73 Najboljša orodja za produktivnost za blogerje in vse, ki jih zanima povečanje učinkovitosti

Contents

“Nimam dovolj časa za to!”

V nekem trenutku ali v večini od nas je večina teh besed izrekla bodisi sebi bodisi komu drugemu. Vprašanje je: Ali res nimamo dovolj časa? V resnici ne. V glavah je samo vse. To samoomejevalno prepričanje je tisto, kar nam preprečuje, da bi bili sami produktivni.


Ni tako, kot da nimamo dovolj časa za bloganje. Samo najti moramo sredstva, kako narediti več s časom, ki ga imamo. Eden najboljših načinov za to je uporaba orodij za bloganje, ki so posebej zasnovana za povečanje produktivnosti.

Preberite si o različnih orodjih za bloganje, ki vam lahko pomagajo, da boste z manj dovršenim zaključili v krajšem času. Ne glede na to, ali želite avtomatizirati dolgočasne naloge, se osredotočiti ali bolje organizirati svoj čas, se lahko ta orodja izkažejo za koristna.

Kljub temu da je omenjenih nekaj orodij, to ne pomeni nujno, da jih morate uporabljati vsa. Izberite eno ali dve, ki bi vam lahko pomagali pri določenem izzivu, s katerim se srečujete, in videli, kako gre. Izogibajte se uporabi preveč orodij hkrati in se osredotočite na reševanje ene težave hkrati.

Orodja za povečanje produktivnosti pisanja

1. žep

Žep omogoča shranjevanje vsebine, ki jo želite pozneje prebrati z le enim klikom. Z dodajanjem oznak boste lahko shranjeno vsebino bolje organizirali. Zahvaljujoč preprostemu vmesniku je orodje enostavno za uporabo.

Vsebino lahko shranite neposredno iz svojega spletnega brskalnika, e-poštnega polja ali različnih programov, kot so Twitter, Flipboard in Pulse. S pomočjo tega orodja lahko berete vsebino v vmesniku brez motenj in čistih.

Cena: Brezplačno; 4,99 USD na mesec za premijo.

2. ZenWriter

Preprosta aplikacija za pisanje za Windows, ZenWriter vam pomaga ostati osredotočen na najpomembnejši vidik bloganja: pisanje. Brez vsakršnih motenj, ki lahko ovirajo vašo produktivnost.

Če uporabljate Mac, lahko poskusite WriteRoom. To je popolna alternativa in ponuja podobno okolje za pisanje kot ZenWriter.

Cena: 19,95 $ z brezplačno preizkusno različico.

3. Slovnično

Ko boste enkrat napisali svojo objavo na spletnem dnevniku, boste verjetno pogrešali napake, razen če boste imeli svoj lektor za svoj blog. Toda tudi če nimate, od takrat to v resnici ni pomembno Slovnična lahko učinkovito in hitro pomagajo izboljšati vaše pisanje. To spletno orodje za lektoriranje vam lahko pomaga pri zgradbi stavkov, slovnici, slogu, črkovanju in še več.

Z uporabo tega orodja se boste tudi veliko naučili, saj vam bo z ustreznim sklepanjem pokazal, kaj morate spremeniti.

Cena: Brezplačno.

4. Hemingway App

Spletno orodje, Hemingway App vam omogoča, da izboljšate svoje pisanje in olajša razumevanje. Z njegovo uporabo lahko prihranite obilo urejanja časa in hkrati izboljšate svoje pisanje.

Besedilo lahko prilepite v aplikacijo ali ga zapišete. Za uporabnike osebnih računalnikov in računalnikov MAC je na voljo tudi urejevalnik namizja, vendar vas bo to stalo.

Cena: Brezplačno; namizna različica 9,99 $.

5. Pisnik

Pisar je orodje za pisanje za Windows in Mac. Lahko ga uporabljate za pisanje objav v blogih, e-knjig in celo za ustvarjanje vsebin za določen vrh na spletnem dnevniku. Ima vse, kar iščete v programski opremi za pisanje z nizko motenj.

Vendar je pri Scrivenerju najbolj všeč način skladanja, ki vsebuje stran na črnem ozadju, kar omogoča pisanje toliko lažje!

Cena: 40 $ z brezplačno preizkusno različico.

6. HelpMeWrite

Ni težko ustvariti stalnega vira idej, o katerih bi lahko pisali, in frustrirajoče je, če ste bloger. Help Me Write je spletna aplikacija, ki vam pomaga, da se odločite, o čem boste pisali naprej. Ustvarite račun s pomočjo Twitter poverilnic. Na stran s profilom dodajte stvari, o katerih želite pisati. Nato delite svoje misli. Prispevek udeležencev vam daje navodila in nadaljnje predloge.

HelpMeWrite je zamisel londonskega podjetja za digitalno oblikovanje, imenovanega Makeshift. Porodila se je iz njune ljubezni do pisanja in želje po pridobivanju prispevkov s socialnih omrežij. Pisci vam bodo povedali, da je brez vedenja vaditi svoje obrti brez zabave. HelpMeWrite odvzame nekaj samote iz procesa.

Cena: Brezplačno

Orodja in aplikacije za boljše organiziranje

7. Evernote

Evernote je aplikacija za zapisovanje, ki deluje v vašem spletnem brskalniku, mobilnem telefonu ali namizju. Omogoča vam enostavno in hitro ustvarjanje in skupno rabo zapiskov. In z vsemi zapiski pod eno streho vam to precej olajša organizacijo. Vendar to ni vse, kar lahko stori orodje.

Prav tako lahko sledite karkoli od seznamov opravkov do idej za objavo na spletnem dnevniku ter upravljate svoje omrežje in e-pošto. Če se boste naučili učinkovito uporabljati Evernote, boste spoznali, kako zelo je to za blogerje.

Cena: Brezplačno; 5 USD na mesec za premijo.

8. Teux Deux

Opravila aplikacija, Teux Deux prihaja z zasukom. Za razliko od drugih opravil, ki omogočajo ustvarjanje na videz neskončnih seznamov, to orodje vse vaše sezname postavi v koledarsko obliko. To pa naredi vaše sezname opravkov bolj obvladljive.

Aplikacija je preprosta in nima nepotrebnih piščalk ali zvonov, kar pomeni, da na koncu ovira vašo storilnost. Z njegovo uporabo boste natančno vedeli, kaj morate storiti in kdaj morate to storiti. Teux Deux deluje na mobilni napravi ali v vašem spletnem brskalniku.

Cena: 3 USD na mesec.

9. Todo

Pozabiti ime te aplikacije je težko. Vsi imamo seznam “todo”. Tu se razlikujemo po tem, kje ga hranimo. Ta mobilna aplikacija je postala priljubljena. Njegova uporabniška baza je z njim spremljala in opravila več kot 70 milijonov nalog.

Morda nimate časa, da bi se ustavili in kaj napisali. To ni problem Narediti. Pogovorite se z aplikacijo in to bo spremenila v nalogo. Potrebujete opomin, da boste naslednjič, ko boste v trgovini, kupili nekaj? Todo ima možnosti geografskega označevanja. Sporočilo boste prejeli ob prihodu.

Cena: Brezplačno. Različica v oblaku vam omogoča skupno rabo z drugimi za 1,99 USD / mesec ali 19,99 USD / leto. Skupinsko usmerjena različica podjetja je 3,99 USD / mesečno ali 39,99 USD / leto na osebo.

