Bluehost vs SiteGround: kumpaa kannattaa käyttää?

“Jos yrityksesi ei ole Internetissä, yrityksesi on poissa käytöstä” – Bill Gates.


Verkkosivustojen luomisen ja ylläpitämisen nopeudella näyttää tänään siltä, ​​että ihmiset ovat vihdoin tajunnut Internetin ja Bill Gatesin lausunnon merkityksen..

Ja tämä online-läsnäolotarpeen ymmärtäminen yrityksille on aiheuttanut monien isännöintipalveluntarjoajien nousun.

Mutta valita tarpeisiisi parhaiten sopiva valinta ei ole niin helppoa.

Olemme auttaneet sinua tässä tehtävässä valitsemalla kaksi suosituinta verkkoisäntää, Bluehost ja SiteGround.

Teimme objektiivisen katsauksen Bluehostin ja SiteGroundin pääominaisuuksista tavoitteena auttaa sinua tekemään web-palveluntarjoajan valintaprosessista hieman helpompaa.

Vertaamme perusteellisesti näitä kahta yritystä tarkastelemalla niiden isännöintiominaisuuksia, etuja, haittoja, asiakasarvioita, hinnoittelua ja suunnitelmia,

Bluehost on perustettu vuonna 1996, joten se on toiminut isännöintiliiketoiminnassa yli 19 vuotta. SiteGroundilla on vähemmän kokemusta noin 12 vuotta, koska se perustettiin vasta vuonna 2004.

Molemmat verkkosivustojen ylläpitoyritykset ovat kuitenkin ansainneet aseman maailman suosituimpien ja parhaimpien verkkoisäntäkoneiden joukossa.

Pääkonttorinsa ollessa Yhdysvalloissa Utahissa, Bluehost on web-isäntä, jonka omistaa Endurance International Group (EIG), jolla on useita muita hosting-yrityksiä nimellä. SiteGround ei ole yksi näistä; Sen pääkonttori sijaitsee Sofiassa, Bulgariassa.

Bluehost on jo pitkään ollut yksi johtavista maailmanlaajuisista sivustojen tarjoajista, ja se on isännöinyt yli 2 miljoonaa sivustoa yhdessä EIG-kumppaniensa kanssa..

Vaikka SiteGround ei ehkä ole yhtä suuri kuin Bluehost, se on noussut tikkaille ja siitä on tullut myös yksi suosituimmista web-hosting-ratkaisuista..

Yli 450 000 sivustolla on Site Groundin verkkopalvelun laatu tunnettu.

Lisäksi molemmat verkkoisäntälaitteet tarjoavat jaettua hosting-palvelua, VPS-isännöintiä, erillisen palvelimen isäntä, WordPress-isäntä ja pilvipalvelua.

SiteGround tarjoaa kuitenkin myös hosting-ratkaisuja CMS: lle, mukaan lukien Joomla ja Drupal.

SiteGround on lisäksi mukana sponsorina sellaisille avoimen lähdekoodin yhteisöille, kuten Joomla, WordPress ja Magenta.

Lisäksi SiteGround on toiminut yhteistyössä useiden yritysten kanssa, kuten GlobalSign, cPanel, Softaculous, SingleHop, CloudFlare, SoftLayer, OpenSRS, 1H ja Open Classifieds..

Sekä Bluehost että Siteground ovat voittaneet palkintoja.

Bluehost on voittanut useita Host Review -palkintoja: Paras Web-hosting-yritys, Paras budjettihotelli, Paras edullinen hosting,

SiteGround on saanut myös muutama palkinto, mukaan lukien Paras edullinen hosting 2013 ja WebHostingCatin parhaiten hallinnoima WordPress Hosting Personal vuonna 2015.

Vertaa Bluehostin ja SiteGroundin suorituskykyä

Contents

Uptime, luotettavuus, nopeus ja suorituskyky

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Yksi tärkeimmistä syistä siihen, että Bluehost ja SiteGround ovat niin suosittuja, ovat, että ne varmistavat, että heidän palvelimillaan ylläpitämät sivustot ovat suurimman osan ajasta.

Toisin sanoen ne tarjoavat huomattavasti korkean käyttöaikaprosentin. Vaikka SiteGround antaa käyttöaikatakuun 99,99%, Bluehost ei nimenomaisesti anna mitään takuuta.

