GoDaddy vs. DreamHost: Mikä Web-isäntä sinun tulisi valita?

Tätä vertailua tehdään, jotta voit helpommin leikata sekaannuksen ja löytää tarpeitasi vastaavan web-hosting-yrityksen. Katsotaanpa kahta, joka on toiminut 1990-luvun lopulta lähtien – GoDaddy ja DreamHost.


GoDaddyllä on lähes 13 miljoonaa asiakasta ja DreamHostilla on yli 1,5 miljoonaa sivustoa. Sekä GoDaddy että DreamHost tarjoavat jaetun isännöinnin, hallittuja WordPress-, VPS- ja omistettuja palvelinasuunnitelmia. GoDaddy tarjoaa Linux- ja Windows-asetukset kaikille suunnitelmille, kun taas DreamHostilla on Linux-pohjaiset suunnitelmat.

GoDaddy nimettiin Fortune 100: n “parhaaksi yritykseksi, jonka hyväksi työskentelee” vuonna 2012, hän on voittanut lukuisia “best of” -palkintoja ja saanut mainetta kiistanalaisissa mainoskampanjoissa. DreamHost on voittanut myös monia palkintoja – mukaan lukien PCMagin ”Paras yritys isäntä -palkinto” vuosina 2014 ja 2015

GoDaddy aloitti vuonna 1997 nimellä Jomax Technologies ja muutettiin nimellä Go Daddy vuonna 1999. Vuonna 2006 nämä kaksi nimeä yhdistettiin ja tuotemerkki tuli GoDaddy. Yksityinen sijoitusryhmä omistaa GoDaddy. Perustaja Bob Parsons on kuitenkin suurin yksittäinen osakkeenomistaja. Neljä opiskelijaa aloitti DreamHostin vuonna 1997, ja se on edelleen yksityisomistuksessa, pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Vertaa GoDaddyn ja DreamHostin suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka web-hosting-yrityksen tulisi tarjota, on käyttöaika. Kun palvelimet ovat alhaalla, sivustosi ei näy, ja menetät katsojia ja asiakkaita. GoDaddy takaa vähintään 99,9% käyttöajan. Jos sivusto putoaa vähintään 1 prosenttiin 99,9 prosentista kuukaudessa, sinulle hyvitetään 5 prosenttia kyseisen kuukauden isännöintimaksusta. DreamHost tarjoaa hiukan paremman 100% käyttöaikatakuun, jossa palautetaan yhden isännöintipäivän jokaista seisokkiaikaa kohden, kun ongelmasta ilmoitetaan.

Esitys. GoDaddy käyttää Core i7 -suorittimia yhteisissä suunnitelmissaan ja Xeons-ohjelmia VPS: ssä ja erillisissä suunnitelmissa. DreamHost käyttää AMD-prosessoreita ja SSD-tallennustilaa.

GoDaddy-sivustolla testatun sivuston latausaika oli 2,91 sekuntia, nopeampi kuin 56% Pingdomilla testatuista sivustoista. Vertailukelpoinen DreamHost -sivusto ladattiin 2.10 sekunnissa, nopeammin kuin 70% testatuista sivustoista.

Luotettavuus. GoDaddyllä on omistama datakeskus Phoenixissa, Arizonassa, ja vuokraa kaksi muuta Arizonan keskusta Mesassa ja Scottsdalessa. GoDaddyllä on muita datakeskuksia Chicagossa, Los Angelesissa ja Ashburnissa, Virginiassa. Kansainväliset tarpeet tyydytetään Amsterdamin eurooppalaisen keskuksen ja Singaporessa sijaitsevan Aasian keskuksen kanssa. Tietokeskukset saavat virtaa ja jäähdytetään redundanssilla ja dieselvarmuuskopioilla.

DreamHostilla on tietokeskuksia Los Angelesissa ja Irvineissa, Kalifornia, Portland, Oregon ja Ashburn, Virginia. Suunnitelmissa on yhdistää Kalifornian tietokeskukset Portland Centeriin. Virransäästö ja jäähdytys sekä ympärivuorokautinen suojaus ovat paikoillaan DreamHostin tietokeskuksissa.

