Gostovanje InMotion vs. A2 gostovanje: Kateri spletni strežnik morate uporabiti?

Izbira ponudnika storitev spletnega gostovanja morda ni najbolj glamurozen del gradnje spletnega mesta, je pa verjetno najpomembnejša. Medtem ko lahko svoje spletno mesto oblikujete tako, da bo odlično in navdušilo vse, brez zanesljivega spletnega gostitelja tega nihče ne bo videl.


Izbira pravega ponudnika spletnega gostovanja zahteva raziskavo in tu bomo prišli. Tu je primerjava med dvema najboljšima ponudnikoma gostovanja: InMotion in A2 gostovanjem.

Preučili smo, kaj lahko ponudi vsak ponudnik in kaj si kupci mislijo o njihovih storitvah, in rezultate tukaj pripravili za vas.

InMotion, ustanovljen leta 2001, si je prislužil soliden ugled visokokakovostnega ponudnika spletnega gostovanja za podjetja, ki želijo imeti spletno prisotnost. Ta sloves je odraz ocene bonitete InMotion, ki jo je objavil Better Business Bureau, in njene navedbe kot pooblaščeni ponudnik gostovanja CNET.

A2 Hosting posluje od leta 2003, sedež pa je v Ann Arbor v Michiganu. Podjetje je osvojilo veliko nagrad, med njimi več v letih 2015 in 2016 spletnih organizacij in oceno A od Better Business Bureau.

Primerjajte uspešnost InMotion in A2 gostovanja

Contents

Začasnost in zanesljivost

Nadzor nad časom

Občasni čas. Prosti čas in zanesljivost običajno ostaneta neopaženi, dokler vaše spletno mesto ni na voljo. InMotion in A2 Hosting zagotavljata 99,9-odstotno trajanje garancije v standardnih panogah in oba dosegata znamko v skladu z neodvisnimi podjetji za spremljanje. InMotion uporablja edinstveno orodje za upravljanje proaktivnega sistema za spremljanje njihovih strežnikov, vendar ne objavlja rezultatov.

Izvedba. Tako A2 gostovanje kot InMotion uporabljajo strežnike Solid State Drive, ki povečajo hitrost obdelave in so na voljo v vseh njihovih načrtih gostovanja. Poleg tega ima InMotion tehnologijo z imenom Max Speed ​​Zones, ki izbere najbližji podatkovni center za vaše spletno mesto in Smart Routing, ki pomaga pri nalaganju vašega spletnega mesta.

Vse tri načrte A2 gostovanja poganjajo Solid State Drive Speed ​​Boost strežniki, ki delujejo do 20-krat hitreje kot običajni strežniki. SSD-ji nekaterih podjetij se uporabljajo samo za shranjevanje omejene količine podatkov na vašem spletnem mestu; z A2 gostovanjem vsa obdelava vašega spletnega mesta poteka na teh hitrih strežnikih. A2 gostovanje objavlja tudi svoje podatke o uptime in hitrosti, ki jih spremlja tretja družba.

Zanesljivost. Ogromni podatkovni centri povečujejo zanesljivost storitev ponudnika spletnega gostovanja. Podatkovni centri InMotion so na vzhodni in zahodni obali ZDA, družba pa načrtuje gradnjo centrov v Evropi, Aziji in Južni Ameriki.

Podatkovni centri A2 Gostovanja so že po vsem svetu, s sedmimi strežniki v Washingtonu, DC in Kaliforniji v Združenih državah, en v Avstraliji in en v Nemčiji. Dodatni ukrepi za zagotovitev zanesljivosti obeh podjetij vključujejo odvečno moč in hlajenje ter spremljanje na kraju samem.

Mnenje o uspešnosti InMotion in gostovanja A2

InMotion in A2 Hosting imata odlično uptime in zanesljivost, a InMotion robovi pred nami, ker so le nekoliko hitrejši.

Značilnosti InMotion in A2 gostovanja

Primerjajte ključne lastnosti

Primerjane ključne lastnosti

Opomba: Glavne razlike se pogosto pojavljajo v vrsti funkcij. Lažje se odločite, če veste, kaj morate zagotoviti, da se vaše spletno mesto uspešno izvaja.

