Gostovanje InMotion vs. Arvixe: Kateri spletni strežnik morate uporabiti?

Medtem ko se odločajo za ponudnika storitev spletnega gostovanja, nimajo prav glamurja za ustvarjanje spletnega mesta, pa predstavljajo temelje za izkušnjo gledalcev vaše spletne strani o vaši spletni prisotnosti. Brez hitrega in zanesljivega spletnega mesta ljudje preprosto ne bodo dovolj potrpežljivi, da bi čakali okoli ali obiskali vaše spletno mesto.


Tu si oglejmo InMotion Hosting in Arvixe, dve priljubljeni storitvi spletnega gostovanja, in v vašem imenu postavljamo vprašanja. Naš pregled vam ponuja informacije, s pomočjo katerih se lahko odločite, kateri od teh ponudnikov gostovanja vam ponuja funkcije in cene, ki jih potrebujete.

InMotion, ustanovljen leta 2001, si je prislužil soliden ugled visokokakovostnega ponudnika spletnega gostovanja za podjetja, ki želijo imeti spletno prisotnost. InMotion si je prislužil uvrstitev kot certificirani ponudnik gostovanja CNET in svojo oceno A + od boljšega poslovnega urada.

Arvixe posluje od leta 2003, od leta 2009 pa hitro raste. Arvixe je primeren tudi za poslovno občinstvo in si je pridobil tudi dober ugled pri gostovanju blogov. EIG je Arvixe kupil leta 2014 in ga dodal v svoj hlev spletnih ponudnikov gostovanja.

Primerjajte delovanje InMotion in Arvixe

Contents

Začasnost in zanesljivost

Nadzor nad časom

Občasni čas. Prehitrost in zanesljivost bi morala biti ena vaših prvih skrbi pri odločanju za storitev spletnega gostovanja. Neodvisna podjetja za spremljanje sta InMotion in Arvixe odgovarjala za 99,9-odstotno trajanje standardne panoge. InMotion uporablja edinstveno orodje za upravljanje proaktivnega sistema za spremljanje svojih strežnikov, vendar ne objavlja rezultatov; Statistični podatki o nadgradnji za Arvixe prihajajo le nad 99,9%.

Izvedba. InMotion in Arvixe imata strežnike Solid State Drive, ki povečujeta hitrost obdelave in sta na voljo v vseh svojih načrtih gostovanja. InMotion ima tudi območja z največjo hitrostjo, ki izberejo najbližji podatkovni center za vaše spletno mesto, in pametno usmerjanje, ki zmanjša čas nalaganja vašega spletnega mesta.

Arvixe uporablja svoj sistem CloudFlare, ki predpomni statično vsebino za kasnejšo uporabo, kar zmanjša količino potrebne obdelave.

Zanesljivost. En vidik zanesljivosti storitve spletnega gostovanja je, da za shranjevanje svojih spletnih strani uporabljajo več strežnikov. Podatkovni centri InMotion so na vzhodni in zahodni obali ZDA, podjetje pa načrtuje gradnjo centrov v Evropi, Aziji in Južni Ameriki.

Podatkovni centri po vsem svetu spletišča približajo kraju, kjer je večina njihovih gledalcev. Arvixe ima strežnike v ZDA, Hong Kongu in Evropi (Amsterdam). Standardni dodatni ukrepi za zagotavljanje zanesljivosti, ki sta jih sprejela InMotion in Arvixe, vključujejo odvečno moč in hlajenje ter spremljanje na kraju samem.

Mnenje o InMotion in Arvixe Performance

InMotion ima vodilno mesto po svojih ocenah uspešnosti, čeprav le z rahlo prednostjo.

Značilnosti InMotion in Arvixe

Primerjajte ključne lastnosti

Primerjane ključne lastnosti

Opomba: Značilnosti storitve spletnega gostovanja so pogosto tisto, kar jo razlikuje od konkurentov. Oglejmo si najpomembnejše lastnosti in primerjamo, kaj lahko ponudita InMotion in Arvixe.

Tako Arvixe kot InMotion sta okolju prijazna podjetja. Arvixe sponzorira zasaditev dreves za nadomestitev njegovega ogljičnega odtisa in namesto klimatske naprave uporablja zunanje zračno hlajenje v svojih podatkovnih centrih. InMotion-ov prvi zeleni tehnološki center s sedežem v Kaliforniji, kjer uporablja najsodobnejši hladilni sistem.

