Ulasan Webstarts 2016


Permulaan Web

Melawat laman web

8.9


Skor AWA

Permulaan Web

WebStarts menawarkan papan tulis kosong yang membolehkan anda membuat laman web dengan mengklik ikon laman utama yang mudah dan intuitif, menggunakan fungsi seret dan lepas yang mudah, dan mengubah gaya dan fon dengan satu klik butang. WebStarts adalah cara yang tidak masuk akal untuk membina kehadiran dalam talian anda dengan cepat dan mudah. Baca ulasan WebStarts kami di bawah.

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.webstarts.com
 • Ibu pejabat: Bellevue, WA
 • Tahun Ditubuhkan: 2007
 • Pekerja: 15+
 • Tapak yang Dihoskan: 4.000.000+
 • Perkhidmatan: Perisian Awan Reka Bentuk Web, Web Hosting
 • Cubaan percuma: Versi berfungsi sepenuhnya berfungsi

Sebagai pemilik perniagaan kecil, anda tahu betapa pentingnya pelanggan dan prospek semasa untuk mencari anda dalam talian; ia menjadikan anda sebagai profesional dan menceritakan kisah perniagaan anda. Apa yang mungkin belum anda sedar ialah anda mempunyai kemampuan untuk menyusun laman web sendiri, tanpa kemahiran pengaturcaraan atau latihan teknikal lanjutan. Pembina laman web dalam talian dapat meletakkan anda di peta maya dengan cepat dan tanpa perbelanjaan yang besar. WebStarts adalah salah satu platform ini.

WebStarts menawarkan proses yang diperkemas untuk membina laman web yang juga memungkinkan kreativiti tanpa had dengan tidak membataskan apa yang boleh anda lakukan dengan laman web anda; anda mulakan dengan papan tulis kosong sepenuhnya, sama seperti membuat persembahan powerpoint, dan menambah elemen yang anda inginkan di mana sahaja yang anda mahukan di halaman anda. Platform WebStarts menawarkan pakej pembinaan laman web yang lengkap untuk kebanyakan perniagaan kecil untuk mendapatkan perniagaan dalam talian, berniaga dan kelihatan profesional.

Disarankan untuk WebStarts?

WebStarts adalah untuk pemilik perniagaan kecil yang perlu membuat perniagaan dalam talian dengan murah, terutama mereka yang menjual produk kerana kemampuan kedai dalam talian / eCommerce pembangun laman web ini. Dianjurkan terutamanya untuk perniagaan batu bata dan mortar yang ingin mengembangkan perniagaan mereka ke Internet dan menarik pelanggan tambahan.

Adakah WebStarts menawarkan bidang tumpuan atau kepakaran?

WebStarts menyediakan ciri-ciri tahap tinggi yang tidak biasa dilihat dalam pembangun laman web DIY. Contohnya, keahlian dan kebolehan forum, serta kedai dalam talian. Untuk faedahnya, laman web ini menawarkan semua ciri ini dalam produk yang mudah digunakan yang membuat reka bentuk dan penyesuaian laman web mudah walaupun untuk orang baru.

Apakah Spesifikasi atau Batasan Teknikal WebStarts?

Guru teknikal tidak akan menyukai WebStart kerana kekurangan HTML yang diperlukan dan diperlukan dalam penyediaan laman web. Pembina laman web yang berpengalaman akan merasakan sesuatu yang hilang.

Adakah WebStarts menawarkan skalabilitas dan ruang yang mencukupi untuk berkembang?

WebStarts menawarkan pelan skalabiliti yang mudah, bermula dari rancangan percuma dan peringkat hingga satu dengan lebar jalur yang tidak terhad. Terdapat ruang yang mencukupi untuk pertumbuhan perniagaan apa pun.

Apakah polisi jaminan wang dikembalikan?

Kami tidak dapat menemui sebarang petunjuk mengenai polisi jaminan wang dikembalikan untuk syarikat, jadi sebaiknya anda memeriksanya terlebih dahulu melalui telefon atau e-mel dengan WebStarts sebelum membuat komitmen.

Apa reputasi mereka?

