DreamHost vs SiteGround: mitä Web-isäntää sinun tulisi käyttää?

SiteGround vs. DreamHost


Isäntäyrityksen valitseminen täyttämään yrityksesi yksilölliset vaatimukset on vaikeaa, vaikka olisitkin rajannut vaihtoehtosi kahteen tai kolmeen, koska useimmat hosting-yritykset tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia. Otetaan kaksi budjettiyhtiötä: DreamHost ja SiteGround, jotka molemmat väittävät tarjoavansa alhaisia ​​hintoja ja premium-ominaisuutta.

DreamHost ja SiteGround ovat molemmat palkittuja hosting-alalla. DreamHost isännöi yli 1 500 000 verkkosivustoa, sovellusta ja blogia, ja SiteGround noin 450 000. Onko isompi parempi, ja miten nämä kaksi hosting-yritystä todella vertaa? Katsotaanpa ensin tilannekuva molemmista yrityksistä.

Vuonna 1997 käynnistyneen DreamHostin tehtävänä oli hyödyntää avoimen lähdekoodin voimaa auttaa kaikkia, jotka halusivat läsnäolon Internetissä, yksinkertaisesti ja edullisesti. Vuonna 2004 perustettu SiteGround päätti keskittyä räätälöityihin ohjelmistoratkaisuihin ja palvelinten nopeuden optimointiin.

Molemmilla isäntäillä on hyvä maine alalla. Alexa Ranking, joka voi antaa sinulle erittäin laajan osoituksen yrityksen suosiosta, antaa SiteGroundille maailmanlaajuisen sijoituksen 3 642 ja DreamHost yhden 5 318.

Vertaa DreamHostin ja SiteGroundin suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Luotettavaa käyttöaikaa ja nopeaa sivujen lataamista ei voida neuvotella, koska nämä ominaisuudet vaikuttavat suoraan asiakkaiden käsitykseen yrityksestäsi joka kerta, kun he vierailevat sivustossasi.

Käyttöaste.DreamHost takaa 100% käytettävyyden ja SiteGround takaa 99,9% käytettävyyden. HowsHost.com testasi molemmat isännät 30 päivän ajanjakson aikana ja havaitsi, että DreamHostin käyttöaika oli keskimäärin 99,92% ja SiteGround 99,91%. Nämä luvut ovat hyviä.

Sivun lataus. Codeinwp.com: n tekemien testien mukaan SiteGround-verkkosivuston vastausaika oli välillä 0,4–3,76 sekuntia ja DreamHostin välillä 0,93–2,74 sekuntia. Howshost.com: n testit osoittivat, että SiteGround-verkkosivustojen keskimääräinen vastausaika oli .6 sekuntia ja DreamHost .5 sekuntia. Molemmat nopeudet ovat vain vain riittäviä verrattuna isäntään, kuten InMotion, joka on keskimäärin 100% nopeampi.

Varmuuskopiointi ja irtisanominen. Varmuuskopiointi- ja redundanssivaihtoehdoista molemmat isäntälaitteet tekevät päivittäin varmuuskopioita, mutta SiteGround tarjoaa 30 kopiota päivässä GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmillaan. Ensiluokkaiset varmuuskopiointi- ja palautussuunnitelmat ovat lisäkustannuksia molemmille koneille.

Luotettavuus.SiteGroundilla on datakeskuksia Chicagossa, Lontoossa, Amsterdamissa ja Singaporessa. SiteGround hallinnoi palvelimia, kirjoittaa tarvittaessa omia ohjelmistokorjauksiaan ja tallentaa koko varapalvelimen paikan päälle. Se hyödyntää uusimpia kehittyneitä Apache-verkkopalvelimia. Asiakkaat voivat valita lähimmän sijainnin asiakkailleen saadaksesi parhaat sivun latausnopeudet.

