Топ 48 блогове за уеб дизайн Всички уеб дизайнери и разработчици трябва да следват

Търсите начини за надграждане на вашата игра, когато става въпрос за разработване и проектиране на уебсайтове? Някои от най-добрите световни експерти предлагат безплатни съвети и примери. Съветът е лесен за намиране. Те го публикуват в своите блогове.


Но кой е най-добрият? Извършихме търсенето на вас. Ето списък с топ 50 блогове за уеб дизайнери и разработчици. Ще ви кажем какво прави всеки един страхотен ресурс. Ще намерите и нашите снимки за 3 задължително прочетени статии.

1. speckyboy

Написано от: Пол Андрю и неговият екип

speckyboy

Какво ще намерите: Блог в стил списание, пълен с уроци, техники и ресурси. Постове обхващат уеб дизайн и разработка, графичен дизайн и реклама. Авторите избират любимите си стилове на дизайн и ви казват защо. Вие се възползвате, като видите какво е тенденция в момента за дизайна на уебсайтове.

Ще прочетете за технологиите зад него. Статиите са написани за уеб дизайнера на свободна практика. Ако харесвате прочетеното, абонирайте се за седмичния бюлетин на блога. Това е набор от полезни инструменти и статии от дизайнерската общност.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @speckyboy

2. Шест ревизии

Шест ревизии

Написано от: Яков Губе

Какво ще намерите: Не позволявайте на минималистичен дизайн с основен списък от заглавия на началната страница да ви заблуди. Статиите са богати на графика, когато скочите вътре. Яков и писатели на гост публикации го смесват със статии, ръководства и ръководства. Появяващото се меню на страницата с индекси ще ви отведе до основните категории. Можете да получите право на това, което искате да прочетете. Не пренебрегвайте Freebies секция. Това е съкровищница от използваеми дизайнерски елементи.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @sixrevisions

3. A List Apart

A List Apart

Написано от:Л. Джефри Зелдман и неговите екип
Какво ще намерите:Добрият блог има нужда от глас, но този глас не трябва да бъде прекалено самоуверен. Този уебсайт е намерил сладкото място. Той започва като пощенски списък през 1997 г. и преминава към уебсайт на следващата година. Интелигентните и забавни статии се фокусират върху стандартите и най-добрите практики.

Има 6 основни категории теми. Всяка от тях е допълнително разделена на подкатегории. Ще оцените помощта. Има над 1750 статии. Те варират от твърди технически съвети до предложения за възстановяване на креативността.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@alistapart

4. SitePoint

SitePoint

Написано от:Марк Харботъл и Мат Мицкевич, и техните екип.

Какво ще намеритеНад 30 души работят, за да ви пренесат съдържанието, което ще намерите на този уебсайт. Те са професионални разработчици на уебсайтове, дизайнери и програмисти. Посрещнати сте с плочка от текущи теми. Хоризонтална лента в горната част ви помага да стигнете до определени категории теми.

Кликнете върху категория и под нея се появява подкатегория. Насочете се първо тук, ако сте предприемач, който желае да задълбочите разбирането си за дизайна и разработката на уебсайтове. Уебсайтът предлага хиляди видео уроци и електронни книги за членска такса.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@sitepointdotcom

5. Депо за уеб ресурси

Депо за уеб ресурси

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите:Това е колекция от най-вече безплатни ресурси за дизайн и разработка на уебсайтове. Той е стартиран през 2007 г. от Umut Muhaddisoglu. Той го предаде на Брад Уейланд, който също ръководи DesignM. Уебсайтът не е толкова блог, колкото популярна онлайн дестинация за всички неща, които са безплатни.

Някои от статиите имат кратко въведение. Повечето обаче ви насочват към ресурса. Над 800 000 посетители месечно търсят тук вдъхновение. Търсете по категории или вижте каква е тенденцията.

Трябва да прочетете статии:

6. Line25

Line25

Написано от:Иги

Какво ще намерите:един човек лекува този блог. Той има добро око за примери и уроци, за да ви помогне да научите нови техники. Има три основни категории. Най- статии категория предлага отзиви за тенденциите в уеб дизайна. Има и интервюта с гурута на уеб дизайн.

