GoDaddy vs. Bluehost: kumpaa kannattaa käyttää?

GoDaddy vs. Bluehost vertailu


Tällä digitalisoinnin aikakaudella on melko yleistä, että verkossa esiintyy verkkosivun muodossa – oletko yksittäinen ammattilainen, oletko käynnistänyt vai onko sinulla keskisuuri tai suuri yritys.

Ja koska verkkosivustojen ylläpito ja ylläpito vaativat erityisiä taitoja, et halua stressata näistä asioista saamalla tämän kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tehtäväksi.

Menet todennäköisemmin myös sellaisen web-hosting-yrityksen kanssa, joka on jo harjoittanut liiketoimintaa alalla jo pitkään ja jonka monet yritykset tuntevat ja luottavat maailmanlaajuisesti.

Tässä kohtaa tulee kaksi suosittua isännöintipalveluntarjoajaa – Bluehost ja GoDaddy.

Bluehost (perustettu vuonna 1996) ja GoDaddy (perustettu vuonna 1997) ovat harjoittaneet alan liiketoimintaa jo yli 19 vuotta. Siksi on vaikea valita näiden kahden web-palvelimen välillä valtavan hosting-kokemuksensa perusteella.

Siksi sinun on tiedettävä kunkin tarjoamat erityispiirteet ja toiminnallisuudet, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen isännöintivaatimustesi perusteella.

Vaikka Bluehost omistaa tunnettu Endurance International Group (EIG), GoDaddy ei kuulu mihinkään tällaiseen ryhmään.

EIG: llä tiedetään olevan laaja valikoima web-koneita, mukaan lukien muut suositut nimet, kuten iPage ja Hostgator.

Se, että Bluehost on tähän mennessä isännöinut yli kaksi miljoonaa sivustoa, on osoitus sen keskittymisestä isännöintipalveluihin.

GoDaddy on merkittävä nimi myös verkkotunnuksen rekisteröinnissä. Vuonna 2014 GoDaddy saavutti merkittävän virstanpylvään sillä, että hallinnassaan oli yli 59 miljardia verkkotunnusta ja siitä tuli siten maailman suurin ICANN-akkreditoitu rekisteröijä.

GoDaddy tunnetaan myös halvoista jaetusta isännöintisuunnitelmastaan, kun taas Bluehost ei ole kaukana jäljellä jaetun isännöintisuunnitelman kohtuuhintaisuudesta.

Molemmat verkkoisäntäpalvelut tarjoavat myös VPS-isännöintiä, WordPress-isännöintiä, omistettu palvelimen isäntä ja niin edelleen.

Vaikka Bluehost tarjoaa vain Linux-isännöintipalveluita, GoDaddy antaa sinulle mahdollisuuden valita Linux- tai Windows-isäntänä.

Lisäksi GoDaddy on voittanut useita palkintoja palveluistaan, kuten tietokonepalveluiden Gold Stevie -palkinnon (vuonna 2012) ja Bulby-palkinnon yhden kirjaimen verkkotunnuksen parhaasta käytöstä.

Bluehost on voittanut myös muutama palkinto, kuten paras budjettihotelli, paras web-hosting-yritys ja paras edullinen hosting hosting-sivustolta HostReview.

Koska molemmilla on laaja kokemus ja tarjoamme samanlaisia ​​palkittuja palveluita, autamme sinua ymmärtämään näitä palveluntarjoajia paremmin ja yksinkertaistamaan päätöstäsi vertaamalla tässä artikkelissa Bluehostin ja GoDaddyn tarjoamia isännöintiominaisuuksia ja palveluita sekä heidän erilaisia ​​hosting-suunnitelmia.

Vertaa Bluehostin ja GoDaddy: n suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Yksi online-liiketoiminnan menestys avaimista on verkkosivuston ja siihen liittyvien ominaisuuksien saatavuus aina.

Vaikka GoDaddy antaa käyttöaikatakuun 99,99%, Bluehost ei anna tällaista käyttöaikatakuuta.