10. Any.do

Kaj, če bi lahko vzeli seznam “todo”, koledar in svojega mobilnega pomočnika (Halo, Siri?) In jih skupaj zmešali? Za tem stoji koncept Any.do. Njihovo spletno mesto vam pove, da gre za več kot aplikacijo todo. Je “življenjski upravitelj” in najpreprostejši. Na spletnem mestu pravijo, da je uporaba tako enostavna, da se jo ljudje držijo dvakrat dlje kot druge aplikacije. Njihov vljuden način vztraja, da se večina ljudi odreče aplikacijam za produktivnost.

Dobite ga lahko za iPhone, iPad in Mac. Na voljo je tudi za telefone in tablične računalnike Android. Razširitev za Chrome obstaja, vendar boste do nje morali dostopati iz običajnega okna brskalnika. Prijavite se za zgodnji dostop do pomočnika Any.Do. Uporablja AI, da samodejno pregleda vaše naloge za tiste, ki jih lahko stori za vas. Povežite ga s kombinacijo robotov in ljudi, ki lahko to nalogo opravijo.

Cena: Brezplačno. Odklenite premium funkcije za 2,99 USD / mesec ali 26,99 USD / leto.

11. Todoist

Včasih je vaš seznam “todo” treba biti nekoliko bolj izpopolnjen. Čas je, da nadgradite na Todoist. Druge aplikacije za produktivnost vsebujejo podvrste, oznake in opomnike. Todoist jim uspe narediti manj zastrašujoče.

Todoist je na voljo na desetih platformah, zato vam ni treba skrbeti za združljivost. Podprli so ga tako startupi kot podjetja Fortune 100. Edinstven za to aplikacijo je grafikon, ki spremlja produktivnost glede na to, koliko nalog opraviš dnevno. Soglasje je, da se vam bo zdelo bolj koristno, če odklenete možnosti, ki jih dobite s premium računom.

Cena: Brezplačno. Premium za posameznike ali Business za ekipe znaša 28,99 USD / let na osebo.

12. Wunderlist

Razmislite o tej aplikaciji, če vas zanimajo samo osnove. Wunderlist je dovolj sofisticiran, da lahko preuredite naloge na podlagi spreminjanja prioritet. Manjkajo mu napredne funkcije, kot so geografsko označevanje, ponavljajoči se roki in naravni jezik za določitev datuma.

Wunderlist deluje na vseh platformah, zato ga je enostavno vzeti s seboj na poti. Največji prvaki v aplikaciji ga hvalijo, ker, pravijo, ni preobremenjen z možnostmi. Za odklepanje vseh funkcij boste morali nadgraditi račun Pro. Cena je višja od drugih podobnih aplikacij. Vendar niste omejeni na omejitev velikosti datoteke, če želite pri določenem opravilu priložiti sliko ali video.

Cena: Brezplačno. Različice Pro in Business znašajo 4,99 USD na mesec.

Orodja za lažje ustvarjanje grafike

13. šablona

Z Daj v skupno rabo kot sliko, lahko poudarjeno besedilo spremenite v privlačno in privlačno vizualno vsebino, ki govori vašemu občinstvu. Komaj traja minuto (ali dve), da je vaša vizualna vsebina pripravljena na skupno rabo v svojih profilih družbenih medijev.

V družabnih medijih lahko ustvarite oprijem s slikami s citati, vendar je glavna težava čas, ki je potreben za njihovo ustvarjanje. S tem orodjem lahko ustvarite slike, ki jih je mogoče izmeniti, hitreje kot kdaj koli prej. Vse, kar morate storiti, je, da označite želeno besedilo in izberete »Skupna raba slike«, da začnete urejati sliko.

Cena: 8 USD na mesec.

14. enostavno

Socialni mediji so bistveni za promocijo. In večina družbenih medijev je na grafiki težka. Kaj naredite, če niste grafik? Pojdite na spletno stran Easil. Izberete lahko predlogo, ki je že oblikovana za omrežje družbenih medijev po vaši izbiri. Od tam je samo stvar, da izberete želene elemente in jih nato povlečete in spustite na svoje mesto.

Preprosto ima vse večjo zbirko tisoč profesionalno že oblikovanih predlog. Dobili boste dostop do slik, ki so bile ustvarjene samo za objave v družabnih omrežjih in bloge. Ekskluzivno orodje za spreminjanje velikosti vam zagotavlja pravilne dimenzije za vsak kanal družbenih medijev. Pogosto uporabljene elemente shranite na zavihek priljubljenih, da boste imeli dosleden videz svoje blagovne znamke.

Cena: Brezplačno za individualno uporabo in ocenjevanje. 9 USD / mesečno za dostop do več kot 1500 predlog. $ 79 / mesečno za dostop do več kot 3.000 predlog.

15. Skitch

Skitch avtor Evernote omogoča zajem, urejanje in shranjevanje posnetkov zaslona v nekaj minutah. Prav tako lahko dodate hitre skice, oblike in pripombe, s katerimi lahko manj uporabite besedo. Orodje je združljivo s pametnimi telefoni, namiznimi računalniki in tabličnimi računalniki.

S programom Skitch vam ni treba več uporabljati tiskalnega zaslona, ​​če želite posneti zaslone slik, ki jih naletite na internet. In ker imate na voljo številne možnosti urejanja, to zmanjšuje potrebo po uporabi katere koli druge programske opreme.

Cena: Brezplačno.

16. Canva

Prihajali so časi, ko so spletna mesta zahtevala drago programsko opremo za urejanje slik za ustvarjanje privlačnih in privlačnih vizualnih fotografij za vaš blog. Vendar zdaj z orodji, kot je Canva, skoraj vsakdo zlahka ustvari infografiko, grafiko v družabnih medijih, predstavitve in slike za objave na spletnem dnevniku. Uporaba orodja je neverjetno preprosta in enostavna.

Dejstvo je, da je Webbys dejal, da je to “najlažji program za oblikovanje na svetu.” Poleg tega so oblikovalci zasnovali vmesnik na način, ki omogoča hitro in enostavno sestavljanje slik.

Cena: Brezplačno; premium slike stanejo 1 dolar.

17. Piktochart

Brez tajnih infografik je odličen način, kako na jasen in hiter način predstaviti informacije svojemu občinstvu. Vendar jih je težko izdelati in lahko trajajo več ur. Piktochart je morda najlažje orodje, ki vam omogoča, da čim hitreje ustvarite infografiko. Ima predloge za predstavitve, infografike, pasice, pa tudi poročila.

Če ste uporabili Canvo, upoštevajte, da obstaja nekaj podobnosti. Vendar se oba odlično odrežeta pri povsem različnih stvareh. Izkoristite lahko različne brezplačne predloge in možnosti, toda za dostop do nekaterih najboljših stvari morate plačati za profesionalne načrte.

Cena: Brezplačno; 29 USD na mesec za načrt.

18. Adobe Color CC

Izbira odličnih barvnih shem za vaše infografike ali objave na spletnem dnevniku je včasih izziv. Konec koncev bo vaša izbira barv vplivala na izkušnjo obiskovalcev. Z orodji, kot je Adobe Color CC, lahko pa preprosto ustvarite svoje prilagojene barvne sheme. Na voljo so vam različne nastavitve barvnih pravil, kar pomeni, da imate veliko možnosti. Ker ima vsaka barva HEX in RGB vrednosti, lahko brez truda kopirate in prilepite v katero koli orodje za urejanje slik.

Cena: Brezplačno.

Cilji Nastavitev in sledenje aplikacijam, da vas motivirajo

19. CiljiNa sled

GoalsOnTrack meni, da so ljudje, ki si postavljajo cilje, uspešnejši. Če želite dodati uspeh, uporabite svojo mobilno napravo. Preden pridete do aplikacije, želijo, da razumete pomen postavljanja ciljev in kako to storiti na pravi način. Naučili se boste sedmih znanstveno dokazanih strategij za doseganje ciljev. Zdaj ste pripravljeni na aplikacijo.