Най- вдъхновение категорията включва „сайт на седмицата“, който често се основава на тема или стил. Най- уроци категорията отговаря на името си, с много помощ за потребителите на WordPress.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @ line25blog

7. Smashing Magazine

Smashing Magazine

Написано от: Виталий Фридман

Какво ще намерите:Присъединете се към над 181 000 души, които са се регистрирали за имейл бюлетина. След това направете обиколка на изчерпателната колекция от дизайнерски ресурси на този сайт. Има 6 основни категории и всяка от тях има куратор. Ще получите съвети, трикове и идеи за кодиране на стоките.

Научете принципите на уеб дизайна и открийте вдъхновяващи примери в Дизайн. Бъдете в крак с нововъзникващите практики в Подвижен. Учете се от уроци или вземете безплатни ресурси Graphics. Бъдете в крак с най-добрите практики за UX дизайн. Има дори категория за WordPress.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @smashingmag

8. Следващата мрежа

Следващата мрежа

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите:Това е една от най-големите онлайн публикации в света. Ще намерите най-новите новини за уеб дизайна и разработката, но темите надхвърлят много повече. Най- творчески категория предлага полезна колекция от статии за уеб дизайн и разработка.

Освен това ще намерите истории за нови стартирания и актуализации на софтуера в хвърлям категория. И, знаете какво казват за цялата работа и без игра. Когато дойде време за почивка, преминете към Разсейвам.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @TheNextWeb

9. Creative Bloq

Creative Bloq

Написано от: Дан Оливър и неговите екип

Какво ще намерите: Прозрения, творчески съвети и вдъхновение изобилстват на този уебсайт. Ще намерите и статии за 3D визуализация, аудиовизуални продукти и брандиране. Ако просто търсите помощ за проектиране или разработка на уебсайт, останете в основна категория.

Той събира най-новите публикации за вас, като най-новите са в горната част. Creative Bloq е част от Бъдеща група. Освен това има уебсайтове, базирани във Великобритания, за музика, развлечения и технологии.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Написано от: Hongkiat Lim и неговите екип

Какво ще намерите: Този уебсайт е любим за дизайнери, блогъри и разработчици. Редакционният екип подготвя авангардна колекция от съвети, трикове, уроци и инструменти. Също така има подходящ баланс от статии за джаджи, приложения и нова технология.

Хоризонталната навигация в горната част на уебсайта осъществява достъп до основните категории на сайта. Вашият основен интерес ще бъде Дизайн / Dev. Ако сте заети, регистрирайте се за ежедневния имейл.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @hongkiat

11. Дизайнерска шайка

Дизайнерска шайка

Написано от: Дейвид Епълдър и неговите екип

Какво ще намерите: Научаването да проектирате и разработвате уебсайтове помага, когато имате вдъхновение. Това е, което този блог прави най-добре. Това е витрина за дизайн. Статиите ви учат на техниките, така че можете да направите същото за вашия уебсайт.

Две от основните категории ви отвеждат към колекции от примери за дизайн. Най- галерия. Ако сте заети, регистрирайте се за ежедневния имейл.category ви позволява да изберете основния цвят, който искате да видите в търсенето. Ще намерите най-новите публикации под статии категория.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @designshack

12. DESIGNTaxi

DESIGNTaxi

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите:Този уебсайт спечели висока оценка от повече от посетителите. Списание Forbes го определя като един от топ 5-те сайта за поддържане на креативността и дизайна. Съдържанието, което ще намерите, е нещо повече от статии за дизайна и разработката на уебсайтове.

Възможно е да не се превърне в най-добрия ви ресурс, но никога няма да ви вдъхнови. Най-добрият начин да намерите най-новите статии за дизайна и разработката на уебсайтове е да използвате функцията за търсене. Това е в горната част на сайта.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @designtaxi

13. Дейвид Уолш

Дейвид Уолш

Написано от:Дейвид Уолш

Какво ще намерите:Дейвид Уолш е блогър, оратор и уеб разработчик. Софтуерният инженер от 30-те години идва от Медисън, Уисконсин. Той използва блога си, за да разпространява информация и уроци за развитието на уебсайта. Статиите на Дейвид няма да ви помогнат много в дизайна.

