GoDaddy vs. SiteGround: Minkä Web-isäntä sinun pitäisi valita?

Löytämällä tarpeitasi parhaiten sopiva web-hosting-yritys voi olla turhauttavaa. Yksi tapa helpottaa on vertailla hosting-yrityksiä yksitellen. Katsotaanpa kahta tunnettua web-hosting-yritystä, jotka ovat toimineet jo vuosia, GoDaddy ja SiteGround.


Sekä GoDaddy että SiteGround tarjoavat täyden valikoiman ominaisuuksia, jotka houkuttelevat verkkovastaavia. GoDaddyllä on lähes 13 miljoonaa asiakasta, ja SiteGround isännöi lähes 500 000 asiakasta. Sekä GoDaddy että SiteGround tarjoavat jaetun isäntäpalvelun, hallitun WordPress-isännöinnin sekä VPS- ja omistettu palvelinasuunnitelmat. GoDaddy tarjoaa Linux- ja Windows-asetukset kaikille suunnitelmille, kun taas SiteGround on vain Linux.

GoDaddy nimitettiin vuonna 2012 Fortune 100: ksi “parhaaksi työyritykseksi”. GoDaddy tunnetaan myös kiistanalaisista mainoskampanjoistaan ​​- etenkin viimeaikaisten Super Bowls -levyjen aikana. Lehdet ja verkko-organisaatiot ovat tunnustaneet SiteGroundin, ja se on voittanut lukuisia parhaan palkintoja.

Alkaen vuonna 1997 konsultointiyrityksenä nimeltään Jomax Technologies, se muutettiin nimellä Go Daddy vuonna 1999. Vuonna 2006 nämä kaksi nimeä yhdistettiin ja tuotemerkki tuli GoDaddy. GoDaddy omistaa yksityinen sijoitusryhmä, vaikka perustaja Bob Parsons on edelleen suurin yksittäinen osakkeenomistaja.

SiteGround perustettiin vuonna 2004, ja se on yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Sofiassa, Bulgariassa – vaikkakin, kuten myöhemmin katsauksessa näette, sillä on maailmanlaajuinen läsnäolo.

Vertaa GoDaddyn ja SiteGroundin suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Päällä on merkitystä. Kun verkkosivustoasi ei voida tarkastella, koska palvelin ei ole käytössä, menetät katsojat.

GoDaddy takaa vähintään 99,9% käyttöajan. Jos sivusto putoaa vähintään 1 prosenttiin 99,9 prosentista kuukaudessa, sinulle hyvitetään 5 prosenttia kyseisen kuukauden isännöintimaksusta.

SiteGroundilla on entistäkin vahvempi käyttöaika vähintään 99,9%. Jos sivusto on välillä 99,9–99%, saat yhden kuukauden isännöinnin ilmaiseksi; jokaisesta alle 99%: n 1%: sta saat lisäkuukauden ilmaiseksi.

Esitys. GoDaddy käyttää Core i7 -suorittimia yhteisissä suunnitelmissaan ja Xeons-ohjelmia VPS: ssä ja erillisissä suunnitelmissa. SiteGround-palvelimet muuttuvat, koska ne eivät vain istu samalla tekniikalla vuosien ajan. Kun uusia menetelmiä tai nopeampaa tekniikkaa otetaan käyttöön, SiteGround päivittää tietokeskuksensa – eikä vain uusille käyttäjille. Ne tekevät täydellisen peruskorjauksen päivitettäessä. Harvoin kuultu jaetussa isännöinnissä on, että SiteGround käyttää Supercachetta kaikissa suunnitelmissaan, ei vain hallinnoituun WordPress-isännöintiin, kuten useimmat yritykset.

GoDaddy-sivustolla testatun sivuston latausaika oli 2,91 sekuntia, nopeampi kuin 56% Pingdomilla testatuista sivustoista. SiteGround-sivuston testi tuotti 1,2 sekunnin latausajan, nopeampi kuin 87% testatuista sivustoista.

