Kajian MotoCMS 2017


MotoCMS

Melawat laman web

8.9


Skor AWA

MotoCMS

MotoCMS adalah pembangun laman web yang mudah digunakan yang membolehkan anda membuat laman web profesional dalam mod WYSIWYG (Apa yang Anda Lihat Adalah Apa yang Anda Dapatkan). Sejak pelancaran pertama pada tahun 2008, ia telah mendapat banyak peminat dan penyokong, terutama di kalangan pemula. Ini membolehkan membuat laman web eCommerce, portfolio profesional, dan laman web perniagaan tanpa kemahiran pengekodan. Untuk membuat laman web yang berfungsi secara profesional, anda perlu mengikuti tiga langkah mudah: pilih reka bentuk yang anda suka dari 2500+ templat siap pakai; sesuaikan dan tambahkan kandungan anda dengan bantuan antara muka seret dan lepas; melancarkan laman web anda. Baca ulasan MotoCMS di bawah.

Kelebihan

 • Percubaan 14 hari percuma
 • Reka bentuk 100% responsif
 • Antara muka seret dan lepas
 • 2500 templat siap pakai dari pelbagai kategori
 • Fungsi e-dagang
 • Sokongan seumur hidup percuma
 • Label Putih untuk pemaju

Keburukan

 • Tidak merancang laman web khusus untuk anda
 • Tidak menawarkan penyelesaian hosting sendiri
 • Kekurangan platform blog yang lengkap

Gambaran keseluruhan

MotoCMS adalah syarikat dengan pengalaman hampir sepuluh tahun di pasaran. Pelbagai templat siap pakai yang mereka tawarkan dan fleksibiliti yang luar biasa menjadikannya penyelesaian sempurna untuk sebarang projek. Anda tidak perlu mempunyai pengetahuan teknikal atau kemahiran pengekodan untuk bekerjasama dengan panel pentadbir MotoCMS.

Ia dirancang untuk mereka yang tidak mempunyai pengalaman dalam penyelenggaraan laman web. Namun, seperti syarikat lain MotoCMS mempunyai kelebihan dan kekurangannya. Dan kami akan membincangkannya di bawah.

Untuk siapa MotoCMS Disyorkan?

MotoCMS boleh menjadi penyelesaian ideal untuk pemilik perniagaan kecil, profesional individu yang mencari cara untuk menyampaikan perkhidmatan mereka dalam talian, blogger, pemilik kedai dalam talian dan sesiapa sahaja yang memerlukan laman web yang cantik dengan cepat dan dengan usaha minimum. Kedua-dua pemula dan pemaju profesional boleh memanfaatkan penggunaan MotoCMS.

Kawasan Fokus / Kepakaran MotoCMS

MotoCMS difokuskan untuk menghasilkan laman web yang sangat berfungsi dan progresif untuk projek individu atau korporat. Ia menawarkan lebih dari 2500 templat ceruk perniagaan yang berbeza untuk dipilih. Tema sangat fleksibel. Setelah memilih templat, anda boleh menyesuaikannya di luar pengiktirafan dan menyesuaikan diri dengan projek anda. MotoCMS juga menyediakan penyelesaian untuk laman web eCommerce. Dengan banyak plugin dan widget yang tersedia, anda dapat meningkatkan fungsi laman web anda dengan ketara.

Adakah Skalabiliti / Ruang yang mencukupi untuk berkembang?

MotoCMS sentiasa berkembang. Versi terbaru 3.0 membawa peningkatan kepantasan, keramahan pengguna, dan responsif mudah alih. Dengan menyertai MotoCM, anda akan mendapat kemas kini berterusan tanpa sebarang kos.

Apakah Dasar Jaminan Wang Balik?

Dalam terma penggunaan MotoCMS, anda boleh mendapatkan maklumat bahawa menawarkan produk yang tidak dapat ditarik balik yang tidak dapat ditanggung oleh syarikat tersebut tidak akan mengeluarkan bayaran balik setelah produk tersebut dihantar.

Apa itu Reputasi MotoCMS?