Но писането му за техническата страна на уебсайтовете е лесно за разбиране. Темите попадат в широки категории, но той индексира всичко. Можете да започнете търсене в горната част на главната страница, за да видите дали той е писал за нещо, което ви интересува.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите:Това е само една от областите на Enovato, която е водещ пазар за творчески активи. Онлайн общност от над 6 милиона души допринася за екосистемата Enovato. Районът Tuts + разполага с библиотека от повече от 21 000 безплатни уроци.

Има само над 700 видео курса. Най-доброто място за намиране на помощ за уеб дизайн и разработка е да се насочите към пълен индекс. Достъпът до цялата библиотека изисква записване за безплатен пробен период.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите:Този уебсайт е от Сингапур. Персоналът събира и споделя полезни съвети, уроци и ресурси. Те се представят като „дигитална площадка“. Ще разберете защо с малко проучване. Каре в горната част на главната страница ви показва статии, които са в тенденция сега.

Изпадащото меню в горния ляв ъгъл предлага удобен начин за навигация. Използвайте го, за да намерите конкретни области на интерес. OXP не е толкова щедър с безплатни, колкото другите сайтове. Това е така, защото те целят качество.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@onextrapixel

16. Стоян е phpied

Стоян е phpied

Написано от:Стоян Стефанов

Какво ще намерите:Насочете се към този уебсайт за запознаване и ресурси за разработване на уебсайтове. Ще получите информация от квалифициран експерт. Стоян е автор на 4 книги. Едно нещо, което няма да намерите в този блог, е много графика. Това е така, защото Стоян се занимава с код.

Ще намерите полезни примери за код, който да използвате за разработването на уебсайта си. Той не е плодотворен плакат, но дори статиите му от предишни години все още са полезни.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Написано от:Рей Чонг

Какво ще намерите:Създателят на този уебсайт има добра точка. Има стотици хиляди ресурси онлайн. Кой има време да търси? Той и неговите сътрудници избират това, което според тях са най-добрите ресурси. Ще намерите сортирана колекция от безплатни икони, стокови снимки и шрифтове.

Ще откриете също Javascript и Ajax компоненти, както и плъгини за уебсайтове. Погледнете от дясната страна на главната страница таблици, които показват категории и теми.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @webappers

18. Проектирайте своя път

Проектирайте своя път

Написано от:Богдан Санду

Какво ще намерите:Дизайнът на уебсайтове е страст на Богдан. Той пише за това тук в блога си. Той използва прост и прям език, за да изрази своето мнение. Богдан разбива публикациите си на 5 категории в лента за навигация в горната част на главната страница. По-долу той представя най-новите си публикации.

Когато споделя а средство, Богдан отделя време да обясни защо и той ви дава примери как можете да го използвате. Можете да се абонирате за седмичната му актуализация по имейл.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @boogiesbc

19. Къща на дърво

Къща на дърво

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите:Основателите на този уебсайт смятат, че технологичното образование трябва да бъде достъпно за всички. Предлага над 220 онлайн курса. Пълният достъп до уебсайта взема платно членство, но можете да се регистрирате за безплатна 7-дневна пробна версия.

Преминете от нулеви знания до изграждането на пълен уебсайт с този образователен уебсайт. Има и съдържание за експерти, които искат да изкарат уменията си на следващото ниво. Вижте курса библиотека за онлайн класове, които съответстват на вашите нужди.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @къща на дърво

20. Webmonkey

Webmonkey

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите:Това е Wired филиал на уебсайта. Истории за дизайна и разработката на уебсайтове намират своя път към Webmonkey. Четири основни категории се разграждат допълнително, за да ви насочат към статии. Секция близо до горната част в дясната страна на главната страница съдържа горни снимки.

