GoDaddy vs. Arvixe: Mikä Web-isäntä sinun pitäisi valita?

Jos olet päättänyt perustaa verkkosivuston, saatat olla enemmän kuin hiukan hämmentynyt kaikkien erilaisten web-hosting-yritysten ja kaikkien siellä olevien suunnitelmien suhteen. Tämä vertailu GoDaddy: n ja Arvixen välillä on täällä auttaa sinua lajittelemaan sotkua ja löytämään sinulle sopivan web-hosting-yrityksen..


GoDaddy on iso yritys, jolla on lähes 13 miljoonaa asiakasta. Arvixe ei ehkä ole yhtä tunnettu kuin jotkut muut hosting-yritykset, mutta se kasvaa nopeasti – kooltaan ja maineeltaan. Sekä GoDaddy että Arvixe tarjoavat jaetun isäntän, hallitut WordPress-, VPS- ja erilliset palvelinasuunnitelmat. Sekä GoDaddy että Arvixe tarjoavat suunnitelmiinsa Linux- ja Windows-asetukset.

GoDaddy on voittanut lukuisia “best of” -palkintoja, mukaan lukien nimitys Fortune 100: n “Best Company for Work”, vuonna 2012. GoDaddy on saanut tunnustusta myös kiistanalaisissa mainoskampanjoissa. Arvixe on voittanut monia palkintoja – mukaan lukien PCMagin ”Editor’s Choice” vuonna 2015, ja se on yksi Inc. 500: n “nopeimmin kasvavista yrityksistä Amerikassa”.

GoDaddy aloitti vuonna 1997 nimellä Jomax Technologies ja muutettiin nimellä Go Daddy vuonna 1999. Vuonna 2006 tuotemerkki muuttui GoDaddyksi (kaksi nimeä liittyivät toisiinsa). Yksityinen sijoitusryhmä omistaa GoDaddyn, mutta perustaja Bob Parsons on edelleen suurin yksittäinen osakkeenomistaja. Endurance International Group (EIG) osti Arvixen vuonna 2014. EIG omistaa monia web-hosting-yrityksiä, ja vaikka EIG-sivustoilla on joitain samankaltaisuuksia, ne toimivat omalla nimellään.

Vertaa GoDaddyn ja Arvixen suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Kun palvelimet eivät ole valmiina, menetät katsojat ja asiakkaat. Uptime-takuut eivät tarkoita sitä, että sivustosi pysyy aina yllä, mutta se on osoitus Web-isäntä antaa käyttöajan merkityksen. GoDaddy takaa vähintään 99,9% käyttöajan. Jos sivusto putoaa vähintään 1 prosenttiin 99,9 prosentista kuukaudessa, sinulle hyvitetään 5 prosenttia kyseisen kuukauden isännöintimaksusta. Arvixella on sama 99,9%: n takuu ja ilmainen kuukauden palautus, jos se alittaa tämän prosenttiosuuden.

Esitys. GoDaddy käyttää Core i7 -suorittimia yhteisissä suunnitelmissaan ja Xeons-ohjelmia VPS: ssä ja erillisissä suunnitelmissa. Arvixe käyttää viimeisimpiä Xeoneja ja tallentaa asiakastietoja 15K RAID -asemalle. Arvixen tietokannat ja sähköpostipalvelimet ovat SSD-tallennustilassa.

GoDaddy-sivustolla suoritetun testin latausaika oli 2,91 sekuntia, nopeampi kuin 56% Pingdomilla testatuista kohdista. Vertailukelpoisen Arvixe-sivuston latausaika oli 1,05s%, nopeampi kuin 89% testatuista kohteista.

Luotettavuus. GoDaddyllä on omistama datakeskus Phoenixissa, Arizonassa, ja vuokraa kaksi muuta Arizonan keskusta Mesassa ja Scottsdalessa. GoDaddyllä on muita datakeskuksia Chicagossa, Los Angelesissa ja Ashburnissa, Virginiassa. Kansainväliset tarpeet tyydytetään Amsterdamin eurooppalaisen keskuksen ja Singaporessa sijaitsevan Aasian keskuksen kanssa. Tietokeskukset saavat virtaa ja jäähdytetään redundanssilla ja dieselvarmuuskopioilla.