Z njim določite cilje in ukrepate. Druga področja aplikacije vas pozivajo, da predstavite svoje cilje in spremljate čas, ki ga porabite za dosego teh ciljev. Druga področja pa vam pomagajo pri spremljanju dejavnosti oblikovanja navad ali zapisovanju uspehov v revijo.

Cena: 68 $ / let za posameznike. Osnovna pristojbina 68 USD / yr in nato 8 USD / mesec na uporabnika.

20. Trener.me

Ljudje, ki uspejo s telovadnimi fitnes programi, vam povedo, da je to zato, ker uporabite osebnega trenerja. Podobne rezultate lahko v poklicnem življenju dobite s sodelovanjem s trenerjem. Trener.me ponuja brezplačno aplikacijo za sledenje navadam, ki je pomagala več kot milijonu ljudi oblikovati nove navade. Uporabite svojo mobilno napravo ali pazite, da spremljate svojo dejavnost in nastavite čas, da vas opomni na nove navade, ki jih poskušate zgraditi.

Aplikacija ne more vsega. Včasih potrebuješ človeka. Coach.me uporablja aplikacijo kot povezovalnik za več kot 700 trenerjev, ki vam lahko pomagajo razviti navado. Druga skupina vodstvenih trenerjev je specializirana za pomoč pri reševanju težav na delovnem mestu. Zagotavljajo dragocene poklicne smernice.

Cena: Brezplačno. Habit coaching storitve se začnejo pri 15 USD / teden. Trenersko vodstvo je 249 dolarjev na mesec.

21. LifeTick

Številni cilji, ki postavljajo programske programe in aplikacije, se osredotočajo le na poklicne težnje. LifeTick ima celostni pristop. Da, lahko ga uporabite za sledenje podjetniških dejavnosti. Uspeh pa boste imeli tudi, če želite izboljšati svoje ocene, prihraniti denar ali shujšati.

Aplikacija vas popelje skozi večstopenjski postopek. Najprej boste določili osnovne vrednosti. Nato boste izvedeli, kako vam lahko aplikacija pomaga pri uporabi metodologije za sledenje ciljem. Odkrili boste, kako vas dnevnik vodi naprej. Spremljali boste vedenja, ki vam pomagajo razviti prave navade za uspeh.

Cena: Brezplačno za do 4 cilje. 39 USD / let za neomejeno sledenje. Načrti za družino, šole in podjetja se gibljejo med 14 in mesečno do 199 dolarjev na mesec.

22. Habitski seznam

Ustvarite dobre navade in razbijajte nezdrave, če se želite premakniti k produktivnosti. Seznam navad je aplikacija, ki vključuje vse, kar potrebujete za dosego svojih ciljev. Pristop seznama habitov vključuje, da vas motivirate tako, da prikažete koliko neprekinjenega časa, ko ste ohranili dobro vedenje.

Vzpostavitev navade zahteva ponovitev. Toda včasih si morate vzeti čas za počitek. Mnoge aplikacije tega ne upoštevajo. Seznam Habit vam želi pomagati ohraniti neprekinjen niz. Omogoča vam, da zaustavite dejavnosti, dokler se varno ne vrnete v pisarno.

Cena: 3,99 USD

23. Način življenja

Ali je mogoče porabiti manj kot minuto na dan, da prebijete slabo navado ali zgradite novo? Način življenja je aplikacija, ki vas izziva, da sledite prepoznavanju in spreminjanju svojih navad – vse v manj kot 60 sekundah na dan.

Ko bo aplikacija izvedela več o vas, bo predlagala nekatere načine za krepitev zdravih navad, ki jih želite zgraditi. Ali pa vam bo omogočil vpogled v to, kako se lahko izognete vedenju, ki je ustvarilo vaše slabe navade.

Cena: Brezplačno, z nakupom v aplikaciji 4,99 USD za odklepanje premijskih funkcij.

24. irunurun

Slišali ste, da se ljudje sklicujejo na “sprehod, namesto da bi govorili. Ustvarjalci irunurun verjamem, da ta filozofija deluje dobro tudi pri postavljanju ciljev. Kot pravijo, “Dejanja govorijo glasneje od ciljev.” Aplikacija irunurun spodbuja uspešnost in odgovornost. Nagrajuje vas za ponavljajoče vedenje, ki gradi zdrave navade.

Uspeh ni nikoli rezultat ene same akcije. Torej, ustvarili boste nadzorno ploščo dejanj. Vsaka ponovitev tega dejanja vam prinese novo oznako. Samodejni kalkulatorji prikazujejo napredek. Cilj aplikacije je, da vam s pomočjo osredotočenosti, doslednosti in odgovornosti pomaga uresničiti svoj potencial.
V uporabi je različica aplikacij za Android. Medtem lahko s katero koli mobilno napravo posodobite spletno nadzorno ploščo.

Cena: Brezplačno. (Vendar pa vas ustvarjalci aplikacije povabijo, da jim pošljete ček, za katerega menite, da je izkušnja vredna, če ste tako naklonjeni.)

Opomniške aplikacije, da vas bodo vedno spremljali

25. zapadle

Niso vse naloge todo ustvarjene enakovredno. Dejansko bi jih nekateri le ovirali, če bi jih dodali v koledar GTD (“Get Things Done”). Kljub temu še vedno potrebujete kraj, da jih pripišete, da ne pozabite nanje. Zaradi je mesto za opomnike in časovnike, ki so dovolj pomembni, da lahko zagotovijo mesto na svoji mobilni napravi.

Ampak, ker so malo manj pomembne, to še ne pomeni, da jih želite pozabiti. Ta aplikacija vas ne bo pozabila. Vedno vas bo spominjalo na predmete, ki zapadejo, dokler ne ravnate z njimi. Lahko ga odložite, prej ali slej pa boste morali to storiti, da ga boste lahko označili kot dokončano.

Cena: 4,99 USD

26. Kvačica2

Osvobajajoče je prepustiti skrbi, dokler se ne bo treba osredotočiti nanje. Ta aplikacija vam omogoča, da to storite. Ustvarite todo naloge in jih nato samo pustite. O njih boste obveščeni, ko se boste naslednjič znašli na lokaciji, ki ste jo izbrali za sprožitev opomnika.

Tu je primer. Niste še zmanjkali, a kečap vam primanjkuje. Ni vam treba zapomniti, da kupujete več, dokler se naslednjič ne zgodi, da boste v trgovini z živili. Samo povej Kvačica2 da vas opomnimo na kečap, ko naslednjič potegnete na parkirišče trgovine. Najbolje deluje za opomnike, ki temeljijo na lokaciji, vendar jih lahko uporabite za načrtovanje opomnikov na koledarju.

Cena: 4,99 USD

27. RemberTheMilk

Vaša glava je slabo mesto za vodenje seznama todo. Poskus, da se jih spomnim, prinaša stres. To je cilj te aplikacije. Odstranite stvari, ki se vam valjajo po glavi, in jih namestite v svojo zanesljivo mobilno napravo. Tam vam pomagajo funkcije vašega pametnega telefona, s katerimi boste lažje organizirani.

Ta aplikacija je v veliki meri ustvarjalec seznama za steroide. Lahko jih naredite toliko, kot želite, in jih organizirajte s pisanimi oznakami. Pridobite natančnost s podvrstemi. Ne skrbite, če boste s sestavljanjem seznama pretiravali.