Muutaman verkkosivustomme reaaliaikaisessa testauksessa on kuitenkin todettu, että molempien isännöintipalveluntarjoajien käyttöaika on noin 99,99%..

Luotettavuus. SiteGroundin tietokeskukset tarjoavat korkean tason sähkön redundanssin, samoin kuin useita virranvaihtovaihtoehtoja, jotka koostuvat useista virransyötöistä, omista virrantuottajaista ja yritysluokan UPS-tekniikasta.

Kaikkia näitä tietokeskuksia valvotaan myös laajasti ympäri vuorokauden tapahtuvaa ihmisten turvallisuutta, kulunvalvonnan käskyjä, biometrisiä tietoja, luodinkestäviä aulaja ja videovalvontaa. Kaikki nämä tekijät tekevät SiteGroundin palvelimista joitain luotettavimmista maailmassa.

Bluehost-datakeskus sijaitsee Utahissa. Keskus tukee tärkeitä ominaisuuksia, kuten UPS: n virranvarmuuskopio, peilattu varastointikopio, dieselgeneraattorit ja muut virtaan liittyvät toiminnot.

Bluehost tarjoaa myös erinomaisen luotettavuuden sivustoillesi edistyneiden palvelimien ja laitteistojen avulla.

Nopeus ja suorituskyky. SiteGroundilla on tietokeskuksia neljässä eri maassa, nimittäin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa ja Singaporessa, kolmella eri mantereella..

Tämä antaa sinulle mahdollisuuden isännöidä sivustoitasi palvelimilla, jotka sijaitsevat lähinnä sivustosi pääkävijöiden sijaintia, mikä parantaa verkkosivustojen nopeutta ja suorituskykyä.

Bluehostin palvelimille ei ole tarjolla tällaista eri mantereiden välistä tietokeskusta.

SiteGround käyttää myös Apache-, CentOS-, MySQL-, PHP- ja WHM / cPanel-ohjelmia useimmissa palvelimissaan. Se on luonut räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja 1H-tuotemerkillä tilien eristämiseen ja valvontaan sekä palvelimien nopeuden optimointiin..

Sivun latauspyyntöön vastaamiseen kulunut enimmäisaika auttaa usein määrittämään palvelimien laadun ja siitä johtuvan suorituskyvyn.

Testasimme Bluehost-palvelimilla isännöidyn sivuston latausajan tietyn ajanjakson ajan ja vertasimme sitä SiteGround-palvelimella ylläpidetyn sivuston latausaikaan. Bluehostin keskimääräinen latausaika tuli noin 2,4 sekuntia, kun taas SiteGroundin latausaika oli noin 2,2 sekuntia.

Katsomme, että molempien isäntien latausajat ovat erinomaiset.

Lisäksi SiteGround lisää verkkosivustojesi nopeutta käyttämällä lakkausvälimuistia, Memcachea, SuperCacheria ja CloudFarea. Tämä auttaa verkkosivustoja tuottamaan hiukan paremman suorituskyvyn raskaan liikenteen aikana.

Lausunto Bluehost- ja SiteGround-suorituskyvystä

Sekä Bluehost että SiteGround onnistuvat pitämään verkkosivustosi suurimman osan ajasta saatavana tarjoamalla suurta suorituskykyä ja nopeutta erinomaisella luotettavuudella.
Se, että SiteGround käyttää laajasti staattista välimuistia optimoiduilla palvelimilla ja että tietokeskukset sijaitsevat neljässä eri maassa, tekee siitä ensisijaisen vaihtoehdon..

Bluehostin ja SiteGroundin ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

Verkkosivun rakentaja. SiteGround ei tarjoa verkkosivustojen rakennustyökalua. Siitä huolimatta se tarjoaa monia hyödyllisiä ohjattuja ohjattuja oppaita ja esittelyjä. Nämä auttavat sinua luomaan verkkosivuston, määrittämään Joomlan ja niin edelleen.

Itse asiassa he opastavat sinua vaihe vaiheelta nopeasti läpi koko sivustosi asennusprosessin. Lisäksi sinun on hallittava vain sisältöosa.

