GoDaddy vs. FatCow: kumpaa kannattaa käyttää?

Oletko yrittänyt leikata kaikki sekaannukset ja löytää verkkosivustoillesi sopivan web-hosting-yrityksen? Tässä on vertailu kahdesta yrityksestä, jotka ovat toimineet 1990-luvulta lähtien – GoDaddy aloitti vuonna 1997, FatCow vuonna 1998.


GoDaddy on tunnettu verkkotunnuksen rekisteröijä, mutta sillä on myös 13 miljoonaa asiakasta. FatCow keskittyy tekemään asioista yksinkertaisia ​​asiakkaalle poistamalla se, mitä he kutsuvat “tekno-babbleksi”. Sekä GoDaddyllä että FatCowilla on jaettu isäntä, hallittu WordPress, VPS ja omistettu palvelinasuunnitelma. GoDaddy tarjoaa Linux- ja Windows-asetukset kaikille suunnitelmille; FatCow on Linux-pohjainen. GoDaddy ja FatCow tarjoavat molemmat jaetun isännöinnin, hallitun WordPress-isännöinnin sekä VPS- ja omistettu palvelinasuunnitelmat. Arvixella on sekä Linux- että Windows-asetukset, kun taas iPage on vain Linux.

GoDaddy on voittanut lukuisia “best of” -palkintoja ja saanut mainetta kiistanalaisissa mainoskampanjoissa. Vuonna 2012 se nimettiin Fortune 100: ksi “paras yritys työskennellä”. FatCow on myös voittanut monia palkintoja – vaikka suurin osa parhaimmista kunnioituksista palkittiin 2000-luvun alkupuolella – puolivälissä.

Alkaen Jomax Technologies -yhtiönä vuonna 1997, Go Daddy -yrityksenä vuonna 1999 ja tullessa GoDaddy-palveluksi vuonna 2006 (kaksi nimeä yhdistettiin). GoDaddy omistaa yksityinen sijoitusryhmä – vaikka perustaja Bob Parsons on edelleen suurin osakkeenomistaja. Endurance International Group (EIG) osti FatCow: n vuonna 2007.

EIG omistaa monia web-hosting-yrityksiä, mutta ylläpitää niitä omilla alkuperäisillä nimillään. Vaikka ne eivät ole klooneja, ne ovat samanlaisia, ja jos sinulla on ollut ongelma EIG: n omistamassa isäntässä, sinulla voi olla samat ongelmat toisen EIG: n omistamassa isäntässä.

Vertaa GoDaddyn ja FatCowin suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Uptime on yksi tärkeimmistä asioista, joita verkkoisäntä voi tarjota. Jos heidän palvelimet eivät ole käytössä, sivustosi on alhaalla ja menetät katsojia ja asiakkaita. GoDaddy takaa vähintään 99,9% käyttöajan. Jos sivusto putoaa vähintään 1 prosenttiin 99,9 prosentista kuukaudessa, sinulle hyvitetään 5 prosenttia kyseisen kuukauden isännöintimaksusta. FatCow ei tarjoa käyttöaikatakuuta.

Esitys. GoDaddy käyttää Core i7 -suorittimia yhteisissä suunnitelmissaan ja Xeons-ohjelmia VPS: ssä ja erillisissä suunnitelmissa. FatCow käyttää SSD-tallennustilaa WordPress Essentials -suunnitelmassaan.

GoDaddy-sivustolla testatun sivuston latausaika oli 2,91 sekuntia, nopeampi kuin 56% Pingdomilla testatuista sivustoista. Vertailukelpoinen FatCow-sivusto ladattiin 2,54 sekunnissa, nopeammin kuin 62% testatuista sivustoista.

Luotettavuus. GoDaddyllä on omistama datakeskus Phoenixissa, Arizonassa, ja se vuokraa kaksi muuta Arizonan keskusta Mesassa ja Scottsdalessa. GoDaddyllä on muita datakeskuksia Chicagossa, Los Angelesissa ja Ashburnissa, Virginiassa. Eurooppalainen keskus sijaitsee Amsterdamissa ja aasialainen keskus sijaitsee Singaporessa. Tietokeskukset saavat virtaa ja jäähdytetään redundanssilla ja dieselvarmuuskopioilla.

