GoDaddy vs. verkkoratkaisut: kumpaa kannattaa käyttää?

Vertaa GoDaddy vs. Network Solution -majoituspalveluita


Web-palveluntarjoajan valitseminen on usein viimeinen vaihe verkkosivuston perustamisessa ja toiminnassa, mutta sen ei pitäisi olla vain valinta ensimmäiselle verkkosivustollesi ilmestyvälle yritykselle. Web-hosting-palvelut eroavat huomattavasti niiden tarjoamista ominaisuuksista, joten on tärkeää selvittää, kuka pystyy toimittamaan juuri tarvitsemasi.

Teemme täällä työmme tutkiessamme ja vertaamalla kahta suurta web-palveluntarjoajaa – GoDaddy ja Network Solutions. Kysymme tärkeitä kysymyksiä ja yksityiskohtaisesti ominaisuuksia, joita sinun pitäisi etsiä.

Sekä GoDaddy että Network Solutions ovat tunnettuja yrityksiä, joilla on samanlainen palveluvalikoima: verkkotunnuksen rekisteröinti, verkkosivut, verkkokauppa, web-hosting, ammatillinen sähköposti ja verkkomarkkinointi.

Network Solutions -palveluiden isännöintipalvelut on suunnattu yrityksille ja organisaatioille, ja tämä painopiste on heidän verkkosivuillaan. GoDaddyn markkinat ovat yleisemmät ja kattavat kaikki, jotka haluavat verkkosivuston.

GoDaddy-palvelun kestossa ei ole todellista eroa, ja Network Solutions on toiminut liiketoiminnassa: GoDaddy perustettiin vuonna 1997, kun taas Network Solutions muutti Internet-areenalle vuonna 1993.

Noin 730 000 verkkosivustoa ylläpitävä GoDaddy on melkein kaksi kertaa suurempi kuin Network Solutions, jolla on hieman yli 440 000 sivustoa – mutta nämä ovat molemmat huomattavasti suuret verrattuna joidenkin näiden yritysten kilpailijoihin..

Vertaa GoDaddy- ja Network Solutions -suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Päälläoloaika ja luotettavuus ovat kaksi niistä ominaisuuksista, joita et kysy, ennen kuin verkkosivustosi on alhaalla ja lukijasi tai asiakkaasi eivät pääse siihen. Sekä GoDaddy että Network Solutions ylittivät heidän mainostamansa, ja toimialan vakiona, 99,9%: n käyttöaika. Verkkoratkaisuilla on pieni reuna, ja mitattu 100-prosenttinen käyttöaika kuuden kuukauden ajanjaksolla on riippumattoman valvontayrityksen katsomassa.

Esitys. Asiantuntijat arvostavat GoDaddya erittäin nopeasti nopeudesta kolmansien osapuolten mittaustesteissä; Käyttäjien arviot ovat kuitenkin erilaisia, ja niihin sisältyy sekä erittäin hidas että nopea lastausnopeus. Jokaisella GoDaddy-palvelintasuunnitelmalla on rajoitettu pääsy nopeisiin Solid State Device -palvelimiin tietojen tallentamiseksi.

Network Solutions tarjoaa Professional Hosting- ja Professional Plus -paketeillaan kaksi kertaa tavallisemman käsittelynopeuden.

Luotettavuus. Useat tietokeskukset, mieluiten eri maissa, mahdollistavat verkkopalvelupalvelun vaihtamaan verkkosivustojen sijaintia pienten kuormien sekä virran ja muiden katkoksien hyödyntämiseksi..

GoDaddyllä on seitsemän tietokeskusta Yhdysvalloissa sekä yksi Euroopassa ja toinen Aasiassa. Verkkoratkaisuja ei tule tietokeskuksien sijainnin tai sen ylläpitämien määrän kanssa. Luotettavuuden takaavat myös molemmat yritykset, joiden tietokeskuksissa on tarpeeton teho, jäähdytys, eristetyt sähköjärjestelmät ja rakennusten valvontajärjestelmät.

