29 неща, които трябва да вземете предвид преди да създадете страхотен уебсайт

Тя е сложна, но не е сложна. Как е това за начин да се обобщи какво включва изграждането на уебсайт? Благодарение на технологиите и иновациите, техническите аспекти на изграждането на уебсайт станаха лесни. Планирането все още е вашето препятствие.


Новите уебсайтове често се усложняват преди дори да стартират. Строителите подхождат към него, мислейки, че трябва да бъдат всички неща на всички хора. Това не е така Хората искат по-малко, не повече. Ето 29 неща, които трябва да помислите, преди да създадете уебсайт.

Научете бъдещето на уеб дизайна от експертите

Contents

1. Цел на вашия уебсайт

Смесването и съвпадението цели повече вреда, отколкото полза. Печелившите уебсайтове се изграждат и предлагат на пазара с един особен фокус.
Не го усложнявай. Изберете от три стратегически варианта:

 • 1. Продайте продукти и услуги. Сайтът за електронна търговия може да генерира приходи и печалби, но той често изисква голям бюджет, за да го създаде и управлява.
 • 2. Генерирайте потенциални клиенти. Можете да разработите и пуснете на пазара този тип уебсайт за по-малко пари. Не се грижете за това, което ще ви е необходимо, за да произвеждате квалифицирани, проследяващи се клиенти.
 • 3. Създаване на пълномощия. Това са най-малко скъпите за изграждане. Използвайте такава, за да изградите информираност, но имайте предвид, че не можете да я използвате, за да продавате неща или да генерирате потенциални клиенти.

2. Определяне на целева аудитория

Има само един начин да създадете успешен уебсайт или блог. Трябва да сте най-добрият в това, което правите в рамките на съществуващата си индустрия.
Ако не сте най-добрият в света на вашия пазар, използвайте по-тесен подход към неговото определение. В коя ниша си по-добър (или можеш да станеш по-добър) от всеки друг състезател?
За да намерите тази ниша, задайте тези три въпроса:

 • 1. Вашият пазар има спешна болка или ирационална страст?
 • 2. Има ли доказателство, че те искат да разрешат тази болка или страст?
 • 3. Имате ли уникално решение за него?

Потвърдителните отговори на трите въпроса означават, че сте дефинира вашата целева аудитория.

3. Проучване на вашите конкуренти

Преди дори да започнете с това усилие, не забравяйте да разберете защо е от решаващо значение. Ти искаш конкурентни изследвания така че можете да правите това, което конкурентите ви не правят.
Дефинирахте целевия си пазар в предишната стъпка. Време е да видим как други уебсайтове ги привличат. Използвайте тези инструменти.

 • Alexa: Тази услуга ще ви помогне да анализирате трафика в магазина за електронна търговия на вашия конкурент. Alexa ще ви даде техния глобален трафик и публиката. Ще платите за някои от неговите разширени отчети.
 • SEO книга: Инструмент за сравнение на сходството на страници: Използвайте тази услуга, за да сравните заглавията на страниците на вашите конкуренти, мета информацията и общите фрази.
 • Инструмент за ключови думи в Google AdWords: Не пропускайте тази услуга Използвайте го, за да анализирате ключови думи и количеството на трафика, генериран от тях. Можете да го използвате, за да прецените колко вашата конкуренция плаща за кликване за реклами.
 • DomainTools: Whois: Всичко, от което се нуждаете, е URL адрес на конкурент. Ще получите изчерпателен запис на този домейн.
 • SpyFu: Тази платена услуга ви позволява да видите кои AdWords и ключови думи работят за вашите конкуренти. Можете да избегнете грешките, които направиха. Сякаш всички ваши конкуренти правят пазарни тестове за вас за 79 долара на месец.

4. Проучване на стратегия за осигуряване на приходи

Приходите са една от мерките за успех на вашия уебсайт? Помислете за една от тези три стратегии:

 • 1. Сайт за членство. Посетителите се регистрират за достъп до вашето съдържание. Те купуват конкретни продукти или услуги.
 • 2. Абонаменти или платена стена. Посетителите плащат периодична такса, която им дава достъп до цялото съдържание до изтичане на абонамента им.
 • 3. Продайте съдържание. Тя трябва да има стойност и да е от значение. Все още можете да продавате продукти на уебсайта си, дори ако нямате свои. Станете филиал за продукти на друга марка. Печелите комисионна за всяка направена продажба. Ако току-що започвате да печелите от уебсайта си, тази опция може да е подходяща за вас. Лесно е да намерите партньорски програми. Стартирайте търсене с основната тема на уебсайта си, последвано от думите „партньорска програма“.

