ГоДадди вс А2 хостинг: Који веб хост треба да одаберете?

У свим узбуђењима због стварања веб странице, због чега она изгледа баш како треба и осигурава да гледаоци имају сјајно искуство, веб хостинг је често заборављен. Али од чега користи спектакуларна веб локација ако није доступна 24/7?


Одабир правог веб хостинг провајдера не би требао бити размишљан и ту смо ушли. Ево поређења двају најбољих хостинг услуга: ГоДадди и А2 Хостинг Направили смо истраживање да бисмо вам пружили довољно информација да одлучите да ли било која услуга је права за вас.

И ГоДадди и А2 хостинг су цењене компаније које послују у нешто другачијим сферама. А2 хостинг послује од 2005, а ГоДадди је основан 1997.

ГоДадди је по величини отприлике десет пута већи од А2 хостинга, а домаћин је око 730.000 веб локација на А2 нешто више од 63.000. Фокус А2 хостинга је на веб хостингу, док је ГоДадди најпознатији по регистрацији домена, а такође се посебно бави е-поштом и маркетингом, као и веб безбедношћу. ГоДадди такође нуди Про програм намењен посебно програмерима.

Упоредите перформансе ГоДадди и А2 хостинга

Contents

Непрекидност и поузданост

Уптиме монитор

Уптиме. Непрекидност и поузданост су два аспекта веб хостинга који извлаче оштре коментаре од стране корисника ако њихове веб локације нису увек доступне. ГоДадди и А2 хостинг нуде индустријску гаранцију 99,9% продуженог времена; оба пружаоца услуга доследно су погодила ову марку, а А2 има благу ивицу са 100% продуженим радним временом у истом периоду као што је ГоДадди имао 99,94% продуженог времена.

Перформансе. ГоДадди високо оцењује брзину у тестовима мерења од стране стручњака треће стране. Међутим, рецензије корисника су помешане, са причама о врло малим брзинама и људима који су одушевљени брзином учитавања њихових веб локација. ГоДадди користи Солид Стате Дриве сервере, али ограничава количину ССД меморије за сваки од својих хостинг планова.

Сва три плана А2 хостинга покрећу Солид Стате Дриве Спеед Боост сервери за које тврде да раде до 20 пута брже од обичних сервера својих конкурената. А за разлику од неких конкурената који нуде ову брзу услугу само на одређеним функцијама веб локације, А2 обухвата све датотеке, оперативни систем и базе података.

Поред тога, А2 хостинг уговоре са трећом компанијом како би пратили њихове брзине и брзине које су приказане на вебу како би сви видели.

Поузданост. Један аспект поузданости услуге веб хостинга је вишеструких дата центара тако да компаније могу пребацивати вашу веб локацију у случају квара на једном. Центри у различитим земљама су бонус! Центри података ГоДадди налазе се у Сједињеним Државама (7 центара), Амстердаму и Сингапуру.

Дата-центри А2 хостинга су такође широм света, са серверима у Васхингтону, ДЦ и Калифорнији у Сједињеним Државама, Аустралији и Немачкој. Обе компаније користе сувишну снагу и хлађење и надзор на месту да би задржали високу поузданост.

Мишљење о перформансама ГоДадди и А2 хостинга

А2 Хостинг и ГоДадди прилично се вежу у брзини и поузданости обраде, тако да ми овде А2 Хостинг предводимо у употреби ССД сервера за све аспекте веб хостинга.

Карактеристике ГоДадди и А2 хостинга

Упоредите кључне карактеристике

Поређене кључне карактеристике

Белешка: Карактеристике које услуга веб хостинга нуди често могу бити прекид у одлучивању. Није карактеристика, као таква, већ је занимање то што се А2 хостинг обавезао да буде еколошки прихватљив. Од 2007. године, А2 је неутралан на угљеник, охрабрујући своје особље да комуницира, рециклира старе сервере, сади дрвеће и смањује смеће..

