GoDaddy vs. A2-hosting: Mikä Web-isäntä sinun tulisi valita?

Web-hosting unohdetaan kaikessa jännityksessä luoda verkkosivusto, tehdä siitä oikein näyttävä ja varmistaa, että katsojilla on siellä loistava kokemus. Mutta mitä hyötyy näyttävästä verkkosivustosta, jos sitä ei ole saatavana ympäri vuorokauden?


Oikean web-palveluntarjoajan valitsemisen ei pitäisi olla myöhässä harkittu asia, ja tänne tulemme. Tässä on vertailu kahden parhaan isännöintipalvelun välillä: GoDaddy ja A2 Hosting. Olemme suorittaneet tutkimuksen antaaksemme sinulle riittävästi tietoa päättääksesi, joko palvelu on oikea sinulle.

Sekä GoDaddy että A2 Hosting ovat arvostettuja yrityksiä, jotka toimivat hieman eri aloilla. A2 Hosting on toiminut vuodesta 2005 ja GoDaddy perustettiin vuonna 1997.

GoDaddy on kooltaan noin kymmenen kertaa suurempi kuin A2-hosting, ja se tarjoaa noin 730 000 verkkosivustoa A2: n hieman yli 63 000: lle. A2 Hosting keskittyy web-hosting-palveluihin, kun taas GoDaddy tunnetaan parhaiten verkkotunnuksen rekisteröinnistä, ja se käsittelee myös erikseen sähköpostia ja markkinointia sekä verkkoturvaa. GoDaddy tarjoaa myös Pro-ohjelman erityisesti kehittäjille.

Vertaa GoDaddy- ja A2 Hosting -suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Päälläoloaika ja luotettavuus ovat kaksi web-hosting-ominaisuutta, jotka kommentoivat käyttäjiä lämpimästi, jos heidän verkkosivustot eivät ole aina saatavissa. GoDaddy ja A2 Hosting tarjoavat alan standardin mukaisen takuun, jonka käyttöaika on 99,9%; molemmat palveluntarjoajat ovat johdonmukaisesti saavuttaneet tämän merkin A2: lla, jolla on pieni reuna 100%: n käytettävyydellä saman ajanjakson aikana kuin GoDaddyn 99,94%: n käyttöaika.

Esitys. GoDaddy sijoittuu erittäin nopeasti nopeuteen kolmansien osapuolien asiantuntijoiden suorittamissa mittaustesteissä. Käyttäjien arvostelut ovat kuitenkin sekoittuneita, ja tarinoita on erittäin hidasta ja ihmisiä, jotka ovat iloisia siitä, kuinka nopeasti heidän verkkosivustonsa latautuvat. GoDaddy käyttää Solid State Drive -palvelimia, mutta rajoittaa SSD-tallennustilan määrää jokaiselle isännöintisuunnitelmalle.

Kaikki kolme A2 Hosting -suunnitelmaa saavat aikaan Solid State Drive Speed ​​Boost -palvelimia, joiden mukaan ne toimittavat jopa 20 kertaa nopeammin kuin kilpailijoidensa tavalliset palvelimet. Ja toisin kuin jotkut kilpailijat, jotka tarjoavat tätä nopeaa palvelua vain tietyillä verkkosivustojen ominaisuuksilla, A2: n kattaa kaikki tiedostot, käyttöjärjestelmän ja tietokannat.

Lisäksi A2 Hosting tekee sopimuksia kolmannen osapuolen yrityksen kanssa seuratakseen niiden käyttöaikaa ja nopeutta, jotka näkyvät verkossa kaikkien nähtävillä..

Luotettavuus. Yksi osa web-hosting-palvelun luotettavuutta on useita tietokeskuksia, jotta yritykset voivat vaihtaa verkkosivustosi keskenään, jos vika ilmenee. Eri maiden keskukset ovat bonus! GoDaddyn tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa (7 keskusta), Amsterdamissa ja Singaporessa.

A2 Hosting -palvelun tietokeskukset ovat myös maailmanlaajuisia, ja palvelimia on Washingtonissa, DC: ssä ja Kaliforniassa Yhdysvalloissa, Australiassa ja Saksassa. Molemmat yritykset käyttävät turhaa virtaa ja jäähdytystä sekä paikan päällä tapahtuvaa valvontaa pitämään luotettavuuden korkeana.