Lisäksi voit perustaa blogin WordPressin avulla, wikiä käyttämällä Site Software tai foorumiympäristö phpBB3.

Sivuston kehittämiseen, jossa koodaus on minimaalinen tai ei lainkaan vedä ja pudota -toiminnolla, Bluehost tarjoaa sinulle suositun Weebly-sivuston rakentajan..

Voit luoda yksinkertaisen, minimalistisen verkkosivun käyttämällä ilmaista Weebly-versiota tai päästä käyttämään runsaasti edistyneitä ominaisuuksia päivittämällä maksettuun pakettiin (8,99 dollaria kuukaudessa). Lisäksi Bluehost tarjoaa myös goMobi-mobiilisivustojen rakentajan.

turvallisuus. Olet varmasti tyytyväinen sekä SiteGroundiin että Bluehostiin niiden laajojen turvaominaisuuksien suhteen. Ne koostuvat hotlink-suojauksesta ja erilaisista roskapostin torjuntatyökaluista, kuten Apache Spam Assassin, Spam Experts ja Spam Hammer.

Bluehost tarjoaa myös CloudFlare -sovelluksen parantaaksesi sivustosi turvallisuutta SSL: llä ja suojaa hajautettujen palvelunestohyökkäysten (DDoS) vastaan. SiteGround tarjoaa myös CloudFlare-integraation.

Lisäksi Bluehost laajentaa muiden suojausominaisuuksien, kuten IP-osoitteiden mustien luetteloiden, salasanasuojattujen hakemistojen, digitaalisten varmenteiden hallintaa ja yksityisiä avaimia, tukea..

Sen avulla voit myös käyttää SiteLock-verkkotunnuksen suojausta, joka on saatavana noin 1,67 dollarilla kuukaudessa. Secure Shell (SSH) -käyttö mahdollistaa suojatun pääsyn määritystiedostoihin verkkosivujesi järjestelmänvalvojille.

SiteGround on erittäin tunnettu turvallisuusominaisuuksistaan. Niiden turvaominaisuuksien lisäksi, jo jo keskusteltiin, SiteGround tarjoaa myös IP-osoitteiden mustia listoja ja HackAlert Monitoring -apuohjelman (noin 1 dollari kuukaudessa), joka ilmoittaa, jos verkkosivustosi on uhattuna..

SiteGround antaa järjestelmänvalvojille myös estää käyttäjiä paljastamasta tai julkisesti postittamasta salasanoja tietyille verkkosivustosi osille erittäin tehokkaan turvaominaisuuden, jonka etuna on Leech Protect, avulla.

Ylläpito WordPress-hosting. Bluehostin hallinnassa WordPress-isännöinnissä sinun ei tarvitse asentaa WordPress CMS-ohjelmistoa, koska se on esiasennettu.

SiteGround tarjoaa myös hallittua WordPress-hosting-palvelua ja huolehtii asennuksesta paremman tietoturvan, päivittäisten varmuuskopioiden ja automaattisten laajennuspäivitysten varmistamiseksi WordPress-sivustoille.

SiteGroundillä on parempia vaihtoehtoja halpaan WordPress-isännöintiin, joka on konfiguroitu minimiin kuin Bluehost.

Bluehost tarjoaa kuitenkin parempia korkean kokoonpanon WordPress-isännöintisuunnitelmia, jotka soveltuvat erittäin suurille liikennemäärille.

verkkokaupan ratkaisu. SiteGround -sovelluksella saat auto-asennusvaihtoehtoja erilaisille verkkokauppasovelluksille, kuten CSCart, Magento ja PrestaShop, joiden avulla voit perustaa verkkokaupan nopeasti.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää mitä tahansa Softaculous-ohjelmassa käytettävissä olevaa verkkokaupan vaihtoehtoa, kuten Showare, OpenCart ja ZenCart. SiteGround tarjoaa myös erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka keskittyvät vain ostoskärryihin tai lisäksi vain laskutukseen ja laskutukseen.

Bluehost tarjoaa myös joukon verkkokauppaan liittyviä ominaisuuksia. Sen avulla voit rakentaa verkkokaupan helposti käyttämällä Magento-sovelluksen vetämällä ja pudottamalla -toimintoa.