Tako A2 gostovanje kot InMotion sta okolju prijazna podjetja. Od leta 2007 je A2 gostovanje nevtraliziralo ogljik, saj je svoje zaposlene spodbudilo k komunikaciji, recikliranju starih strežnikov, sajenju dreves in zmanjševanju smeti. Center za zeleno tehnologijo InMotion s sedežem v Kaliforniji ima napreden sistem hlajenja.

Registracija domene. Registracija in upravljanje domenskih imen je enako za A2 gostovanje in InMotion. Obe podjetji vam bosta prodali ime domene in vam omogočili prenos enega, ki ga že imate. Vendar pa vam samo InMotion podari brezplačno ime domene za eno leto, ko se prijavite na letno ali daljšo pogodbo o spletnem gostovanju.

Spletna stran Builder. RVSiteBuilder A2 gostovanja je brezplačen z vsemi načrti gostovanja, kar vam omogoča izdelavo koristnega spletnega mesta. Brezplačni ustvarjalec spletnih mest InMotion ponuja več funkcij, vključno z nekaterimi naprednimi, kot je registracija uporabnikov na vašem spletnem mestu. Vendar videz končnih strani ne bo posebej privlačen.

Baze podatkov. InMotion in A2 Hosting ponujata SQL baze podatkov z vsemi njihovimi načrti. InMotion ima neomejeno bazo podatkov MySQL za svoj glavni načrt Pro, medtem ko A2 Hosting omejuje število baz podatkov samo za najnižji načrt.

Gostovanje WordPress. Tako A2 gostovanje kot InMotion zagotavljata odlično upravljanje WordPressa.

A2 gostovanje ima WordPress vtičnik z imenom A2 Optimized, ki pospeši vaše strani WordPress do 6-krat večje od običajne hitrosti obdelave. Omogoča tudi varnost za vaša mesta WordPress.

WordPress gostovanje, ki ga upravlja InMotion, je za to storitev osvojilo nagrado AWA Member Choice. Imate možnost predhodne namestitve WordPress-a ob nakupu z vsemi rednimi gostovanjskimi načrti InMotion; poleg tega pa dobavljajo BoldGrid, s pomočjo katerega lahko hitro zgradite svoje WordPress spletno mesto.

Rešitev za e-trgovino. A2 gostovanje in InMotion k e-trgovanju pristopajo drugače.

A2 gostovanje nima lastne rešitve za e-trgovino, vendar ponuja partnerstva prek nastavitev z enim klikom z zelo priljubljenimi storitvami e-trgovine, vključno z Magento, OpenCart, PrestaShop in AbanteCart. Vendar morate koščke sestaviti sami.

InMotion ima veliko integriranih funkcij e-trgovine. Na svoje spletno mesto lahko vgradite eStore s spletnim gradnikom Premium, PrestaShop ali OpenCart pa lahko prenesete kot nakupovalno košarico. Nadaljnja nadgradnja trgovine ali uporaba druge možnosti plačila zahteva vtičnike.

Varnostne kopije. Čeprav je dobro, da nekatera podjetja, ki ponujajo spletno gostovanje, ustvarijo varnostne kopije za vas, se nanje ne zanašajte – naredite svoje varnostne kopije po ustaljenem urniku. Nekatera gostiteljska podjetja to tudi svetujejo!

Kljub temu InMotion in A2 gostovanje za vas ponujata nekaj rezervnih storitev.

Z InMotion prejmete avtomatizirane varnostne kopije za račune, ki znašajo 10 GB ali manj, in storitev je brezplačna.

A2 gostovanje ponuja Server Rewind, program za obnovitev datotek, ki je brezplačen z zgornjimi dvema načrtoma. Server Rewind občasno snema posnetke vašega spletnega mesta, ne pa tudi do vaših baz podatkov, do njih pa lahko dostopate s svoje nadzorne plošče.

Gostovanje varnosti. Oba ponudnika spletnega gostovanja varnost jemljeta izjemno resno.