Lausunto GoDaddy- ja A2-hosting-suorituskyvystä

A2-hosting ja GoDaddy käsittelevät melko paljon prosessinopeutta ja luotettavuutta, joten teemme A2-hosting-palvelusta johtavaksi käyttämään SSD-palvelimiaan kaikissa web-hosting-ominaisuuksissaan..

GoDaddy- ja A2 Hosting-ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: Verkkopalvelun tarjoamat ominaisuudet voivat usein olla uraauurtava ratkaisu. Ei ominaisuus sinänsä, mutta kiinnostava on, että A2 Hosting on sitoutunut olemaan ympäristöystävällinen. Vuodesta 2007 A2 on ollut hiileneutraali, kannustanut henkilöstöään etätyöhön, kierrättämään vanhoja palvelimia, istuttamaan puita ja vähentämään roskien määrää.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Verkkotunnuksen rekisteröinti on luultavasti ensimmäinen asia, joka tulee mieleen kun ajattelet GoDaddyä, joten ei ole yllättävää, että voit ostaa verkkosivustosi verkkotunnuksen sieltä yhdessä sen web-hosting-suunnitelman kanssa..

GoDaddy tarjoaa yhden ilmaisen verkkotunnuksen kaikilla vuosittaisilla (tai pidemmillä) suunnitelmilla alkuperäisen sopimuksen kestolle. A2 Hosting -sovelluksella voit ostaa verkkotunnuksesi suoraan heiltä. Molemmat palveluntarjoajat sallivat sinun siirtää olemassa olevan verkkotunnuksen.

Verkkosivun rakentaja. Sekä GoDaddy että A2 Hosting tarjoavat verkkosivujen rakentajan, jonka avulla voit luoda verkkosivustosi. GoDaddy (asianmukaisesti nimetty) Website Builder on liittänyt siihen kuukausimaksun, kun taas A2 Hostingin RVSiteBuilder on ilmainen kaikilla isännöintisuunnitelmillaan. Website Builder on erittäin suosittu ja siinä on joitain huippuluokan ominaisuuksia houkuttelevan verkkosivuston luomiseksi.

tietokannat. Sekä GoDaddy että A2 Hosting tarjoavat SQL-tietokannat kaikilla suunnitelmillaan. GoDaddy rajoittaa, kuinka monta tietokantaa sinulla on sallittu jokaisella suunnitelmalla, kun taas A2 Hosting rajoittaa tietokannat vain alimmalle suunnitelmalle.

WordPress-hosting. A2-isännöinnillä ja GoDaddyllä on erinomainen WordPress-hallinta.

Vuoden 2014 lopulla A2 Hosting esitteli WordPress-laajennuksen A2 Optimized, joka tarjoaa automaattisen konfiguroinnin WordPress-sivustoille varmistaakseen nopeimman (6x) sivukuormituksen. Tämän nopeuden myötä WordPress-sivustojen turvallisuus paranee.

A2: n WordPress-isäntä sisältää kyvyn hallita useita WordPress-sivustoja kokonaan yhdellä kojetaululla ja massamähetyksiä poistavien kommenttien avulla. Ylläpito WordPress-isännöintisuunnitelmat ovat saman hinnan kuin normaalit isännöintisuunnitelmat.

GoDaddy antaa sinun luoda WordPress-sivustosi GoDaddy-ympäristössä tai tuoda nykyisen WordPress-sivustosi. Hallittu WordPress-hosting tarjoaa sinulle ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita (yhden napsautuksen palautuksella) WordPress-sivustoistasi ja interaktiivisista esittelyistä ja koulutusvideoista.

GoDaddyllä on 4 WordPress-suunnitelmaa. Perussuunnitelma yhdellä WordPress-verkkosivustolla alkaa 3,99 dollaria kuukaudessa, ja ylimmän tason kehittäjä, Kehittäjä, käsittelee viittä verkkosivustoa ja jopa 800 000 kävijää 13,99 dollaria kuukaudessa. Kaksi parasta suunnitelmaa sisältävät SSL-sertifikaatin (arvo 70 dollaria). Kuten tavallisissa isännöintisuunnitelmissa, ilmaiselle verkkotunnukselle tarjotaan vähintään 12 kuukauden sopimukset.

verkkokaupan ratkaisu. A2-hosting ja GoDaddy lähestyvät verkkokauppaa eri tavalla.