Arvixe täyttää maailmanlaajuiset vaatimukset tietokeskuksilla Dallasissa, Texasissa, Amsterdamissa ja Hongkongissa. Tietokeskukset ovat täysin tarpeettomia, ja niiden turvallisuutta ja luotettavuutta valvotaan paikan päällä.

Mielipide GoDaddy ja Arvixe Performance -ohjelmista

Arvixella on parempi käytettävyystakuu ja paljon nopeammat lataus- ja vasteajat kokeissa.

GoDaddy ja Arvixe ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: ”Rajoittamaton” ja ”mittaamaton” ovat markkinointitermejä, joita web-hosting-yritykset usein käyttävät. Vastoin sitä, mitä saatat uskoa, se ei tarkoita “kaikkea mitä voit käyttää”. Sen sijaan se viittaa siihen, mitä hosting-yritys “pitää kohtuullisena käytönä”.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Vaikka molemmat isännät ovat verkkotunnusten rekisteröijiä, GoDaddy on maailman suurin rekisterinpitäjä, sillä hallinnassa on yli 60 miljoonaa verkkotunnusta. GoDaddy tarjoaa yhden vuoden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin alkuperäiselle kaudelle, kun se on 12 kuukautta tai pidempi. Arvixe tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen niin kauan kuin sinulla on suunnitelma heidän kanssaan, ja se tarjoaa ilmaisen siirron, jos sinulla on jo verkkotunnus.

Verkkosivun rakentaja. GoDaddyllä on vetämällä ja pudottamalla -liittymä verkkosivuston rakennusaineeseen, alkaen promohinnasta 1 dollari kuukaudessa. Arvixe tarjoaa RvSiteBuilderin, joka sisältää WSYWIG-editorin ja yli 600 verkkomallia.

tietokannat. Valitusta suunnitelmasta riippuen GoDaddy tarjoaa 10: stä rajattomaan MySQL-tietokantaan. Arvixe tarjoaa rajattomasti MySQL- ja PostgreSQL-tietokantoja.

Sähköpostitilit. GoDaddy tarjoaa 100 – 1 000 tiliä 100 Mt: n ja 1 Gt: n tallennustilaan suunnitelmasi mukaan. Arvixe tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja sähköpostin edelleenlähetyksiä kaikille suunnitelmilleen.

WordPress-hosting. Sekä GoDaddy että Arvixe tarjoavat hallittuja WordPress-suunnitelmia. Ohjatussa WordPress-suunnitelmassa hosting-yritys tekee varmuuskopioita ja päivityksiä sivustollesi, jolloin voit keskittyä tärkeään asiaan – sivustosi sisältöön.

Hyvä isäGoDaddyllä on neljä WordPress-suunnitelmaa. Basic, joka on rajoitettu yhteen sivustoon, 25 000 kävijää kuukaudessa ja 10 Gt SSD-tallennustilaa; Deluxe, yhdellä sivustolla, 100 000 kävijää ja 15 Gt tallennustilaa; Upea, kahdella sivustolla, 400 000 kävijää ja 30 Gt: n SSD-tallennustila; ja kehittäjä, jopa 5 sivustoa, 800 000 kävijää ja 50 Gt SSD-tallennustilaa. Kaikissa on ilmainen verkkotunnus, kun tilaat vuosikauden. Ultimate-suunnitelmaan sisältyy ilmainen SiteLock.

ArvixeArvixe tarjoaa kaksi jaettua WordPress-suunnitelmaa – Personal Class ja Personal Class Pro. Jos sivustosi kasvaa, heidän isännöintimääränsä skaalataan jaetuille, VPS-, omistettu- ja pilvipalvelimille tarpeistasi riippuen. Heillä on rajoittamaton tila ja kaistanleveys, ja 24/7 chat- ja puhelintuki WordPress-isännöintiin.

verkkokaupan ratkaisu. GoDaddy ja Arvixe tarjoavat molemmat ilmaisia ​​ostoskärryjä, kuten Magneto, ZenCart, PrestaShop ja muut, ohjauspaneelin kautta. Arvixe tukee suurta määrää ilmaista ja kaupallista verkkokauppaa, monilla on 24/7-tuki ja automaattinen asennus.

varmuuskopiot. GoDaddyllä on sivuston varmuuskopiointi- ja palautussuunnitelma kuukausimaksulla jaetuilla suunnitelmillaan ja ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot WordPressissä, VPS: ssä ja omat suunnitelmat. Arvixe ottaa päivittäin tilannekuvien varmuuskopioita palvelimistaan. Arvixe suosittelee asiakkaita tekemään omia varmuuskopioita ja tallentamaan ne ulkopuolelle (mikä on hyvä neuvo suunnitelmasta riippumatta).

