Bluehost vs Network Solutions: kumpaa kannattaa käyttää?

Bluehost ja verkkoratkaisut verrattuna


Kaikilla suunnitelmilla, ominaisuuksilla, vaihtoehdoilla ja lisäosilla verkkosivustollesi web-hosting-yrityksen valitseminen voi olla hämmentävä kokemus. Käytä tätä Bluehost- ja Network Solutions -yritysten välistä vertailua asioiden selventämiseen ja valintojen rajaamiseen.

Sekä Bluehost että Network Solutions ovat olleet web-hosting-liiketoiminnassa yli kaksi vuosikymmentä. Bluehost on tarjonnut palveluita vuodesta 1996. Network Solutions sai aloituksensa konsultointiyrityksenä vuonna 1979, ja vuonna 1993 hänestä tuli ensimmäinen ja ainoa verkkotunnuksen rekisteröijä, kunnes avoin kilpailu alkoi vuonna 1999..

Network Solutions saa edelleen 45% voitostaan ​​verkkotunnusten rekisteröintiyrityksestä. Vuonna 2005 he alkoivat tarjota lisää tuotteita, kuten web-hosting.

BlueHostin palvelimilla on yli 2 miljoonaa sivustoa. BlueHost ja Network Solutions tarjoavat molemmat jaetun isännöinnin, hallitun WordPress-isännöinnin ja VPS-palvelinsuunnitelmat. BlueHostilla on myös omat suunnitelmansa, vaikkakin BlueHostin VPS ja erilliset palvelinasetukset ovat viimeisimmät lisäykset.

Network Solutions ei tarjoa erillisiä palvelinsuunnitelmia. Network Solutions tarjoaa Linux- ja Windows-vaihtoehtoja jaetulle isännöinnille, kun taas sen VPS-suunnitelmat ovat vain Linuxia.

BlueHostilla on monia “parhaan” palkintoja, mukaan lukien “Paras edullinen hosting” ja “Paras vastine isäntä”. J.D. Power and Associates nimitti Network Solutions -nimisen puhelinpalvelukeskuksen nimeksi ”Outstanding Customer Service” yhdestä sen puhelukeskuksista vuosina 2006 – 2010..

Endurance International Group (EIG) osti BlueHostin vuonna 2010. EIG omistaa monia web-hosting-yrityksiä, mutta antaa heidän toimia omien bannereidensa alla. EIG-sivustot eivät ole toistensa klooneja. EIG: n omistamien isännöintiyritysten välillä on kuitenkin joitain samankaltaisuuksia.

Saatat huomata, että jos sinulla on ollut ongelmia yhden EIG-yrityksen kanssa, saatat löytää samat ongelmat toisen kanssa. Verkkoratkaisuja on ostettu useita kertoja, ja viimeisin on Web.com vuonna 2011. Kauppa johti uuteen johtajuuteen, henkilöstön vähentämiseen ja useiden toimistojen sulkemiseen.

Vertaa BlueHostin ja verkkoratkaisujen suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. BlueHostilla ei ole käyttöaikatakuuta, mutta tilastot osoittavat, että käyttöaika on säännöllisesti 99,9% tai parempi. Network Solutions ilmoittaa, että sillä on 99,99%: n takuu Linuxille ja 99,9%: lle Windows-suunnitelmia, mutta niiden käyttöehdoissa ei mainita palautuksia, mikäli käyttöaikaa ei noudateta..

Esitys. BlueHost rakentaa omia palvelimia ja käyttää 16 ytimen AMD Opteroneja.

Koe BlueHostissa ylläpidetylle sivustolle tuotti 2,37 sekunnin latausajan, nopeammin kuin 65% Pingdomilla testatuista sivustoista. Network Solutions -kokeen testi tuotti latausajan 3,21 s, hitaampi kuin 48% testatuista sivustoista.