FatCow käyttää kahta datakeskusta Bostonissa, Massachusettsissa. Tietokeskuksissa on 24/7 valvonta paikan päällä turvallisuuden ja hallinnan suhteen. Ne ovat myös täysin virran tarpeettomia ja luotettavia redundantteilla Internet-yhteyksillä. Tietokeskuksen palvelimet ovat kuormitettuja ja käyttävät NetApp-klustereita, mikä parantaa nopeutta ja luotettavuutta.

Lausunto aiheesta GoDaddy ja FatCow Performance

FatCowlla ei ole käyttöaikatakuuta, mikä saattaa olla huolenaihe, vaikka FatCow on latausaika- ja vastetestissä hiukan nopeampi kuin GoDaddy..

GoDaddy- ja FatCow-ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: Valitettavasti, vaikka ne ovat suosittuja sanoja web-isäntäyrityksissä, “Rajoittamaton” tai “mittaamaton” eivät tarkoita “kaikkea mitä voit käyttää”. Sen sijaan se viittaa siihen, mitä hosting-yritys “pitää kohtuullisena käytönä”.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Vaikka molemmat isännät ovat verkkotunnusten rekisteröijiä, GoDaddy on alan suurin rekisteröijä, sillä hallinnassa on yli 60 miljoonaa verkkotunnusta. GoDaddy tarjoaa yhden vuoden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin alkuperäiselle kaudelle, kun se on 12 kuukautta tai pidempi.

FatCow tarjoaa myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin vuodeksi ja ilmaisen verkkotunnuksen siirron, jos olet rekisteröitynyt muualle ja haluat siirtää sen FatCowiin.

Verkkosivun rakentaja. GoDaddyllä on Website Builder, jolla on vedä ja pudota -rajapinta, alkaen promohinnasta 1 dollari kuukaudessa. FatCow tarjoaa ilmaisen Weebly Basic -palvelun, joka on rajoitettu viiden sivun verkkosivustoihin. Pro-versio on saatavana lisämaksusta.

tietokannat. Valitusta suunnitelmasta riippuen GoDaddy tarjoaa 10: stä rajattomaan MySQL-tietokantaan. FatCowilla on rajoittamaton MySQL-tietokanta kaikissa suunnitelmissaan.

Sähköpostitilit. GoDaddy tarjoaa 100 – 1 000 tiliä 100 Mt: n ja 1 Gt: n tallennustilaan suunnitelmasi mukaan. FatCow tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja sähköpostin edelleenlähetyksiä kaikille suunnitelmilleen.

WordPress-hosting. GoDaddy ja FatCow tarjoavat hallittuja WordPress-suunnitelmia. Vaikka hallitut WordPress-suunnitelmat yleensä maksavat hieman enemmän, tekninen puoli, kuten ohjelmistojen päivitys ja korjaaminen, tekee sinulle isäntä – vapauttaa sinut keskittymästä sivustosi sisältöön.

Hyvä isäGoDaddyllä on neljä WordPress-suunnitelmaa. Basic, joka on rajoitettu yhteen sivustoon, 25 000 kävijää kuukaudessa ja 10 Gt SSD-tallennustilaa. Deluxe yhdellä sivustolla, 100 000 kävijää ja 15 Gt tallennustilaa. Erinomainen kahdella sivustolla, 400 000 kävijää ja 30 Gt: n SSD-tallennustila; ja kehittäjä, jolla on jopa 5 sivustoa, 800 000 kävijää ja 50 Gt SSD-tallennustilaa. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus, kun tilaat vuosikauden. Kahden parhaan tason mukana tulee myös SSL-sertifikaatti ilmaiseksi vuodeksi, ja Ultimate-suunnitelmaan sisältyy ilmainen SiteLock.

