48 најбољих блогова о веб дизајну Сви веб дизајнери и програмери морају их пратити

Тражите начине да унаприједите своју игру када је у питању развој и дизајн веб страница? Неки од најбољих светских стручњака нуде бесплатне савете и примере. Савет је лако наћи. Они то објављују на својим блоговима.


Али, ко је најбољи? Претражили смо вас. Ево листе најбољих 50 блогова за веб дизајнере и програмере. Рећи ћемо вам шта свако чини невероватним ресурсом. Пронаћи ћете и наше понуде за 3 чланака који морају прочитати.

1. спецкибои

Написао: Паул Андрев и његов тим

спецкибои

Шта ћете пронаћи: Блог у стилу часописа препун туторијала, техника и ресурса. Постови покривају веб дизајн и развој, графички дизајн и оглашавање. Сарадници бирају своје омиљене стилове дизајнирања и рећи вам зашто. Користите ако видите шта је тренутно у тренду за дизајн веб страница.

Прочитаћете о технологијама које стоје иза тога. Чланци су написани за слободног веб дизајнера на уму. Ако вам се свиђа што читате, претплатите се на недељни билтен блога. Ово је скуп корисних алата и чланака из дизајнерске заједнице.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @спецкибои

2. Шест ревизија

Шест ревизија

Написао: Јацоб Губе

Шта ћете пронаћи: Не дозволите да вас завара минималистички дизајн са основним списком наслова на почетној страници. Чланци су богати графиком када ускочите унутра. Јаков и аутори поштанских поступака мешају га са чланцима, водичима и водичима. Падајући мени на индексној страници води вас до главних категорија. Можете добро доћи до онога што желите да прочитате. Не превидите то Фреебиес одељак. То је ризница корисних дизајнерских елемената.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @сикреитионс

3. А Лист Апарт

А Лист Апарт

Написао:Л. Јеффреи Зелдман и његови тим
Шта ћете пронаћи:За добар блог потребан је глас, али тај глас не треба претерано заносити. Ова веб локација је нашла слатко место. Почео је као листа слања 1997. године и прешао је на веб страницу следеће године. Интелигентни и забавни чланци фокусирају се на стандарде и најбољу праксу.

Постоји 6 главних тематских категорија. Свака је даље подељена у подкатегорије. Уважићете помоћ. Постоји преко 1.750 чланака. Они се крећу од тешких техничких савета до предлога за поновно стварање креативности.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@алистапарт

4. СитеПоинт

СитеПоинт

Написао:Марк Харботтле и Матт Мицкиевицз, и њихови тим.

Шта ћете наћиПреко 30 људи ради на томе да вам донесе садржај који ћете наћи на овој веб локацији. Они су професионални програмери веб локација, дизајнери и програмери. Дочекани сте плочицом тренутних тема. Водоравна трака преко врха помаже вам да дођете до одређених категорија предмета.

Кликните на категорију, а испод се појављује поткатегорија. Прво крените овде ако сте предузетник који жели продубити своје разумевање дизајна и развоја веб локација. Веб локација нуди хиљаде видео туторијала и е-књига за чланарину.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@ситепоинтдотцом

5. Депот за веб ресурсе

Депот за веб ресурсе

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Ово је колекција углавном бесплатних ресурса за дизајн и развој веб локација. Покренуо га је 2007. године Умут Мухаддисоглу. Предао га је Бреду Ваиланду, који такође води ДесигнМ. Веб локација није толико блог колико је популарна интернетска дестинација за све ствари бесплатне.

Неки од чланака имају кратак увод. Већина вас ипак води право на ресурс. Преко 800.000 посетилаца месечно овде тражи инспирацију. Претражите по категоријама или погледајте шта је у току.

Чланци које морају прочитати:

6. Лине25

Лине25

Написао:Игги

Шта ћете пронаћи:једна особа његује овај блог. Има добро око за примере и вежбе које ће вам помоћи да научите нове технике. Постоје три главне категорије. Тхе Чланци категорија нуди осврте на трендове веб дизајна. Постоје и интервјуи са гуруима веб дизајна.