Luotettavuus. BlueHostin tietokeskus sijaitsee Utahissa. Redundanssia varten tietokeskukset saavat virtansa ja jäähdytystä useista lähteistä, ja dieselvarmuuskopiot ovat valmiina hätätilanteita varten. BlueHostilla ei ole peilattuja tai tarpeettomia tietojen varmuuskopioita – paitsi heidän pilvisuunnitelmansa. Varmuuskopioita säilytetään enintään 30 päivää.

On epäselvää, missä Network Solutions -keskukset sijaitsevat, paitsi Pohjois-Amerikassa. Näyttää siltä, ​​että tietokeskukset käyttävät redundanssina klusteroituja palvelimia, jotka on valmistettu HP: n ja IBM: n teristä. Tietokeskukset saavat virran ja jäähdytetään redundanssilla ja dieselvarmuuskopioilla, niitä valvotaan paikan päällä turvallisuuden ja luotettavuuden suhteen ja varmuuskopioidaan öisin.

Lausunto BlueHostin ja verkkoratkaisujen suorituskyvystä

Verkkoratkaisuilla on käyttöaikatakuu, mutta se ei varmuuskopioi mitään yksityiskohtia. BlueHostilla ei ole käyttöaikatakuuta, mutta se on jatkuvasti ylläpitänyt käytettävyyden luotettavuuden. Isännöityjen sivustojen lataus- ja vasteaikojen testit olivat nopeammat BlueHostille.

BlueHostin ja verkkoratkaisujen ominaisuudet

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: ”Rajoittamaton” tai ”mittaamaton” ovat termejä, joita web-hosting-yritykset käyttävät kuvaamalla toimitettuja ominaisuuksia. Tämä markkinointitermi ei tarkoita ”kaikkea mitä voit käyttää”. Sen sijaan termit viittaavat siihen, mitä hosting-yritys pitää ”kohtuullisena käytönä”. Isäntäyritys voi keskeyttää verkkosivustojen liiallisen käytön – joskus ilman varoitusta.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Molemmat isännät ovat verkkotunnuksen rekisteröijiä – Network Solutions on ensimmäinen koskaan tunnustettu verkkotunnuksen rekisteröijä. BlueHost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröintivuoden uusille tileille. Network Solutions tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. Verkkosovellusten seuraavan vuoden verkkotunnuksen uusimisen hinnoittelu on kuitenkin kaksi tai kolme kertaa korkeampi kuin mitä useimmat rekisteröijät veloittavat..

Verkkosivun rakentaja. BlueHost tarjoaa vedä ja pudota Weebly Basic -sovelluksen, joka on rajoitettu viiteen verkkosivuun. Basic on ilmainen, mutta päivitys tehokkaampaan Weebly Premium -tuotteeseen on saatavana lisämaksusta. Network Solutionsilla on verkkosivujen rakennusohjelma. Tällä rakentajalla on myös vedä ja pudota -rajapinta. Network Solutions tarjoaa maksua vastaan ​​goMobin mobiililaitteille tarkoitetun verkkosivuston rakentamiseen.

tietokannat. BlueHost tarjoaa rajoittamattoman MySQL-tietokannan. Network Solutions: n MySQL-tietokannan korvaukset vaihtelevat valitun suunnitelman mukaan. Kolmelle jaetulle suunnitelmalle rajat ovat 25, 50 ja rajoittamattomat.

Sähköpostitilit. BlueHost tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja sähköpostin edelleenlähetyksiä. Network Solutionsin yhteisten suunnitelmien sähköpostikorvaukset ovat 1 000, 2500 ja rajoittamattomat kolmelle suunnitelmalle.