Registracija domene. Registracija in upravljanje domenskih imen je podobno kot InMotion in Arvixe. Obe podjetji prodajata imena domen in omogočata prenos v domeni, ki jo že imate. InMotion vam podari brezplačno ime domene za eno leto, ko se prijavite za eno leto ali dlje, za spletno gostovanje. V nasprotju s tem vam Arvixe ponuja brezplačno ime domene, dokler uporabljate njegove storitve.

Spletna stran Builder. RVSiteBuilder, ki ga ponuja Arvixe, morda ni preveč znan, vendar vsebuje 500 različnih predlog, urejevalnik slik in možnost povlečenja in spuščanja, da bi bilo preprosto ustvarjanje spletnega mesta. In to brezplačno.

Brezplačni program za izdelavo spletnih strani InMotion ponuja več funkcij, vključno z nekaterimi, ki jih bodo z veseljem videli bolj napredni graditelji spletnih mest, na primer omogočanje uporabnikom, da se registrirajo na spletnem mestu. Vendar videz končanih strani pri ustvarjalcu spletnih mest Premium ni preveč privlačen.

Baze podatkov. InMotion in Arvixe ponujata SQL baze podatkov z vsemi njihovimi načrti. InMotion ima neomejeno bazo podatkov MySQL za svoj glavni načrt, Pro; Arvixe ponuja neomejene baze podatkov MySQL5 in Postgre SQL z vsemi svojimi načrti PersonalClass in BusinessClass.

Gostovanje WordPress. Upravljano gostovanje v programu WordPress je na voljo prek InMotion in Arvixe.

WordPress gostovanje, ki ga upravlja InMotion, je za to storitev osvojilo nagrado AWA Member Choice. WordPress lahko predhodno namestite ob nakupu katerega koli načrta gostovanja. WordPress gostovanje, ki ga upravlja InMotion, za vas ureja vse posodobitve in varnostne popravke za WordPress, zato se morate samo skrbeti za svojo WordPress vsebino. BoldGrid je brezplačno orodje InMotion, ki vam omogoča hitro in enostavno izdelavo spletnega mesta WP.

Upravljano gostovanje programa WordPress z Arvixejem je na voljo z vnaprej nameščenim in predhodno konfiguriranim WordPressom – vsa tehnična dela so bila narejena za vas. Imate neomejeno shranjevanje podatkov in mesečne prenose, lahko pa imate le 6 mest, ki jih upravlja WordPress. InMotion vam omogoča neomejeno število spletnih mest.

Pri obeh ponudnikih storitev so stroški upravljanega gostovanja WP vključeni v njihove redne načrte.

Rešitev za e-trgovino. Gostovanje Arvixe in InMotion k e-trgovanju pristopajo drugače.

Arvixe ima na svojem spletnem mestu povezave do nekaterih najboljših imen rešitev e-trgovine, vključno z Magento in OpenCart. Arvixe trdi, da če programska oprema za e-trgovino obstaja, jo lahko gostijo.

InMotion ima številne integrirane funkcije e-trgovine. Na svoje spletno mesto lahko vgradite eStore s spletnim gradnikom Premium, PrestaShop ali OpenCart pa lahko prenesete kot nakupovalno košarico. Nadaljnja nadgradnja trgovine ali uporaba druge možnosti plačila zahteva vtičnike.

Varnostne kopije. Naš nasvet – in izvira tudi iz nekaterih storitev spletnega gostovanja – je, da naredite redne varnostne kopije, tudi če vaša spletna ponudba gostovanja zagotavlja to funkcijo za vas.

Kljub temu InMotion in Arvixe zagotavljata nekaj rezervnih storitev za vas.

Z InMotion prejmete avtomatizirane varnostne kopije za račune, ki so večji od 10 GB in manj – in storitev je brezplačna.

Arvixe ponuja tudi brezplačno dnevno varnostno kopiranje, čeprav morate za obnovitev svojega spletnega mesta plačati, če zavzame več kot 10 GB prostora. Spletna mesta nad 20 GB sploh niso varnostno kopirana.

Gostovanje varnosti. Varnostne storitve so prodajno mesto obeh teh spletnih ponudnikov gostovanja.

Varnost je na voljo v InMotionu za različne mesečne pristojbine. Vaša e-pošta je varna s programsko opremo McAfee Spam in virusi, SSL certifikat pa skrbi za vse občutljive podatke, vnesene na vaše spletno mesto. Uporabniki WordPress-a imajo brezplačen vtičnik Sucuri Security, da ohranijo varno svoja spletna mesta WordPress.