Walaupun kami ingin mengatakan sebaliknya, nampaknya WebStarts menghadapi beberapa kesulitan dalam bidang ini. Melakukan carian pantas mengenai ulasan pelanggan dalam talian akan menunjukkan kepada anda beberapa coretan yang menakutkan, dan laman web reputasi nampaknya menjijikkan dari WebStarts; Status Laman Penyemakan Imbas Selamat Google mengatakan WebStarts sebahagiannya berbahaya kerana penulisan ini, dengan beberapa halaman mengandungi kandungan yang menipu. TrustPilot menunjukkan beberapa ulasan yang sangat buruk, dan beberapa ulasan yang lebih terang, tanpa ada apa-apa di tengah-tengah. Dengan catatan positif: pemilik WebStarts memberi respons kepada ulasan, dan semoga mendapat kritikan daripada orang miskin untuk meningkatkan platform.

Mengapa memilih pembangun laman web WebStarts?

Sekiranya anda baru dalam membina laman web tetapi perlu segera online dan profesional, WebStarts dapat membantu anda melakukannya dalam masa kurang dari satu hari. Tidak memerlukan kemahiran pengekodan, tidak ada pengetahuan SEO, dan tidak ada gangguan reka bentuk yang gila. Mendaftar sangat mudah, langsung dari laman utama, dan penyediaannya juga mudah.

Ciri-ciri utama

 • Tambahkan Nama Domain Tersuai Anda Sendiri
 • Penyuntingan seret dan lepas
 • Dioptimumkan untuk Peranti Mudah Alih
 • Alamat E-mel Tersuai
 • Perisian Penyuntingan Imej Bersepadu
 • Reka Bentuk Satu Halaman dengan Pautan Jangkar
 • Benamkan Fail
 • Bar Sosial Tersuai
 • Aplikasi Galeri Video
 • Aplikasi Selfie
 • Beratus-ratus Ikon
 • Kawalan Akses untuk Halaman Web

Keputusan Pakar Industri di WebStarts

Pembina Laman WebBenarnya, terdapat perbezaan antara penilaian pengguna dan pakar dari WebStarts. Pengkritik mendapati pembangun laman web jauh lebih kekurangan di kawasan tertentu daripada pelanggan sebenar. Program ini mendapat markah yang rendah terutamanya apabila terdapat ciri-ciri yang ada. Pada asasnya, para pakar menyimpulkan bahawa WebStarts tidak menawarkan ciri yang mencukupi dan ciri-ciri yang menjadi standard tidak semestinya setara. Pengguna boleh membuat blog dan mengubah laman web mereka menjadi kedai eCommerce, tetapi pengkritik berkomentar bahawa alat ini terlalu banyak.

Senarai pendek ciri biasa-biasa saja juga membawa kepada skor suam untuk keseluruhan pengalaman pengguna. Para ahli hanya kecewa dengan skop program dan merasa terlalu terhad dengan kemampuan yang ditawarkan. Ini tentunya sesuatu yang perlu dipertimbangkan, tetapi tanpa tulang kosong cukup untuk pengguna baru yang mungkin dibanjiri oleh terlalu banyak ciri rumit.

 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/webstarts
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif di WebStarts

Walaupun terdapat beberapa aduan mengenai penagihan, pengguna WebStarts nampaknya lebih senang dengan program pembangun laman web yang sebenarnya. Sebenarnya, ia menerima ulasan yang terang dan rata-rata 9 dari 10 bermula dari pengguna.

Pertama sekali, pelanggan menghargai program ini kerana kemudahan penggunaannya. Mereka yang tidak mempunyai pengalaman reka bentuk sebelumnya dapat membuat laman web yang indah dan berfungsi dalam masa yang sangat singkat. Terdapat juga banyak komen positif mengenai kualiti templat. Pengguna mendapati bahawa terdapat banyak pilihan menarik dan dapat menyesuaikan setiap tema dengan mudah agar sesuai dengan perniagaan mereka.

Akhirnya, banyak komen menyebut papan pemuka dan alat navigasi. Malah pemula dapat mencari jalan dan mencari alat yang mereka perlukan.

