25 влияния на уеб дизайн, които трябва да знаете и следвате

КАКВО ПРАВИ ДОБРО УЕБ ДИЗАЙН?

Отговорът днес е различен, отколкото беше само преди месеци. Технологията и опитът на потребителите изискват уебсайтовете да търпят постоянни промени и актуализации. Единственият начин да бъдете в течение е да знаете какво е водещата следваща тенденция в дизайна.


Някои хора имат способността да прогнозират какво идва. Други приемат тези тенденции и пишат кода, за да го направят. Те са известни като влиятели.

Научете бъдещето на уеб дизайна от експертите

Ето списък на влиянието на уеб дизайна, който е достатъчно щедър, за да сподели какво предстои. Следвайте ги и возете вълната на текущия уеб дизайн. Това, което ще научите, е добро за посетителите на уебсайтове и още по-добре за вашия бизнес.

Джефри Зелдман

Снимка на Джефри Зелдман

Защо той е влиятел: Зелдман беше наречен „Крал на уеб стандартите“ от Бизнес седмица. Той беше първият човек, въведен в SXSW Интерактивна зала на славата през 2012 г. Следвайте неговия блог, за да видите кои актуални тенденции в дизайна на индустрията да вземете сериозно. Той бърза да посочи кое е важно и кое е просто прищявка.

Намерете го онлайн на адрес: zeldman.com
Следвай го: @zeldman

Виталий Фридман

Снимка на Виталий Фридман

Фридман е главен редактор на Smashing Magazine, където той пише за това, което прави съдържанието красиво. Потърсете неговите публикации в Smashing Magazine, ако искате да се запознаете с проблемите с UX, front-end и производителността. Виталий също бяга онлайн семинари за уеб дизайн.

Намерете го онлайн на адрес: Smashing Magazine
Следвай го: @smashingmag

Крис Койер

Снимка на Крис Койер

Ако има общо с дизайна, генериран от CSS, Крис Койеър е на него. Той обича да се мотае и да допринася в CodePen. Той основава уебсайта с Алекс Васкес и Тим Сабат. Разгледайте този сайт, ако искате помощ при извличането на грешките от вашия код.

Намерете го онлайн на адрес: CodePen
Следвай го: @chrisCoyier

Майк Монтейро

Снимка на Майк Монтейро

Живите образи, които ви поздравяват Мулен дизайн са доказателство, че тази група сериозно се занимава с уеб дизайн. Създателите на Mule пишат за дизайн със същия ентусиазъм. Това е дизайнерската компания на Майк и той е един от основните участници. Не очаквайте да видите уроци. Майк и неговите колеги писатели се фокусират върху опита на дизайна в мрежата.

Намерете го онлайн на адрес: Мулен дизайн
Следвай го: @monteiro

Крис Споунър

Снимка на Крис Споунър

Споунър започна този блог, за да помогне на хората да подобрят дизайнерските си умения. Ще намерите 3 основни типа съдържание. Статиите му са написани, за да споделят теория и вдъхновение. Писмените и видео уроците предоставят стъпка по стъпка ръководства. Има и щедри безплатни, които да използвате в собствения си дизайн.

Намерете го онлайн на адрес: Лъжична графика
Следвай го: @chrisspooner

Дейвид Уолш

Снимка на Дейвид Уолш

„Не създавам сайтове, казва Уолш,„ карам ги да работят. “ Той ви показва как в неговия блог, където ви кани да дойдете заедно с него, докато пише за експерименти в дизайна. Експертизата на Дейвид идва от времето, прекарано като Старшият уеб разработчик на Mozilla. Ще намерите демонстрации и уроци, както и публикациите в него.

Намерете го онлайн на адрес: DWB
Следвай го: @davidwalshblog

Дейв Ши

Снимка на Дейв Ший

Какво правите с опита, натрупан от работата по проекти за Google, CNet и Нюйоркския университет? Ако сте щедър като Дейв Ши, споделяте го с други. Той събира своите проекти и ги сортира по тематика. Ще искате да се съсредоточите върху неговите две най-нови и продължаващи теми. Те са най-подходящи за дизайна.

Намерете го онлайн на адрес: Дейв Ши
Следвай го: @mezzoblue

Стивън Снел

Снимка на Стивън Снел

Малко уебсайтове са толкова щедри с необходимите инструменти, за да постигнете успех в онлайн бизнеса си. Стивън Снел и екипът използват блога и други области, за да предлагат дизайнерски съвети. Ще намерите и ресурси, вариращи от шаблони за дизайн до код. Използвайте навигацията в горната част, за да разглеждате всички теми.