Lausunto aiheesta GoDaddy ja Network Solutions Performance

Se on tie täällä – Network Solutions saa pisteitä nopeudesta ja GoDaddy maailmanlaajuisista datakeskuksista.

GoDaddy- ja verkkoratkaisujen ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: Vaikka web-hosting-palvelut tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia, keskitymme niihin, jotka ovat ensisijaisen tärkeitä web-hosting-menestyksellesi.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Tässä ei ole mitään valintaa GoDaddy ja Network Solutions. Voit ostaa verkkotunnuksesi molemmilta yrityksiltä, ​​ja niiden molempien avulla voit siirtää jo omistamiasi verkkotunnuksia.

Lisäksi ne kumpikin antavat sinulle yhden ilmaisen verkkotunnuksen yhden vuoden sopimuksella. Huomaa vain, että verkkotunnuksen verkkotunnuksen uusimishinta on uskomaton 37,99 dollaria vuodessa .com-osoitteesta.

Verkkosivun rakentaja. Sinun ei tarvitse mennä muualle rakentamaan sivustoasi, jos käytät joko Network Solutions- tai GoDaddy-sovelluksia.

Verkkoratkaisujen mukana toimitettu verkkosivustojen rakentaja on ilmainen, ja sen avulla voit luoda melko hienostuneen ja houkuttelevan verkkosivun. Toisin kuin useimmat muut ilmaiset verkkosivustojen rakennustyökalut, tämän avulla voit laittaa sivulle JavaScriptin ja HTML-koodin.

GoDaddy’s Web Builder (oikea nimi) on erittäin suosittu ja hyvin arvioitu tarjoamaan houkuttelevia sivustoja. Siihen on kuitenkin liitetty kuukausimaksu.

Tietokanta. GoDaddy tarjoaa SQL-tietokannat kaikilla suunnitelmillaan. Korkeimman tason GoDaddy-Windows-suunnitelmassa (Ultimate) on rajaton MySQL-tietokanta. On epäselvää, mihin Network Solutions -suunnitelmiin SQL-tietokannat on liitetty.

WordPress-hosting. Täysin hallittu WordPress-isäntä on saatavana sekä GoDaddyltä että Network Solutionsilta.

GoDaddy antaa sinun luoda WordPress-sivustosi GoDaddy-ympäristössä tai tuoda nykyisen WordPress-sivustosi. Hallittu WordPress-hosting tarjoaa sinulle ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita (yhden napsautuksen palautuksella) WordPress-sivustoistasi ja interaktiivisista esittelyistä ja koulutusvideoista.

GoDaddyllä on 4 WordPress-suunnitelmaa. Perussuunnitelma yhdellä WordPress-verkkosivustolla alkaa 3,99 dollaria kuukaudessa, ja ylimmän tason kehittäjä, kehittäjä, käsittelee viittä sivustoa ja jopa 800 000 kävijää 13,99 dollaria kuukaudessa. Kaksi parasta suunnitelmaa sisältävät SSL-sertifikaatin (arvo 70 dollaria). Kuten tavallisissa isännöintisuunnitelmissa, ilmaiselle verkkotunnukselle tarjotaan vähintään 12 kuukauden sopimukset.

WordPressin määrittäminen verkkoratkaisuissa on suhteellisen yksinkertaista: sovellukselle on ADD-painike, ja sinut ohjataan ohjatun asennustoiminnon kautta. Käyttäjät kuitenkin ilmoittavat, että on vaikea löytää vaihtoehtoa tämän tekemiseen.

Verkkoratkaisuissa on WordPress Secure, joka käyttää palvelimia, jotka on määritetty maksimaaliseen WordPress-suorituskykyyn. WordPress Secure tarjoaa erittäin korkeatasoisen tietoturvan, joka etsii ja poistaa haittaohjelmia ja luo päivittäin varmuuskopioita. Se tarjoaa myös tietoturvapäivityksiä WordPress-alustalle ja laajennuksille.

