38 Експерти по уеб дизайн споделят своя най-добър съвет за това как да изберем най-добрия уеб строител

В света, който изглежда доминиран от WordPress, показахме, че има много други опции за създаване на зашеметяващ сайт. Създателите на уебсайтове са отлично решение за собствениците на фирми, които искат да имат онлайн присъствие. Ето защо решихме да интервюираме 38 уеб дизайнери, за да разберем.


Кой е най-добрият хостван уебсайт за създаване на уебсайт за малък бизнес и защо го препоръчвате?

Нека да видим какви са предимствата на всеки създател на уебсайт.

Жоао Педро Карвальо

Жоао Педро Карвальо

~ Жоао Педро е бразилски уеб дизайнер и един от съоснователите на Fix Up Brasil.

На пазара няма създател на уебсайтове, който да направи всичко за вас. Няма създател на уебсайтове, който можете просто да поставите вашите снимки и задачи върху него и той автоматично ще създаде перфектен сайт за вас. Всеки създател на уебсайт ще има крива на обучение, която може да е по-голяма, отколкото очаквате.

За всеки от тях те не са толкова оптимизирани за SEO (оптимизация на търсачките), колкото рекламират. Трябва да знаете малко за дизайна и как да управлявате добре нещата, за да можете да създадете страхотен уебсайт.

Мисля, че клиентите трябва да открият кой строител им харесва най-много – това е най-лесно за тях. Всеки от тях има свои собствени инструменти и функции. Те са различни един от друг и може да работят по различен начин.

Моят избор на строител на уебсайтове е Wix.com

Мисля, че това е най-доброто за някой, който иска първия си уебсайт за своя бизнес. Това е евтино, лесно и бързо. Ако се опитате да наемете компания, която да изработва уебсайтове за вас, това ще струва много и те може да доставят уебсайта след няколко месеца.

Wix е наравно с всички най-нови дизайнерски тенденции и технологии. Всеки път, когато има нещо ново в света на маркетинга, Wix винаги е на него. Винаги се добавят нови функции. Не мисля, че другите платформи имат екипа за научни изследвания и разработки, който има Wix, който добавя функции, които пазарът изисква.

Новите потребители могат да избират категорията на работата или бизнеса, с който са участвали. Има шаблони за всяка индустрия. Вие добавяте това, което искате. Вие избирате цветовете, текста и изображенията. Ако не сте доволни, можете да изберете друг шаблон. Можете да започнете друга. Можете да имате колкото искате. Ако все още не сте доволни, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да изберете Wix Pro, който да го направи вместо вас.

Те имат голяма подкрепа за своите клиенти. Повечето от въпросите, на които сте отговорили във форума. Ако имате въпрос не във форума, отнема отговор от Wix от 10 до 24 часа. Понякога това е автоматизиран отговор. В такъв случай те ще го изпратят на екипа на Wix и те ще ви отговорят правилно.

За съжаление, Wix изобщо няма добро име на дизайнерския пазар в Бразилия. Тук, когато казвате, че е създаден уебсайт в Wix, хората се мръщят на него, защото смятат, че няма да е много добър уебсайт. Хората обаче се впечатляват от нещата, които можете да направите с помощта на Wix.

Ако покажа някои дизайни и им кажа, че е от Wix, те винаги се впечатляват. Не става въпрос за платформата, която използвате, а какво можете да направите с нея. Ако искате, можете да рисувате Mona Lisa с помощта на Microsoft Paint (и някои хора са направили това!)

Някой, който иска пълен професионален уебсайт и който има бюджета за изграждането на цялостен уебсайт, трябва да избягва Wix и други създатели на уебсайтове. Но имам някои клиенти, които биха имали бюджета да плащат на някои агенции, за да им създадат страхотен уебсайт извън Wix. Но те избраха да използват Wix, защото не искат да бъдат свързани с агенцията. Те искат да променят информацията и да я направят сами. Те не искат да разчитат на друга компания, само за да направят прости промени. За тях е по-добре да използват Wix.

Минусите:

Wix става по-бавен с времето. Когато стартирате сайт на Wix, това ще бъде много бързо. Но ако има твърде много страници или ако съдържанието започне да се увеличава, с повече снимки и видеоклипове уебсайтът на Wix започва да става много бавно. Започва да става непоносимо до момент, когато трябва да разделите страниците си на две, така че страницата да не изисква толкова време за зареждане. Става много разочароващо. Това е проблем в задния край на Wix.

Оля Блек

Оля Черницина

~ Оля има повече от десет години опит в маркетинга. Тя е уеб и графичен дизайнер, създал почти 100 уебсайта в различни сектори, езици и стилове.

Аз препоръчвам Wix платформа за малък бизнес, защото ви позволява да изградите отличен, модерен, професионален уебсайт буквално за един ден. Позволете ми да споделя предимствата на Wix стъпка по стъпка

1. Време

Жизненоважно е всеки бизнес да е навреме на пазара. Никой не иска да прекарва седмици или месеци в изграждане на уебсайтове. Wix е свързана с спестяване на време.

2. Дизайн

Шаблони или празно? Ако не знаете какво искате, предлагат ви стотици страхотни шаблони, направени от професионални дизайнери, където се вземат предвид всички аспекти на маркетинга и използваемостта. Ако знаете какво искате, можете да създадете от нулата всичко, което искате. Можете да качите всяко изображение, видео, всеки шрифт, да използвате готина анимация.

3. Без кодиране

Системата за влачене и пускане прави процеса много по-лесен. Освен това не е нужно да търсите уеб програмист, не е необходимо да плащате допълнителни пари за работата му, няма нужда да чакате. Както няма бариера между вас и вашия уебсайт. Може да ви трябва Wix Pro, въпреки че ��

4. SEO

Wix е преминал целия път от недружелюбен към SEO приятелски SEO конструктор на уебсайтове. Те наистина много подобряват този въпрос. Вече е абсолютно SEO приятелски настроен и всичките ми проекти доказват това

5. По-добре всеки ден

Работя с Wix Знам, че те питаха и слушаха своите потребители, те подобряват редовно платформата. Винаги има огромно подобрение между “вчера Wix” и “утре Wix.”

6. Повече от просто създател на уебсайт.

Да имаш уебсайт с Wix е много повече от само уеб страници. Това е много мощен маркетингов инструмент, всичко в едно. Имате своя списък с контакти с клиенти, който се настройва автоматично за всички посетители, които са ви писали чрез вашия уебсайт, които са закупили smth.

Можете да създадете страхотни имейли и да ги изпратите до всичките си контакти. Има толкова много за всеки бизнес (ресторанти, хотели, онлайн резервации и др. “) Не е необходим инструмент за трета част, който прави това, всички са предоставени от Wix и могат да се използват безплатно

7. Огромна безплатна банка за снимки

Wix разполага с голяма фотобанка, която е абсолютно безплатна. Всички снимки са професионални и красиви. Тази библиотека със снимки винаги расте. Можете обаче да използвате и друга известна вградена снимка, не безплатна, но със специална цена

8. Всички последни тенденции в мрежата са налични

Да, Wix иска уебсайтовете им да са „най-модерните“. Паралакс, видео фон, кинематография, анимация, готини шрифтове … всички са тук, за да се използват

9. Редовни специални оферти

Всеки случай можете да закупите годишен план с 50% отстъпка. Допълнително ще получите ваучери за безплатен домейн и подаръци за Google Adwords.

