Bluehost vs DreamHost: kumpaa kannattaa käyttää?

Ei ole syytä haluta verkkosivustoa, löytää sopiva web-hosting-yritys
voit olla hämmentävä, koska suunnitelmia on niin paljon ja niin monia erilaisia ​​ominaisuuksia. Tämä
HeadHow-vertailu BlueHostin ja DreamHostin välillä voi auttaa sinua supistamaan valintoja.


Sekä BlueHost että DreamHost ovat olleet web-hosting-liiketoiminnassa 1990-luvulta lähtien – BlueHost vuodesta 1996 ja DreamHost vuodesta 1997. Molemmat ovat vakiintuneita. BlueHostin palvelimilla on yli 2 miljoonaa sivustoa, kun taas DreamHostin palvelimilla on yli 1,5 miljoonaa sivustoa.

BlueHost ja DreamHost tarjoavat molemmat jaetun isännöinnin, hallitun WordPress-isännöinnin sekä VPS- ja omistettu palvelinasuunnitelmat – vaikka BlueHostin VPS- ja omistettu palvelinasetukset ovat viimeisimmät lisäykset.

BlueHost on voittanut useita “parhaita” palkintoja, mukaan lukien “Paras edullinen hosting” ja “Paras”
Arvo Isäntä. ” DreamHost on voittanut osuutensa “best of” -palkinnoista, mukaan lukien PCMagin “Best Business Host” vuosina 2014 ja 2015.

Vuonna 2010 BlueHostin osti omistama Endurance International Group (EIG)
lukuisia hosting-yrityksiä, mutta antaa jokaiselle niistä mahdollisuuden toimia omalla nimellään. Jopa
vaikka EIG-sivustot eivät ole toistensa klooneja, EIG: n välillä on monia samankaltaisuuksia
omistamat hosting-yritykset.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että jos sinulla on ollut ongelmia yhdessä EIG-yrityksen kanssa, saatat löytää saman
kysymys toisen kanssa. DreamHost on yksityisomistuksessa oleva hosting-yritys, jonka pääkonttori on
Kalifornia.

Vertaa BlueHost vs. DreamHost suorituskykyä

Contents

Uptime ja luotettavuus

Päällä oleva näyttö

Käyttöaste. Vaikka BlueHostin käyttöaikatilastot osoittavat sen olevan säännöllisesti vähintään 99,9%, heillä ei ole käyttöaikatakuuta. Toisaalta, DreamHostilla on 100%: n käyttöaikatakuu. Yhdelle päivälle hosting-hyvityksiä jokaisesta seisokkiajasta annetaan heti, kun ongelmasta on ilmoitettu.

Esitys. BlueHost rakentaa omia palvelimia ja käyttää 16 ytimen AMD Opteroneja. DreamHost käyttää myös AMD-prosessoreita, ja sen palvelimiin on asennettu SSD-levyjä.

Koe BlueHostissa ylläpidetylle sivustolle tuotti 2,37 sekunnin latausajan, nopeammin kuin 65% Pingdomilla testatuista sivustoista. Vertailukelpoinen DreamHost -sivusto tuotti latausajan 2,10 s, nopeampi kuin 70% testatuista sivustoista.

Luotettavuus. BlueHostin tietokeskus sijaitsee Utahissa. Tietokeskukseen kytketään virta ja jäähdytetään tarpeettomilla lähteillä, ja dieselvarmuuskopiot ovat valmiina hätätilanteita varten. BlueHost ei tee peilattuja tai tarpeettomia tietojen varmuuskopioita, lukuun ottamatta heidän pilvisuunnitelmiaan. Varmuuskopioita säilytetään enintään 30 päivää.

DreamHostilla on kaksi Kalifornian datakeskusta, toinen Los Angelesissa ja toinen Irvineissa. Suunnitelmat ovat
käynnissä on Kalifornian tietokeskusten yhdistäminen DreamHost-tietokeskukseksi Portlandissa.
Heillä on myös datakeskus Ashburnissa, Virginiassa. Kaikissa tietokeskuksissa on redundanssi vuonna 2006
virta ja jäähdytys, diesel-varmuuskopiot ja 24/7 -turvallisuus ovat käytössä kaikissa tietokeskuksissa.