WordPress Secure -suunnitelmissa on SSL-varmenne, rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys sekä 60 päivän asennusapu. Hinta alkaa 35 dollaria kuukaudessa vuotuista sopimusta varten, vaikka hinnasta alennetaan, jos ostat vuosittaisen yhteyshenkilön.

verkkokaupan ratkaisu. Network Solutions Hosting ja GoDaddy lähestyvät verkkokauppaa hieman eri tavalla.

GoDaddy -sovelluksella ostat verkkokauppasi tehokkaasti laatikossa – verkkosivuston, isännöinnin ja QuickCartin (oman omistamansa ostoskorin) kuukausimaksulla. Kauppa voi jäädä GoDaddylle kasvaessaan, sillä sillä on rajoittamaton määrä tuotteita, omia kuponkeja ja mahdollisuus avata myymälä Facebookissa,

Network Solutions tarjoaa kolme verkkokaupan pakettia, jotka alkavat 7,89 dollaria kuukaudessa ja sisältävät ohjauspaneelin, josta hallitset kaikkea. Kaikilla kolmella suunnitelmalla on rajoittamaton tiedonsiirto, täydellinen tapa, kun myymälätapahtumat lisääntyvät. Maksuvaihtoehtoja on useita, kuten Paypal ja Google Checkout. Kaupan etusivun rakennustyökalu ei ole yhtä käyttäjäystävällinen kuin Network Solutions -verkkosuunnittelija.

varmuuskopiot. Riippumatta siitä, mitä verkkopalvelupalvelusi tarjoaa varmuuskopiointiin, suosittelemme ehdottomasti, että olet vastuussa sivustosi varmuuskopioinnista omalla tavallasi. (Toivomme vain, että voisimme vaatia sitä!).

Sekä GoDaddy että Network Solutions tarjoavat sinulle varmuuskopiopalveluita.

GoDaddy laskuttaa varmuuskopiointi- ja palautuspalveluistaan. Saat automaattisen päivittäisen varmuuskopion, jolla on tietynlainen määrä tallennustilaa varmuuskopiointia varten.

Network Solutions tarjoaa ilmaisia ​​öisin varmuuskopioita, mutta taas olet rajoittunut siihen, kuinka paljon tietoa voit tallentaa prosessissa. Näitä varmuuskopioita säilytetään seitsemän päivää. Kuukausimaksulla voit käyttää AnyTime On Demand Backup -toimintoa, jonka avulla voit tallentaa kolme ylimääräistä varmuuskopiota enintään 5 Gt levytilaa.

Isäntäturvallisuus. Suojaus on vakava harkinta web-isännöinnissä ja siirtyy yrityksen tietokeskuksissa olevien palvelimien fyysisen turvallisuuden ulkopuolelle itse tietoihisi.

GoDaddy tarjoaa SiteLockille kuukausimaksun, joka päivittäin etsii verkkosivustoosi mahdollisia haittaohjelmia ja poistaa ne. Voit myös ostaa SSL-varmenteen sivustoosi syötettyjen arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi.

Network Solutionsin tietoturva tulee myös (kuukausittain) hintaan. Vain korkeimman tason Professional Plus -majoitussuunnitelmassa on ilmainen SSL-varmenne; kaikkien muiden asiakkaiden on ostettava omat verkkoratkaisujen kautta.

TRUSTe on saatavana myös kuukausimaksuna, jos haluat tietosuojakäytännön. Voit lisätä SiteLockin nimelliseen hintaan, jos sinulla on vuotuinen sopimus. Network Solutions tarjoaa myös nsProtect Safe -kuukauden kuukausimaksuna vartijana hakkereilta; Tämä ominaisuus tarjoaa myös palvelimen käytettävyyden seurannan 5 minuutin välein.