RememberTheMilk ima zmogljivo funkcijo iskanja. Najbolje deluje na vaši mobilni napravi. Ker je v spletu, ga lahko uporabljate tudi v katerem koli računalniku.

Cena: Brezplačno. Nadgradite na različico Pro za 39,99 $ / leto.

Programska oprema za shranjevanje v oblaku in deljenje datotek

28. Dropbox

Ko gre za orodja za shranjevanje v oblaku, je samoumevno Dropbox je eden najboljših v poslu. Vse, kar morate storiti, je ustvariti račun, naložiti programsko opremo na vaš pametni telefon, tablični računalnik ali računalnik in datoteke lahko začnete shranjevati v mapo Dropbox. Te datoteke se v oblaku sinhronizirajo v realnem času, ko ga uporabljate, in do njih lahko dostopate od kjer koli in kadar koli. Potreben je le nekaj klikov (ali dotikov).

Z Dropboxom vam ni treba skrbeti, da bi izgubili svoje podatke, če se z računalnikom kaj zgodi; vse podkrepi!

Cena: Brezplačno za 2 GB + shramba; 9,99 USD na mesec za dodatno shranjevanje.

29. Google Drive

V tujini je iCloud namenjen uporabnikom izdelkov Apple. Kot lahko pričakujete, je Google bolj vključujoč. Na svojo datoteko lahko shranite skoraj katero koli datoteko Google Drive. Vsaka datoteka, ki jo ustvarite s pomočjo Googlove aplikacije, se ne šteje za vaš prostor za shranjevanje.

Google je znan po velikodušnosti s prostorom za shranjevanje. Začnejo s 15GB. Druga prednost je možnost sodelovanja v realnem času z drugimi. Prav tako lahko delite dokumente, ne da bi dovolili dostop do svojega pogona. Googlova shramba v oblaku je slaba stran. Ima malo dokumentacije in še manj dostopa do spletne pomoči.

Cena: Brezplačno za 15 GB. Cena za več prostora za shranjevanje je različna, zgornja meja pa znaša 299,99 USD / mesec za 30TB.

30. iCloud

Če uporabljate izdelke Apple, ste že slišali iCloud. Toda tudi najbolj besni Apple-ovi oboževalci težko opišejo, kaj je iCloud. Najboljša razlaga je, da iCloud deluje kot vaš osebni trdi disk v oblaku. Shranjuje dokumente, fotografije, glasbo in vse datoteke, ki jih lahko ustvari naprava iOs ali računalnik Mac. Bolj kot druge storitve za shranjevanje v oblaku so te datoteke samodejno sinhronizirane v vaših napravah.

V iCloud lahko shranite katero koli datoteko, pod pogojem, da jo lahko registrirana aplikacija ali programski program bere ali piše. iCloud odlično opravi deljenje datotek z izdelki blagovne znamke Apple. Vendar to ne deluje dobro z deljenjem z drugimi. Če ga želite deliti ali sodelovati, je pomembno, da ga pošljete mimo.

Cena: Brezplačno za 5 GB prostora za shranjevanje. 50 GB je 0,99 USD / mesec. 200 GB je 2,99 USD / mesec. 1TB je 9,99 USD / mesec. 2TB znaša 19,99 USD / mesec.

Orodja za povečanje učinkovitosti socialnih medijev

31. Bufer

Enostavno orodje za uporabo, Buffer vam pomaga načrtovati posodobitve družbenih medijev s klikom gumba. Izbirate lahko, kdaj želite deliti posodobitve v računu Buffer. In z odlično analitiko lahko sledite najbolj kliče vredni vsebini.

Če vam primanjkuje navdiha, lahko z orodjem poiščete čudovito vsebino za skupno rabo, kot so slike, povezave in citati. To lahko preprosto storite na zavihku Predlogi.

Cena: 30-dnevna neomejena brezplačna preizkusna različica; premijski načrti se začnejo pri 10 USD na mesec.

32. CoSchedule

CoSchedule je spletni uredniški koledar z vrsto priročnih funkcij družbenih medijev. Vsi blogerji in tržniki nimajo časa, da bi se družili s svojimi objavami, še posebej, če se pojavi kaj pomembnega.

S programom CoSchedule pa lahko načrtujete in načrtujete dejavnosti družabnih medijev v uredniškem koledarju, tako da bodo vaše objave objavljene samodejno! To vam omogoča, da kar najbolje izkoristite Facebook in Twitter.

Cena: 15 USD na mesec z brezplačno preizkusno različico.

33. Socialni Oomph

Socialni Oomph je koristno orodje, s pomočjo katerega lahko prihranite čas pri številnih nalogah družbenih medijev. Z njim lahko med drugim najdete prave ljudi, ki jih lahko spremljate, spremljate omembe, neposredno objavljate v blogih in načrtujete posodobitve..

Na kratko, orodje olajša skupno rabo ponavljajočih se posodobitev in avtomatizira vaše zamudne naloge. Podprta omrežja vključujejo LinkedIn, Twitter in Facebook.

Cena: Brezplačno z omejenimi funkcijami; polne funkcije za 17,97 USD vsaka dva tedna.

34. Prijatelji + jaz

Ste v storitvi Google+? Nato boste preprosto vzljubili Prijatelji + jaz. S tem orodjem lahko svoje objave v storitvi Google+ oglašujete iz profilov in strani v drugih omrežjih družbenih medijev, kot so Tumblr, Twitter, LinkedIn in Facebook.

Če želite prihraniti čas pri načrtovanju vsebine v več omrežjih in želite, da vam Google+ zraste na naslednji način, je Friends + Me orodje, ki ga potrebujete.

Cena: Brezplačno za do tri račune; plačani načrti se začnejo pri 9 USD na mesec.

35. Hootsuite

HootSuite poenostavlja upravljanje socialnih medijev, tako da vam omogoča upravljanje vseh svojih družbenih omrežij z ene platforme, tako kot Buffer. To je najbolj razširjena platforma po vsem svetu z 10 milijoni uporabnikov in štetjem.

S tem orodjem lahko pošiljate objave zdaj ali jih načrtujete za samodejno objavljanje v prihodnosti. Ali ni priročno imeti vse skupaj na eni platformi? Tudi mi tako mislimo!

Cena: Brezplačno z omejenimi funkcijami; premijski načrt za 9,99 USD na mesec.

36. Načrtovalec objav

Potrebuješ nekaj socialnega marketinškega navdiha? Načrtovalec objave je spletni vir, ki vam pomaga najti najboljšo vsebino za vaše občinstvo. Prav tako vam bo pomagal odločiti, kdaj in kje ga objaviti za največje rezultate. Nato načrt za načrtovanje objav sledi in analizira odziv.

Platforma je dovolj prilagodljiva, da lahko izberete svojo stopnjo avtomatizacije. Sodelujte, kolikor želite, ali pa se samo usedite in pustite, da program za načrtovanje posta opravi vse za vas. Post Planner sodeluje z najbolj priljubljenimi trenutnimi socialnimi omrežji. Uporabite ga za odkrivanje vsebine ali pa samo objavite. Načrtuje pet načrtov. Vsaka je zasnovana tako, da vam ponudi le tisto, kar potrebujete, glede na količino profilov in strani socialnih medijev.

Cena: Načrti se gibljejo od 9 USD na mesec do 199 USD na mesec. Računajo jih letno.

