DreamHost vs. A2-hosting: kumpaa kannattaa käyttää?

DreamHost vs. A2 Hosting -vertailu


Isäntäalueen valinta voi olla tärkein verkkosivustosi kanssa tekemäsi päätös. Jotta yrityksesi voi menestyä, tarvitset luotettavaa majoitusta, joka tarjoaa tarpeitasi parhaiten vastaavat ominaisuudet. Käytä tätä vertailua DreamHostin ja A2-hosting-palvelun välillä auttaaksesi sinua rajaamaan valintoja.

DreamHostilla on pitkä historia web-hosting-yrityksenä. Vuonna 1997 perustetulla yrityksellä on palvelimillaan yli 1,5 miljoonaa verkkosivustoa. Toisaalta A2 Hosting käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 kehittäjien mielessä ja se oli yksi ensimmäisistä, joka tarjosi PHP 5: tä ja Ruby on Rails -tuotteita. He painottavat suorituskykyä.

Sekä DreamHost että A2 Hosting tarjoavat jaetun isännöinnin, hallitun WordPress-isännöinnin sekä VPS: n ja omistettu palvelinasuunnitelman. Molemmat yritykset ovat Linux-pohjaisia.

DreamHost nimettiin vuosina 2014 ja 2015 PCMagin “parhaaksi yritysisäksi”. A2 Hosting on voittanut lukuisia “parhaita” palkintoja, joista useita viime aikoina.

DreamHost, jonka pääkonttori on Kaliforniassa, on yksityisomistuksessa oleva hosting-yritys. A2 Hosting on myös yksityisomistuksessa. Sen nimi tulee siitä tosiasiasta, että sen pääkonttori sijaitsee Ann Arborissa (kaksi A: ta), Michigan.

Vertaa DreamHostin ja A2 Hosting -suorituskyvyn suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. DreamHost ei voi taata käyttöaikaaan paremmin. Sillä on 100% käyttöaikatakuu, jossa hyvitetään yhden päivän ylläpito jokaisesta seisokkiajasta, kun ongelmasta on ilmoitettu. A2 Hosting on melkein yhtä hyvä, 99,9%: n takuu. A2-hosting palauttaa 5% kuukausimaksusta jokaisesta tunnista, jolle verkkosivustosi ei ole tavoitettavissa laitteiden tai verkkovirheiden takia.

Esitys. DreamHost käyttää AMD-prosessoreita, ja sen palvelimiin on asennettu SSD-levyjä. A2 käyttää Dell-palvelimia, joissa on neliydinprosessorit, ja kaikki heidän suunnitelmansa käyttävät myös SSD-levyjä. SSD-levyjä käytetään parempaan suorituskykyyn ja luotettavuuteen.

DreamHost-isännöidyn sivuston latausaika oli 2,10 sekuntia, mikä oli nopeampi kuin 70% Pingdomilla testatuista sivustoista. Verrattavissa olevan A2-kohdan testi tuotti latausajan 1,49 s, nopeampi kuin 81% testatuista kohdista.

Luotettavuus. DreamHostilla on useita tietokeskuksia Yhdysvalloissa. Kalifornian datakeskuksia on kaksi, samoin kuin datakeskus Ashburnissa, Virginiassa. DreamHost yhdistää Kalifornian tietokeskukset äskettäin avattuun tietokeskukseen Portlandissa, Oregonissa. Kaikissa tietokeskuksissa on virrankatkaisua ja jäähdytystä, dieselvarmuuskopioita ja ympärivuorokautista turvallisuutta.

A2 Hosting -palvelimella on maailmanlaajuisesti datakeskuksia, joiden keskus sijaitsee Michiganissa, Amsterdamissa ja Singaporessa. Tietokeskuksissa on redundanttia virta- ja jäähdytysvaihtoehtoja sekä nelinkertainen verkkoyhteys. Diesel-varmuuskopiot ovat saatavilla hätätilanteissa. Niitä tarkkaillaan paikan päällä turvallisuuden ja luotettavuuden suhteen.