5. Определяне на вашия бюджет

Определянето на реалистичен бюджет започва с представа за това какво искате да прави сайтът. Вижте три основни области:

 • Дизайн. Колко персонализиране искате? Ще работи ли стандартна WordPress тема? Имате ли нужда от персонализиран дизайн от горе? Ключовият двигател на бюджета тук вероятно ще бъдат графичните нужди.
 • съдържание. Колко уникално съдържание ще ви е необходимо? Съдържанието е копирайт.
 • Функционалност. Задайте си тези въпроси, за да определите разходите за функционирането на уебсайта си:

Имате ли нужда от повече от основна форма за контакт?
Искате ли да предложите изтегляния?
Искате ли да проследявате потенциални клиенти от формуляри?
Ще имате ли нужда от електронна търговия и ако да, какъв вид опции за плащане?
Искате ли да оптимизирате вашия сайт за търсачки (SEO)?
Ще ви трябва W3C или друго съответствие?

Добавете договорени покупки от тези три области към този допълнителен списък на основните компоненти и разходи на уебсайта:

 • Име на домейн – $ 10 / година
 • Хостинг – 10 до 100 долара годишно (в зависимост от трафика и хостинг услугите)
 • Уеб планиране, дизайн и разработка – 60 часа и повече
 • Продължителна поддръжка на уебсайтове – 500 долара на година и повече
 • Маркетинг на уебсайта си онлайн – $ 750 на месец и повече

Общият размер на тези разходи ще ви даде обща представа за това какво ще струва създаването и поддържането на вашия уебсайт. Ще имате своя бюджет.

6. Регистриране на домейн

Получаването на име на домейн включва регистриране на името в организация, наречена ICANN. За това използвате регистратор на имена на домейни. Ще им платите такса за регистрация, която струва около 10 до 35 долара за това име.
Избраният от вас регистратор е въпрос на личен избор. Попитайте хората, които познавате, за препоръки. Уверете се, че са акредитирани от ICANN.

Регистраторите правят своите пари, като таксуват за услуги с добавена стойност. Отделете време, за да разберете какво се предлага. Уважаеми регистратори:

 • Никога не крийте такси.
 • Дават ви директен достъп до вашите записи на Whois, ключалки за регистратори и кодове за упълномощаване.
 • Осигурете общи настройки на DNS като записи на имена на хостове, обменници на поща и сървъри на имена.
 • Предложете безплатна услуга за поверителност на имейл Whois.
 • Никога не продавайте данните си на трета страна.
 • Достъпни са по телефона в случай, че имате технически проблеми.

7. Уеб хостинг

Помислете за уеб хостинг като излъчване на вашия уебсайт. Ако вашата хостинг услуга не върши добра работа, опитът се отразява на вас. Това дори може да означава загубени приходи. Преди няколко години уебсайтът на Amazon се понижи за 40 минути заради проблеми с уеб хостинга. Изчислено е, че това им струва над 4,7 милиона долара загубени продажби.
Никоя хостинг компания не може да гарантира 100% продължаване, но тя трябва да предлага средно поне 99% време за продължаване.

Вашият доставчик на уеб хостинг услуги трябва да може да мащабира, за да задоволи растежа на трафика. Може да започнете със споделен сървър и след това да преминете към специализирани сървъри, след като спечелите сцепление.

Искате бърза реакция и поддръжка, ако имате технически проблеми. Потърсете най-добрия доставчик на уеб хостинг, който предлага 24/7 достъпност. Направете проверка на фона. Вижте отзивите на клиентите. Задайте въпроси, ако не разбирате нищо в споразумението за ниво на услугата.

Получаваш това, за което плащаш. Най-малко скъпият доставчик на уеб хост може да не е най-добрият избор.

8. Използване на системи за управление на съдържанието с отворен код (CMS)

Някои от най-големите уебсайтове в света работят на системи за управление на съдържанието. Това е компютърно приложение, което позволява публикуване и поддържане на съдържание от централен интерфейс.
Основната цел на вашия уеб сайт ще определи дали имате нужда от CMS. Дали екип ще добави съдържание към уебсайта? CMS системите позволяват сътрудничество и управление на работния процес. Ето топ 4 най-популярни според оценката от Google.