Насочете се към категорията Справка за полезно събиране на ресурси. Те са създадени, за да ви позволят да изрежете и залепите кода, необходим за вашия уебсайт.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@webmonkey

21. 24 начина

24 начина

Написано от: Дрю Маклалан и множество сътрудници

Какво ще намерите:Първото ви впечатление от този блог може да бъде: „Няма нищо актуално!“ 24 Ways публикува само 24 дни всяка година. Дрю Маклалан стартира тази годишна традиция още през 2005 г. Той реши да публикува в блог това, което той нарича „адвентен календар за уеб отрепки“.

В продължение на 24 дни всеки декември, блогът представя ежедневна публикация за уеб дизайн и разработка. Всичко, което ще намерите, има дата за предходната година. Те са прогнози за следващата година. Влезте в сгъваемото меню вдясно отгоре, за да видите меню от архиви.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Написано от: Джон Резиг

Какво ще намерите:Това може да е личният блог на Джон, но всичко е свързано с разработването на уебсайтове. Той е инженер в hKhan Academy и създателят на jQuery JavaScript библиотека. Джон е написал две книги. Про JavaScript техники и Тайните на JavaScript нинджа.

Най-добрият начин да оцените ресурсите на този уебсайт е да преминете през публикациите. Това е и единственият начин. Джон не предлага категории теми или функция за търсене. Можете да видите какво друго прави, ако преминете към него Главна страница.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@jeresig

23. FROMDEV

FROMDEV

Написано от: Sachin

Какво ще намерите:Това е друг личен блог. Сачин казва, че причината, по която блоговете, е да споделя знания с колегите си разработчици. Вашата награда е колекция от статии с връзки към други ресурси. Sachin ще отговори, ако оставите коментар за публикация. Категории на предмета спазват падащи менюта.

На главната страница има раздел, в който можете да видите кои статии получават внимание. Ако сте готови за приключение, използвайте Изненадай ме връзка.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@FromDev

24. Viget

Viget

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите:Блогът на винетките е мястото, където екипът от разработчици на уебсайтове и дизайнери споделят своята мъдрост. Има голям екип на винетка, така че статиите предлагат широк спектър от информация. Уебсайтът ги поставя в 5 основни категории.

Последните публикации се появяват на първа страница. Всяка статия завършва с предложена връзка, за да прочетете повече по темата. Ако ви хареса публикацията, също така ще намерите линк към повече от автора.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @viget

25. Уеб дизайнерска стена

Уеб дизайнерска стена

Написано от:Ник Ла

Какво ще намерите:Ник не е плодовит блогър. Вероятно е, защото Ник също бяга N.Design Studio, Themify, IconDock, и Най-добра уеб галерия. Когато публикува актуализация на стената на уеб дизайнера, всичко е свързано с дизайна на уебсайтове. Това е полезно хранилище от уроци и идеи за вдъхновение.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @nickla

26. Дигитална телепатия

Дигитална телепатия

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите: Стилен! Това е единствената дума, която обобщава блога от този продукт и фирмата на UX дизайнерска компания. Това, което дизайнерите са научили, е това, което дава възможност за оформлението и функцията на блога. Всяка публикация ще ви образова и вдъхновява. Всичко е за прости решения на сложни проблеми.

Има какво да научим от цифровата телепатия. Категориите ви помагат да намерите конкретни теми. Разгледайте какво цифровата телепатия нарича „Списъкът за четене“. Това е препоръката им на водещите публикации.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите: Всичко е за споделянето за тази група от автори на блогове. Тяхната цел е да създадат общност, която не е толкова егоистична по отношение на дизайна. Всяка публикация е обмислена помощ на техниката и вдъхновението. Не е изненада, че вдъхновение категорията има най-много съдържание.

Най- сделки категория има повече от оферти за софтуер за дизайн и разработка на уебсайтове. Отидете там, за да видите какво е страхотно и ново. Област от дясната страна на главната страница ви показва каква е тенденцията.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@Designrfix

28. Уеб дизайн книга

Уеб дизайн книга

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите: Този уебсайт, задвижван от блогове, предлага нови новини и прегледи на инструментите за дизайн и разработка на уебсайтове. Докато някои публикации са промоции, Отзиви категория предлага честни оценки на софтуера. Можете да получите плюсовете и минусите на CMS в своя списък.