Тхе Инспирација категорија садржи „сајт недеље“, који се често заснива на теми или стилу. Тхе Туториали категорија испуњава своје име, уз пуно помоћи за ВордПресс кориснике.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @ лине25блог

7. Смасхинг Магазине

Смасхинг Магазине

Написао: Витали Фриедман

Шта ћете пронаћи:Придружите се преко 181.000 људи који су се пријавили на невслеттер. Затим обилазите свеобухватну колекцију дизајнерских ресурса на овој веб локацији. Постоји 6 главних категорија, а свака има кустоса. Добићете савете, трикове и идеје за Кодирање.

Научите принципе веб дизајна и откријте инспиративне примере у дизајну. Пратите нове праксе у Мобиле. Учите на водичима или искористите бесплатне ресурсе Графика. Будите у току са најбољим праксама за УКС Десигн. Постоји чак и категорија за ВордПресс.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @смасхингмаг

8. Тхе Нект Веб

Тхе Нект Веб

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Ово је једно од највећих свјетских онлине издања. Пронаћи ћете најновије вести о веб дизајну и развоју, али теме превазилазе даље. Тхе Цреативе категорија нуди корисну колекцију чланака о веб дизајну и развоју.

Такође ћете пронаћи приче о новим покретањима и ажурирањима софтвера у Лансирање категорија. И, знате шта кажу о свим радовима, а не о представи. Када је време за паузу, пријеђите на Одвратити пажњу.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @ТхеНектВеб

9. Цреативе Блок

Цреативе Блок

Написао: Дан Оливер и његови тим

Шта ћете пронаћи: Увиди, креативни савети и инспирација обилују на овој веб локацији. Пронаћи ћете и чланке о 3Д приказивању, аудио-визуелним производима и брендирању. Ако само тражите дизајн веб страница или помоћ у развоју, останите у главна категорија.

Прикупља најновије постове за вас, са најновијим на врху. Цреативе Блок је део пројекта Футуре Гроуп. Такође има веб сајтове за музику, забаву и технологију са седиштем у Великој Британији.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @ЦреативеБлок

10. Хонгкиат

Хонгкиат

Написао: Хонгкиат Лим и његови тим

Шта ћете пронаћи: Ова веб локација је омиљена за дизајнере, блогере и програмере. Редакцијски тим његује врхунску колекцију савета, трикова, туторијала и алата. Такође постоји одговарајући баланс чланака о гадгетима, апликацијама и новој технологији.

Хоризонтална навигација на врху веб локације приступа главним категоријама веб локације. Ваш примарни интерес ће бити Дизајн / развој. Ако сте заузети, пријавите се за свакодневну пошту.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @хонгкиат

11. Десигн Схацк

Десигн Схацк

Написао: Давид Апплеиард и његови тим

Шта ћете пронаћи: Учење дизајнирања и развоја веб локација помаже вам када стекнете инспирацију. То је оно што овај блог најбоље ради. То је излог за дизајн. Чланци вас уче техникама тако да можете учинити исту ствар на веб локацији.

Две главне категорије воде вас у колекције примера дизајна. Тхе Галерија. Ако сте заузети, пријавите се за дневну адресу е-поште.категорија вам омогућава да одаберете главну боју коју желите да видите у претрази. Најновије постове ћете пронаћи испод Чланци категорија.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @десигнсхацк

12. ДЕСИГНТаки

ДЕСИГНТаки

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Ова веб страница је заслужила велике похвале више од посетилаца. Магазин Форбес назива га једним од топ 5 места за праћење креативности и дизајна. Садржај који ћете пронаћи је више од чланака о дизајну и развоју веб локација.

Можда вам неће изабрати врхунски ресурс, али никада вас неће изневерити. Најбољи начин да пронађете најновије чланке о дизајну и развоју веб локација је коришћење функције претраживања. То је на врху странице.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @десигнтаки

13. Давид Валсх

Давид Валсх

Написао:Давид Валсх

Шта ћете пронаћи:Давид Валсх је блогер, предавач и програмер за веб. Софтверски инжењер са 30-так нешто долази из Мадисон-а, Висцонсин. Свој блог користи за дистрибуцију информација и водича о развоју веб локација. Давидови чланци неће вам много помоћи у дизајну.