Lisäksi voit käyttää ostoskärryjä, kuten Cube Cart, ZenCart ja Agora, ja käyttää TransFirst-maksuväylää varmistaaksesi asiakkaillesi turvalliset maksutapahtumat.

Lausunto Bluehostin ja SiteGroundin tärkeimmistä ominaisuuksista

Vaikka molemmat web-isännät tarjoavat vankan tietoturvan, SiteGround tarjoaa innovatiivisempia tietoturvaratkaisuja, jotka varmasti pitävät aloittelijoiden verkkosivut täysin turvassa hyökkäyksiltä. Verkkosivustojen rakentajille Bluehost tarjoaa parempia ja helpommin käytettäviä vaihtoehtoja Weebly- ja goMobi-muodossa..

Vertaa Bluehostin ja SiteGroundin web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Molemmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat vain Linux-hosting-suunnitelmia; tässä ovat heidän keskeiset piirteensä ja hinnoittelu.

Halvin Bluehost-hosting-suunnitelma (jaettu) on saatavana noin 3,95 dollarilla kuukaudessa (Bluehost Starter -suunnitelma); kun taas halvin (jaettu) SiteGround-hosting-suunnitelma on noin 6,95 dollaria kuukaudessa (käynnistyssuunnitelma).

Jos verkkosivusto ja valtava liikennemäärä alun perin, 10 nämä edulliset suunnitelmat riittäisivät aloittamaan.

Jaetut hosting-suunnitelmat. Tässä on vertailu Bluehostin jaettuihin isännöintisuunnitelmiin SiteGroundin jaettuihin isännöintisuunnitelmiin.

Bluehost Starter alkaa noin 3,95 dollarilla kuukaudessa (kolmen vuoden tilaus) tai 4,95 dollarilla kuukaudessa (kahden vuoden tilauksella) tai 5,95 dollarilla kuukaudessa (yhden vuoden tilauksella), 50 Gt levytilaa, viisi sähköpostitiliä ja rajaton MySQL-tietokanta yksi verkkosivusto.

Bluehost Plus alkaa noin 6,95 dollarilla kuukaudessa (kolmivuotinen tilaus) tai 7,95 dollarilla kuukaudessa (kahden vuoden tilauksella) tai 8,95 dollarilla kuukaudessa (yhden vuoden tilauksella), ja siinä on 150 Gt levytilaa, 100 sähköpostitiliä ja rajaton MySQL-tietokanta kymmenelle sivustot.

Bluehost Business Pro alkaa hinnasta 14,95 dollaria kuukaudessa (kolmivuotinen tilaus) tai 16,95 dollaria kuukaudessa (kahden vuoden tilaaminen) tai 19,95 dollaria kuukaudessa (yhden vuoden tilaus), ja käyttämätöntä levytilaa, rajattomia sähköpostitilejä ja rajatonta MySQL-tietokantaa rajoittamaton verkkosivustojen määrä.

Kaikki SiteGround-jaetut hosting-suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman MySQL-tietokannan, ilmaiset verkkotunnukset, ilmaiset sivustonsiirrot ja ilmaiset sähköpostitilit.,

SiteGround-käynnistys alkaa 6,95 dollaria kuukaudessa (vuositilaus tai enemmän), 10 Gt: n tallennustila yhdelle verkkosivustolle, joka käsittelee noin 10 000 kuukausivierailijaa.

SiteGround GrowBig alkaa 9,95 dollaria kuukaudessa (vuositilaus tai enemmän), 20 Gt: n tallennustila useille verkkosivustoille, jotka käsittelevät noin 25 000 kuukausittaista kävijää. Sen mukana tulee myös WordPress SuperCacher, ensisijainen tekninen tuki ja yhden vuoden ilmainen SSL-varmenne.

SiteGround GoGeek alkaa 14,95 dollaria kuukaudessa (vuositilaus tai enemmän). 30 Gt: n tallennustila useille verkkosivustoille käsittelee noin 100 000 kuukausivierailijaa..

GoGeekin mukana tulee myös WordPress SuperCacher, yhden vuoden ilmainen SSL-varmenne, ensisijainen tekninen tuki, yhden napsautuksen WordPress-vaiheistus, esiasennettu Git for WordPress ja ilmainen PCI-vaatimustenmukaisuus.

