Kuinka saada WordPress-sivustosi latautumaan nopeammin

Tiesitkö, että parhaimmat polttoaineen vetäjät saavuttavat rutiininomaisesti yli 300 mailin tunnissa nopeuden ja voivat kulkea neljänneksen mailin radan alle 4 sekunnissa? Uskomattoman nopeasti.


Se on myös kuinka nopeasti tyypillinen verkkosivuston kävijä luopuu ja siirtyy eteenpäin odottaessaan verkkosivun latautumista. Itse asiassa a tutkimus KISSmetricsiltä raportoi, että 47% verkkosivustojen kävijöistä hylkää sivuston alle KAHDISSA sekunnissa! Onneksi sinun ei tarvitse kadottaa sitä vierailijaa. Aiomme tarkastella kuinka optimoida WordPress-sivustosi nopeuttaaksesi suorituskykyä ja siirtyäksesi clunkerista dragsteriin.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää WordPress-suorituskyvyn optimoinnista

Silmänräpäys. Se kesti todennäköisesti 300 millisekuntia yhdellä vilkkuu.

Amazon ja Walmart havaitsi, että jokaisesta sivukuormituksen laskusta 100 millisekunnilla tulot kasvoivat vastaavasti 1%. Sivun nopeampi lataaminen tarkoittaa enemmän tuloksia, vaikka lisäys saattaa tuntua merkityksettömältä sinulle. Suoritatko verkkokauppaa vai et, WordPress-sivustosi nopeampi lataussivu tarkoittaa, että kävijäsi on tyytyväinen, mikä voi johtaa siihen, että pysyt sivulla pidempään.

Se tarkoittaa myös, että sivusi sijoittuu paremmin hauissa Googlen mukaan. Sivun latausnopeus on tietysti vain yksi sadoista arvioinnissa käytetyistä kriteereistä, mutta on syytä huomata, että Google itse tarjoaa työkaluja verkkovastaaville optimoida sivut nopeuden mukaan.

Joten suorituskyky on kriittinen osa sivuston menestystä. Olet viettänyt paljon aikaa ja vaivaa luodaksesi hienoa sisältöä, joka tiedottaa tai vakuuttaa, mutta kaikki on turhaa, jos kävijät palaavat ennen kuin he ovat edes katsoneet sivustoasi. Sinun on varmistettava, että sitä ei tapahdu.

Oletko etana tai gepardi?

Ensimmäinen askel sivustosi optimoinnissa on luoda perustaso analysoimalla sivujen latausnopeudet ennen muutosten tekemistä. Hyödyllisiä ilmaisia ​​työkaluja (niistä on saatavana maksettuja versioita, jotka tarjoavat lisää ominaisuuksia), jotka ovat verkkopohjaisia:

 • PageSpeed ​​Insights – Googlen työkalu latausnopeuksien analysointiin. Tämä on erityisen hyödyllinen, koska se analysoi myös mobiililaitteiden suorituskykyä. Sivulla on myös linkki muihin Googlen Web-suorituskykytyökaluihin.
 • WebPagetest – Tämän työkalun avulla näet, kuinka sivustosi toimii eri selaimilla. Se tarjoaa myös graafisia näkymiä tuloksista.
 • GTMetrix – Tämä työkalu käyttää useita erilaisia ​​analysointiohjelmia ja luettelee tulokset järjestyksessä, kuinka ne vaikuttavat sivusi lataustehokkuuteen.
 • Pingdom – Tämä sivusto tarjoaa analyysejä, reaaliaikaista seurantaa käyttöaikaa ja käyttäjän suorituskykyä, tarkastuksia vioittuneiden linkkien varalta ja paljon muuta. Se tarjoaa ilmaisen kuukauden kokeilujakson, ja sen jälkeen käytön jatkamisesta veloitetaan kuukausimaksu.

WordPress-työkalu on P3 (Plugin Performance Profiler), joka on WordPress-laajennus, joka tarkistaa asennetut laajennukset ja tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja suorituskyvystä. Toinen hyödyllinen WordPress-työkalu on Uusi uskonnollinen, jotka osoittavat laajennuksia ja teemoja, jotka saattavat hidastaa MySQL-tietokantaa.

Nämä ohjelmat tuovat esiin alueet, jotka on korjattava, ja antavat joitain ehdotuksia optimoimiseksi. Toistaiseksi vain muista tulokset. Seuraavaksi tarkastelemme joitain toimia WordPressin nopeuttamiseksi sivusi latausaikojen parantamiseksi.