Vuonna 2015 DreamHost muutti tietokeskuksen strategiansa omien palvelimiensa käyttämisestä yhteistyöpalveluihin. Oregonin ViaWest hallinnoi nyt kahta Kalifornian datakeskustaan, ja RagingWire ylläpitää Virginia-keskuksiaan. Etuna on, että tietokeskuksen hallinta ulkoistetaan ammattilaisille. DreamHostilla on vankat DELL-palvelimet, jotka käyttävät solid state -asemia, jotka lisäävät isäntänopeutta 200%.

Lausunto aiheesta DreamHost ja SiteGround Performance

Päällä oleva aika ja luotettavuus voivat olla riita-asioita ja testitulokset harhaanjohtavia. Jos käyttäjän arvosteluilla on jotain mennä, molemmat isännät ovat erittäin luotettavia erilaisista datakeskuksen strategioista huolimatta.

DreamHostin ja SiteGroundin ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: Molemmat isännät tarjoavat uusimman version MySQL, PHP, Perl ja Python, lukuisia turvatoimenpiteitä, kuten päivittäinen varmuuskopiointi, SPAM-suojaus ja hotlink, sekä useita verkkotunnuksia ja sähköpostitilejä.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Sekä DreamHost- että SiteGround Shared hosting -tilillä voit rekisteröidä verkkotunnuksen yhdellä suosituimmista laajennuksista (esim. .Com, .net, .org, .info jne.) Ilmaiseksi tilisi käyttöiän ajan. DreamHost-verkkotunnuksen rekisteröinnissä hinnat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden.

Verkkosivun rakentaja. Vain SiteGroundilla on verkkosivustojen rakentaja. Weebly on helppokäyttöinen, suosittu vedä ja pudota -sivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda ammattimaisen verkkosivuston, vaikka et ole koskaan luonut verkkosivustoa aiemmin. Voit lisätä tekstiä, valokuvia, karttoja, ääntä ja videoita sivustoosi vetämällä ja pudottamalla elementtejä paikalleen. Weebly sisältää myymäläteemoja, joten voit luoda toimivan verkkokauppasivuston niin pienellä vaivalla kuin blogin luominen.

DreamHost-faneille WordPressin oppiminen saattaa olla hyvä vaihtoehto, koska siellä on useita foorumeita, joiden avulla pääset alkuun, ja koska WordPressillä on 17 prosenttia maailman verkkosivustoista, se on hyödyllinen taito oppia. Jotkut WordPress-laajennukset ja -mallit auttavat sinua myös luomaan räätälöityä verkkosivustoa käyttämällä samaa vetämis- ja pudotustoimintoa kuin Weebly.

MySQL-tietokanta. Sekä SiteGround että DreamHost tarjoavat rajoittamattoman MySQL-tietokannan ja rajattomat sähköpostit ja automaattivastaajat.

WordPress-hosting.Kaikki SiteGroundin WordPress-isännöintisuunnitelmat tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin sen jaetut isännöintisuunnitelmat. Sen StartUp-suunnitelma (3,95 dollaria kuukaudessa) on ominaisuuksiltaan huono, mutta sen GoGeek-suunnitelma (14,94 dollaria kuukaudessa) on erittäin suositeltava. GoGeek-suunnitelma tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen suunnitelman ajaksi, ilmaisen sivustonsiirron, 30 Gt: n verkkotilan, ilmaisen PCI-noudattamisen, yhden vuoden ilmaisen SSL-sertifikaatin, rajoittamattoman SQL-tietokannan ja useita verkkosivustoja. SiteGround kertoo, että sillä on vähemmän tilejä WordPress-palvelimella, mikä vähentää kilpailua resursseista.

DreamHostin WordPress-isännöintisuunnitelma (19,95 dollaria, jos kirjaudut vuosittaiseen suunnitelmaan) tarjoaa yhden sivuston per paketti, 30 Gt tallennustilaa, Hip Hop Virtual Machine (HHVM), joka on Facebookin vaihtoehto PHP: lle, Lakan välimuisti, CDN-integrointi, automaattinen skaalaus RAM ja eristetyt MySQL-tietokantapalvelimet. WordPress-tilejä isännöidään erillisillä VPS: issä.