GoDaddy niputtaa yhteen verkkosivuston, isännöinnin ja QuickCartin (omat omat ostoskorinsa) kuukausimaksulla. Rajoittamattomilla tuotteilla, omilla kuponkeilla ja mahdollisuudella avata myymälä Facebookissa, GoDaddy tarjoaa keskitetyn palvelupisteen kaikille verkkokaupan tarpeillesi..

A2-hosting-ohjelmalla ei ole omaa verkkokaupan ratkaisua, mutta se tarjoaa kumppanuuksia yhden napsautuksen asetusten kautta erittäin suosittujen verkkokaupan palveluiden, kuten Magneto, OpenCart, PrestaShop ja AbanteCart, kanssa. Tällä menetelmällä sinun täytyy laittaa bitit itse.

varmuuskopiot. Meidän on vain sanottava etukäteen, että riippumatta siitä, mitä web-hosting-palvelusi tarjoaa varmuuskopioita, sinun on silti säännöllisesti varmuuskopioitava verkkosivustosi itse. Varmuuden vuoksi.

Sekä GoDaddy että A2 Hosting tarjoavat sinulle varmuuskopiopalveluita.

A2 Hosting tarjoaa Server Rewind, tiedostojen palautusohjelman, joka on ilmainen kahden parhaan suunnitelmansa kanssa. Server Rewind ottaa ajoittain tilannekuvia verkkosivustostasi, mutta ei tietokannoistasi, ja voit käyttää niitä ohjauspaneelista.

GoDaddy laskuttaa varmuuskopiointi- ja palautuspalveluistaan. Maksua vastaan ​​saat automaattisen päivittäisen varmuuskopion, jolla on tietynlainen määrä tallennustilaa varmuuskopiointia varten.

Isäntäturvallisuus. Molemmat web-palveluntarjoajat ottavat tietoturvan erittäin vakavasti. GoDaddy poistaa haittaohjelmien huolen verkkosivustoltasi tarjoamalla SiteLock kuukausimaksulla tarkistaaksesi verkkosivustosi päivittäin haittaohjelmien tunnistamiseksi ja poistamiseksi. Voit myös ostaa SSL-varmenteen varmistaaksesi sivustollesi syötettyjen arkaluontoisten tietojen suojauksen.

A2 Hosting -palvelussa on ilmainen Perpetual Security -palvelu kaikilla isännöintisuunnitelmillaan. Suojaus sisältää 24/7/365 -turvallisuuden seurannan, virustarkistuksen, kaksoispalomuurin ja muut palvelinsuojaukset. Huomattavana on HackScan, ilmainen suoja, joka estää hakkerit ennen kuin ne vahingoittavat asiakkaiden verkkosivustoja. SSL-varmenteita voi myös ostaa.

Ohjauspaneeli. Nämä web-isännöintipalvelut käyttävät cPanelia Linux-käyttäjiensä tukemiseen, mutta kukin paneeli näyttää ja toimii eri tavalla. A2 käyttää tavallista cPanelia, ja sen navigoinnin on helppo noutaa jo jo tuttuille. GoDaddy on mukauttanut standardin cPanel; ulkoasussaan se vastaa GoDaddy-tyyliä, ja käyttäjät ilmoittavat, että se on hyvin muotoiltu ja helppo navigoida.

Ne, jotka valitsevat Windows-web-hosting-vaihtoehdon GoDaddy-sovelluksen kanssa, käyttävät Odin Plesk -ohjauspaneelia.

Lausunto GoDaddy- ja A2-hosting-ominaisuuksista

A2 Hosting voittaa GoDaddyn täällä ilmaisista ominaisuuksistaan, etenkin varmuuskopioista, verkkosivustojen rakentajasta ja SQL-tietokannoista. GoDaddy on kuitenkin parempi integroidulla verkkokaupan ratkaisullaan.

Vertaa GoDaddy- ja A2-hosting-palveluiden web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Hinnoittelusta on aina vaikea kirjoittaa, koska hinnat voivat muuttua, alennuksia tarjotaan säännöllisesti ja promohinnat ovat vain alkuperäisen sopimuksen mukaisia ​​ja palautuvat sitten usein paljon korkeampaan normaalihintaan. Lue hintoihin aina hieno painatus ja muista, että mitä pidempi sopimus, sitä vähemmän kuukausikustannukset ovat.