Али његово писање о техничкој страни веб локација је лако разумети. Субјекти спадају у широке категорије, али он је све индексирао. Можете покренути претрагу на врху главне странице да бисте видели је ли написао нешто о чему вас занима.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @давидвалсхблог

14. Еновато Тутс+

Еновато Тутс +

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Ово је само једно од подручја Еновата, које је водеће тржиште креативних средстава. Интернетска заједница од преко 6 милиона људи доприноси екосистему Еновато. Подручје Тутс + садржи библиотеку са више од 21 000 бесплатних туторијала.

Само је преко 700 видео курсева. Најбоље место за проналажење помоћи за веб дизајн и развој је креирање ка комплетан индекс. Потребан је приступ целој библиотеци упис за бесплатно пробно време.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @тутсплус

15. ОнеЕктраПикел

ОнеЕктраПикел

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Ова веб страница је из Сингапура. Особље сакупља и дели корисне савете, водиче и ресурсе. Они себе сматрају „дигиталним игралиштем“. Схватићете зашто са мало истраживања. Оквир на врху главне странице приказује вам чланке који су сада у тренду.

Падајући мени у горњем левом углу нуди згодан начин за навигацију. Употријебите га за проналажење одређених подручја интереса. ОКСП није великодушан са бесплатним као други сајтови. То је зато што им је циљ квалитета.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@онектрапикел

16. Стојанов пхпиед

Стојанов пхпиед

Написао:Стоиан Стефанов

Шта ћете пронаћи:Погледајте ову веб страницу за увид и изворе за развој веб локација. Добићете информације од квалификованог стручњака. Стојан је аутор 4 књиге. Једна ствар коју на овом блогу нећете наћи је пуно графике. То је зато што се Стоиан бави шифром.

Пронаћи ћете корисне примере кода који ћете користити за израду веб странице. Он није плодан постер, али чак су и његови чланци из претходних година још увек корисни.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@стоианстефанов

17. ВебАпперс

ВебАпперс

Написао:Раи Цхеунг

Шта ћете пронаћи:Креатор ове веб странице има добру поента. Постоје стотине хиљада ресурса на мрежи. Ко има времена да погледа? Он и његови сарадници бирају оно за шта верују да су најбољи ресурси. Пронаћи ћете сортирану колекцију бесплатних икона, фотографија са сликама и фонтова.

Открићете и Јавасцрипт и Ајак компоненте, као и додатке за веб локације. На десној страни главне странице потражите таблице које приказују категорије и теме.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @вебапперс

18. Дизајнирајте свој пут

Дизајнирајте свој пут

Написао:Богдан Санду

Шта ћете пронаћи:Дизајн веб страница је Богданова страст. О томе пише овде на свом блогу. Он користи једноставан и директан језик да би изразио своје становиште. Богдан разбија своје постове у 5 категорија у навигацијској траци при врху главне странице. У наставку погледајте његове најновије постове.

Када дели ресурс, Богдан треба времена да објасни зашто, и даје примере како то можете користити. Можете се претплатити на његово недељно ажурирање е-поште.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @боогиесбц

19. Кућица на дрвету

Кућица на дрвету

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Оснивачи ове веб странице сматрају да би технолошка едукација требала бити доступна свима. Нуди преко 220 онлајн курсева. Потпуни приступ веб страници узима плаћено чланство, али можете се пријавити за бесплатно 7-дневно пробно време.

Пређите од нула знања до стварања комплетне веб странице са овом едукативном веб страницом. Такође постоји садржаја за стручњаке који желе да своју вештину подигну на нови ниво. Погледајте курс библиотека за онлине часове који одговарају вашим потребама.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @кућица на дрвету

20. Вебмонкеи

Вебмонкеи

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Ово је Ожичено подружница веб локације. Приче о дизајну и развоју веб локација проналазе свој пут до Вебмонкеи-а. Четири главне категорије додатно се рашчлањују да вас усмере на чланке. Одељак у близини врха, на десној страни главне странице, садржи горње одабире.