Molemmat isännät tarjoavat WordPressin yhden napsautuksen asennusohjelman, automaattisen päivityksen, Supercacherin, WordPress Stagingin (joka helpottaa muutosten testaamista ja toteuttamista ilman erillistä testipalvelinta rakentamalla), esiasennetun Gitin (jonka avulla voit tehdä muutoksia paikallisesti ja työntää sitten nämä muutokset verkkosivustollesi testauksen jälkeen) ja komentorivien hallintaan.

verkkokaupan ratkaisu. SiteGroundin jaetun hosting-aloitussuunnitelmaa ei suositella verkkokauppasivustoille. Verkkokauppasivuston isäntä edellyttää kirjautumista GoGeek-suunnitelmaan (14,95 dollaria kuukaudessa), joka tarjoaa ilmaisen PCI-vaatimustenmukaisuuden (lakisääteinen vaatimus luottokorttitapahtumille) ja omistetun IP-osoitteen. Ilmainen verkkokauppaohjelmisto sisältää SSL, Zen Cart, Magento, Agora ja CubeCart. Jos asiakkaasi ovat Yhdysvaltojen ulkopuolella, saatat hyötyä siitä, että sinulla on palvelin lähellä kohdeyleisösi maantieteellistä aluetta (mitä SiteGround voi tarjota sinulle). Jos asiakkaasi ovat Yhdysvalloissa, sillä ei ole väliä.

DreamHostin jaettu hosting (alkaen 7,95 dollaria kuukaudessa) tarjoaa ilmaisen PCI-vaatimustenmukaisuuden. Ilmainen verkkokauppaohjelmisto sisältää SLL, Zen Cart ja CubeCart.

Verkkokauppasivustosi tukemiseksi: Sekä DreamHostin että SiteGroundin GoGeek-suunnitelma tarjoaa SSL-varmenteita (sivustosi todentamiseksi), FTP-pääsyä, latausympäristöjä sivustomuutosten testaamiseen, päivittäisiä varmuuskopioita ja omistettuja IP-osoitteita.

varmuuskopiot. DreamHost suorittaa automaattiset “tilannekuvansi” tiedostasi useilla säännöllisillä väliajoilla (kaksi tuntia, kaksi päivittäin ja kaksi viikossa). Voit varmuuskopioida sivustot, tietokannat ja tilitiedot manuaalisesti ohjauspaneelista (vain yksi manuaalinen varmuuskopio kutakin kohden kuukaudessa).

SiteGroundin Softaculous-yhden napsautuksen asennusohjelma antaa sinulle mahdollisuuden varmuuskopioida ja palauttaa sivustosi yhdellä napsautuksella. SiteGround pitää asiakkaiden jaetun ja osittain omistettujen hosting-tilien varmuuskopioita jopa 30 päivän ajan.

Isäntäturvallisuus. SiteGround väittää olleensa ensimmäinen isäntä, joka käytti tilien eristämistä – mekanismia, joka estää tiliä vaikuttamasta toisen suorituskykyyn ja ehkäisee mahdollisia tietoturvaloukkauksia. SiteGround tarkkailee ja havaitsee ennakoivasti tietoturvahyötyjä ja kirjoittaa omat korjaustiedostot haavoittuvuuksien korjaamiseksi heti sen sijaan, että odottaa virallisia ohjelmistopäivityksiä. Se toteuttaa päivittäiset varmuuskopiot, CloudFlare CDN, SSH-käyttö, säännölliset laitteistopäivitykset ja SSL-varmenteet.

DreamHostissa on kattava Wiki-artikkeli, joka opastaa sinut suojatun sähköpostin, tiedostojen siirron, käyttäjätilien jne. Perustamiseen tarvittaviin prosesseihin. Se tarjoaa CloudFlare-integraation, SSL / TLK-varmenteet, päivittäiset varmuuskopiot ja verkkotunnuksen yksityisyydensuoja.