Arvixe ponuja SpamAssassin za zaščito e-poštnih okenc pred neželeno pošto in uporablja 6Scan dnevno za preverjanje spletnih mest in pregled poročil s črnega seznama. Prav tako lahko z gesli omejite dostop do delov svojega spletnega mesta.

Nadzorna plošča. InMotion in Arvixe za svoje gostovanje v Linuxu uporabljata tako industrijski standard in zelo dobro ocenjen cPanel. Paket InMotion za poslovni razred vsebuje cPanel 11 brez personaliziranih tem ali blagovnih znamk za čist videz. Arvixe tudi ni blagovno znamko cPanel, tako da jo bodo uporabniki takoj seznanili. Če ima Windows možnost Arvixe, je nadzorna plošča DotNetPanel in ne pogostejša plošča Plesk.

Mnenje o glavnih značilnostih InMotion in Arvixe

Primerjajte načrte za spletno gostovanje in cene InMotion in Arvixe

Gostovalni načrti & Cenitev

Primerjava načrtov cen

Opomba: Težko je ugotoviti, kakšni so resnični stroški spletnega gostovanja. Obstajajo promocijski, zelo znižani stroški, vendar je to ponavadi dolgoročna pogodba za dve ali tri leta.

Potem so tu mesečni stroški, na katere cena poskoči po začetnem roku.

Potem je tu na voljo graditelj spletnega mesta, SSL potrdilo, varnostne kopije itd., Ki so lahko ali ne.

In bodite pozorni na včasih neverjetno visoke stroške obnove domenskega imena po prvem letu!

V gibanju. InMotion ima tri načrte spletnega gostovanja za Linux, vsi pa so na voljo z brezplačnimi strežniki SSD, neomejenim diskovnim prostorom in mesečnimi prenosi, brezplačno domeno, brezplačnimi varnostnimi kopijami podatkov in možnostjo izbire, na katerem podatkovnem središču bo vaše spletno mesto.

Launch načrt je načrt za začetnike spletnih strani z dvema spletnima stranma; stane 5,99 dolarja na mesec z dvoletno pogodbo. Mala podjetja bi morala pogledati načrt moči, ki stane 7,99 USD mesečno; lahko imate do 6 spletnih mest in e-poslovanje je pripravljeno. Načrt Pro, najvišji nivo, je namenjen razvijalcem in rastočim podjetjem; za 13,99 USD na mesec dobite neomejeno število spletnih mest in podporo na ravni Pro.

InMotion ponuja VPS gostovanje s sistemom Linux z izbiro treh načrtov, ki segajo od 30 dolarjev mesečno do 75 dolarjev, vse na SSD strežnikih. Vsi načrti so na voljo z brezplačno domeno.

Arvixe. Arvixe ponuja tako gostovanje v Linuxu kot tudi Windows gostovanje. Njegove storitve spletnega gostovanja so razdeljene na PersonalClass in BusinessClass, od katerih ima vsak dva načrta za Linux in Windows gostovanje. Vsi načrti imajo neomejen prostor na disku in mesečni prenos.

Dva načrta PersonalClass Linux sta PersonalClass po 4 USD na mesec in PersonalClass Pro v višini 7 $ na mesec za dveletno pogodbo. Razlika med obema načrtoma je v številu spletnih mest: 6 z PersonalClass in Neomejeno s Pro načrtom.

Načrta za osebni sistem Windows PersonalClass sta nekoliko dražja in sicer staneta 5 USD oziroma 8 USD na mesec. Kot že prej, ima Pro načrt tudi tukaj neomejeno število spletnih mest in namenske skupine aplikacij, redni načrt pa ima šest spletnih mest in namenske skupine aplikacij.

Načrti BusinessClass so prav tako razčlenjeni na BusinessClass (22 dolarjev na mesec za Linux in 27 dolarjev za Windows) in BusinessClass Pro (35 dolarjev mesečno za Linux in 40 dolarjev za Windows) z identičnim spletnim mestom in namenskimi omejitvami za baze programov z načrti PersonalClass..

BusinessClass namerava povečati zanesljivost in čas delovanja s pomočjo zmanjšanja števila uporabnikov na vsakem strežniku. Vsak program BusinessClass ima brezplačen SSL certifikat za življenje in namenski IP naslov.