Lausunto aiheesta BlueHost vs. DreamHost

Vaikka luotettavuus on erinomaista ja käyttöaika hyvä, käyttöaikatakuun puute
BlueHost saattaa olla huolenaihe. DreamHostilla on yksi parhaimmista käyttöaikatakuista liiketoiminnassa. DreamHostilla on myös reuna kuormaus- ja vasteaikoissa – mutta vain pienellä marginaalilla.

BlueHost vs. DreamHost

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

merkintä: Löydät “rajaton” tai “mittaamaton”, jota web-hosting-yritykset käyttävät ominaisuuksia kuvaillessa. Se on markkinointitermi, eikä se tarkoita ”kaikkea mitä voit käyttää”. Sen sijaan termit viittaavat siihen, mitä hosting-yritykset “pitävät kohtuullisena käyttöä”.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Molemmat isännät ovat verkkotunnuksen rekisteröijiä. Sekä BlueHost että DreamHost tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröintivuoden uusille tileille.

Verkkosivun rakentaja. BlueHost tarjoaa vedä ja pudota Weebly Basic -sovelluksen, joka on rajoitettu viiteen verkkosivuun. Basic on ilmainen, ja Weebly Premium -päivitys on saatavana lisämaksusta. DreamHost ei tarjoa verkkosivustojen rakentajaa.

tietokannat. BlueHost ja DreamHost tarjoavat molemmat rajoittamattoman MySQL-tietokannan.

Sähköpostitilit. Sekä BlueHost että DreamHost tarjoavat rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja sähköpostin välittämistä.

WordPress-hosting. BlueHost ja DreamHost tarjoavat molemmat hallittuja WordPress-suunnitelmia.
Hallitut WordPress-suunnitelmat maksavat yleensä enemmän kuin tavallinen jaettu suunnitelma. Osa ylimääräisestä
kustannus johtuu siitä, että hallittuja WordPress-suunnitelmia ylläpidetään yleensä optimoiduilla palvelimilla, joilla on sellainen
ominaisuuksia kuten välimuisti ja lisäturvallisuus suorituskyvyn ja vakauden parantamiseksi.

Hallittujen WordPress-isännöintien tärkein etu on, että automaattiset varmuuskopiot ja päivitys
WordPress-sivustosi on tehty puolestasi, joten voit keskittyä tärkeään kohtaan – sivustoihisi. ”
sisältö.

verkkokaupan ratkaisu. BlueHost ja DreamHost tarjoavat molemmat ilmaisia ​​ostoskärryjä ohjauspaneeliensa, kuten Magneto, ZenCart, PrestaShop ja muiden, kautta. WP eCommerce -laajennuksia on saatavana molemmista WordPress-sivustojen isännöimistä. DreamHost tukee myös mainosta
verkkokauppasivuston rakentaja, Café Commerce – vaikka se ei ole ilmaista.

varmuuskopiot. BlueHost tarjoaa päivittäin, viikoittain ja kuukausittain varmuuskopioita ja tarjoaa myös SiteBackup Pron maksua vastaan, vaikka se on ilmainen Business Pron jaetun suunnitelman kanssa. SiteBackup Pro mahdollistaa varmuuskopioinnin ja palauttamisen tiedostotasolla.

DreamHostin käytäntö kieltää sivuston varmuuskopioiden tallentamisen palvelimelle, joten käyttäjän luomat varmuuskopiot
on ladattava ja poistettava isäntäpalvelimelta niin pian kuin mahdollista. DreamHost varmuuskopioi automaattisesti verkkosivustojen tiedot ja tietokannat, mutta varmuuskopioita ei taata.

Isäntäturvallisuus. Hakea, poistaa ja estää haittaohjelmia, BlueHost tarjoaa perustason SiteLock-palvelun ilmaiseksi alemmilla tasoillaan ja SiteLock Pro ilmaisen korkeamman tason suunnitelmissa. BlueHost toteaa, että sillä on myös sisäiset prosessit suojautuakseen DDoS: lta. DreamHost käyttää Spamhausia suodattamaan sähköpostia ja tarjoaa DDoS-suojauksen Arbor Networksin palveluiden kautta.

Kaikilla Bluehost-suunnitelmilla on ilmainen jaettu SSL-varmenne. Parhaiten jaettu suunnitelma BlueHostissa tulee
ilmaisella yksityisellä SSL-sertifikaatilla. DreamHost tarjoaa SSL: n Let’s Encrypt -suunnitelman kautta suunnitelmiinsa.