Упутите се на категорију Референце за корисну колекцију ресурса. Они су створени да вам омогуће да исечете и залепите код који вам је потребан за веб локацију.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@вебмонкеи

21. 24 начина

24 начина

Написао: Древ МцЛеллан и вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Ваш први утисак о овом блогу могао би бити: „Нема ништа актуелно!“ 24 начина објављује само 24 дана сваке године. Древ МцЛеллан започео је ову годишњу традицију још 2005. године. Одлучио је да блогира оно што он назива „адвентски календар за веб геекове“.

Током 24 дана сваког децембра, на блогу се налази свакодневни пост о веб дизајну и развоју. Све што нађете има датум претходне године. Они су предвиђања за наредну годину. Приступите менију који се може савити у горњем десном углу да бисте видели мени архива.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@ 24ваис

22. еЈохн

еЈохн

Написао: Јохн Ресиг

Шта ћете пронаћи:Ово би могао бити Џанов лични блог, али све се односи на развој веб локација. Инжењер је хКхан Академија и творац јКуери ЈаваСцрипт библиотека. Јохн је написао две књиге. Про ЈаваСцрипт технике и Тајне ЈаваСцрипт Ниња.

Најбољи начин да цените ресурсе на овој веб локацији је да се крећете кроз постове. То је такође једини начин. Јохн не нуди категорије тема или функцију претраге. Можете видети шта још мисли ако пређете на његово Насловна страна.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@јересиг

23. ФРОМДЕВ

ФРОМДЕВ

Написао: Сацхин

Шта ћете пронаћи:Ово је још један лични блог. Сацхин каже да је разлог због којег блогира дијели знање са колегама програмерима. Ваша награда је збирка чланака са везама до других извора. Сацхин ће одговорити ако оставите коментар о посту. Категорије предмета рађају падајуће меније.

На главној страници постоји одељак на коме можете видети који чланци привлаче пажњу. Ако кренете у авантуру, користите то Изненадите ме линк.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@ФромДев

24. вигет

вигет

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Вигет блог је гдје тим тима програмера и дизајнера веб страница дијели своју мудрост. Постоји велики тим који прави вигет, тако да чланци нуде широк спектар информација. Веб локација их ставља у 5 главних категорија.

Најновији постови се појављују на насловној страни. Сваки чланак завршава предложеним линком да бисте прочитали више о теми. Ако уживате у посту, наћи ћете и везу до аутора више.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @вигет

25. Веб Дизајнерски зид

Веб Дизајнерски зид

Написао:Ницк Ла

Шта ћете пронаћи:Ницк није плодан блогер. То је вероватно зато што Ницк такође трчи Н.Десигн Студио, Тхемифи, ИцонДоцк, и Најбоља веб галерија. Када он објави ажурирање на зиду веб дизајнера, све се односи на дизајн веб страница. То је корисно складиште туторијала и идеја за инспирацију.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @ницкла

26. Дигитална телепатија

Дигитална телепатија

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: Стилисх! То је једна реч која сажима блог овог производа и фирме за дизајн компанија УКС. Оно што су дизајнери научили је оно што омогућава постављање и функцију блога. Сваки пост ће вас едуковати и инспирисати. Све је у једноставним решењима сложених проблема.

Много се може научити од дигиталне телепатије. Категорије вам помажу да пронађете одређене теме. Истражите шта Дигитална Телепатија назива „Листа за читање“. То је њихова препорука главних постова.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @дтелепатхи

27. Десигнрфик

Десигнрфик

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: Све је у питању дељења за ову групу аутора блога. Њихов циљ је стварање заједнице која је мање себична у погледу дизајна. Сваки је пост промишљена помоћ технике и инспирације. Није изненађујуће да Инспирација категорија има највише садржаја.