Isäntäturvallisuus. GoDaddy tarkistaa ja toimii ennakoivasti DDoS-uhkia vastaan, ja se tarjoaa niin kutsutun “CageFS”. CageFS antaa sinun asettaa käyttäjäoikeuksia rajoittaa pääsyä sisältöön. GoDaddy tarjoaa SpamAssasinin ja BoxTrapperin sähköpostin suodattamiseen. Arvixe skannaa ja toimii ennakoivasti DDoS-uhkia vastaan, samoin kuin sillä on raa’an voiman suoja. Arvixe tarjoaa SpamAssassin- ja Spamhaus-suodatuksen.

GoDaddy tarjoaa ilmaisen jaetun SSL: n suunnitelmiinsa, ja ylimmät tasot saavat yksityisen SSL: n ilmaiseksi. Arvixe tarjosi jaettua SSL: ää Linux-jaettuihin suunnitelmiinsa, mutta vuoden 2015 lopusta lähtien jaetut SSL: t eivät ole enää käytettävissä Linux- tai Windows PersonalClass-jaetuille suunnitelmille. Yksityisiä SSL-tunnuksia voidaan ostaa. Arvixe BusinessClass -suunnitelmissa on ilmainen SSL, kunhan sinulla on suunnitelma Arvixen kanssa.

GoDaddy ja Arvixe tarjoavat molemmat Windows- tai Linux-palvelimia.

Ohjauspaneeli. Arvixe käyttää alan standardia cPanel. GoDaddy käyttää cPanelia, mutta se on tehnyt joitain mukautuksia, mikä saattaa tehdä siitä tuntemattoman tavallisille cPanel-käyttäjille.

Ekstrat. Isännöintisuunnitelmien lisäksi GoDaddy tarjoaa myös SEO, verkkomarkkinointia ja suunnittelupalveluja lisämaksusta. Sekä GoDaddyllä että Arvixella on jälleenmyyjäsuunnitelmat ja kumppaniohjelmat. Arvixe tarjoaa 100 dollaria mainoshyvitystä Bing / Yahoo: lle ja 100 dollaria mainoshyvitystä Google AdWordsissa.

Lausunto GoDaddy- ja Arvixe-ominaisuuksista

Molemmilla hosting-yrityksillä on monia yhteisiä asioita – molemmat käyttävät cPanelia, molemmilla on Linux- ja Windows-palvelimet ja molemmilla on hyvät suojausvaihtoehdot. GoDaddy: tä pidetään alan johtajana verkkotunnusten rekisteröinnissä, mutta Arvixen rajoittamaton kaistanleveys, tietokannat ja suunnitelmien sähköpostiominaisuus antaa sille reunan.

Vertaa GoDaddyn ja Arvixen web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Hinnoittelu web-hosting-yrityksille on liikkuva kohde. Kilpailukyvyn säilyttämiseksi tarjotaan erityisiä tarjouksia ympäri vuoden. Tätä hinnoittelua tarjottiin tämän vertailun aikaan. Huomaa, että promohinnat ovat yleensä hyviä vain ensimmäiselle palvelukaudelle, joten pidemmän aikavälin ilmoittautuminen merkitsee suurempia säästöjä. Yleensä pidempään voimassaoloaikaan ilmoittautuminen, riippumatta meneillään olevista kampanjoista, tarkoittaa todennäköisesti hintahäiriötä.

Hyvä isä. GoDaddy tarjoaa kolme jaettua Linux-suunnitelmaa ja kolme Windows-jaettua suunnitelmaa – kahdella vaihtoehdolla on samanlaiset ominaisuudet. Economy sallii yhden sivuston, rajoittamattoman kaistanleveyden ja 100 Gt tallennustilaa, 3,99 dollaria. Deluxe, 4,99 dollaria kuukaudessa, ja Ultimate, 7,99 dollaria kuukaudessa, tarjoavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman tallennustilan. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröintivuosi vuosisuunnitelmassa. Sähköpostitilejä on rajoitettu vastaavasti 100, 500 ja 1000. Ultimate-suunnitelma lisää ilmaisen SSL-sertifikaatin vuodeksi.