Най- Подкатегория Инструменти Ви дава преглед на това, което програмистите използват, за да останете продуктивни. Насочете се към Подкатегория портфейл когато имате нужда от дизайнерско вдъхновение.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@webdesignledger

29. Депо за уебдизайнери

Депо за уебдизайнери

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите: На този уебсайт нещата стават все по-големи и по-добри. Блогът се фокусира върху новини, техники и ресурси в уеб дизайна. Сега тя се разширява като цялостен център за съдържание. Почти 750 000 абонати се насочват тук, за да намерят инструменти, обяви за продукти и много безплатни.

Навигирайте до съдържание и дизайн и разработка с основната връзка за категорията на блога в горната част. Freebies са до него. Web Designer Depot има голям видео библиотека на интервюта, конферентни беседи и уроци.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@DesignerDepot

30. Creative Overflow

Creative Overflow

Написано от:Множество участници

Какво ще намерите: „Creative“ е част от неговото име. Този уебсайт се навежда повече към дизайнерската страна на нещата. Най-добрите имена в полето споделят съвети в полезните статии. Има голям уроци категория. Ще намерите стъпка по стъпка указания за създаване на визуална магия за вашия уебсайт.

Насочете се към архиви за да намерите нещо, което не можете да намерите. Creative Overflow поддържа всички талони за подаръци на едно място. Те са отделни от безплатните.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@creativeofblog

31. ТОЧНО Творчески

ТОЧНО Творчески

Написано от: Джейкъб Кас

Какво ще намерите:Основателят на JUST Creative използва личния си блог, за да говори за дизайна на уебсайтове. Той публикува, докато пътува по света като дигитален номад. Ще намерите няколко статии за разработването на уебсайтове.

Но не забравяйте, че Яков е дизайнер. Той знае за какво говори. Яков спечели много награди за дизайн. Той не използва категории, за да се движи по публикациите си. Най-добрият вариант е да използвате прозореца за търсене, за да намерите теми.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@justcreative

32. Ванделай Дизайн

Ванделай Дизайн

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите: Необходими са правилните инструменти, за да направите вашия бизнес успешен. Тази дизайнерска група използва техните публикации в блога за обучение и информиране. Постите споделят дизайнерски новини и тенденции. Уебсайтът разполага и с хиляди дизайнерски графики. Много, но не всички са безплатни.

Ако имате нужда от тема на WordPress, това може да е уебсайтът, който се надявате да намерите. Те имат безплатни изтегляния. Последните публикации се представят под формата на плочки на главната страница.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @VandelayDesign

33. Швейцарска мис

Швейцарска мис

Написано от: Тина Рот Айзенберг

Какво ще намерите: Тина е публикувала публикации в този блог от 2005 г. Той започва като визуален архив за нея, но е прераснал в популярно онлайн списание за дизайн. Уебсайтът получава над 1 милион уникални посетители месечно. Tina не използва категории, както правят другите уебсайтове за дизайн и разработка.

Тя има филтър в горната част на основната страница. Полезно е да се запознаете как тя подхожда към предметите. Ще искате да използвате нейния прозорец за търсене, за да намерите конкретни теми.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите: Единственият проблем, който може да имате с този уебсайт, е да решите откъде да започнете. Има постоянно добавяне на нови ресурси. Добрата новина е, че в горната част има категория за навигация, която ви движи в правилната посока.

Ако не можете да намерите нещо, главата тук за да намерите текущите активни категории. Ще намерите и популярни маркери, използвани за класифициране на статии. Връзките ще филтрират публикациите вместо вас. Участниците в този уебсайт имат афинитет към WordPress. Ще намерите това категория пълен с артикули.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @instantshift

35. От Горен Север

От Горен Север

Написано от: Даниел Нелсън

Какво ще намерите: Блогът на Даниел обхваща и популяризира вдъхновяващи творци от целия свят. Той е в него от 2009 г. Главната страница на уебсайта ви посреща с плочки към последните му публикации. Навигацията с категория с падащо надолу отгоре ви отвежда към конкретни теми.