Luotettavuus. GoDaddy omistaa päädatakeskuksensa Phoenixissa, Arizonassa, ja vuokraa kaksi muuta Arizonan keskusta Mesassa ja Scottsdalessa. GoDaddyllä on muita datakeskuksia Chicagossa, Los Angelesissa ja Ashburnissa, Virginiassa. Eurooppalainen keskus on Amsterdamissa ja Aasian keskus sijaitsee Singaporessa. Tietokeskukset saavat virtaa ja jäähdytetään redundanssilla ja dieselvarmuuskopioilla.

SiteGroundillä on myös tietokeskuksia ympäri maailmaa palvellakseen paremmin kansainvälisiä asiakkaitaan. Tietokeskuksia on Chicagossa, Lontoossa, Amsterdamissa ja Singaporessa. Tietokeskukset saavat virtaa ja jäähdytetään redundanssilla ja dieselvarmuuskopioilla. Vuonna 2015 jaetut palvelimet päivitettiin käyttämään Linux-säilöjä, jotka yhdistävät palvelimet pääsyn nopeuttamiseksi ja lisäävät luotettavuutta, ja kaikki suunnitelmat vaihdettiin SSD-tallennukseen sekä MySQL-tietokannat.

Lausunto aiheesta GoDaddy ja SiteGround Performance

Vaikka käyttöaika on taattu molemmille, suuri määrä GoDaddy-asiakkaita valittaa seisokkeista. SiteGroundilla on parempi käyttöaikatakuu, ja se on paljon nopeampi kuormitus- ja vasteajoissa suoritetuissa testeissä. Heillä on myös tekniikan edut johtuen täydellisistä kunnostustoimista, kun parempia palvelimia kehitetään.

GoDaddy- ja SiteGround-ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: Monta kertaa näet sanan “rajoittamaton” tai “epämääräinen” isännöintisuunnitelmassa. Sinun on pidettävä mielessä, että se ei tarkoita “kaikkea mitä voit käyttää”, mutta se on mitä hosting-yritys “pitää kohtuullisena käyttöä”.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Vaikka molemmat isännät ovat verkkotunnusten rekisteröijiä, GoDaddy on maailman suurin rekisterinpitäjä, sillä hallinnassa on yli 60 miljoonaa verkkotunnusta. GoDaddy tarjoaa yhden vuoden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin alkuperäiselle kaudelle, kun se on 12 kuukautta tai pidempi. SiteGround tarjoaa myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin vuodeksi.

Verkkosivun rakentaja. GoDaddyllä on vetämällä ja pudottamalla -liittymä verkkosivuston rakennusaineeseen, alkaen promohinnasta 1 dollari kuukaudessa. SiteGround tarjoaa myös ilmaisen vedä ja pudota -sivuston verkkosivujen rakentajan Weebly Basic -sovelluksen avulla.

tietokannat. Valitusta suunnitelmasta riippuen GoDaddy tarjoaa 10: stä rajattomaan MySQL-tietokantaan. SiteGroundilla on rajoittamaton tietokanta kaikissa suunnitelmissaan.

Sähköpostitilit. GoDaddy tarjoaa 100 – 1 000 tiliä 100 Mt: n ja 1 Gt: n tallennustilaan suunnitelmasi mukaan. SiteGround tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja sähköpostin edelleenlähetyksiä kaikille suunnitelmilleen.

WordPress-hosting. Sekä GoDaddy että SiteGround tarjoavat hallittuja WordPress-suunnitelmia. Hallitut WordPress-suunnitelmat maksavat yleensä enemmän kuin tavallinen jaettu suunnitelma. Varmuuskopiot ja päivitykset tehdään kuitenkin puolestasi, minkä avulla voit keskittyä tärkeään asiaan – sivustosi sisältöön.

Hyvä isäGoDaddyllä on neljä suunnitelmaa. Ne ovat Basic, joka on rajoitettu yhteen sivustoon, 25 000 kävijää kuukaudessa ja 10 Gt SSD-tallennustilaa. Deluxe yhdellä sivustolla, 100 000 kävijää ja 15 Gt tallennustilaa. Erinomainen kahdella sivustolla, 400 000 kävijää ja 30 Gt: n SSD-tallennustila; ja kehittäjä, jolla on jopa 5 sivustoa, 800 000 kävijää ja 50 Gt SSD-tallennustilaa. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus, kun tilaat vuosikauden. Kahden parhaan tason mukana tulee myös SSL-sertifikaatti ilmaiseksi vuodeksi, ja Ultimate-suunnitelmaan sisältyy ilmainen SiteLock.