WordPress-hosting. BlueHost ja Network Solutions tarjoavat molemmat hallittuja WordPress-suunnitelmia. Hallitut WordPress-suunnitelmat maksavat usein enemmän kuin tavallinen jaettu suunnitelma. Osa lisäkustannuksista johtuu siitä, että hallittuja WordPress-suunnitelmia ylläpidetään yleensä optimoiduilla palvelimilla, joissa on välimuisti ja ylimääräinen suojaus parannetun suorituskyvyn ja vakauden varmistamiseksi. Tärkein etu hallittuun WordPress-isännöintiin on kuitenkin se, että WordPress-sivustojesi automaattinen varmuuskopiointi ja päivitys tehdään sinulle. Voit jättää tekniset asiat yksin ja keskittyä tärkeään – sisältöön.

verkkokaupan ratkaisu. BlueHost tarjoaa ilmaisia ​​ostoskärryjä ohjauspaneeliensa, kuten Magneto, ZenCart, PrestaShop ja muiden, kautta. Network Solutions tarjoaa sisäänrakennetun kauppakeskuksen rakentajan kolmessa suunnitelmassa kuukausimaksuilla – yksi sallii 25 tuotteen, toinen 300 tuotetta ja ylimmän tason 100 000 tuotetta. Network Solutions tarjoaa myös pikakäynnistysominaisuuden, joka perustaa myymälän jopa 25 tuotteella kerralla maksettaessa 299 dollaria..

varmuuskopiot. BlueHost tarjoaa päivittäisiä, viikoittaisia ​​ja kuukausittaisia ​​varmuuskopioita ja tarjoaa myös SiteBackup Pron maksua vastaan ​​- vaikka se on ilmainen Business Pron jaetun suunnitelman kanssa. SiteBackup Pro mahdollistaa varmuuskopion ja palauttaa tiedostotasolla. Network Solutions tarjoaa tilannevedosten verkkosivustojen varmuuskopioita ja palautuksia ilmaiseksi ohjauspaneelin kautta ja pitää niitä seitsemän päivän ajan.

Isäntäturvallisuus. BlueHost tarjoaa perustason SiteLock-palvelun, joka etsii ja eliminoi haittaohjelmat ilmaiseksi sen alemmilla tasoilla ja SiteLock Pro ilmaiseksi korkeamman tason suunnitelmissa. BlueHostissa on myös sisäisiä prosesseja suojautuakseen DDoS: lta. Network Solution etsii ja proaktiivisesti torjuu DDoS-uhkia, haittaohjelmia ja viruksia WordPress-suunnitelmiinsa. Kahden ylemmän tason jaetussa isännöinnissä Network Solutions poistaa automaattisen haittaohjelmien poiston ja estää yleisiä hakkerihyökkäyksiä. Se tarjoaa myös SiteLock kuukausimaksun.

Kaikilla Bluehost-suunnitelmilla on ilmainen jaettu SSL-varmenne, ja ylimmässä jaetussa suunnitelmassa on ilmainen yksityinen SSL-varmenne. Network Solutions tarjoaa ilmaisen jaetun SSL: n jaetulle ylemmälle tasolleen, ja yksityisen SSL: n voi ostaa.

Ohjauspaneeli. BlueHostin ohjauspaneeli perustuu cPaneliin, mutta siinä on muokattu käyttöliittymä. Network Solutionsilla on omistettu ohjauspaneeli. Siinä on tarvittavat perusominaisuudet, mutta siihen tarvitaan tottumista, etenkin jos olet aiemmin tullut cPanel-isännästä.

Affiliate- ja jälleenmyyjäohjelmat. Voit ansaita 65 dollaria per lähetys, ilman kuukausittaista enimmäismäärää, BlueHost-kumppaniohjelmalla. Network Solutions -yhtiöohjelmalla on mahdollista ansaita jopa 150 dollaria kuukaudessa. Network Solutions -jälleenmyyjäohjelma tapahtuu kolmannen osapuolen, SRSplusin, kautta.

Ekstrat.BlueHost tarjoaa 150 dollaria mainoshyvityksiä; Network Solutionsilla on 50 dollaria hyvityksiä Network Solutions -markkinointiohjelmiin. BlueHost siirtää vakiintuneen verkkosivuston, jos sinulla on muualla, vaikka se veloittaa palvelusta palkkion. Network Solutions tarjoaa markkinointi-, SEO- ja verkkokaupan vaihtoehtoja kuukausimaksuina.

