InMotion Hosting vs. Arvixe: mitä Web-isäntää sinun tulisi käyttää?

Vaikka Web-palveluntarjoajan päättämisellä ei ole aivan verkkosivun luomisen houkutusta, se tarjoaa perustan sivustosi katsojien kokemukselle Web-läsnäolostasi. Ilman nopeaa ja luotettavaa verkkosivustoa ihmiset eivät vain tule olemaan tarpeeksi kärsivällisiä odottamaan ympäri tai vierailemaan uudelleen sivustollasi.


Tarkastelemme täällä InMotion Hosting- ja Arvixe-palveluita, kahta suosittua verkkopalvelupalvelua, ja kysymme puolestasi. Arvostelumme antaa sinulle tietoja, joiden avulla voit päättää, kumpi näistä palveluntarjoajista tarjoaa sinulle tarvitsemasi ominaisuudet ja hinnoittelun.

Vuonna 2001 perustettu InMotion on ansainnut vankan maineen korkealaatuisena web-palveluntarjoajana yrityksille, jotka haluavat olla läsnä Internetissä. InMotion on ansainnut luettelonsa sertifioiduna CNET-palveluntarjoajana ja sen A + -luokituksen Better Business Bureau -sivustolta.

Arvixe on toiminut liiketoiminnassa vuodesta 2003 ja kasvanut nopeasti vuodesta 2009. Arvixe sopii myös yritysyleisölle ja on myös ansainnut vankan maineen blogejen ylläpidossa. EIG osti Arvixen vuonna 2014 ja lisäsi sen web-hosting-yritysvakauteensa.

Vertaa InMotionin ja Arvixen suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Käytettävyyden ja luotettavuuden tulisi olla yksi ensimmäisistä huolenaiheitasi päättäessäsi web-isännöintipalvelusta. InMotion ja Arvixe pitävät itseään vastuussa alan standardin mukaisesta käyttöajasta (99,9%), ja molemmat saavuttivat merkin johdonmukaisesti riippumattomien valvontayritysten mukaan. InMotion käyttää ainutlaatuista proaktiivista järjestelmänhallintatyökalua seuratakseen palvelimiaan, mutta ei julkaise tuloksia. Arvixen käyttöaikatilastot tulevat hieman yli 99,9%: n rajaa.

Esitys. Sekä InMotionilla että Arvixe-laitteilla on Solid State Drive -palvelimet, jotka lisäävät käsittelyn nopeutta ja ovat käytettävissä kaikissa isännöintisuunnitelmissa. InMotionissa on myös Max Speed ​​Zones, joka valitsee verkkosivustollesi lähimmän datakeskuksen, ja Smart Routing, joka vähentää verkkosivustosi latausaikaa.

Arvixe käyttää CloudFlare-järjestelmäänsä, joka tallentaa staattisen sisällön myöhempää käyttöä varten, vähentäen tarvittavaa käsittelymäärää.

Luotettavuus. Yksi web-hosting-palvelun luotettavuuden näkökohta on, että he käyttävät useita palvelimia verkkosivustojensa tallentamiseen. InMotionin tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikolla. Yhtiö aikoo rakentaa keskuksia Eurooppaan, Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan..

Maailmanlaajuiset tietokeskukset tuovat verkkosivustot lähelle sitä, missä suurin osa niiden katsojista on. Arvixella on palvelimia Yhdysvalloissa, Hongkongissa ja Euroopassa (Amsterdam). Sekä InMotionin että Arvixen toteuttamat tavanomaiset lisätoimenpiteet luotettavuuden varmistamiseksi sisältävät tarpeettoman tehon ja jäähdytyksen sekä paikan päällä tapahtuvan valvonnan.

Lausunto aiheesta InMotion ja Arvixe Performance

InMotion on tässä johtoasemassa suorituskykyluokituksissaan, vaikkakin vain pienellä reunalla.

