InMotion Hosting vs. A2 Hosting: mitä Web-isäntää sinun tulisi käyttää?

Web-palveluntarjoajan valitseminen ei ehkä ole kaikkein tyylikkäin osa verkkosivuston luomista, mutta se on todennäköisesti tärkein. Vaikka voit suunnitella verkkosivustosi näyttämään hyvältä ja tekemään vaikutuksen kaikille, ilman luotettavaa verkkoisäntää kukaan ei pääse näkemään sitä.


Oikean web-palveluntarjoajan valinta vaatii tutkimusta, ja sinne olemme tulleet. Tässä on vertailu kahden parhaan isännöintipalvelun välillä: InMotion ja A2 Hosting.

Olemme tutkineet, mitä kullakin palveluntarjoajalla on tarjota ja mitä asiakkaat ajattelevat palveluistaan, ja koonnut tulokset yhteen sinulle.

Vuonna 2001 perustettu InMotion on ansainnut vankan maineen korkealaatuisena web-palveluntarjoajana yrityksille, jotka haluavat olla läsnä Internetissä. Tämä maine heijastaa InMotionin A + -luokitusta, jonka on antanut Better Business Bureau, ja sen ilmoittamista sertifioiduksi CNET-palveluntarjoajaksi..

A2 Hosting on toiminut vuodesta 2003, ja sen pääkonttori sijaitsee Ann Arborissa, Michiganissa. Yhtiö on voittanut monia palkintoja, kuten useita vuosina 2015 ja 2016 verkko-organisaatioilta ja A-arvosanan Better Business Bureau -yhtiöltä.

Vertaa InMotion- ja A2 Hosting -suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Päälläoloaika ja luotettavuus jäävät yleensä huomaamatta, kunnes verkkosivustosi ei ole käytettävissä. InMotion ja A2 Hosting tarjoavat kumpikin takuun alan standardin mukaisesta käyttöajasta 99,9%, ja molemmat saavuttivat merkin jatkuvasti riippumattomien valvontayritysten mukaan. InMotion käyttää ainutlaatuista proaktiivista järjestelmänhallintatyökalua seuratakseen palvelimiaan, mutta ei julkaise tuloksia.

Esitys. Sekä A2-hosting että InMotion käyttävät Solid State Drive -palvelimia, jotka lisäävät käsittelyn nopeutta ja ovat käytettävissä kaikissa isännöintisuunnitelmissa. InMotionilla on lisäksi tekniikat nimeltä Max Speed ​​Zones, joka valitsee verkkosivustollesi lähimmän datakeskuksen, ja Smart Routing, joka auttaa verkkosivustosi latausaikaa.

Kaikkia kolmea A2 Hosting -suunnitelmaa tukevat Solid State Drive Speed ​​Boost -palvelimet, jotka toimivat jopa 20 kertaa nopeammin kuin tavalliset palvelimet. Joidenkin yritysten SSD-levyjä käytetään vain rajoitetun määrän verkkosivustojesi tietojen tallentamiseen. A2 Hosting -palvelun avulla kaikki verkkosivustosi käsittely tapahtuu näillä nopeilla palvelimilla. A2 Hosting julkaisee myös käyttöaika- ja nopeustilastonsa, joita valvoo kolmas osapuoli.

Luotettavuus. OM-täydelliset tietokeskukset lisäävät web-isännöintipalveluntarjoajan palvelujen luotettavuutta. InMotionin tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikolla. Yhtiö aikoo rakentaa keskuksia Eurooppaan, Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan.

A2 Hosting -palvelun tietokeskukset ovat jo maailmanlaajuisia, ja seitsemän palvelinta sijaitsevat Washingtonissa, DC: ssä ja Kaliforniassa Yhdysvalloissa, yksi Australiassa ja yksi Saksassa. Lisätoimenpiteitä luotettavuuden varmistamiseksi, joita molemmat yritykset toteuttavat, ovat tarpeeton teho ja jäähdytys sekä paikan päällä tapahtuva valvonta.

Lausunto aiheesta InMotion ja A2 Hosting Performance

InMotionilla ja A2 Hostingilla on molemmat erinomainen käytettävyys ja luotettavuus, mutta InMotion on etuna siitä, että on vain vähän nopeampi.

InMotion- ja A2 Hosting-ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: Suurimmat erot esiintyvät usein ominaisuuksien joukossa. Päätös on helpompaa, jos tiedät, mitä tarvitset varmistaaksesi verkkosivustosi onnistumisen.