Lausunto BlueHost- ja verkkoratkaisujen pääominaisuuksista

Näiden kahden välillä on monia samanlaisia ​​piirteitä. BlueHostilla on kuitenkin enemmän “rajattomia” ominaisuuksia jaetuissa suunnitelmissa. Jos tarvitset Windows-jaettua hosting-suunnitelmaa, Network Solutions on ainoa valinta näiden kahden välillä.

Vertaa BlueHost and Network Solutions -verkkosivustosuunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Jatkuvat hinnoittelun muutokset ovat yhteisiä web-isäntäyrityksille kovan kilpailun vuoksi. Tarjoushinta on tyypillinen. Tarjoushinnat rajoittuvat yleensä ensimmäiseen palvelusaikaan, joten säästöt ovat suurempia kirjautumalla pidempiin palvelusehtoihin. Jopa ilman tarjouksia, pidemmät palvelun ehdot johtavat yleensä hinnoittelun katkokseen. Alla olevat hinnat perustuvat isäntäverkon hinnoitteluun vertailun ajankohtana.

BlueHost. BlueHost tarjoaa kolme yhteistä suunnitelmaa. Alin taso, Basic, sallii yhden sivuston, tarjoaa 50 Gt tallennustilaa ja sallii rajoittamattoman kaistanleveyden ja sähköpostitilit 3,95 dollaria kuukaudessa. Plus, 6,95 dollarilla kuukaudessa, lisää tallennustilaa 150 Gt: ään, sallii kymmenen sivuston ja mukana tulee CDN. Business Pro, hintaan 14,95 dollaria kuukaudessa, tarjoaa rajoittamattoman määrän sivustoja sekä rajattoman kaistanleveyden, tallennustilan ja sähköpostitilit. CDN, yksityinen SSL, omistettu IP ja Sitebackup Pro sisältyvät tähän ylimmän tason suunnitelmaan. Kaikissa jaetuissa BlueHost-suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti vuodeksi.

BlueHost tarjoaa lisämaksusta kolme skaalautuvaa pilvisuunnitelmaa, joka heijastaa tietosi kolmessa paikassa luotettavuuden ja nopeampien latausaikojen vuoksi.

BlueHostilla on neljä hallittua WordPress-suunnitelmaa, jotka perustuvat VPS-tekniikkaan. Pienin suunnitelma, bloggaaja, hintaan 12,95 dollaria kuukaudessa, on rajoitettu 100 miljoonaan käyntiin, 30 Gt tallennustilaan ja viiteen sivustoon. Huipputason yrityksessä, jonka hinta on 85 dollaria kuukaudessa, on 240 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistanleveys ja 30 sivustoa. Kaksi muuta, ammattilainen, jonka hinta on 37,50 dollaria, ja liiketoiminta, jonka hinta on 60 dollaria, ovat välillä. Kaikilla on ilmainen CDN. SiteLock Prota tarjotaan kahdella alatasolla; Liiketoimintatasolla on SiteLock Premium, ja ylimmällä tasolla on SiteLock Enterprise.

Verkkoratkaisut. Hinnoittelu Network Solutions -verkkosivulla on turhaan hämmentävää. Hinnat näyttävät muuttuvan (ilman selitystä) eri sivuilla. Network Solutions tarjoaa kolme yhteistä suunnitelmaa. Alhaisimman tason Web Hosting -yrityksen näennäinen hinta 9,96 dollaria kuukaudessa rajoittaa levytilaa 300 Gt: aan. Se sallii 25 tietokantaa, rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman sähköpostin edelleenlähetyksen – vaikkakin 1000 sähköpostilaatikkoa on rajoitettu. Professional-isäntä on 15,78 dollaria kuukaudessa rajoittamattomalta tallennustilalta, 2500 sähköpostilaatikosta, 50 tietokannasta, ilmaisesta CDN: stä ja rajattomasta kaistanleveydestä. Premium-hosting on 21,26 dollaria kuukaudessa ilmaiseksi CDN, ilmainen SSL, rajoittamaton sähköposti, tietokannat, kaistanleveys ja tallennustila. Kaikissa suunnitelmissa on yhden vuoden ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti.