Ja kun olemme käyttäneet Bluehostia muutamassa verkkosivustossa, voimme sanoa, että käyttöaikaprosentti on todellakin noin 99,99% reaaliajassa. GoDaddyn todellinen käyttöaikaprosentti on usein jäänyt hieman vajaaksi 99,99%, mutta se on silti niin hyvä.

Luotettavuus. GoDaddyllä on valtava datakeskus Phoenixissa, kun taas Bluehostilla on tietokeskus Utahissa.

Bluehost-tietokeskus tukee peilattua tallennuskopiota, UPS-virranvarmuutta, dieselgeneraattoria ja useita muita virtaan liittyviä ominaisuuksia.

GoDaddy-tietokeskus tukee myös dieselgeneraattoreita ja keskeytymätöntä virransyöttöä ja varmistaa suuren nopeuden, noin 20 gigabittiä sekunnissa, kytkettynä optisen kuidun DWDM Ethernet-runkoverkkoon.

Esitys. Aika, joka kuluu verkkosivustosi sivujen lataamiseen, on myös kriittinen, jotta luodaan positiivinen vaikutelma sivustostasi.

GoDaddy-isäntäpalvelimen sivun latauspyyntöön vastaamiseen kuluneen enimmäisajan on havaittu olevan melko pitkä verrattuna BlueHost-palvelimen ylläpitämään palvelimeen, etenkin sivuston liikenteen nousun aikana..

Pienillä liikennesivustoilla tehdyn testauksen aikana kävi ilmi, että Bluehost onnistuu antamaan alle 2,4 sekunnin latausajan ja GoDaddy ohittaa saman 2,6 sekunnin ohi.

Bluehost-palvelimet toimivat AMD-tehokeskuksissa, kun taas GoDaddy-palvelimet toimivat Intel Core i7 -prosessoreissa. Molemmat onnistuvat myös tarjoamaan hyviä suorituskykyjä omille verkkosivustoilleen.

Lausunto aiheesta Bluehost ja GoDaddy Performance

Koska Bluehost-palvelimet kykenevät hallitsemaan suuren latausnopeuden, jopa lisääntyneen liikenteen aikana, ja hiukan korkeamman käyttöaikaprosentin vuoksi, pidämme Bluehostia käytettävyyden, nopeuden ja luotettavuuden suhteen.

Bluehostin ja GoDaddyn ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

Verkkosivun rakentaja. Sivuston rakentamiseksi Bluehost tarjoaa sinulle Weebly-sivuston rakentajan tai goMobi-mobiilisivuston rakentajan. Voit luoda helposti verkkosivuston ilman koodaustietoa Weeblyn vetämällä ja pudottamalla -toiminnolla.

Voit myös käyttää ilmaiseksi Weeblyä luomaan yksinkertaisen verkkosivun, joka sisältää enintään kuusi sivua. Jos kuitenkin haluat joitain edistyneitä ominaisuuksia, kuten verkkosivujen salasanasuojausta ja mukautettuja teemoja, voit päivittää Weebly-työkalusi maksettuun suunnitelmaan, joka on noin 8,99 dollaria kuukaudessa.

GoDaddy ei tarjoa mitään ilmaista versiota verkkosivustonsa rakennustyökalusta, hinnat alkavat 1 dollarista kuukaudessa (henkilökohtaiselle suunnitelmalle, joka on aika halpa).

GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja on erittäin suosittu useiden uskomattomien helppokäyttöisten ominaisuuksien kanssa, ja tuloksena saatava verkkosivusto on todennäköisesti houkuttelevampi kuin voit rakentaa Bluehost-sivuston rakennustyökalulla..

turvallisuus. Bluehost vakuuttaa meidät kattavilla tietoturvaominaisuuksilla, jotka koostuvat hotlink-suojauksista ja erilaisista roskapostin torjuntatyökaluista, kuten Apache Spam Assassin, Spam Experts ja Spam Hammer..