InMotionin ja Arvixen ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: Verkkopalvelun ominaisuudet erottavat sen usein kilpailijoista. Tarkastellaan tärkeimpiä ominaisuuksia ja verrataan InMotionin ja Arvixen tarjontaa.

Sekä Arvixe että InMotion ovat ympäristöystävällisiä yrityksiä. Arvixe sponsoroi puiden istutusta hiilijalanjäljen korvaamiseksi ja käyttää tietokeskuksissaan ulkoilmanjäähdytystä ilmastoinnin sijasta. InMotionin ensimmäinen vihreä teknologiakeskus sijaitsee Kaliforniassa, jossa käytetään huipputeknistä jäähdytysjärjestelmää..

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Verkkotunnusten rekisteröinti ja hallinta ovat samanlaisia ​​InMotionilla ja Arvixeilla. Molemmat yritykset myyvät verkkotunnuksia ja sallivat sinun siirtää jo omistamassa verkkotunnuksessa. InMotion antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, kun kirjaudut vähintään yhden vuoden tai pidempään web-hosting-sopimukseen. Sitä vastoin Arvixe tarjoaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen niin kauan kuin käytät sen palveluita.

Verkkosivun rakentaja. Arvixen tarjoama RVSiteBuilder ei ehkä ole liian tunnettu, mutta sen mukana tulee 500 erilaista mallia, kuvaeditori ja vetämisominaisuus, jotta verkkosivustosi luominen on helppoa. Ja se on ilmainen.

InMotionin ilmaisella Premium-verkkosivustojen rakentajalla on enemmän ominaisuuksia, mukaan lukien joitain, joita edistyneemmille verkkosivustojen rakentajille on ilo nähdä, kuten antaa käyttäjien rekisteröityä sivustolle. Premium-verkkosivustojen valmistajan kanssa viimeisteltyjen sivujen ulkonäkö ei kuitenkaan ole liian herättävä.

tietokannat. Sekä InMotion että Arvixe tarjoavat SQL-tietokannat kaikilla suunnitelmillaan. InMotionilla on rajoittamaton MySQL-tietokanta ylimmälle suunnitelmalleen Prolle; Arvixe tarjoaa rajoittamattoman MySQL5- ja Postgre SQL-tietokannat kaikilla PersonalClass- ja BusinessClass-suunnitelmillaan.

WordPress-hosting. Ylläpito WordPress-isännöinti on saatavana sekä InMotionin että Arvixen kautta.

InMotionin hallinnoima WordPress-isäntä voitti AWA Member’s Choice -palkinnon tästä palvelusta. Voit asettaa WordPressin esiasennettua, kun ostat minkä tahansa isännöintisuunnitelman. InMotionin hallinnoima WordPress-hosting hoitaa kaikki WordPress-päivitykset ja tietoturvakorjaukset, joten sinun on vain huolehdittava WordPress-sisällöstäsi. BoldGrid on ilmainen InMotion-työkalu, jonka avulla voit nopeasti ja helposti rakentaa WP-sivustosi.

Arvixen hallinnoimaan WordPress-isännöintiin on asennettu valmiiksi asennettu ja määritetty WordPress – kaikki tekninen työ on tehty puolestasi. Sinulla on rajoittamaton tietojen tallennustila ja kuukausittaiset siirrot, mutta sinulla voi olla vain 6 WordPress-hallittua sivustoa. InMotion antaa sinulle rajoittamattoman määrän sivustoja.

Molempien palveluntarjoajien kanssa hallitun WP-isännöinnin kustannukset sisältyvät heidän säännöllisiin suunnitelmiinsa.

verkkokaupan ratkaisu. Arvixe Hosting ja InMotion lähestyvät verkkokauppaa eri tavalla.

Arvixella on linkkejä sivustoltaan joihinkin verkkokaupan huippunimiin, mukaan lukien Magento ja OpenCart. Arvixe väittää, että jos verkkokauppaohjelmisto on olemassa, he voivat isännöidä sitä.