 • https://www.trustpilot.com/review/webstarts.com

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif di WebStarts

WebStarts adalah satu lagi program pembangun laman web yang telah mendapat caranya sendiri dengan mempraktikkan taktik penjualan yang agresif. Sebilangan besar pelanggan mempunyai pernyataan positif mengenai program yang sebenarnya, tetapi mereka tidak berpuas hati dengan penjualan, strategi penjualan dan caj yang tidak dijangka.

Pengguna dimatikan oleh jumlah e-mel penjualan dari WebStart yang mula mengisi peti masuk e-mel mereka setelah mereka mendaftar. Nampaknya syarikat lebih senang membincangkan peningkatan perkhidmatan, tetapi tidak begitu membantu ketika menyelesaikan masalah teknikal atau penagihan. Sebilangan besar pelanggan juga melaporkan caj tidak sah yang kemudian tidak dapat diselesaikan atau telah dikembalikan. Pastikan bahawa anda sangat jelas mengenai sebarang syarat kontrak.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.webstarts.com

Reka bentuk & Penyesuaian

WebStarts menawarkan pengguna penyesuaian tanpa had; anda boleh menyeret dan melepaskan apa sahaja yang anda mahukan di laman web anda. Mulakan dengan papan tulis kosong sepenuhnya jika anda mahu, atau pilih salah satu templat pra-reka yang anda boleh sesuaikan dengan pilihan anda.

CiriGambaran keseluruhan
TemplatMemilih templat yang sesuai adalah mudah dengan WebStarts; ada lebih dari 100 untuk dipilih, dan mereka juga boleh disesuaikan dari sana.

Percuma: Pelbagai templat laman web yang cantik tersedia untuk akaun percuma dan akaun premium.

Premium: Kami tidak membeli akaun premium, tetapi yang boleh kami katakan adalah bahawa pelbagai templat yang tersedia untuk akaun percuma cukup hebat.

Antara mukaAntara muka pembangun laman web di WebStarts sangat baik; senang difahami dan digunakan. Anda pertama kali memilih templat, sama ada kanvas kosong atau templat pra-binaan yang boleh anda sesuaikan dengan isi hati anda. Dari sana, penyediaannya cukup mudah dengan mengikuti Halaman Saya di bahagian bawah pembangun laman web.
Penyesuaian Gaya Halaman`Gaya halaman hampir tidak terhad dengan drag and drop WebStarts, fungsi WYSIWYG (apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapat). Setiap templat dapat disesuaikan, dan anda dapat melihat dengan tepat seperti apa halaman dan laman web anda semasa anda membuatnya dan menyesuaikannya. Terdapat banyak fon cantik dan profesional yang tersedia untuk mengubah rupa halaman anda. Mengubah gambar adalah mudah, dan ciri seret dan lepas membolehkan anda bergerak atau mencubit dan mengubah saiznya dengan mudah.
Navigasi TapakNavigasi laman web agak mudah, dengan banyak butang dan menu untuk pembangun laman web pemula untuk mencari jalan dan mendapatkan perkara yang mereka perlukan dengan cekap.
Pengurusan KandunganMenambah kandungan adalah proses mudah dengan fungsi seret dan lepas dan aplikasi yang disertakan yang dapat Anda gunakan untuk menambahkan lebih banyak fungsi ke setiap halaman laman web anda. Sebagai contoh, “blog” adalah salah satu aplikasi yang ingin ditambahkan oleh kebanyakan orang ke laman web mereka agar tetap segar.
Foto dan GaleriSangat mudah untuk menambahkan gambar ke fungsi drag and drop yang berguna. Anda boleh menjatuhkan sebarang ukuran gambar pada halaman dan mengembangkan atau menguncup. Selain itu, rancangan premium membenarkan galeri foto dan tayangan slaid.
Pembinaan Tapak Mudah AlihWalaupun anda boleh mendaftar ke laman WebStart dari telefon pintar anda, anda harus menggunakan PC untuk terus menyiapkannya dari sana. Penyuntingan memerlukan antara muka komputer, jadi ingatlah.
Integrasi Perkongsian SosialButang perkongsian sosial boleh ditambahkan ke laman web premium WebStarts; mereka tidak tersedia dalam pelan percuma.
Perkhidmatan Reka BentukKami tidak dapat mengetahui sebutan mengenai perkhidmatan reka bentuk di laman web ini, jadi kami tidak pasti apakah itu sesuatu yang dapat ditawarkan oleh pasukan di WebStarts.