Se tarjoaa myös CloudFare-palvelulle parannetun tietoturvan SSL-muodossa ja suojan hajautettujen palvelunestohyökkäysten (DDoS) vastaan.

Bluehost tukee myös salasanalla suojattuja hakemistoja, IP-osoitteiden mustan listan luomista, suodattimien luomista sähköpostitileille ja käyttäjille sekä digitaalisten varmenteiden ja yksityisten avainten hallintaa. Ja sivustosi järjestelmänvalvojat tuntevat olonsa turvalliseksi pääsyä määritystiedostoille tarjoamalla SSH (Secure Shell) -käyttö.

Voit jopa käyttää SiteLock-verkkotunnuksen suojausta, joka alkaa noin 1,67 dollaria kuukaudessa.

GoDaddy: llä tietoturvaan liittyy lisäkustannuksia SiteLock-muodossa, joka alkaa noin 17,88 dollaria vuodessa. Tämän vaihtoehdon avulla sinulla on oikeus sovellusten skannaukseen, roskapostin ja haittaohjelmien seurantaan sekä sivuston varmennusvarmennukseen. Se auttaa jopa tunnistamaan verkkoheikkouksia ja poistamaan haittaohjelmia.

MySQL-tietokanta GoDaddy antaa sinulle pääsyn rajoitettuihin MySQL-tietokantoihin jaetulla isännöintisuunnitelmalla, kun taas Bluehost tarjoaa pääsyn rajoittamattomaan MySQL-tietokantaan kaikille suunnitelmilleen.

Lisäksi GoDaddy tarjoaa huomattavasti vähemmän sähköpostitilejä erilaisilla isännöintisuunnitelmillaan verrattuna Bluehostiin.

Varmuuskopioida. Vaikka molemmat isännöintipalveluntarjoajat antavat sinun tehdä manuaalisia varmuuskopioita osana isäntätiliäsi, ne eroavat toisistaan ​​automaattisten varmuuskopiointivaihtoehtojen suhteen. Bluehost antaa sinulle mahdollisuuden tehdä automaattisia varmuuskopioita cPanelista (tavallinen ohjauspaneeli).

Tällaista vaihtoehtoa ei ole saatavana GoDaddy-sovelluksessa.

Ylläpito WordPress-hosting. GoDaddy tai Bluehost eivät vaadi WordPress-sisällönhallintajärjestelmän (CMS) asentamista, koska ne on esiasennettu sen kanssa.

Tämän avulla voit nopeasti aloittaa WordPress-alustan kanssa ja luoda sivuja, viestejä, gallerioita ja niin edelleen. Molemmat tarjoavat myös automaattisia ohjelmisto- ja laajennuspäivityksiä, ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea ja niin edelleen.

Molemmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat neljä erilaista WordPress-hosting-suunnitelmaa. Niitä verrataan alla:

GoDaddy Basic – hintaan 3,99 dollaria kuukaudessa, 10 Gt: n tallennustila ja ilman IP-osoitetta yhdelle verkkosivustolle ja noin 25 000 kuukausittaista kävijää varten.

GoDaddy Deluxe – hintaan 4,49 dollaria kuukaudessa, 15 Gt: n tallennustilalla ja ilman IP-osoitetta yhdelle verkkosivustolle ja noin 1,00 000 kuukausivierailijalle.

GoDaddy Ultimate – hintaan 7,99 dollaria kuukaudessa, 30 Gt: n tallennustila ja ilman IP-osoitetta, kahdelle verkkosivustolle ja noin 4 00 000 kuukausivierailijalle.

GoDaddy -kehittäjä – hintaan 13,99 dollaria kuukaudessa, 50 Gt: n tallennustilalla ja ilman IP-osoitetta viidelle verkkosivustolle ja noin 8 000 000 kuukausivierailijalle.

Bluehost Blogger – hintaan 24,99 dollaria kuukaudessa (vain 12,49 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta), 30 Gt: n tallennustila ja 1 IP-osoite viidelle verkkosivustolle ja noin 100 miljoonan kuukausivierailun käsittelyyn.