10. Мобилна версия

Всеки уебсайт има своя мобилна версия, която е безплатна и може да бъде зададена по желание

Обичам Wix, правих повече от 100 уебсайта с Wix и никога не съжалявам.

Адриан По

Адриан По

~ След като завършва Художествения институт през 2002 г., Адриана работи като дизайнер на D.R. Хортън, компания Fortune 500, създаваща всичко – от разпространението на списанията до билбордовете. През 2007 г. тя стартира дизайнерската си и широкоформатна графична компания и никога не поглежда назад.

Преди около шест години стартирах уебсайт за себе си на WIX. Беше просто забавно да тествам платформата, тъй като старият ми сайт беше на WP и ми хареса достатъчно. След като играх с WIX няколко дни, бях впечатлен. Скоростта, с която можех да съставя сайт, беше доста изумителна, така че прехвърлих домейна си и това беше началото на нещо голямо.

След около година, когато имах портфолиото си в WIX, реших да направя уебсайт за магазин за гмуркане, работех на непълно работно време. Направих това като халява, за да пробвам друг сайт на WIX. Създадох уебсайта и за моя изненада няколко месеца по-късно бизнесът избухна.

Ние достигнахме №1 в Google за толкова кратко време и нашата страница във Facebook растеше като плевел. Сякаш попаднахме на това сладко място. Затова реших да направя още няколко уебсайта за местните островитяни на Сейнт Томас.

Всички сайтове имаха сходни резултати и най-добрата част … след като сайтът е завършен, клиентите ми не трябваше да чакат да правя промени или да плащам за поддръжка! За мен това е злато. Знам, че някои дизайнери на уебсайтове насочват носа си в WIX сайтове.

Някои се смеят, а някои искрено се притесняват, че строителният работник сам може да ги извади от работа. Е, гледам на това като на благословия! Аз съм дизайнер; Мразя код. Работя по-добре визуално и мисля, че WIX отваря врати за невероятни уеб дизайнери, които може би не знаят или харесват кодиращия аспект.

Не ме разбирайте погрешно; WIX не е заместител на истински талант. Също така за мен ми е скучно да правя рутинна поддръжка. Обичам да опаковам няколко готини различни дизайна наведнъж и след това да ги предам на клиентите си с бързо видео “как да”. Това ме освобождава да премина към следващия готин проект и да бъда избирателен към дизайнерски сайтове, които чувствам, че ми говорят.

Открих, че 99% от клиентите ми идват при мен от други платформи. WP е най-популярен. Винаги една и съща история; „Дизайнерът на уебсайта ми е отишъл в МВР или няма да ми се обадят, искат $ X за проста промяна и това е твърде скъпо. Взеха ми данните за вход и не мога да правя промени сега.“

Винаги дизайнерът на уебсайтове се е провалял по някакъв начин или е начислявал абсурдни суми за промени. WIX облекчава този проблем. Създавам красив, динамичен уебсайт със стотици приложения, достъпни за клиентите ми бързо и ефективно в моя WIX pro акаунт.

След като сайта е направен, аз прехвърлям сайта на клиентите си WIX акаунт, така че те да имат 100% контрол върху собствения си сайт. След това отстъпвам. Винаги съм на разположение за помощ и въпроси и ще направя поддръжка срещу заплащане или промени, но ключовото е, че те могат да правят промени сами.

Намирам, че всичките ми клиенти са толкова щастливи от това и се чувстват по-малко контролирани от техния дизайнер на уебсайтове. Те имат свобода и това ги кара да се връщат за други проекти и да ми дават реферали. Мисля, че 80% от бизнеса ми сега е базиран на реферали и започва от само няколко WIX сайта.

Винаги има тъмна страна към всяка платформа. Мисля, че WIX трябва да засили своята SEO игра. Ако следвате основите, ще получите достойни резултати, но вярвам, че те трябва да се съсредоточат върху това малко повече. В момента WIX използва парастораж, така че изглежда, че всички WIX сайтове ще получат F класиране на изображения за декомпресиране, защото файловото разширение е добавено от сървърите.

Това затруднява получаването на точни резултати от тестовете за скорост на натоварване. Ключовете са облекчени чрез правилно компресиране на вашите изображения и знаейки да не претоварвате страница. Също така мисля, че друг недостатък на WIX са способностите за електронна търговия. Нека си го кажем; това е доста грозно.

Можете да използвате Ecwid, който ми харесва много и позволява персонализиран CSS, което е хубаво, но основната витрина на WIX се нуждае от малко любов. Това е възможно за малък магазин с под 50 онлайн продукти, но ако е голям магазин, той е твърде отнемащ време и просто не тече добре.

С всичко казано – нещото, което аз L.O.V.E. за WIX е, че те слушат! Те непрекъснато подобряват своята платформа. Те добавят нови приложения, които правят живота толкова по-лесен, и нови функции, които правят сайтовете да изглеждат невероятно.

Взима ли WIX работни места от правилните дизайнери на уебсайтове? Nope! Долната линия е, че е трудно да проектираш за себе си … и ти клатиш глава да в момента. Отнеха ми години, за да създам сайт за себе си, който харесвам и съм сигурен, че така или иначе ще го променя след година.

Собствениците на WIX бизнес винаги ще се нуждаят от WIX дизайнер. Казвам на всичките си клиенти да изпробват WIX, преди да ме наемат. Научете платформата и се опитайте да изградите техния сайт. По този начин не съм загубил нито един клиент, всички оценяват честно и всички накрая ме наемат да направя първоначалния дизайн.

Мисля, че WIX има някои подобрения, които трябва да направят, но коя платформа не прави? Това е чудесно място за стартиране за собствениците на малък бизнес и наистина мисля, че с времето просто ще продължи да се подобрява.

Кристиан Роланд Тебраба

Кристиан Роланд Тебраба

~ Кристиан е основател и изпълнителен директор на SeeDesine. Има повече от седем години опит в уеб дизайна. Компанията му е специализирана в WIX уебсайтове и решения за брандиране на всеки бизнес или продукт. Те изграждат професионални онлайн среди, предназначени да отговарят на вашите нужди и да подобрят вашия бизнес.

От дете съм страстен за всичко, което означава материализирана визия, смесване на цветове по начин, който ефектите оставя място за вдъхновение и творчество.

Ако сте собственик на компания, тогава знаете колко е важно да имате функциониращ уебсайт, така че клиентите ви да могат да ви намерят, а също и да правят покупки от вас. Наличието на уебсайт ще помогне да увеличите приходите си и ще позволи на клиентите да намерят информация за вас, когато имат нужда от него.

Мисля, че най-популярният създател на уебсайтове е Wix. Създателят на уебсайтове Wix е идеален за всеки бизнес и ще ви осигури много предимства.

След като се регистрирате в сайта, можете да прегледате над 250 шаблона за вашия нов уебсайт. Можете да изберете всеки от дизайните, които искате да използвате. Те са предварително изработени дизайни, което означава, че никога не трябва да се притеснявате за кодирането или HTML, който влиза в тях.