ciri-ciri & Alat

WebStarts menyediakan fungsi drag and drop yang menjadikannya pantas untuk membina laman web, bersama dengan banyak templat, gambar, dan fon yang berbeza untuk dimainkan sehingga anda melihat penampilan seperti yang anda inginkan. Templatnya dapat disesuaikan sepenuhnya, dengan ratusan fon untuk dipilih, dan kemudahan seret dan lepas untuk gambar dan objek lain yang ingin anda tambahkan ke laman web anda.

Salah satu ciri terbaik WebStarts adalah penggunaan kedai dalam talian untuk menambahkan eCommerce ke laman web anda dengan cepat dan mudah. Terdapat juga forum akses mudah yang disediakan untuk anda menambahkan interaktiviti ke laman web anda, serta fungsi ahli untuk laman web peribadi atau berbayar.

Beberapa ciri tambahan hebat dari platform WebStarts – perisian Wizard SEO, kredit iklan percuma, dan salah satu ciri kegemaran kami, alat penyuntingan WYSIWYG yang mudah digunakan dan hebat – menjadikan WebStarts tawar pada harga harganya.

CiriGambaran keseluruhan
PersediaanBahkan sebelum anda mendaftar di laman WebStart, ia meminta anda memilih templat; templat ini menjadikan persediaan sangat mudah. Satu kelemahan yang perlu kita perhatikan ialah bahagian “Halaman Saya” di mana anda boleh mengedit laman web anda ada di bahagian bawah, di bawah banyak butang dan iklan untuk menaik taraf ke salah satu rancangan premium. Ia boleh dilupakan pada mulanya. Menyiapkan halaman anda mudah setelah anda menjumpai bahagian ini, dan anda tidak boleh membuat kesalahan dan mengundurkan barang anda, kerana jika anda mengklik “hapus” atau “hapus”, itu membuat anda mengesahkannya sebelum pelaksanaan.
Reka Bentuk WebWebStarts mempunyai lebih daripada 100 templat untuk dipilih, dan reka bentuknya secara estetik menyenangkan dan mudah ditukar.
Nama Domain TersuaiApabila anda memilih mana-mana daripada tiga rancangan premium dengan WebStarts, domain khusus anda akan disertakan, dan anda juga boleh memindahkan yang anda miliki.
Kedalaman Navigasi:WebStarts membolehkan submenu, yang bermaksud bahawa anda dapat menambahkan halaman dan menjadikannya subpage dari yang lain. Misalnya, jika Anda menjual widget, Anda dapat membuat halaman utama untuk widget biru, dan sub halaman untuk widget Navy dan widget blue sky. Anda menambah menu lungsur sehingga orang yang mengunjungi laman web anda dapat dengan cepat mencari apa yang mereka cari.
Widget dan AplDengan WebStarts, ada beberapa aplikasi yang dapat anda tambahkan untuk meningkatkan fungsi laman web anda. Pilih dari Facebook, peta Google, Hit Counter, Instagram, Galeri Foto, SEO Wizard, Tayangan slaid, Twitter, Buku Pelawat, YouTube dan aplikasi lain untuk menjadikan laman web anda lebih mesra pengguna dan mesra.
PengewanganTidak ada pilihan pengewangan pada rancangan percuma; sebenarnya, WebStarts akan menggunakan laman web anda untuk menunjukkan iklannya. Pada rancangan premium, anda boleh menggunakan iklan untuk mendapatkan sejumlah pendapatan untuk laman web, dan juga pautan afiliasi.
Statistik Pelawataplikasi Hit Counter akan memberi anda statistik yang anda cari; untuk melihat pelawat anda lebih jauh dan lebih mendalam, tambahkan Analitis Google.
Foto, Video dan AudioMenambah gambar, audio, dan video semudah memuatnya atau mengkliknya ke laman web dari YouTube, Instagram, dan Facebook.
BloggingBlogging di platform WebStarts meninggalkan sedikit yang diinginkan. Terdapat aplikasi mudah untuk ditambahkan ke laman web anda supaya anda dapat membuat blog di laman web ini. Namun, blog hanya teks … tidak ada kemampuan untuk menambah gambar atau video.