WordPressin hallinnoimat hosting-suunnitelmat. Molemmat verkkoisäntälaitteet tarjoavat hallittua WordPress-isännöintia:

SiteGround StartUp alkaa 9,95 dollaria kuukaudessa (saatavana 30% alennuksella; 6,95 dollaria kuukaudessa), ja 10 Gt: n tallennustila yhdelle verkkosivustolle käsittelee noin 10 000 kuukausivierailijaa..

SiteGround GrowBig alkaa hinnasta 14,95 dollaria kuukaudessa (saatavana 33%: n alennuksella; 9,95 dollaria kuukaudessa). 20 Gt: n tallennustila useille verkkosivustoille käsittelee noin 25 000 kuukausittaista kävijää. Sen mukana tulee myös WordPress SuperCacher, ensisijainen tekninen tuki ja yhden vuoden ilmainen SSL-varmenne.

SiteGround GoGeek alkaa 29,95 dollaria kuukaudessa (saatavana 50% alennuksella; 14,95 dollaria kuukaudessa), 30 Gt: n tallennustila useille verkkosivustoille, jotka käsittelevät noin 100 000 kuukausivierailijaa..

GoGeekin mukana tulee myös WordPress SuperCacher, yhden vuoden ilmainen SSL-varmenne, ensisijainen tekninen tuki, yhden napsautuksen WordPress-vaiheistus, esiasennettu Git for WordPress ja ilmainen PCI-vaatimustenmukaisuus.

Bluehost Blogger alkaa 24,99 dollarilla kuukaudessa (vain noin 12,49 dollaria vain ensimmäisellä kuukaudella), ja sillä on 30 Gt tallennustila ja yksi IP-osoite viidelle verkkosivustolle, jotka käsittelevät noin 100 miljoonaa kuukausittaista kävijää.

Bluehost Professional alkaa hinnasta 74,99 dollaria kuukaudessa (vain noin 37,50 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta), ja sillä on 60 Gt tallennustila ja yksi IP-osoite kymmenelle verkkosivustolle, jotka käsittelevät noin 300 miljoonaa kuukausivierailijaa..

Bluehost Business -yritys alkaa hinnasta 119,99 dollaria kuukaudessa (vain noin 60 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta), ja siinä on 120 Gt tallennustilaa ja yksi IP-osoite 20 verkkosivustolle, jotka käsittelevät noin 600 miljoonaa kuukausittaista kävijää.

Bluehost Enterprise alkaa hinnasta 169,99 dollaria kuukaudessa (vain noin 85 dollaria ensimmäiseltä kuukaudelta). Siinä on 240 Gt tallennustilaa ja yksi IP-osoite 30 verkkosivustolle käsittelemään rajaton määrä kuukausivierailijoita.

VPS-hosting-suunnitelmat: Molemmat sivustojen hosting-yritykset tarjoavat neljä VPS-hosting-suunnitelmaa. Vaikka SiteGround tarjoaa 5 kt kaistanleveyttä kaikilla heidän VPS-isännöintisuunnitelmillaan, Bluehost tarjoaa suunnitelmilleen kaistanleveyttä 1TB – 4TB.

Suurin Bluehostin tarjoama RAM-muisti on 8 Gt, kun taas SiteGround tarjoaa eniten 4 Gt. Samoin Bluehostin tarjoama enimmäistallennustila on 240 Gt, kun taas SiteGround tarjoaa vain 80 Gt.

Bluehostin VPS-hosting-suunnitelmien hinnat vaihtelevat noin 29,99 dollarista kuukaudessa korkeintaan noin 119,99 dollariin kuukaudessa.

Verrattuna SiteGroundin VPS-hosting-suunnitelmien hinnat vaihtelevat noin 60,00 dollarista kuukaudessa korkeimpaan, noin 140,00 dollariin kuukaudessa. SiteGround osoittautuu myös hiukan kalliimmaksi vähemmissä määrityksissä olevissa VPS-suunnitelmissa kuin Bluehost.

Dedicated hosting -suunnitelmat: Molemmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat kolmen tyyppisiä omistettuja hosting-suunnitelmia. SiteGround tarjoaa enintään neljä kertaa 500 Gt: n tallennustilan verrattuna Bluehostin tarjoamaan enimmäismäärään 1 Tt.