Network Solutions -yrityksellä on yksi hallittu WordPress-suunnitelma, joka alkaa hinnasta 35 dollaria kuukaudessa. Suunnitelma tarjoaa haittaohjelmien ja virusten skannauksen, sillä on WordPress-asiantuntijatuki, rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys, sillä on SSL-varmenne ja Staging. Lavastusominaisuuden avulla voit luoda verkkosivustosi offline-tilassa, ja kun olet tyytyväinen, ota se käyttöön. Sen avulla voit muokata ja muokata vaikuttamatta live-sivustoon. Vaikuttaa siltä, ​​että yksi verkkotunnus on sallittu WordPress-suunnitelmassa.

VPS ja omistetut suunnitelmat: BlueHostilla on neljä VPS-suunnitelmaa. BlueHostin 14,99 dollaria kuukaudessa standardi VPS-taso sopisi yksilölle tai pienelle yritykselle, joka tarvitsee hieman enemmän suorituskykyä kuin jaettu suunnitelma mahdollistaisi, mutta se on liian rajoitettu paljon enemmän. Kolmella muulla suunnitelmalla on parempia ominaisuuksia, ja niiden hinta on 29,99 dollaria, 44,99 dollaria ja 55,99 dollaria kuukaudessa. BlueHost VPS -suunnitelmien kaistanleveysrajat ovat 1–4 TB. Network Solutionsilla on kaksi VPS-suunnitelmaa, Essential 40 dollarilla kuukaudessa ja Professional 80 dollarilla kuukaudessa. BlueHost -tasoilla on parempia ominaisuuksia vähemmän, paitsi että Network Solutions tukee enemmän hallittuja verkkotunnuksia tasoa kohti kuin BlueHost.

BlueHostilla on kolme erillistä tasoa, jotka sallivat 3, 4 ja 5 IP: n, hinta on vastaavasti 74,99 dollaria, 99,99 dollaria ja 124,99 dollaria kuukaudessa. Network Solutions ei tarjoa erillisiä palvelinsuunnitelmia.

Rahat takaisin takuu: BlueHostilla on alan standardin mukainen 30 päivän takuu, samoin kuin Network Solutions -palvelulla. Jos kuitenkin peruutat pitkäaikaisen sopimuksen Network Solutions -yrityksen kanssa, saatat olla vastuussa merkittävistä ennenaikaisista irtisanomismaksuista. Jos sinulla on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti BlueHostissa tai Network Solutionsissa, he pidättävät verkkotunnuksen rekisteröintimaksun kaikista hyvityksistä ja säilytät verkkotunnuksen.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

Network Solutionsin kohtuuttomat sakot varhaisesta peruuttamisesta ja sen korkeammasta hinnoittelusta antaa etuna BlueHostille, paitsi hallitulle WordPressille. Jos tarvitset erikoistuneen suunnitelman tarjoamia ominaisuuksia, BlueHost on ainoa valintasi täällä, koska Network Solutions -yrityksellä ei ole erillistä suunnitelmaa. Staging- ja “rajoittamattomat” ominaisuudet antavat Network Solutions -edulle etulyöntiaseman WordPress-käyttäjien kanssa.

Kuinka helppo käyttää BlueHost- ja Network Solutions -sovelluksia

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. BlueHost käyttää cPanelia, mutta muokatulla käyttöliittymällä, joten tavallisten cPanel-käyttäjien on tehtävä joitain säätöjä. Network Solutionsin omistamassa ohjauspaneelissa on suurin osa tarvitsemasi ominaisuuksista. Navigointi on kuitenkin hämmentävää ja turhauttavaa, ottaen enemmän kaivaa ja lisää napsautuksia, kuin pitäisi tarvita. Verkkoratkaisujen Windows-suunnitelmat käyttävät tavallista Plesk-ohjauspaneelia.