Orodja za izboljšanje vaše osredotočenosti

37. FocusWriter

Nič proti Microsoft Wordu, vendar ima več funkcij, kot jih potrebuje večina ljudi. Microsoft Office paket zdaj temelji na oblaku in zaračunava nizko mesečno pristojbino. Kljub temu je cena večja, kot si jo nekateri lahko privoščijo. FocusWriter obe kritiki se vrneta nazaj. Ponuja sproščen in sproščujoč urejevalnik besedil. Najboljše od vsega je brezplačno.

FocusWriter postavite v celozaslonski način in ni niti orodnih vrstic, ki bi vas motile. FocusWriter vam omogoča le najosnovnejše urejanje besedil. To je vse, kar večina pisateljev potrebuje. Pojdite mimo tega, če potrebujete
črkovalnik ali če želite dodati zapleteno oblikovanje. Tudi slik ali tabel ne boste mogli dodati. FocusWriter je samo ena stvar: besede.

Cena: Brezplačno.

38. E.ggTimer

E.ggTimer je preprost odštevalnik časa, ki je enostaven za uporabo in dostopen iz vašega spletnega brskalnika. Vse, kar morate storiti, je, da nastavite časovnik, tako da določite želeni čas, kliknite »iti« in orodje bo sprožilo odštevanje. V brskalniku prejmete obvestilo, ko poteče čas.

Cena: Brezplačno.

39. Ojačevalnik ostrenja

Če ostaneš osredotočen, je nekaj, s čim se spopadaš, Focus Booster je aplikacija, ki lahko pomaga. Tako kot E.ggTimer, tudi tehnika Pomodoro uporablja čas, ko 25 minut delate na določeni nalogi, zato si lahko privoščite krajši oddih. Na začetku se morda sliši neumno, vendar so mnogi blogerji poskusili aplikacijo in večina je na koncu dosegla pozitivne rezultate!

Cena: Brezplačna preizkusna različica 15 dni; 2,99 USD na mesec za funkcije sledenja in poročanja.

40. Pomodoro tehnika

V poznih osemdesetih letih se je študent Francesco Cirillo odločil izboljšati svojo pozornost z uporabo časovnika za sledenje intervalov študija. Te 25-minutne rezine je ločil s kratkimi časovno prekinitvami. Oba sta spremljala s časovnikom, oblikovanim kot paradižnik, ki ga je našel v kuhinji.

Vemo, da se je danes Cirillo osredotočil na ime Pomodoro ker je tehniko poimenoval po italijanski besedi za paradižnik. Pred naložbami v eno od številnih aplikacij in programskih programov, ki delujejo kot čas, se poučite o tehniki Pomodoro. Cirillo verjame, da se pretok in ostrina izboljšata z nizkotehnološko uporabo mehanskega časovnika. Najti takšno obliko paradižnika je odvisno od vas.

Cena: Brezplačno

41. Fokus @ volja

Glasba ima čare za pomiritev divjih prsi. Zdaj je znanost dokazala, da vam lahko tudi glasba pomaga, da se osredotočite. To je ideja za to spletno stran Osredotoči se @ bo storitev. Izbirate lahko med več kot 50 kanali glasbe z več tisoč urami izvirne glasbe. Vsak kanal ima poseben vpliv na vašo sposobnost osredotočanja. Temelji na dokazanih raziskavah nevroznanosti.

Glasba zmanjšuje motnje, zato se lahko osredotočite na produktivnost. Študije kažejo, da lahko poslušanje glasbe poveča čas, ki ga vzdržujete, za 200% do 400%. Druge študije so pokazale, da se lahko koncentrirate največ približno 100 minut.

Cena: Brezplačno za 15-dnevno preskusno obdobje. Skupinske cene se začnejo pri 9,95 USD / mesec za do 5 uporabnikov in dosežejo 6,95 USD / mesečno za do 100 uporabnikov.

42. Gozdna aplikacija

eMarketer projekti, za katere porabimo več kot 3 ure na dan za pametne telefone in tablice. Aplikacije privlačijo za našo pozornost in prekinitev koncentracije. Študija univerze v Kaliforniji Irvine je ugotovila, da traja v povprečju 23 minut, da se ponovno zaposlimo.

Izdelovalci Gozd se borijo z ognjem. Ustvarili so aplikacijo, ki je osredotočila fokus. Z aplikacijo posadite virtualno drevo, ko se želite osredotočiti na neko nalogo. V naslednjih 30 minutah bo zrasla iz sadike v zrelost. Če zapustite aplikacijo, boste drevo ubili. Pridobite tudi Forest za svoj brskalnik.

Cena: 1,99 USD.

Orodja za upravljanje projektov za sledenje delu in doseganje rezultatov

43. Asana

Asana je orodje za upravljanje projektov, ki vam omogoča, da razdelite velike naloge v majhne korake, sodelujete pri projektih z drugimi blogerji in celo ustvarite zadatke iz svojega e-poštnega polja. Omogoča vam tudi načrtovanje celotnega delovnega urnika.

Če se odločite, da se pomaknete navzdol in mislite, da nimate potreb po upravljanju projektov, premislite še enkrat! Kaj pa različni dokumenti, za katere se vam zdi, da nikoli ne končajo? Ali pa je milijon delov blogerskega projekta, ki jih preprosto ne morete spremljati? Da, Asana lahko pomaga pri vsem tem!

Cena: Brezplačno.

44. Trello

Drugo orodje za upravljanje projektov, Trello vam pomaga ustvariti plošče za vse vaše projekte. Sezname morate ustvariti po svoji plošči in na vsak seznam dodati kartice. Znotraj teh kartic lahko pritrdite datoteke, določite datum roka ter dodate nalepke, opise in kontrolne sezname. Tako boste lažje upravljali naloge za projekte s številnimi podrobnostmi.

Da ne govorim o tem, da se ponaša s preprostim in v sodelovanju prijaznim vmesnikom, da je upravljanje projektov s Trello veliko hitrejše!

Cena: Brezplačno; 5 USD na mesec za premijo.

45. Basecamp

Mnoge aplikacije za produktivnost delujejo dobro za posameznike. Bazni tabor je koristen za ekipe. Podjetja pravijo, da njihovi zaposleni hitreje opravijo več dela in imajo manj napak. Odgovornost narašča, zamujeni roki pa se znižujejo. Basecamp spodbuja sodelovanje. Postane enotna lokacija za vsa sporočila, datoteke, naloge todo in časovnice.

Basecamp je močan kandidat, če menite, da je e-pošta prehitela produktivnost. Le malo časa traja, da ekipe odkrijejo prednosti enega samega kraja za komunikacijo in potek dela. Najboljše od vsega je, da se znebi izgovora “nikoli nisem prejel e-pošte”, ki lebdi po večini pisarn.

Cena: Brezplačna 30-dnevna preizkusna različica za vse. Za učitelje in učence ostaja brezplačen. 99 USD / mesečno ali 1000 USD / leto za podjetja, brez omejitev uporabnikov. 50% popust za neprofitne in dobrodelne organizacije.

Aplikacije za dobro upravljanje časa so bistvenega pomena za vaš uspeh

46. ​​Toggl

Priročno orodje za dandy, Toggl vam pomaga bolje slediti svojemu času. Vse, kar morate storiti, je, da vtipkate tisto, kar delate, pritisnete na start in nato zaustavite časovnik. Orodje ne bo shranilo samo vaše naloge, ampak tudi čas, ki ste ga porabili. To vam omogoča, da skrbno porabite svoj čas za določeno nalogo.

Poleg tega orodje deluje tudi dobro, če želite spremljati produktivnost svoje ekipe.

Cena: Brezplačno z osnovnimi lastnostmi; popolne funkcije za 49 dolarjev na mesec.