Arvixe. Arvixe tarjoaa neljä yhteistä suunnitelmaa – kaksi PersonalClassissa ja kaksi BusinessClassissa. Sinulla on mahdollisuus valita kassalla Yhdysvaltojen, Euroopan tai Aasian tietokeskukset. Sekä henkilökohtainen että yritys tarjoavat rajoittamattoman tilan, kaistanleveyden, sähköpostit ja tietokannat. PersonalClass (4 dollaria kuukaudessa) ja BusinessClass (22 dollaria kuukaudessa) eroavat Pro-versioista, PersonalClassPro (7 dollaria kuukaudessa) ja BusinessClassPro (35 dollaria kuukaudessa) siinä suhteessa, että Pro-tasoilla on rajoittamaton sivusto sallittu määrä, kun taas vain muilla kuin Pro-tasoilla sallia kuusi. Ero PersonalClassin ja BusinessClassin välillä on se, että BusinessClassilla on vähemmän käyttäjiä palvelimella – periaatteessa se on jaettu isäntä VPS-ominaisuuksien kanssa. ASP-optio käyttää muutamaa dollaria enemmän kutakin suunnitelmaa ja tasoa kohti. Arvixen jaetut suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman MySQL- ja PostgreSQL-tietokannan. BusinessClass-suunnitelmilla on myös ilmainen SSL-varmenne niin kauan kuin sivustoa ylläpidetään Arvixen kanssa.

Molemmat tarjoavat hallinnoidun WordPress-isännöinnin. GoDaddy tarjoaa neljä suunnitelmaa. Sivustot sallivat alueen 1 alimmasta verkkosivustosta korkeimpaan 5. GoDaddy rajoittaa kävijämäärää kuukaudessa suunnitelmasi perusteella, ja SSD-tallennustilan määrä vaihtelee suunnitelman mukaan. GoDaddy-hinnat ovat 3,99 dollaria, 4,49 dollaria, 7,99 dollaria ja 13,99 dollaria kuukaudessa. Arvixe tarjoaa PersonalClass WordPress -suunnitelman 4 dollaria kuukaudessa ja PersonalClassPro -suunnitelman 7 dollaria kuukaudessa. Rajoittamaton kaistanleveys, rajoittamaton tallennustila ja rajaton määrä tietokantoja tulee näiden kahden suunnitelman mukana. PersonalClassPro-suunnitelma sallii rajoittamattoman määrän verkkosivustoja. Arvixe WordPress -suunnitelmat skaalataan helposti, vaikka WordPressin hinnoittelu nousee VSP: ssä tai erillisissä palvelimissa.

GoDaddy tarjoaa enemmän VPS-suunnitelmia, viisi suunnitelmaa Linuxille ja viisi Windowsille – Windows-suunnitelmat maksavat noin 10 dollaria kuukaudessa enemmän. GoDaddy-suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja 40–250 Gt tallennustilaa (tasosta riippuen). Arvixe tarjoaa kaksi suunnitelmaa Linuxissa ja ASP: ssä (Windows). Arvixe on noin 30 dollaria tai niin korkeampi. GoDaddy kuitenkin rajoittaa sivustojen määrän 3. Arvixe on rajoittamaton kaistanleveys ja rajoittamaton määrä sivustoja sallittu – plus ilmainen SSL-varmenne niin kauan kuin sinulla on suunnitelma. GoDaddy tarjoaa 5 omistettua suunnitelmaa Linuxille ja 5 Windowsille. GoDaddyn Windows-suunnitelmat ajavat noin 30 dollaria enemmän kuin Linux-suunnitelmat. GoDaddyn suunnitelmilla on rajaton kaistanleveys. Arvixe tarjoaa kuusi yhden prosessorin suunnitelmaa, ja vertailukelpoiset suositellut suunnitelmat ovat hiukan korkeammat kuin GoDaddy. Arvixe tarjoaa myös kaksi vaikuttavaa moniprosessorille omistettua suunnitelmaa – tosin hintaan yli 350 dollaria kuukaudessa.

GoDaddy tarjoaa erilaisia ​​markkinointihyvityksiä sijainnistasi riippuen. Arvixe tarjoaa ilmaisen markkinoinnin 100 dollarilla luottoa Bing / Yahoo: lle ja 100 dollaria Google AdWordsille. Molemmat myyvät verkkotunnuksia. GoDaddy tarjoaa yhden ilmaisen rekisteröintivuoden uusille rekisteröinnille, kun taas Arvixe tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin niin kauan kuin pidät suunnitelmasi.