Arvixe ponuja spletno gostovanje VPS v dveh načrtih, VPSClass in VPSClass Pro, ki se razlikujeta na diskovnem prostoru in pomnilniku. Na voljo sta tako Linux kot Windows VPS gostovanje. Namensko gostovanje je na voljo tudi v možnostih Linux in Windows ter izbirah za eno ali več strežnikov.

Garancija za vračilo denarja. InMotion in Arvixe imata politike vračila denarja. InMotion ima impresivno brezpogojno 90-dnevno garancijo vračila denarja. Ves svoj denar dobite nazaj – tu ni delnih povračil. Politika podjetja Arvixe ni tako velikodušna, vendar je kljub temu boljša od večine drugih ponudnikov storitev – 60-dnevno obdobje vračila, brez vprašanj.

Mnenje o cenah gostovalnih načrtov

Tukaj Arvixe prepričljivo zmaga zaradi svojih cenejših načrtov, ko uporabljate velikodušen kupon za popust in za celotno ponudbo gostovanj za Linux in Windows

Kako enostavno uporabljati InMotion in Arvixe

Enostavnost uporabe

Kako enostaven za uporabo vmesnika

Nadzorna plošča. Nadzorna plošča Arvixe je običajni industrijski standard cPlanel. Zelo cenjen vmesnik vam omogoča dostop do vseh funkcij, ki jih potrebujete za upravljanje svojega spletnega mesta. Do tega spletnega vmesnika lahko dostopate do vseh svojih spletnih mest.

Začetniki v spletnem oblikovanju bodo cPanel InMotion-a enostaven za učenje in uporabo. Namestitveni skript Softaculous z enim klikom je dostopen prek nadzorne plošče, skupaj z vsemi drugimi osnovnimi orodji in storitvami.

Instalacija z enim klikom. InMotion ima namestitev v enem kliku za več kot 310 aplikacij v svoji knjižnici, čeprav Googlove aplikacije sprejmejo 3 korake pod čarovnikom za namestitev. Arvixe uporablja knjižnico Softaculous, ki ima več kot 100 aplikacij za gostovanje v Linuxu in Windows, vse pa se namesti z enim klikom.

Navigacija po spletnem mestu. Na spletni strani Arvixe je informacije in načrte in cene neverjetno enostavno najti. Za načrte osebnega in poslovnega razreda obstajajo ločene strani, skupaj s tabelo vseh njihovih lastnosti, s posameznimi zavihki znotraj Linux in Windows gostovanja. Spletno mesto InMotion vsebuje tudi vse informacije, ki jih potrebujete; načrti in struktura cen ter primerjalna tabela funkcij vsakega je tam na domači strani spletnega gostovanja.

Mnenje o enostavni uporabi

Še enkrat, tukaj je bližnji klic, vendar InMotion vleče naprej zaradi čistega števila aplikacij v enem kliku, ki jih ima na voljo.

Podpora InMotion in Arvixe

Tehnična in uporabniška podpora

Primerjava uporabniške podpore

Nikoli ne podcenjujte pomena lahko dostopne in dobro podprte ekipe tehnične podpore. Prijaznost in pripravljenost, da se držite, dokler se vaš problem ne reši, tudi ne škodujeta.

Po mnenju strank InMotion Hosting odlikuje podpora strankam. Vse podporno osebje ima sedež v Združenih državah Amerike in ima najmanj štiri leta izkušenj kot osebje za pomoč strankam.

Lep dotik je, da po prijavi na spletno gostovanje prejmete telefonski klic novega strokovnjaka za račun, ki vam pomaga pri kakršnih koli vprašanjih, povezanih s paketi in cenami. Skupina za podporo strankam InMotion je na voljo po e-pošti, telefonu in v klepetu v živo.

Tehnično in osebje za podporo strankam Arvixe ima tudi sedež v ZDA, telefonska podpora pa je na voljo 24/7. Vendar na spletni strani nismo našli telefonske številke. Do njih pridete tudi po e-pošti in v klepetu v živo.

Za mesečno naročnino lahko kupite prednostno podporo, ki vam omogoča dostop do elitne skupine tehničnih svetovalcev kadarkoli podnevi ali ponoči. Nedavni pregledi poročajo, da se je kakovost podpore strankam poslabšala. Zadnja posodobitev na strani za podporo je šest mesecev pred začetkom pisanja tega pregleda.