Ohjauspaneeli. Sekä DreamHost- että SiteGround-sovelluksissa on taustaliittymiä, joita käytät tilisi, verkkotunnusten, sähköpostien, varmuuskopioiden, tiedostojen, tietokantojen, laskutuksen jne. Hallintaan, sivustotilastojen tarkasteluun ja ohjelmistojen asentamiseen. Molemmat isännät tarjoavat työkaluja, joilla voidaan lisätä sivujen lataamisen nopeutta, suojata sivustoasi hakkeroinnilta ja roskapostilta, hienosäätää resurssien allokointia ja testata sivustosi muutokset ennen niiden tekemistä.

SiteGround käyttää suosittua, helppokäyttöistä cPanel-ohjauspaneelia. Siinä on Softaculous ohjelmistoskriptien asennuksiin yhdellä napsautuksella, roskapostittomasta sähköpostista, Cloudflare CDN: stä, Joomlan ja WordPressin Automaattiset päivitykset, SuperCacher ja Staging -ympäristö, kun haluat testata sivustosi muutokset..

DreamHostilla on omistettu ohjauspaneeli, joka poikkeaa alan standardista cPanel siinä mielessä, että se tuntuu enemmän kuin perinteinen kojelauta vasemmalla navigointipaneelilla. Voit vetää ja pudottaa navigointikohteita mukauttaaksesi paneelin eri alueita. Voit myös käyttää ohjauspaneelia WordPressin (ja muiden sovellusten ja lisäosien) asentamiseen yhden napsautuksen asennusohjelmalla.

Affiliate- ja jälleenmyyjäohjelmat. Voit ansaita 65 dollaria per lähetys, ilman kuukausittaista enimmäismäärää, BlueHost-kumppaniohjelmalla. Network Solutions -yhtiöohjelmalla on mahdollista ansaita jopa 150 dollaria kuukaudessa. Network Solutions -jälleenmyyjäohjelma tapahtuu kolmannen osapuolen, SRSplusin, kautta.

Ekstrat.BlueHost tarjoaa 150 dollaria mainoshyvityksiä; Network Solutionsilla on 50 dollaria hyvityksiä Network Solutions -markkinointiohjelmiin. BlueHost siirtää vakiintuneen verkkosivuston, jos sinulla on muualla, vaikka se veloittaa palvelusta palkkion. Network Solutions tarjoaa markkinointi-, SEO- ja verkkokaupan vaihtoehtoja kuukausimaksuina.

Lausunto DreamHost- ja SiteGround-avainominaisuuksista

Molemmat isännät ovat monipuolisia ja vaikka DreamHost on selkeästi luotettava ja tehokas isäntä, lohkon uusi lapsi SiteGround on aktiivisempi ja innovatiivisempi lähestymistapa. SiteGroundilla on kuitenkin taipumus piilottaa osa kustannuksistaan.

Vertaa DreamHostin ja SiteGroundin web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Hosting-paketin yksityiskohdat ovat kirjoittaneet markkinointi- ja myyntihenkilöt. Ne on suunniteltu sekoittamaan sinua. Jotta se olisi yksinkertaista, katsotaanpa joitain vähimmäis- ja enimmäishintoja, jotka voit odottaa maksavan näiden kahden isännän tarjoamista samanlaisista paketeista. Muista, että käsitettä “rajoittamaton” olisi käytettävä ripauksella suolaa. Esimerkiksi ns. Rajaton liikenne SiteGround Startup -suunnitelmalle kääntyy tehokkaasti 10 000 kävijään kuukaudessa. Niin sanottua rajatonta kaistanleveyttä ja tallennusta DreamHostilta rajoittaa todellakin sen “normaalin käytön” politiikka.

Jaettu hosting.

