14 Orodja Brez uspešnega samostojnika ne more živeti brez

Globalno samostojno gospodarstvo doživlja ogromna rast zaradi svoje zmožnosti zagotavljanja prožne, priročne, da ne omenjam finančno donosne alternative monotoni delovni rutini od devet do pet.


Samostojna panoga ljudem omogoča, da prevzamejo odgovornost za svojo poklicno pot, ko se sami odločijo o vrsti in številu projektov, ki jih bodo izvedli, o svoji stranki, kdaj naj delajo in kako bodo plačani.

Samostojni trg v ZDA zaposluje več 53 milijonov delavcev to je osupljivih 34% celotne nacionalne delovne sile in prispeva skoraj 715 milijard USD zaslužka v ameriško gospodarstvo.

Poleg velikosti trga; svobodno delo zdaj uživa tudi povišan poklicni status, pa tudi privlačnost s približno 80% non-freelancerjev, ki so pripravljeni prevzeti samostojni projekti poleg njihovih primarnih delovnih mest.

Orodja za samostojne člane

Orodja, ki združujejo talent s podjetjem:

Eksponentna rast samostojne industrije je spodbudila razvoj številnih orodij in aplikacij, ki povečujejo učinkovitost samostojnih projektov.

Če je za svobodnjake svet njihovo platno, je treba v celoti izkoristiti razpoložljive priložnosti discipliniran pristop in zato vidimo, da je za doseg preskoka od rednega svobodnjaka do uspešnega samostojnega strokovnjaka potrebna uporaba orodij, posebej zasnovanih za obvladovanje ogromnega dela z nogami, ki so značilne za samostojne projekte. To postane še bolj pomembno, saj je kot samostojni podjetnik celotno preživljanje odvisno od tega, kako učinkovito dokončate svoje projekte.

Torej, poglejmo si absolutna orodja, ki jih moramo imeti za uspešnega freelancerja:

1. Wunderlist

Najprej se najprej organizirajte z Wunderlistom; aplikacija za več platform in intuitivno seznam opravkov. Vmesnik je minimalističen in hkrati privlačen, uporabnost pa enako brezhibna kot pisanje na papir. Ponuja temeljit nabor funkcij, ki zagotavljajo, da nikoli ne pozabite na pomembno nalogo.

Ima tudi raznolik izbor mobilnih in namiznih aplikacij ter podpira sodelovanje med dvema ali več ljudmi. Vendar ne ponuja opomnikov glede na lokacijo in jezik zaradi nastavitve datuma ne vključuje ponavljajočih se rokov.

Cena:
Pro načrt: 4,99 USD na mesec
Poslovni načrt: 4,99 USD na uporabnika / na mesec

2. Valovanje

Ena od stvari, s katerimi se spopada večina svobodnjakov, je profesionalno upravljanje denarnih zadev, ki povzročajo negotovost in zapravljanje denarja. Wave je zasnovan tako, da poskrbi za samostojne podjetnike in mala podjetja, ki imajo devet zaposlenih ali manj.

Ponuja obsežen nabor funkcij, vključno s knjigovodstvom, računovodstvom, ustvarjanjem in distribucijo računov, prejemom plačil s kreditnimi karticami itd. Trenutno služi več kot 25 milijonov uporabnikov po vsem svetu in z dobrim razlogom. Ima preprost vmesnik, je enostaven za uporabo in je logično organiziran, vendar ne ponuja možnosti vodenja gotovinskega računovodstva in celostnega pregleda stanja.

Cena:
Zastonj.

3. Bidsketch

Za uspeh kot samostojni strokovnjak je pomembno, da izstopate iz množice, tako da dajete strokovnemu mnenju, da predlaga dokumente, ki jih delite s strankami. Bidsketch v nekaj minutah ponuja predloge blagovnih znamk, ki temeljijo na honorarju za večkratno uporabo, oblikovanju in vsebini. Ti predlogi so temeljito prilagodljivi in ​​vključujejo dodatne funkcije, kot so predlogi za pristojbine in elektronski podpis.