Läski lehmä.FatCowilla on kaksi WordPress-suunnitelmaa, Starter ja Essential. Molemmilla on rajoittamaton tallennustila, rajoittamaton määrä sivustoja sallittu ja rajaton kaistaleveys. Tärkeimmät erot ovat, että Essential-tallennustila on SSD (Starter’s not), ja Essential on parantanut tietoturvaa.

verkkokaupan ratkaisu. GoDaddy tarjoaa ilmaisia ​​ostoskärryjä, kuten Magneto, ZenCart, PrestaShop ja muut, ohjauspaneelin kautta. FatCow tarjoaa ShopSite Basic -sovelluksen ilmaiseksi ja edistyneempiä ShopSite-suunnitelmia lisäkuukausimaksuiksi.

varmuuskopiot. GoDaddyllä on sivuston varmuuskopiointi- ja palautussuunnitelma kuukausimaksulla jaetuilla suunnitelmillaan ja ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot WordPressissä, VPS: ssä ja omat suunnitelmat. FatCow tekee päivittäisiä palvelinvarmuuskopioita. Lisäkuukausimaksusta ne tarjoavat Site Backups and Restore -toiminnon, joka tekee automaattiset varmuuskopiot ja sallii palautukset tiedostotasolla.

Isäntäturvallisuus. GoDaddy skannaa ja toimii ennakoivasti DDoS-uhkia vastaan ​​ja tarjoaa niin kutsutun “CageFS”. CageFS antaa sinun asettaa käyttäjäoikeuksia rajoittaa pääsyä sisältöön. GoDaddy tarjoaa SpamAssasinin ja BoxTrapperin sähköpostin suodattamiseen. FatCow on myös roskapostisuodatus sähköpostille.

FatCow tarjoaa ilmaisen jaetun SSL: n, ja yksityisen SSL: n voi ostaa. GoDaddy tarjoaa ilmaisen jaetun SSL: n suunnitelmiinsa, ja ylimmät tasot saavat yksityisen SSL: n ilmaiseksi.

GoDaddy tarjoaa Windows- tai Linux-asetukset kaikille suunnitelmilleen; FatCow on Linux-pohjainen.

Ohjauspaneeli. GoDaddy käyttää cPanelia, mutta se on tehnyt joitain mukautuksia, mikä saattaa tehdä siitä tuntemattoman tavallisille cPanel-käyttäjille. FatCow käyttää vDeckiä. Uusin versio 4 on tehnyt siitä tehokkaamman, mutta cPanelin käyttämättä jättäminen saattaa olla ongelma sivustosi siirtämisessä, jos muutat isäntiä myöhemmin.

Vihreä. FatCow käyttää tuulivoimaa saavuttaakseen 100% voimastaan. Jos haluat mainostaa tosiasiaa, FatCow toimittaa tunnusmerkit verkkosivustollesi.

Ekstrat. Isännöintisuunnitelmien lisäksi GoDaddy tarjoaa myös SEO-, verkkomarkkinointi- ja suunnittelupalveluita maksua vastaan. Sekä GoDaddyllä että FatCowilla on jälleenmyyjäsuunnitelmat ja kumppaniohjelmat. FatCow tarjoaa 100 dollaria mainoshyvitystä Bing / Yahoo: lle ja 100 dollaria luottoa Google AdWordsille.

Lausunto GoDaddy- ja FatCow-ominaisuuksista

GoDaddy on alan verkkosivusto verkkotunnusten rekisteröintiin, mutta FatCow’n rajaton kaistanleveys, tietokannat ja sähköpostiominaisuudet kaikille suunnitelmille antavat sille edun, ja FatCow toteaa keskittyvänsä pieniin yrityksiin. GoDaddy: llä on kuitenkin parempia suojausominaisuuksia, ja se käyttää alan standardia cPanel.

Vertaa GoDaddyn ja FatCowin web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Kilpailukyvyn säilyttämiseksi erityiset hinnoittelukampanjat ovat yleisiä alalla. Tätä hinnoittelua tarjottiin tämän vertailun aikaan. Huomaa, että promohinnat ovat hyödyllisiä vain ensimmäisen palvelukauden ajan ja uusintahinnat ovat usein paljon korkeampia, joten pidemmän aikavälin ilmoittautuminen merkitsee parempia säästöjä. Itse asiassa pidempien ehtojen ilmoittaminen jatkuvista kampanjoista riippumatta johtaa yleensä hintakatkoon.