Odlična varnost je na voljo v InMotionu za različne mesečne naročnine. McAfee Programska oprema za zaščito pred neželeno pošto in virusom ščiti vaše e-poštne račune, SSL certifikat pa skrbi za vse občutljive podatke, vnesene na vaše spletno mesto. Uporabniki WordPress-a imajo brezplačen vtičnik Sucuri Security, da ohranijo varnost svojih spletnih mest.

A2 gostovanje ponuja brezplačno večno varnost z vsemi načrti gostovanja. Zaščita vključuje varnostni nadzor 24/7/365, pregled virusov, dvojni požarni zid in druge zaščite strežnika. Omeniti velja HackScan, brezplačno zaščito, ki blokira hekerje, preden naredijo škodo na spletnih mestih svoje stranke. Za nakup so na voljo tudi SSL potrdila.

Nadzorna plošča. Obe storitvi spletnega gostovanja uporabljata cPanel za podporo uporabnikom Linuxa, vendar vsak panel izgleda in deluje drugače. Različica A2 je standardni cPanel, za navigacijo pa ga bo enostavno najti tisti, ki ga že poznate. InMotion ponuja paket cPanel 11 s paketom poslovnega razreda in ta različica nima vmesnika prilagojene teme ali blagovne znamke.

Mnenje o glavnih značilnostih gostovanja InMotion in A2

InMotion gostovanje in A2 gostovanje imata odlične ponudbe funkcij, ki imajo veliko skupnih funkcij. InMotion Hosting ima prednost z brezplačno domeno in svojimi funkcijami e-trgovine; če pa je varnost velika skrb, pojdite z A2 gostovanjem.

Primerjajte načrte spletnega gostovanja in cene InMotion in A2 gostovanja

Gostovalni načrti & Cenitev

Primerjava načrtov cen

Opomba: Ponudniki storitev spletnega gostovanja ostajajo konkurenčni, zato cene pri izbiri spletnega gostitelja običajno niso odločilni dejavnik. Pomembno je, kaj lahko vsak izmed načrtov ponudi in kakšni so stroški načrta, ko se konča promocijsko obdobje.

V gibanju. InMotion ima tri načrte spletnega gostovanja za Linux, vsi pa so na voljo z brezplačnimi strežniki SSD, neomejenim diskovnim prostorom in mesečnimi prenosi, brezplačno domeno, brezplačnimi varnostnimi kopijami podatkov in možnostjo izbire, na katerem podatkovnem središču bo vaše spletno mesto.

Launch plan je začetni načrt z dvema spletnima stranema in stane 5,99 USD na mesec z dvoletno pogodbo. Načrt napajanja je priporočljiv za mala podjetja in stane 7,99 USD mesečno; lahko imate do 6 spletnih strani in e-trgovina je pripravljena. Načrt profesionalnega razvoja za razvijalce in rastoča podjetja je načrt Pro. Za 13,99 USD na mesec dobite neomejeno število spletnih mest in podporo na ravni Pro.

InMotion ponuja VPS gostovanje s sistemom Linux z izbiro treh načrtov, ki segajo od 30 dolarjev mesečno do 75 dolarjev, vse na SSD strežnikih. Vsi načrti so na voljo z brezplačno domeno.

A2 gostovanje. A2 gostovanje ima tudi tri gostovalne načrte, ki so podobni zagonu, načrt Lite stane 3,92 dolarja na mesec (36-mesečna pogodba) s petimi bazami podatkov in 25 e-poštnimi naslovi. Načrt Swift v višini 4,90 dolarja na mesec ima neomejeno spletno mesto, baze podatkov in e-poštne naslove. Turbo hitrost, 20-krat hitrejša od običajne, je značilnost načrta Turbo pri 9,31 dolarja mesečno, kar prihaja tudi s pospeševalnikom mesta A2. Vsi načrti imajo neomejeno skladiščenje in večno varnost.

Z A2 gostovanjem imate na voljo upravljano in neregulirano spletno gostovanje Linux VPS, s samo enim načrtom. Nenadzorovano gostovanje je za izkušenega razvijalca in stane 5 USD na mesec; upravljano gostovanje je 33 dolarjev mesečno. Gostovanje v oblaku VPS je tudi možnost. Na voljo je tudi namensko spletno gostovanje, tako upravljano kot brez upravljanja.

