ИнМотион хостинг против А2 хостинг: Који веб хост треба да користите?

Одабир добављача услуге веб хостинга можда и није најсјајнији део изградње веб странице, али је вероватно најважнији. Иако можете да дизајнирате своју веб страницу тако да изгледа сјајно и да импресионира свакога, без поузданог веб домаћина нико је неће видети.


Одабир правог провајдера веб хостинга захтева истраживање и ту смо ушли. Ево поређења двеју најбољих хостинг услуга: ИнМотион и А2 хостинга.

Истражили смо шта сваки понуђач може понудити и шта купци мисле о њиховим услугама и саставили смо резултате овде за вас.

Основан 2001. године, ИнМотион је стекао солидну репутацију висококвалитетног провајдера веб хостинга за предузећа која желе да имају веб присуство. Ова репутација је одраз А + рејтинга бољег пословног бироа ИнМотион-а и његовог уврштавања као сертификовани ЦНЕТ хостинг хостинг провајдер.

А2 хостинг послује од 2003, а седиште је у Анн Арбор у Мичигену. Компанија је освојила бројне награде, укључујући неколико у 2015. и 2016. години од интернет организација и оцену А од Беттер Бусинесс Буреау.

Упоредите перформансе ИнМотион и А2 хостинга

Contents

Непрекидност и поузданост

Уптиме монитор

Уптиме. Вријеме рада и поузданост обично прођу неопажено све док ваша веб локација није доступна. ИнМотион и А2 хостинг нуде гаранције индустријског продужетка од 99,9%, а оба достижу достигну вредност према независним компанијама за надгледање. ИнМотион користи јединствени алат за управљање проактивним системом да прати своје сервере, али не објављује резултате.

Перформансе. И А2 Хостинг и ИнМотион користе сервере Солид Стате Дриве-а који повећавају брзину обраде и доступни су на свим њиховим плановима за хостинг. Поред тога, ИнМотион има технологије зване Мак Спеед Зонес која бира најближи датацентер за вашу веб локацију и Смарт Роутинг који помаже времену учитавања ваше веб локације..

Сва три плана А2 хостинга покрећу Солид Стате Дриве Спеед Боост сервери, који раде и до 20 пута брже од обичних сервера. ССД-ови неких компанија користе се само за чување ограничене количине података на вашој веб локацији; са А2 хостингом сва се обрада ваше веб локације врши на овим брзим серверима. А2 хостинг такође објављује статистику о свом раду и брзинама рада коју надгледа трећа компанија.

Поузданост. ОМултипле дата центри увећавају поузданост услуга провајдера веб хостинга. ИнМотион-ови дата-центри налазе се на источној и западној обали Сједињених Држава, а компанија планира да изгради центре у Европи, Азији и Јужној Америци.

Дата2 центри А2 хостинга су већ широм света, са седам сервера у Васхингтону, ДЦ и Калифорнији у Сједињеним Државама, једним у Аустралији и једним у Немачкој. Додатне мере за обезбеђивање поузданости које су предузеле обе компаније укључују сувишну снагу и хлађење и надгледање на лицу места.

Мишљење о перформансама ИнМотион и А2 хостинга

И ИнМотион и А2 хостинг имају изванредно продужење и поузданост, али предности ИнМотион-а су само мало брже.

Карактеристике ИнМотион и А2 хостинга

Упоредите кључне карактеристике

Поређене кључне карактеристике

Белешка: Главне разлике се често појављују у распону карактеристика. Лакше је донијети одлуку ако знате шта вам је потребно да осигурате да се ваша веб локација успјешно покрене.

И А2 хостинг и ИнМотион су еколошки освијештене компаније. Од 2007. А2 Хостинг је неутралан на угљеник, подстичући своје особље да комуницира, рециклира старе сервере, сади дрвеће и смањује смеће. ИнМотион је први у свету зелени технолошки центар са седиштем у Калифорнији и поседује напредни систем хлађења.

Регистрација домена. Регистрација и управљање именима домена су исти и за А2 хостинг и за ИнМотион. Обе компаније ће вам продати име домена и омогућити вам да пренесете оно које већ имате. Међутим, само ИнМотион вам даје бесплатно име домена на годину дана када се пријавите на годишњи или дужи, веб уговор о хостингу.