 • WordPress. Почти една четвърт от всички уебсайтове в Интернет работят на тази CMS. Почти всеки уебсайт може да използва WordPress CMS. Темите с отворен код улесняват интегрирането на друга функционалност. Има много приставки за разширяване на функциите.
 • Joomla. Тази CMS платформа с отворен код е базирана на PHP и използва MySQL база данни за съхраняване на съдържание. Подобно на WordPress, има хиляди шаблони за персонализирани приложения.
 • Magento. Тази платформа работи най-добре за уебсайтове за електронна търговия. Magento използва Zend PHP бази данни и MySQL. Много строители на уебсайтове използват Magento, защото той създава сайтове за мобилни устройства.
 • Drupal. Тази CMS е гъвкава и предпочитана от хора, които искат персонализирани уебсайтове. Това е достатъчно сигурно и надеждно за Белия дом и НАСА. Недостатъкът е, че той не е толкова лесен за използване като WordPress или Joomla.

9. Проучване на хостваните строители на уебсайтове

На пазара има много строители на уебсайтове. Може да се получи превъзходно да се реши. Фокусирайте оценката си върху това кой от тях е най-подходящ за вашите нужди въз основа на:

 • Какъв вид външен вид, усещане и функции искате.
 • Колко време, усилия и пари имате.
 • Независимо дали експериментирате или искате нещо трайно.

Ето няколко най-добри избрания на уебсайтове:

Насочете се към Удивително, ако искате да създадете безплатен уебсайт. Поразително създава красиви, прости сайтове. Надстройте до платена версия, за да премахнете рекламата. Създайте безплатно уебсайт на блог в WordPress. И в двата случая вашият сайт ще приеме поддомейн. Това е малка цена за иначе безплатен сайт.

Ако току-що започвате да продавате от уебсайта си, изберете „Weebly“ или „SquareSpace“. Weebly е по-евтин, но шаблоните не са добре проектирани. Площта на квадратите струва повече, но шаблоните предизвикват изтънченост и лукс.

Ако се отнасяте сериозно към вашия онлайн магазин, разгледайте Shopify. Той е мащабируем и поддържа растежа.

10. Персонализиран уеб дизайн срещу шаблони на уебсайтове

Персонализиран уебсайт е разработен от нулата. Вашите уникални спецификации определят информационната архитектура, графики, функции и административен бек-енд. Имате ли утвърдени насоки за брандиране, които отразяват кой сте като компания? Персонализирано решение е за вас.

Решенията, пригодени по поръчка, се нуждаят от месеци за внедряване. Това може да не е приложимо, ако искате да започнете веднага или ако имате ограничен бюджет. Сайтът с шаблони може да предложи добра алтернатива.

Ако току-що стартирате, може да не се нуждаете от определени части от уебсайт. Предварително изграден или базиран на шаблон сайт е чудесен избор. За разлика от техните персонализирани колеги, шаблоните включват само основни функции. Възможно е някои персонализиране.

Ако цените въздействието на силната онлайн идентичност, вашата марка се възползва повече от персонализиран уеб дизайн. Персонализираните дизайни могат да бъдат скъпи за мащабиране. Повечето шаблони са лесни за мащабиране.

11. Чист дизайн

Смелият, изчистен дизайн привлича вниманието и прави браузването лесно за потребителите. Bold прави изявление. Затрупаните уебсайтове карат потребителите да отскачат, преди да имате възможност да им кажете за какво се занимавате. Прост изчистен дизайн също помага правилните неща да се откроят.

Чистият дизайн следва прост принцип: по-малко е повече. Избягвайте да използвате твърде много информация, представена по различни начини. Кажете какво трябва да кажете – но го кажете добре.

 • Използвайте бяло пространство. Съсредоточете се върху ключовите елементи и отстранете останалите. Бялото пространство улеснява усвояването на съдържанието от потребителя.
 • Съберете всичките си идеи в една или две графики на страница. Изображенията трябва да имат силно визуално въздействие, независимо дали става въпрос за цвета или съобщението, което изпращат.
 • Играйте с контрасти. Може да ви помогне да посочите информация. Добавете контраст, ако използвате бяло пространство за чист дизайн.

12. Избор на цветова схема

Вашата марка вече съществува? Вече имате своя цветова схема. Ако няма, имате още опции.
Цветът влияе на психологията. Използвайте това ръководство, за да решите кой основен цвят ще работи за вас.