 • SiteGround – Aloittaa suunnitelma ($ 3,95 / kk) 10 Gt: n verkkotila; GrowBig suunnitelma ($ 7,95 / kk) 20 Gt: n verkkotila ja GoGeek suunnitelma ($ 14,95 / kk) 30 Gt: n verkkotila (kirjautuessasi vähintään vuodeksi.)
 • DreamHost – Alkaen $ 7,95 / kk että 9,95 dollaria kuukaudessa (kun kirjaudut vähintään 36 kuukaudeksi ja 12 kuukaudeksi) ja tarjoat rajoittamattomia sähköpostiosoitteita, kaistanleveyttä ja tallennustilaa.

WordPress-hosting

 • SiteGround – Käynnistyssuunnitelma ($ 3,95 / kk) 10 Gt: n verkkotila; GrowBig suunnitelma ($ 7,95 / kk) 20 Gt: n verkkotila ja GoGeek suunnitelma ($ 14,95 / kk) 30 Gt: n verkkotila (kirjautuessasi vähintään vuodeksi.)
 • DreamHost – vuosittain ($ 19,95 / kk); Kuukausittain (24,95 dollaria kuukaudessa).

Virtuaalisten yksityisten palvelimien (DreamHost) ja pilvien (SiteGround) isännöinti
SSD-asemien ensisijainen etu on, että ne voivat noutaa tietoja nopeammin kuin perinteiset asemat.

 • SiteGround
  • merkintä Suunnittele 2 Gt DDR RAM -muistilla & 20 Gt levytilaa (60 dollaria kuukaudessa).
  • yritys Suunnittele 4 Gt DDR-RAM-muistilla & 80 Gt levytilaa (140 dollaria kuukaudessa).
 • DreamHost
  • 2 Gt RAM-muistia & 60 Gt SSD (30 dollaria kuukaudessa).
  • 8 Gt RAM-muistia & 120 Gt SSD (120 dollaria kuukaudessa).

Dedicated hosting
SATA-asemien ensisijainen etu on, että ns. “Kadonneet” tiedot voidaan melkein aina noutaa.

 • SiteGround
  • merkintä Palvelintasuunnitelma 4 Gt RAM-muistilla & 500 Gt SATA II -kiintolevy (229 dollaria kuukaudessa).
  • yritys Palvelintasuunnitelma 16 Gt RAM-muistilla & 4 x 500 Gt SATA III -kiintolevy (429 dollaria kuukaudessa).
 • DreamHost
  • Käynnistin YDIN 4 Suunnittele 4 Gt RAM-muistilla & 1TB kiintolevy (149 dollaria kuukaudessa).
  • palkkio YDIN 12 Suunnittele 32B RAM-muistilla & 240 Gt SDD (329 dollaria kuukaudessa)(329 dollaria kuukaudessa).

Paras aloittelijoille. DreamHostin jaettu hosting-suunnitelma on ihanteellinen uudelle yritykselle ja tarjoaa tarpeeksi resursseja blogiin, käynnistysyritykseen tai pieneen verkkokauppasivustoon. SiteGroundin käynnistyssuunnitelma on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön ja yrityksille, jotka tietävät, että heidän on viime kädessä päivitettävä, mutta haluaisivat ”testata vesialueen” luomalla perustiedot verkkosivustolle.

Rahat takaisin takuu: Molemmissa tapauksissa verkkotunnuksen rekisteröinnistä ei peritä maksuja. Molemmat tarjoavat rahat takaisin -takuita (97 päivää DreamHostille ja 30 päivää SiteGroundille). Vaikka DreamHostin takuu kuulostaa vaikuttavalta, ota huomioon, että se koskee vain jaettua majoitusta.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

Rinnakkain näiden kahden isännän suunnitelmat ja hinnoittelu vaikuttavat hiukan hämmentävältä, mutta ovat vertailukelpoisia, ominaisuusominaisuus. Mitä enemmän RAM-varaa on, sitä parempi. Tarvittava tallennustila riippuu siitä, mitä aiot varastoida, esim. videot ja kuvat vievät paljon tilaa, joten jos olet valokuvaaja, tallennusvaatimuksesi ovat korkeammat. On suositeltavaa, että teet kattavan luettelon vaatimuksistasi ja sivustosi toiminnallisuudesta ja ota yhteyttä molempien isäntien tukiosastoihin. Tämä on myös räikeästi fiksu tapa arvioida heidän tuensa laatua ja saada ilmaisia ​​neuvoja tarvitsemastasi.