InMotion sisältää useita integroituja verkkokaupan ominaisuuksia. Voit sisällyttää eStoren verkkosivustollesi Premium Web -rakennuksella ja ladata PrestaShopin tai OpenCartin ostoskoriksi. Kaupan päivittäminen edelleen tai käyttämällä toista maksuvaihtoehtoa vaatii laajennuksia.

varmuuskopiot. Neuvomme – ja se tulee myös joihinkin web-hosting-palveluihin – on tehdä säännölliset varmuuskopiot, vaikka web-hosting-palvelusi tarjoaisi tämän sinulle ominaisuutena.

Sekä InMotion että Arvixe tarjoavat sinulle varmuuskopiopalveluita.

InMotionin avulla saat automaattiset varmuuskopiot tileistä, joiden enimmäismäärä on 10 Gt – ja palvelu on ilmainen.

Arvixe tarjoaa myös ilmaisen päivittäisen varmuuskopiointipalvelun, vaikka joudut maksamaan verkkosivustosi palauttaminen, jos se vie enemmän kuin 10 Gt tilaa. Yli 20 Gt: n verkkosivustoja ei varmuuskopioida ollenkaan.

Isäntäturvallisuus. Turvapalvelut ovat myyntipiste molemmille näille web-hosting-yrityksille.

Suojaus on saatavilla InMotionissa eri kuukausimaksuilla. Sähköpostisi on suojattu McAfee Spam- ja virustorjuntaohjelmistoilla, ja SSL-varmenne huolehtii verkkosivustollesi syötetyistä arkaluontoisista tiedoista. WordPress-käyttäjillä on ilmainen Sucuri Security -laajennus, joka pitää heidän WordPress-sivustonsa turvassa.

Arvixe tarjoaa SpamAssassinin suojaamaan sähköpostilaatikkosi roskapostilta ja käyttää päivittäin 6Scan-sivustoa verkkosivustojen tarkistamiseen ja mustaluetteloraporttien tarkistamiseen. Voit myös rajoittaa pääsyä verkkosivustosi osiin salasanoilla.

Ohjauspaneeli. Sekä teollisuusstandardi että erittäin tarkistettu cPanel-ohjelmaa käyttävät sekä InMotion että Arvixe Linux-käyttömahdollisuuksissaan. InMotionin yritysluokkapaketissa on cPanel 11 ilman henkilökohtaisia ​​teemoja tai brändäystä puhtaan ilmeen saavuttamiseksi. Arvixe ei ole myöskään merkinnyt cPanel-tuotemerkkiä, joten se on heti tuttu käyttäjille. Kun Windows isännöi Arvixe-asetusta, ohjauspaneeli on DotNetPanel kuin yleisempi Plesk-paneeli.

Lausunto aiheesta InMotion ja Arvixe

InMotion ja Arvixe vastaavat melkein ominaisuuksia tässä vertailussa. Arvixe saavuttaa johtoaseman ominaisuuksien kannalta elinikäisen ilmaisen verkkotunnuksensa ja korkeampien verkkosivustorajojensa ansiosta.

Vertaa InMotionin ja Arvixen web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Verkon isännöinnin todellisia kustannuksia on vaikea selvittää. Siellä on myynninedistämistarkoituksessa erittäin alennettuja kustannuksia, mutta se on yleensä pitkäaikaista sopimusta varten, joka on kaksi tai kolme vuotta.

Sitten on kuukausikustannus, johon hinta nousee alkuperäisen kauden jälkeen.

Sitten verkkosivustojen rakentaja, SSL-varmenne, varmuuskopiot jne. Otetaan huomioon, ja nämä voivat olla ilmaisia.

Varo verkkotunnuksesi uusimisen joskus hämmästyttävän korkeita kustannuksia ensimmäisen vuoden jälkeen!

Liikkeessä. InMotionilla on kolme Linux-web-hosting-suunnitelmaa, joissa kaikissa on ilmaiset SSD-palvelimet, rajoittamaton levytila ​​ja kuukausittaiset siirrot, ilmainen verkkotunnus, ilmaiset tietojen varmuuskopiot ja mahdollisuus valita, missä tietokeskuksessa verkkosivustosi isännöi..