GoDaddy ja Arvixe tarjoavat rahat takaisin -takuita. GoDaddy tarjoaa tavanomaisen 30 päivän takuun vuosittaisille ja yllä oleville ehdoille. Kuukausittaisiin suunnitelmiin liittyvä GoDaddy -tuotteen täyden hyvityksen enimmäismäärä on 48 tuntia, ja se arvioidaan sen jälkeen. Arvixe tarjoaa pidemmän 60 päivän takuun. Jos sinulla on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti Arvixessa tai GoDaddyssä, he pidättävät verkkotunnuksen rekisteröintimaksun palautuksesta, ja sinä pidät verkkotunnuksen.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

Jaettua isännöintiä varten Arvixella on etuna “rajattomat” ominaisuudet, hinnoittelun ollessa samanlainen tai alempi kuin GoDaddy. Arvixella on reuna VPS: ssä myös “rajattomilla” ominaisuuksillaan. GoDaddyn omat suunnitelmat ovat halvemmat, vaikka jos tarvitset vakavaa palvelinta (huomattavasti korkeammalla hinnalla), Arvixe on jälleen sinun valintasi näistä kahdesta.

Kuinka helppokäyttöisiä GoDaddy ja Arvixe ovat

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. Sekä GoDaddy että Arvixe käyttävät cPanelia, vaikka GoDaddy muuttaa käyttöliittymää jonkin verran. cPanelin käyttäjäystävällinen graafinen käyttöliittymä on alan standardi, ja siinä on suurin osa ominaisuuksista, joita tarvitaan verkkosivustosi hallitsemiseen helposti tunnistettavien kuvakkeiden avulla. GoDaddy tarjoaa alan standardin Plex Windows-suunnitelmillaan, Arvixe käyttää WebSitePanel-ohjelmaa.

Yhden napsautuksen asentaja. GoDaddy tarjoaa yhden napsautuksen sovelluksen asennuksen satoille sovelluksille ohjauspaneelin kautta. Arvixe tarjoaa yhden napsautuksen sovelluksen asennuksen satoihin sovelluksiin Softaculous-sovelluksen kautta. Molemmilla on WordPressin asennus yhdellä napsautuksella.

Sivustojen selaus. Sekä GoDaddyn että Arvixen sivustot tarjoavat tarvitsemasi tiedot. GoDaddy tarjoaa isännöinnin lisäksi muita tuotteita, joten selaaminen on hieman hämmentävämpi, ja sen sivuilla on paljon vieritystä. Arvixe’s on siistitön ja oikeaan pisteeseen. Helppo lukea Arvixen vertailutaulut osoittavat selvästi erot tasoissa.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

Tätä voidaan pitää tasana, koska ne molemmat käyttävät cPanelia ja tarjoavat molemmille sovelluksille yhden napsautuksen asennuksen. Arvixe saattaa saada pienen nyökkäyksen, koska sivustolla on helpompi navigoida.

GoDaddyn ja Arvixen tuki

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

GoDaddya ei pidä pitää keskiarvoa parempana asiakasarvioiden perusteella. Arvixe on samassa tilanteessa. EIG-yritysoston jälkeen Arvixen asiakaspalveluluokitus on kärsinyt. PCMag oli nimittänyt Arvixen toimittajan valinnaksi vuonna 2015, mutta vuoden 2016 alussa se laski luokituksiaan huonon asiakastuen ja pitkien odotusaikojen vuoksi.

GoDaddy ja Arvixe ovat molemmat sähköpostitse ja live chatissa ympäri vuorokauden. GoDaddyn puhelin on ympäri vuorokauden, kun taas Arvixen puhelintuki on rajoitettu toimistoaikoihin. Molemmilla on laaja tietokanta opetusohjelmien kanssa. GoDaddy tarjoaa informatiivisia artikkeleita bloginsa lisäksi GoDaddy-autotallissa. Arvixella on aktiivinen blogi.

Lausunto käyttäjän tuesta

Arvixe on saattanut saada reunan täällä asiakaspalvelua varten, koska GoDaddyn katsotaan olevan keskimääräinen tai hiukan sen yläpuolella. Viime aikoina Arvixen käyttöaika ja asiakaspalvelu ovat kuitenkin viivästyneet, ja asiakkaiden odotusajat ovat liian pitkiä.