Даниел не се побърква с връзката си с ресурси. Той също е прозрачен. Ако е партньорска връзка, той го маркира като такъв. Друга полезна колекция от връзки към неговите публикации се намира в долната част на главната страница.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите: Уебсайтът обхваща дизайн, с участия от цял ​​свят. Има и галерия за дизайн. Други уебсайтове може да се опитат да ви впечатлят с количество. DesignM.ag предпочита да съкращава там и да осигурява качество.

Статии има малко, но те са задълбочени. Дизайнерите ще оценят основната страница на уебсайта. Той прави интелигентно използване на многоцветни смеси, за да подчертае последните публикации.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @DesignMagTweets

37. Инструкция за проектиране

Инструкция за проектиране

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите: Шест ревизии Основателят Джейкъб Губе стартира този уебсайт заедно с брат си Исак Губе. Те имат силна база от редовни сътрудници. Има уроци и рецензии. Статиите подхождат към темите на основни нива. Това е добър ресурс, ако тепърва започвате.

Много от статиите са уроци. Образованието е силна тема за братята. Уебсайтът средство категория предлага инструменти за дизайн, които дори включват лесни инструкции.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @designinstruct

38. Дизайн завист

Дизайн завист

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите:Този уебсайт е колекция от дизайнерски идеи. Куриран е от членове на Професионална асоциация на дизайна (AIGA). Различен сътрудник създава ежедневните публикации на блога всяка седмица.

Посетителите на уебсайтове могат да четат публикациите и да гласуват за популяризирането им. Тук няма да намерите уроци или ресурси. Ще откриете блестящи дизайнерски концепции. Design Envy е визуален празник, предназначен за вдъхновение.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @AIGAdesign

39. Дейвид Айри

Дейвид Айри

Написано от: Дейвид Айри

Какво ще намерите:Личният блог на Дейвид е за живота на, предполагате, дизайнер. Подобно на много блогове от този характер, няма навигация за намиране на теми или категории. Поканени сте да се скитате заедно с Дейвид, докато той говори за бизнеса с дизайна.

Понякога това е преглед. Друг път е прозрение. Той прави няколко връзки към ресурси. Ще трябва да ги потърсите. Те си заслужават да намерят.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @DavidAirey

40. Лъжична графика

Лъжична графика

Написано от: Крис Споунър

Какво ще намерите:Крис се придържа само към три неща с личния си блог. Той публикува уроци които ви показват как да създавате дизайните и специалните ефекти, които той споделя. Той предлага безплатните за да ви помогне да бъдете по-продуктивни. И, пише той статии да обясни теорията зад различните творчески жанрове.

Някои от уроците му са видеоклипове. Той ги вкара в отделна категория. Някои от неговите ресурси изискват а платен членство. Крис публикува в своя блог от 2007 г. Има огромно архив.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Написано от: Manoela IIic и Pedro Botelho, и техните екип

Какво ще намерите:Маноела и Педро вярват, че трябва да натискате границите на вашия уебсайт всеки ден. Те търсят иновативни идеи и след това ги превръщат в постове. Ще намерите тенденции и техники на статии. Ако това е техника, ще намерите урок, с който да отидете.

Резултатът е вълнуваща комбинация от ресурси за дизайн и разработка на уебсайтове. Codrops предпочита да нарича своите безплатни шаблони на уебсайтове „скици.„Те също пакетират свързани ресурси в област, наречена„колективен.”

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @codrops

42. UX щанд

UX щанд

Написано от: Матю Камерер и Дейвид Легет, и техните екип

Какво ще намерите:Този уебсайт има един фокус. Той публикува статии за потребителското изживяване (UX). Нивото на писане на съдържание е за онези с малко или никакъв произход по темата. Ще научите основите и ще откриете най-добрите практики. 9 категории обхващат всички теми.