Вебсите Буилдер. РВСитеБуилдер А2 хостинга је бесплатан са свим својим плановима за хостинг и који вам омогућава да направите корисну веб страницу. Бесплатни програм за прављење веб локација ИнМотион нуди више функција, укључујући неке напредне као што је регистрација корисника на вашој веб локацији. Међутим, изглед готових страница неће бити посебно привлачан.

Базе података. И ИнМотион и А2 хостинг нуде СКЛ базе података са свим својим плановима. ИнМотион има неограничене МиСКЛ базе података за свој горњи план, Про, док А2 хостинг ограничава број база података само за свој најнижи план.

ВордПресс хостинг. И А2 хостинг и ИнМотион пружају сјајан хостинг хостинг за ВордПресс.

А2 хостинг има ВордПресс додатак под називом А2 Оптимизед који убрзава ваше ВордПресс странице до 6 пута више од нормалне брзине обраде. Такође пружа безбедност и за ваше ВордПресс веб локације.

Управљани ВордПресс хостинг ИнМотион-ом осваја награду АВА Мембер Цхоице за ову услугу. Имате могућност да се ВордПресс унапред инсталира на одласку са свим редовним ХоМ плановима ИнМотион-а; поред тога, они испоручују БолдГрид који ће вам помоћи да брзо направите своју ВордПресс локацију.

е-цоммерце решење. А2 хостинг и ИнМотион различито приступају е-трговини.

А2 хостинг нема сопствено решење за е-трговину, али нуди партнерства путем подешавања у једном клику са врло популарним услугама е-трговине, укључујући Магенто, ОпенЦарт, ПрестаСхоп и АбантеЦарт. Међутим, парчиће морате саставити сами.

ИнМотион долази са пуно интегрисаних функција е-трговине. Можете уградити еСторе у своју веб локацију користећи Премиум веб буилдер и можете преузети ПрестаСхоп или ОпенЦарт као корпу за куповину. Надоградња ваше продавнице или коришћење друге опције плаћања захтевају додатке.

Сигурносне копије. Иако је одлично што неке компаније за хостинг пружају резервне копије за вас, не ослањајте се на њих – правите резервне копије по редовном распореду. Неке хостинг компаније то такође саветују!

Ипак, ИнМотион и А2 хостинг пружају неке резервне услуге за вас.

Помоћу ИнМотион-а добијате аутоматизоване резервне копије за рачуне који су мањи од 10 ГБ и услуга је бесплатна.

А2 хостинг пружа Сервер Ревинд, програм за опоравак датотека који је бесплатан са своја прва два плана. Сервер Ревинд периодично прави снимке ваше веб странице, али не и ваше базе података, и њима можете приступити са своје контролне табле.

Хостинг Сецурити. Оба пружатеља услуга веб хостинга сигурност схватају изузетно озбиљно.

Изврсна сигурност доступна је у ИнМотион-у, за различите месечне накнаде. МцАфее софтвер за заштиту од нежељене поште и вируса штити ваше налоге е-поште, а ССЛ сертификат брине о свим осетљивим подацима који су унети на вашу веб локацију. Корисници ВордПресс-а имају бесплатан додатак Суцури Сецурити да би сачували своје веб локације.

А2 хостинг пружа бесплатну сталну сигурност са свим својим плановима за хостинг. Заштита укључује надзор безбедности 24/7/365, скенирање вируса, двоструки фиревалл и остале заштите сервера. Треба приметити ХацкСцан, бесплатну заштиту која блокира хаке пре него што направе штету на веб локацијама свог клијента. ССЛ сертификати су такође доступни за куповину.

Контролна табла. Оба веб хостинг сервиса користе цПанел за подршку својим Линук корисницима, али сваки панел изгледа и ради другачије. А2-ова верзија је стандардни цПанел, а његова навигација ће се лако одабрати онима који су је већ упознали. ИнМотион пружа цПанел 11 пакетом пословне класе, а ова верзија нема персонализоване теме или брендирање на интерфејсу.

Мишљење о кључним значајкама ИнМотион и А2 хостинга

ИнМотион Хостинг и А2 Хостинг имају одличне понуде функција, с многим заједничким функцијама. ИнМотион хостинг има предност са бесплатним доменом и његовим могућностима е-трговине; међутим ако је сигурност велика брига, идите с А2 хостингом.

Упоредите планове за веб хостинг и цене ИнМотион и А2 хостинга

Планови хостинга & Цене

Упоређени планови цена

Белешка: Добављачи услуга веб хостинга и даље су конкурентни, тако да цене обично нису пресудни фактор приликом избора веб хостинга. Оно што је важно је шта сваки од планова може да понуди и шта кошта план након што се промотивни период заврши.