Bluehost tarjoaa myös korkeimman kaistanleveyden 15TB (Bluehost Premium -suunnitelman kanssa), kun taas SiteGround tarjoaa vain 5TB kaistanleveyttä kaikilla omilla palvelinsuunnitelmillaan. Molemmat tarjoavat enintään 16 Gt RAM-muistia.

Alhaisin hinta Bluehost-omistettuun suunnitelmaan on 149,99 dollaria kuukaudessa, kun taas SiteGround-hinta on 229,00 dollaria kuukaudessa.

Hintaskaalan toisessa päässä, Bluehost-palvelimelle omistetun isännöintisuunnitelman korkeimmat kustannukset ovat 249,99 dollaria kuukaudessa, kun taas SiteGround-omistetun hosting-suunnitelman enimmäishinta on 429,00 dollaria kuukaudessa.

Jälleen kerran, SiteGround on hiukan kalliimpi kuin Bluehost.

Rahat takaisin takuu. Bluehost ja SiteGround tarjoavat molemmat samanlaisen rahat takaisin -takuuajan, noin 30 päivää.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

SiteGroundin jaetut hosting-suunnitelmat sopivat paremmin aloittelijoille, jotka tarvitsevat vähimmäisasetukset ja jotka eivät halua käyttää paljon rahaa alkujaksolla.
Kun siirryt kohti korkealaatuisia VPS-hosting-suunnitelmia tai omistettuja hosting-suunnitelmia, Bluehost tarjoaa parempia tai vastaavia kokoonpanoja halvemmalla kuin SiteGround.

Kuinka helppo käyttää Bluehostia ja SiteGroundia

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

SiteGround ja Bluehost käyttävät molemmat cPanelia, teollisuuden standardiohjauspaneelia. Tätä ohjauspaneelia on uskomattoman helppo käyttää, ja jos olet kokenut verkkovastaava, olet todennäköisesti käyttänyt samanlaisia ​​ohjauspaneeleja ennen.

Lisäksi molemmat verkkoisäntäkoneet ylpeillä helppokäyttöisistä yhden napsautuksen asennusohjelmista.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

SiteGroundin ja Bluehostin välillä on yhteys niiden helppokäyttöisyyden suhteen.

Tuki Bluehostille ja SiteGroundille

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

SiteGround ja Bluehost tarjoavat molemmat erilaisia ​​vaihtoehtoja yhteydenpitoon tukitiiminsä mahdollisten kysymysten tai ongelmien ratkaisemiseksi nopeasti.

SiteGround tarjoaa sinulle 24x7xx52 -puhelintuen, live-chatin, lipunmyyntijärjestelmän ja niin edelleen. Testasimme heidän live chat -ominaisuuttaan kahdesti ja molemmissa tapauksissa saimme tyydyttävän vastauksen minuutin sisällä, mikä on erittäin nopeaa.

Lisäksi artikkeleiden, opetusohjelmien ja erittäin tehokkaiden velhojen määrä, jotka opastavat sinua erilaisten ohjelmistoratkaisujen asennuksissa, ovat sinulle enemmän kuin tarpeeksi sinulle ja verkkosivustoillesi.

Bluehost tarjoaa samankaltaisia ​​ominaisuuksia kuin SiteGround, mutta heidän tukitiiminsä vie reaaliaikaisiin keskusteluihin kauemmin kuin SiteGround-asiakastukitiimi..

Vertailun vuoksi olet todennäköisesti, että SiteGround-tukitiimi on tehokkaampi hallussapidossa kuin Bluehostin tiimi.

Lausunto käyttäjän tuesta

Äänestyksessä kannatetaan SiteGround-asiakastukitiimiä, koska ne reagoivat nopeasti pikaviesteihin ja lisäävät kädenpidosta verkkovastaaville, joilla on vähän tai ei ollenkaan teknistä tietoa.

Käyttäjien arvostelut Bluehostista ja SiteGroundista

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Älä koskaan, koskaan, älä koskaan käytä tarkistusta ratkaisevana tekijänä Web-isäntävalinnassa. Arviot lähettävät melkein aina intohimoiset, joten suurin osa arvosteluita lähettävistä asiakkaista on joko voimakkaasti negatiivisia tai vahvasti positiivisia. Sinun tulisi kuitenkin käyttää arvosteluja ohjeena, jos isäntäyritys on johdonmukaisesti arvostettu jonkin verran jollekin.