MotoCMS mempunyai sejarah yang cukup panjang dalam pasaran reka bentuk web. Selama bertahun-tahun syarikat ini terus berkembang dan berkembang selaras dengan zaman, menawarkan solusi yang paling inovatif kepada pelanggan. Kemas kini terbaru, MotoCMS 3.0, membawa ke tahap baru pendekatan untuk kepantasan, pengalaman pengguna dan reka bentuk responsif. Kenyataan ini bersama dengan berorientasikan pelanggan membantu MotoCMS untuk terus berada di puncak pembangun laman web moden. Banyak ulasan pelanggan yang positif dapat menjadi bukti banyak fakta ini.

Mengapa Pilih MotoCMS?

MotoCMS adalah pembangun laman web yang menyediakan pelbagai pilihan templat yang fleksibel dan dapat disesuaikan sepenuhnya. Sebilangan besar ciri, pelbagai pilihan untuk reka bentuk laman web dan pelbagai plugin yang tersedia menjadikannya sesuai untuk projek besar dan kecil.

Ciri-ciri utama

 • Templat yang boleh disesuaikan
 • Reka bentuk mesra telefon bimbit
 • Pemalam e-dagang
 • Pengoptimuman SEO
 • Perpustakaan media lanjutan
 • Integrasi Media Sosial
 • Alat analisis dan juruweb bersepadu
 • Widget mesti ada
 • label putih
 • Kemas kini percuma
 • Cloud Hosting

Ciri terkini pembangun laman web MotoCMS

Keputusan Pakar Industri mengenai MotoCMS

Di laman web, anda boleh mendapatkan banyak komen pakar mengenai pembangun laman web MotoCMS. Walaupun ada alternatif lain, kebanyakan pakar bersetuju bahawa ini adalah pilihan yang ideal bagi mereka yang tidak mempunyai kemahiran pengekodan tetapi ingin mempunyai reka bentuk laman web yang kelihatan profesional. Editor drag-and-drop yang berfungsi memudahkan pemula untuk menyesuaikan dan mengurus laman web.

Semua templat terkini. Kemas kini terbaru MotoCMS ke versi 3.0 membawa pembangunan laman web ke tahap yang baru.

MotoCMS adalah penyelesaian yang berpatutan dan boleh dipercayai bagi mereka yang ingin menjimatkan wang dan tenaga.

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif di MotoCMS

Jumlah ulasan pelanggan positif berbanding yang negatif. Sebilangan besar pelanggan menyatakan pengalaman positif mereka semasa bekerja dengan pembuat drag-and-drop. Mereka juga menyebut sokongan sebagai salah satu titik terkuat syarikat. Semua masalah diselesaikan dalam masa sesingkat mungkin. Mengenai ulasan pengguna, nampaknya MotoCMS adalah pilihan yang bagus.

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif mengenai MotoCMS

Tidak banyak ulasan negatif mengenai MotoCMS di web. Sebilangan besar pengguna mendapat apa yang mereka harapkan. Antara kelemahan terbesar, yang terdapat dalam kebanyakan ulasan adalah kekurangan fungsi blog. Mungkin syarikat itu kehilangan banyak bakal pelanggan, kerana ini. Namun, dengan memperhatikan keperluan pelanggan mereka, MotoCMS menambahkan fungsi blog ke versi terbaru

Reka bentuk & Penyesuaian

MotoCMS menawarkan pelbagai peluang reka bentuk dan penyesuaian untuk pemula dan pengguna maju. Berikut adalah beberapa titik kuat reka bentuk dan penyesuaian MotoCMS.

CiriGambaran keseluruhan
Templat laman web siap pakaiMotoCMS menyediakan pelanggan dengan 2500+ penyelesaian mesra mudah alih yang responsif sepenuhnya untuk pelbagai jenis perniagaan. Memilih salah satu templat ini pengguna mempunyai kemungkinan untuk menyesuaikannya dan menyesuaikannya dengan projeknya, menjalani percubaan 14 hari percuma dan hanya selepas itu untuk membayar tema.
 • Kepelbagaian dan kualiti templat.Pelbagai kategori membolehkan pelanggan mencari templat yang sesuai dengan bidang perniagaannya.
 • Templat yang terpilih berbanding Membangun Laman Web Anda dari awal. MotoCMS adalah pembangun laman web berorientasikan templat. Oleh itu, jika anda ingin membuat laman web anda dari awal, anda perlu mencari penyelesaian lain.