SiteGround.SiteGroundilla on kolme suunnitelmaa; Käynnistys, joka on rajoitettu yhteen sivustoon ja 10 Gt tallennustilaan, GrowBig 20 Gt tallennustilaan ja GoGeek 30 Gt tallennustilaan. GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman määrän sivustoja, ilmaisen SSL: n vuodeksi ja prioriteetin tilan tukilipuille. GoGeek-suunnitelma lisää Gitin ja sillä on vähemmän käyttäjiä palvelinta kohti. Kaikissa kolmessa suunnitelmassa on ilmainen verkkotunnus, ilmainen CDN, WordPerfect-tuki ja rajaton liikenne. SiteGround ei rajoita vierailijoiden määrää. Sen sijaan CPU: n käyttöä mittaa SiteGround, ja varoitukset annetaan liiallisesta käytöstä.

verkkokaupan ratkaisu. Sekä GoDaddy että SiteGround tarjoavat ilmaisia ​​ostoskärryjä cPanel-asennusohjelmiensa, kuten Magneto, ZenCart, PrestaShop ja muiden, kautta. WP eCommerce -laajennuksia, kuten WooCommerce, on saatavana molemmilta isäntiltä WordPress-sivustoille.

varmuuskopiot. GoDaddyllä on sivuston varmuuskopiointi- ja palautussuunnitelma kuukausimaksulla jaetuilla suunnitelmillaan ja ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot WordPressissä, VPS: ssä ja omat suunnitelmat. SiteGround tekee päivittäisiä varmuuskopioita, joita pidetään 30 päivää, ja suosittelee myös käyttäjiä tekemään omat varmuuskopiot ja tallentamaan ne ulkopuolella.

Isäntäturvallisuus. GoDaddy tarkistaa ja toimii ennakoivasti DDoS-uhkia vastaan, ja se tarjoaa niin kutsutun “CageFS”. CageFS antaa sinun asettaa käyttäjäoikeuksia rajoittaa pääsyä sisältöön. GoDaddy tarjoaa SpamAssasinin ja BoxTrapperin sähköpostin suodattamiseen.

Sähköpostin suodattamiseen SiteGround tarjoaa myös SpamAssasin. SiteGroundissa on mukautettu ohjelmisto, joka pystyy eristämään tilit, joissa on ongelmia. Tämä pitää sivustosi suojattuna, vaikka väärä sivusto olisi samassa jaetussa palvelimessa. SiteGround tarkkailee myös palvelimia reaaliajassa ja sen ohjelmistot voivat reagoida automaattisesti useimpiin ongelmiin ilman ihmisen puuttumista asiaan.

GoDaddy tarjoaa ilmaisen jaetun SSL: n suunnitelmiinsa, ja ylimmät tasot saavat yksityisen SSL: n ilmaiseksi. Kaikille SiteGroundin alimman tason suunnitelmille paitsi tarjotaan ilmainen SSL-varmenne vuodeksi.

GoDaddy tarjoaa Windows- tai Linux-asetukset kaikille suunnitelmilleen; SiteGround on tiukasti Linux-pohjainen.

Ohjauspaneeli. SiteGround käyttää alan standardia cPanel. GoDaddy käyttää myös cPanelia, mutta se on tehnyt joitain mukautuksia, mikä saattaa tehdä siitä vieraille tavallisille cPanel-käyttäjille.

Lausunto GoDaddy- ja SiteGround-ominaisuuksista

Molemmat hosting-yritykset tarjoavat ominaisuuksia, joista olet odottanut maksavan paljon enemmän. GoDaddy on verkkosivusto verkkotunnuksen rekisteröintiin. SiteGround-ohjelmalla on parempia ominaisuuksia WordPress-suunnitelmissaan, ja sen rajoittamaton kaistaleveys, tietokannat ja sähköpostiominaisuudet kaikille suunnitelmille antavat sille reunan keskisuurista suurempiin yrityksiin ja yksityishenkilöihin, joilla on paljon liikennettä.