Hyvä isä. GoDaddy tarjoaa kolme Linux-web-hosting-suunnitelmaa, Basic, Deluxe ja Ultimate, ja jokaiselle oletussopimus on 36 kuukautta.

Perustasoa, jonka hinta on 3,99 dollaria kuukaudessa alennushinnasta, suositellaan aloitussivustolle, koska sinulla on vain yksi sivusto ja 100 sähköpostiosoitetta. Jos sinulla on useita sivustoja, katso Deluxe-hintaan 4,49 dollaria kuukaudessa (alennushinta) rajoittamattomilla verkkosivustoilla ja 500 sähköpostiosoitteella. Niiden, joilla on verkkokauppaa tai joilla on todella vilkasta liikennettä, tulisi tarkastella huipputasoa, Ultimatea, 7,99 dollaria kuukaudessa. Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton kaistaleveys ja ilmainen verkkotunnus vähintään 12 kuukauden sopimuksella.

Windowsin Web-hosting-suunnitelmat GoDaddy-sovelluksen kanssa ovat samanlaisia, mutta sisältävät jokaisessa suunnitelmassa useita lukuja SQL- ja MYSQL-tietokantoja. Yhden verkkosivuston Economy-suunnitelma alkaa alennushinnalla 3,99 dollaria kuukaudessa ja Deluxe-suunnitelma, jolla on rajoittamaton verkkosivustojen, kaistanleveyden ja tallennustilan hinta, tulee 4,49 dollaria kuukaudessa (alennushinta). Rajoittamaton määrä verkkosivustoja, tallennustilaa, kaistanleveyttä ja tietokantoja on saatavana Ultimate-suunnitelmalla 7,99 dollarilla kuukaudessa. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus, jolla on vuotuinen (tai pidempi) sopimus.

GoDaddy tarjoaa VPS-, Cloud- ja omistettuja web-hosting-suunnitelmia verkkosivustonsa Pro-osion kautta.

A2-hosting. A2-hosting-ohjelmalla on myös kolme Linux-hosting-suunnitelmaa ja ne ovat samanlaisia ​​kuin GoDaddy. Yhdestä verkkosivustosta Lite maksaa 3,92 dollaria kuukaudessa (36 kuukauden sopimus) 5 tietokannalla ja 25 sähköpostiosoitteella. Swift-suunnitelmalla, jonka hinta on 4,90 dollaria kuukaudessa, on rajaton määrä verkkosivustoja, tietokantoja ja sähköpostiosoitteita. Turbo-nopeus, 20x normaalia nopeampi, on Turbo-suunnitelman tunnusmerkki 9,31 dollaria kuukaudessa, joka tulee myös A2-sivuston kiihdyttimeen. Kaikilla suunnitelmilla on rajoittamaton tallennustila ja ikuinen turvallisuus. A2-hosting ei tarjoa Windows-hosting-palvelua.

A2 Hosting tarjoaa myös VPS: ää ja omistettuja Linux-web-hosting-suunnitelmia, jokaiselle hallittuja ja hallitsemattomia vaihtoehtoja.

palautukset. GoDaddy ja A2 Hosting ovat molemmat rahat takaisin -käytäntöjä. GoDaddy: n kanssa, jos olet kirjautunut palveluun tai kuukausittain palveluun, sinun on pyydettävä palautusta 48 tunnin sisällä. Vuotuisilla sopimuksilla sinulla on 45 päivää aikaa kysyä rahat takaisin. Sinun on perusteltava pyyntösi. A2 Hosting -yrityksen rahojen palauttamiskäytäntö ei ole aivan niin liberaali. Sinulla on vain 30 päivää aikaa pyytää täydellistä hyvitystä; Tämän ajanjakson jälkeen saat takaisinsuoritetun summan.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

Kuten joskus tapahtuu, GoDaddy- ja A2 Hosting-alennushintojen suhteen se on tie. Myös heidän palautuskäytännöt ovat samanlaisia.