“Niille, jotka eivät tiedä historiaa, on tarkoitus toistaa se” – Edmund Burke

Jotkut tekijät vaikuttavat WordPressin suorituskykyyn, joka löytyy paikan päältä sivuston jälkeen. Varmista, että sivustosi ei ole yksi heistä. Yleisiä ongelmia ja mahdollisia ratkaisuja ovat:

Vanhentunut koodi

Vanhentunut koodi viittaa WordPress-asennukseen, teemiin ja laajennuksiin. Päivitykset eivät aina koske turvallisuutta. Usein päivityksiä annetaan virheiden korjaamiseksi, jotka voivat hidastaa sivustosi toimintaa.

Ratkaisu – Pidä WordPress- ja teemaversiosi ajan tasalla. Jos laajennuksella ei ole päivitystä WordPressin uusimpaan versioon, poista se käytöstä ja yritä löytää samanlainen, joka.

Paisunut tietokanta

WordPress-tietokannassasi on taulukot, jotka sisältävät merkinnät kaikista tallennetuista tiedoista. Mitä enemmän rivejä taulukossa käytetään, sitä suurempi taulukon koko on. Ajan myötä tiedot, jotka eivät enää ole merkityksellisiä tai joita ei tarvita, kerääntyvät tietokantataulukoihisi. Siellä on myös väliaikainen tallennus (yläpuolella), joka tallentaa kyselyitä tietokantaan, ja myös se kasvaa ajan myötä.

Suuri, sotkuinen tietokanta voi vaikuttaa latausaikoihin. Käyttämättömät ja poistetut rivit on puhdistettava, yläpinta on poistettava, kun se nousee liian korkealle, ja tietokannan hienosäätöön on ryhdyttävä muihin toimintoihin suorituskyvyn parantamiseksi..

Ratkaisu – Kaksi erittäin arvostettua WordPress-laajennusta, jotka puhdistavat käyttämättömät kohteet ja optimoivat tietokannan, ovat WP-optimointi ja Optimoi tietokanta versioiden poistamisen jälkeen. Toinen erittäin suosittu ja arvostettu plugin on WP-Manager. Se ylittää optimoinnin ja antaa sinulle vaihtoehtoja tietokannan korjaamiseen, varmuuskopiointiin ja palauttamiseen.

Manuaalinen ratkaisu – Voit käyttää phpMyAdmin -sovellusta tietokannan optimointiin ilman laajennusta. Voit käyttää SQL-kyselyä “OPTIMIZE_TABLE” yksittäisten taulukoiden optimoimiseksi. Esimerkiksi OPTIMIZE_TABLE ‘wp_comments’ käytetään kommenttitaulukon optimointiin.

Tai voit käyttää ”Optimoi taulukko” -vaihtoehtoa avattavasta phpMyAdmin-valikosta. Valitse optimoitavat taulukot tai napsauta kaikkien taulukkojen Tarkista kaikki -ruutua ja napsauta sitten Siirry. Kun optimointi on valmis, phpMyAdmin kertoo, onko se suoritettu onnistuneesti vai ei.

Liian monia laajennuksia

Kun plugin on aktiivinen joka kerta, kun kävijä laskeutuu sivulle, palvelinpyyntö lähetetään. Jos sinulla on liian monta kävijää ja liikaa laajennuksia, palvelimen vastaus sivun lataamiseen alkaa kärsiä. Laatu on kuitenkin enemmän kuin numero. Vaikka sinulla olisi vain yksi tai kaksi laajennusta, sivujen lataaminen hidastuu, kun ne on kirjoitettu huonosti tai täynnä virheitä.

Ratkaisu – Käytä vain laajennuksia, joiden mielestäsi tarvitset sivustoasi. Jos epäilet laajennusta, testaa poistamalla se käytöstä ja tarkistamalla, latautuuko sivu nopeammin. Jos se latautuu nopeammin, vaihda plugin toisella.

Teemoja, joita ei ole optimoitu

On vaikea vastustaa salamaisia ​​liukusäätimiä ja widgettejä, joita joissain teemoissa on. Kaikki tämä kuitenkin hidastaa latausaikoja.

Ratkaisu – Jos et tarvitse tai et käytä ominaisuuksia, miksi hidastaa sivujen lataamista tarpeettomilla palvelinpuheluilla? Valitse teemoja, jotka on jo optimoitu tai rajoitettu tarvitsemasi ominaisuuksiin, tai luo lapsiteemoja, jotka poistavat ei-toivotut ominaisuudet.

Liian monta widgettiä

Yleensä et tarvitse kaikkia widgettejä jokaisella sivulla. Kuten laajennuksia, palvelinpuhelut soitetaan jokaiselle widgetille joka kerta, kun käyttäjä laskeutuu sivulle. Sivut, joissa on widgetit, jotka vetävät resursseja ulkopuolelta, ovat erityisen alttiita sivujen lataamisen hidastumiselle.