Käynnistyssuunnitelma on suunnitelma aloittelijoille, joilla on kaksi verkkosivustoa; se maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa kahden vuoden sopimuksella. Pienyritysten tulisi tarkastella energiasuunnitelmaa, joka maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa; sinulla voi olla jopa 6 verkkosivustoa, ja se on valmis verkkokauppaan. Korkeimman tason suunnitelma Pro on tarkoitettu kehittäjille ja kasvaville yrityksille; 13,99 dollaria kuukaudessa, saat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ja Pro-tason tukea.

InMotion tarjoaa Linux-pohjaista VPS-isäntävalintaa kolmella vaihtoehdolla, jotka vaihtelevat hinnasta 30 dollaria kuukaudessa 75 dollariin, kaikki SSD-palvelimilla. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus.

Arvixe. Arvixe tarjoaa sekä Linux- että Windows-isäntä. Sen web-isännöintipalvelut on jaettu PersonalClass- ja BusinessClass-luokkiin, jokaisella on kaksi suunnitelmaa sekä Linux- että Windows-isännöinnille. Kaikilla suunnitelmilla on rajoittamaton levytila ​​ja kuukausittainen siirto.

Kaksi PersonalClass Linux -suunnitelmaa ovat PersonalClass 4 dollarilla kuukaudessa ja PersonalClass Pro 7 dollarilla kuukaudessa kahden vuoden sopimukselle. Ero näiden kahden suunnitelman välillä on verkkosivustojen lukumäärä: 6 PersonalClassilla ja Rajoittamaton Pro-suunnitelmalla.

Kaksi PersonalClass Windows -suunnitelmaa ovat hieman kalliimpia, 5 dollaria kuukaudessa ja 8 dollaria kuukaudessa. Kuten aikaisemmin, Pro-suunnitelmalla on rajaton määrä verkkosivustoja ja omistettu sovelluspooli täällä, ja säännöllisessä suunnitelmassa on kuusi verkkosivustoa ja omistettu sovelluspooli.

BusinessClass-suunnitelmat jaotellaan myös BusinessClassiin (22 dollaria kuukaudessa Linuxille ja 27 dollaria Windowsille) ja BusinessClass Prolle (35 dollaria kuukaudessa Linuxille ja 40 dollaria Windowsille) identtisillä verkkosivustoilla ja omilla sovelluspohjarajoilla PersonalClass-suunnitelmiin..

BusinessClass aikoo lisätä luotettavuutta ja käyttöaikaa vähentämällä kunkin palvelimen käyttäjien määrää. Jokaisessa BusinessClass-suunnitelmassa on ilmainen SSL-varmenne elämää varten ja oma IP-osoite.

Arvixe tarjoaa VPS-web-hosting-palveluita kahdessa suunnitelmassa, VPSClass ja VPSClass Pro, jotka eroavat levytilasta ja muistista. Sekä Linux- että Windows VPS-hosting on saatavana. Dedicated hosting on saatavana myös Linux- ja Windows-vaihtoehdoissa sekä yhden tai usean palvelimen valinnoissa.

Rahat takaisin takuu. InMotionilla ja Arvixella on molemmat rahat takaisin -käytäntöjä. InMotionilla on vaikuttava ehdoton 90 päivän rahat takaisin -takuu. Saat kaikki rahat takaisin – ei osittaista palautusta täältä. Arvixen politiikka ei ole aivan niin antelias, mutta se on silti parempi kuin useimmat muut palveluntarjoajat – 60 päivän täysi hyvitysjakso, ei kysymyksiä.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

Arvixe voittaa täällä vakuuttavasti halvemmista suunnitelmistaan, kun käytät runsasta alennuskupongia, ja kaikesta Linux- ja Windows-hosting-suunnitelmastaan

Kuinka helppokäyttöinen InMotion ja Arvixe ovat

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. Arvixen ohjauspaneeli on yleinen alan standardi cPlanel. Hyvin arvostettu käyttöliittymä antaa sinun käyttää kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset verkkosivustosi hallintaan. Voit käyttää kaikkia verkkosivustojasi tällä yhdellä käyttöliittymällä.