След това следвайте правилото 60-30-10. Работи за интериорни и модни дизайнери и също толкова добре в уеб дизайна. Изберете три различни цвята и ги използвайте в съотношения съответно 60%, 30% и 10%.

 • 60% ще бъде основният цвят на вашия сайт и ще зададете тона.
 • 30% трябва да контрастират с 60%, за да създадат поразителен ефект.
 • 10% е вашият акцент цвят. Той допълва или основния, или вторичния цвят.

Направи или неутралния цвят от 60% или 30%. Това ви дава най-голям брой възможности за избор за другите два цвята.

13. Разработване на идентичност на марката

Мисля за идентичност на марката като набор от ценности и идеи, които искате хората да свързват с вашия уебсайт. Дизайнът може да ви помогне да изразите тези идеи.

Качеството на вашето съдържание отразява вашата марка. Инвестирайте в добра графика и фотография. Не се грижете за добро писане.

Шрифтовете отразяват личността на вашата марка? Изберете не повече от три стила на шрифта. Те ще станат свързани с вашата марка.

Самоличността ви не е момент. Тя се развива с течение на времето. Но не искате да се отдалечавате от него, щом е на мястото си. Създайте ръководство за стил, за да следите всичките си решения относно цветовете и дизайна. Обърнете се към него всеки път, когато създавате ново съдържание.

14. Уеб типография

Повечето информация, намерена в мрежата, е текст, така че е важно да разберете как да я представите.
За типографията стои цяла наука. Особено за уебсайтове. Шрифтовете се държат на екраните по различен начин, отколкото на хартия. Прочетете повече за това тук.

Ето няколко типография най-добри практики:

 • Използвайте равен баланс на шрифтове за серифи и sans-serif за заглавия.
 • Използвайте повече шрифтове sans-serif в копие на тялото.
 • Ограничете редовете на текста до 84 знака.
 • Използвайте отзивчива типография.

15. Характеристики и функционалност

Можете да превърнете това в топ 10 списък. Уверете се, че вашият уебсайт прави следните неща:

 • 1. отзивчив. Дисплеят трябва да компенсира размера на екрана.
 • 2. Лесен за използване. Не се умни с навигацията. Направете го просто и очевидно.
 • 3. Актуализирайте редовно съдържанието. Един лесен начин да направите това е с блог.
 • 4. Запазете най-важните елементи на всяка страница над превъртането.
 • 5. Използвайте оловни магнити. Искате имейл адрес, така че дайте на посетителите нещо за това.
 • 6. Оптимизирайте за скорост. Посетителите ви няма да чакат да се заредят бавни страници. Google ще ви санкционира и с по-ниско класиране.
 • 7. Използвайте CMS, за да спестите време и да изградите съдържание по-бързо.
 • 8. Възползвайте се от аналитиката. Използването на данни за вашия уебсайт е единственият начин да го подобрите.
 • 9. Насочете посетителите си. Не предполагайте, че знаят какво да правят. Ако искате да щракнат или превъртат, уведомете ги.
 • 10. Интегрирайте социалните медии. Тези сайтове са толкова мощни, колкото Google. Не можете да си позволите да не ги включите в уебсайта си.

16. Структура на сайта

Най- структура на вашия уебсайт помага на посетителите да предприемат стъпки за закупуване на предлаганите от вас продукти или услуги. Улеснете ги. Това правите, като създавате ясна структура на сайта, която е лесна за навигиране. Следва йерархия на съдържанието и тя се чувства естествена и интуитивна за посетителите.

Ето няколко най-добри практики, които трябва да имате предвид:

 • Колкото по-близо сте до началната си страница, толкова по-общи трябва да са темите. Главите на вашия сайт трябва да нарисуват широка картина. Използвайте ги, за да започнете разговора и да привлечете посетители.
 • Главните секции трябва да съответстват на вашите основни оферти, продукти и услуги.
 • Започнете с етикетиране на секции. Работете, за да ги усъвършенствате през цялата еволюция на вашия сайт. Изпробвайте и променете, за да насърчите естествения поток. Провеждане на проучване на ключови думи за оптимални етикети.
 • Използвайте анализи от търсенето на вашия уебсайт, за да видите какво търсят хората. Направете тези елементи достъпни, така че потребителите да не трябва да ги търсят.
 • Не застъпвайте съдържание. Излишността вреди на потребителското изживяване. Търсачките ще ви санкционират и за това.
 • Имената на секциите и потока на сайта трябва да са ясни и да имат смисъл за всички. Не само ти.