Kuinka helppokäyttöinen GoDaddy ja A2 Hosting

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. Jos tunnet standardin cPanelin, olet oikeassa kotona käyttämällä A2 Hosting -sovelluksen ohjauspaneelia, joka perustuu tavalliseen cPaneliin. GoDaddy on ottanut standardin cPanelin ja tarkistanut sen lisäksi, miltä se näyttää, ja on lisännyt mukautettuja kuvakkeita; Käyttäjien arviot ovat olleet erittäin myönteisiä näissä muutoksissa.

Yhden napsautuksen asentaja. GoDaddy tarjoaa yhden napsautuksen asennuksen yli 125 sovellukselle Linux-käyttäjilleen ja yli 50 sovellukselle Windows-tilaajille. Kaikkien näiden sovellusten verkkosivuilla ei kuitenkaan ole luetteloa. GoDaddy-rekisteröityihin verkkotunnuksiin on määritetty myös yhden napsautuksen asetukset. A2-hosting tarjoaa myös yhden napsautuksen asennuksen suosituille sovelluksille, mukaan lukien WordPress-teemat ja -laajennukset, sekä verkkokaupan ratkaisuille, joiden kanssa se on toiminut yhteistyössä..

Sivustojen selaus. Tietoja on erittäin helppo löytää A2-hosting-verkkosivustolta. Erityisesti kaikkien suunnitelmien kaikkien ominaisuuksien vertailu on selkeästi ja puhdasta taulukko yhdellä sivulla. Sitä vastoin GoDaddyn verkkosivusto on täyteläisempi ja joudut selaamaan useita ruutuja saadaksesi kaikki suunnitelmien tiedot.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

GoDaddy on tässä johtoasemassa standardin cPanel-käyttöliittymän helppokäyttöisen mukauttamisen sekä käytettävissä olevien yhdellä napsautuksella olevien sovellusten lukumäärän suhteen..

GoDaddy- ja A2-hosting-palveluiden tuki

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

Asiakastuki on yksi niistä verkkopalvelun ominaisuuksista, josta et ajattele ennen kuin tarvitset sitä – ja sitten siitä tulee elintärkeä.

Hyvä isä. On vain kaksi tapaa ottaa yhteyttä GoDaddy-asiakastukeen – soittaa heille tai käyttää heidän live-chat-vaihtoehtoa. Ja puhelinnumero ei ole maksuton, joten maksat odotusajasta. Kaikki GoDaddyn tukihenkilöt ovat Arizonassa ja Iowassa, Yhdysvalloissa.

Arvioijat sanovat, että asiakaspalvelun laatu on yleensä korkea, ja parhaat tulokset saadaan yksinkertaisista ja selkeistä kyselyistä. Voit myös löytää tietoja GoDaddy-tietokannasta tai tarkastella heidän video-oppaitaan.

A2-hosting. A2 Hosting -palvelussa on yhdysvaltalainen Guru-miehistö, joka tukee sinua, jotka kaikki ovat itse asiantuntijoita tai kehittäjiä. Voit ottaa yhteyttä Guru-miehistöyn puhelimitse, sähköpostitse, lähettämällä lipun tai live-chatin kautta, 24/7/365. Ensisijainen tuki nopeammalle lipun vastaukselle on saatavana kuukausimaksulla. Arvioijat ovat innostuneita asiakaspalvelun laadusta A2 Hostingilta, ja yritys sai A + -luokituksen paremmalta yritystoimistolta tammikuussa 2015..

Lausunto käyttäjän tuesta

A2 Hosting -palvelun asiakastuki on helpommin saatavissa kuin GoDaddy, ja se on saanut paljon enemmän tunnustusta sekä tiedosta että ystävällisyydestä.

Käyttäjien arvostelut GoDaddy ja A2 Hosting

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Asiakasarviot antavat vain yhden osan kuvasta kaikista web-hosting-palveluista – mutta tämä osa on sisäinen tarina. Jos pidät mielessä, että negatiivisia arvosteluja on aina enemmän kuin positiivisia, asiakasarviot ovat erittäin hyödyllisiä ihmisten ongelmien tunnistamisessa sekä siitä, mitä he erityisesti pitävät palveluntarjoajista.