Ratkaisu – Rajoita widgetien lukumäärä niihin, joita todella tarvitset, ja käytä niitä vain tarvittavilla sivuilla. Yritä paikallistaa nämä tai antaa niiden ladata muun sivun jälkeen aina kun mahdollista.

Hidas palvelin

Jaetut palvelimet tarkoittavat resurssien jakamista. Se ei ole ongelma, jos suorituskyky on Web-isäntäsi tärkein ominaisuus. Jos esimerkiksi Web-isäntäsi asettaa liian monta käyttäjää jaettuun alustaan, verkkosivustosi latautuu silti hitaasti riippumatta siitä, kuinka paljon muutat.

Ratkaisu – Jos hidastuminen näyttää olevan palvelin, sinun kannattaa vaihtaa Web-isäntään, joka on erityisesti optimoitu suorittamaan WordPress. Toinen vaihtoehto on tutkia hallittua WordPress-palveluntarjoajaa. Nämä verkkoisäntäkoneet tekevät päivityksiä ja optimointeja puolestasi, joten verkkosivustosi suorituskyky on paljon parempi – jotkut vaativat 300 prosenttia nopeammin – kuin jotkut edullisen jaetun alustan web-palvelimet voivat tarjota..

Se voi tuntua maagiselta, mutta…

Artikkelissa jo annettujen ratkaisujen lisäksi voit suorittaa joukon yksinkertaisia ​​vaiheita, jotka optimoivat WordPress-sivustosi paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Pare kotisivusi luulle

Tyypillisesti tämä on sivu, josta kävijät tulevat ensin. Jos se latautuu nopeasti, sinulla saattaa olla enemmän liikkumavaraa muiden sivujen latausnopeudella pitää kävijät sivustolla. Vähennä blogisivustolla ensimmäisellä sivulla näkyvien viestien lukumäärää ja näytä otteita kokonaisten viestien sijasta. Poista kaikki tarpeettomat widgetit. Esimerkiksi jakamista varten tarkoitettujen widgetien on oltava vain postisivuilla. Pidä kotisivu puhtaana ja laihana.

Pienennä ja yhdistä koodi

Pienennyskoodi vähentää HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostojen tiedostokokoa poistamalla välilyönnit. Voit myös pakata ja yhdistää tiedostoja. Voit tehdä tämän manuaalisesti, jos tunnet koodin tai voit käyttää WordPress-laajennusta. Autoptimize ja Parempi WordPress Minify ovat kaksi helppokäyttöistä ja muokattavissa olevaa laajennusta, jotka yhdistävät, pienentävät ja pakatavat tiedostoja puolestasi.

Lisää vanhentavat otsikot

Tämä on toinen tapa vähentää HTTP-pyyntöjä, jotka hidastavat sivun latausnopeutta. Vanhentuvat otsikot kertovat selaimelle, kuinka kauan tiedosto tallennetaan välimuistiin. Vanhenemispäivien käyttäminen ei vähennä sivun latausnopeutta, kun kävijä laskeutuu sivulle ensimmäistä kertaa. Seuraavan kerran kun sama käyttäjä käy sivulla seuraavan kerran, selain tarkistaa, onko se voimassa vanhenemisotsikossa asetetun ajan sisällä..

Jos se on, välimuistissa oleva sivu ladataan sen sijaan, että sivu ladataan uudelleen. Voit asettaa “vanhentuvat otsikot” muokkaamalla .htaccess-tiedostoa Apache-palvelimella, mutta WordPressille helppo ratkaisu on käyttää yhtä kahdesta yllä mainitusta laajennuksesta, Automaattinen optimointi tai Parempi WordPress Minify, koska heillä on tähän vaihtoehtoja.

Välimuistisivut

Välimuistin välityksellä PHP-tiedostojen suorittamisen ja tietokantaan soittamisen sijaan luodaan staattisia HTML-sivuja, jotka on väliaikaisesti tallennettu palvelimelle ja tarjottu vierailijoille. Kaksi WordPressin välimuistin laajennusta ovat WP Super-välimuisti ja W3-välimuisti. Molemmat tekevät enemmän kuin välimuistista tarjoamalla esilatauksen ja pakkaamisen. Optimaaliset latausnopeudet saadaan, kun välimuisti yhdistetään pienentämiseen.