Verkkosuunnittelun aloittelijoille on InMotionin cPanel helppo oppia ja käyttää. Softaculous 1 napsautuksen asennuskomentosarja pääsee ohjauspaneelin kautta, samoin kuin kaikki muut tärkeät työkalut ja palvelut.

Yhden napsautuksen asentaja. InMotionilla on yhden napsautuksen asennus kirjaston yli 310 sovellukselle, vaikka Google-sovellukset suorittavat 3 ohjatun toiminnon asennusta. Arvixe käyttää Softaculous-kirjastoa, jossa on yli 100 Linux- ja Windows-isäntäsovellusta, jotka kaikki asennetaan yhdellä napsautuksella.

Sivustojen selaus. Arvixen verkkosivuilta on uskomattoman helppoa löytää tietoja, suunnitelmia ja hinnoittelua. Henkilökohtaiseen ja yritysluokan suunnitelmiin on erilliset sivut sekä taulukko kaikista niiden ominaisuuksista ja erilliset välilehdet Linuxille ja Windows Hostingille. InMotion-verkkosivusto tarjoaa myös kaikki tarvitsemasi tiedot selvästi; Suunnitelmat ja hinnoittelurakenne sekä vertailutaulukko niiden ominaisuuksista löytyvät suoraan web-hosting-kotisivulta.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

Jälleen kerran se on tiukka kutsu täällä, mutta InMotion vetää eteenpäin käytettävissä olevien käytettävissä olevien yhdellä napsautuksella olevien sovellusten määrän..

InMotionin ja Arvixen tuki

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

Älä koskaan aliarvioi helposti saavutettavan ja asiantuntevan teknisen tukitiimin merkitystä. Ystävällisyys ja halu pitää kiinni kanssasi, kunnes ongelmasi on ratkaistu, älä myöskään tee haittaa.

Asiakasarvioiden mukaan InMotion Hosting on erinomainen asiakastuki. Kaikki tukihenkilöt sijaitsevat Yhdysvalloissa, ja heillä on vähintään neljän vuoden kokemus asiakashoitohenkilökunnasta.

Mukava kosketus on, että ilmoittautumisen jälkeen web-hosting-palveluun saat puhelun uudelta tilin asiantuntijalta, joka auttaa kaikissa paketeihin ja hinnoitteluun liittyvissä kysymyksissä. InMotionin asiakastukitiimi on saatavana sähköpostitse, puhelimitse ja live-chatissa.

Arvixen tekninen ja asiakastukihenkilöstö on myös Yhdysvalloissa ja puhelintuki on saatavana ympäri vuorokauden. Emme kuitenkaan löytäneet puhelinnumeroa verkkosivustolta. Tavoitat heidät myös sähköpostitse ja live-chatin kautta.

Kuukausimaksulla voit ostaa Priority -tuen, jonka avulla pääset teknisen neuvonantajan eliittiryhmään milloin tahansa päivällä tai yöllä. Viimeaikaiset arvostelut ovat ilmoittaneet, että asiakastuen laatu on heikentynyt. Viimeisin päivitys tukisivulla on kuusi kuukautta ennen tämän arvostelun kirjoittamista.

Lausunto käyttäjän tuesta

InMotion on selvästi eteenpäin jatkuvasta erinomaisesta asiakas- ja teknisestä palvelustaan ​​ja tuestaan. Plus meillä on sen puhelinnumero.

Käyttäjien arviot tuotteista InMotion ja Arvixe

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Vaikka asiantuntija-arviot kertovat sinulle enemmän web-hosting-palvelujen tarjoajien teknisistä näkökohdista, asiakasarviot kertovat sinulle, millaista on käyttää näitä palveluita päivittäin. Asiakkaat suhtautuvat usein intohimoisesti tarinoihinsa niin heistä huonoista kuin hyvistäkin kokemuksista, joten ota arviot nimellisarvoon.