47. Čas za reševanje

Upravljanje s časom ne pomeni samo vedeti, kaj morate storiti. Prav tako pomembno je vedeti, koliko časa porabite za to. Ideja za tem RescueTime je preprosto. Pomaga vam povečati produktivnost s spremljanjem uporabe računalnika. Nato vam pove, kdaj in kako izgubljate storilnost.

Ko ga namestite, RescueTime varno deluje v ozadju na vašem računalniku in mobilnih napravah. Spremlja čas, ki ga preživite na aplikacijah in spletnih mestih. Nato vam lahko poda podrobna poročila o vaši dejavnosti. Čas reševanja je več kot izkaznica. Lahko je tudi proaktiven. Čas za reševanje uporabite za blokiranje motečih spletnih mest. Lahko vas tudi opozori, ko ste za določeno količino porabili nekaj časa.

Cena: Brezplačno za sledenje časa s pomočjo spletnih mest in aplikacij. 9 USD / mesečno 72 $ / let za premijski račun, ki sledi času oddaljen od računalnika, blokira spletna mesta, ustvarja opozorila o ciljih in beleži dosežke.

48. fanurio

Če boste za storitve zaračunali uro, boste morali slediti času. Še posebej, če ste svobodnjak. fanurio bo to storil za vas in še več. Programska oprema deluje na tehnologiji Java, zato je združljiva s skoraj vsakim operacijskim sistemom. Spremljal bo vse, kar bi moral samostojni izvajalec plačati na podlagi projektov.

fanurio ima ročni sledilnik časa in se integrira tako z namizji Windows kot OS X. Vendar potrebujete več kot sledenje časa, zato tudi fanurio načrtuje in upravlja naloge. Prav tako spremlja pristojbine, stroške in celo potovanja. Te informacije se uporabljajo za ustvarjanje računov v različnih oblikah datotek dokumentov in HTML.

Cena: 59 dolarjev.

49. ATracker

Ali ste o vseh stvareh iPhone? Ta aplikacija za iOS je morda samo za vas. Sledi Apple-jevi filozofiji in estetiki uporabniškega vmesnika in ponuja preprost, a eleganten časovni sledilnik, ki temelji na nalogah. Obstaja minimalna nastavitev. Začetek in ustavitev naloge samo z enim dotikom. Uporabite obstoječe koledarje iCal za pretvorbo obstoječega dogodka v nekaj, kar lahko spremljate. Primerjajte načrtovano dejavnost z dejansko dejavnostjo.

Nezapletena poročila so prikazana v oblikah torte ali vrstice v obliki vrstic in jih lahko delite po e-pošti ali družabnih omrežjih.

The ATracker je združljiv z izdelki Apple Watch in lahko uporabite sledilnik časa, ne da bi vam bilo treba odkleniti uro.

Cena: Brezplačno (Lite različica). Celotna različica, ki ponuja več poročil in neomejeno sledenje nalog, znaša 4,99 dolarja.

50. TimeDoctor

Tukaj je osvežilna sprememba. Ta aplikacija želi, da najprej odgovorite na tri vprašanja. Časovni zdravnik želi, da se prepriča, da je pravilno za vas, preden vam spletno mesto pokaže funkcije in prednosti.

Pravzaprav se zdi samo tako. Če se ne želite igrati skupaj, kliknite na pomanjšan navigacijski gumb “Povej mi več”. Je na dnu zaslona. Preusmerili se boste k več informacijam o sledilcu časa.

Hiter pregled lahko da vtis, da TimeDoctor ne ponuja edinstvene vrednosti. Toda v tem mora biti nekaj posebnega. Zakaj bi drugače videli uporabniške logotipe velikih korporativnih imen? TimeDoctor ima integracije z 32 drugimi programskimi izdelki. To je impresivna razširitev funkcionalnosti.

Cena: Brezplačno (omejene funkcije). 5 USD / mesečno za posamezne uporabnike. 9,99 USD / mesec za organizacije. Dobili boste posebno zasebno ceno za več kot 50 uporabnikov.

51. Zdaj

POLJUB. To je kratica za Keep It Simple (Stupid). Ta aplikacija uporablja načelo KISS za sledenje času. To je vse, kar počne, ampak to tudi dobro. Morda ste ugibali po imenu. Aplikacija iOS ima dva načina. Pregled zdaj beleži, kaj trenutno počnete. Tapnite, če želite začeti ali ustaviti naloge. Pogled Nato vam daje poročila o tem, kako ste preživeli svoj čas.

No, v redu … dejansko je 3. pogled. To je različica pogleda Nato. Pokaže vam karte, da lahko primerjate čas, porabljen za naloge. Težava z aplikacijo, kakršna je ta, je, da jo boste morda pozabili povedati, da začne slediti. Zdaj ima rešitev. Redno vas bo opomnil, da sledite nalogi ali da ne snemate ničesar.

Cena: Brezplačno. Pro različica doda možnost izvoza podatkov, tako da jo lahko uporabite za sledenje času, ki ga želite zaračunati strankam. Stane 2,99 dolarja in je na voljo v Applovi trgovini Apple.

Orodja za avtomatizacijo napornih opravil

52. IFTTT

Z IFTTT, med številnimi spletnimi storitvami lahko preprosto vzpostavite povezave, imenovane kanale, karkoli, od Evernote do Facebooka. Orodje nato poveže kanale skupaj za opravljanje številnih mučnih opravil, kar bi vam v nasprotnem primeru vzelo dlje časa.
Tu je nekaj primerov, ki vam bodo pomagali bolje razumeti:

 • Fotografije, objavljene na Instagramu, bodo samodejno objavljene na vaših drugih računih v družbenih medijih.
 • Novi sledilci na Facebooku bodo samodejno prejeli povabilo za povezavo z vašim računom LinkedIn.
 • Na novo objavljene objave na spletnem dnevniku se bodo samodejno podale v vaš žepni račun.

Cena: Brezplačno.

53. Zapier

Zapier deluje podobno kot IFTTT. Vendar pa obstaja nekaj opaznih razlik. Na izbiro je več aplikacij, število brezplačnih računov pa je omejeno. Ne glede na to ima Zapier izjemen potencial. Lahko avtomatizirate različne naloge, za katere nikoli niste mislili, da so mogoče, in tudi hitro!

Cena: Brezplačno z omejenimi funkcijami; ali popolne funkcije za 20 USD na mesec.

54. Infuzionsoft

Vaš majceni zagon izgleda in deluje kot velika blagovna znamka, ko uporabljate programsko opremo za avtomatizacijo trženja. Ustvarja potencialne potencialne potenciale in gradi odnose s strankami. Lahko se osredotočite na gradnjo svojega podjetja.

Infusionsoft vam bo pomagal kar najbolje izkoristiti svoj seznam stikov in povečati prodajo. Videli boste, da se bodo napotnice povečevale, hkrati pa boste porabili manj časa za obračunavanje in spremljanje vprašanj s strankami. Infusionsoft zaupa več kot 125.000 strankam. Večina je majhnih podjetij, ki niso mislila, da bi lahko konkurirala večjim in bolje financiranim podjetjem.

Cena: Paketi se začnejo pri 199 USD / mesec. Temeljijo na vaših stikih in številu e-poštnih sporočil, ki jih pošljete svojim uporabnikom.

55. dlvr.it

Potrebno je veliko dela, da ostanemo na vrhu družbenih medijev. Ali imate čas za iskanje ali kuracijo vsebine, potem prilagodite in kategorizirajte njeno ustreznost? dlvr.it je izpopolnjen avtomatiziran asistent, ki pregleda vaše vire in pripravi vsebino, ki jo je mogoče deliti.