Sekä A2 Hosting että InMotion ovat ympäristöystävällisiä yrityksiä. Vuodesta 2007 A2 Hosting on ollut hiilivapaa, kannustaen henkilöstöään etätyöhön, kierrättämään vanhoja palvelimia, istuttamaan puita ja vähentämään roskien määrää. InMotionin ensimmäinen vihreä teknologiakeskus sijaitsee Kaliforniassa ja siinä on edistyksellinen jäähdytysjärjestelmä.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Verkkotunnuksen rekisteröinti ja hallinta on sama sekä A2 Hosting- että InMotion-sovelluksissa. Molemmat yritykset myyvät sinulle verkkotunnuksen ja antavat sinun siirtää jo omistamasi verkkotunnuksen. Vain InMotion antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, kun kirjaudut vuotuiseen tai pidempään web-hosting-sopimukseen.

Verkkosivun rakentaja. A2 Hosting -palvelun RVSiteBuilder on ilmainen kaikilla isännöintisuunnitelmillaan, ja jonka avulla voit rakentaa hyödyllisen verkkosivuston. InMotionin ilmainen Premium-verkkosivustojen rakentaja tarjoaa lisäominaisuuksia, mukaan lukien joitain edistyneitä, kuten käyttäjän rekisteröinti sivustollesi. Valmiiden sivujen ulkoasu ei kuitenkaan ole erityisen herättävää.

tietokannat. Sekä InMotion että A2 Hosting tarjoavat SQL-tietokannat kaikilla suunnitelmillaan. InMotionilla on rajoittamaton MySQL-tietokanta ylimmälle suunnitelmalleen Prolle, kun taas A2 Hosting rajoittaa tietokantojen määrää vain alimpaan suunnitelmaansa.

WordPress-hosting. Sekä A2-hosting että InMotion tarjoavat erinomaisen WordPress-hallintaan perustuvan isännöinnin.

A2 Hosting -palvelussa on WordPress-laajennus nimeltään A2 Optimized, joka nopeuttaa WordPress-sivusi 6-kertaiseksi normaaliin käsittelynopeuteen. Se tarjoaa myös WordPress-sivustoillesi turvallisuuden yläpuolella.

InMotionin hallinnoima WordPress-isäntä voitti AWA Member’s Choice -palkinnon tästä palvelusta. Voit valita, että WordPress on esiasennettu kassalle kaikissa InMotionin tavanomaisissa isännöintisuunnitelmissa; Lisäksi he toimittavat BoldGrid-sovelluksen, jonka avulla voit nopeasti rakentaa WordPress-sivustosi.

verkkokaupan ratkaisu. A2-hosting ja InMotion lähestyvät verkkokauppaa eri tavalla.

A2-hosting-ohjelmalla ei ole omaa verkkokaupan ratkaisua, mutta se tarjoaa kumppanuuksia yhden napsautuksen asetusten kautta erittäin suosittujen verkkokaupan palveluiden, kuten Magento, OpenCart, PrestaShop ja AbanteCart, kanssa. Bitit on kuitenkin koottava itse.

InMotion sisältää paljon integroituja verkkokaupan ominaisuuksia. Voit sisällyttää eStoren verkkosivustollesi Premium Web -rakennuksella ja ladata PrestaShopin tai OpenCartin ostoskoriksi. Kaupan päivittäminen edelleen tai käyttämällä toista maksuvaihtoehtoa vaatii laajennuksia.

varmuuskopiot. Vaikka on hienoa, että jotkut web-hosting-yritykset tarjoavat sinulle varmuuskopioita, älä luota niihin – tee omat varmuuskopiosi säännöllisellä aikataululla. Jotkut hosting-yritykset jopa neuvovat tätäkin!

Sekä InMotion että A2 Hosting tarjoavat sinulle varmuuskopiopalveluita.

InMotionin avulla saat automaattiset varmuuskopiot tileistä, joiden enimmäismäärä on 10 Gt – ja palvelu on ilmainen.

A2 Hosting tarjoaa Server Rewind, tiedostojen palautusohjelman, joka on ilmainen kahden parhaan suunnitelmansa kanssa. Server Rewind ottaa ajoittain tilannekuvia verkkosivustostasi, mutta ei tietokannoistasi, ja voit käyttää niitä ohjauspaneelista.