Намерете го онлайн на адрес: Ванделай Дизайн
Следвай го: @stevensnell

Роналд Биен

Снимка на Роналд Биен

Биен е главен изпълнителен директор и основател на уебсайта Naldz Graphics. Над 41 000 последователи идват на уебсайта за съвет и уроци по уеб дизайн. Роналд и екип от писатели обхващат цялата сфера на дизайна, но те имат фокус върху темите на WordPress. Статиите са изпълнени с графични примери, а писането не е изпълнено с жаргон.

Намерете го онлайн на адрес: Naldz Graphics
Следвай го: @naldzgraphics

Джейсън Санта Мария

Снимка на Джейсън Санта Мария

Това е личният уебсайт на Vox Media’s изпълнителен дизайнерски директор. Джейсън смята, че съдържанието трябва да диктува дизайна. Уебсайтът му е експеримент в арт направление онлайн. Той е почитател на традиционния дизайн на печат, така че уебсайтът му има консервативно усещане. Не позволявайте на това да ви заблуди. Джейсън и неговите гост писатели се занимават с всички най-нови теми за дизайн.

Намерете го онлайн на адрес: Джейсън Санта Мария
Следвай го: @jasonsantamaria

Дъг Бауман

Снимка на Дъг Бауман

Говорете за родословие. Bowman беше водещ визуален дизайн на Google, а след това и творчески директор на Twitter. Днес той е ръководител на Stopdesign. Той използва блога си, за да пише за дизайн, типография и необходимите инструменти, за да го направи в мрежата. Повечето публикации са за дизайнерските решения и резултатите, които той и неговият екип са дошли за клиентите.

Намерете го онлайн на адрес: Stopdesign
Следвай го: @Спри се

Марк Форд

Марк снимка Форд

Ще имате много общо с Марк Форд, ако сте начален предприемач. Така започна през 2007 г. с първия си онлайн бизнес. Днес той има над 1000 клиенти, използващи услугите на уебсайта му. Марк използва своето блог да сподели наученото от компанията му за дизайна на уебсайтове. Използвайте навигацията в горната част, за да търсите конкретни теми.

Намерете го онлайн на адрес: червен дизайн на уебсайт
Следвай го: @RedWebDesign

Камерън Мол

Снимка на Камерън Мол

Цялата работа и никаква игра ни превръщат всички в дронове. Отпуснете се от дизайнерските си усилия и се насладете на малко игривост. Cameron Moll създава дизайн от типа. Той има малко да каже на своя уебсайт. Всичко е за изображения, създадени със стилизиран текст. Можете да купите голяма част от това, което той показва на сайта си. Някои от по-популярните парчета са разпродадени.

Намерете го онлайн на адрес: Структури по тип
Следвай го: @cameronmoll

Никълъс Фелтън

Снимка на Николас Фелтън

Felton беше един от водещите дизайнери на Времева линия на Facebook. The New York Times и The Wall Street Journal са го профилирали в своите публикации. Цялото това внимание е заради таланта на Felton за превод на данни в смислен дизайн. Посетете уебсайта му, за да видите колекцията му от работа за клиенти. Част от него е част от постоянната колекция на MoMA.

Намерете го онлайн на адрес: Фелтън
Следвай го: @feltron

Итън Маркот

Снимка на Итън Маркот

Маркот е плодовит автор на книги и статии. Той също пише блог, наречен Неудържим робот нинджа, онлайн уебсайтът на Итън Маркот. Статиите, които ще намерите в неговия уебсайт и блог, могат да ви помогнат при пресечната точка на кода и дизайна. Той смята, че и двете трябва да бъдат елегантни.

Намерете го онлайн на адрес: Итън Маркот
Следвай го: @beep

Карън Макгрейн

Снимка на Карън Макгрейн

McGrane работи върху уебсайтове от 1995 г. Тя беше първата информационна архитектка, наета в Razorfish. Тогава тя премина през редиците, за да стане вицепрезидент и национален лидер в подразделението за потребителски опит на компанията. Днес тя е основател и ръководител на Bond Art + Science. Блогът на Карън е свързан с това, какво е да си дизайнер на уебсайтове. Отправете се тук, ако искате прозрение.