Izberite želeno raven prilagajanja in izberite razpored dostave. Naj to stori dlvr.it ali dodajte osebni dotiki vsaki objavi. Poskusite brezplačno in delite do 5 virov s tremi stranmi družabnega omrežja.

Premijsko plačana raven dodaja pakete z 10 strani v družabnih omrežjih in 50 virov. Kupite še en paket, ko pride čas rasti. Agencijski načrt zagotavlja delitev 1.500 virov na 250 strani družbenih omrežij. Letna obveznost ponuja 17-odstotni prihranek.

Cena: Brezplačna osnovna storitev. 9,99 USD / mesec za pro. 149,99 USD / mesec za agencijo.

56. Google Alerts

Ali obstaja preprost način, da spremljate tisto, kar je objavljeno o vas? Kako spremljate, kaj se govori o vaši konkurenci? Ni všeč, da imate ves dan časa sedeti in uporabljati Google, da bi našli te stvari.

Nimate časa, ampak Google Alerts naredi. Avtomatizirajte postopek s tem močnim, a spregledanim Googlovim orodjem. Nastavite toliko opozoril, kot želite. Izberite ustreznost vira, geografsko lego, pogostost in koliko opozoril želite prejeti. Google ne indeksira večine socialnih omrežij. Google Alerts ni dobra izbira za spremljanje družbenih medijev.

Cena: Brezplačno.

57. Ontraport

Izogibajte se “Frankensteinov pristop” k gradnji vašega podjetja in začnite z rešitvijo vse v enem, ki bo rasla skupaj z vami. To je ideja, ki stoji zadaj Ontraport. Preklopi in avtomatizira štiri ključna poslovna področja:

 • Gradnja in vzdrževanje spletnih strani
 • Trženjske komunikacije
 • e-trgovina
 • CRM

Manj časa boste porabili za preizkus, kako vključiti poslovna orodja in več časa za gradnjo svojega podjetja. Tri stopnje so določene glede na število kupcev. Stopnja vhodne ravni ne nudi vseh prednosti platforme.

Cena: 79 USD / mesec osnovne. 297 USD / mesec za pro. 597 USD / mesec za ekipe.

Orodja za ustvarjanje vsebine

58. Socialni crawlytics

Odlične vsebinske ideje izvirajo iz vedenja, kaj počnejo vaši konkurenti. Socialni Crawlytics pregleda več kot 436 milijonov URL-jev za vsebino, ki se deli o vaših tekmecih. Storitev identificira tudi ključne vplivne osebe, tako da jih lahko prisilite tudi, da govorijo o vas.

Izmerite in spremljajte informacije na intuitivni nadzorni plošči. Social Crawlytics je brezplačen, vendar je uporaba omejena na uravnoteženje virov. Prijavite se s svojim Twitter računom in plačajte s tweets ali naredite donacijo s PayPalom, če želite pridobiti več kreditov.

Cena: Brezplačno.

59. Vsebina raziskovalec

Kaj je skrivnost ustvarjanja močne vsebine? Napišite več o tem, kaj ljudje iščejo. Raziskovalec vsebine je orodje, ki ga je ustvaril ahrefs, ki skenira povratne povezave, organski promet in družbene deleže, da odkrije, kaj je priljubljeno. Poiščite ključno besedo ali URL.

Content Explorer ustvari seznam najbolj priljubljenih člankov na podlagi družbenih deležev in povratnih povezav. Pojdite na določen del vsebine, da bi našli še več podatkov o priljubljenosti. Obstaja brezplačna 14-dnevna preizkusna različica. Letne cene oblikovanja premijskih načrtov vam prihranijo 20%. Stopnje cen temeljijo na uporabnikih, oglaševalskih akcijah in sledljivih ključnih besedah.

Cena: 99 $ / mesec za lite. 179 USD / mesec za standard. 399 USD / mesec za napredno. 999 USD / mesec za agencijo.

60. Buzzsumo

Nekatere najbolj priznane blagovne znamke na svetu uporabljajo Buzzsumo. Vse, kar potrebuje platforma, je tema ali URL ključne besede. Buzzsumo vam pove, kaj morate vedeti o uspešnosti vsebine za vaše tekmovanje.

S pomočjo informacij se odločite, kako lahko podobna vsebina deluje za vas. Spletno mesto je tudi shranjevanje informacij o najboljših praksah. Poskusite najprej z brezplačnim preizkusom 14 dni. Prihranite 20% z možnostmi letnega paketa. Kompleksnostni sistemi trije plačani premijski paketi.

Cena 99 USD / mesec za pro. 299 USD / mesec za agencijo. 399 USD na mesec za podjetje.

61. Scoop.it

Ali lahko izmerite donosnost naložbe (ROI) za vsebino, ki jo ustvarite ali negujete? Scoop.it presega ustvarjanje vsebine. Platforma revidira, kaj predlaga, da ustvari napovedne vpoglede. Kasnejše vsebine koristijo tem, kar smo se naučili.

Scoop.it ima več kot 2,5 milijona strank, od univerze v San Franciscu do Microsofta. Brezplačno za osebno uporabo. Prihranite 20% z možnostmi letnega paketa. Plačani premium paketi so prilagojeni za profesionalno blagovno znamko ali za promet na spletnem mestu.

Cena: Brezplačno za osebno uporabo. 11 USD / mesec za profesionalno blagovno znamko. 67 USD na mesec za promet na spletni strani

62. Pretvori2CleanHTML

Za sestavljanje besedila, ki ga boste uporabljali na spletnih straneh, je priročno uporabljati urejevalnik besedila, kot je Microsoft Word. Težava je v tem, da besedila ne morete preprosto izrezati in prilepiti v svoje dokumente HTML. Obstaja veliko nejasne nevidne kode in oblikovanja, ki bo povzročila težave na vašem spletnem mestu.

Pretvori2CleanHTML vam omogoča:

 • Odstranite prazne odstavke
 • Pretvorba  do , do
 • Zamenjajte ne-ASCII s entitetami HTML
 • Zamenjajte pametne kotacije z ustrezniki ASCII
 • Odstavek z zavihki in ne presledki
 • Zamenjajte nepremične prostore z običajnimi presledki

Cena: Brezplačno.

63. Blog Tema Generator

Svet blogging dolguje HubSpot dolg zahvale. Ustvaril je splet generator tem blogov je brezplačna za uporabo. Izberite tri izraze in kliknite gumb. Algoritem spletnega mesta bo naredil vse, kar vas bo nagradilo z tednom dni vrednimi naslovi spletnega dnevnika.

To brezplačno orodje je neverjeten prihranek časa. Učinkovito raziskovanje lahko zmanjša na nekaj minut. Morda boste dejansko verjeli, da je to orodje brezplačno. To je še en sijajen primer zavezanosti HubSpota izboljšanju industrije s trženjskimi izdelki.

Orodja za upravljanje e-pošte

64. SaneBox

SaneBox lahko vam pomaga, da si povrnete e-pošto. Platforma uporablja algoritme za filtriranje nepomembne e-pošte iz mape »Prejeto«. Kar je ostalo, je pomembno. Deluje s katerim koli računom e-pošte v kateri koli napravi. To ni programska oprema ali aplikacija. Samo doda mapo v vašo obstoječo e-pošto.

Dobiš več kot filtriranje. SaneBox ponuja nabor orodij, ki vam pomagajo izboljšati učinkovitost odhodnih e-poštnih sporočil. Poskusite brezplačno. Z letnim načrtom prihranite do 40%. Na voljo so trije plačani premijski paketi. Cene temeljijo na dodatnih funkcijah, ki širijo filtriranje in funkcionalnost.