Ohjauspaneeli. GoDaddy ja Network Solutions käyttävät molemmat teollisuusstandardin cPanel-muunnelmaa ohjauspaneelin käyttöliittymänä Linux-web-isännöintiin. GoDaddy tarjoaa myös Odin Plesk -ohjauspaneelin Windows-web-hosting-vaihtoehdolle.

Lausunto GoDaddy- ja verkkoratkaisujen tärkeimmistä ominaisuuksista

GoDaddy voittaa ominaisuusosastolla. Sen verkkosivujen rakentaja on helppo käyttää ja voi tuottaa kauniita sivustoja; sen verkkokaupparatkaisu on helppo asentaa -laatikko.

Vertaa GoDaddy- ja Network Solutions -sovellusten web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Neuvomme tässä, että luet aina hienotunteen verrattaessa hintoja. Useimmat verkon tarjoajat tarjoavat alennushinnoittelua alkujaksollesi, mutta alhaiset hinnat ovat yleensä kahden tai kolmen vuoden sopimukselle. Hinnat nousevat sitten normaaliin hintaan, joka voi usein olla melko korkea. Varo myös lisäosia, kuten tietoturva ja verkkosivustojen rakennustyökalu.

Hyvä isä. GoDaddy tarjoaa kolme Linux-web-hosting-suunnitelmaa, Basic, Deluxe ja Ultimate, ja jokaiselle oletussopimus on 36 kuukautta. Kaikki hinnat ovat tämän kolmen vuoden kauden alennushinnat.

Perussuunnitelma on 3,99 dollaria kuukaudessa vain yhdelle verkkosivustolle ja 100 sähköpostiosoitteelle – hyvä aloittamiseen. Ylöspäin siirtyminen on Deluxe-hinta 4,49 dollaria kuukaudessa rajoittamattomilla verkkosivustoilla ja 500 sähköpostiosoitteella. Kiinnostavasti käyneille sivustoille tai verkkokaupoille Ultimate-hinta 7,99 dollaria kuukaudessa on tutustumisen arvoinen. Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton kaistaleveys ja ilmainen verkkotunnus, jonka vuotuinen tai pidempi sopimus on.

Windowsin Web-hosting-suunnitelmat GoDaddy-sovelluksen kanssa ovat samankaltaiset, mutta sisältävät useita lukuja SQL- ja MYSQL-tietokantoja jokaisessa suunnitelmassa. Alennushinnat ja kolmen vuoden sopimukset pätevät täällä uudelleen. Yhden verkkosivuston Economy-suunnitelma on 3,99 dollaria kuukaudessa, ja Deluxe-suunnitelma (rajattomat sivustot, kaistanleveys ja tallennustila) tulee olemaan 4,49 dollaria kuukaudessa. Rajoittamattomasti kaikki on Ultimate-suunnitelman tunnusmerkki, 7,99 dollaria kuukaudessa. Kuten aiemmin, kaikilla suunnitelmilla on ilmainen verkkotunnus vähintään 12 kuukauden sopimuksella.

GoDaddy tarjoaa VPS-, Cloud- ja Dedicated-web-hosting-suunnitelmia verkkosivustonsa Pro-osion kautta.

Verkkoratkaisut. Sinulla on mahdollisuus kolmeen Linux-isäntäpakettiin verkkoratkaisuilla. Perussuunnitelma, nimeltään Web Hosting, on 9,96 dollaria kuukaudessa yhden vuoden ajaksi. Levytilaa on rajoitetusti, ja sinulla on 1000 sähköpostilaatikkoa. Professional-hosting 15,78 dollarilla kuukaudessa (1-vuoden sopimus) lisää rajoittamatonta levytilaa ja sähköpostilaatikoita ja nopeampaa. Huippusuunnitelma on Professional Plus hintaan 21,62 dollaria kuukaudessa (myös yhden vuoden kausi), joka vain lisää SSL-varmenteen. Jokaisessa paketissa on ilmainen tekninen neuvonantaja (heidän oikeinkirjoituksensa), joka auttaa teknisen FTP: n ja tietoturvan takaamisessa.