Cena:
Načrt samostojnih članov: 29 USD na mesec
Studio načrt: 79 $ na mesec
Agencijski načrt: 149 USD na mesec

4. Minterapp

Minterapp je eno izmed najbolj priročnih orodij, ki je na voljo samostojnim samostojnim podjetjem in samostojnim podjetjem, da učinkovito spremljajo čas in ustvarjajo profesionalne račune. Dodate lahko naloge, ki jih je treba dokončati in določiti odgovornost za določene uporabnike, skupaj z urnimi ali oddelčnimi plačili.

Minterapp nenehno spremlja napredek projekta in ustvarja račune glede na število opravljenih ur. Temelji na oblaku, tako da je do njega mogoče dostopati kjer koli in omogoča prejem plačil prek varnih možnosti plačila, kot so PayPal, Stripe itd..

Cena:
Preprost načrt: 9,95 USD na mesec
Poslovni načrt: 29,95 USD na mesec
Načrt podjetja: 59,95 USD na mesec

5. TextExpander

Od freelancerjev se pogosto zahteva, da žonglirajo več projektov hkrati. To običajno vključuje deljenje več ali manj podobnih e-poštnih sporočil s strankami, ki zasedajo veliko časa. Tu igra TextExpander svojo vlogo. Predprogramira kratke okrajšave, ki samodejno vstavijo besedilo in slike, CSS, ko jih pozovejo preproste bližnjice.
Prihrani tudi čas s samodejnim odpravljanjem napak pri tipkanju in vstavljanjem potrebnih obrazcev za vsak projekt. Vendar je njegova edina pomanjkljivost ta, da ponuja v celoti poslovni vmesnik.

Cena:
1,66 USD na mesec

6. OpenOffice

Za svobodnjake, ki se ukvarjajo s preživljanjem, je OpenOffice alternativa Microsoftovemu Officeu z veliko močjo. Svoje privlačnosti za svobodnjake najde zaradi številnih funkcij, vključno z enostavnim izvozom dokumentov, kot so pamfleti, e-knjige, vodniki itd. V pdf.

Cena:
Zastonj.

7. Dropbox

Dropbox je kot nalašč za sinhronizacijo datotek na spletno platformo in njihovo razvrščanje po načrtu, da vam ne bi bilo treba iskati dokumentov naprej in nazaj. Ponuja spletno sodelovanje z dokumenti v realnem času in omogoča neprecenljiv dostop do datotek, ki ste jih pomotoma izbrisali. Njeni stroški so edino zaskrbljujoči, saj je za nekatere morda preveč. Rešitev je kot nalašč za samostojne strokovnjake, ki vodijo majhno ekipo lastnih in malih podjetij.

Cena:
9,99 USD na mesec

8. MindMeister

MindMeister je orodje za načrtovanje misli, idealno za kreativne projekte. Posameznikom in ekipam omogoča, da vizualno predstavijo svoje misli in jih delijo s člani skupine za več skupnega miselnega procesa. MindMeister razlikuje od orodij za brezplačno preslikavo uma je, da za delovanje deluje zgolj spletni brskalnik.

Vendar pa ni opremljen z uporabniškim priročnikom, kar je za nove uporabnike dvoumno in ne omogoča specifikacije vrst povezav. MindMeister se lahko uporablja tudi kot preprosto orodje za upravljanje projektov, saj lahko uporabniki pretvorijo ideje v naloge, ki jih je mogoče povezati z rokom, prejemnikom in stopnjo prioritete. Ko projekt napreduje, je stanje naloge mogoče enostavno spremljati.

Cena:
Osebni načrt: 6 USD na mesec
Strokovni načrt: 10 USD na mesec
Poslovni načrt: 15 USD na mesec

9. Evernote

Ustvarjalnost je kruh in maslo samostojnih strokovnjakov in se lahko sproži kadarkoli čez dan. V takšnem primeru Evernote deluje kot platforma za hitro zapisovanje idej, zajem slik, predstavnostnih datotek itd. In njihovo takojšnje pritrditev na spletno platformo, tako da jih je mogoče enostavno najti s katere koli lokacije.

Brezplačna različica uporabnikom omejuje delovanje le z dvema napravama, medtem ko načrt za srednji nivo nima pomembnih lastnosti, poklicni načrt pa je lahko za posamezne samostojne strokovnjake predrag.