Често създателите на уебсайтове могат да бъдат трудни за навигиране и да ви причинят главоболие. Wix предлага много удобен за потребителя интерфейс, който се състои от интерфейс за плъзгане и пускане. Този интерфейс за плъзгане и пускане е много полезен за хора, които нямат опит в проектирането на уебсайтове, и прави създаването на уебсайта ви лесно.

Можете да позиционирате всичките си текст, изображения и видеоклипове, където искате да отидат, като ги плъзнете наоколо и ги поставите там, където сметнете за добре.

И накрая, Wix предлага полезни инструменти, които можете да използвате, ако някога сте останали в някой момент по време на изграждането на уебсайта си. Има много различни бутони, за да кликнете, за да получите помощ направо в сайта, а дори можете да се свържете с поддръжката на клиенти.

Това е от полза, защото никога не знаете кога може да срещнете проблем и отговорите на вашите въпроси ще ви помогнат да продължите пътуването си към уебсайта.

Създателят на уебсайтове на Wix.com е много лесен за използване и предлага много различни инструменти, които да ви помогнат да изградите вашия сайт от нулата.

Клиентите ви вече ви търсят онлайн и ако нямате уебсайт, значи ги губите в конкуренцията си. Спрете да предавате клиентите си на други, защото се страхувате да скочите в света на уебсайта.

Създателят на уебсайтове Wix е чудесно място за стартиране и ще ви осигури функциониращ и професионално изглеждащ уебсайт с кратко време.

Punchface Studio

Сара Дж

~ Сара е графичен дизайнер на Wix Pro от 2009 г. Освен това е супергерой в социалните медии.

След като използвах всеки един създател на уебсайтове там, стигнах до извода, че Wix.com надмина всички очаквания. Wix постигна крачки като човек, който не може да повярва, и аз използвам техните услуги от 2009 г., когато за първи път стартирах свой собствен малък бизнес.

Освен факта, че редакторът на Wix непрекъснато се развива, като предлага нови и подобрени функции, които ви помагат да използвате максимално лесно вашия потенциал; общността на Wix е топла, където служителите на Wix и дизайнерите на Wix си взаимодействат и се подкрепят. Здравата конкуренция, възможностите просто не свършват.

Често обяснявам Wix.com като Photoshop на уеб дизайна, заради свободата, която ви дава само да създавате. Стотици отлични инструменти на ваше разположение, които подхождат както на начинаещи, така и на професионалисти, това е всичко, което можете да поискате, за да създадете всичко, което можете да си представите. Това е като магия, щракнете готово!

Когато за пръв път започнах, имах абсолютно нулев опит в уеб дизайна или средства за наемане на уеб дизайнер, така че започнах да проучвам възможностите си. Тогава се натъкнах на Wix.com, след като разочароващо изоставих други опции, които ме принудиха да следвам оформление или формат.

Wix отхвърли всички правила; ми даде празно платно, за да си играя само със съдържанието на сърцето ми и с такава свобода, в която се влюбих. Голямата част за Wix е, че независимо дали имате 5 минути или 5 дни да прекарате в уебсайт, има по нещо за всеки.

Прекрасни предварително проектирани шаблони на ваше разположение, празно платно, за да създадете нещо напълно от собствените си визуализации (и инструментите за неговото поддържане) и факта, че той отвори изцяло нов свят на дизайн за Wix Pros и клиентите..

Дейвид Атард

Дейвид Атард

~ Дейвид е уеб дизайнер, отличен писател на много уебсайтове за уеб дизайн и основател на DART Creations, уебсайт за хора, работещи с уебсайтове.

В деня и възрастта, когато сайтът е толкова необходима част от бизнеса, е чудесно, че хората, които нямат достъп до уеб дизайнер (по каквато и да е причина), имат страхотни алтернативи.

Човек трябва да вижда това от гледна точка на много малки фирми, които искат да отидат в интернет, но нямат представа откъде да започнат.

WIX е отличен избор. Изкуственият дизайн на интелигентността създава невероятно създаване на страхотен уебсайт за почти никакво време.

Бидейки такъв прост магьосник стъпка по стъпка, който пита за такива неща като контекста на сайта (онлайн магазин, дрехи, бебе?), След това пита за вашия адрес, телефон, подробности в социалната мрежа и създава всички сайтове от нулата. Разбира се, след това човек може да се променя и прецизира при необходимост, но основите са зададени.

По същество това е силно опростена система за управление на съдържанието с непрекъснат фокус върху създаването на просто потребителско изживяване за хората, които трябва да създадат уебсайт (но не знам как).

Не иска да бъде WordPress и никога не може да бъде толкова гъвкав като това, но това е правилният инструмент за малкия бизнес, който просто се нуждае от помощна ръка при създаването на уебсайт за сравнително ниска такса.

Анжелик

Анжелик

~ Angelique е основател на Fresh Pixel, агенция за уеб дизайн, която предоставя професионални уеб-базирани услуги, включително уебсайтове за стартиране на малък бизнес, решения за електронна търговия и разработване на сайтове за цялостно обслужване, както и брандиране, SEO и онлайн маркетинг услуги.

По отношение на хостваните строители на уебсайтове, моите лични предпочитания са предимно Wix за възможността сайтът да работи и работи сравнително бързо с техните теми. Въпреки че създателите на уебсайтове не са за всички, те са особено полезни за малки предприятия, които започват.

Всички създатели на уебсайтове имат плюсове и недостатъци, и ние внимаваме всички клиенти да направят математиката и да обмислят разходите на годишните такси за създателите на уебсайтове и да претеглят това внимателно с по-традиционните платформи на уебсайтове.

Решенията за електронна търговия са доста ограничени и не бих ги препоръчал, ако клиент има нужда от сайт за електронна търговия или по-сложен уебсайт, като например членска зона или възможности за влизане. В тези случаи WordPress, който също осигурява възможности за редактиране на плъзгане / пускане, е по-добра опция, която позволява по-здрави изграждания на уебсайтове и е по-евтина от годишните такси на строителите на уебсайтове.

Създавам уебсайт повече от десет години и съм изпълнил над 200 уебсайта, вариращи от малки портфолио сайтове до големи персонализирани разработки, за мен – дизайн / маркетинг и брандиране вървят ръка за ръка и всичко това за създаване на емоционална връзка с аудиторията на клиента..

Роми Брайер

Роми Брайер

~ Romi е уеб дизайнер и партньор на социалната медийна компания Quick Sites International. Роми и нейната партньорка Мая създадоха своя бизнес преди две години и те успяха да създадат десетки уебсайтове (и да броят).

От нашия опит, създавайки десетки уебсайтове, Wix.com е най-лесната самостоятелна платформа за малки фирми.

Малък бизнес има ограничени ресурси за цифровия си образ и няма време за обучение на по-сложни платформи като WordPress. Wix предлага различни красиви теми за своите клиенти, като им позволява да редактират бързо и интуитивно без нужда от кодиране и има стотици приложения, които могат да се използват както в планове Freemium, така и в Premium.