Mutta tässä se on hyvin hämmentävä verkon ratkaisujen kanssa. Usein kysytyt kysymykset -sivun isäntäpaketit tunnistetaan välttämättömiksi, ammattimaisiksi ja premium-hinnoiksi, samoin kuin hinnat, jotka ovat paljon kalliimpia kuin kotisivulla ilmoitetut..

Kolmen suunnitelman linkitetty vertailukaavio näyttää kuitenkin vielä yhden version kuukausihinnoista. Nämä voivat olla Advanced Hosting -suunnitelmia, mutta se ei ole kovin selvää. Kuumat tarjoukset -sivulla on vielä toinen hinta ilman minkäänlaista selitystä erotuksesta.

Network Solutions tarjoaa kaksi VPS-hosting-pakettia: Essential Hosting on tarkoitettu aloitussivustoille ja Professional Hosting on parempi korkean liikenteen sivustoille.

Rahat takaisin takuu: GoDaddyllä on hyvin ilmaistu hyvityskäytäntö web-hosting-tilaajille. Kuukausittain GoDaddy-tilaajilla on 48 tuntia aikaa pyytää palautusta. Niillä, joilla on vuotuinen sopimus, on suhteellisen antelias 45 päivää saada kaiken rahansa takaisin. tuon ajan jälkeen heidän palautuksensa on arvioitu. Sinun on perusteltava peruuttamasi sopimuksesi.

Verkkoratkaisujen palautuskäytäntöä ei ole saatavana sen verkkosivuilla, eikä asiakaspalveluhenkilö, johon otimme yhteyttä, ei löytänyt tietoa.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

GoDaddy on tässä kiistaton voittaja, jolla on tarkat tiedot hinnoistaan ​​ja politiikoistaan. Verkkoratkaisujen tiedot ovat ristiriitaisia ​​ja jopa olemattomia, joten on vaikea tietää paljon siitä, että olet heille velkaa tai voitko saada rahasi takaisin, jos muutat mieltäsi.

Kuinka helppo käyttää GoDaddy- ja Network Solutions -sovelluksia

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. Network Solutions ja GoDaddy ovat molemmat perustaneet ohjauspaneelinsa teollisuusstandardin cPaneliin.

Network Solutions -versio tarjoaa perusteellisen mutta monimutkaisen käyttöliittymän. Tämän ohjauspaneelin lisäominaisuudet saattavat olla liian hämmentäviä aloittelijoille, ja se on niin täynnä tekemiäsi asioita, että joskus on vaikea löytää mitään: sovelluskirjasto itse on haudannut neljä napsautusta alas.

GoDaddy teki cPanelista oman muuttamalla ulkoasua vastaamaan GoDaddy-tyyliä ja lisäämällä mukautettuja kuvakkeita käyttöliittymän käytön helpottamiseksi. Ja tämä on toiminut, sekä asiantuntija- että käyttäjäarvioitsijoiden mukaan, jotka ylistävät sen intuitiivista navigointia.

Yhden napsautuksen asentaja. GoDaddyllä on yli 125 Linux-sovellusta ja 50 Windows-sovellusta, joissa kaikissa on yhden napsautuksen asennus. Näistä sovelluksista ei kuitenkaan ole saatavilla täydellistä luetteloa ennen kuin kirjaudut web-hosting-palveluun. Network Solutions mainostaa WordPressin asennusta yhdellä napsautuksella.

Sivustojen selaus. GoDaddy tai Network Solutions -sivusto eivät sisällä tietoja edessä ja keskuksessa lukemisen helpottamiseksi. GoDaddyn verkkosivusto on sotkuinen, mutta välilehdet on selvästi merkitty ja tiedot ovat siellä, vaikka joudut ehkä tekemään perusteellisia tietoja löytääksesi sen.