Vertaa GoDaddyn ja SiteGroundin web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Hinnat muuttuvat jatkuvasti, koska hosting-yritykset pitävät usein promooseja kilpailun säilyttämiseksi. Promohinnat ovat yleensä hyviä vain ensimmäiselle palvelukaudelle, joten pidemmän aikavälin ilmoittautuminen tarkoittaa suurempia säästöjä. Yleensä pidempään voimassaoloaikaan ilmoittautuminen, riippumatta meneillään olevista kampanjoista, tarkoittaa todennäköisesti hintahäiriötä.

Hyvä isä. GoDaddy tarjoaa kolme jaettua suunnitelmaa sekä Windows- että Linux-vaihtoehdoistaan, ja ominaisuudet ovat samat molemmille. Economy sallii yhden sivuston, rajoittamattoman kaistanleveyden ja 100 Gt tallennustilaa, 3,99 dollaria. Deluxe, 4,99 dollaria kuukaudessa, ja Ultimate, 7,99 dollaria kuukaudessa, tarjoavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman tallennustilan. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröintivuosi vuosisuunnitelmassa. Sähköpostitilejä on rajoitettu vastaavasti 100, 500 ja 1000. Ultimate-suunnitelma lisää ilmaisen SSL: n vuodeksi.

SiteGround. SiteGround tarjoaa kolme yhteistä suunnitelmaa. Käynnistys sallii yhden sivuston ja 10 Gt tallennustilaa. GrowBig ja GoGeek tarjoavat rajattomasti verkkosivustoja, 20 Gt ja 30 Gt tallennustilaa. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröintivuosi, rajaton sähköpostitili, rajaton liikenne, päivittäinen varmuuskopiointi ja ilmainen CDN. GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat lisäävät ensisijaisen tärkeän teknisen tuen ja ilmaisen SSL: n vuodeksi. GoGeek-suunnitelma lisää vähemmän tilejä palvelinta kohti, PCI-vaatimustenmukaisuus ja Git. Vaikka SiteGround ei laske kävijöitä kaistanleveyden käytöstä, se mittaa prosessorin käytön ja antaa varoituksen siitä, mitä se pitää prosessorin resurssien liiallisesta käytöstä.

Ylläpito WordPress-isännöinti

GoGaddy. GoDaddy tarjoaa neljä suunnitelmaa, joista kaksi alempaa on rajoitettu yhteen sivustoon, kahdessa ylimmässä on sallittu 2 ja viisi sivustoa. GoDaddy rajoittaa kävijämäärää kuukaudessa suunnitelmasi perusteella, ja SSD-tallennustilan määrä vaihtelee suunnitelman mukaan.

SiteGround: SiteGroundilla on rajoittamaton kävijämäärä ja rajoitettu tallennustila kolmessa suunnitelmassaan. GoDaddy-hinnat ovat 3,99, 4,49, 7,99 ja 13,99 dollaria, kun taas SiteGround on hinnoiteltu samoin 3,95, 7,95 ja 14,95 dollariin..

VPS ja omistettu palvelin GoDaddy tarjoaa enemmän VPS-suunnitelmia, viisi suunnitelmaa Linuxille ja viisi Windowsille – Windows-suunnitelmat maksavat noin 10 dollaria kuukaudessa enemmän. SiteGround tarjoaa neljä VPS-suunnitelmaa, hinnat korkeammat kuin GoDaddy. Molemmat isännät tarjoavat suunnitelmien mukautetun konfiguroinnin. GoDaddy-suunnitelmilla on rajaton kaistanleveys, kun taas SiteGround-suunnitelmat tarjoavat 5 TB kaistanleveyttä.