17. Навигация и използваемост

Това е критично Най- дизайн на навигация на уебсайт оказва голямо влияние върху успеха или неуспеха. Оказва влияние върху класирането на трафика и търсачките. Засяга конверсиите и удобството за ползване.

 • Използвайте стандартна вертикална или хоризонтална навигация. Това вече е познато на зрителите. Не искате да ги обърквате.
 • Не се побърквайте от падащите менюта. Най-добре помагат на потребителите да изберат от голям списък.
 • Не претоварвайте навигацията на началната си страница. Това е объркващо за посетителите и вреди на вашето SEO.
 • Използвайте текстови връзки вместо бутони. Те са по-удобни за търсене и се зареждат по-бързо.

18. Чувствителен уеб дизайн

Това е едно от най-важните неща, които трябва да включите в уебсайта си.

Отзивчив уеб дизайн позволява оформлението на уебсайта да се променя за екрана, като го използва. Широкият екран на компютъра показва много колони. Не е така с мобилно устройство. Чувствителният дизайн ще коригира това.

Чувствителният дизайн е добър за посетителите ви и е добър за вас. Освен това прави Google като вас по-добър. Google дава по-високи рангове на сайтове, създадени за поддръжка на много устройства.

19. Призив към действие

А призив за действие (CTA) е бутон или връзка на вашия уебсайт. Това кара бъдещите клиенти да станат водещи. Това отвежда хората към съдържание, което искат да видят.
CTA трябва да бъдат:

 • Визуален. Убедителната оферта използва графики.
 • Кратко. Дръжте го на не повече от пет думи.
 • Ориентиран към действие. Започнете го с глагол.
 • В контрастен цвят. Направете го да се откроява.
 • Достатъчно голям, за да се види от разстояние. Трябва да привлече вниманието.
 • Лесен за разбиране и изчистване. Какво ще получи посетител, ако кликне върху вашата CTA?

20. Производителност и скорост

Бързата скорост на зареждане на страницата усилва ангажираността на посетителите. Увеличава задържането и увеличава продажбите. Незабавният отговор на уебсайта води до по-високи проценти на реализация. Една секунда забавяне на зареждането на страницата намалява удовлетвореността на клиентите с 16%.
Ето някои неща, които можете да направите, за да оптимизирате производителността и да увеличите скоростта:

 • всички изображения с подходящ формат, размер и компресия.
 • Оптимизирайте CSS кода. По-малко редове код означават по-малко цикли на обработка. Той увеличава ефективната доставка на файлове на уебсайтове до заявки за браузъри.
 • Използвайте възможно най-малко плъгини. Те влошават производителността.
 • Оптимизиране на бази данни.
 • Възползвайте се от уеб кеширане със софтуер, ако вашият доставчик не предлага кеширане от страна на сървъра.
 • Използвайте мрежи за доставяне на съдържание (CDN). Това ще повиши ефективността ви и вашия ранг на страницата.

21. Блог на място

Блогът привлича повече посетители на вашия уебсайт. Всяка публикация в блога е друга индексирана страница на вашия уебсайт. Това е още една възможност да се покажете в търсачките.

Блоговете са любимо нещо за споделяне в социалните медии. Това е повече излагане за вас.
Вашият блог помага да установите вас или вашата компания като орган. Полезното съдържание привлича повече клиенти.

22. Оригинално съдържание

Създаване на оригинално съдържание отнема много време и е скъпо. Свикнете да се оплаквате от това, но никога не спирайте. Ето защо.

Търсачките класират вашия уебсайт според уместността на съдържанието, поставено на вашия сайт. Ето защо е толкова важно да поставите оригинално съдържание на своите уеб страници. Ако не актуализирате съдържанието си, потребителите ще загубят интерес към вашия сайт. Променяйте или подобрявайте съдържанието си редовно. Паяците в търсачката ще обхождат съдържанието ви по-често. Резултатите от вашето търсене ще се подобрят.

23. Оптимизация за търсачки (SEO)

Google и другите търсачки не публикуват своите алгоритми. Не е възможно да се знае точно как да оптимизирате уебсайта си за тях. Въпреки това, ето неща, които можете да направите, за да увеличите видимостта.