Bluehost Professional – 74,99 dollaria kuukaudessa (vain 37,50 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta), 60 Gt: n tallennustilalla ja 1 IP-osoitteella, kymmenelle verkkosivustolle ja noin 300 miljoonan kuukausivierailijan käsittelyyn.

Bluehost Business – hintaan 119,99 dollaria kuukaudessa (vain 60 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta), 120 Gt: n tallennustila ja 1 IP-osoite, 20 verkkosivustolle ja noin 600 miljoonan kuukausivierailijan käsittelyyn.

Bluehost Enterprise – hintaan 169,99 dollaria kuukaudessa (vain 85 dollaria ensimmäiseltä kuukaudelta), 240 Gt: n tallennustilalla ja 1 IP-osoitteella, 30 verkkosivustolle, ja käsittelemään rajattomasti kuukausittain kävijöitä.

On selvää, että GoDaddyn WordPress-isännöintisuunnitelmat ovat halvempia kuin Bluehost. Bluehost-suunnitelmat soveltuvat kuitenkin paremmin suurempaan liikenteeseen.

Verkkokaupan ratkaisutGoDaddy-verkkokaupan toimintojen avulla voit saada luettelosi tuotteesi ja alkaa myydä niitä nopeasti. Saat kyvyn käyttää ja mukauttaa teemoja, rakentaa mobiiliystävällistä verkkokauppaa, luoda ostoskoria, käyttää markkinointityökaluja, käyttää SEO-ominaisuuksia ja niin edelleen.

Se tukee myös lukuisia maksutapoja, kuten luottokortit, verkkopankkitoiminta, pankkikortit ja lompakot. GoDaddyn online-premium-kauppa on saatavana hintaan 19,99 dollaria kuukaudessa (vuositilaus) tai 29,99 dollaria kuukaudessa (kuukausitilaus).

Bluehost antaa sinulle myös pääsyn vastaavaan verkkokaupan ominaisuuksiin. Voit luoda Magneto-sovelluksen avulla verkkokaupan luomiseen, käyttää TransFirst-maksuväylää hyväksyäksesi maksuja asiakkailtasi ja käyttää mitä tahansa eri ostoskärryjä, kuten Agoraa, Cube Cartia, Zen Cartia ja OS Commercea.

Lausunto Bluehost- ja GoDaddy-ominaisuuksista

MySQL-tietokantojen, sähköpostitilien ja WordPress-hallittujen verkkosivustojen määrän parantuneiden suojausominaisuuksien ja vähemmän rajoitusten (tai enimmäismäärien) vuoksi Bluehost saa meidän keskittyä tähän.

Vertaa Bluehostin ja GoDaddyn web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Verrataan vain molempien tarjoamia Linux-hosting-suunnitelmia, koska Bluehost ei tarjoa mitään Windows-hosting-suunnitelmia. On huomattava, että GoDaddy tarjoaa Windows-isännöintisuunnitelmia.

Halvin GoDaddy-hosting-suunnitelma on saatavana noin 2,24 dollarilla kuukaudessa (GoDaddy Starter), kun taas edullisin Bluehost-hosting-suunnitelma on saatavana 3,95 dollarilla kuukaudessa (Bluehost Starter). Molemmat suunnitelmat voivat osoittautua riittäviksi, jos olet aloittelija, joka kokeilee mitä tahansa verkkoisäntää ensimmäistä kertaa.

Tyypit hosting-suunnitelmat

Jaetut hosting-suunnitelmat Vertaamme GoDaddy jakoi isännöintisuunnitelmat ja Bluehost jakoivat isännöintisuunnitelmat alla:

Kaikissa Bluehostin jaetuissa suunnitelmissa käytetään cPanelia ohjauspaneelinaan Linux-isännöinnissä, kun taas GoDaddy-jaetut suunnitelmat käyttävät cPanel -sovellusta Linux-isännöintiin ja Plesk Windows-isännöintiin..