Antaramuka Pembina Laman WebMotoCMS menyediakan panel pentadbir intuitif dan mesra pengguna dengan antara muka seret dan lepas. Pengguna dapat mengedit skema warna, menyusun semula elemen visual dan struktur susun atur, menyesuaikan gambar dan fon tanpa dan hubungan langsung dengan kod. Log masuk akaun adalah selamat dan tidak ada orang lain selain anda yang dapat memasukkannya. Dengan membuat perubahan pada templat, anda dapat melihat perubahannya sekaligus.>
Penyesuaian Gaya HalamanPenyesuaian gaya halaman membolehkan anda memperibadikan laman web anda dan memberikannya watak yang unik. MotoCMS menawarkan pelbagai jenis alat untuk itu.
 • Pilihan reka bentuk untuk pemperibadian.Anda bebas menambahkan gambar, kandungan, memperibadikan laman web anda dengan memperhatikan media sosial, widget dan aplikasi.
 • Kebebasan bergerak, mengubah saiz dan mengedit kandunganMotoCMS memberi anda kebebasan sepenuhnya dalam mengubah ukuran, menyunting dan memindahkan kandungan. Fungsi seret-dan-jatuhkan membolehkan membuatnya dengan cepat dan tanpa kesukaran. Anda juga boleh menyesuaikan warna latar belakang dan warna pelbagai elemen visual.
 • Adakah terdapat akses ke kod HTML / CSS?? Ini tidak muncul sebagai ciri. MotoCMS tidak memberi pengguna akses kepada kod sumber.
 • Antara muka pengguna penyuntingan visual.Pembangun laman web visual MotoCMS mudah dan intuitif. Platform interaktif menjadikan proses penyesuaian terasa seperti permainan.

Setelah anda menyukai beberapa templat, anda boleh memulakan percubaan 14 hari percuma dan meneruskan ke bahagian penyesuaian. Anda boleh menyesuaikan tema dengan keperluan dan tujuan anda, mencuba fungsinya dan hanya kemudian membayarnya.

Navigasi TapakSetiap templat dilengkapi dengan sekumpulan halaman pra-reka yang penting untuk setiap ceruk perniagaan. Terdapat juga kemungkinan untuk menambah halaman anda sendiri. Setiap halaman dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda. Bar navigasi juga dapat dikonfigurasi sesuai dengan keinginan anda.
Pengurusan KandunganAnda boleh menguruskan kandungan dengan mudah pada bila-bila masa yang anda mahukan. Tidak memerlukan banyak masa dan lancar dan mudah.
Foto dan GaleriPengurus fail Perpustakaan Media membolehkan anda menguruskan foto, audio, video, dokumen dan arkib anda dengan membuat seberapa banyak folder yang anda mahukan. Ini sangat berguna, kerana ia membantu anda menjaga semua data media anda dengan teratur dan memberikan akses mudah ke fail bila-bila masa anda memerlukan.
Pembinaan Tapak Mudah AlihKini anda boleh menggunakan panel pentadbir pembangun MotoCMS ini dari peranti yang paling popular: PC, tablet atau telefon pintar. Ini menjadikan laman web anda dapat disesuaikan dengan resolusi skrin peranti mudah alih utama. Laman web anda tidak akan kehilangan kualiti dan kandungan asalnya, sehingga pengunjung anda dapat menikmati versi mudah alih laman web anda yang responsif sepenuhnya.
Integrasi Perkongsian SosialMengikuti kecenderungan terkini MotoCMS memberikan integrasi sosial sepenuhnya. Terdapat satu set lengkap widget penting untuk menyukai dan berkongsi laman web anda di rangkaian sosial. Dengan peluncuran MotoCMS 3.0, muncul kemungkinan tiga lagi penyatuan widget. Ini adalah Umpan Facebook, Garis Masa Twitter dan Pinterest Board. Yang perlu anda lakukan hanyalah menyeret dan melepaskan widget yang diperlukan dan memasukkan URL halaman akaun anda.
Perkhidmatan Reka BentukMotoCMS tidak menawarkan mereka bentuk laman web dari awal untuk anda. Idea utama di sebalik pembangun MotoCMS adalah memberi peluang kepada sesiapa sahaja untuk membuat laman webnya sendiri tanpa bantuan luaran. Itulah sebabnya jika anda memerlukan reka bentuk tersuai, anda harus memilih beberapa syarikat reka bentuk web yang lain.