Горещо препоръчвам Wix.com за бизнес, който планира първия си уебсайт без опит или има ограничени ресурси. Това е особено полезно, ако компанията се нуждае от уебсайт за портфолио или обикновен уебсайт за електронна търговия.

Платформата Wix се обновява на всеки няколко дни с най-новите функции за дизайн и управление, които дават възможност за все повече и повече възможности за дизайнера и самия бизнес..

Рошайн Сенарат

Рошайн Сенарат

~ Фирмата на Roshain беше отличена със статут „Бронз“ като „Wix Pro Web Designer“ от „ArenaWix“ САЩ, на 08 ноември 2010 г. и март 2014 г. Той стана първият „Wix Pro дизайнер“ в региона на Южна Азия.

Най-добрият хостван уебсайт за създаване на сайт за малък бизнес е Wix.

Аз го препоръчвам, тъй като е много лесна платформа за създаване на уебсайт и също така има много приложения, които да използва.

Можем да правим красиви уебсайтове в Wix и няма големи реклами за Wix за безплатни потребители. Wix предлага и хостинг през целия живот за безплатни потребители.

Кати Пауъл

Кати Пауъл

~ Кати е маркетинг мениджър в Tie National, LLC. Кати използва таланта си както за изграждане, така и за управление на нови отдели от самото начало, за да осигури растеж на компанията и удовлетвореност на клиентите..

Използвах Wix няколко пъти в миналото за малки фирми и скорошното ни препроектиране на сайтове. За новите дизайнери WIX предлага страхотни стартови шаблони, които да персонализирате, като същевременно поддържа сайта много професионален.

За тези с повече опит в дизайна, WIX шаблоните могат да бъдат чудесен източник на вдъхновение за трамплин, но също така ви позволяват да създадете и уебсайт от празно платно. Всички елементи са там за блогове, изображения, анимация и най-важното за SEO.

Не се справям с всички разработчици на кодиране, но с WIX това знание не ме задържа, а дизайнът и усещането за навигация е позволено да заемат централно място. Още по-добре мога да правя промени в движение без да е необходимо да наемам програмист, който да актуализира кодирането.

Джим Чадулас

Джим Чадулас

~ Джим завършва изкуството & Дизайн училище AKTO (1996-1999) като графичен дизайнер. Преди това е работил като илюстратор на свободна практика за списания. В момента той създава уебсайтове за малки фирми, които се нуждаят от нов уебсайт.

Wix разполага с най-лесния създател / редактор на уебсайтове, които позволяват на прости потребители да представят работата си. Бизнес дейности, услуги, електронен магазин и много други. Wix следва най-новите технологии с много отлични инструменти, които помагат да се изработи много модерен и приятелски уебсайт. Стотици допълнителни приложения също могат да допринесат за завършване на уникални проекти.

WIX също така предлага маркетинг, реклама, бюлетини, SEO, анализи, стокови изображения и видео. Разполага с пълния пакет за създаване на уебсайт за малък бизнес от други строители на уебсайтове на пазара.

Джесика Палотас

Джесика Палотас

~ Джесика е талантлив уеб дизайнер и специалист по социален маркетинг с изключителни умения в уеб разработката.

Вярваме, че Wix е най-добрият строител на уебсайтове наоколо. Използвахме много други платформи, почти всички, които са там.

Wix е най-лесният за използване, а също така ви позволява да бъдете креативни с вашия дизайн и идеи и въпреки това предоставя невероятен HTML уебсайт, който е лесен за използване и преглед без използване на малко или никакво HTML кодиране.

След като създадох уебсайта на клиентите си, обикновено мога да предоставя връзки на сам, за да им помогна да правят свои актуализации. Това им дава сила и увереност и удобство да поддържат своя уебсайт. Ако имат някакви проблеми, те винаги могат да се свържат с мен или да се свържат с помощта на Wix без въпроси!

Обичам Wix и съм строил с него в продължение на пет години. Създадох стотици и стотици уебсайтове от бизнес с кекс, банки, лекари!

Джошуа Моран

Джошуа Моран

Като графичен дизайнер WiX щеше да бъде моят избор сред другите уебсайтове.

Основната причина би била способността му да работи с празно платно, без шаблони и напълно приспособими.

Пълното персонализиране е това, което прави подхода на уебсайта HTML привлекателен. Недостатъкът обаче е, че се изисква повече време за кодиране.

С WiX мога да се съсредоточа върху дизайна и да го направя да изглежда естетически приятен, като същевременно спестявам много часове на кодиране. По-късите срокове означават по-щастливи клиенти.

Трейси Костопулос

Трейси Костопулос

~ Трейси е съосновател и управляващ директор на Brown Owl Creative, мултидисциплинарна дизайнерска компания във Великобритания, с акцент върху брандинг, дизайн и уеб разработка. Brown Owl Creative съчетават дизайн и технологии за стартиране на марки и помагат на бизнеса да се развива, както на местно ниво, така и по целия свят.

В Brown Owl Creative ние използваме HTML5, CSS3 и JavaScript технологии, за да създаваме ангажиращи и иновативни мобилни, таблетни и настолни изживявания за уеб решенията на нашите клиенти. Работим в някои платформи, включително WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow и Magento.

Никой конструктор на уебсайтове не е перфектен според мен, всички те имат своите плюсове и минуси. За мен лично Wix е най-иновативното съпротивление & пуснете строител на уебсайтове сред конкурентите си.

Можете да постигнете високо ниво на усъвършенстван дизайн, без да е необходимо да знаете как да кодирате и те винаги въвеждат нови и иновативни функции, което според мен ги изпреварва пред конкурентите си в това отношение.

Това е важно съображение, ако търсите да изградите вашия сайт на платформа, която може да се разраства с вашия сайт, тъй като вашите изисквания се променят.

Възможността за изграждане на уебсайт и мобилен уебсайт без кодиране или разработка го прави изключително конкурентна опция за малки фирми и стартиращи компании, които искат да създадат присъствие на уебсайт бързо, ефективно и в рамките на бюджет.

Вярвам, че растежът на Wix (88 милиона регистрирани потребители към юли 2016 г.) се дължи главно на техния иновативен подход към разработването на нови функции и го прави удобен за използване от малките предприятия да управляват и актуализират свои собствени уебсайтове, без да е необходимо да наемат a разработчик да прави малки актуализации в мрежата от тяхно име.

Те също така разполагат с една от най-силните инфраструктури за поддръжка, налична сред всички създатели на уебсайтове, и остават отзивчиви по телефона и имейла за поддръжка. Това съчетано с гъвкавостта на тяхната платформа и лекотата на използване ги прави пазарни лидери в това, което е много конкурентен днес.

Сара А. Шерман

Сара Шерман

~ Сара е основател на illustrateddomain.com, тя е награждавана Wix Certified Design Pro и създава сайтове от 2010 г. Предишният й опит като бизнес консултант и маркетинг експерт помага на клиентите й да определят своите онлайн стратегии.

Според мен Wix е абсолютният най-добър избор за платформа за малък бизнес.

Потребителите могат да създават великолепни уебсайтове за част от цената, която биха платили с други платформи. Той има технология за плъзгане и пускане, която помага на потребителите с малко уеб опит да могат да създадат страхотен уебсайт. Ако професионалист създаде вашия сайт на Wix, лесно е да научите как да управлявате вашия сайт.