Kuinka helppo käyttää DreamHostia ja SiteGroundia

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. Kuten aiemmin näimme, DreamHostilla ja SiteGroundilla on erilaiset taustan rajapinnat. Jos olet tottunut cPaneliin, DreamHostin ohjauspaneeli voi turhauttaa sinua; jos olet aloittelija, olet menossa vastaavaan oppimiskäyrään valitsemasi isäntä mukaan, joten sillä ei ole väliä.

Yhden napsautuksen asentaja. Useimmat ohjauspaneelit tarjoavat yhden napsautuksen asennuksen suosituille ohjelmistoille ja skripteille, kuten WordPress, ZenCart, sekä kalenteri- ja kuvagalleriaapuohjelmille. Yhden napsautuksen asennusohjelmia käytetään myös sivun optimointiin, sivustosi elävöittämiseen, tietoturvaohjelmistojen aktivointiin ja sähköpostitilien luomiseen. On hyvin harva isäntäyrityksiä, jotka eivät tarjoa yhden napsautuksen ohjelmistoasennusta useimpiin sovelluslisäosiin, ja sekä SiteGround että DreamHost tekevät.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

DreamHostilla ja SiteGroundilla on yksinkertaisia ​​helppokäyttöisiä käyttöliittymiä. DreamHost-vinkkejä SiteGroundiin Wiki-oppaistaan, jotka sisältävät kuvakaappauksia ja vaiheittaisia ​​ohjeita useimpien tehtävien suorittamiseksi ohjauspaneelissa.

Tuki DreamHost ja SiteGround

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

DreamHostilla on virallinen blogi, joka sisältää viimeinkin 96 opetusohjelmaa, käyttäjäfoorumin ja kattavan Wikin.

SiteGroundilla on suuri UKK-tietokanta ja perusteelliset ohjeet WordPressille, Joomlalle ja Magentolle.

Molemmat ovat luoneet paljon epävirallisia verkkosivuja auttaakseen uusia käyttäjiä pääsemään alkuun.

Ota yhteyttä DreamHost:

Viserrys: @DreamHost ja @DreamHostCare

Puhelin: 7147064182

Ota yhteyttä SiteGround:

Viserrys: @SiteGround ja

Puhelin: 1.866.605.2484

Lausunto käyttäjän tuesta

Vaikka molemmat isännät takaavat ympäri vuorokauden tapahtuvan tuen – live chat- ja tukiliput (sähköposti) -, vain SiteGround tarjoaa ilmaisen puhelintuen. Tämä on mahdollisesti DreamHostin suurin epäonnistuminen, minkä useimmat tarkastajat mainitsivat ja puoleensa Internetissä julkaistut valitukset.

Käyttäjien arvostelut DreamHostista ja SiteGroundista

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Muista, että käyttäjäarvostelut ovat subjektiivisia ja joskus käyttäjät ymmärtävät väärinkäyttäjiä, pääasiassa ellei teknisesti, heidän isännänsä kanssa tekemänsä sopimuksen ehtoja. Tämä on yleinen kiista isäntien ja asiakkaiden välillä, kun kyse on verkkosivustoista, jotka suljetaan jaetuilla palvelimilla, koska ne käyttävät resursseja liikaa.

Positiiviset arvostelut.

Sekä DreamHost että SiteGround saavat tunnustuksia suurimmalta osaltaan asiakkaita heidän nuoren, innostuneen ja energisen tukensa perusteella. SiteGround saa lisäpisteitä ylivoimaisesta, vaikkakin kalliasta pilvipalvelusta.