ciri-ciri & Alat

Senarai ciri yang ditawarkan MotoCMS benar-benar tidak berkesudahan. Ia membolehkan membuat laman web serba boleh profesional tanpa kesulitan.

Widget MotoCMS

CiriGambaran keseluruhan
Persediaan Laman WebDengan MotoCMS, anda akan mempunyai proses penyediaan yang lancar dan mesra pengguna. Anda perlu melalui beberapa peringkat mudah: menyediakan, menyesuaikan, menambahkan kandungan anda, menerbitkan dan mengoptimumkan laman web anda. Semua peringkat dilengkapi dengan tutorial terperinci, yang tidak akan membuat anda tersesat..
Reka Bentuk WebPertama sekali, anda harus memilih reka bentuk yang sesuai dengan anda di antara 2500 pilihan yang ada. Selepas itu, anda meneruskan ke akaun peribadi anda di mana anda mempunyai kemungkinan untuk menyesuaikan gaya, skema warna dan struktur laman web masa depan anda. Anda akan menggunakan tiga versi laman web anda: untuk Telefon Pintar, tablet atau desktop. Hasilnya, anda akan mendapat reka bentuk yang responsif sepenuhnya.
Nama Domain TersuaiMotoCMS tidak menawarkan kemungkinan membeli nama domain melalui mereka.
Kedalaman NavigasiDengan setiap templat, anda mendapat satu set halaman yang telah dirancang terlebih dahulu untuk keperluan perniagaan anda. Anda boleh memilih struktur yang anda perlukan dengan mudah dari koleksi tema yang ada.
Widget dan AplPuluhan widget berguna dan berfungsi tersedia di penyunting halaman. Di antara mereka, anda akan menemui galeri / portfolio, borang hubungan, kotak teks, video, dan peta Google. Terdapat widget tambahan premium juga. Sekiranya anda ingin mengintegrasikan fungsi eCommerce ke laman web anda, anda akan dikenakan bayaran tambahan $ 99. Walau bagaimanapun, jika anda membeli templat eStore, anda tidak perlu membayar tambahan ini.
Statistik PelawatMotoCMS menyediakan minimum alat analitik dan webmaster, seperti Analitis Google, Alat Webmaster Google, Yandex.Metrica dan Yandex.Webmaster. Sekiranya anda ingin meningkatkan laman web anda dengan beberapa alat yang lebih mahir, anda perlu membayar lebih banyak untuknya.
Foto, Video dan AudioPenggunaan kandungan media yang difikirkan dengan baik dapat meningkatkan penukaran anda dengan ketara dan menarik pengunjung baru ke laman web anda. Itulah sebabnya MotoCMS berhati-hati untuk menjadikan proses penambahan fail ini ke halaman anda lancar dan mudah. Perpustakaan Media yang dikemas kini membolehkan anda menyusun fail anda ke dalam pelbagai folder sehingga memudahkan untuk menyusun iklan untuk mencarinya. Tambahkan fail ke halaman anda dengan hanya menyeret dan melepaskannya.
BloggingMalangnya, hanya templat MotoCMS terbaru yang menampilkan bahagian blog. Syarikat itu baru mula memperkenalkannya ke laman web mereka. Ini, mungkin, salah satu kelemahan terbesar, tetapi bagi kebanyakan templat, fungsi blog tidak disediakan. JIKA anda memerlukan bahagian blog di laman web anda, terdapat banyak pilihan blog pihak ketiga yang tersedia secara percuma.
Peta GooglePenyatuan Peta Google boleh didapati dengan satu klik.
Penyunting HTMLMotoCMS tidak menyokong penyunting HTML. Walau bagaimanapun, anda boleh memasukkan elemen melalui panel pentadbir.
Integrasi Media SosialSokongan penuh widget media sosial, termasuk Garis Masa Twitter, Umpan Facebook dan Pinterest Board.