Mielipide GoDaddy- ja DreamHost-esityksistä

DreamHostilla on hiukan parempi käyttöaikatakuu ja nopeammat lataus- ja vasteajat kuin GoDaddyllä testeissä.

GoDaddy- ja DreamHost-ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: “Rajoittamaton” tai “mittaamaton” ovat suosittuja sanoja web-isäntäyrityksissä. Valitettavasti se ei tarkoita sitä mitä ajattelet – “kaikkea mitä voit käyttää”. Sen sijaan se viittaa siihen, mitä hosting-yritys “pitää kohtuullisena käytönä”.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Vaikka molemmat isännät ovat verkkotunnusten rekisteröijiä, GoDaddy on maailman suurin rekisterinpitäjä, sillä hallinnassa on yli 60 miljoonaa verkkotunnusta. GoDaddy tarjoaa yhden vuoden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin alkuperäiselle kaudelle, kun se on 12 kuukautta tai pidempi. DreamHost tarjoaa myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin vuodeksi.

Verkkosivun rakentaja. GoDaddyllä on vetämällä ja pudottamalla -liittymä verkkosivuston rakennusaineeseen, alkaen promohinnasta 1 dollari kuukaudessa. DreamHostilla ei ole suunnitelmissaan integroitua verkkosivustojen rakentajaa.

tietokannat. Valitusta suunnitelmasta riippuen GoDaddy tarjoaa 10: stä rajattomaan MySQL-tietokantaan. DreamHostilla on rajoittamaton tietokanta kaikissa suunnitelmissa.

Sähköpostitilit. GoDaddy tarjoaa 100 – 1 000 tiliä 100 Mt: n ja 1 Gt: n tallennustilaan suunnitelmasi mukaan. DreamHost tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja edelleenlähetyksiä kaikille suunnitelmilleen.

WordPress-hosting. Sekä GoDaddy että DreamHost tarjoavat hallittuja WordPress-suunnitelmia. Hallitsevassa WordPressissä sivustosi varmuuskopiot ja päivitykset tehdään puolestasi, minkä avulla voit keskittyä tärkeään asiaan – sivustosi sisällön rakentamiseen.

Hyvä isä.GoDaddyllä on neljä WordPress-suunnitelmaa. Perussuunnitelma, joka on rajoitettu yhteen sivustoon, 25 000 kävijää kuukaudessa ja 10 Gt SSD-tallennustilaa. Deluxe-suunnitelma, yksi sivusto, 100 000 kävijää ja 15 Gt tallennustila. Lopullinen suunnitelma, jossa on kaksi sivustoa, 400 000 kävijää ja 30 Gt: n SSD-tallennustila. Kehittäjäsuunnitelma, jossa voi olla jopa 5 sivustoa, 800 000 kävijää ja 50 Gt SSD-tallennustilaa. Kaikissa on ilmainen verkkotunnus, kun tilaat vuosikauden. Kahden parhaan tason mukana tulee myös SSL-sertifikaatti ilmaiseksi vuodeksi, ja Ultimate-suunnitelmaan sisältyy ilmainen SiteLock.

DreamHost DreamHost tarjoaa yhden hallitun WordPress-suunnitelman, joka sisältää nopeuden ja arvon. Sitä ylläpidetään VPS: llä ja se sisältää 30 Gt: n SSD-tallennustilan, ilmaisen SSL: n, välimuistin, erillisen isännöinnin MySQL-tietokannalle, rajoittamatonta kävijöiden määrää ja ilman laajennuksia.

verkkokaupan ratkaisu. GoDaddy ja DreamHost tarjoavat molemmat ilmaisia ​​ostoskärryjä, kuten Magneto, ZenCart, PrestaShop ja muut, ohjauspaneelin kautta. DreamHost tukee myös kaupallisen verkkokauppasivuston rakentajaa Café Commercea. WordPress-myymälälaajennuksia, kuten WooCommerce, on saatavana molemmilta isäntiltä WordPress-sivustoille.

varmuuskopiot. GoDaddyllä on sivuston varmuuskopiointi- ja palautussuunnitelma kuukausimaksulla jaetuilla suunnitelmillaan ja ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot WordPressissä, VPS: ssä ja omat suunnitelmat. DreamHostin käytäntö kieltää sivuston varmuuskopioiden tallentamisen palvelimelle jaetuissa suunnitelmissa – varmuuskopiot on ladattava ja poistettu isäntäpalvelimelta niin pian kuin mahdollista niiden tekemisen jälkeen. Verkkosivustotiedot ja tietokannat varmuuskopioidaan automaattisesti, mutta varmuuskopioita ei taata.