Bluehost-jaetulla isännöinnillä voit ostaa SiteLock Securityn 1,99 dollarilla kuukaudessa (vuositilaus), ja GoDaddy jaetulla isännöinnillä voit valita saman hintaan 1,49 dollaria kuukaudessa (vuoden tilaus).

Bluehost Starter – 3,95 dollaria kuukaudessa (3 vuoden tilaus) tai 4,95 dollaria kuukaudessa (2 vuoden tilaus) tai 5,95 dollaria kuukaudessa (yhden vuoden tilaus), 50 Gt levytilaa, 5 sähköpostitiliä ja rajaton MySQL-tietokanta yhdelle verkkosivustolle.

Bluehost Plus – hintaan 6,95 dollaria kuukaudessa (3 vuoden tilaus) tai 7,95 dollaria kuukaudessa (2 vuoden tilaus) tai 8,95 dollaria kuukaudessa (yhden vuoden tilaus), 150 Gt levytilaa, 100 sähköpostitiliä ja rajaton MySQL-tietokanta 10 sivustolle.

Bluehost Business Pro – 14,95 dollaria kuukaudessa (3 vuoden tilaus) tai 16,95 dollaria kuukaudessa (2 vuoden tilaus) tai 19,95 dollaria kuukaudessa (yhden vuoden tilaus), mittaamattoman levytilan, rajoittamattoman sähköpostitilin ja rajattoman MySQL-tietokannan kanssa, rajoittamattomille verkkosivustoille.

GoDaddy Starter – hintaan 2,24 dollaria kuukaudessa (3 vuoden tai 2 vuoden tai yhden vuoden tilaus) tai 2,49 dollaria kuukaudessa (1 kuukauden tilaaminen), 30 Gt levytilaa, 10 sähköpostitiliä ja 1 x 1 Gt MySQL-tietokannat yhdelle verkkosivustolle.

GoDaddy Economy – 3,99 dollaria kuukaudessa (3 vuoden tilaus) tai 4,49 dollaria kuukaudessa (2 vuoden tilaus) tai 4,99 dollaria kuukaudessa (yhden vuoden tilaus) tai 6,99 dollaria kuukaudessa (3 kuukauden tilaus), 100 Gt levytilaa, 100 sähköpostitiliä, ja 10 x 1 Gt MySQL-tietokannat yhdelle verkkosivustolle.

GoDaddy Deluxe – hintaan 4,49 dollaria kuukaudessa (3 vuoden tilaus) tai 4,99 dollaria kuukaudessa (2 vuoden tilaus) tai 5,99 dollaria kuukaudessa (vuoden tilaus) tai 8,99 dollaria kuukaudessa (kuukausitilaus), rajoittamattoman levytilan, 500 sähköpostitilin ja 25 x 1 Gt MySQL-tietokannat rajoittamattomille verkkosivustoille.

GoDaddy Ultimate – 7,99 dollaria kuukaudessa (3 vuoden tilaus) tai 8,99 dollaria kuukaudessa (2 vuoden tilaus) tai 9,99 dollaria kuukaudessa (yhden vuoden tilaus) tai 14,99 dollaria kuukaudessa (kuukausitilaus), rajoittamattoman levytilan, 1000 sähköpostitilin ja rajattoman (x 1 Gt) MySQL-tietokannat rajoittamattomille verkkosivustoille.

VPS-hosting-suunnitelmat Bluehost tarjoaa 4 VPS-isännöintisuunnitelmaa verrattuna GoDaddyn tarjoamaan 5 VPS-isännöintisuunnitelmaan, ja lähes samanlainen tallennustila, RAM ja hinnoittelu. GoDaddy tarjoaa kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden, kun taas Bluehost tarjoaa kaistanleveyden välillä 1–4 kt.