Borang dan tinjauanAnda boleh memasukkan borang dan tinjauan melalui kotak kod HTML. Untuk memasukkan elemen, anda hanya perlu menyeret-dan-menjatuhkan widget dan memasukkan kod HTML elemen ke dalam bidang yang berkaitan.
Pilihan HostingMotoCMS tidak menyediakan hosting sendiri. Namun, mereka memberi anda peluang untuk menghoskan laman web anda dengan syarat yang cukup bermanfaat. MotoCMS bekerjasama dengan Bluehost dan Inmotion. Sekiranya anda membeli templat dari MotoCMS, anda boleh mendapat diskaun besar dari Bluehost – $ 2,95 sebulan (termasuk pendaftaran domain percuma, ruang laman web 50 GB, sokongan 24/7, dll.). Dengan Inmotion, anda akan membayar $ 3,49 sebulan tanpa pendaftaran domain tanpa kos, ruang cakera tanpa had, pemindahan bulanan tanpa had, dan lain-lain. Anda juga boleh membeli tawaran Hosting 1 Tahun dengan harga potongan khas $ 49.
Pelbagai BahasaTemplat MotoCMS adalah pelbagai bahasa dan menyokong 10 bahasa.
Pengoptimuman Mudah AlihSemua tema 100% responsif. Reka bentuk yang responsif akan menjadikan laman web anda disesuaikan dengan peranti mudah alih yang paling popular. Untuk yang paling banyak, tetapi tidak semuanya. MotoCMS memberi anda alat Ukuran dan Nilai, yang membolehkan anda menetapkan nilai untuk resolusi skrin tertentu secara manual.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianSekiranya anda ingin melancarkan kedai dalam talian dengan MotoCMS, anda mempunyai dua pilihan: sama ada anda memilih templat e-dagang atau membeli widget eCommerce premium, yang boleh anda gabungkan ke dalam tema MotoCMS mana pun. Plugin eCommerce merangkumi pengurusan produk, kategori dan jenama, pengurusan pelanggan, pilihan pengoptimuman SEO untuk setiap produk dan pengurusan pesanan. Pilihan pembayaran boleh disesuaikan. Walau bagaimanapun, pilihan anda untuk memproses pembayaran terhad kepada 2Checkout dan PayPal.
Mesra SEOPembangun laman web MotoCMS menawarkan satu set pilihan SEO asas untuk meningkatkan kedudukan mesin pencari anda. Anda boleh mengoptimumkan kandungan laman web anda dengan menulis tajuk halaman asal, deskripsi meta, kata kunci, tag ALT untuk gambar. Anda juga boleh memulakan kempen metrik dengan Google atau Yandex. Terdapat juga bahagian “Pengalihan” khusus, yang memungkinkan anda melakukan 301 pengalihan tepat di panel admin.
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)Anda mempunyai akaun peribadi anda.
Label putihPembangun Webiste MotoCMS memberikan peluang cemerlang untuk pembangun web. Mereka boleh membeli templat siap sedia dengan harga yang mencukupi untuk membina laman web mereka, atau menggunakan kemungkinan pembangun tanpa had dan membuat laman web impian mereka menggunakan elemen yang telah dibuat dalam akaun MotoCMS mereka.

Rancangan & Harga

Mungkin, salah satu perkara terbaik mengenai MotoCMS adalah sebelum melakukan pembelian, anda boleh mencuba templat dengan mendaftar untuk tempoh percubaan 14 hari. Templat HTML MotoCMS akan dikenakan biaya $ 139. Untuk templat MotoCMS atau eCommerce yang mudah alih, anda akan membayar $ 199. Sekiranya agak mahal, jangan merasa sedih. Selalunya terdapat diskaun, penjualan dan tawaran hari ini di MotoCMS.