Isäntäturvallisuus. GoDaddy tarkistaa ja toimii ennakoivasti DDoS-uhkia vastaan, ja se tarjoaa niin kutsutun “CageFS”. CageFS antaa sinun asettaa käyttäjäoikeuksia rajoittaa pääsyä sisältöön. GoDaddy tarjoaa SpamAssasinin ja BoxTrapperin sähköpostin suodattamiseen. DreamHost tarjoaa roskapostin vastaisen sähköpostin Spamhausille ja tarjoaa DDoS-suojauksen Arbor Networksin palveluiden kautta.

GoDaddy tarjoaa ilmaisen jaetun SSL: n suunnitelmiinsa, ja ylimmät tasot saavat yksityisen SSL: n ilmaiseksi. DreamHost tarjoaa SSL: n ja Let’s Encrypt -suunnitelman suunnitelmiinsa.

GoDaddy tarjoaa Windows- tai Linux-asetukset kaikille suunnitelmilleen; DreamHost on vain Linux-pohjainen.

Ohjauspaneeli. GoDaddy käyttää cPanelia, mutta se on tehnyt joitain mukautuksia, mikä saattaa tehdä siitä tuntemattoman tavallisille cPanel-käyttäjille. DreamHost käyttää patentoitua ohjauspaneelia. Se on monipuolinen, mutta jokaisella, jolla on cPanel-kokemusta, se saattaa aluksi olla hämmentävä.

Vihreä. DreamHost ostaa uusiutuvan energian hyvityksiä ja sanoo, että sen jalanjälki on hiileneutraali.

Ekstrat. Isännöintisuunnitelmien lisäksi GoDaddy tarjoaa myös SEO, verkkomarkkinointia ja suunnittelupalveluja lisämaksusta. GoDaddyllä on myös jälleenmyyjäsuunnitelmat. Sekä GoDaddyllä että DreamHostilla on tytäryhtiöohjelmia. DreamHost tarjoaa myös 100 dollaria mainoshyvitystä Bing / Yahoo: lle.

Lausunto GoDaddy- ja DreamHost-ominaisuuksista

GoDaddy saattaa olla toimialan verkkosivusto verkkotunnusten rekisteröintiin, mutta DreamHostin rajoittamaton kaistanleveys, tietokannat ja sähköpostiominaisuus kaikille suunnitelmille antavat sille etua keskisuurista suurempiin yrityksiin ja yksityishenkilöihin, joilla on paljon liikennettä. DreamHost yksinkertaistaa myös hallittua WordPressiä yhdellä suunnitelmalla, jonka ominaisuudet ovat samat tai parempia GoDaddyn suunnitelmiin. GoDaddy on etuna niille, jotka vaativat Windowsia, koska DreamHost on vain Linux.

Vertaa GoDaddyn ja DreamHostin web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Hinnoittelu web-hosting-yrityksille on liikkuva kohde. Kilpailukyvyn säilyttämiseksi tarjotaan erityisiä tarjouksia ympäri vuoden. Tätä hinnoittelua tarjottiin tämän vertailun aikaan. Huomaa, että promohinnat ovat hyödyllisiä vain ensimmäiselle palvelukaudelle, joten pidempään ilmoittautuminen tarkoittaa suurempia säästöjä. Yleensä pidempään voimassaoloaikaan ilmoittautuminen, riippumatta meneillään olevista kampanjoista, tarkoittaa todennäköisesti hintahäiriötä.

Jaettu Web-hosting.