Peta GoogleWebStarts menawarkan beberapa peta terbaik yang pernah kita lihat di mana-mana laman web pembangun laman web. Mereka kecil untuk dimulakan, tetapi seperti elemen lain di WebStarts, mudah diubah saiznya dan dipindahkan untuk meletakkannya di tempat yang akan mereka lakukan yang terbaik.
Penyunting HTMLAkses HTML khusus tersedia di Pelan Pro Plus dan Rancangan Perniagaan.
Integrasi Media SosialMengintegrasikan Facebook, Twitter, dan Pinterest adalah proses yang mudah, dan tersedia untuk semua kecuali rancangan percuma dengan WebStarts.
Borang dan tinjauanBorang hubungan boleh didapati dengan semua rancangan kecuali pelan percuma. Selain itu, WebStarts menawarkan storan untuk kenalan anda, bermula dengan 100 pada Pro Plan dan penskalaan menjadi tidak terhad untuk Business Plan.
Ruang simpananRuang simpanan diperuntukkan mengikut rancangan yang anda pilih; pelan percuma hanya memberikan 1GB, Pro 5GB, Pro Plus 10GB dan Rancangan Perniagaan memberi anda penyimpanan awan 40GB. Lebar jalur diperuntukkan sama – pelan percuma bermula dengan 1GB, Pro menawarkan 25GB, Pro Plus 100GB, dan Perniagaan tidak terhad.
Alat Surat BeritaAnda dapat menggunakan sistem Keranjang Belanja WebStarts untuk mengirim e-mel siaran ke senarai pelanggan, yang sangat sesuai untuk buletin, potongan istimewa, dan promosi. Sistem Keranjang Belanja Webstarts memerlukan kos tambahan untuk digunakan, jadi pertimbangkan kemudahan penggunaannya dengan kos rancangan pemasaran e-mel yang tersedia.
Sokongan ForumKami tidak pernah melihat pembangun laman web yang mempunyai cara mudah untuk menambah bahagian forum. Beberapa klik mudah untuk menyesuaikan tetapan forum sesuai dengan keinginan anda, dan anda sudah bersedia untuk memulakan perbincangan.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianIni adalah salah satu ciri terbaik WebStarts. Klik butang kedai comel di bahagian atas menu WebStarts dan laris! Semudah membuat sesuatu untuk tawaran di Ebay, dengan tiga atau empat klik, produk atau perkhidmatan anda berada dalam talian dan bersedia menerima pesanan.
Integrasi GatewayMenggunakan aplikasi WebStarts Shopping Cart adalah cara termudah untuk mengatur gateway pembayaran untuk laman web yang dibina di laman web ini.
Mesra SEOWebStarts dibina dengan SEO di barisan hadapan, jadi hanya dengan menambahkan kata kunci yang tepat akan menambah SEO yang sudah masuk dan membantu laman web anda cepat ditemukan oleh semua mesin pencari dan pelanggan.
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)Pro Plus dan Rancangan Perniagaan membenarkan perlindungan kata laluan untuk forum dan laman web keahlian.
Analisis Google®Menggunakan Analitis Google® memberi anda banyak perincian mengenai dari mana pengunjung laman web anda berasal dan berapa lama mereka melekat di laman web anda.
Keselamatan Laman WebWebStarts sendiri nampaknya cukup selamat; ia menggunakan enkripsi SSL 256-bit, Norton Secured dan Authorize.net untuk pembayaran. Pembayaran di laman web dilakukan di rangkaian selamat dengan perlindungan kata laluan yang mencukupi dan firewall standard. Laman web ini memberi amaran kepada pengguna bahawa “keselamatan yang sempurna” tidak ada di Internet.

Rancangan & Harga

WebStarts mempunyai struktur harga berjenjang yang bermula dari sifar dan naik hingga $ 19.99 untuk Rancangan Perniagaan yang memberi anda beberapa faedah yang mudah.