Isäntäturvallisuus. Molemmat web-palveluntarjoajat ottavat tietoturvan erittäin vakavasti.

Erinomainen tietoturva on saatavana InMotionissa, eri kuukausimaksuilla. McAfee Spam- ja virustorjuntaohjelmistot suojaavat sähköpostitilisi, ja SSL-varmenne huolehtii verkkosivustollesi syötetyistä arkaluontoisista tiedoista. WordPress-käyttäjillä on ilmainen Sucuri Security -laajennus, joka pitää sivustonsa turvassa.

A2-hosting tarjoaa ilmaisen jatkuvan tietoturvan kaikilla isännöintisuunnitelmillaan. Suojaus sisältää 24/7/365 -turvallisuuden seurannan, virustarkistuksen, kaksoispalomuurin ja muut palvelinsuojaukset. Huomattavana on HackScan, ilmainen suoja, joka estää hakkerit ennen kuin he vahingoittavat asiakkaan verkkosivustoja. SSL-varmenteita voi myös ostaa.

Ohjauspaneeli. Molemmat web-isännöintipalvelut käyttävät cPanelia Linux-käyttäjiensä tukemiseen, mutta kukin paneeli näyttää ja toimii eri tavalla. A2: n versio on tavallinen cPanel, ja sen navigoinnin on helppo noutaa jo jo tuttuille. InMotion tarjoaa cPanel 11: n Business Class -paketillaan, ja tällä versiolla ei ole yksilöllisiä teemoja tai tuotemerkkiä käyttöliittymässä.

Lausunto InMotion- ja A2-hosting-ominaisuuksista

InMotion Hosting ja A2 Hosting tarjoavat molemmilla erinomaisia ​​ominaisuuksia, joilla on monia yhteisiä ominaisuuksia. InMotion-hosting tarjoaa etuna ilmaisen verkkotunnuksen ja sen verkkokaupan ominaisuudet; Jos turvallisuus on suuri huolenaihe, siirry A2-hostingiin.

Vertaa InMotion- ja A2-hosting-palveluiden web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Web-palveluntarjoajat pysyvät kilpailukykyisinä, joten hinnoittelu ei yleensä ole ratkaiseva tekijä valittaessa verkkoisäntää. Tärkeää on se, mitä jokaisella suunnitelmalla on tarjottavanaan, ja mitkä suunnitelman kustannukset nousevat ylös promootiotajan päätyttyä.

Liikkeessä. InMotionilla on kolme Linux-web-hosting-suunnitelmaa, joissa kaikissa on ilmaiset SSD-palvelimet, rajoittamaton levytila ​​ja kuukausittaiset siirrot, ilmainen verkkotunnus, ilmaiset tietojen varmuuskopiot ja mahdollisuus valita, missä tietokeskuksessa verkkosivustosi isännöi..

Käynnistyssuunnitelma on aloitussuunnitelma, jolla on kaksi verkkosivustoa, ja se maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa kahden vuoden sopimuksella. Virrankäyttösuunnitelmaa suositellaan pienille yrityksille ja se maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa; sinulla voi olla jopa 6 verkkosivustoa ja se on valmis verkkokauppaan. Ylimmän tason suunnitelma kehittäjille ja kasvaville yrityksille on Pro-suunnitelma. 13,99 dollaria kuukaudessa saat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ja Pro-tason tukea.

InMotion tarjoaa Linux-pohjaista VPS-isäntävalintaa kolmella vaihtoehdolla, jotka vaihtelevat hinnasta 30 dollaria kuukaudessa 75 dollariin, kaikki SSD-palvelimilla. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus.

A2-hosting. A2 Hostingilla on myös kolme hosting-suunnitelmaa, jotka ovat samanlaisia ​​kuin aloittaminen. Lite-suunnitelma maksaa 3,92 dollaria kuukaudessa (36 kuukauden sopimus) viidellä tietokannalla ja 25 sähköpostiosoitteella. Swift-suunnitelmalla, jonka hinta on 4,90 dollaria kuukaudessa, on rajaton määrä verkkosivustoja, tietokantoja ja sähköpostiosoitteita. Turbo-nopeus, 20x normaalia nopeampi, on Turbo-suunnitelman tunnusmerkki 9,31 dollaria kuukaudessa, joka tulee myös A2-sivuston kiihdyttimeen. Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton tallennustila ja ikuinen turvallisuus.