Sitä vastoin Network Solutions -verkkosivustolla on ristiriitaisia ​​tietoja, etenkin suunnitelmista ja hinnoista, ja puuttuu joitain olennaisia ​​tietoja, mukaan lukien täydellinen luettelo ominaisuuksista, jotka kukin suunnitelma sisältää.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

GoDaddy tulee jälleen eteenpäin täällä. Verkkosuunnitelman valitseminen on helppoa, ja tiedät mitä saat. Vaikka GoDaddyn cPlanel ei ole standardi, sen oppimiskäyrä on pieni ja mukautetut kuvakkeet ovat melko intuitiivisia. Sen sijaan olet melko pimeässä Network Solutions -sovelluksen kanssa, mitä ostat, kuinka paljon se maksaa ja kuinka käyttää saatuasi.

GoDaddy- ja verkkoratkaisujen tuki

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

Joskus valitettavasti asiakastukitiimin jäsenistä tulee uusia parhaita ystäviäsi, joten on tärkeää, että tavoitat ja ymmärrät heidät tarvittaessa. Kumpikaan GoDaddy tai Network Solutions eivät ole tähtitieteellisiä asiakastukivaihtoehtoja.

Päästäksesi GoDaddy-tukitiimiin voit käyttää puhelinta tai tavoittaa heidän live-chat-toiminnonsa – ja puhelinnumero ei ole maksuton. Kaikki GoDaddy-tukitiimit ovat Yhdysvalloissa toimivia, Iowassa ja Arizonassa. Tuen laatu on melko korkea etenkin selkeiden ja vähemmän monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi. GoDaddyllä on myös suhteellisen laaja tietokanta ja video-oppaat.

Network Solutions tarjoaa myös puhelintukea, tällä kertaa ilmaisen puhelinnumeron Yhdysvalloissa ja Kanadassa oleville; Jotkut linjat ovat käytettävissä vain rajoitetun ajan. Puhelut ovat maksuttomia Yhdysvaltojen ja Kanadan asiakkaille. Jos haluat apua sähköpostitse, sinun on jo oltava asiakas. Tietokannassa on valikoima usein kysyttyjä kysymyksiä ja video-oppaita. Voit ostaa MyTime-tuen edistyneiltä web-asiantuntijoilta kuukausimaksulla.

Lausunto käyttäjän tuesta

Näistä kahdesta GoDaddyllä on parempia asiakastukivaihtoehtoja, joissa on live-keskusteluominaisuus niille, joilla on epämukavaa puhua englantia teknisen tuen henkilölle. Kumpikaan yritys ei ole tunnettu erinomaisesta tuestaan.

Käyttäjien arvostelut GoDaddy ja Network Solutions

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Kuulemalla web-palveluntarjoajien nykyisten käyttäjien sisäpuhetta voi auttaa sinua tunnistamaan palveluiden vahvuudet ja heikkoudet. Muista vain, että ihmiset valittavat todennäköisemmin ongelmista kuin ylistävät sitä, mikä toimii heille hyvin.

Negatiiviset arvostelut GoDaddy- ja Network Solutions -tuotteille

Hyvä isä. Katkos- ja ”verkkosivustoa ei ole saatavilla” -ongelmat herättävät GoDaddylle eniten negatiivista huomiota. Ihmisille ärsyttäviä ovat myös toisinaan hämmentävät laskutuskäytännöt ja vaikeudet saada ihmisiä perumaan kaksinkertaiset maksut tai peruuttamaan sopimukset. GoDaddy-verkkosivuston hieman aggressiivinen myyntitekniikka vetoaa myös valituksiin.

Verkkoratkaisut. Myynti on myös valitus, joka kohdistuu verkkoratkaisuja vastaan ​​ihmisiin, jotka ovat tyytymättömiä siihen, että heidän on ostettava melko vakiomuotoinen peruspaketti ja sitten maksettava lisätäkseen tarvittavat bitit ja kappaleet. CPanel-käyttöliittymä saa myös nuorten verkkovastaavien kritiikkiä pitkästä oppimiskäyrästään ja ei-intuitiivisesta navigoinnistaan.