Lausunto DreamHost- ja A2-hosting-suorituskyvystä

Sekä DreamHost että A2 Hosting ovat luotettavuutta ja suorituskykyä tärkeinä ominaisuuksina, ja molemmat tarjoavat vaikuttavia tuloksia.

DreamHost- ja A2 Hosting-ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: Älä johda markkinointitermejä, kuten “rajaton” ja “mittaamaton”, kun ominaisuuksia kuvataan. Se ei tarkoita ”käyttää niin paljon kuin haluat”. Sen sijaan termit viittaavat siihen, mitä hosting-yritykset “pitävät kohtuullisena käyttöä”. Ylläpitoyritykset sakottavat tai keskeyttävät sivustot, jotka heidän mielestään menevät pidemmälle – joskus ilman varoitusta. Isännöintiyritykset kuitenkin toteavat, että suurin osa käyttäjistä ei koskaan tule lähelle varoitusta.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Molemmat isännät ovat verkkotunnuksen rekisteröijiä. DreamHost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröintivuoden uusille tileille. A2-isännöinnissä ei ole tätä vaihtoehtoa.

Verkkosivun rakentaja. Kumpikaan DreamHost tai A2 Hosting eivät sisällä sisäänrakennettuja verkkosivustojen rakentajia, vaikka A2 Hosting ilmoittaa tukevansa suurimpaa osaa ilmaisista ja kaupallisista verkkosivustojen rakentajista..

tietokannat. DreamHost tarjoaa rajoittamattoman MySQL-tietokannan. A2 Hosting rajoittaa lukumäärän viiteen tietokantaan alimmalla tasolla, mutta sillä on rajoittamaton määrä tietokantoja sallittu muilla tasoilla ja suunnitelmilla. A2 Hosting tukee myös PostgreSQL: tä.

Sähköpostitilit. DreamHost tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja sähköpostin edelleenlähetyksiä. A2 Hosting taas rajoittaa alinta tasoa sallien 25 tilin. Muut tasot ja suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä. Rajoittamattomat tilit ovat hyödyllisiä, jos sinulla on paljon työntekijöitä. Se mahdollistaa myös erillisten tilien perustamisen jokaiselle yrityksesi osastolle, kuten myynti, tuki ja tiedot.

WordPress-hosting. DreamHost ja A2 Hosting tarjoavat molemmat hallittuja WordPress-suunnitelmia. Yleensä hallitut WordPress-suunnitelmat maksavat enemmän kuin tavallinen jaettu suunnitelma, vaikkakin A2-hosting on erilainen – sen hallinnoimat WordPress-hinnoittelut ovat samat kuin tavalliset jaetut suunnitelmat.

Osa lisäkustannuksista johtuu siitä, että hallitut WordPress-suunnitelmat sijoitetaan yleensä optimoituihin palvelimiin, joissa on välimuisti ja ylimääräinen suojaus suorituskyvyn ja vakauden parantamiseksi. Toinen hallitun WordPress-hosting-etun etu on, että WordPress-sivustojesi varmuuskopiot ja päivitykset tehdään sinulle. Tämän avulla voit keskittyä sisältöösi teknisten juttujen sijaan.

verkkokaupan ratkaisu. DreamHost ja A2 Hosting tukevat ilmaisia ​​ostoskärryjä, jotka ovat saatavana ohjauspaneelien, kuten Magneto, ZenCart, PrestaShop ja muiden, kautta. DreamHost tukee myös kaupallista verkkokauppasivuston rakentajaa, Café Commercea, vaikka se ei ole ilmainen.

varmuuskopiot. DreamHostin käytäntö kieltää sivuston käyttäjien luomien varmuuskopioiden tallentamisen palvelimelle. Kaikki käyttäjän luomat manuaaliset varmuuskopiot on ladattava ja poistettava isäntäpalvelimesta mahdollisimman pian niiden tekemisen jälkeen.

Verkkosivustotiedot ja tietokannat varmuuskopioidaan automaattisesti, mutta varmuuskopioita ei taata. A2-hosting tarjoaa Server Rewind -sovelluksen kaikille paitsi alimmalle tasolle. Server Rewind ottaa automaattisen tilannekuvan sivustostasi ja sallii yksittäisten tiedostojen, tietokantojen tai koko sivuston palauttamisen.