Регистрација домена. Регистрација имена домена вероватно је прва ствар која вам падне на памет када помислите на ГоДадди, тако да није чудно што тамо можете да купите домену веб странице заједно са њеним планом веб хостинга.

ГоДадди пружа једно бесплатно име домена са било којим годишњим (или дужим) планом за дужину почетног уговора. Помоћу А2 хостинга можете да купите ваше име домена директно од њих. Оба пружаоца услуга омогућавају вам преношење у постојеће име домена.

Вебсите Буилдер. И ГоДадди и А2 хостинг пружају алатку за прављење веб страница за креирање веб локације. ГоДадди-ов (прикладно назван) Буилдер веб страница има приложене месечне накнаде док је РВСитеБуилдер А2 хостинга бесплатан са свим својим плановима за хостинг. Вебсите Буилдер је веома популаран и има неке врхунске функције за прављење атрактивне веб странице.

Базе података. И ГоДадди и А2 хостинг нуде СКЛ базе података са свим својим плановима. ГоДадди ограничава колико вам је база података дозвољено уз сваки план, док А2 хостинг само ограничава базе података за њихов најнижи план.

ВордПресс хостинг. А2 хостинг и ГоДадди имају одличан ВордПресс успешан хостинг.

Крајем 2014. године А2 хостинг представио је А2 Оптимизед, ВордПресс додатак који омогућава аутоматску конфигурацију за ВордПресс веб локације како би се осигурало најбрже (6к) учитавање страница. Упоредо са овом брзином убрзава се и већа сигурност за ВордПресс веб локације.

А2-ов ВордПресс хостинг укључује могућност потпуног управљања више ВордПресс веб локација са једне надзорне плоче и масовно уклањање нежељених коментара. Управљани ВордПресс хостинг планови су иста цена као и редовни хостинг планови.

ГоДадди вам омогућава да креирате своју ВордПресс веб локацију у окружењу ГоДадди или да унесете постојећу ВордПресс локацију. Управљани ВордПресс хостинг пружа вам бесплатне дневне копије (са једним кликом враћања) ваших ВордПресс веб локација и интерактивних упутстава и видео записа о тренингу.

Постоје 4 ВордПресс плана са ГоДадди-ом. Основни план са једном веб страницом ВордПресс-а почиње од 3,99 УСД месечно, а програмер са највишим нивоом, програмер обрађује 5 веб локација и до 800 000 посетилаца за 13,99 УСД месечно. Прва два плана укључују ССЛ сертификат (вредност од 70 УСД). Као и код редовних хостинг планова, бесплатни домен је обезбеђен уговорима од дванаест месеци или више.

е-цоммерце решење. А2 хостинг и ГоДадди различито приступају е-трговини.

ГоДадди купује веб локацију, хостинг и КуицкЦарт (сопствену власничку корпу за куповину) уз месечну накнаду. Уз неограничене производе, сопствене купоне и могућност отварања продавнице на Фацебооку, ГоДадди обезбеђује све на једном месту за ваше комплетне потребе е-трговине..

А2 хостинг нема своје решење за е-трговину, али нуди партнерства путем подешавања у једном клику са врло популарним услугама е-трговине, укључујући Магнето, ОпенЦарт, ПрестаСхоп и АбантеЦарт. Овом методом морате парирати сами.

Сигурносне копије. Морамо само да кажемо унапред да, без обзира на то шта веб хостинг услуга обезбеђује сигурносне копије, и даље морате редовно да сами правите резервне копије. За сваки случај.

Међутим, ГоДадди и А2 хостинг пружају неке резервне услуге за вас.

А2 хостинг пружа Сервер Ревинд, програм за опоравак датотека, који је бесплатан са своја прва два плана. Сервер Ревинд периодично прави снимке ваше веб странице, али не и ваше базе података, и њима можете приступити са своје контролне табле.

ГоДадди наплаћује услуге сигурносних копија и обнављања. Уз накнаду, добијате аутоматску дневну израду сигурносних копија са постављеном количином података за складиштење података.