Cena:
Osnovni načrt: Brezplačno
Plus načrt: 34,99 na leto
Premium načrt: 69,99 na leto

10. Hootsuite

Samostojna panoga je vse večja in zelo konkurenčna, kjer je število pridobljenih projektov neposredno sorazmerno s prepoznavnostjo, ki jo uživate pred svojo stranko. In kje je bolje tržiti svoje sposobnosti in predstaviti svoj portfelj kot prek platform socialnih medijev, ki so daleč najučinkovitejši marketinški kanali naše dobe..

Hootsuite je najpogosteje uporabljano orodje za upravljanje družbenih medijev, ki trenutno uporablja več kot 10 milijonov uporabnikov po vsem svetu in ponuja enotno nadzorno ploščo, ki je enostavna za uporabo, ki lahko istočasno spremlja akcije družabnih medijev v več omrežjih.

Cena:
Osnovni načrt: Brezplačno
Pro načrt: 8,99 USD na mesec
Poslovni načrt: Prilagojene cene

11. Ohlapnost

Svobodni trg širi vaš domet do najbolj oddaljenih delov sveta in omogoča svobodnjakom delo s člani skupine in strankami po vsem svetu. Za zagotavljanje preprostega in zanesljivega komunikacijskega medija Slack ponuja inovativno aplikacijo za skupinsko sporočanje, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje namenskih prostorov, prek katerih lahko samostojni komunicirajo z mednarodnimi skupinami in strankami.

Čeprav nima uporabnih funkcij, kot so koledarji, upravljanje opravil in določbe za sodelovanje, je med najbolj priljubljenimi komunikacijskimi aplikacijami, ki je lastna uporabnosti in pravilom skupne rabe datotek, pa tudi v skupinskih razpravah..

Cena:
Osnovni načrt: Brezplačno
Standardni načrt: 8 USD na mesec
Plus načrt: 15 USD na mesec

12. Moze

Samostojni izvajalci se ukvarjajo z več strankami in projekti, zato morajo delati na več dokumentih hkrati. Ena stvar, ki si je ne morejo privoščiti, je, da izgubijo dokument, saj bi to povzročilo izgubo koristnih ur napornega dela.

Mozy je celovita rešitev za varnostno kopiranje, ki temelji na oblaku in je primerna tako za posameznike kot podjetja. Samostojni izvajalci omogočajo delo na več napravah, vse informacije pa se samodejno varnostno kopirajo v oblaku. Je malo na dragi strani in nima možnosti za skupno rabo datotek.

Cena:
Mesečni načrt: začne se od 13 dolarjev na mesec
1 letni načrt: Začne se s 158 USD na leto
2 letni načrt: začne se od 293 dolarjev na leto

13. Adobe Sign

Preprosta, a bistvena zahteva samostojnih podjetnikov je Adobe Sign, ki jim omogoča elektronsko podpisovanje in skupno rabo dokumentov s strankami, ne da bi morali izvajati običajne vaje za skeniranje tiskalnih znakov. Adobe Sign zaradi hitre funkcionalnosti poveča učinkovitost postopka podpisa do 80%.

Cena:
Individualni paket: 9,99 USD na mesec
Poslovni paket: Začne se pri 30 USD na mesec
Podjetniški paket: Prilagojene cene

14. Dashlane

Nenazadnje je upravljanje z več aplikacijami in prijavami lahko težavno in zahteva čas za priklic gesla vsakič, ko morate uporabiti aplikacijo, je lahko tako naporno kot tudi zamudno..
Dashline ponuja upravljanje z geslom, e-denarnico in funkcije samodejnega dopolnjevanja, zato je edino geslo, ki ga morate zapomniti, glavno geslo, ki se uporablja za dostop do Dashline-a. Vendar je treba privzeto določitev gesel narediti bolj varno.

Cena:
Osnovni paket: Brezplačno
Premium paket: 39,99 USD na leto

Začni kot Pro!

Številni ljudje začnejo s sproščanjem z malo ali brez tehnološke podpore, da bi pozneje nadaljevali korake in ponovno izumili svoj delovni proces z uporabo orodij. Ker obstaja veliko visokokakovostnih aplikacij, ki so brezplačne, je priporočljivo, da samostojni podjetniki začnejo svoje podjetje z uporabo teh koristnih orodij, ki bodo povečala njihovo učinkovitost in strokovnost ter tlakovala pot do uspeha.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map