Isäntäturvallisuus. DreamHost käyttää Spamhausia suodattamaan sähköpostia ja käyttää Arbor Networksia tarjoamaan DDoS-suojausta. A2-hosting ottaa myös turvallisuuden erittäin vakavasti. Se skannaa ja toimii ennakoivasti DDoS-uhkia, haittaohjelmia ja viruksia vastaan ​​Perpetual Security- ja HackScan-ohjelmistoilla – jotka tarjotaan ilmaiseksi. Se käyttää tavallista roskapostisuojausta sekä Barracuda Advanced Spam Filtering -sivustoa sähköpostissa.

A2-hosting käyttää myös Patchman Enhanced Security Tool -työkalua, joka etsii korjaustarpeita tarvitsevia ohjelmia ja sovelluksia sekä ilmoittaa sinulle, kun sovellukset ovat vanhentuneita.

DreamHost tarjoaa SSL: n Let’s Encrypt -suunnitelman kautta suunnitelmiinsa. A2 tarjoaa ilmaisia ​​jaettuja SSL-varmenteita suunnitelmilleen cPanelin kautta, ja myös yksityisiä SSL-tuotteita voidaan ostaa.

Ohjauspaneeli. DreamHost käyttää patentoitua ohjauspaneelia, joka on enemmän tekstipohjaista kuin teollisuusstandardin cPanel, jota A2 Hosting käyttää, kuvakepohjainen käyttöliittymä.

Vihreä. DreamHost ostaa uusiutuvan energian hyvityksiä ja sillä on hiilidioksidineutraali jalanjälki. A2 tarjoaa myös sataprosenttisesti hiilivapaata jalanjälkeä. A2 osallistuu myös aktiivisesti ympäristöystävällisiin toimintoihin, kuten puiden istutukseen, Ann Arborin alueella.

Affiliate- ja jälleenmyyjäohjelmat. DreamHostin tytäryhtiöohjelma maksaa 97 dollaria jokaisesta lähetteestä, yhteensä 1164 dollaria vuodessa. A2 Hosting -yhtiön tytäryhtiöohjelma maksaa 85 dollaria jokaisesta lähetteestä ilman rajoituksia. A2: lla on myös jälleenmyyjäohjelma, joka sallii brändäyksen.

Ekstrat. DreamHost myy tallennustilaa pilvipalvelimillaan kuukausimaksulla riippuen siitä, kuinka paljon tallennat. A2 Hostingilla on 50 dollaria hyvityksiä Bing / Yahoo: lle.

Lausunto DreamHost- ja A2-hosting-ominaisuuksista

DreamHost myy tallennustilaa pilvipalvelimillaan kuukausimaksulla riippuen siitä, kuinka paljon tallennat. A2 Hostingilla on 50 dollaria hyvityksiä Bing / Yahoo: lle.

Vertaa DreamHost- ja A2-hosting-palveluiden web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat ja hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Verkon hinnoittelu jatkuvasti isännöi muutoksia alan kilpailukyvyn vuoksi. Tämä johtaa myös paljon myynninedistämiseen liittyvää hinnoittelua. Koska myynninedistämishinnat rajoittuvat tyypillisesti ensimmäiseen palvelukauteen, pidemmän aikavälin ilmoittautuminen merkitsee suurempia säästöjä. Jopa ilman tarjouksia, pidemmät palvelun ehdot johtavat yleensä hintaeroihin. Alla olevat hinnat heijastavat hinnoittelua vertailun ajankohtana.

DreamHost. DreamHost ei vaikeuta asioita monilla eri tasoilla ja suunnitelmilla. On vain yksi suunnitelma, jonka hinta on 7,95 dollaria kolmen vuoden kaudeksi. Suunnitelma sisältää rajoittamattoman kaiken – rajoittamattoman tallennustilan, rajoittamattoman kaistanleveyden, rajoittamattoman sähköpostitilin ja rajoittamattoman verkkotunnuksen.