A2 Hosting -sovelluksella voit valita hallitun ja hallitsemattoman Linux VPS -verkkotunnuksen, vain yksi suunnitelma jokaiselle. Hallitsematon isäntä on kokeneelle kehittäjälle ja maksaa 5 dollaria kuukaudessa; hallinnoitu isäntä on 33 dollaria kuukaudessa. Cloud VPS -majoitus on myös vaihtoehto. Dedicated web hosting, sekä hallittu että hallitsematon, on myös saatavana.

Rahat takaisin takuu. Sekä InMotionilla että A2 Hostingilla on molemmat rahojen palauttamiskäytännöt. InMotionilla on vaikuttava ehdoton 90 päivän rahat takaisin -takuu. Saat kaikki rahat takaisin – ei osittaista palautusta täältä. A2 Hosting -yrityksen rahojen palauttamiskäytäntö ei ole aivan niin liberaali. Sinulla on vain 30 päivää aikaa pyytää täydellistä hyvitystä; Tämän ajanjakson jälkeen saat takaisinsuoritetun summan.

Kuinka helppokäyttöinen InMotion ja A2 Hosting

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. A2 Hosting -sovelluksen ohjauspaneeli on yleinen alan standardi cPanel. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla voit käyttää kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset verkkosivustosi hallintaan, ja se on alalla erittäin arvostettu. Verkkosuunnittelun aloittelijoille on InMotionin cPanel helppo oppia ja käyttää. Softaculous 1-click asennuskomentosarja on saatavana ohjauspaneelin kautta, samoin kuin kaikki muut tärkeät työkalut ja palvelut.

Yhden napsautuksen asentaja. InMotionilla on yhden napsautuksen asennus kirjaston yli 310 sovellukselle, vaikka Google-sovellukset asentavatkin kolme napsautusta. A2-hosting tarjoaa myös yhden napsautuksen asennuksen suosituille sovelluksille, mukaan lukien WordPress-teemat ja -laajennukset, sekä verkkokaupan ratkaisuille, joiden kanssa se on toiminut yhteistyössä..

Sivustojen selaus. Tietoja on erittäin helppo löytää A2-hosting-verkkosivustolta. Erityisesti kaikkien suunnitelmien kaikkien ominaisuuksien vertailu on selvästi ja siististi saatavana taulukossa yhdellä sivulla. InMotion-verkkosivusto sisältää myös kaikki tarvitsemasi tiedot selvästi. Suunnitelmat ja hinnoittelurakenne sekä vertailutaulukko niiden ominaisuuksista löytyvät suoraan web-hosting-kotisivulta.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

Molempien näiden web-hosting-palveluiden verkkosivustot tekevät hosting-suunnitelmien ymmärtämisen ja ostamisen erittäin helpoksi. InMotion voittaa yli 300 sovelluksensa ansiosta.

InMotion- ja A2-hosting-palveluiden tuki

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

Jopa kokeneiden verkkosivustojen rakentajien on joskus otettava yhteyttä asiakastukeen, joten se auttaa, kun tukitiimi on nopeasti ja helposti saatavissa ja tuntee heidän asiat.

InMotion on asiakkaiden mukaan erinomaista asiakastuella. Kaikki tukihenkilöt sijaitsevat Yhdysvalloissa ja heillä on vähintään neljän vuoden kokemus asiakaspalvelutiimistä.

Mukava kosketus on, että kun olet kirjautunut web-hosting-palveluun, saat puhelun uudelta tilin asiantuntijalta, joka auttaa kaikissa paketeihin ja hinnoitteluun liittyvissä kysymyksissä. Voit tavoittaa InMotionin asiakastukitiimin sähköpostitse, puhelimitse tai live-chatin kautta.

Kaikki A2 Hostingin yhdysvaltalainen Guru-miehistö on asiantuntijoita tai itse kehittäjiä. Guru-miehistö on käytettävissä 24/7/365 puhelimitse, sähköpostitse, lähettämällä lippu tai live-chatissa. Jos haluat nopeamman vastauksen tukilipuihisi, valitse Priority-tuki kuukausimaksulla. A2 Hosting sai A + -luokituksen Better Business Bureau -virastolta tammikuussa 2015.

Lausunto käyttäjän tuesta

Sekä A2 Hosting että InMotion tarjoavat erinomaisen asiakaspalvelun, joka saa paljon parempia arvosteluja kuin monet kilpailijat.