Dedicated hosting -suunnitelmat GoDaddy tarjoaa viisi erillistä palvelimen isännöintisuunnitelmaa, kun taas Bluehost tarjoaa noin kolme niistä. GoDaddy tarjoaa myös enintään 2 Tt tallennustilaa (verrattuna Bluehostin 1 Tt: n enimmäismäärään) ja enimmäismuistia 32 Gt (verrattuna Bluehostin enimmäismäärään 16 Gt).

Vaikka Bluehost tarjoaa kaistanleveyden 15TB (mukana Bluehost Premium), GoDaddy tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden kaikilla omilla suunnitelmillaan. Hinnoittelualue kummallekin verkkoisäntäkoneelle on melkein samanlainen, vaikka saat halvempia vaihtoehtoja omistettuun isännöintiin GoDaddyn avulla.

Rahat takaisin takuu Molemmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat rahat takaisin -takuuajan, mikä tarkoittaa, että he ovat varmoja tarjoamistaan ​​palveluista.

Vaikka GoDaddy antaa sinun etsiä rahat takaisin 45 päivän kuluessa, jos et ole tyytyväinen, Bluehost sallii sen vain 30 päivän ajan (suhteutettu palautuskäytäntö).

Toinen ero on, että GoDaddy tarjoaa tämän rahat takaisin -takuun vain vuosittaisille liittymissuunnitelmilleen.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

Vaikka jotkut GoDaddyn suunnitelmista näyttävät olevan halvemmat, se pätee vain ensimmäisen palvelukauden ajaksi. Suunnitelman uusimisen aikana hinnat ovat GoDaddylle paljon korkeammat. Joten, näillä kahdella isäntällä ei ole paljon eroa hosting-suunnitelmien moninaisuuden ja niiden hintojen suhteen. Meidän mielestämme se on siteet näiden kahden välillä.

Kuinka helppo käyttää Bluehostia ja GoDaddyä

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Molemmat verkkoisäntälaitteet tarjoavat ohjauspaneelina alan standardin cPanelin, jolla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

GoDaddy sallii sinun käyttää myös Parallels Plesk -paneelia, koska se tukee myös Windows-isännöintiä, jota Bluehost ei. Koska cPanel on alan standardin mukainen ohjauspaneeli, käyttäjät voivat tottua sen työskentelytyyliin melko nopeasti.

Lisäksi voit käyttää yhden napsautuksen asennustoimintoa asentaaksesi WordPressin ja useita muita sovelluksia molemmille isännöintipalveluntarjoajille. (Katso Blueon Mojoksen markkinat ja GoDaddy GoDaddy-markkinat.)

Lausunto helppokäyttöisyydestä

Molemmat verkkoisäntäkoneet käyttävät samaa ohjauspaneelia ja samanlaisia ​​yhden napsautuksen asennusohjelmia. Arvioimme jälleen kerran yhtä paljon käytön helppouden suhteen.

Tuki Bluehostille ja GoDaddylle

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

Molemmat verkkoisäntälaitteet tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja yhteydenpitoon asiakastukitiiminsä kanssa milloin tahansa päivällä tai yöllä.

Jos kyse on hätätilanteesta, voit ottaa helposti yhteyttä heidän tukitiimiinsä käyttämällä maksutonta puhelinnumeroa. Ja jos et kiirehti ongelman ratkaisemiseen, voit silti saada nopeita vastauksia molempien verkkoisäntäten live-chat-vaihtoehdon kautta.

Vaihtoehtoisesti voit jopa käyttää lippujärjestelmää tai lähettää sähköpostia molemmille palveluntarjoajille.

Saatuaan isännöimään sivustoja molempien näiden web-isäntien kanssa voimme kertoa, että GoDaddy-tukitiimin vastaukset ovat viivästyneet melko monta kertaa.

Bluehost-tukitiimin vastausaika on ollut jatkuvasti hyvä.

Lausunto käyttäjän tuesta

Äänestämme mieluummin Bluehost-tukitiimistä, puhtaasti kokemuksemme perusteella tarjoamme nopeasti ratkaisuja kysymyksiimme useaan otteeseen vuosien varrella..