Suunnitelman mukana tulee ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti vuodeksi sekä ilmainen SSL. Omistettu IP on saatavana 5,95 dollarin kuukausimaksulla. DreamHost tarjoaa myös kuusi erittäin skaalautuvaa pilvipalvelutasoa, jotka peilattaisiin kolmeen paikkaan irtisanomiseksi. Kustannukset ovat 4,50 dollaria kuukaudessa 96 dollariin kuukaudessa.

DreamHost tarjoaa myös vain yhden hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman. Sen mukana tulee 30 Gt: n SSD-tallennustila ja rajaton määrä kävijöitä kuukaudessa. WordPress asennetaan automaattisesti uloskirjautumisen yhteydessä. Suunnitelmaan sisältyy oma IP, ja sitä ylläpidetään VPS: ssä, jossa on SSD. DreamHost-suunnitelma on rajoitettu yhteen sivustoon ja yhteen MySQL-tietokantaan, ja sen hinta on 19,95 dollaria vuotuisella suunnitelmalla. A2 Hosting -palvelussa on kolme hallittua WordPress-suunnitelmaa.

A2-hosting. A2 Hosting tarjoaa kolme yhteistä suunnitelmaa. Lite sallii yhden sivuston, viisi tietokantaa, ja sen hinta on 3,92 dollaria kuukaudessa. Swift ja Turbo sallivat kukin rajattomat verkkosivustot ja rajattomat tietokannat. Swiftin hinta on 4,90 dollaria kuukaudessa ja Turbo on 9,31 dollaria kuukaudessa. Kaikilla kolmella on rajoittamaton SSD-tallennustila ja rajaton kaistaleveys. A2 Hosting -palvelussa on myös CloudLinux, Centos-käyttöjärjestelmän versio, joka on nopeampi ja jolla on vähemmän asiakkaita palvelinta kohti kuin useimmissa.

A2 Hosting -palvelussa on kolme hallittua WordPress-suunnitelmaa. Niiden hinta on sama kuin jaettujen suunnitelmien 3,92, 4,90 ja 9,31 dollaria. Lite on rajoitettu yhteen verkkosivustoon ja viiteen tietokantaan; Swift ja Turbo tarjoavat rajattomasti verkkosivustoja ja tietokantoja. Kaikki suunnitelmat ovat SSD-pohjaisia ​​ja niissä on välimuisti, vaikka Turbo-suunnitelma on optimoinut välimuistion. Heillä kaikilla on CDN ja ylimääräiset suojausasetukset. Swift ja Turbo toimitetaan myös Server Rewindilla varmuuskopiointia varten.

VPS ja omistetut suunnitelmat: DreamHostilla on neljä VPS-suunnitelmaa, joissa on SSD: t ja jotka alkavat 15 dollaria kuukaudessa, ylin taso 120 dollaria kuukaudessa. Tarjoaa rajoittamatonta kaistaleveyttä ja rajoittamatonta verkkotunnusta, DreamHost VPS -suunnitelmat sopivat pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat kasvaneet jaetulle isännöinnille.

A2 Hosting -palvelussa on kaksi VPS-suunnitelmaa, joissa kussakin on kolme tasoa. Hallitsemattomien tasojen hinta on 5, 10 ja 15 dollaria kuukaudessa. Hallinnoidut tasot ovat 32,99 dollaria, 46,19 dollaria ja 65,99 dollaria kuukaudessa. A2 Hosting -suunnitelmissa on myös SSD-levyjä, mutta kaistanleveydelle ja tallennukselle on rajoituksia.

DreamHostilla on joitain omistettuja vaihtoehtoja alkaen 149 dollarista kuukaudessa, hinnoittelu riippuen valitusta kokoonpanosta. DreamHost sallii rajoittamattoman määrän IP-osoitteita ja rajattoman kaistanleveyden omistamillaan tasoilla. A2-hosting-ohjelmalla on kaksi suunnitelmaa, joissa kussakin on kolme tasoa, kuten VPS-suunnitelmissa. Hallitsematon alkaa 99,59 dollaria kuukaudessa ja Hallittu suunnitelma alkaa 141,09 dollaria kuukaudessa. A2-isännöinnillä on kuitenkin kaistanleveys ja tallennusrajat, mutta ne ovat melko anteliaita.

