Неки корисници изражавају забринутост због ограниченог броја веб локација и база података у којима могу да се угостију у ИнМотион-у. Остали купци нису превише задовољни датираним предлошцима произвођача веб страница.

Арвике хостинг. Од краја 2015. (о времену куповине од стране ЕИГ-а) притужбе на Арвике су се повећале и многи центри око слабе корисничке подршке, корисници такође извештавају да је време застоја порасло, а веб странице се повећавају и спуштају као иоиос.

Позитивне критике за ИнМотион и Арвике

У покрету. Купци хвале ИнМотион због врхунског корисничког сервиса, једноставности коришћења и бесплатних сигурносних копија података. Велика брзина његове обраде, захваљујући ССД серверима, је такође пун погодак.

Арвике хостинг. Купци су задовољни трошковима хостинг планова у Арвике-у, посебно када се примењују купони за попуст.

Мишљење о рецензијама корисника

ИнМотион Хостинг остаје омиљена услуга веб хостинга код својих купаца, при чему доследно добре критике надмашују негативне приче. Откад је ЕИГ купио компанију, претходна веома добра репутација компаније Арвике погодила је претплатнике.

Закључак о поређењу ИнМотион-а и Арвике-а

Који је хостинг најбоље за вас?

Избор најбоље платформе

Обе ове хостинг компаније имају своје предности и мане.

Разлози да одаберете ИнМотион хостинг преко Арвике-а:

 • Бесплатно сигурносно копирање података
 • 90 дана гаранција поврата новца
 • Брзи
 • Преко 300 апликација
 • Унапред инсталирани ВордПресс
 • Једноставна инсталација Гоогле Аппс-а

Разлози да одаберете Арвике-а због ИнМотион-а

 • Бесплатан домен онолико дуго колико и Арвике
 • Неограничен месечни пренос података
 • Линук и Виндовс сервери
 • Веома ниска цена приликом коришћења купона за попуст

На папиру је то блиски позив између ИнМотион-а и Арвике-а, али недавни наступи сваког пружатеља услуга веб хостинга учинили су ИнМотион нашим избором. Великодални 90-дневни повраћај новца ИнМотион омогућава вам да га искористите за потпуну тестну вожњу како би се нови власници веб локација могли осећати безбедно. Многе апликације са једним кликом и унапред инсталирани ВордПресс такође чине једноставну употребу. Арвике пружа Виндовс хостинг и пословни план, па би искусни власници е-трговине требали размотрити ове карактеристике.

И ИнМотион и Арвике су добре опције као провајдери веб хостинга за предузећа, али можда

треба вам лична веб локација. СитеГроунд може имати одговоре за вас и практичност је кључ тамо јер је то све на једном месту за све потребе веб зграде. Много апликација је доступно инсталирањем једним кликом, а градитељ веб локација је једноставан за употребу.

Имате ли питања о ИнМотион или Арвике? Имате ли искуства с било којим од ових пружатеља услуга или сте одушевљени потпуно другачијим? Оставите своје коментаре и јавите нам се.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map