Hyvä isä. GoDaddy tarjoaa kolme jaettua suunnitelmaa sekä Windows- että Linux-vaihtoehdoista. Economy sallii yhden sivuston, rajoittamattoman kaistanleveyden ja 100 Gt tallennustilaa, 3,99 dollaria. Deluxe, 4,99 dollaria kuukaudessa, ja Ultimate, 7,99 dollaria kuukaudessa, tarjoavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman tallennustilan. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröintivuosi vuosisuunnitelmassa. Sähköpostitilejä on rajoitettu vastaavasti 100, 500 ja 1000. Ultimate-suunnitelma lisää ilmaisen SSL-sertifikaatin vuodeksi.

DreamHost. DreamHost tekee siitä yksinkertaisen yhdellä jaetulla suunnitelmalla. Suunnitelma sisältää rajoittamattoman kaiken – rajoittamattoman tallennustilan, rajoittamattoman kaistanleveyden, rajoittamattoman sähköpostitilin ja rajoittamattoman verkkotunnuksen. Kolmen vuoden kaudeksi hinta on 7,99 dollaria kuukaudessa. Suunnitelman mukana tulee ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti vuodeksi sekä ilmainen SSL. Omistettu IP on saatavana lisämaksusta 5,95 dollaria kuukaudessa.

Ylläpito WordPress-isännöinti

Hyvä isä. GoDaddy tarjoaa neljä suunnitelmaa. Kaksi alinta sallivat yhden verkkosivuston, kun taas seuraava vieressä sallii kaksi sivustoa ja ylin taso sallii 5. GoDaddy rajoittaa kävijämäärät kuukaudessa suunnitelmasi perusteella, ja SSD-tallennustilan määrä vaihtelee suunnitelman mukaan. GoDaddy-hinnat ovat 3,99 dollaria, 4,49 dollaria, 7,99 dollaria ja 13,99 dollaria kuukaudessa.

DreamHost. DreamHostilla on yksi suunnitelma 19,95 dollaria kuukaudessa, joten se on hiukan korkeampi kuin GoDaddyn ylin taso. DreamHostin WordPress-suunnitelmaan sisältyy kuitenkin oma IP, se käyttää SSD-infrastruktuuria, sallii rajoittamattoman kävijän kuukaudessa ja sijaitsee VPS-palvelimilla. Se on rajoitettu yhteen sivustoon ja yhteen MySQL-tietokantaan.

VPS ja omistettu palvelin. GoDaddy tarjoaa enemmän VPS-suunnitelmia, viisi suunnitelmaa Linuxille ja viisi Windowsille – Windows-suunnitelmat maksavat noin 10 dollaria kuukaudessa enemmän. GoDaddy-suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja 40–250 Gt tallennustilaa (tasosta riippuen). DreamHost tarjoaa neljä suunnitelmaa, jotka on hinnoiteltu hyvin lähellä GoDaddy-hinnoittelua samanlaisista ominaisuuksista. DreamHostin suunnitelmat tarjoavat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman SSD-tallennustilan.

DreamHost tarjoaa yhden omistetun suunnitelman, jota voidaan mukauttaa lisäkuukausimaksuihin. GoDaddy tarjoaa viisi omistettua suunnitelmaa Linuxille ja 5 Windowsille. GoDaddyn Windows-suunnitelmat ajavat noin 30 dollaria enemmän kuin Linux-suunnitelmat. GoDaddyn suunnitelmilla ja DreamHostin suunnitelmilla on kaikilla rajaton kaistanleveys.

Laajuus. GoDaddy tarjoaa erilaisia ​​markkinointihyvityksiä sijainnistasi riippuen. DreamHost tarjoaa ilmaisen markkinoinnin 100 dollarilla luotolla Bing / Yahoo: lle. Molemmat myyvät verkkotunnuksia, ja sekä DreamHost että GoDaddy tarjoavat yhden ilmaisen rekisteröintivuoden uusille rekisteröinnille.