SiteGround tarjoaa vähemmän omistettuja suunnitelmia kuin GoDaddy, ja niiden hinnat ovat huomattavasti korkeammat. GoDaddyn Windows-suunnitelmat ajavat noin 30 dollaria enemmän kuin Linux-suunnitelmat. SiteGroundin omistamissuunnitelmissa on nopeammat palvelimet, mutta sen suunnitelmat sallivat vähemmän kaistanleveyttä. GoDaddyn suunnitelmilla on rajaton kaistanleveys.

Laajuus. GoDaddy tarjoaa erilaisia ​​markkinointihyvityksiä sijainnistasi riippuen. SiteGroundilla ei ole markkinointihyvityksiä. Molemmat myyvät verkkotunnuksia, ja sekä SiteGround että GoDaddy tarjoavat yhden ilmaisen rekisteröintivuoden uusille rekisteröinnille.

Rahat takaisin takuu GoDaddy ja SiteGround tarjoavat kysymyksiin vastaamattomia rahat takaisin -käytäntöjä. GoDaddy tarjoaa tavanomaisen 30 päivän takuun vuosittaisille ja yllä oleville ehdoille. Kuukausittaisiin suunnitelmiin liittyvä GoDaddy -tuotteen täyden hyvityksen enimmäismäärä on 48 tuntia, ja se arvioidaan sen jälkeen. SiteGroundilla on 30 päivän rahojen palautustakuu kaikille suunnitelmilleen. Jos sinulla on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti GoDaddyssä tai SiteGroundissa, he pidättävät verkkotunnuksen rekisteröintimaksun palautuksesta, ja sinä pidät verkkotunnuksen.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

Pelkästään hinnan perusteella GoDaddyllä on etuna. Sen hinnat tekevät siitä sopivan henkilökohtaiseen sivustoon tai blogiin tai pieniin yrityksiin. SiteGroundillä on paremmat palvelinmääritykset ja SSD-tallennustila suunnitelmiinsa, mutta sillä on rajoitettu tallennustila jaetuille suunnitelmille, mikä saattaa estää asiakkaita suuremmilla sivustoilla.

Kuinka helppokäyttöinen GoDaddy ja SiteGround

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. Sekä GoDaddy että SiteGround käyttävät samanlaisia ​​ohjauspaneeleja. cPanelin käyttäjäystävällinen graafinen käyttöliittymä on alan standardi, ja siinä on suurin osa ominaisuuksista, joita tarvitaan verkkosivustosi hallitsemiseen helposti tunnistettavien kuvakkeiden avulla. GoDaddyllä on suurin osa tavallisen cPanelin ominaisuuksista, mutta se käyttää mukautettua käyttöliittymää. GoDaddy käyttää teollisuusstandardia Plesk Windows-suunnitelmiin.

Yhden napsautuksen asentaja. GoDaddy tarjoaa yhden napsautuksen sovelluksen asennuksen satoille sovelluksille ohjauspaneelin kautta. SiteGround sisältää myös satoja yhden napsautuksen sovelluksia Softaculous-sovelluksen kautta. Molemmilla on WordPressin asennus yhdellä napsautuksella.

Sivustojen selaus. Sekä GoDaddy- että SiteGround-sivustot tarjoavat kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä saadaksesi tietoa eri suunnitelmista. Molemmat tarjoavat käteviä kaavioita suunnitelmien tasojen vertaamiseksi. GoDaddy tarjoaa isännöinnin lisäksi muita tuotteita, joten selaaminen on hieman hämmentävämpi, ja sen sivuilla on paljon vieritystä.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

Yhden napsautuksen asentajat ovat hyvin samankaltaisia, molemmat tarjoavat cPanel-palvelun (vaikka GoDaddy-sovellusta on muokattu), ja molemmat sivustot ovat käyttäjäystävällisiä. Voit kutsua tätä tieksi.

GoDaddy- ja SiteGround-tuki

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

Asiakkaiden arvioiden perusteella GoDaddy: tä ei pidetä keskimääräistä parempana. Myös asiakkaiden arvostelujen perusteella SiteGround tukee erinomaisesti. SiteGround-valtioiden tukilippujen odotusaika on vain 10 minuuttia. Molemmilla on tukihenkilöstöä, jota pidetään ystävällisenä ja osaavana.