Negatiiviset arvostelut.

DreamHost saa asiakkailtaan kolme päävalitusta Internetissä. Ensinnäkin puhelintukea ei ole; toiseksi, niiden epästandardi, kiistanalainen ohjauspaneeli ei ole intuitiivinen; ja kolmanneksi, että muille kuin Yhdysvaltojen käyttäjille tuki saatavuus voi olla hankalaa ja viivästyttää ongelmien ratkaisemista.

SiteGround saa peukalon alaspäin kolmella alueella, pyörittäen ensisijaisesti ylimääräisiä kustannuksia. Monet käyttäjät paheksuvat sitä, että joutuvat maksamaan ylimääräisiä verkkotunnusten suojauksesta ja maksamaan sivuston siirroista. Kolmas suuri valitus on ”yhteysongelmat” joko 500 virheellä tai CloudFlare; jotkut näistä virheistä käyttäjät omistavat rajoitettuja resursseja jaetussa hosting-suunnitelmassa.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Keskimääräistä suurempi tuki on välttämätöntä, jos sinulla on verkkokauppayritys tai olet aloittelija. Näyttää siltä, ​​että molemmat isännät ovat sitoutuneet huippuosaamiseen ja ottavat asiakkaansa vakavasti. Arviointien perusteella molemmat sivustot ovat rohkeasti ottaneet käyttöön ainutlaatuisia, jopa epäsuosittuja ominaisuuksia tai valinneet epästandardit liiketoimintamallit, jotka ovat kokonaisuutena osoittautuneet menestyksellisiksi omalla tavallaan.

Päätelmä DreamHostin ja SiteGroundin vertailusta

Mikä web-isäntä on sinulle sopiva?

Parhaan alustan valitseminen

Syyt valita Dreamhost:

 • Lisää kokemusta ja enemmän palkintoja
 • Erinomainen rahat takaisin -takuu
 • Tietokeskusten ulkoistaminen ammattilaisille
 • Läpinäkyvä hinnoittelurakenne

Syyt valita SiteGround:

 • Perinteinen, helppokäyttöinen cPanel-ohjauspaneeli
 • Globaali palvelinverkko
 • Innovatiivinen lähestymistapa turvallisuuteen
 • Superbudjetti lähtötason tarjous

DreamHost on paras yrityksille ja verkkokauppasivustoille, jotka vaativat luotettavuutta, joustavuutta ja mahdollisuutta päivittää suunnitelmiaan. Se on todennäköisesti yliarviointia jollekin blogia kirjoittavalle tai jonka liiketoiminta tarvitsee vain läsnäoloa verkossa.

SiteGround on ihanteellinen kotikäyttöön, budjetissa oleville yrittäjille ja pienyrityksille, mutta myös suuremmille yrityksille, jotka arvostavat innovatiivista yrittäjyyttä, jossa SiteGround kilpailee suurempien isäntien kanssa kuin itse.

Jos tämä arvostelu ei ole molemminpuolisesti vaikuttanut sinuun, tutustu joihinkin samankaltaisen liigaan kilpaileviin verkkosivustoihin.

WebHostingHubilla on lähtötason jaettu SPARK-hosting-suunnitelma, joka kilpailee SiteGroundin käynnistyssuunnitelman kanssa. Endurance International Group -ryhmän (EIG) jäsen, WebHosting Hubin tukimalli, on ensiluokkainen, ja sisaret ja veljensä tukevat sitä EIG: n alaisuudessa..

Kilpailijaksi DreamHost, vuonna 1996 syntynyt BlueHost on yksi maailman suurimmista hosting-yritysistä, ja se tarjoaa yli 1,9 miljoonaa verkkotunnusta. Se on melkein kaikkien ”10 parhaan hosting-yrityksen” luettelon kärjessä.

Pudota meille rivi, jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai nautittavaa kokemusta web-hosting-palvelusta, jonka haluat jakaa. Haluaisimme kuulla sinusta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me