Garancija za vračilo denarja. Tako InMotion kot A2 gostovanje imata povračilo denarja. InMotion ima impresivno brezpogojno 90-dnevno garancijo vračila denarja. Ves svoj denar dobite nazaj – tu ni delnih povračil. Politika vračila denarja pri A2 gostovanju ni tako liberalna. Imate le 30 dni, da zahtevate povračilo v celoti; po tem obdobju vam bo vrnjen predplačniški znesek.

Kako enostavno uporabljati InMotion in A2 gostovanje

Enostavnost uporabe

Kako enostaven za uporabo vmesnika

Nadzorna plošča. Nadzorna plošča A2 Gostovanje je običajni industrijski standard cPanel. Uporabniku prijazen vmesnik omogoča dostop do vseh funkcij, ki jih potrebujete za upravljanje svojega spletnega mesta, v industriji pa je zelo cenjen. Začetniki v spletnem oblikovanju bodo cPanel InMotion-a enostaven za učenje in uporabo. Namestitveni skript Softaculous z enim klikom je dostopen prek nadzorne plošče, skupaj z vsemi drugimi ključnimi orodji in storitvami.

Instalacija z enim klikom. InMotion ima namestitev v enem kliku za več kot 310 aplikacij v svoji knjižnici, čeprav Googlove aplikacije nameščajo tri klike. A2 gostovanje ponuja tudi nastavitev z enim klikom za priljubljene aplikacije, vključno s temami in vtičniki WordPress, kot tudi za rešitve e-trgovine, s katerimi je sodelovala.

Navigacija po spletnem mestu. Na spletnem mestu A2 gostovanje je zelo enostavno najti informacije. Zlasti je primerjava vseh značilnosti vseh načrtov jasno in čisto na voljo za mizo na eni strani. Na spletnem mestu InMotion so tudi jasno predstavljene vse informacije, ki jih potrebujete; načrti in struktura cen ter primerjalna tabela funkcij vsakega je tam na domači strani spletnega gostovanja.

Mnenje o enostavni uporabi

Spletna mesta obeh teh storitev gostovanja omogočata enostavno razumevanje in nakup njihovih načrtov gostovanja. InMotion zmaga zaradi svojih 300+ aplikacij.

Podpora InMotion in A2 gostovanje

Tehnična in uporabniška podpora

Primerjava uporabniške podpore

Tudi izkušeni gradbeniki spletnih mest se morajo včasih obrniti na podporo strankam, zato pomaga, ko je podporna ekipa hitro in enostavno na voljo in pozna njihove stvari.

InMotion se pri uporabnikovi podpori odlikuje po mnenju svojih strank. Vse podporno osebje ima sedež v Združenih državah Amerike in ima vsaj štiri leta izkušenj kot ekipa za pomoč strankam.

Lep dotik je, da po prijavi na spletno gostovanje prejmete telefonski klic novega strokovnjaka za račun, ki vam pomaga pri kakršnih koli vprašanjih v zvezi s paketi in cenami. Na skupino za podporo strankam InMotion lahko pridete po e-pošti, telefonu ali v klepetu v živo.

Vsi ameriški Guru Crew A2 Hosting so strokovnjaki ali razvijalci. Posadka Guru je na voljo 24/7/365 po telefonu, e-pošti, s predložitvijo vozovnice ali s klepetom v živo. Če želite hitrejši odziv na podporne vozovnice, se za mesečno naročnino odločite za Prednostno podporo. A2 Hosting je januarja 2015 prejel oceno A + od Better Business Bureau.

Mnenje o uporabniški podpori

Tako A2 gostovanje kot InMotion zagotavljata odlično storitev za stranke, ki prejema veliko boljše ocene kot mnogi njihovi konkurenti.