У покрету. ИнМотион има три Линук веб хостинг плана, од којих сви долазе са бесплатним ССД серверима, неограниченим простором на диску и месечним трансферима, бесплатним доменом, бесплатним копирањем података и могућношћу одабира на којем ће дата центру бити веб локација на којој се налази..

Лаунцх план је почетни план са две веб странице и кошта 5,99 долара месечно двогодишњим уговором. План напајања се препоручује за мала предузећа и кошта 7,99 УСД месечно; можете имати до 6 веб локација и е-трговина је спремна. Најбољи план за програмере и растућа предузећа је Про план. За 13,99 УСД месечно добијате неограничен број веб локација и подршку на нивоу Про.

ИнМотион нуди ВПС хостинг са седиштем у Линуку, са избором од 3 плана у распону цена од 30 УСД месечно до 75 УСД, а све на ССД серверима. Сви планови долазе са бесплатном доменом.

А2 хостинг. А2 хостинг такође има три хостинг плана, која су слична старту, Лите план кошта 3,92 долара месечно (36-месечни уговор) са пет база података и 25 адреса е-поште. Свифт план од 4,90 долара месечно има неограничене веб странице, базе података и адресе е-поште. Турбо брзина, 20 пута бржа од нормалне, заштитни је знак Турбо плана на 9,31 УСД месечно, што долази и са А2 акцелератором на месту. Сви планови долазе с неограниченим простором складиштења и сталном заштитом.

Са А2 хостингом имате избор управљаног и неуправљаног Линук ВПС хостинга, са само једним планом за сваки. Неуправљан хостинг је за искусног програмера и кошта 5 УСД месечно; Управљани хостинг је 33 долара месечно. Цлоуд ВПС хостинг је такође опција. Доступан је и намјенски веб хостинг, и управљан и неуправљан.

Гаранција поврата новца. И ИнМотион и А2 Хостинг имају поврат политике. ИнМотион има импресивну безусловну гаранцију поврата новца од 90 дана. Добивате сав новац назад – овде нема делимичних повраћаја новца. Политика враћања новца на А2 хостинг није баш тако либерална. Имате само 30 дана да затражите повраћај новца; након овог периода добићете враћени про-оцењени износ.

Како се једноставно користе ИнМотион и А2 хостинг

Лакоћа коришћења

Како лако се користи интерфејс

Контролна табла. А2 Хостинг-ова контролна табла је уобичајени индустријски стандард цПанел. Кориснички интерфејс омогућава вам приступ свим функцијама које су вам потребне за управљање вашим веб локацијама и у индустрији је веома цењено. Почетници у веб дизајну сматраће да је ИнМотион-ов цПанел једноставан за учење и коришћење. Инсталацијска скрипта Софтацулоус од 1 клика доступна је путем контролне табле, заједно са свим осталим виталним алатима и услугама.

Инсталацијом једним кликом. ИнМотион има инсталирање у једном клику за више од 310 апликација у својој библиотеци, иако за Гоогле апликације требају три клика да се инсталирају. А2 хостинг такође нуди подешавање од 1 клика за популарне апликације, укључујући ВордПресс теме и додатке, као и за решења за е-трговину са којима је партнер..

Навигација веб страницама. На веб локацији А2 хостинга лако је пронаћи информације. Нарочито је упоређивање свих карактеристика свих планова јасно и чисто доступно за столом на једној страници. Веб страница ИнМотион такође јасно садржи све потребне информације; планови и структура цена и упоредна табела карактеристика сваког од њих налазе се тамо на почетној страници веб хостинга.

Мишљење о лакоћи употребе

Веб странице ове ове веб хостинг услуге олакшавају разумевање и куповину њихових планова за хостинг. ИнМотион осваја због својих 300+ апликација.

Подршка ИнМотион и А2 хостинга

Техничка и корисничка подршка

Упоређивање корисничке подршке

Чак и искусни произвођачи веб локација понекад морају да се обрате корисничкој подршци, па то помаже када је тим за подршку брзо и лако доступан и зна њихове ствари.

ИнМотион се истиче у корисничкој подршци, према својим корисницима. Све помоћно особље је са седиштем у Сједињеним Државама и има најмање четири године искуства као тим за бригу о клијентима.