Yhden napsautuksen asentaja. BlueHost tarjoaa helppokäyttöisen MOJO Marketplace -palvelimen yhden napsautuksen asennusohjelman lähes sadan sovelluksen asentamiseen. Network Solutions on asennettu napsautuksella WordPress ja Joomla. Ohjauspaneelissa on saatavana joitain muita yhden napsautuksen sovelluksia, mutta ne voivat suorittaa yhdeksän vaihetta päästäkseen näihin yhden napsautuksen sovelluksiin.

Sivustojen selaus. Sekä Bluehostin että Network Solutionsin sivustot tarjoavat tiedot, joita tarvitset suunnitelman valitsemiseksi. Bluehostilla on hyödyllisiä vertailutaulukoita suunnitelmien tasojen vertaamiseksi. Verkkoratkaisut toimivat myös, mutta ne vievät muutaman napsautuksen löytääkseen.

Hinnoittelu on hämmentävää Network Solutions -sivustolla. Itse asiassa Network Solutions -kotisivulla, paitsi valikossa, jossa sanotaan “Hosting and SSL”, ei mainita web-hosting-palveluita – Network Solutions -tuotteen muut tuotteet ja palvelut ovat sen sijaan esillä.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

BlueHostin yhden napsautuksen asentajalla on enemmän sovelluksia, ja vaikka ohjauspaneelia on muokattu, se perustuu alan standardiin cPanel. Vaikuttaa siltä, ​​että Network Solutions keskittyy muihin palveluihin kuin web-isännöintiin.

Tuki BlueHost- ja verkkoratkaisuille

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

Asiakkaiden arvioiden mukaan tämä on yksi alue, jonka BlueHost ei täytä. Huolimatta yhdestä puhelinkeskuksesta, joka voitti palkinnot, myös Network Solutionsillä on paljon enemmän asiakaspalveluun liittyviä valituksia kuin kiitosta.

BlueHost- ja Network Solutions -selaimilla on puhelin ja sähköposti ympäri vuorokauden. BlueHostilla on suora keskustelu, Network Solutions ei. Molemmilla on laaja tietokanta, joka sisältää oppaita ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Molemmilla on foorumi, vaikka Network Solutions -foorumi onkin linkki Web.com-foorumiin.

Network Solutions on käynyt kiistoja menneisyydessä. Vuonna 2009 Network Solutions alkoi julkaista päivittäin luetteloita verkkotunnuksen hakukenttään suoritetuista verkkotunnushakuista. Vuoden 2008 aikana, ilman käyttäjän lupaa, Network Solutions aloitti mainosten asettamisen aliverkkotunnuksiin, jos ne eivät olleet aktiivisia – muuntamalla ne verkkosivujen mainoksilla täytetyiksi varatuiksi sivuiksi.

Vuosina 2008-2009 Network Solutions -yritystä syytettiin verkkotunnuksen eturintamasta. He pidättäisivät etsimät verkkotunnukset, ottaen väliaikaisesti omistusoikeuden, joten et voinut rekisteröidä nimeä muualle, kun olet tehnyt haun Network Solutions -sivustolla. Yksityishenkilöt, joita kutsutaan verkkotunnuksen maistajiksi, tilaavat nämä tiedot, ja heti kun Network Solutions -rekisteröinti purkautui neljän päivän kuluttua, ihmiset ostavat verkkotunnuksen heti ja tarjoavat sen myyntiin korkeammalla hinnalla. Raportit tällaisista käytännöistä lopetettiin Web.com-yritysoston jälkeen vuonna 2011.

Lausunto käyttäjän tuesta

Kumpikaan isäntä ei ole täydellinen täällä. BlueHostilla voi olla pieni reuna johtuen live-keskustelusta ja Network Solutionsin aiemmin epäilyttävien käytäntöjen aiheuttamista epäilyistä.

Käyttäjien arvostelut BlueHost ja Network Solutions

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Arviointeja ei tule koskaan käyttää ratkaisevana tekijänä Web-isäntävalinnassa. Koska arvosteluita lähettävät yleensä intohimoiset, useimmat arvostelut ovat joko voimakkaasti negatiivisia tai voimakkaasti positiivisia. Kuitenkin, kun sama asia saa johdonmukaisen kommentin, se voi olla harkittavissa.