Хостинг Сецурити. Оба пружатеља услуга веб хостинга сигурност схватају изузетно озбиљно. ГоДадди уклања бригу због злонамјерног софтвера на вашој веб локацији нудећи СитеЛоцк уз месечну накнаду за скенирање ваше веб странице како би се идентификовао и уклонио злонамјерни софтвер. Такође можете да купите ССЛ сертификат да бисте осигурали заштиту осетљивих података унесених на вашу веб локацију.

А2 хостинг има бесплатну услугу сталне сигурности са свим својим плановима за хостинг. Заштита укључује надзор безбедности 24/7/365, скенирање вируса, двоструки фиревалл и остале заштите сервера. Треба приметити ХацкСцан, бесплатну заштиту која блокира хаке пре него што направе штету на веб страницама клијента. ССЛ сертификати су такође доступни за куповину.

Контролна табла. Ове веб хостинг услуге користе цПанел за подршку својим Линук корисницима, али сваки панел изгледа и ради другачије. А2 користи стандардни цПанел и његова навигација ће бити лако одабрати оне који су га већ упознали. ГоДадди је прилагодио стандардни цПанел; по изгледу и осећају да одговара ГоДадди стилу и корисници извештавају да је он добро распоређен и једноставан за навигацију.

Они који изаберу опцију Виндовс хостинга са ГоДадди-ом користе контролну таблу Один Плеск.

Мишљење о кључним значајкама ГоДадди и А2 хостинга

А2 хостинг овде надмашује ГоДадди због његових бесплатних функција, посебно резервних копија, израде веб локација и СКЛ база података. ГоДадди је ипак бољи за своје интегрисано решење за е-трговину.

Упоредите планове за веб хостинг и цене ГоДадди и А2 хостинга

Планови хостинга & Цене

Упоређени планови цена

Белешка: О ценама је увек тешко писати јер се цене подложно мењају, попусти се нуде редовно, а промо цене су добре само за почетни уговор, а затим се врате на, често много већу, редовну цену. Увек читајте фину штампу ради одређивања цена и имајте на уму да што је дуже уговор, мање су цене по месецу.

ГоДадди. ГоДадди нуди три Линук веб хостинг плана, Басиц, Делуке и Ултимате, а подразумевани уговор за сваки је 36 месеци.

Основна цена од 3,99 УСД месечно за попуст препоручује се за почетну веб страницу јер сте ограничени на само једну веб локацију и 100 адреса е-поште. Ако имате неколико веб локација, размислите о Делуке цени од 4,49 УСД месечно (дисконтна цена) са неограниченим веб локацијама и 500 адреса е-поште. Они који имају продавницу е-трговине или са веома густим прометом требали би погледати горњи план, Ултимате по цени од 7,99 УСД месечно. Сви планови долазе са неограниченом пропусном ширином и бесплатном доменом са уговором од 12 месеци или више.

Планови за веб хостинг за Виндовс са ГоДадди-ом су слични, али укључују различите бројеве база података СКЛ и МИСКЛ у сваки план. Економски план за једну веб страницу почиње са дисконтном ценом од 3,99 УСД месечно, а Делуке план са неограниченим веб локацијама, пропусним опсегом и складиштем долази од 4,59 УСД месечно (цена са попустом). Неограничене веб локације, складиштења, пропусни опсег и базе података доступни су са планом Ултимате по цени од 7,99 УСД месечно. Сви планови долазе са бесплатном доменом са годишњим (или дужим) уговором.

ГоДадди нуди ВПС, Цлоуд и наменске планове за веб хостинг путем Про одељка на својој веб локацији.

А2 хостинг. А2 хостинг такође има три Линук хостинг плана и слични су онима ГоДадди-ја. За једну веб локацију Лите кошта 3,92 долара месечно (уговор од 36 месеци) са 5 база података и 25 адреса е-поште. Свифт план од 4,90 долара месечно има неограничене веб странице, базе података и адресе е-поште. Турбо брзина, 20 пута бржа од нормалне, заштитни је знак Турбо плана на 9,31 УСД месечно, што долази и са А2 акцелератором на месту. Сви планови имају неограничено складиштење и сталну сигурност. А2 хостинг не нуди Виндовс хостинг.