Positiiviset arvostelut GoDaddy- ja Network Solutions -palveluista

Hyvä isä. Ihmiset, jotka haluavat aloittavan verkkosivuston ja jotka eivät halua käydä kauppaa suuren yrityksen kanssa, ja kaikki muu siihen liittyvä, kiitosta GoDaddyä. Hinnat ovat kilpailukykyisiä ja mahdollisuus ostaa kaikki yhdestä paikasta ja jopa pakettina paketoituna tekee heidän verkkosivustojen luomisesta helppoa.

Verkkoratkaisut. Arvioijien mielestä Network Solutions keskittyy yritysomistajiin ja heihin kohdistettuihin ominaisuuksiin. Erityisesti laaja valikoima verkkokaupan ominaisuuksia löytää innostuneen yleisön. WordPress-käyttäjät arvostavat Network Solutions -sovelluksen WordPress-palvelimen suurta turvallisuutta.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Molemmille web-palveluntarjoajille on sekoitettu tarkastajia, negatiivisia arvosteluja on enemmän kuin positiivisia. Monet GoDaddyn vastaisista yrityksistä viittaavat siihen, että se on suuri yritys, ja ihmiset vihaavat molemmilta verkkosivustoilta löytynyttä keskittymistä.

Johtopäätös GoDaddy- ja verkkoratkaisujen vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Molemmilla näillä hosting-yrityksillä on edut ja haitat.

Syyt valita GoDaddy verkkoratkaisuihin:

  • Voi ostaa kaikki web-rakennustarpeet yhdessä paketissa
  • Suuri, todistettu, vakiintunut yritys
  • Sekä Linux- että Windows-web-hosting käytettävissä
  • Ammattimaiset hosting-paketit antavat tilaa kasvaa
  • Yhden napsautuksen asennus sadoille sovelluksille
  • Integroitu verkkokauppapaketti

Syyt valita verkkoratkaisujen ylläpito GoDaddyn kautta:

  • Keskity liiketoimintaan
  • Suojattu, hallittu WordPress-hosting
  • On erittäin pieni reuna käyttöaikaan

Network Solutions keskittyy ihmisiin, joilla on yrityssovelluksia ja jotka haluavat perustaa läsnäolon verkossa. Jos olet kokenut WordPress-omistaja, hallitun WordPress-isännöinnin tietoturva Network Solutions -palvelussa saattaa olla arvoinen..

Paitsi että emme voi oikeasti suositella sitä GoDaddyn välityksellä isännöintipalveluntarjoajana tämän vertailututkimuksen perusteella. GoDaddy-palvelusta löytyvä yhden luukun ostaminen verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitämiseen on houkutteleva aloittelijoille ja myös niille, jotka eivät halua keskittyä liikaa verkkovastaavan mekaniikkaan..

GoDaddy-suunnitelmat ovat myös halvempia (luulemme) kuin Network Solutions -palvelussa olevat suunnitelmien monet versiot.

GoDaddy ja Network Solutions ovat houkuttelevia vaihtoehtoja web-hosting-palveluina, mutta kumpikaan ei välttämättä tarjoa aivan mitä tarvitset. Jos etsit pienempää yritystä ja joustavampia hosting-suunnitelmia, tutustu Pieni Oranssi.

Kaikissa isännöintisuunnitelmissa on rajoittamaton verkkotunnus, mutta levytilan ja kaistanleveyden rajoitukset, joten et maksa resursseista, et koskaan käytä. Saat myös erittäin suositun ja arvostetuin ilmaisen Weebly-web-rakennustyökalun.

Onko sinulla kysyttävää GoDaddy tai Network Solutions? Eroavatko kokemuksesi siitä, mitä tutkimuksemme osoittaa? Ovatko uskollisuutesi aivan toisen palveluntarjoajan kanssa? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me