За малкия бизнес функциите на бекенда на Wix са уебсайт на едно гише, където всичко е на една ръка разстояние, за да не създадете само уебсайт, но и да управлявате ангажираността на клиента и клиентите си на едно място.

Функциите на Wix включват:

 • Чисти красиви дизайни на уебсайтове
 • Лесно използване
 • Лесно, ефективно SEO (без ajax)
 • Pro Фотогалерия
 • Wix Backend – за управление на вашите клиенти, контакти и клиенти
 • Паралелен и отзивчив дизайн (Wix Columes)
 • Управление на маркетинг по имейл (Wix Shout Out)

Антонио Калабрезе

Антонио Калабрезе

~ Антонио е главен изпълнителен директор на Unraveled Media, дигитална агенция, осигуряваща дизайн на уебсайтове по избор и SEO услуги. Той е и основател на Boonle.com, пазар за графичен дизайн.

Въпреки че създавам уебсайтове в множество платформи, Wix.com има тенденция да работи най-добре, когато става дума за уебсайтове за малък бизнес. Препоръчвам Wix на собствениците на малък бизнес доста често поради следните причини:

Поносимостта

Цената за създаване на уебсайт, създаден по поръчка, в сравнение със специално проектиран WordPress сайт, обикновено е много по-ниска. Обикновено това се дължи на времето, необходимо за настройка на Wix сайт в сравнение с WordPress сайт.

Бърза настройка & лекота на употреба

Благодарение на изключително персонализирания редактор за плъзгане и пускане, създаването на страхотен уебсайт често може да се извърши за кратък период, след като се запознаете с платформата.

Поддръжка

Обучението на клиентите за това как да управляват и редактират техните уеб сайтове на Wix е много по-лесно от сайтовете на WordPress. Клиентите обикновено схващат концепцията за създаване на плъзгане и пускане бързо и са благодарни, че могат сами да правят основни редакции, като добавяне на снимки или промяна на текст. Документацията за поддръжка също е само на едно кликване.

Беатрис Е. Карабало

Беатрис Е. Карабало

~ Beatriz е уеб дизайнер и блогър, фокусиран върху подпомагането на хората да започнат блога си от нулата. Тя предоставя стъпка по стъпка уроци и съвети по възможен начин, като същевременно предлага своите кодиращи услуги за персонализиране на шаблони на Squarespace.

Когато се замисля за професионално изглеждащи уебсайтове за малкия бизнес, веднага се замислям за Squarespace. Вярвам, че той е най-хостваният създател на уебсайтове там, а не заради неговата популярност. За мен Squarespace далеч не е най-доброто решение за самостоятелно създаване на стабилен бизнес сайт, главно поради тези три основни аспекта:

1. Отзивчиви шаблони: Аз съм огромен привърженик на отзивчивостта на уебсайтовете не само защото позволява на аудиторията ви да разглежда ефективно вашия сайт, когато е в движение, но и защото им дава да разберат, че сте сериозни в бизнеса си и вие обръщате внимание на подробности, които твърде често се пренебрегват.

Всички шаблони на Squarespace са напълно отзивчиви и дори ако добавите елементи от източник на трети страни, които са неотзивчив , можете лесно да ги ощипвате, като в редактора инжектирате няколко CSS реда

2. Персонализиране: ако искате вашият сайт да бъде запомнящ се и изцяло съобразен с вашата марка, трябва да поставите работа в него. Това означава, че трябва да можете да редактирате, да избирате цветове и да избирате шрифтове за всеки един елемент от вашия уебсайт.

С помощта на редактора на стилове на Squarespace можете да промените почти всеки аспект на вашия сайт, включително бутони, цветове на разделители, шрифтове, цвят на текста, подплънки и т.н., което ви позволява да създавате напълно персонализиран сайт без никакви умения за кодиране. Освен това, ако имате познания за HTML и CSS, имате възможност да персонализирате вашия сайт още повече благодарение на многото области за инжектиране на кодове, достъпни във всички шаблони.

3. Цени: когато започвате бизнес с бюджет, може да е изкушаващо да потърсите най-евтините налични опции, но що се отнася до платформите на уебсайтове, категорично не съм съгласен. Надежден конструктор, който ви дава цялата функционалност, от която се нуждаете, и още много, често се предлага с ценови маркер. За щастие плановете на Squarespace са много достъпни и винаги можете да изберете да надстроите, докато бизнесът ви расте.

Работата на създателите на хоствани уебсайтове е, че дори когато всички те могат да предлагат удобен за потребителя интерфейс, широка гама от шаблони и дори безплатни акаунти, трябва да отидете с този, който ще ви помогне да създадете правилен онлайн присъствие. Ето защо препоръчвам Squarespace за всеки, който иска да установи дългосрочен бизнес в мрежата

Джеф Милър

Джеф Милър

~ Джеф е собственик и идеен художник, който стои зад HellothisisJeff Design, самостоятелен магазин за марка и уеб дизайн, ориентиран специално за нестопански организации, църкви и малки фирми.

Всеки уеб проект има различни изисквания за обмисляне и цели за постигане, така че за съжаление, нито една перфектна платформа не работи за всеки клиент. Използването на Squarespace като цялостно самостоятелно хоствано уеб решение често има най-голям смисъл за много от малките фирми, с нестопанска цел и църкви, с които работя.

Творчески, Squarespace предлага красиво чисти шаблони, които са идеални за комуникация на завладяващи истории на марката. Възможността, която предлагаме да въведем нашите собствени персонализации чрез CSS, както и да се задълбочим с платформата за програмисти, наистина отличава Squarespace като инструментариум на истински дизайнер. Има много малко, което не може да бъде постигнато в техните рамки.

Най-големите характеристики обаче лежат на страната на клиента по отношение на интуитивното управление на съдържанието и поддръжката на сайта. Моите клиенти обичат колко лесно е да създават динамични оформления на нови страници с редактора за плъзгане и пускане и имат пълен контрол върху йерархията на сайта им.

Squarespace също предлага много предимства зад кулисите, като SSL сигурност, инструменти за електронна търговия, различни основни интеграции и отлично обслужване на клиенти.

За да обобщя всичко, харесвам да използвам Squarespace, защото той е бърз и лесен, докато предоставя най-добрите дизайнерски и съдържателни решения, които ми помагат да разказвам историите на клиентите си по много практични начини.

Джосия Нелсън

Джосия Нелсън

~ Джосия спечели 5 награди за уеб дизайн през последните 5 години. В момента той прави само уеб дизайн за частни клиенти и ръководи своята компания ReadySettle на пълен работен ден. Той създаде сайта на компанията си през уикенда.

От всички претенденти Squarespace е този, който в крайна сметка бих избрал. Те разполагат с много прости, интуитивни инструменти, като същевременно позволяват изчистен дизайн и стил. Имал съм много приятели от малкия бизнес и предприемачи да използват Squarespace и красивото при тях е, че те правят кода си, за да работят заедно много добре.