Jaettu Web-hosting

Hyvä isä. GoDaddy tarjoaa kuusi jaettua suunnitelmaa – kolme Windowsille ja kolme Linux-palvelimille. Economy sallii yhden sivuston, rajoittamattoman kaistanleveyden ja 100 Gt tallennustilaa, 3,99 dollaria. Deluxe, 4,99 dollaria kuukaudessa, ja Ultimate, 7,99 dollaria kuukaudessa, tarjoavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman tallennustilan. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröintivuosi vuosisuunnitelmassa. Sähköpostitilejä on rajoitettu vastaavasti 100, 500 ja 1000. Ultimate-suunnitelma lisää ilmaisen SSL-sertifikaatin vuodeksi.

Läski lehmä. FatCow toimii uskossa, että yksinkertaisesti on parempi. He tarjoavat yhden jaetun suunnitelman 49 dollarilla vuodessa (uusimishinnoittelu on melkein kolme kertaa enemmän). Sen mukana toimitetaan ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti vuodeksi. Siinä on rajaton kaistanleveys, sähköposti, MySQL-tietokannat ja tallennustila.

Ylläpito WordPress-isännöinti GoDaddy tarjoaa neljä suunnitelmaa. Se sallii yhden sivuston kahdella alatasolla, kun taas ylin taso sallii viiden verkkosivuston. GoDaddy rajoittaa kävijämäärää kuukaudessa suunnitelmasi perusteella, ja SSD-tallennustilan määrä vaihtelee suunnitelman mukaan. GoDaddy-hinnat ovat 3,99 dollaria, 4,49 dollaria, 7,99 dollaria ja 13,99 dollaria kuukaudessa. FatCow tarjoaa kaksi suunnitelmaa, molemmilla rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys. Käynnistysohjelma on 3,75 dollaria kuukaudessa ja Essentials on 6,95 dollaria kuukaudessa – tärkein ero on nopeus ja turvaominaisuudet ovat parempia Essentials-suunnitelmalle..

VPS ja omistettu palvelin GoDaddy tarjoaa enemmän VPS-suunnitelmia, viisi suunnitelmaa Linuxille ja viisi Windowsille – Windows-suunnitelmat maksavat noin 10 dollaria kuukaudessa enemmän. GoDaddy-suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja 40–250 Gt tallennustilaa (tasosta riippuen). FatCow tarjoaa kolme suunnitelmaa, joiden hinta on hieman alhaisempi kuin GoDaddy-hinnoittelu samanlaisista ominaisuuksista. FatCow’n suunnitelmissa on kuitenkin rajoitettu kaistanleveys ja tallennustila.

GoDaddy tarjoaa myös viisi omistettua suunnitelmaa Linuxille ja 5 Windowsille. GoDaddyn Windows-suunnitelmat ajavat noin 30 dollaria enemmän kuin Linux-suunnitelmat. GoDaddyn omilla suunnitelmilla on kaikilla rajaton kaistaleveys. FatCowilla on kolme erikoistarjousta. FatCow’n suunnitelmat ovat hieman alhaisemmat kuin GoDaddy, mutta niillä on vähemmän tallennustilaa ja rajallinen kaistanleveys.

Laajuus GoDaddy tarjoaa erilaisia ​​markkinointihyvityksiä sijainnistasi riippuen. FatCow tarjoaa ilmaisen markkinoinnin 100 dollarilla luottoa Bing / Yahoo: lle ja 100 dollaria Google AdWordsille. Molemmat myyvät verkkotunnuksia, ja sekä FatCow että GoDaddy tarjoavat yhden ilmaisen rekisteröintivuoden uusille tileille.

Rahat takaisin takuu: GoDaddy ja FatCow tarjoavat rahat takaisin -takuita. GoDaddy tarjoaa tavanomaisen 30 päivän takuun vuosittaisille ja yllä oleville ehdoille. Kuukausittaisiin suunnitelmiin liittyvä GoDaddy -tuotteen täyden hyvityksen enimmäismäärä on 48 tuntia, ja se arvioidaan sen jälkeen. FatCowlla on alan standardi 30 päivän takuu (jos ostettu luottokortilla). Jos sinulla on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti GoDaddyssä tai FatCowissa, he pidättävät verkkotunnuksen rekisteröintimaksun palautuksesta, ja sinä säilytät verkkotunnuksen.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

Tarjoushinnassa FatCow on edullinen hinnoittelussa. Jopa uusintahinnoittelussa FatCowin suunnitelma on vähemmän kuin GoDaddyn samanlainen suunnitelma (mutta vain hieman). Jos et kuitenkaan ajattele rajoitettuja ominaisuuksia, GoDaddy tarjoaa valikoiman tasoja vähemmän kuin FatCowin yksittäinen suunnitelma. Ikkunan käyttäjien olisi valittava GoDaddy, koska FatCow on vain Linux.