 • Използвайте уникално, висококачествено и подходящо съдържание на вашия сайт.
 • Проверете метаданните си. Уверете се, че тя корелира с вашите ключови думи.
 • Включете ключови думи в URL адресите на вашата страница.
 • Избягвайте дублираното съдържание. Google ще понижи класацията ви.
 • Никога не спирайте да добавяте ново съдържание.

24. Интеграция на социалните медии

Социални медии и вашия уебсайт трябва да работим заедно за промотиране на вашата онлайн марка.

Направете съдържанието си споделяно с бутони за социално споделяне. Те ви помагат да увеличите информираността за съдържанието си. Освен това подобрява потребителското изживяване. Посетителите искат да споделят.

Добавете само важните за вас социални мрежи. Ще увеличите вероятността за споделяне на съдържание. Поставете бутоните за социални споделяния в горната, долната или встрани от страниците си.

Повечето потребители предпочитат да влизат в сайт със социално вход. Ще увеличите реализациите и запазването на регистрацията на уебсайтове. Той съкращава процеса на регистрация. Това увеличава процента на разговори.

25. Ефективна сигурност на сайта

Електронните крадци са невидими и бързи. Те искат данни за клиента и информация за кредитната карта. Имате правно задължение да защитавате тези данни от кражба. Трябва да подадете сигнал за нарушения на сигурността на вашия сайт, които настъпват.

 • Бъдете в течение с заплахите за хакване.
 • Поддържайте контрола на достъпа и сигурността на мрежата възможно най-плътно.
 • Инсталирайте защитна стена на уеб приложение и скрийте админ страници от търсачките.
 • Използвайте шифрован SSL протокол, за да прехвърляте личната информация на потребителите.

26. Проследяване и анализи

Как посетителите ви използват вашия уебсайт? Единственият начин да знаете е да ги проследявате и анализирате данните.

Google Analytics е стандартът в инструментите за уеб анализи за фирми от всякакъв размер. Най-хубавото е, че е безплатно. Google Analytics е един от най-здравите и мощни инструменти за анализ. Това ще ви помогне да разберете какво правят посетителите на вашия сайт.

Други платени инструменти като CrazyEgg предлагат повече информация. Това, което използвате извън Google Analytics, ще зависи от вашия бюджет.

27. Изчерпателна карта на сайта

Това не е за вашите зрители. Но всеобхватна карта на сайта е за някого също толкова важна.
Картата на сайта предоставя ценна информация на търсачките. Това не помага за класирането ви, но дава възможност на търсачките да знаят какво да класират на първо място.

Вашият уебсайт трябва да има XML карта на сайта ако уебсайтът ви е нов и искате търсачките да ви открият.

28. Съставяне на изображения

Използването на грешни изображения може да намали читателската аудитория. Ето как изображенията и текста работят като партньорство:

 • Поставете изображението си над заглавието. Той може да увеличи читателската статия с до 10%.
 • Хората четат надписи под изображения средно с 300% повече от самото копие на тялото.
 • Изображенията без ясна значимост са загуба на пространство. Уверете се, че е привлекателен за вашата целева аудитория. Изображенията трябва да подчертават най-важния аспект на вашата тема.
 • Очевидните стокови снимки са големи изключения за посетителите на уебсайта.
 • Проучванията показват, че зрителите на уебсайтове не обичат кадри от тълпата. Те също не са любители на лица, уголемени извън действителния размер.

29. Поддръжка на уебсайтове

Получавате редовна поддръжка за вашия автомобил. Вашият уебсайт също се нуждае от това. Времето да планирате поддръжка е преди дори да започнете. Създайте контролен списък, който включва:

 • Редовни резервни копия.
 • Актуализация на софтуера, особено ако използвате CMS решение.
 • Проверете за счупени връзки.
 • Оправете формулярите, за да работите по начина, по който трябва.
 • Преглед и разрешаване на проблеми с имейли, изпратени от уеб сървъра.
 • Премахване на спам акаунти и коментари.
 • Проверете скоростта на зареждане на уебсайта.
 • Прегледайте видимостта на вашето търсене.

Отделете време да го направите правилно

Разбира се, искате уебсайтът ви да работи и работи възможно най-скоро! Цялото това планиране изглежда сякаш ще забави нещата. Вярно е. Всяко от тези 29 неща, които трябва да се вземат предвид, представлява седмици или дори месеци на планиране.

Време е добре прекарано Считайте, че това е основата на вашия уебсайт. Големите неща се изграждат на солидна основа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map