Negatiiviset arvostelut kohteelle Bluehost ja SiteGround

Useimmat Bluehost-asiakasarviot ovat korostaneet heidän kalliita jaettavia hosting-suunnitelmiaan ja tarvetta asentaa runsaasti lisäosia useille toiminnoille.

Asiakkaidensa keskuudessa on myös huomattava kysyntä, että tämä verkkoisäntä alkaa tarjota kuukausittain jaettuja hosting-suunnitelmia.

SiteGroundin osalta monet asiakkaat ovat ilmaisseet huolensa kallista VPS: ää ja omistettuja hosting-suunnitelmiaan ja huomattavasti vähemmän kaistanleveyttä varten, joka heille on annettu.

Positiiviset arvostelut kohteelle Bluehost ja SiteGround

Monet uudet käynnistysyritykset, pienyritykset ja yksittäiset ammattilaiset ovat kiitelleet SiteGroundin tarjoamia edullisia jaettuja hosting-suunnitelmia.

Suojausominaisuuksiin, niiden erinomaiseen asiakastukeen ja mahdollisuuteen valita datakeskuksen sijainti on saatu myös positiivisia arvosteluja.

Bluehostin positiiviset arvostelut koskevat pääasiassa kohtuuhintaista VPS: ää ja omistettuja hosting-suunnitelmia, jotka pystyvät helposti käsittelemään valtavia liikennemääriä.

Paljon hyviä arvosteluja on kiertänyt myös tarjolla olevien erinomaisten turvaominaisuuksien ympärillä.

Päätelmä Bluehostin ja SiteGroundin vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Syyt valita Bluehost yli SiteGroundin

 • Halpa VPS-isännöinti ja omistettu palvelimen isännöintisuunnitelma
 • Suuremmat kaistanleveysasetukset suurten liikennemäärien käsittelemiseksi
 • Parempi kyky tukea suuria liikennemääriä hallituissa WordPress-sivustoissa, joissa on korkeammat kokoonpanosuunnitelmat
 • Parempien verkkosivustojen rakennustyökalujen, kuten Weebly ja goMobi, saatavuus

Syyt valita SiteGround Bluehostin yli:

 • Mahdollisuus valita tietokeskusten sijaintien välillä kolmella mantereella
 • Ilmainen verkkosivustojen siirtomahdollisuus asiakkaille, jotka haluavat siirtää nykyisiä ylläpitämiään sivustoja
 • Hieman parempi nopeus ja suorituskyky palvelimilla ja verkkosivustoilla
 • Nopeammat vastausajat kyselyihin reaaliaikaisen chatin tuella

SiteGround sopii pienille yrityksille, uusille yrityksille ja ammattilaisille, jotka etsivät halvempaa jaettua hosting-suunnitelmaa, parempaa ohjausta isännöintiprosessin kautta ja korkeampaa tietoturvaa. Bluehost on kuitenkin ihanteellinen keskisuurille ja suurten yritysten sivustoille, joilla on paljon liikennettä ja jotka tarvitsevat kohtuuhintaisia ​​isännöintisuunnitelmia, jotka tarjoavat korkeamman kokoonpanon, etenkin kaistanleveyden.

Pienyritykset löytävät houkuttelemattoman kaistanleveyden ja tallennustilan. Molemmat hosting-yritykset tarjoavat hyvät hinnat tarjoamiensa ominaisuuksien määrälle.

Hostgator (myös EIG: n omistama) voi toimia vaihtoehtona Bluehostille paremmasta tuesta, skaalautuvuudesta, korkeasta liikenteenhallinnasta ja muusta.

Itse asiassa se voi toimia myös erinomaisena vaihtoehtona sekä SiteGroundille että Bluehostille, koska se tarjoaa säännölliset Linux-isännöintisuunnitelmat sekä Windows-isäntä.

Oletko käyttänyt Bluehostia tai SiteGroundia Web-isäntänäsi aiemmin? Onko sinulla kysymyksiä? Voit vapaasti jakaa kokemuksiasi ja kommentteja alla ja kiitos lukemisesta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map