Инструментите за уебсайтове, които използват графични интерфейси, трябва да създават контейнери като парчета пъзел, за да могат влаченето и пускането да работят. В повечето случаи това се крие като тромава смесица от несъответстващи дизайнерски елементи и разцъфтяващи цветове.

Squarespace обаче прави това прекрасно, като използва различна техника, която не много други играчи използват. Много е очевидно колко бързи са времето за зареждане на страниците, колко отзивчив е сайтът и просто общото усещане за автентичност и качество, което просто не можете да получите от повечето платформи за плъзгане и пускане.

Като цяло, Squarespace е моя номер едно избор като уеб администратор. Не много платформи могат да съответстват на цената и лекотата на използване в сравнение с крайния резултат, което е висококачествен, отзивчив уебсайт, който ефективно комуникира съобщението на уебсайта и го прави по начин, който е много приятен за окото.

Дилън Зеегер

Дилън Зеегер

~ Дилън е основателят на Lovably Inc., базирано в Ню Йорк творческо студио, фокусирано върху разпространението на дълготрайни идеи от цял ​​свят, използвайки обмислен, целенасочен дизайн. Основана през 2014 г. с цел да направим услугите за дизайн от висок клас по-достъпни, ние помогнахме да превърнем десетки страхотни идеи в красиви реалности.

Squarespace е най-хостваният създател на уебсайтове за малкия бизнес, защото позволява огромно, креативно персонализиране, като същевременно поддържа простота и елегантност, които повечето услуги дори не са близо до постигането.

Squarespace улеснява нашите клиенти да добавят и редактират съдържание на своите уебсайтове и поема тежестта на управлението на сложна уеб настройка от техните плещи.

И накрая, поддръжката на клиенти на Squarespace 24/7 е отлична и винаги готова да помогне. Не можеш да победиш това.

Меган Хартман

Меган Хартман

~ Меган е UX дизайнер и основател на Crafting Creative, където работи с креативни предприемачи за изработка на лесни за използване уебсайтове, които изграждат тяхната достоверност и които привличат повече клиенти към техния цифров праг. Можете да я намерите в Twitter или Instagram @MeghanCreative.

Най-добрият, хостван конструктор на уебсайтове и този, който и аз и аз използвам за своите клиенти е Squarespace. Squarespace е цялостно решение: те се грижат за хостинг, вашето име на домейн може да се настройва чрез тях и те лесно се интегрират с Google Apps. Наскоро те също започнаха да предлагат безплатни SSL сертификати, което (изнервящо предупреждение) означава, че URL адресът на уебсайта ви ще има https: // в началото, уведомявайки вашите потребители, че е безопасен сайт за използване.

Сега, защо това има значение? Тъй като от 2017 г. Google се разпада на незащитени сайтове и потенциално вашите могат да бъдат маркирани като несигурни, ако не имате тази SSL магия. Добрата новина е, че със Squarespace не е нужно дори да се тревожите за това.

Освен всички нахални SEO функции, които има Squarespace, аз го обичам за това колко лесен за потребителя и адаптивен е той. Със своите красиви теми и редактор с плъзгане и пускане, това е една от най-лесните за използване платформи онлайн. Не само това, но всъщност правят сравнително безболезнено да персонализирате, като ви дават възможност да добавите в свой собствен CSS, HTML и JavaScript.

Използвах WordPress, Weebly, Wix, Webflow и персонализиран уеб сайт от нулата. От този опит открих, че Squarespace е най-добрият, хостван конструктор на уебсайтове за собственици на малък бизнес. Той е лесен за използване, има страхотен вграден набор от функции и ви позволява да настроите блог, за да привличате повече онлайн трафик към вашия бизнес.

Зоран Босанчич

Зоран Босанчич

~ Зоран е съосновател на POINT OUT, агенция за дигитален маркетинг, където той работи с марки като Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne и STIHL. Той е направил своята лична мисия да помага на всеки амбициозен човек да започне бизнес, който ще обича да строи.

Квадратното пространство няма да ви предложи гъвкавостта на WordPress. Но това важи за всеки друг създател на сайтове там.

Той също няма супер лесния строител, който Weebly има. И може да няма такава голяма колекция от шаблони като Wix.

Все пак най-добрият създател на уебсайтове на пазара е Squarespace. Ръце надолу.

Защо? Точно там е на върха във всяка отделна категория. Нещо повече, той се отличава, когато става въпрос за решаващите такива като дизайн, съвместимост и готовност за SEO. Всички шаблони са отзивчиви. Те работят както на вашия работен плот, така и на вашия телефон. Това е особено важно отскоро използването на мобилен интернет надхвърли работния плот за първи път в целия свят.

Squarespace направи перфектната комбинация от лесна употреба, гъвкавост на дизайна и следване на най-добрите UI / UX практики.

Като малък бизнес не трябва да прекарвате прекалено много време в управление на сайта си, а всъщност да изграждате бизнеса си. Вашият сайт трябва да ви помогне да се възползвате от всяка възможност за онлайн бизнес, която може да възникне, докато не трябва да изразходва ценното ви време и енергия.

И точно това получавате с Squarespace.

Всъщност вие ще бъдете раздути от нещата, които можете да правите. Шаблони като тихоокеански ще ви позволи да проектирате вашия сайт, за да се почувствате така, както е направен по поръчка. Можете да имате всички джаджи, блокове за включване и бутони за CTA, от които се нуждаете. Той също така се интегрира с Leadpages, ConvertKit и други популярни приложения.

По принцип Squarespace предлага всичко, което ще ви трябва като малък бизнес. И го предлагат на разумна цена.

Диоген Брито

Диоген Брито

~ Diogenes има над 9 години опит в проектирането и разработването на уебсайтове, както и богат опит в ИТ и физическия дизайн на продукти.

Препоръчвам Squarespace като най-добре хоствания създател на уебсайтове. Квадратното пространство има:

1. 24/7 поддръжка,

2. Голяма общност от специалисти,

3. Най-добре проектираните, напълно отзивчиви шаблони и

4. Система за управление на съдържанието, която е изключително гъвкава.

Алиса Хопкинс

Алиса Хопкинс

~ Alyssa помага на малкия бизнес да разшири аудиторията си чрез дизайни и фотография.

Предпочитам Squarespace поради няколко причини:

1. Squarespace предлага красиво проектирани сайтове, които ви позволяват да променяте шаблони по всяко време, без да губите съдържание. Ако искате да промените шаблона си в Wix, трябва да започнете отначало и да загубите съдържанието си, което е болка!

2. Квадратното пространство е отзивчиво. Wix ще ви позволи да скриете определени неща от мобилни устройства, но за повечето от клиентите ми, те не искат да проектират мобилен сайт отделно, те искат да могат да проектират един сайт, а кодът да направи останалото.

3. Squarespace има фантастична поддръжка 24/7. Намирането на някого, с когото да говорите на Wix, е БОЛКА. Те имат огромен хеп форум, но понякога трябва да говорите или да изпратите имейл на човек, вместо да прекарвате часове в форуми за вашето решение. Бил съм там и не е забавно.

4. Squarespace предлага неограничена честотна лента, за разлика от Wix. Това е огромно, ако очаквате да имате голям брой посетители на вашия сайт и ако имате много съдържание на вашия сайт, което трябва да се зареди бързо. Wix има твърде много ограничения на честотната лента.