Тхе Понуде категорија има више од понуде за софтвер за дизајн и развој веб локација. Крените тамо да видите шта је гееки и ново. Подручје на десној страни главне странице приказује вам шта је у току.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@Десигнрфик

28. Веб Дизајн књига

Веб Дизајн књига

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: Ова веб локација која се користи на блогу нуди врхунске вести и прегледе алата за дизајн и развој веб страница. Иако су неки постови промоције, Коментара категорија нуди искрене процене софтвера. Можете пронаћи предности и недостатке ЦМС-а у вашем ужем избору.

Тхе Подкатегорија алата даје вам закључак о томе шта програмери користе да би остали продуктивни. Идите до Подкатегорија портфеља када вам треба дизајнерска инспирација.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@вебдесигнледгер

29. Вебдесигнер Депот

Вебдесигнер Депот

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: На овој веб страници ствари постају све веће и боље. Блог се некада фокусирао на вести, технике и ресурсе веб дизајна. Сада је проширен на свеобухватно чвориште садржаја. Скоро 750 000 претплатника креће овдје да пронађе алате, најаве производа и пуно бесплатних.

Дођите до дизајнираног и развојног садржаја с главном везом категорије Блог на врху. Фреебиес су поред ње. Веб Дизајнер веб локација има велику видеотека интервјуа, конференцијских разговора и туторијала.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@ДесигнерДепот

30. Цреативе Оверфлов

Цреативе Оверфлов

Написао:Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: „Креатив“ је део његовог назива. Ова веб локација више се нагиње дизајнерској страни ствари. Главна имена на терену деле савете у корисним чланцима. Постоји велика Туториали категорија. Пронаћи ћете детаљне смернице за креирање визуелне магије за своју веб локацију.

Идите до Арцхивес да пронађете нешто што не можете да пронађете. Цреативе Оверфлов задржава све поклони на једном месту. Они су одвојени од фреебиес.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@цреативеофблог

31. ЈУСТ Цреативе

ЈУСТ Цреативе

Написао: Јацоб Цасс

Шта ћете пронаћи:Оснивач ЈУСТ Цреативе користи свој лични блог да би разговарао о дизајну веб страница. Објављује се док путује светом као дигитални номад. Пронаћи ћете неколико чланака о развоју веб локација.

Али запамтите да је Јацоб дизајнер. Зна о чему прича. Јаков је освојио многе награде за дизајн. Не користи категорије за кретање кроз своје постове. Ваша најбоља опција је да користите прозор за претрагу да бисте пронашли предмете.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@јустцреативе

32. Ванделаи Десигн

Ванделаи Десигн

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: Потребни су прави алати за постизање успеха. Ова дизајнерска група користи своје постове на блогу за едукацију и информисање. Постови деле вести и трендове у дизајну. Веб локација такође садржи хиљаде дизајнерских графика. Многи, али не сви, су бесплатни.

Ако вам је потребна тема за ВордПресс, ово би могла бити веб локација коју сте се надали. Они имају бесплатна преузимања. Најновији постови представљају се у облику плочица на главној страници.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @ВанделаиДесигн

33. Швицарска Мисс

Швицарска Мисс

Написао: Тина Ротх Еисенберг

Шта ћете пронаћи: Тина је на овом блогу доприносила од 2005. године. За њу је започела као визуелна архива, али прерасла је у популарни часопис за дизајн на мрежи. Веб локација добија преко милион јединствених посетилаца месечно. Тина не користи категорије као што то раде други веб сајтови за дизајн и развој.

Има филтер на врху главне странице. Корисно је упознати како приступа предметима. Желите да користите њен прозор за претрагу да бисте пронашли одређене теме.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @свиссмисс

34. инстантСхифт

инстантСхифт

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: Једини проблем који бисте могли имати са овом веб страницом је одлучивање где започети. Постоји стално додавање нових ресурса. Добра вест је да се на врху налази трака за навигацију са категоријама која вас креће у правом смеру.

Ако не можете да пронађете нешто, главу овде да бисте пронашли тренутне активне категорије. Пронаћи ћете и популарне ознаке које се користе за класификацију чланака. Везе ће филтрирати постове уместо вас. Сарадници на овој веб страници имају афинитет за ВордПресс. Открићете ово категорија препуна чланака.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @инстантсхифт

35. Са севера

Са севера

Написао: Даниел Нелсон

Шта ћете пронаћи: Данијелов блог покрива и промовише надахњујуће креативце из целог света. На њему је од 2009. Главна страница веб странице поздравља вас плочицама са његовим недавним постовима. Навигација са падајућом категоријом преко врха води вас до одређених тема.