Намерете я онлайн на адрес: Карън Макгрейн
Следвайте я: @karenmcgrane

Дан Седерхолм

Снимка на Дан Седерхолм

Cederholm е съосновател и дизайнер на Dribbble. Написал е 5 книги, 3 от които са за CSS. Дан използва блога си, за да пише за дизайн, CSS, маркиране и уеб стандарти. Ако има тема за неговото писане, той вярва в базиран на стандарти уеб дизайн.

Намерете го онлайн на адрес: Прости битове
Следвай го: @simplebits

Анди Кларк

Снимка на Анди Кларк

Кларк е един от най-известните уеб дизайнери във Великобритания. Написал е две книги за дизайна на уебсайтове. Той също има а подкаст освен публикациите, които допринася за блога на неговото студио за дизайн на уебсайтове.

Намерете го онлайн на адрес: материя & глупости
Следвай го: @Malarkey

Сара Парментер

Снимка на Сара Парментер

.нетното списание обявена за нейната дизайнерка на годината през 2011 г. Сара е многоядрен индивид. Тя пише за дизайна на уебсайтове и е домакин на популярен седмичен подкаст за дизайн. Ако това не е достатъчно, тя също е професионална певица и актриса. Нейните публикации в блога са забавни и разговорни. Ще научите за дизайна и професионалния свят на уеб дизайнерите.

Намерете я онлайн на адрес: Sazzy
Следвайте я: @sazzy

Пол Боаг

Снимка на Пол Боаг

Boag предлага своето дизайнерски таланти най-вече на нестопанските организации. Той е експерт по потребителско изживяване, който е помогнал на организации като Европейската комисия, UCAS и Лекари без граници да се адаптират към променящия се дигитален свят. Павел не изрязва думи. Съветите му са подходящи и той не се страхува да даде своето мнение.

Намерете го онлайн на адрес: boagworld
Следвай го: @boagworld

Брад Фрост

Снимка на Брад Фрост

Frost е успешен мобилен уеб стратег и дизайнер на предни позиции. Виждали сте работата му, ако някога сте били на мобилния сайт на Entertainment Weekly. Той също е проектирал мобилни елементи за MasterCard, Verizon и Nike. Брад обича да блогва и много от последните му публикации се отнасят към фрагменти от предстоящата му нова книга, Атомен дизайн.

Намерете го онлайн на адрес: brad crost
Следвай го: @bradfrost

Пол Ирландски

Пол Ирландска снимка

Ако използвате Браузър на Google на Google, вие сте използвали част от работата на Павел. Той е разработчик, който обича да прави гладки, секси мобилни уебсайтове. Блогът на Павел се разпорежда с малки приказки. Той влиза веднага в кода зад дизайна. Не е добро място за начинаещи. Ще бъдете в небето, ако сте запознати и ви е приятно с CSS кодирането или WebKit.

Намерете го онлайн на адрес: Пол Ирландски
Следвай го: @paulirish

Джонатан Снук

Снимка на Джонатан Снук

Снук е дал таланти на потребителското си изживяване на Xero, Shopify и Yahoo! Сега той предпочита да работи за себе си. Когато не се консултира с клиенти, той споделя съвети и трикове за дизайн в своя блог. Използвайте неговата архив връзка, за да намерите конкретни теми.

Намерете го онлайн на адрес: SNOOK
Следвай го: @snookca

Кристиан Хайлман

Снимка на Кристиан Хайлман

Хайлман е друг блогър, който не се страхува да го нарече така, както вижда. Той е страстен за HTML5. Много от публикациите му са фрагменти от код, който той предлага за по-добро потребителско изживяване. Кристиан също е запален плакат в YouTube. Много от тези приноси са свързани с уеб дизайна. И ако просто не можете да получите достатъчно от неговите публикации в блога и видеоклипове, той също е готов да сподели живота си в снимки.

Намерете го онлайн на адрес: Кристиан Хайлман
Следвай го: @ codepo8

Джеръми Кийт

Снимка на Джереми Кийт

Кийт е съосновател на седалището във Великобритания Clearleft Агенция за уеб дизайн Компании от BBC до Mozilla са използвали неговите дизайнерски познания. Джеръми поддържа блог, който е част дневник за живота, и част Съвети за уеб дизайн.

Намерете го онлайн на адрес: adactio
Следвай го: @adactio

Следвайте, учете и печелете!

Тези влиятели държат очите и ушите си отворени за нови тенденции в дизайна, така че не е нужно. Техните съвети, уроци и примери са безценни. Това, което научите, може да позиционира уебсайта ви в челните редици на производителност и дизайн.

Ресурсите, които предлагат, са безплатни. Абонирайте се за техните блогове или се свържете с тях в Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map