5. Квадратурното пространство е построено от дизайнери. Всичките им шаблони изглеждат с висок край. Той има по-структурирано съпротивление & спад в сравнение с Wix. Кривата на обучение може да е по-лесна за Wix, отколкото е Squarespace, но след като разберете основите на изграждането на сайт там, е много лесно да направите останалото.

Дейвид Хед

Дейвид Хед

~ Дейвид е специалист по Squarespace от 3 години и той лично е изградил около 100 сайта на Squarespace. Той е основател на DesignLive, който е като Uber за дизайнер на Squarespace.

Трябва да избера Squarespace. Първоначалната причина, че започнах да проектирам в платформата, беше, че се опитвах да науча как да създам уебсайта на първия си бизнес.

Пробвах всяка друга платформа (Shopify, Wix, Weebly, WordPress и т.н.) и нищо не беше толкова сложно като Squarespace.

Те вложиха най-много мисли в премахването на всички препятствия, в които могат да се натъкнат DIYers. Просто казано, това е най-гарантираният начин за обикновения човек да създаде красив уебсайт.

Джон Тиндел

Джон Тиндел

~ Джон е трансформативна творческа сила, осигуряваща прилив на идеи, култура и лидерство. С над 15-годишен опит, той насърчава работата в екип, осигурява стабилно творческо ръководство & разработване на продукти.

Първо, мисля, че съм ги използвал всички. От хоствани до самостоятелно хоствани решения, имам клиенти, които искат тяхното конкретно решение и трябва да мога да работя с това, което имат. Напоследък използвам търговското решение на Squarespace.

Обичам простотата на техните сайтове, а решението им за електронна търговия е достатъчно лесно, за да настроите и започнете да използвате. Като дизайнер съм склонен да проектирам моя сайт и никога не добавям съдържание. Squarespace създава толкова прости минимални сайтове, че устоявам на препроектирането и започвам да добавям съдържание към сайта.

Едно предимство е цената, наистина достъпна за продажба онлайн и свързване на кореспонденцията ви с клиенти (Mailchimp, имейли), за да създадете страхотно потребителско изживяване при закупуване онлайн. За под 30 долара можете да започнете бизнес онлайн, който изглежда страхотно и функционира като пълен онлайн търговец на дребно.

Те не вземат намаления от вашите продажби като Shopify и други. Единственият спад, който имам при сайтовете за търговия на Squarespace, е, че имате само една опция за обработка на плащания. Като цяло, не мисля, че ще останете разочаровани от тяхната платформа и подкрепа.

Марта Тучи

Марта Тучи

~ Марта е основател и дизайнер на Naya Traveler. Тя беше избрана за един от най-добрите сайтове за Squarespace в света.

Вярвам, че Squarespace е най-добрата самостоятелна хоствана платформа за уебсайтове. Те имат страхотни интеграции на трети страни като Adobe Typekit, Getty Images и Stripe, които оптимизират ежедневния работен процес и помагат на сайта да изглежда професионално.

Техните шаблони са с най-високо качество на дизайна и също така лесно да се персонализират с код.

И накрая, Squarespace има голяма общност за поддръжка, която е полезна за потребители с малко CSS / HTML знания, които желаят да персонализират своите сайтове с прости фрагменти от код.

Брандън Браун

Брандън Браун

~ Брандън е дизайнер, базиран в Атланта, Джорджия, който е специализиран в брандирането и уеб дизайна. Брандън също работи с художници и музиканти чрез разработване на художници и консултации с марка.

Живея и дишам Squarespace, когато става въпрос за работа с малки фирми. Squarespace е чудесен мач за малки фирми, които са ориентирани към дизайна и искат да вземат активна роля в изработването на естетиката на вашия уебсайт.

Обичам да използвам Squarespace за фирми, които тепърва започват и се интересуват от изчистен, отзивчив дизайн. Собствениците на малък бизнес са в състояние да направят много дизайнерски промени, без изобщо да докосват кода. Потребителите могат също така да изпитат удобен за потребителите интерфейс за електронна търговия, който им позволява да текат магазин безпроблемно от уебсайта си Squarespace.

Ако малките фирми търсят модерен дизайн, ориентиран към изображението, определено помислете за Squarespace.

Никола Бернарди

Никола Бернарди

~ Nicola е професионален фотограф. Той създаде свой собствен сайт, който беше гласуван за един от най-добрите сайтове за Squarespace в света

По мое мнение, Squarespace раздава най-добре хоствания създател на уебсайтове там, в interweb.

Нещото, което го отличава, е неговата простота: всичко е създадено с оглед на потребителското изживяване и е насочено към всички хора, които не е задължително да имат опит в уеб дизайна или програмирането.

Което не е нищо друго освен за освобождаване, защото като собственик на малък бизнес вероятно живеете в постоянен ураган от идеи и вълнения да показвате / популяризирате каквото и да правите и нямате време, нито интересно да научите как да работите. с кодиране или изобщо проектиране.

Squarespace предлага красиви отзивчиви шаблони, нелепо лесна за използване система за плъзгане и пускане на съдържание, и на всичкото отгоре, най-добрата поддръжка на клиенти, която съм срещал.

Като фотограф ми позволява да прекарвам по-малко време пред екран, измисляйки как да правя нещата за моя уебсайт и повече време да снимам и да си върша работата.

Брендън Кенеди

Брендън Кенеди

Според мен Squarespace е най-добрият хостван уебсайт за създаване на уебсайт за малък бизнес. Вярвам, че това е платформа, която балансира страхотен дизайн и е удобна за използване.

Собственикът на малък бизнес може да проектира красив уебсайт много бързо и това ще им спести много пари, докато мащабират.

Също така, от моя опит, те имат най-доброто обслужване на клиенти и работят много добре със собствениците на малък бизнес.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath е професионален разработчик на уебсайтове вече почти 9 години. През това време той изгради 100+ уебсайта, фунии & целеви страници. Той създава уебсайтове, които са съобразени с вашите бизнес цели и се реализират добре.

Работил съм със 7-10 създатели на уебсайтове, а Squarespace е един от тях. Използвам го основно за създаване на уебсайтове за моите клиенти, предимно лично портфолио и малки фирми.

Те имат блокове за съдържание за различни видове съдържание (текст, изображения, аудио, фото галерии, карти и т.н.), което улеснява работата.

Въпреки че съм професионален разработчик на уебсайтове в множество CMS, ако бях помолен да насоча към създателя на уебсайт, това ще бъде SquareSpace всеки ден.

Ето защо.
* Можете да добавите персонализиран HTML & CSS код за разкрасяване на сайта.
* Можете да интегрирате почти всяко приложение към вашия уебсайт Squarespace (за съжаление, все още не Zapier), което е огромен знак за облекчение. Не можете да направите това с повечето други създатели на уебсайтове там.