Те са цветно кодирани и достъпни от няколко области на уебсайта. Индексът ви предоставя пълен списък с статии. Добрият уебсайт UX е от решаващо значение. Този уебсайт е златна мина на информация.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @codrops

43. designmodo

designmodo

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите:„Modo“ е италианската и испанската дума за „метод“. Философията на този уебсайт е, че има „метод“ за звуков дизайн. Статиите, които споделят с вас, го отразяват. Използвайте навигацията в горната част на главната страница, за да преминете към категория от интереси. Designmodo също работи с онлайн магазин. Ще намерите пълни пакети за изгради своя уебсайт.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@Designmodo

44. Co.Design

Co.Design

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите:Бърза компания притежава този уебсайт. Те са водещата прогресивна търговска марка в света. Co.Design е издънка, където ще намерите новини за дизайна и разработката на уебсайтове. Fast Company не се страхува да бъде спорна. Авторите на блог публикации изказват мнението си. Има какво да научите и енергийното оформление на уебсайта ще ви забавлява.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@FastCoDesign

45. Моз

Моз

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите:Основната дейност на компанията е оптимизация за търсачки. По-голямата част от блога на Моз е за SEO. Но има специфична област, посветена на дизайна и разработката на уебсайтове. Статиите изследват темите с пълнота, които трудно могат да се намерят другаде. Те са изпълнени с графика и връзки към повече примери.

Има списък с подобни публикации в Moz, които трябва да прочетете в края на всяка публикация. Продължете, когато изчерпате категорията Дизайн. Останалото също ще ви помогне да подобрите вашия уеб сайт.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@Moz

46. 1stwebdesigner

1stwebdesigner

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите: А група професионални дизайнери работи този уебсайт. Те също са отговорни за Themeco Тема на WordPress. Блогерите споделят своя опит и умения в текуща поредица от публикации. Статиите не са категоризирани, но задължителният прозорец за търсене е в горната част на главната страница.

Ръководствата ви казват предварително необходимите умения и колко време ще ви отнеме, за да го изпълните. Ако сте голям в списъците, е трудно да намерите блог, съдържащ по-малко от 50 източника за тема. Много от тях включват 200 или повече.

Трябва да прочетете статии:

Последвам:@ 1stwebdesigner

47. Списание Tripwire

Списание Tripwire

Написано от: Ларс Враа и множество участници

Какво ще намерите: Ако смятате, че никога не трябва да спирате да подобрявате уебсайта си, този блог е вашият нов най-добър приятел. Сътрудниците са съгласни, че подобряването на уебсайта е непрекъсната задача. Те предоставят съвети за дизайн и разработчици както за начинаещи, така и за експерти.

Ларс позволява на читателите да гласуват по постове. След това подчертава най-популярните статии на главната страница. Разгледайте обектите в свободното си време, като използвате навигационната лента за категория в горната част.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @tripwiremag

48. Списание за уебсайтове

Списание Tripwire

Написано от: Множество участници

Какво ще намерите: Мрежата е визуална среда. Изображенията са всичко. Този блог е дайджест от статии за това как да поддържате уебсайта си да гледа най-добре. Направете редовно посещение на списание за уебсайтове, ако имате кратко време и искате да влезете и да излезете от тема след минути.

Ресурсите на сайта надхвърлят дизайна и разработката. Всяка област е настроена като канал. Вертикалната навигация за това е на главната страница от дясната страна.

Трябва да прочетете статии:

Последвам: @WebsiteMagazine

Това отнема Blogger

Най-добрата информация за блоговете идва от хора, които водят успешни блогове. Блогърите са щедри. Те се радват да споделят произведения за тях и искат да видят, че работи за вас.

Блоговете са интерактивни. Обратната връзка и коментарите подхранват успеха им. Не забравяйте да оставите тези собственици на блогове, които харесвате, или да използват нещо, което са публикували.

Има една последна стъпка Предай нататък. Какво научихте, че можете да споделяте с други блогъри?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map