Käyttäjien arvostelut Bluehostista ja GoDaddystä

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Se ei voi olla loistava idea luottaa täysin verkkosivustojen arvosteluihin, jotka eri asiakkaat ovat lähettäneet verkossa. Ne auttavat kuitenkin ymmärtämään, mitkä tietyn isännän asiat tai edut otetaan esiin uudestaan ​​ja uudestaan.

Negatiiviset arvostelut kohteelle Bluehost ja GoDaddy

GoDaddy: lle suurin osa negatiivisista arvosteluista viittaa siihen huomattavaan aikaan, jonka tukitiimi reagoi reaaliaikaisiin kriisitilanteisiin..

Eikä se ole vain ensimmäistä kertaa tekemä vastaus, vaan aika, joka kuluu ratkaisun löytämiseen asiakkaiden ongelmiin.

Bluehostin osalta monet asiakasarviot viittaavat siihen haitoon, että joudut asentamaan runsaasti lisäosia useille toiminnoille. Lisäksi monet asiakkaat vaativat, että Bluehost alkaa tarjota kuukausittaisia ​​jaettuja hosting-suunnitelmia.

Positiiviset arvostelut kohteelle Bluehost ja GoDaddy

On paljon positiivisia arvosteluita aloittelijoilta, joiden mielestä on erittäin helppo rakentaa sivusto käyttäessäsi GoDaddyn sivustonmuodostajaa ja saamaan sivustonsa isännöimään GoDaddyn perussuunnitelman (aloitussuunnitelma) avulla..

Bluehostin positiiviset arvostelut on enimmäkseen varattu VPS: lle ja erillisille palvelinsuunnitelmille. Näiden suunnitelmien avulla palvelimen suorituskykyä ja rajoittamattoman MySQL-tietokannan ja sähköpostien saatavuutta on kiitetty paljon.

Lisäksi Bluehostin loistava tietoturva ja asiakastuki on mainittu useimmissa arvosteluissa.

Päätelmä Bluehostin ja GoDaddyn vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Seuraavat syyt valitsevat Bluehostin GoDaddy-sovelluksen yli:

 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta ja sähköpostitili useilla suunnitelmilla
 • Parannettu turvallisuus
 • Suuri tekninen ja asiakastuki
 • Kyky toimittaa korkea käyttöaika jopa lisääntyneelle liikennemäärälle

Seuraavia syitä valita GoDaddy Bluehostin yli:

 • Tuki Windows-isännöinnille
 • Halvemmat hinnat
 • Lisää tuotteita ja ominaisuuksia
 • Pidempi 45 päivän rahat takaisin -takuuaika

On selvää, että jos olet kokonaan aloittelija ja haluat vain päästä alkuun sivustolla ilman teknistä tietoa, GoDaddy osoittautuu paljon halvemmaksi ja helpommaksi vaihtoehdoksi..

Lisäksi, jos etsit Windows-hosting-alustaa, valitse GoDaddy.

Jos verkkosivustosi kuitenkin saa paljon liikennettä ja etsit luotettavuutta ja parannettua suorituskykyä, Bluehost näyttää olevan ihanteellinen verkkoisäntä tarpeitasi varten.

Jos etsit vaihtoehtoa Bluehostille, sinun ei tarvitse etsiä yhtä sen sisaryhtiöistä, mukaan lukien Hostgator, jonka myös omistaa EIG.

Tuen, skaalautuvuuden ja suuren liikenteen hallinnan kannalta Hostgator ei ole myöskään huono. Jos etsit edullista vaihtoehtoa GoDaddylle perustamaan perussivusto, voit hankkia sen isännöidynä Dreamhostilla.

Onko sinulla aiempia kokemuksia GoDaddy tai Bluehostin käytöstä? Onko tämä vertailu vastannut joihinkin kyselyihin tai onko sinulla vielä kysyttävää? Julkaise kommentteja tai jaa kokemuksiasi alla olevaan kommenttiosaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map