Käyttäjien arvostelut tuotteesta InMotion ja A2 Hosting

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Asiakasarviot kertovat sinulle sisäisen tarinan web-hosting-palveluista, sekä hyvistä että huonoista. Ihmiset ovat yleensä äänekkäämpiä heidän ongelmistaanan kuin ominaisuuksista, jotka toimivat heidän hyväkseen, mutta yhdessä; nämä arvostelut esittelevät, mikä on näiden hosting-palveluiden käyttöä.

Negatiiviset arvostelut tuotteelle InMotion ja A2 Hosting

Liikkeessä. InMotionissa ei ole paljon kielteisiä vaikutteita. Asiakkaat eivät ole kovin tyytyväisiä verkkosivujen rakentajan päivättyyn näköisiin malleihin. Jotkut käyttäjät ilmaisevat huolensa rajallisesta määrästä verkkosivustoja ja tietokantoja, joita he voivat ylläpitää InMotionissa.

A2-hosting. Valitukset A2-hosting-keskuksesta ilmaisen puhelintuen puuttumisen takia Yhdysvaltojen ulkopuolella ja vaikeudet laskutustuen saavuttamisessa, kun ihmiset haluavat peruuttaa sopimuksensa.

Positiiviset arvostelut InMotion- ja A2-hosting-palveluista

Liikkeessä. Asiakkaat kiittävät InMotionia erinomaisesta asiakaspalvelusta, helppokäyttöisyydestä ja ilmaisista tietojen varmuuskopioista. SSD-palvelimista johtuva prosessoinnin nopea nopeus on myös osuma.

A2-hosting. Epäilemättä A2 Hosting saa arvokkaita arvosteluja asiakastuestaan ​​sekä tukitiimin ystävällisyyden että tietämyksen suhteen. Ihmiset rakastavat myös SSD-palvelimien nopeutta ja suunnitelmien selkeää ja yksinkertaista hinnoittelua.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Molemmille yrityksille on paljon positiivista ja muutama negatiivinen, mutta kunkin asiakkaat ovat yleensä erittäin tyytyväisiä palveluihinsa. Se on tie täällä.

Johtopäätös InMotion- ja A2-hosting-palveluiden vertailusta

InMotion vs. A2-hosting: Mikä web-isäntä on sinulle paras?

Parhaan alustan valitseminen

Molemmilla näillä hosting-yrityksillä on edut ja haitat.

Syyt valita InMotion A2-hosting-palvelun suhteen:

 • Ilmaiset tietojen varmuuskopiot
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu
 • Suuri nopeus
 • Rajoittamaton levytila
 • Yli 300 sovellusta

Syyt valita A2-hosting-palvelu InMotionin yli

 • Nopeat verkkosivustojen latausajat
 • Laaja tietoturvaohjelmisto on ilmainen kaikilla suunnitelmilla
 • WordPress-kiihdytinominaisuus mukavuuden, nopeuden ja turvallisuuden vuoksi
 • Guru Crew -tukitiimi
 • Euroopan ja Aasian tietokeskukset

Se on läheinen puhelu, tosiasiallisesti tie, InMotionin ja A2 Hostingin välillä.

A2-hosting sopii hyvin niille, jotka ovat vasta aloittamassa verkkosivustojen rakentamisen maailmassa ja odottavat tarvitsevansa jonkin verran tukea web-hosting-yrityksestä. Asteikon toisessa päässä Turbo-suunnitelma kiinnostaisi niitä, joille verkkosivuston nopeus on ensiarvoisen tärkeää.

InMotionilla on suuri hyvitysaika, joten voit testata sen. Se on myös parempi puhelu verkkokaupan ominaisuuksia tarvitseville ja joillekin WordPress-käyttäjille.

Jos etsit jotain, jota et löydä InMotion- ja A2 Hosting-sovelluksilla, ehkä HostGator on vastaus. HostGator antaa verkkosivustojen rakentajalle pääsyn erittäin suositun ja erittäin arvostetun Weebly-verkkosivuston rakennustyökalun ilmaiseen versioon. Voit luoda erittäin houkuttelevia verkkosivustoja helposti.

HostGator on myös hyvä valinta, jos odotat verkkosivustosi kasvavan nopeasti, koska se tarjosi täyden valikoiman VPS: ää ja omistettuja web-hosting-suunnitelmia.

Onko sinulla kysyttävää InMotionista tai A2 Hostingista? Oletko voinut valita heidän välillä, vai tarjosi jokin toinen web-hosting-palvelu mitä tarvitset? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map