Harga pembangun laman web MotoCMS

Anda boleh membeli tawaran istimewa. Contohnya, templat + pemasangan + hosting MotoCMS 3 akan dikenakan biaya $ 297. Dan pemasangan MotoCMS 3 Template + hanya $ 248. Sekiranya anda memerlukan beberapa tambahan, seperti pemalam eCommerce, anda akan memerlukan sejumlah wang tambahan.

Harganya agak kompetitif. Dan banyak pelanggan dan pakar menyatakan bahawa mereka cukup adil berkaitan dengan nisbah kualiti dan harga.

Sokongan pengguna

Berkecimpung dalam perniagaan selama hampir 10 tahun MotoCMS telah mengasah perkhidmatan sokongannya dengan sempurna. Bergabung dengan MotoCMS anda mendapat akses ke sokongan seumur hidup percuma 24/7. Mana-mana pelanggan atau pengguna demo boleh menghubungi pasukan sokongan sepanjang masa. Anda boleh menghantar tiket, menggunakan sembang langsung atau menggunakan fungsi Call Me jika anda lebih suka menyelesaikan sesuatu di telefon. Anda juga boleh mencari jawapan di halaman FAQ terperinci dan untuk mengetahui semua perkara baru di blog MotoCMS.

Pilihan sokongan MotoCMS

Kemudahan penggunaan

Proses permulaan mungkin sedikit memakan masa. Untuk memulakan, anda mesti melalui beberapa peringkat. Pertama sekali, anda perlu memilih niche perniagaan anda. Selepas ini, anda boleh memilih templat anda. Kemudian, anda perlu memasukkan data dalam pop timbul untuk memulakan tempoh percubaan. Setelah selesai, anda akan mendapat e-mel pengesahan dengan pautan dan mengkliknya akhirnya anda dapat memulakannya. Langkah-langkah ini memerlukan masa yang lama dan mungkin mencemari kesan pertama pengguna.

Walau bagaimanapun, proses selebihnya lancar dan intuitif. Keramahan antara muka antara tahap tertinggi. Tutorial dan pop timbul langkah demi langkah akan membimbing anda melalui keseluruhan proses penyesuaian.

Selain menjadi pembangun laman web, MotoCMS adalah sistem pengurusan kandungan yang memudahkan memuat naik fail anda dan memasangnya sendiri di hosting anda dalam beberapa minit. Anda juga boleh memindahkan laman web ke hosting lain bila-bila masa anda memerlukan.

Kesimpulannya

MotoCMS adalah pilihan yang tepat untuk perniagaan kecil dan sederhana. Ini juga sesuai untuk pengguna yang berhati-hati dengan dana dan usaha mereka, tetapi bersedia menikmati laman web yang mempunyai reka bentuk dan fungsi dibandingkan dengan yang dibuat oleh studio web profesional. Pemilihan templat memberi peluang besar kepada pemilik perniagaan untuk mencari padanan yang sesuai untuk projek mereka.

Walaupun MotoCMS tidak menyediakan hosting sendiri, mereka menawarkan tawaran untuk perkhidmatan hosting Bluehost dan Inmotion. MotoCMS menawarkan label Putih untuk pembangun web.

Anda boleh menyesuaikan reka bentuk sepenuhnya dan mencampurkan pemalam yang anda perlukan. Fungsi ECommerce juga tersedia. Kekurangan platform blog berfungsi mungkin menjadi masalah. Walau bagaimanapun, pemalam pihak ketiga dapat menjimatkan hari. Tidak ada jaminan wang dikembalikan. Tetapi sebelum membeli templat, anda boleh menjalani percubaan 14 hari secara percuma. Secara keseluruhan, MotoCMS memberikan perkhidmatan yang baik dengan harga yang berpatutan.

Bandingkan

MotoCMS

89

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map