Cena: 7 USD / mesec za vstopno raven (prigrizek). 11 USD / mesec za srednjo raven (kosilo). 36 USD / mesec za najvišjo raven (večerja).

65. Odvijte se.Me

Morda vas bo presenetilo, kako močno se skrči vaša mapa »Prejeto«, če odstranite naročnine. To je vloga Odvijte se. Vzame vse vaše naročnine in jih združi v vsakodnevno e-poštno sporočilo z imenom Zbirni seznam. Izbirate lahko, ko želite, da bo ta prebavljeni dostavljen.

Med postopkom nastavitve so vsa e-poštna sporočila o naročnini. Tu lahko začnete s čiščenjem. Odjavite se, česar ne želite. Odvijte jih. Odstrani jih iz mape »Prejeto«.

Cena: brezplačno.

66. Nato sledite

Ali uporabljate e-poštno sporočilo kot seznam opravkov? Zdi se, da bi bilo pomembno, da pomembna e-poštna sporočila ostanejo v glavi, tako da jih pustite tam, kjer jih lahko vidite. Vse, kar je potrebno za večino nas, pa je en dan za nova e-poštna sporočila, ki bodo ta pomembna potisnila izpred oči. Potem so brez misli.

FollowUpThen je storitev, ki vam pošilja opomnike o e-poštnih sporočilih, tako da jih lahko arhivirate, dokler jih ne potrebujete. Preizkusite ga s 30-dnevno brezplačno preizkusno različico (potrebovali boste kreditno kartico). Plačani premijski paketi so večinoma odvisni od števila mesečnih spremljanj. Z letnim načrtom prihranite do 20%.

Cena: Brezplačno za omejeno uporabo. 2 USD / mesec za osebno produktivnost. 5 USD / mesec za profesionalno produktivnost. 9 USD / mesec na uporabnika za podjetja.

67. Razvrščeno

Googlov Gmail uporabljajo milijoni, a jih ne ljubijo. Vmesnik je neroden. Niso vsi ljubitelji sistema zavihkov. Sortd ponuja drugačen vizualni vmesnik, ki ustvari niz seznamov ob strani. Vaša mapa »Prejeto« ni bila mišljena kot seznam opravkov, ampak to je intuitiven način, da jo uporabite na tak način, če vztrajate.

Sortd ne spremeni nastavitve za Gmail. To je samo “pametna koža”, ki spremeni pogled. Povlecite in spustite, da določite prednostne sezname, ki jih ustvarite. Lahko celo preimenujete e-poštne vrstice, tako da so bolj smiselne. Razvrščanje je brezplačno za vse uporabnike, medtem ko je v različici beta.

Cena: brezplačno.

68. Bumerang

Napišite zdaj. Pošlji ga pozneje. Uporablja skoraj 400.000 podjetij Bumerang da to ugodnost dodate v svoje Gmail račune. Uporabite razpored e-poštnih sporočil za dostavo. Boomerang vas lahko tudi opomni, da nadaljujete s sporočilom, če ne dobite odgovora.

Če želite komunicirati po e-pošti, je potreben pritisk v realnem času. Osnovni načrt je brezplačen. Prijavite se na premijski načrt in ga brezplačno uporabljajte en mesec. Če se odločite, da vam ni všeč, nadaljujte z uporabo brezplačne osnovne različice.

Cena: Brezplačno za omejeno uporabo. 4,99 USD / mesec za osebno produktivnost in neomejeno število sporočil. 14,99 USD / mesec za profesionalno produktivnost in neomejeno število sporočil. 49,99 USD / mesec za premium storitev, ki vključuje integracijo CRM.

69. Hiver

Imamo veliko tehnik in orodij, s katerimi lahko delujemo na našem individualnem faktorju produktivnosti, kaj pa produktivnost in sodelovanje ekipe? No, Hiver je orodje, ki rešuje to težavo. Vključi se v mapo »Prejeto« in jo pretvori v močno orodje za sodelovanje.

Mnogo funkcij podjetja Hiver, kot so skupne nalepke, skupne beležke, opomniki po e-pošti, skupni nabiralnik itd., Vam omogoča, da prenesete naloge, spremljate njihov status, upravljate e-pošto, komunicirate s svojo ekipo in še veliko več.

Cena: Brezplačno za do 3 osebe; se začne pri 6 USD na mesec nad tem.

Orodja za kuriranje vsebine

70. Tweeted Times

Za privabljanje strank potrebujete vsebino. Za vrnitev boste potrebovali več vsebine. Izvirna vsebina je najučinkovitejša, hkrati pa tudi najbolj zamudna. Najboljša alternativa je kreiranje vsebine, ki ustreza vašemu izdelku ali storitvi.

The Tweeta Times je mehanizem za kuriranje vsebin, ki vam pomaga najti vsebino, ki bo privlačna za vaše občinstvo. Nato to relevantno vsebino deli in objavi s svojim občinstvom. Na njihovi spletni strani so prikazani primeri vsebine, ki jo hranijo za stranke. Preizkusite storitev brezplačno. Za blagovno znamko in prilagajanje boste potrebovali plačljivo različico.

Cena: Brezplačna osnovna storitev. 15 USD / mesec za premijo.

71. Feedly

Ali ne bi bilo čudovito, če bi imeli nekoga, ki je zbral novo vsebino, da bi jo lahko prebral kot prepis? To je ideja, ki stoji zadaj Feedly, storitev, ki združuje vire vsebine. Izberite svoj način organizacije in delite tisto, kar odkrijete na družbenih omrežjih. Vmesnik odstrani motenje, tako da daje enak videz vsem virom vsebine.

Do svoje vsebine Feedly lahko dostopate iz katere koli naprave. Brezplačna storitev zagotavlja do 100 virov. Dve premijski plačani stopnji dodata neomejene vire, iskanje in sodelovanje v skupini.

Cena: Brezplačna osnovna storitev. 5,41 USD / mesec za premijo. 18 $ / mesec na uporabnika za ekipe.

72. ContentGems

Združevanje virov vsebine morda ni dovolj. Morda boste želeli tudi pomoč pri odločanju, kaj je relevantno in pravočasno. Razmislite ContentGems za to povečano raven pomoči. ContentGems presega združevanje, saj povezuje tisto, kar najde, z orodji za objavljanje socialnih medijev, e-poštnimi novicami in samodejno objavo na vašem spletnem mestu.

Prijavite se za brezplačen račun za spremljanje posameznega predmeta in do 10 ključnih besed. Plačane stopnje premije za podjetja in agencije dodajo več predmetov in ključnih besed ter vključenost za samodejno objavljanje. Če izberete letni načrt, obstaja možnost popusta.

Cena: Brezplačna osnovna storitev. 99 USD na mesec za podjetja. 199 USD / mesec za agencije.

73. Storify

Trenutno nekdo uporablja socialne medije za pogovor o vaši blagovni znamki. Nadzorni viri objavljajo vsebine, pomembne za vašo panogo. Ali ga boste videli? Naše stranke, ki so vedno povezane, zahtevajo informacije, ki so objavljene. Včerajšnje novice so prepozne.

Storify vam ponuja orodja za iskanje in objavo novic. Brezplačna različica je primerna za ljubiteljske blogerje. Obstaja podjetniška različica za uveljavljene blagovne znamke, ki imajo velike skupine, ki prispevajo k ustvarjanju vsebine.
Cena: Brezplačna osnovna storitev. Cene podjetij so odvisne od vaših potreb.

To je približno to!

Katera orodja za produktivnost uporabljate, da ostanete produktivni in zakaj? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map