Percuma

Laman web pelan percuma WebStarts dibina di atas domain webstarts.com, sebagai subdomain; maksudnya ialah “alamat” laman web anda akan dalam bentuk laman web anda.webstarts.com, dan bukannya laman web anda yang lebih profesional. Pelan Percuma mudah digabungkan dengan beberapa klik. Pelan percuma terhad kepada lima halaman, dan lebar jalur 1GB dan penyimpanan awan yang sama. Anda juga tidak mempunyai kawalan terhadap iklan yang akan dipaparkan di laman web anda dan tidak ada integrasi media sosial.

Pro

Pelan WebStarts Pro akan memberi anda $ 4,89 sebulan, ditagih setiap tahun. Pelan Pro akan memberi anda nama domain, sehingga 15 halaman, lebar jalur 25GB sebulan, integrasi media sosial, dan tanpa iklan. Ia juga memberi anda lebih banyak ruang penyimpanan awan pada 5GB dan membolehkan tayangan slaid dan galeri, yang tidak dapat anda lakukan pada Pelan Percuma.

Pro Plus

Pro Plus menjana $ 7.16 sebulan, juga ditagih setiap tahun. (Sebenarnya, semua rancangan berbayar hanya boleh dikenakan setiap tahun.) Dengan Pro Plus, anda akan mengambil nombor telefon perniagaan, sokongan telefon selain e-mel, penyerahan mesin pencari dan kredit iklan untuk Google. Selain itu, halaman tidak terhad pada Pro Plus Plan, dan anda mendapat lebar jalur 100GB dan penyimpanan awan 10GB.

Perniagaan

Rancangan Perniagaan adalah $ 19.99 sebulan dan memberikan anda nombor telefon perniagaan, pengurusan petunjuk dan akses HTML tersuai, selain lebar jalur tanpa had dan ruang simpanan dalam talian 40GB. Rancangan Perniagaan menawarkan eCommerce dalam bentuk kedai dalam talian, penyelesaian pemasaran e-mel, dan lima alamat e-mel percuma.

Sebagai perbandingan, rancangan premium di laman web pembangun laman web lain bermula pada $ 3- $ 4 setiap bulan dengan kontrak, pelan premium Squarespace akan memberi anda kembali $ 8 setiap bulan dan LightCMS adalah $ 19 sebulan.

Sokongan pengguna

Tampaknya ada banyak sokongan untuk pengguna, baik di laman web maupun di luar. Sebilangan besar persoalan dan masalah dapat diselesaikan dengan melawat sokongan halaman. Anda juga boleh menghantar e-mel ke [email protected]; syarikat itu mengatakan bahawa mereka berusaha untuk menjawab dalam satu jam pada waktu perniagaan. Dengan rancangan premium, sokongan telefon tersedia untuk pengguna juga.

Kemudahan penggunaan

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, laman web ini menggunakan editor WYSIWYG yang menunjukkan kepada anda bagaimana laman web anda akan kelihatan kepada pengunjung sebelum anda menerbitkannya. Kenyataan bahawa WebStarts membuat anda memilih templat untuk memulakan memaksa anda membuat keputusan tentang bagaimana anda mahu laman web anda muncul, dan dari sana hanya masalah untuk mengubah sehingga mereka seperti yang anda mahukan.

Kesimpulannya

Walaupun nampaknya WebStarts mungkin mempunyai beberapa gangguan pada masa lalu, produk yang mereka tawarkan ini nampaknya mudah, mudah digunakan untuk pemula, dan semua yang perlu dimiliki oleh kebanyakan pemilik perniagaan untuk membina kehadiran dalam talian yang kukuh untuk syarikat mereka. Adam Barger mengatakan di laman web bahawa dia ingin membina platform di mana orang boleh “membuat halaman unik tanpa mengetahui sebarang kod dan tanpa batasan keras pembangun laman web lain.” Kami mengatakan bahawa dia telah berjaya dalam hal itu, dan anda harus mencuba WebStarts. Kami fikir anda akan menyukai semua yang ditawarkannya.

Bandingkan

Permulaan Web

89

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map