А2 хостинг такође нуди ВПС и наменске Линук веб хостинг планове, са управљаним и неуправљаним опцијама за сваки.

повраћај новца. ГоДадди и А2 Хостинг имају поврат новца. Ако сте се пријавили или месечно у услузи ГоДадди, морате да захтевате поврат новца у року од 48 сати; са годишњим уговорима имате 45 дана да тражите новац назад. Морате да образложите свој захтев. Политика враћања новца на А2 хостинг није баш тако либерална. Имате само 30 дана да затражите повраћај новца; након овог периода добићете враћени про-оцењени износ.

Мишљење о одређивању цене хостинг планова

Као што се понекад дешава, када се узму у обзир дисконтне цене ГоДадди и А2 хостинг, то је кратак. Сличне су и њихове политике повраћаја новца.

Колико је једноставно користити ГоДадди и А2 хостинг

Лакоћа коришћења

Како лако се користи интерфејс

Контролна табла. Ако сте упознати са стандардним цПанел-ом, биће вам право код куће помоћу контролне табле А2 Хостинг-а, засноване на стандардном цПанелу. ГоДадди је узео стандардни цПанел и прилагодио не само како то изгледа, већ је додао прилагођене иконе; рецензије корисника су изузетно позитивне у вези ових промена.

Инсталацијом једним кликом. ГоДадди обезбеђује инсталацију у 1 клику за преко 125 апликација за своје Линук кориснике и за преко 50 апликација за претплатнике на Виндовс хостингу. Међутим, не постоји листа свих ових апликација на веб локацији. Постоји такође подешавање за 1 клик за домене који су регистровани од стране ГоДадди. А2 хостинг такође нуди подешавање од 1 клика за популарне апликације, укључујући ВордПресс теме и додатке, као и за решења за е-трговину са којима је партнер..

Навигација веб страницама. Изузетно је лако пронаћи информације на веб локацији А2 хостинга. Нарочито је упоређивање свих карактеристика свих планова јасно и чисто доступно у табели на једној страници. Супротно томе, веб локација ГоДадди је скупљана и морате да прођете кроз неколико екрана да бисте сазнали све информације о плановима.

Мишљење о лакоћи употребе

ГоДадди преузима водећу улогу овде због своје једноставне прилагодбе стандардног интерфејса цПанел, као и броја апликација које су доступне у 1 клику..

Подршка ГоДадди и А2 хостинга

Техничка и корисничка подршка

Упоређивање корисничке подршке

Корисничка подршка једна је од карактеристика веб хостинга о којој не размишљате док вам не затреба – а тада она постаје витално важна.

ГоДадди. Постоје само два начина да се обратите корисничкој подршци ГоДадди – телефонирање њима или коришћење њихове опције за ћаскање уживо. А телефонски број није бесплатан, тако да плаћате време чекања. Сво особље за подршку компаније ГоДадди налази се у Аризони и Ајови, Сједињене Државе.

Рецензенти кажу да је квалитет услуге за кориснике генерално висок, са најбољим резултатима за једноставне и једноставне упите. Такође можете пронаћи информације у бази знања ГоДадди-а или погледати њихове видео туторијале.

А2 хостинг. А2 хостинг има Гуру Црев са седиштем у САД који ће вас подржати, а сви су стручњаци или програмери сами. Гуру Црев можете контактирати телефоном, е-поштом, подношењем карте или ливе цхат-ом, 24/7/365. Приоритетна подршка за бржи одговор на карту доступна је уз месечну накнаду. Рецензенти су одушевљени квалитетом корисничке услуге од А2 Хостинг, а компанија је добила оцену А + од бољег Бизнис бироа у јануару 2015. године..

Мишљење о корисничкој подршци

Корисничка подршка А2 Хостинг је лако доступна од оне ГоДадди и добила је много више признања и за знање и за љубазност..