Rahat takaisin takuu. GoDaddy ja DreamHost tarjoavat rahat takaisin -takuita. GoDaddy tarjoaa tavanomaisen 30 päivän takuun vuosittaisille ja yllä oleville ehdoille. Kuukausittaisissa suunnitelmissa GoDaddy -tuotteen täysi hyvitys on rajoitettu 48 tuntiin, ja se on arvostettu sen jälkeen. DreamHostilla on alan johtava 97 päivän takuu (jaetuissa suunnitelmissa, jos ne ostetaan luottokortilla). Jos sinulla on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti GoDaddyssä tai DreamHostissa, he pidättävät verkkotunnuksen rekisteröintimaksun palautuksesta, ja sinä pidät verkkotunnuksen.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

Jaetulle isännöinnille DreamHost tarjoaa etunsa rajoittamattomilla ominaisuuksillaan ja yksinkertaisuudellaan vain yhden suunnitelman laatiminen – vaikka jos haluat vähemmän ominaisuuksia halvemmalla, GoDaddy antaa sinulle tämän vaihtoehdon. DreamHost sopii parhaiten pienille ja keskisuurille yrityksille.

Kuinka helppokäyttöinen GoDaddy ja DreamHost

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. GoDaddy ja DreamHost käyttävät erilaisia ​​ohjauspaneeleja. GoDaddy käyttää cPanelia, mutta muuttaa käyttöliittymää jonkin verran. cPanelin käyttäjäystävällinen graafinen käyttöliittymä on alan standardi, ja siinä on suurin osa ominaisuuksista, joita tarvitaan verkkosivustosi hallitsemiseen helposti tunnistettavien kuvakkeiden avulla. GoDaddy käyttää alan standardin mukaista Plesk for Windows -suunnitelmia. DreamHostin omistama ohjauspaneeli on käyttäjäystävällinen ja tehokas, kun totut siihen. Se voi kuitenkin olla hämmentävä cPanelista tulevalle henkilölle.

Yhden napsautuksen asentaja. GoDaddy tarjoaa yhden napsautuksen sovelluksen asennuksen satoille sovelluksille ohjauspaneelin kautta. DreamHost tarjoaa asennuksen yhdellä napsautuksella joihinkin sovelluksiin ohjauspaneelin kautta. Molemmilla on WordPressin asennus yhdellä napsautuksella.

Sivustojen selaus. Sekä GoDaddyn että DreamHostin sivustot tarjoavat runsaasti tietoa, jos löydät sen. GoDaddy tarjoaa isännöinnin lisäksi muita tuotteita, joten selaaminen on hieman hämmentävämpi, ja sen sivuilla on paljon vieritystä. DreamHost vaikeuttaa joidenkin tietojen löytämistä käyttämättä Googlea tai lukematta wikien kautta.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

DreamHost tekee jaetun isännöintisuunnitelman valitsemisen niin helpoksi kuin se tulee – suunnitelmia on vain yksi. GoDaddy antaa sinulle kuitenkin edullisempia (vaikkakin vähemmän esiteltyjä) vaihtoehtoja. GoDaddy-ohjauspaneeli perustuu alan standardi cPaneliin, ja se tarjoaa lisää sovelluksia yhden napsautuksen asennukseen.

GoDaddy- ja DreamHost-tuki

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

GoDaddya ei pidä pitää keskiarvoa parempana asiakasarvioiden perusteella. DreamHost-asiakkaat arvostavat asiakaspalveluaan erittäin hyvin. Molemmilla on tukihenkilöstöä, jota pidetään ystävällisenä ja tietoisena.

GoDaddyllä on puhelin, sähköposti ja suorakeskustelu ympäri vuorokauden, sekä laaja tietokanta opetusohjelmien ja videoiden kanssa. GoDaddy tarjoaa informatiivisia artikkeleita bloginsa lisäksi GoDaddy-autotallissa. DreamHostilla on yhteyssivu, jolla voit lähettää kysymyksiä sähköpostitse. DreamHost tarjoaa lisää tukivaihtoehtoja, kun olet ostanut heiltä, ​​mutta puhelin ei ole yksi niistä. DreamHostilla on ainutlaatuinen wiki, joka päivitetään tarpeen mukaan ja sisältää paljon tietoa, kuten tietokanta. DreamHostilla on foorumi ja blogi.

Lausunto käyttäjän tuesta

GoDaddy tarjoaa enemmän yhteydenottomenetelmiä, myös puhelimen, joten avun saaminen on helppoa. Suurin osa kommentoivista asiakkaista arvioi GoDaddy-tukea keskimäärin, kun taas DreamHost-asiakkaat puhuvat keskimääräistä paremmasta tuesta. Puhelimen tai live-keskustelun puute (ellet ole kirjautunut tilille) DreamHostista antaa GoDaddylle reunan täällä.