Mnenja uporabnikov o InMotion in A2 gostovanju

Mnenja uporabnikov

Primerjave mnenj uporabnikov

Opomba: Pregledi kupcev vas seznanijo z notranjostjo o dobrih in slabih storitvah spletnih gostovanj. Ljudje so običajno bolj glasni glede težav, ki jih imajo, kot lastnosti, ki jim delajo težave, vendar skupaj; v teh pregledih je predstavljeno, kako uporabljati te storitve gostovanja.

Negativne ocene za InMotion in A2 gostovanje

V gibanju. O InMotionu ni veliko negativnih učinkov. Kupci niso preveč zadovoljni z zastavljenimi predlogi graditelja spletnih strani. Nekateri uporabniki izrazijo zaskrbljenost zaradi omejenega števila spletnih mest in baz podatkov, ki jih lahko gostijo v InMotionu.

A2 gostovanje. Pritožbe glede A2 Hosting centra zaradi pomanjkanja brezplačne telefonske podpore zunaj ZDA in težav pri doseganju podpore za obračun, ko želijo ljudje odpovedati pogodbe.

Pozitivne ocene za InMotion in A2 gostovanje

V gibanju. Kupci hvalijo InMotion za vrhunsko storitev za stranke, enostavno uporabo in brezplačne varnostne kopije podatkov. Hitra hitrost njegove obdelave je zaradi SSD strežnikov tudi hit.

A2 gostovanje. Brez dvoma A2 Hosting dobi prijazne preglede za podporo strankam, tako zaradi prijaznosti kot tudi znanja svoje podporne ekipe. Ljudje imajo radi tudi hitrost strežnikov SSD ter jasno in preprosto ceno načrtov.

Mnenje o mnenju uporabnikov

Za obe podjetji je veliko pozitivnih in nekaj negativnih, vendar so stranke vsakega posebej zadovoljne s svojimi storitvami. Tu je kravata.

Sklep o primerjavi InMotion in A2 gostovanja

InMotion vs. A2 gostovanje: kateri spletni strežnik je najboljši za vas?

Izbira najboljše platforme

Obe gostiteljski družbi imata svoje prednosti in slabosti.

Razlogi za izbiro inMotion-a prek A2 gostovanja:

 • Brezplačne varnostne kopije podatkov
 • 90 dni garancije za vračilo denarja
 • Visoka hitrost
 • Neomejen prostor na disku
 • Več kot 300 aplikacij

Razlogi, da izberete gostovanje A2 nad InMotion

 • Hiter čas nalaganja spletnega mesta
 • Obsežen varnostni paket je brezplačen z vsemi načrti
 • Funkcija pospeševalnika WordPress za udobje, hitrost in varnost
 • Podporna ekipa Guru Crew
 • Podatkovna središča Evrope in Azije

InMotion in A2 gostovanje sta blizu klica, pravzaprav izenačena.

A2 gostovanje je primerno za tiste, ki se šele začenjajo v svetu gradnje spletnih strani in predvidevajo, da bodo potrebovali nekaj podpore s strani svojega spletnega ponudnika gostovanja. Na drugem koncu lestvice bi bil načrt Turbo zanimiv za tiste, za katere je hitrost spletnega mesta najpomembnejša.

InMotion ima veliko preskusno obdobje za vračilo, tako da ga lahko preizkusite. To je tudi boljši poziv tistim, ki potrebujejo funkcije e-trgovine in za nekatere WordPress uporabnike.

Če iščete nekaj, česar ne najdete z InMotion in A2 gostovanjem, je morda HostGator odgovor. HostGator vam za izdelavo spletnih strani ponuja dostop do brezplačne različice zelo priljubljenega in zelo pregledanega orodja za gradnjo spletnih strani Weebly. Zelo lahko ustvarite zelo privlačna spletna mesta.

HostGator je dobra izbira tudi, če pričakujete, da se bo vaše spletno mesto hitro razvijalo, saj ponuja celotno ponudbo VPS in namenskih načrtov za spletno gostovanje.

Imate kakšna vprašanja o InMotion ali A2 gostovanju? Ste lahko izbirali med njimi ali vam je kakšna druga storitev spletnega gostovanja zagotovila tisto, kar potrebujete? Pustite svoje komentarje in nas obvestite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map