Kuinka helppokäyttöinen GoDaddy ja FatCow

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. GoDaddy ja FatCow käyttävät erilaisia ​​ohjauspaneeleja. GoDaddy käyttää cPanelia, mutta muuttaa käyttöliittymää jonkin verran. cPanelin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä on alan standardi, ja siinä on suurin osa ominaisuuksista, joita tarvitaan verkkosivustosi hallitsemiseen. GoDaddy käyttää Windows-suunnitelmiinsa Plesk-ohjelmaa. FatCow tarjoaa vähemmän käytettyä vDeckiä, joka myös on kuvakepohjainen, mutta virtaviivaisempi. Se on myös muokattavissa.

Yhden napsautuksen asentaja. GoDaddy tarjoaa yhden napsautuksen sovelluksen asennuksen satoihin sovelluksiin cPanelin kautta. FatCow tarjoaa asennuksen yhdellä napsautuksella joihinkin sovelluksiin MOJO Marketplacen kautta. Molemmilla on WordPressin asennus yhdellä napsautuksella.

Sivustojen selaus. Sekä GoDaddy- että FatCow-sivustot tarjoavat tietoja, joita tarvitset tarpeidesi mukaisten suunnitelmien valitsemiseksi. GoDaddy tarjoaa isännöinnin lisäksi muita tuotteita, joten selaaminen on hieman hämmentävämpi, ja sen sivuilla on paljon vieritystä. GoDaddyn kotisivulla on verkkotunnuksen rekisteröinti enemmän kuin isännöinti. FatCow on lehmäkohtaisessa teemassa söpö, mutta tiedot on esitetty selkeästi ja helppo löytää.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

Sekä FatCowilla että GoDaddyllä on plussa täällä. FatCow tekee jaetun isännöintisuunnitelman valitsemisesta yksinkertaisen – suunnitelmia on vain yksi. GoDaddy antaa sinulle kuitenkin halvemmat vaihtoehdot (vaikkakin vähemmän ominaisuuksia). GoDaddy-ohjauspaneeli perustuu alan standardiin cPanel. FatCow-verkkosivustolla on helpompi navigoida.

GoDaddy- ja FatCow-tuki

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

GoDaddya ei pidä pitää keskiarvoa parempana asiakasarvioiden perusteella. FatCow lupaa korkealaatuisen tuen ja toteaa, että jos epäonnistuvat lupauksissaan, saat yhden kuukauden ilmaisen isäntä. Molemmilla on tukihenkilöstöä, jota pidetään ystävällisenä ja osaavana.

Sekä GoDaddyllä että FatCowilla on puhelin, sähköposti ja live chat 24/7, sekä laajat tietokannat. GoDaddy tarjoaa informatiivisia artikkeleita bloginsa lisäksi GoDaddy-autotallissa. FatCowilla on yhteisöhakemisto, joka luettelee FatCow-palvelimella ylläpitämät verkkosivustot lajityypeittäin. Sekä GoDaddyllä että FatCowilla on blogi (vaikka viimeinen merkintä FatCow’ssa oli lokakuussa 2015).

Lausunto käyttäjän tuesta

Molemmat tarjoavat monia yhteydenottomenetelmiä, joten avun saaminen on helppoa. Suurin osa kommentoivista asiakkaista arvioi GoDaddy-tukea keskimäärin. Kumpikin yritys tarjoaisi kuitenkin riittävän tuen ja asiakaspalvelun.