Корисничке рецензије ГоДадди и А2 хостинга

Кориснички прегледи

Упоређивање рецензија корисника

Белешка: Рецензије купаца дају само један део слике било које услуге веб хостинга – али тај део је прича изнутра. Ако имате на уму да увек има више негативних критика него позитивних, критике купаца су врло корисне за препознавање проблема који људи имају, као и шта им се посебно свиђа код пружаоца услуга.

Негативне критике за ГоДадди и А2 хостинг

ГоДадди. Већина негативних критика за ГоДадди била је током дужег периода застоја и проблема са „веб локацијама није доступна“, као и ограниченим начинима да се досегне понекад упитна корисничка подршка. Поред тога, људи су узели изузетак од прилично тешких техника надоградње на веб локацији ГоДадди.

А2 хостинг. Жалбе на А2 Хостинг центар због недостатка бесплатне телефонске подршке изван Сједињених Држава и потешкоћа у постизању подршке за наплату када људи желе отказати своје уговоре.

Позитивне критике за ГоДадди и А2 хостинг

ГоДадди. ГоДадди има добре критике од људи који желе основну веб страницу и имају ограничен посао са компанијом. Људи сматрају да су његове цене конкурентним и воле да је то све на мрежи за брзо постављање веб странице и његово покретање.

А2 хостинг. Без сумње, А2 Хостинг добија одушевљене критике за корисничку подршку, како због љубазности, тако и због знања свог тима за подршку. Људи такође воле брзину ССД сервера и јасне и једноставне цене планова.

Мишљење о рецензијама корисника

Рецензије А2 хостинга позитивније су и мање негативне него рецензије ГоДадди-а. Врло позитивне критике за корисничку подршку А2 Хостинг показују колико добро поступа са својим претплатницима.

Закључак о поређењу ГоДадди и А2 хостинга

Који је хостинг најбоље за вас?

Избор најбоље платформе

Обе ове хостинг компаније имају своје предности и мане.

Разлози ГоДадди-а због А2 хостинга:

 • Практична куповина на једном месту за све потребе ваше веб странице
 • Велика основана компанија са доказаним искуством
 • Доступан је веб хостинг за Виндовс
 • Соба за раст са доступним професионалним хостинг пакетима
 • Опсежна листа инсталација од 1 клика
 • Интегрисани пакет е-трговине

Разлози да одаберете А2 хостинг преко ГоДадди-а

 • Одлична корисничка подршка
 • Брза времена учитавања веб страница
 • Опсежан сигурносни пакет је бесплатан са свим плановима
 • Бесплатни градитељ веб локација
 • ВордПресс функција за убрзање ради практичности, брзине и сигурности

А2 хостинг је погодан за оне који тек почињу у свету изградње веб страница и претпостављају да ће им требати нека подршка од компаније за веб хостинг. На другом крају скале, Турбо план би био занимљив онима којима је брзина веб странице од пресудне важности.

ГоДадди-ов пакет домена, градитељ веб страница и хостинг ће се свидети почетнику који жели све на једном месту, иако неке од ових функција долазе уз додатни трошак.

За клијенте е-трговине, то је избацивање: интегрисани пакет ГоДадди-а са њиховом власничком кошарицом у односу на А2 Хостинг-ов линк од 1 клика до неких од најпопуларнијих решења за е-трговину..

И А2 хостинг и ГоДадди су добре опције као веб хостинг провајдери; Међутим, ако ниједно од ових не одговара вашим потребама, погледајте ИнМотион Хостинг, компанију која је стекла солидну репутацију као сјајан веб домаћин за предузећа. Можете искористити његову 90-дневну гаранцију поврата новца за истраживање свих 300+ апликација које су доступне у инсталацијској библиотеци за 1 клик.

Имате ли каквих питања о ГоДадди или А2 хостингу? Да ли сте имали искуства са неким провајдером веб услуга или сте одлучили да идете са неком другом фирмом? Оставите своје коментаре и јавите нам се.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map