Käyttäjien arvostelut GoDaddy ja DreamHost

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Vaikka arvostelujen ei tulisi koskaan olla ainoa ratkaiseva tekijä isäntävalinnassa, kun jotain tuodaan jatkuvasti esille asiakasarvioissa, se on ehkä harkittava.

Arvioijat ovat intohimoinen asiakas, joten useimmissa arvosteluissa on vahvoja negatiivisia tai vahvoja positiivisia taipumuksia.

Negatiiviset arvostelut GoDaddylle ja DreamHostille

Hyvä isä. Useimmat negatiiviset arvostelut GoDaddystä koskevat huonoa asiakastukea, tietyille suunnitelmille asetettuja tiukkoja rajoituksia ja seisokkeja.

DreamHost. Yleinen valitus on puhelintuen ja täplikäs chat-tuki puute. Lisäksi yritykselle, jolla on niin vahva käyttöaikatakuu, seisokkeja koskevia valituksia on yllättävän paljon.

Positiiviset arvostelut GoDaddy ja DreamHost

Hyvä isä. GoDaddyn asiakkaiden positiiviset arvostelut kommentoivat verkkotunnuksen rekisteröintipalveluita ja hinnoittelua.

DreamHost. Suurin osa asiakastukea koskevista arvosteluista on positiivisia. DreamHost vastaanottaa raveja lähes rajattomasta kaikesta niin alhaisella hinnalla.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Arviot osoittavat yleensä, että GoDaddy keskittyy toimimaan verkkotunnuksen rekisteröijänä ja hosting on jälkikäteen suunniteltu. Kaiken kaikkiaan DreamHost-asiakkaat ovat saaneet enemmän positiivisia arvosteluja.

Johtopäätös GoDaddyn ja DreamHostin vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Jokaisella näistä hosting-yrityksistä on hyvät ja huonot puolensa.

Syyt valita DreamHost yli GoDaddy: n

 • Suunnitelman valinnan yksinkertaisuus
 • Rajoittamaton ominaisuudet suunnitelmissa
 • Pidempi rahat takaisin -takuu
 • 100% taattu käytettävyys

Syyt valita GoDaddy yli DreamHostin:

 • Myy useita web-tuotteita isännöinnin lisäksi
 • Linux- ja Windows-asetukset kaikille suunnitelmille
 • Enemmän kerrosta lisävaihtoehtoihin suunnitelmissa
 • Teollisuusstandardi cPanel (tosin muutettu)
 • Ilmainen puhelin ja chat 24/7

GoDaddy sopisi parhaiten aloittelijoille, koska kaikkea verkkoon liittyvää, verkkotunnuksesta SSL: ään, markkinointiin ja SEO-palveluihin sekä online-kirjanpitoon, voi hankkia yhdestä sivustosta.

DreamHost on houkutteleva niille, jotka haluavat vain ”rajoittamattoman kaiken” sivuston hieromatta jaetun hosting-palvelun vaihtoehtoja. Se ei ehkä sovellu aloittelijalle, koska siellä ei ole verkkosivujen rakentajaa eikä puhelintukea. Pienyritykset löytävät houkuttelemattoman kaistanleveyden ja tallennustilan. VPS: ää tai erillisiä palvelimia vaativat yritykset löytävät myös DreamHostin houkuttelevan valinnan.

Vaihtoehto tutkittavaksi verkko-isäntäostoksia tehtäessä on InMotion Hosting. InMotionin rahat takaisin -takuu on pienempi kuin DreamHostilla, mutta se tarjoaa silti alan parhaimpia – 90 päivän rahat takaisin -takuun verrattuna GoDaddyn 30 päivän takuuseen. Niille, jotka eivät ajattele kuluttavan vain vähän budjetin ylläpitoa saadakseen lisäominaisuuksia ja nopeita lataus- ja vastausaikoja, SiteGround on hosting-yritys, jota haluat ehkä harkita.

Onko sinulla kysyttävää GoDaddy tai DreamHost? Mitkä ovat kokemuksesi web-isännöinnistä? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map