Sekä GoDaddyllä että SiteGroundilla on puhelin, sähköposti ja suorakeskustelu ympäri vuorokauden. Molemmilla on laaja tietokanta opetusohjelmien ja videoiden kanssa, ja molemmilla on blogi. GoDaddy tarjoaa informatiivisia artikkeleita bloginsa lisäksi GoDaddy-autotallissa.

Lausunto käyttäjän tuesta

Sekä GoDaddy että SiteGround tarjoavat useita yhteydenottomenetelmiä, joten avun saaminen on helppoa. Suurin osa kommentoivista asiakkaista arvioi GoDaddy-tukea keskimäärin tai alhaisemmaksi, kun taas SiteGround-arviot kertovat erinomaisesta tuesta.

Käyttäjien arvostelut GoDaddy ja SiteGround

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Älä koskaan käytä asiakasarviointeja ainoana tai tärkeimpänä lähteenä päättäessään, minkä isännän kanssa mennä. Vaikka jotain tulee jatkuvasti asiakasarvioinneissa, se voi olla jotain harkittavissa. Arviot lähettävät yleensä intohimoiset, joten useimmissa arvosteluita lähettäneissä asiakkaissa on vahva negatiivinen tai vahva positiivinen asenne.

Negatiiviset arvostelut GoDaddylle ja SiteGroundille

Hyvä isä. Suurin osa negatiivisista GoDaddy-arvosteluista valittaa asiakastuesta, tietyille suunnitelmille asetetuista tiukeista rajoituksista ja seisokkeista.

SiteGround. Useimmat negatiiviset SiteGround-arviot valittavat automaattisista uusimista koskevista käytännöistä ja varoituksen puuttumisesta ennen sivuston sulkemista suorittimen käytön ylityksiä varten.

Positiiviset arvostelut GoDaddylle ja SiteGroundille

Hyvä isä.. GoDaddyn asiakkaiden positiiviset arvostelut kommentoivat verkkotunnuksen rekisteröintipalveluita ja hinnoittelua.

SiteGround. SiteGround-asiakkaiden positiiviset arvostelut kiittävät tuen nopeutta ja hyödyllisyyttä sekä luotettavuutta.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Arviot osoittavat, että GoDaddy näyttää keskittyvän verkkotunnuksen rekisterinpitäjään ja hosting on jälkikäteen suunniteltu. Kaiken kaikkiaan SiteGround-asiakkaat ovat saaneet enemmän positiivisia arvosteluja.

Johtopäätös GoDaddyn ja SiteGroundin vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Molemmilla näillä hosting-yrityksillä on hyvät puolensa ja haittansa.

Syyt valita SiteGround yli GoDaddy: n:

 • turvallisuus
 • Kaikissa suunnitelmissa käytetään välimuistia
 • Ilmainen CDN

Syyt valita GoDaddy SiteGroundiin:

 • Alemmat hinnat
 • Myy useita web-tuotteita isännöinnin lisäksi
 • Linux- ja Windows-asetukset kaikille suunnitelmille

GoDaddy sopisi parhaiten aloittelijoille, koska kaikkea verkkoon liittyvää verkkotunnuksesta SSL: ään, markkinointiin ja SEO-palveluihin sekä online-kirjanpitoon voi saada yhdestä sivustosta. Kokeneemmat verkkovastaavat saattavat pitää GoDaddya liian rajoittavana.

SiteGround rajoittaa myös tallennuksen suunnitelmissaan melko vähän, mikä voi olla ongelma, mutta se sopii hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille, etenkin hallitsemillaan WordPress-suunnitelmilla.

Vaihtoehto harkita verkko-isäntäostoksia tehtäessä on InMotion Hosting. Sen hallitut WordPress-suunnitelmat ovat halvempia ja nopeampia kuin GoDaddy- tai SiteGround-suunnitelmat. InMotion tarjoaa 90 päivän rahat takaisin -takuun verrattuna GoDaddyn ja SiteGroundin 30 päivän takuisiin..

Onko sinulla kysyttävää GoDaddystä tai SiteGroundista? Mitkä ovat kokemuksesi web-isännöinnistä? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map