Mnenje o uporabniški podpori

InMotion je nedvomno pred nami zaradi svoje stalne odlične stranke in tehnične storitve ter podpore. Poleg tega imamo njegovo telefonsko številko.

Mnenja uporabnikov InMotion in Arvixe

Mnenja uporabnikov

Primerjave mnenj uporabnikov

Opomba: Medtem ko vam strokovni pregledi povedo več o tehničnih vidikih ponudnikov spletnega gostovanja, vam pregledi strank sporočajo, kako bi radi te storitve uporabljali iz dneva v dan. Stranke so pogosto precej strastne glede svojih zgodb o slabih in dobrih izkušnjah, ki jih imajo, zato jih ocenite po nominalni vrednosti.

Negativne ocene za InMotion in Arvixe

V gibanju. O InMotionu ni veliko negativnih učinkov. Nekateri uporabniki izrazijo zaskrbljenost zaradi omejenega števila spletnih mest in baz podatkov, ki jih lahko gostijo v InMotionu. Druge stranke niso preveč zadovoljne z zastavljenimi predlogi graditelja spletnih strani.

Gostovanje z Arvixejem. Od konca leta 2015 (o času nakupa s strani EIG) se je pritožba na Arvixe povečala in številni centri okrog slabe podpore strankam, uporabniki poročajo tudi o tem, da se je čas izpadov povečal, saj se spletna mesta vračajo in spuščajo kot yoyos.

Pozitivne ocene za InMotion in Arvixe

V gibanju. Kupci hvalijo InMotion za vrhunsko storitev za stranke, enostavno uporabo in brezplačne varnostne kopije podatkov. Hitra hitrost njegove obdelave je zaradi SSD strežnikov tudi hit.

Gostovanje z Arvixejem. Kupci so zadovoljni s stroški gostovalnih načrtov v Arvixeju, še posebej, če se uporabljajo kuponi za popust.

Mnenje o mnenju uporabnikov

InMotion Hosting ostaja priljubljena storitev spletnega gostovanja s svojimi strankami, z nenehno dobrimi ocenami odtehtajo negativne zgodbe. Od prejšnjega zelo dobrega slovesa je Arvixe od svojega naročnika dobil hit svojih naročnikov.

Sklep o primerjavi InMotion in Arvixe

Katero gostovanje je najboljše za vas?

Izbira najboljše platforme

Obe gostiteljski družbi imata svoje prednosti in slabosti.

Razlogi za izbiro gostovanja v storitvi Arvixe:

  • Brezplačne varnostne kopije podatkov
  • 90 dni garancije za vračilo denarja
  • Visoka hitrost
  • Več kot 300 aplikacij
  • Prednameščena WordPress
  • Enostavna namestitev Google Apps

Razlogi, da izberete Arvixe in InMotion

  • Brezplačna domena tako dolgo kot pri Arvixeju
  • Neomejen mesečni prenos podatkov
  • Strežniki, ki temeljijo na operacijskem sistemu Linux in Windows
  • Zelo nizki stroški pri uporabi kuponov za popust

Na papirju je to tesno klicanje med InMotion in Arvixe, vendar so nedavne predstave vsakega ponudnika spletnega gostovanja postale InMotion naša izbira. Velikodnevni 90-dnevni denarni rok denarja InMotion vam omogoča, da ga izkoristite za popolno preizkusno vožnjo, tako da se lahko novi lastniki spletnih strani počutijo varne. Številne aplikacije z enim klikom in prednameščena WordPress omogočajo tudi enostavno uporabo. Arvixe ponuja gostovanje v operacijskem sistemu Windows in poslovni načrt, zato bi morali izkušeni lastniki e-trgovine preučiti te funkcije.

InMotion in Arvixe sta dobri možnosti kot ponudnika spletnega gostovanja za podjetja, a morda

potrebujete osebno spletno stran. SiteGround ima morda odgovore za vas, pri čemer je priročnost ključnega pomena, saj je vse na enem mestu za vse potrebe spletnega oblikovanja. Številne aplikacije so na voljo z namestitvijo z enim klikom, gradnik spletnih strani pa je preprost za uporabo.

Imate kakšna vprašanja o InMotion ali Arvixe? Imate izkušnje s katerim od teh ponudnikov ali ste navdušeni nad popolnoma drugim? Pustite svoje komentarje in nas obvestite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me