Rahat takaisin takuu: DreamHostilla on alan johtava 97 päivän rahat takaisin -takuu. A2 Hosting -takuu on myös parempi kuin alan standardi 30 päivää, tarjouksen ollessa milloin tahansa. Ensimmäiset 30 päivää hyvitetään kokonaan; 30 päivän kuluttua palautuksesta tehdään arvosana. DreamHost pidättää verkkotunnuksen rekisteröintimaksun, jos olet hyödyntänyt ilmaista rekisteröintivuotta.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

DreamHostilla on alan paras rahat takaisin -takuu – vaikka A2-hosting on myös alan standardia parempi. DreamHost tekee jaetun tai hallitun WordPress-suunnitelman valitsemisen helpoksi, ja kussakin on vain yksi taso. A2 Hostingin hinnoittelu VPS: ssä ja erillisissä palvelinsuunnitelmissa tekee siitä erittäin houkuttelevan pienille ja keskisuurille yrityksille.

Kuinka helppokäyttöinen DreamHost ja A2 Hosting

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. DreamHostin omistamassa ohjauspaneelissa on runsaasti ominaisuuksia, mutta jos et ole alan standardi, se saattaa aiheuttaa ongelmia, jos siirrät sivustosi myöhemmin. A2 Hosting käyttää cPanelin käyttäjäystävällistä, kuvakepohjaista käyttöliittymää.

Yhden napsautuksen asentaja. DreamHostissa on yhden napsautuksen asennusosa, vaikka sovelluksia ei ole niin paljon kuin muiden asennusohjelmien tarjoamat. A2 Hosting käyttää Softaculous-ohjelmaa yhden napsautuksen asentajana satoihin sovelluksiin.

Sivustojen selaus. Sekä DreamHostin että A2 Hosting -palvelun sivustot tarjoavat kaiken mitä tarvitset suunnitelman valitsemiseksi. Molemmilla on hyödyllisiä vertailutaulukoita tasojen vertaamiseksi suunnitelmissaan, vaikka A2 Hosting lisää hyödyllisiä linkkejä ponnahdusikkunoihin monille kaavioissa esitetyille ehdoille ja vaihtoehdoille. Bot ovat puhtaita ja käyttäjäystävällisiä. DreamHost vaikeuttaa kuitenkin joidenkin tietojen löytämistä käyttämättä Googlea tai lukematta wikien kautta.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

Molemmat isännät ovat tarpeeksi helppokäyttöisiä, mutta A2-isännöinnissä on etuna vakiona olevan cPanelin käytöstä johtuen, sillä sillä on vakavampi yhden napsautuksen sovellusten asennusohjelma ja tiedon tekeminen hieman helpommaksi kuin DreamHost.

Tuki DreamHost ja A2 Hosting -palveluille

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

DreamHost ja A2 Hosting saavat molemmat asiakkaiden korkeat arvosanat palvelusta ja tuesta, ja tukihenkilöstöä pidetään ystävällisenä ja osaavana.

A2-isännöinnissä on puhelin, sähköposti ja suorakeskustelu ympäri vuorokauden. DreamHostilla on yhteystietosivu, jolla lähetät kysymyksiä sähköpostitse. DreamHost tarjoaa lisää tukivaihtoehtoja, kun olet ostanut heiltä, ​​mutta puhelin ei ole yksi niistä. DreamHost on erilainen wiki, joka päivitetään tarpeen mukaan ja sisältää paljon tietoa, kuten tietokanta. DreamHostilla ja A2 Hostingilla on blogi ja foorumi, ja A2 Hostingilla on Facebook-sivu.

Lausunto käyttäjän tuesta

Molemmat isäntäyritykset saavat korkeat arvosanat palvelu- ja tukihenkilöstön tiedosta ja avuliaisuudesta. Molemmat tarjoavat paljon neuvoja ja tietoja. Monille puhelintuen puuttuessa DreamHost ei kuitenkaan ole tuen ystävällinen.