Käytä sisällönjakeluverkkoja (CDN)

Sivustoille, joiden liikenne on raskaampaa, CDN tallentaa staattiset omaisuutesi, kuten CSS- ja JavaScript-tiedostot, sekä kuvat useille sivustoille, joten ne tarjotaan lähempänä verkkosivustosi kävijää. CDN: t, kuten Amazon CloudFront, CloudFlare ja MaxCDN voivat palvella koko verkkosivustoasi. CloudFront ja

CloudFront ja CloudFlare molemmilla on rajoitettu ilmainen tili, kun taas MaxCDN on kokeilutili, jolla voit testata heidät. Kaikilla kolmella on täydellisemmät maksetut tilit, joissa kaistanleveys veloittaa. Tarjoaminen lähemmäksi vierailijaa olevilla sivustoilla vähentää latausaikaa ja vähentää kaistanleveyden ylikuormitusta kotisivustollasi, nopeuttaa sivujen lataamista.

Pakkaa kuvat ja käytä laiskakuormitusta

Kuvat ovat suuri tuki nopeaan latausaikaan. Kuvien pakkaaminen nopeuttaa asioita huomattavasti. WP Smush ja EWWW Image Optimizer ovat WordPress-laajennuksia, jotka pakkaavat kuvat automaattisesti, kun lataat ne mediakirjastoon WordPressissä. Jos lataat vähemmän kuin 100 kuvaa kuukaudessa, toinen lisäosavaihtoehto on ShortPixel Image Optimizer.

Kun pakkaus yhdistetään Laiska kuorma, grafiikasta johtuvat hitaat kuormat poistetaan. Lazy Load on WordPress-laajennus, joka vaatii kuvien lataamista vain, kun ne ovat vierailijan näkyvissä. Tämä lyhentää latausaikoja, koska sivun lataamisen yhteydessä sivuutetaan kuvia, jotka ovat taitoksen alapuolella ja jotka eivät ole näkyvissä näkymässä.

Rajoita WordPress-versioita

WordPress tallentaa version viesteistäsi joka kerta, kun teet muutoksen, ja ne tallennetaan tietokantaan. Palvelimen on käsiteltävä nämä ylimääräiset tietokantamerkinnät uusimman viestin löytämiseksi ja lataamiseksi. Voit todella poistaa versiot käytöstä, mutta silloin menetät varmuuskopion, jos jotain tapahtuu, kun luot viestiä.

Rajoita sen sijaan WordPressin ylläpitämien versioiden lukumäärä. Jos esimerkiksi haluat asettaa rajaksi viisi versiota, käyttäisit tätä riviä wp-config.php-tiedostossa:

määrittele (‘WP_POST_REVISIONS’, 5);

Voitko läpäistä tämän testin??

Kun olet suorittanut tässä viestissä kuvatut vaiheet, on aika palata takaisin ja analysoida sivustosi uudelleen työkalun tai työkalujen avulla, joita käytit perustason määrittämiseen. Suorita testit ja tarkista tulokset. Sinun pitäisi olla lähellä optimoitua sivustoa. Jos ongelmia on edelleen, tee ehdotetut korjaukset ja suorita analyysi uudelleen, kunnes saat hyvän tuloksen. Etsit kaikkia As- tai B-levyjä kautta linjan.

johtopäätös

Ei ole paeta sitä tosiasiaa, että ne, jotka nykyään käyttävät verkkoa, ovat nopeus-paikkoja. Vierailijat haluavat sivustosi latautuvan eilen, ei huomenna. Jos et anna heille nopeita sivulatauksia, he lähtivät pian. Sinun on optimoitava WordPress-verkkosivustosi saadaksesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Pienennä ja yhdistä koodi ja käytä pakkausta sivujen ja tiedostojen pienentämiseen. Käytä välimuistia lataamisen nopeammin vierailijan selaimeen..

Pitämällä kotisivusi kapeana ja varmistamalla, että kaikki tiedostosi, teemasi ja WordPress-ohjelmisto päivitetään aina, nopeutetaan WordPressin suorituskykyä. Pidä optimointi helppona ja käytä käytettävissä olevia laajennuksia, jotka tekevät automaattisesti suuren osan optimoinnista puolestasi. Suorita nämä asiat välttäen yleisiä WordPress-suorituskykyvirheitä, ja olet nopeassa asemassa kävijöiden saamiseksi ja pitämiseksi WordPress-verkkosivustollasi..

Pidä optimointi helppona ja käytä käytettävissä olevia laajennuksia, jotka tekevät automaattisesti suuren osan optimoinnista puolestasi. Suorita nämä asiat välttäen yleisiä WordPress-suorituskykyvirheitä, ja olet nopeassa asemassa kävijöiden saamiseksi ja pitämiseksi WordPress-verkkosivustollasi..

Onko sinulla muita optimoivia temppuja ja vinkkejä WordPress-suorituskyvyn parantamiseksi? Kuinka paljon nopeus, jolla sivusto latautuu, vaikuttaa selaustapoihisi? Kommentoi alla jaa nämä tai muut ajatukset, jotka sinulla voi olla tästä blogiviestistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map