Käyttäjien arvostelut GoDaddy ja Arvixe

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Arviot ostetaan usein – joko suoraan tai kannustimena luottojen vastaanottamiselle. Jopa lailliset arvostelut ovat yleensä intohimoisen asiakkaan esittämiä, joten useimmissa arvosteluissa on vahvoja negatiivisia tai vahvoja positiivisia taipumuksia. Jos jotain kuitenkin tulee jatkuvasti, positiivista tai negatiivista, se on tutkittava.

Negatiiviset arvostelut GoDaddylle ja Arvixelle

Hyvä isä. Suurimmat negatiiviset arvostelut GoDaddystä koskevat sen huonoa asiakastukea, tietyille suunnitelmille asetettuja tiukkoja rajoituksia ja ärsyttäviä seisokkeja..

Arvixe. Viimeisimmät negatiiviset arvostelut Arvixesta koskevat huonoa asiakaspalvelua ja pitkiä odotusaikoja.

Positiiviset arvostelut GoDaddylle ja Arvixelle

Hyvä isä. GoDaddyn asiakkaiden positiiviset arvostelut kommentoivat verkkotunnuksen rekisteröintipalveluita ja hinnoittelua.

Arvixe. Asiakkaat ovat arvioineet Arvixe-palvelun korkealla puolella siitä, että sillä on niin monia ominaisuuksia saatavilla niin edulliseen hintaan. Windows-asiakkaat kirjoittavat siitä, että ovat mielellään löytäneet majoitusta kohtuulliseen hintaan.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Arviot osoittavat yleensä, että GoDaddy keskittyy toimimaan verkkotunnuksen rekisteröijänä ja hosting on jälkikäteen suunniteltu. Vaikka Arvixe saa nyt joitakin kielteisiä valituksia asiakaspalvelusta, asiakkaat pitävät sitä yleensä yleisesti korkeana.

Päätelmä GoDaddy: n ja Arvixen vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Molemmissa näissä hosting-yrityksissä on positiivisia ja kielteisiä piirteitä.

Syyt valita Arvixe yli GoDaddy: n

 • Ilmainen verkkotunnus niin kauan kuin suunnitelmaa ylläpidetään
 • Rajoittamaton ominaisuudet suunnitelmissa
 • Pidempi rahat takaisin -takuu

Syyt valita GoDaddy yli Arvixen:

 • Myy useita web-tuotteita isännöinnin lisäksi
 • Enemmän kerrosta lisävaihtoehtoihin suunnitelmissa
 • Ilmainen puhelin 24/7

GoDaddy sopisi parhaiten aloittelijoille, koska kaikkea verkkoon liittyvää, verkkotunnuksesta SSL: ään, markkinointiin, SEO-palveluihin ja online-kirjanpitoon, voi hankkia yhdestä sivustosta. Arvixe on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat “rajattoman kaiken” budjettihinnoin. Pienyritykset löytävät houkuttelemattoman kaistanleveyden ja tallennustilan. VPS: ää tai omistettuja palvelimia vaativat yritykset löytävät myös GoDaddyn houkuttelevan valinnan – tosin tosissaan, jotka tarvitsevat vakavaa tietojenkäsittelyä, kannattaa ehkä tutustua Arvixen kaksoisprosessorille omistettuihin suunnitelmiin.

On monia muita vaihtoehtoja, jotka voit tarkistaa etsiessään verkkoisäntää. Yksi, jonka pitäisi olla tutkalla, on InMotion Hosting, johtuen erinomaisista hallituista WordPress-suunnitelmistaan. Se tarjoaa yhden alan parhaista rahat takaisin -takuista – 90 päivän rahat takaisin -takuun verrattuna GoDaddyn 30 päivän takuuseen ja 60 päivän takuu Arvixelta. Jos et halua ottaa pientä askelta kohti hinnoittelua budjettihotellin hinnoista, niin saat premium-ominaisuuksia ja nopeita lataus- ja vastausaikoja, SiteGround on hosting-yritys, joka sinun tulisi harkita.

Onko sinulla kysyttävää GoDaddy tai Arvixe? Mitkä ovat kokemuksesi web-isännöinnistä? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map