Лијеп додир је да након што се пријавите за веб хостинг, добијете телефонски позив новог стручњака за рачун који ће вам помоћи у свим питањима која се односе на пакете и цијене. До ИнМотион-овог тима за корисничку подршку можете контактирати е-поштом, телефоном или четом уживо.

Сви Гуру Црев из А2 Хостинг-а са седиштем су стручњаци или програмери. Гуру Црев доступан је 24/7/365 телефоном, е-поштом, подношењем карте или ливе цхат-ом. Ако желите бржи одговор на улазнице за подршку, определите се за Приоритетну подршку за месечну накнаду. А2 хостинг је добио оцену А + од Беттер Бусинесс Буреау-а у јануару 2015. године.

Мишљење о корисничкој подршци

И А2 хостинг и ИнМотион пружају одличну услугу купцима, која добија много боље критике од многих њихових конкурената.

Корисничке рецензије ИнМотион и А2 хостинга

Кориснички прегледи

Упоређивање рецензија корисника

Белешка: Рецензије купаца вам дају унутрашњу причу о услугама веб хостинга, и добрих и лоших. Људи су обично гласнији о проблемима које имају него о карактеристикама које им делују, али, узете заједно; ови прегледи представљају шта желите користити ове услуге хостинга.

Негативне критике за ИнМотион и А2 хостинг

У покрету. Нема пуно негатива о ИнМотион-у. Купци нису превише задовољни датираним шаблонима произвођача веб страница. Неки корисници изражавају забринутост због ограниченог броја веб локација и база података у којима могу да се угостију у ИнМотион-у.

А2 хостинг. Жалбе на А2 Хостинг центар због недостатка бесплатне телефонске подршке изван Сједињених Држава и потешкоћа у постизању подршке за наплату када људи желе отказати своје уговоре.

Позитивне критике за ИнМотион и А2 хостинг

У покрету. Купци хвале ИнМотион због врхунског корисничког сервиса, једноставности коришћења и бесплатних сигурносних копија података. Велика брзина његове обраде, захваљујући ССД серверима, је такође пун погодак.

А2 хостинг. Без сумње, А2 Хостинг добија одушевљене критике за корисничку подршку, како због љубазности, тако и због знања свог тима за подршку. Људи такође воле брзину ССД сервера и јасне и једноставне цене планова.

Мишљење о рецензијама корисника

Много је позитивних и неколико негативних за обе компаније, али купци сваке компаније су углавном задовољни њиховим услугама. Овде је кравата.

Закључак о поређењу ИнМотион и А2 хостинга

ИнМотион вс. А2 хостинг: Који је веб домаћин најбољи за вас?

Избор најбоље платформе

Обе ове хостинг компаније имају своје предности и мане.

Разлози да одаберете ИнМотион преко А2 хостинга:

 • Бесплатно сигурносно копирање података
 • 90 дана гаранција поврата новца
 • Брзи
 • Неограничен простор на диску
 • Преко 300 апликација

Разлози за одабир А2 хостинга преко ИнМотион-а

 • Брза времена учитавања веб страница
 • Опсежан сигурносни пакет је бесплатан са свим плановима
 • ВордПресс функција за убрзање ради практичности, брзине и сигурности
 • Гуру Црев тим за подршку
 • Подаци и центри Европе и Азије

То је блиски позив, заправо веза између ИнМотион-а и А2 хостинга.

А2 хостинг је погодан за оне који тек почињу у свету изградње веб страница и претпостављају да ће им требати нека подршка од компаније за веб хостинг. На другом крају скале, Турбо план би био занимљив онима којима је брзина веб странице од пресудне важности.

ИнМотион има велики пробни период за поврат средстава тако да можете испробати. Такође је бољи позив онима којима су потребне функције е-трговине и за неке кориснике ВордПресс-а.

Ако тражите нешто што не можете пронаћи са ИнМотион и А2 хостингом, можда је ХостГатор одговор. За свог градитеља веб страница, ХостГатор вам омогућава приступ бесплатној верзији веома популарног и врло рецензираног алата за изградњу веб локација Веебли. Можете лако да креирате врло атрактивне веб странице.

ХостГатор је такође добар избор ако очекујете да ће ваша веб локација брзо расти, јер нуди читав низ ВПС-а и наменских веб хостинг планова.

Имате ли питања о ИнМотион или А2 хостингу? Да ли сте могли да бирате међу њима или је нека друга услуга веб хостинга обезбедила оно што вам је потребно? Оставите своје коментаре и јавите нам се.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map