Даниел се не луди због своје везе са ресурсима. Такође је транспарентан. Ако је то придружена веза, он ће је означити као такву. Још једна корисна збирка линкова до његових постова налази се при дну главне странице.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @фромупнортх

36. ДесигнМ.аг

ДесигнМ.аг

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: Веб локација покрива дизајн, са доприносима из целог света. Ту је и галерија дизајна. Остале веб странице можда би покушале да вас импресионирају количином. ДесигнМ.аг преферира да се смањи тамо и пружи квалитет.

Чланка је мало, али су темељни. Дизајнери ће ценити главну страницу веб странице. Интелигентно користи вишебојне мешавине за истицање недавних постова.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @ДесигнМагТвеетс

37. Упутство за дизајн

Упутство за дизајн

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: Шест ревизија Оснивач Јацоб Губе започео је ову веб страницу са својим братом Исаацом Губеом. Имају јаку базу редовних сарадника. Постоје туторијали и прегледи. Чланци приступају темама на основним нивоима. Ово је добар ресурс ако тек почињете.

Многи су чланци туторијали. Образовање је јака тема за браћу. Веб локација Ресурс категорија нуди алате за дизајн који укључују чак и једноставна упутства.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @десигнинструцт

38. Десигн Енви

Десигн Енви

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Ова веб локација представља колекцију идеја за дизајн. Курирали су га чланови Професионално удружење дизајна (АИГА). Другачији сарадник креира дневне постове блога сваке недеље.

Посетиоци веб локација могу да читају објаве и гласају за њихово промовисање. Овде нећете наћи уџбенике или ресурсе. Пронаћи ћете сјајне концепте дизајна. Десигн Енви визуелна је гозба намијењена инспирацији.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @АИГАдесигн

39. Давид Аиреи

Давид Аиреи

Написао: Давид Аиреи

Шта ћете пронаћи:Давидов лични блог говори о животу дизајнера, погодили сте. Као и многи блогови ове природе, не постоји навигација за проналажење тема или категорија. Позвани сте да лутате заједно са Давидом док он говори о дизајну.

Понекад је то преглед. Други пут је увид. Укључио је неколико веза на изворе. Морат ћете их потражити. Вреди их пронаћи.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @ДавидАиреи

40. Споон Грапхицс

Споон Грапхицс

Написао: Цхрис Споонер

Шта ћете пронаћи:Цхрис се држи свог три личног блога само три ствари. Он објављује туторијали који вам показују како да креирате дизајн и специјалне ефекте које дели. Он нуди фреебиес да би вам помогао да будете продуктивнији. И, пише чланци објаснити теорију која стоји иза различитих креативних жанрова.

Неки од његових туторијала су видео снимци. Ухватио их је у засебна категорија. Неки од његових ресурса захтевају: плаћено чланство. Цхрис је на свом блогу објавио од 2007. Постоји огромно архива.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @цхрисспоонер

41. Цодропс

Цодропс

Написао: Маноела ИИиц и Педро Ботелхо, и њихови тим

Шта ћете пронаћи:Маноела и Педро сматрају да свакога дана требате померити границе веб локације. Они траже иновативне идеје, а онда их претварају у постове. Пронаћи ћете трендове и технике у чланцима. Ако је у питању техника, наћи ћете уџбеник који иде уз њу.

Резултат је узбудљива мешавина ресурса за дизајн и развој веб локација. Цодропс радије назива своје бесплатне шаблоне веб страница “Нацрти.”Такође пакују повезане ресурсе у области која се зове”Колективно.“

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @цодропс

42. УКС Боотх

УКС Боотх

Написао: Маттхев Каммерер и Давид Леггетт, и њихови тим

Шта ћете пронаћи:Ова веб локација има једно фокусирање. Објављује чланке о корисничком искуству (УКС). Ниво писања садржаја је за оне који имају мало позадине о теми. Научићете основе и открићете најбоље праксе. 9 категорија обухваћа све обухваћене теме.