Käyttäjien arvostelut DreamHost ja A2 Hosting

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Koska arvosteluja ovat kirjoittaneet erittäin vahvasti tuntevat henkilöt, jotka ovat siis joko voimakkaasti kielteisiä tai erittäin positiivisia, niiden ei pitäisi olla ratkaiseva tekijä valittaessa verkkoisäntää. Kuitenkin, kun jotain tulee esiin johdonmukaisesti, se voi olla jotain harkittavaa.

Negatiiviset arvostelut kohteelle DreamHost ja A2 Hosting

DreamHost. DreamHost-asiakkaiden yleisin valitus on puhelintuen puute. Jotkut ilmoittavat myös täplikäs chat-tuki.

A2-hosting. A2 saa vähemmän negatiivisia arvosteluja kuin useimmat yritykset. Yleensä ne on tarkoitettu yksittäisiin tapauksiin, joissa asiakaspalveluun liittyy huonoja kokemuksia.

Myönteisiä arvosteluja DreamHost ja A2 Hosting -palveluille

DreamHost. DreamHostin asiakastuki saa suurimman osan ajasta positiivisia kommentteja. DreamHost vastaanottaa myös kutoja lähes rajoittamattomasta kaikesta jaetusta suunnitelmasta niin alhaisella hinnalla.

A2-hosting. A2 saa paljon positiivisia arvosteluja asiakastuesta. Asiakkaat ovat vaikuttuneita myös ominaisuuksien määrästä ja A2 Hosting -palvelimen nopeudesta.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Kaiken kaikkiaan asiakkaat ottavat molemmat näistä hosting-yrityksistä hyvin vastaan. A2-hosting ei kuitenkaan saa vähemmän negatiivisia arvosteluja kuin DreamHost.

Päätelmä DreamHostin ja A2 Hosting -sovelluksen vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

DreamHost ja A2 Hosting ovat monia samankaltaisia ​​ominaisuuksia, mutta on syitä tehdä yhdestä toivottavampi kuin toinen.

Syyt valita A2-hosting yli DreamHostin:

 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu
 • Kilpailukykyisesti hinnoiteltu VPS ja omistautuneet suunnitelmat
 • Käyttää alan standardin mukaista cPanelia
 • 24/7 puhelin- ja chat-tuki

Syyt valita DreamHost yli A2-hosting:

 • Yksi suunnitelman yksinkertaisuus jaetulle ja hallitulle WordPress-isännöinnille
 • Pisin rahat takaisin -takuu
 • “Rajoittamaton” ominaisuuksia kaikilla jaettujen suunnitelmien tasoilla

Vaikka DreamHost on hyvä keskisuurille ja suurille yrityksille kohtuuhintaisella VPS: llä ja omilla palvelinasuunnitelmillaan rajoittamattomalla kaistanleveydellä, A2 Hostingin hinnoittelu VPS: ssä ja omistettu palvelinsuunnitelma tekee siitä myös houkuttelevan valinnan. DreamHostin yhden suunnitelman jaettu isännöintisuunnitelma on houkutteleva niille, jotka haluavat “rajattoman kaiken” tarvitsematta päättää tasojen välillä.

Se ei kuitenkaan välttämättä sovellu aloittelijalle, koska verkkosivujen rakentajaa ei ole eikä puhelintukea. Molemmat hosting-yritykset tarjoavat hyvän hinnoittelun monista ominaisuuksista, joita ne tarjoavat suunnitelmissa.

Tässä vertailussa on lueteltu vain kaksi monista web-hosting-palveluiden käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Jos voit käyttää muutamaa dollaria enemmän kuin budjetointihinnoittelu, saat nopeat lataus- ja vastausajat sekä premium-ominaisuudet SiteGround-palvelun avulla. Toiselle isäntälle, joka olisi erinomainen valinta hallinnoidulle WordPressille, voit tutkia InMotion Hosting -palvelua

Onko sinulla kysyttävää DreamHost tai A2 Hosting? Mitkä ovat olleet kokemuksesi web-hosting-palvelusta yleensä? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map