Negatiiviset arvostelut kohteelle GoDaddy ja A2 Hosting

Hyvä isä. Suurin osa GoDaddyn kielteisistä arvosteluista on ollut pitkien seisokkien ja “verkkosivustoa ei saatavilla” -ongelmien ohella, samoin kuin rajoitetut tavat tavoittaa toisinaan kyseenalainen asiakastuki. Lisäksi ihmiset ovat tehneet poikkeuksen GoDaddy-verkkosivuston melko kovista myyntitekniikoista.

A2-hosting. Valitukset A2-hosting-keskuksesta ilmaisen puhelintuen puuttumisen takia Yhdysvaltojen ulkopuolella ja vaikeudet laskutustuen saavuttamisessa, kun ihmiset haluavat peruuttaa sopimuksensa.

Positiiviset arvostelut GoDaddy ja A2 Hosting -palveluille

Hyvä isä. GoDaddyllä on hyviä arvosteluja ihmisiltä, ​​jotka haluavat perussivuston ja joilla on rajoitetusti kauppaa yrityksen kanssa. Ihmiset pitävät sen hintoja kilpailukykyisinä ja rakastavat sitä, että se on yhden luukun palvelu verkkosivuston nopeaan käyttöönottoon.

A2-hosting. Epäilemättä A2 Hosting saa arvokkaita arvosteluja asiakastuestaan ​​sekä tukitiimin ystävällisyyden että tietämyksen suhteen. Ihmiset rakastavat myös SSD-palvelimien nopeutta ja suunnitelmien selkeää ja yksinkertaista hinnoittelua.

Lausunto käyttäjän arvostelut

A2 Hosting -palvelun arvostelut ovat positiivisempia ja vähemmän negatiivisia kuin GoDaddy. Erittäin positiiviset arvostelut A2 Hosting -palvelun asiakastuesta osoittavat, kuinka hyvin se kohtelee tilaajia.

Johtopäätös GoDaddy- ja A2-hosting-palveluiden vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Molemmilla näillä hosting-yrityksillä on edut ja haitat.

Syyt GoDaddylle yli A2-hosting:

 • Kätevä yhden luukun ostos kaikille verkkosivustotarpeillesi
 • Suuri vakiintunut yritys, jolla on todistettu kokemus
 • Windowsin web-hosting on käytettävissä
 • Tilaa kasvaa ammattimaisten isäntäpakettien avulla
 • Laaja luettelo yhden napsautuksen asennuksista
 • Integroitu verkkokauppapaketti

Syyt valita A2-hosting yli GoDaddyn

 • Erinomainen asiakastuki
 • Nopeat verkkosivustojen latausajat
 • Laaja tietoturvaohjelmisto on ilmainen kaikilla suunnitelmilla
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • WordPress-kiihdytinominaisuus mukavuuden, nopeuden ja turvallisuuden vuoksi

A2-hosting sopii hyvin niille, jotka ovat vasta aloittamassa verkkosivustojen rakentamisen maailmassa ja odottavat tarvitsevansa jonkin verran tukea web-hosting-yrityksestä. Asteikon toisessa päässä Turbo-suunnitelma kiinnostaisi niitä, joille verkkosivuston nopeus on ensiarvoisen tärkeää.

GoDaddy-verkkotunnuspaketti, verkkosivustojen rakentaja ja isäntä houkuttelevat aloittelijoita, jotka haluavat kaiken yhteen, vaikka jotkut näistä ominaisuuksista tulevat lisäkustannuksin.

Verkkokaupan asiakkaille se on toss-up: GoDaddy: n integroitu paketti omistamallaan ostoskorillaan verrattuna A2 Hosting -sovelluksen yhden napsautuksen linkkiin suosituimpiin verkkokaupan ratkaisuihin.

Sekä A2-hosting että GoDaddy ovat hyviä vaihtoehtoja web-palveluntarjoajina; Jos kumpikaan näistä ei kuitenkaan vastaa tarpeitasi, tutustu InMotion Hosting -yritykseen, joka on ansainnut vankan maineen erinomaisena verkkoisäntänä yrityksille. Voit hyödyntää sen 90 päivän rahojen palautustakuua tutkiaksesi kaikki yli 300 sovellusta, jotka ovat saatavilla yhden napsautuksen asennuskirjastossa.

Onko sinulla kysyttävää GoDaddy tai A2 Hosting? Onko sinulla kokemusta joko verkkopalveluntarjoajasta vai valitsitko mennä toisen yrityksen kanssa? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map