Negatiiviset arvostelut kohteelle BlueHost ja Network Solutions

BlueHost. BlueHostin arviot asiakastuesta ovat ylivoimaisesti negatiivisia. Valituksiin sisältyy pitkät odotusajat, epäkohteliaisuus ja toistuvat liput samasta asiasta.

Verkkoratkaisut. On vaikea löytää verkkoisäntä, jolla on enemmän negatiivisia arvosteluja kuin Network Solutions -sivustolla. Verkkoratkaisut saavat asiakkaiden alhaiset arvosanat huonosta palvelusta verkkosivuston perustamisen vaikeuksiin. Lähes jokaisella yrityksen puolella on ollut valituksia.

Myönteisiä arvosteluja BlueHost ja Network Solutions -palveluihin

BlueHost. BlueHost-asiakkaiden positiivisimmat arvostelut ylistävät suunnitelmien tarjoamia hintoja ja ominaisuuksia.

Verkkoratkaisut. Positiivisia asiakasarvosteluja on vähän ja kaukana toisistaan. Network Solutions -sivustolla on vain kaksi asiakaskokeilua, ja yksi näistä sivustoista näyttää olevan ylläpidetty muualla tällä hetkellä.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Kuten todettiin, asiakasarviot ovat vain yksi osoitin web-hosting-laadusta. Verkkoratkaisujen asiakkaiden saamien kielteisten arvostelujen määrän tulisi kuitenkin olla potentiaalinen punainen lippu.

Päätelmä BlueHostin ja verkkoratkaisujen vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

Sekä BlueHost että Network Solutions tarjoaa ominaisuuksia, jotka erottavat ne toisistaan.

Syyt valita verkkoratkaisut BlueHostin yli:

  • Ei EIG: n omistuksessa (huolenaihe, jos sinulla on ollut ongelmia EIG: n kanssa aiemmin)
  • Linuxin ja Windowsin yhteiset hosting-suunnitelmat

Syyt valita BlueHost verkkoratkaisuihin:

  • Ilmainen sivustolukko
  • Käyttää cPanelia – tosin muokatulla käyttöliittymällä
  • Lisää sovelluksia saatavana yhden napsautuksen asennusta varten
  • Omistettu palvelinsuunnitelma niille, jotka sitä tarvitsevat
  • Paljon alhaisemmat verkkotunnuksen rekisteröinnin uusimismaksut

Network Solutions toteaa, että se on suunnattu pienille yrityksille. Se tarjoaa alhaiset hinnat ensimmäisen kuukauden ajan, mutta hinnat nousevat nopeasti sen jälkeen.

BlueHostin hallinnoimat WordPress-suunnitelmat saattavat olla kalliimpia kuin joidenkin muiden isäntien suunnitelmat, mutta tarjotut ominaisuudet näyttävät olevan erittäin suosittuja – kuten osoittaa se tosiasia, että BlueHostissa ylläpidetään yli miljoona WordPress-sivustoa.

Pienille ja keskisuurille yrityksille VPS ja BlueHostin omistautuneet suunnitelmat olisivat houkuttelevia.

Omistettujen palvelinvaihtoehtojen tarjomatta jättäminen saattaa rajoittaa verkkoratkaisujen vetovoimaa suurempiin yrityksiin.

Kummallakaan yrityksestä ei ole steriloitua asiakastukea, joten jos se on tärkeä näkökohta, kannattaa ehkä etsiä muualta.

Jos haluat isännästä, jolla on nopea lataus- ja vastausaika sekä premium-ominaisuudet – ja älä unohda maksaa hieman enemmän kuin budjettiisäntähinnoittelu SiteGround-palvelua, kannattaa tutkia.

WordPress-käyttäjille InMotion Hosting on hosting-yritys, jolla on erinomaiset ominaisuudet ja yksi parhaimmista rahojen palautustakuista yrityksessä.

Onko sinulla kysyttävää BlueHost tai Network Solutions? Mitkä ovat olleet kokemuksesi web-hosting-palvelusta yleensä? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me