Обојени су бојама и доступни су из неколико области на веб локацији. Индекс вам даје пуну листу чланака. Добар УКС веб сајт је пресудан. Ова веб локација је златна информација.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @цодропс

43. десигнмодо

десигнмодо

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:„Модо“ је италијанска и шпанска реч за „метод“. Филозофија веб странице је да постоји „метода“ за звучан дизајн. Чланци које деле са вама то одражавају. Користите навигацију на врху главне странице да бисте прешли на категорију која вас занима. Десигнмодо такође ради на онлине продавница. Наћи ћете комплетне пакете на направите своју веб страницу.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@Десигнмодо

44. Цо.Десигн

Цо.Десигн

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Фаст Цомпани поседује ову веб страницу. Они су водећи светски бренд за пословне медије. Цо.Десигн је изданак где ћете пронаћи вести о дизајну и развоју веб локација. Фаст Цомпани се не плаши да буде контроверзна. Аутори блогова говоре своје мишљење. Има пуно тога за научити, а енергетски изглед веб странице ће вас забављати.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@ФастЦоДесигн

45. Моз

Моз

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи:Основна делатност компаније је оптимизација за претраживаче. Већина Моз блога говори о СЕО-у. Али, постоји посебно подручје посвећено дизајнирању и развоју веб страница. Чланци истражују предмете са целовитошћу које је тешко наћи другде. Они су испуњени графиком и линковима до више примера.

На крају сваког поста налази се листа сличних Мозових поступака. Наставите када исцрпите категорију Дизајн. Остало ће вам такође помоћи да побољшате своју веб страницу.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@Моз

46. 1ствебдесигнер

1ствебдесигнер

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: А група професионалних дизајнера покреће ову веб локацију. Они су такође одговорни за Тхемецо ВордПресс тема. Блогери дијеле своје знање и вјештине у покретању низа постова. Чланци нису категорисани, али обавезни прозор за претрагу налази се на врху главне странице.

Водичи вам говоре о потребним вештинама и колико времена ће вам требати да бисте је испунили. Ако сте велики на списковима, тешко је наћи блог који садржи мање од 50 извора за тему. Многи укључују 200 или више.

Чланци које морају прочитати:

Пратити:@ 1ствебдесигнер

47. Трипвире Магазине

Трипвире Магазине

Написао: Ларс Враа и вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: Ако верујете да никада не треба да престанете да побољшавате своју веб страницу, овај блог је ваш нови најбољи пријатељ. Сарадници се слажу да је побољшање веб странице бескрајан задатак. Они пружају савете за дизајн и програмере и за почетнике и за стручњаке.

Ларс омогућава читаоцима да гласају о постовима. Затим истакните најпопуларније чланке на главној страници. Истражите предмете у слободно вријеме користећи навигацијску траку категорије на врху.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @трипвиремаг

48. Вебсите Магазине

Трипвире Магазине

Написао: Вишеструки сарадници

Шта ћете пронаћи: Веб је визуелни медиј. Слике су све. Овај блог је збирка чланака о томе како да ваш вебсајт изгледа најбоље. Нека веб магазин постане редовна посета ако вам је кратко време и желите да уђете и изађете из теме за неколико минута.

Ресурси сајта превазилазе дизајн и развој. Свака област је постављена као канал. Вертикална навигација за то налази се на главној страници с десне стране.

Чланци које морају прочитати:

Пратити: @ВебситеМагазине

Потребан је Блоггер

Најбоље информације о блогању долазе од људи који воде успјешне блогове. Блогери су великодушни. Уживају у дељењу дела за њих и желе да виде да то ради за вас.

Блогови су интерактивни. Повратне информације и коментари подстичу њихов успех. Обавезно пустите овим власницима блогова да вам се допадају или користите нешто што су објавили.

Постоји још један последњи корак. Плати напријед. Шта сте научили да можете да делите са другим блогерима?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map