Ако сте любопитни да знаете какво го отличава от другите създатели на уебсайтове, ето бърз списък на плюсовете.
Професионалисти

 • Страхотен набор от отзивчиви шаблони
 • Безплатен SSL сертификат
 • Вграден магазин за електронна търговия
 • Неограничени страници & джаджи
 • Неограничено пространство за съхранение
 • Защита с парола произволен брой страници

Въпреки това, като всеки друг продукт, SquareSpace също идва със собствен набор от минуси.
Против

 • Безплатен план
 • Скоростта на страниците понякога е проблем
 • Платежният процесор е ограничен до Stripe (само)
 • Няма създател на членство (не е блокер)

Никога не съм говорил за SEO, защото без персонализиран уебсайт винаги ще трябва да се запознаете с оптимизация.

Ако търсите строител на уебсайтове, за да започнете веднага и не искате да имате разхвърляни реклами в целия бизнес уебсайт, отидете с него.

За цената на по-малко от 3 кафета получавате SSL осигурен, отзивчив уебсайт (месечно), за да установите вашето бизнес присъствие онлайн с Squarespace.

Джаред Гибънс

Джаред Гибънс

~ Джаред е съосновател на Pocket Knife, творческа група, която проектира и разработва уеб сайтове по Squarespace.

Мисля, че Squarespace е отлично решение за тези, които искат да създадат уебсайт за малък бизнес.

Те не само имат красиви шаблони, които да използват като отправна точка, но и предприятията могат лесно да управляват съдържанието на уебсайта си в бъдеще с интуитивната Squarespace CMS.

Едуард Вишневски

Едуард Вишневски

~ Едуард прекара повече от десетилетие в създаване на потапящи и интерактивни цифрови изживявания. В момента е технически директор на Radish Lab и работи за управление на технологичния екип и прилагане на иновативни технологични решения на сложни предизвикателства, пред които са изправени организациите за социално въздействие.

Препоръчваме Squarespace. Той е евтин, лесен за използване и съдържа интерфейс за пускане и пускане, който прави безболезнено създаването на красиво проектирани уебсайтове за минути.

Squarespace предлага висококачествени и красиви шаблони, които поставят UX и дизайн на преден план, в допълнение към предлагането на модерни интеграции, опции за електронна търговия извън касетата и страхотни инструменти за разработчици, които надхвърлят тези на други традиционни хоствани уебсайтове платформи.

Кристел Лора Вос

Кристел Лора Вос

Squarespace е мястото, което трябва да бъдете, ако искате да развиете марката си. Тази платформа никога не стои неподвижна и гъвкавостта е ключова в днешно време.

Дизайн изключително на Squarespace, защото това е платформа, където творчеството може да се разгърне. И никога не трябва да се притеснявате за сигурност или дефектни плъгини.

Целта ми е непрекъснато да предизвиквам собственото си ограничение и винаги да предоставям изключителна работа. Квадратното пространство ми позволява да правя точно това!

Амит Кумар

Амит Кумар

~ Amit е запален цифров маркетинг с добър опит в партньорския маркетинг, маркетинг на социални медии и видео маркетинг. Той е съосновател на RankMeUp Services, агенция за дигитален маркетинг, специализирана в увеличаване на трафика на уебсайтове и онлайн продажбите.

Moonfruit ще го спечели всеки ден заради способността си да предлага огромна гама от вградени функционалности и лесен за разбиране и работа с потребителско табло. Той има прекрасен букет от освежаващи теми, от които да избирате.

Можете да публикувате съдържанието си и да сте сигурни, че съвместимостта му с компютри, раздели и смартфони автоматично, в известна степен се грижи и за SEO. Можете дори да споделяте автоматично съдържанието си и в различни социални медии.

Друга добра причина, поради която става толкова популярна е, че дори можете да създадете магазин за електронна търговия само с 3 лесни стъпки. Работи директно върху метода на влачене и пускане и е много лесен за използване. На всичкото отгоре намирате и Google Analytics и Google Webmaster Tools, интегрирани в потребителския интерфейс, което го прави още по-привлекателен за SEO.

Като цяло, Moonfruit по всички стандарти е една от най-полезните и SEO приятелски собственост за създаване на вашето съдържание.

Макс Робинсън

Макс Робинсън

~ Макс Робинсън е уеб дизайнер за уеб дизайн на AIMS.

Ние винаги използваме MoonFruit за клиенти, въпреки сравнително стария потребителски интерфейс, който изглежда изключва толкова много хора.

Обичам количеството персонализиране, което имате с всеки уебсайт, и колко лесно могат да се добавят джунджурии и блогове.

Ние винаги сме имали положителни отзиви за сайтовете, които сме създали с помощта на MoonFruit, и винаги сме успели да покажем на нашия клиент как да използва строителя, за да може сами да правят промени.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam управлява компания за дигитално брандиране и услуги за разработка на уебсайтове.

Според мен Weebly е един от простите, но ефективни инструменти за създаване на уебсайтове за уебмастъри. Не е необходимо да имат умения за програмиране, просто трябва да влачат и пускат свойствата на уебсайта в уебсайт, така че ако трябва да използвам инструмент за създаване за разработване на уебсайт за малки фирми, ще избера Weebly.

Различни елементи, които ще можете да добавите в уеб страниците, включват текст, изображения, видеоклипове, бутони, карти на Google и формуляри за контакт. Едно от основните му предимства е, че докато изграждате уебсайта си, можете едновременно да виждате отраженията на страницата и да плъзгате елементите от лентата с инструменти в областта на вашата уеб страница..

Weebly включва и хостинг – облачен хостинг, който е много бърза и сигурна система. Времето за зареждане влияе върху класирането ви в резултатите от търсенето, така че ще има и SEO предимства. На всичкото отгоре, той ви позволява и за блогове, които са собствени вградени в CMS. За уебмастъри, които желаят да изберат функционалността на електронната търговия, тя предлага страхотно решение за уебсайт за електронна търговия.

Всички опции са добри, доколкото изискванията на уебсайта Ви съответстват на спецификациите на вашия сайт, отговарят на съоръженията на рамката или инструмента за създаване на сайт.

Всички добри уебсайтове

Всеки път, когато се консултирам с малки фирми, чувам от повечето собственици, че просто се нуждаят от малък уебсайт до 10 страници с текст, изображения и вградено видео в YouTube. За такива малки изисквания Squarespace, Weebly или дори WIX ще работят добре. Инструментът за изграждане от Godaddy също ще бъде просто решение за малък уебсайт. Просто има нужда от плъзгане и пускане на съдържанието, изображенията, слайдовете, видеоклиповете или формата за контакт.

Някои от приложенията като Weebly, Squarespace или WIX също добавиха функции за електронна търговия, така че за нуждите на електронната търговия на няколко продукта, те са готови да използват инструменти за изграждане на вашия уеб магазин.

Това не изисква познания по HTML програмиране на сложни CMS като Magento, Prestashop или WordPress. Скоростта също ще бъде добра за тези платформи, така че това е друг SEO приятелски фактор.

Много благодаря на всички експерти, които участваха в тази експертна група! Ако имате някакъв въпрос, моля, публикувайте ги по-долу и ние със сигурност ще отговорим. Ако сте на път да започнете нов сайт, уведомете ме коя платформа възнамерявате да използвате.

Също така, не забравяйте, че споделянето е грижовно. Помогнете ни да разпространяваме тази публикация, споделяйки я с вашите приятели и последователи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map