Käyttäjien arvostelut GoDaddy ja FatCow

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Älä koskaan käytä arvosteluja ainoana määräävänä tekijänä isäntävalinnassa. Jos jotain esiintyy jatkuvasti asiakasarvioinneissa, se on ehkä tutkittava. Muista, että arvioiden kirjoittamiseen vievät aikaa ovat yleensä intohimoisia asiakkaita – joten useimmat arvostelut ovat voimakkaasti negatiivisia tai voimakkaasti positiivisia.

Negatiiviset arvostelut kohteelle GoDaddy ja FatCow

Hyvä isä.. Suurin osa GoDaddyn kielteisistä arvosteluista koskee huonoa asiakastukea, joillekin suunnitelmille asetettuja tiukoja rajoituksia ja seisokkeja.

Läski lehmä. FatCow on saanut negatiivisia arvosteluja siitä, miten jaettujen suunnitelmien liiallista käyttöä käsitellään. Asiakkaiden mielestä keskeytysten aiheuttamaa avoimuutta pitäisi lisätä.

Positiiviset arvostelut GoDaddy ja FatCow

Hyvä isä.. GoDaddyn asiakkaiden positiiviset arvostelut kommentoivat verkkotunnuksen rekisteröintipalveluita ja isäntähinnoittelua.

Läski lehmä. FatCow saa asiakkailta positiivisia arvosteluja palvelustaan ​​ja yksisuunnitteluisen isännöinnin yksinkertaisuudesta.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Arviot näyttävät osoittavan, että GoDaddy keskittyy toimimaan verkkotunnuksen rekisteröijänä ja verkkosivustojen ylläpito on jälkikäteen suunniteltu. FatCow saa kohtuullisen osan negatiivisista arvosteluista, mutta suurin osa näyttää olevan positiivisempi. Pelkästään arvostelujen perusteella molempia voidaan pitää web-hosting-palveluissa hiukan keskimääräistä korkeampana.

Päätelmä GoDaddy: n ja FatCow: n vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Molemmilla näillä hosting-yrityksillä on etuja ja haittoja.

Syyt valita FatCow GoDaddyn yli:

 • Suunnitelman valinnan yksinkertaisuus
 • Rajoittamaton ominaisuudet suunnitelmissa
 • SSD-tallennustila Essentials WordPress -suunnitelmaan
 • Alemmat hinnat

Syyt valita GoDaddy FatCow: n yli:

 • Myy useita web-tuotteita isännöinnin lisäksi
 • Linux- ja Windows-asetukset kaikille suunnitelmille
 • Enemmän kerrosta lisävaihtoehtoihin suunnitelmissa
 • Teollisuusstandardi cPanel (tosin muutettu)
 • Ei EIG: n omistuksessa (mikä voi olla tekijä joillekin)

GoDaddy sopisi parhaiten aloittelijoille, koska kaikkea verkkoon liittyvää verkkotunnuksesta SSL: ään, markkinointiin ja SEO-palveluihin sekä online-kirjanpitoon voi saada yhdestä sivustosta.

FatCow tarjoaa yhden tai kahden suunnitelman yksinkertaisuuden, mikä helpottaa valintaa. Pienyritykset pitävät FatCow’n rajatonta kaistanleveyttä ja tallennustilaa houkuttelevana.

Jos sinusta tuntuu, että voit siirtää isäntiä tulevaisuudessa, GoDaddy’s cPanel helpottaa sinun siirtämistä useampaan yritykseen kuin FatCowin vDeck.

Jos tarvitset Windows-palvelimia, GoDaddy on ainoa valinta näiden kahden välillä, koska FatCow tarjoaa vain Linux-suunnitelmia.

Tietysti on muitakin vaihtoehtoja tutkittavaksi etsiessäsi verkkoisäntää. InMotion Hosting tarjoaa alan parhaita rahat takaisin -takuita – 90 päivän rahat takaisin -takuut verrattuna GoDaddyn ja FatCowin 30 päivän takuisiin.

Niille, jotka eivät ajattele viettää vain muutamaa dollaria enemmän kuin budjettimajoitusta saadakseen lisäominaisuuksia ja nopeimpia lataus- ja vastausaikoja, SiteGround on hosting-yritys, joka kannattaa tutkia.

Onko sinulla kysyttävää GoDaddy tai FatCow? Mitkä ovat kokemuksesi web-isännöinnistä? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map