Negatiiviset arvostelut tuotteelle InMotion ja Arvixe

Liikkeessä. InMotionissa ei ole paljon kielteisiä vaikutteita. Jotkut käyttäjät ilmaisevat huolensa rajallisesta määrästä verkkosivustoja ja tietokantoja, joita he voivat ylläpitää InMotionissa. Muut asiakkaat eivät ole kovin tyytyväisiä verkkosivujen rakentajan päivättyyn näköisiin malleihin.

Arvixe-hosting. Arvixe-valitukset ovat lisääntyneet vuoden 2015 lopusta (noin EIG: n ostohetkestä) ja monet keskukset ovat huonon asiakastuen ympärillä. Käyttäjät ilmoittavat myös, että seisokit ovat lisääntyneet, kun verkkosivustot ovat ylöspäin ja alas kuten yoyos.

Positiiviset arvostelut tuotteille InMotion ja Arvixe

Liikkeessä. Asiakkaat kiittävät InMotionia erinomaisesta asiakaspalvelusta, helppokäyttöisyydestä ja ilmaisista tietojen varmuuskopioista. SSD-palvelimista johtuva prosessoinnin nopea nopeus on myös osuma.

Arvixe-hosting. Asiakkaat ovat tyytyväisiä Arvixen hosting-suunnitelmien kustannuksiin, etenkin kun alennuskuponkeja sovelletaan.

Lausunto käyttäjän arvostelut

InMotion Hosting on asiakkaidensa suosikki verkkopalvelupalvelu, ja jatkuvasti hyvät arvostelut ylittävät kielteiset tarinat. Arvixen aiempi erittäin hyvä maine on saanut ostajan tilaajilta sen jälkeen kun se osti EIG: n.

Johtopäätös InMotionin ja Arvixen vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Molemmilla näillä hosting-yrityksillä on edut ja haitat.

Syyt valita InMotion Hosting Arvixen yli:

 • Ilmaiset tietojen varmuuskopiot
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu
 • Suuri nopeus
 • Yli 300 sovellusta
 • Esiasennettu WordPress
 • Google Appsin helppo asennus

Syyt valita Arvixe InMotionin yli

 • Ilmainen verkkotunnus niin kauan kuin Arvixen kanssa
 • Rajoittamaton kuukausittainen tiedonsiirto
 • Linux- ja Windows-pohjaiset palvelimet
 • Erittäin edullinen alennuskuponkeja käytettäessä

Paperilla se on läheinen puhe InMotionin ja Arvixen välillä, mutta kunkin web-palveluntarjoajan viimeaikaiset esitykset ovat tehneet InMotionista valintasi. InMotionin runsas 90 päivän rahat takaisin -jakso antaa sinun ottaa se täyteen koeajoon, jotta aloittelevien verkkosivustojen omistajat voivat tuntea olonsa turvalliseksi. Sen käyttö on helppoa yhdellä napsautuksella olevalla sovelluksella ja esiasennetulla WordPressillä. Arvixe tarjoaa Windows-isännöinnin ja liiketoimintasuunnitelman, joten kokeneiden verkkokaupan omistajien tulisi tarkastella näitä ominaisuuksia.

Sekä InMotion että Arvixe ovat hyviä vaihtoehtoja web-palveluntarjoajina yrityksille, mutta ehkä

tarvitset henkilökohtaisen verkkosivuston. SiteGroundilla voi olla vastauksia sinulle ja mukavuus on avain siinä, koska se on keskitetty palvelupiste kaikkiin web-rakennustarpeisiisi. Monet sovellukset ovat saatavilla asennuksella yhdellä napsautuksella, ja verkkosivustojen rakentaja on helppo käyttää.

Onko sinulla kysyttävää InMotionista tai Arvixesta? Onko sinulla kokemusta jommassakummasta näistä tarjoajista vai oletko innostunut aivan toisesta? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map