Ohjauspaneeli. BlueHost käyttää cPanelia, mutta on muuttanut laajasti käyttöliittymää. DreamHost käyttää patentoitua ohjauspaneelia, joka on enemmän tekstipohjaista kuin cPanelin kuvakepohjainen käyttöliittymä.

Vihreä. DreamHost ostaa uusiutuvan energian hyvityksiä ja toteaa olevansa hiileneutraali.

Ekstrat. BlueHostilla on 150 dollaria mainoshyvityksiä; BlueHostilla on 100 dollaria hyvityksiä. Molemmilla on tytäryhtiöohjelmia. BlueHost siirtää vakiintuneen verkkosivuston, jos sinulla on muualla, vaikka se veloittaa palvelusta palkkion. DreamHostilla ei ole verkkosivustoja siirtäviä palveluita.DreamHost myy myös tallennustilaa pilvipalvelimillaan kuukausimaksulla riippuen siitä, kuinka paljon tallennat.

Lausunto aiheesta BlueHost vs. DreamHost

Molemmat hosting-yritykset tarjoavat hyvän valikoiman ominaisuuksia. Koska DreamHost ei käytä cPanelia, sillä sillä ei ole verkkosivustojen rakentajaa, siirtymistökäytäntöjä ja heikompaa varmuuskopiointisuunnitelmaa, BlueHost saa nyökkäyksen ominaisuuksissa.

Vertaa web-hosting-suunnitelmia ja BlueHost vs. DreamHost -sovellusta

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

merkintä: Aggressiivinen kilpailu johtaa jatkuviin muutoksiin hinnoittelussa ja paljon myynninedistämiseen. Tarjoushinnat rajoittuvat tyypillisesti ensimmäiseen palvelusaikaan, joten pidemmän aikavälin ilmoittautuminen merkitsee suurempia säästöjä. Jopa ilman tarjouksia, pidemmät palvelun ehdot johtavat yleensä hinnoittelun katkokseen. Alla olevat hinnat on lueteltu isäntäsivustoilla vertailun ajankohtana.

BlueHost. BlueHost tarjoaa kolme yhteistä suunnitelmaa. Basic sallii, että yksi sivusto tarjoaa 50 Gt tallennustilaa ja sallii rajoittamattoman kaistanleveyden ja sähköpostitilit promo-hinnalla 3,95 dollaria kuukaudessa. Lisäksi 6,95 dollarilla kuukaudessa, sallittujen sivustojen määrä nousee 10: een ja tallennustila 150 Gt: ään. CDN on myös osa Plus-suunnitelmaa. Business Pro tarjoaa 14,95 dollaria kuukaudessa
rajoittamaton määrä sivustoja sekä rajaton kaistanleveys, tallennustila ja sähköpostitilit.

CDN, yksityinen SSL, omistettu IP ja Site Backup Pro sisältyvät tähän ylimmän tason suunnitelmaan. Kaikki
Jaettuihin BlueHost-suunnitelmiin sisältyy myös ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti vuodeksi. BlueHost tarjoaa
kolme skaalautuvaa pilvisuunnitelmaa lisämaksusta, joka heijastaa tietosi kolmessa paikassa
luotettavuus ja nopeammat latausajat.

BlueHostilla on neljä hallittua WordPress-suunnitelmaa, jotka perustuvat VPS-tekniikkaan. Pienin suunnitelma,
blogger, hinta 12,95 dollaria kuukaudessa, on rajoitettu 100 miljoonaan käyntiin, 30 Gt tallennustilaan ja viiteen sivustoon. Huipputason yrityksessä, jonka hinta on 85 dollaria kuukaudessa, on 240 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistanleveys ja 30 sivustoa. Kaksi muuta, ammattilainen, jonka hinta on 37,50 dollaria, ja liiketoiminta, jonka hinta on 60 dollaria, ovat välillä. Kaikilla on ilmainen CDN ja SiteLock (kahdella alatasolla on SiteLock Pro, yrityksellä on SiteLock
Premium ja ylin taso tarjoaa SiteLock Enterprise).

DreamHost. DreamHost tekee asioista yksinkertaisia ​​yhdellä jaetulla suunnitelmalla, jonka hinta on 7,95 dollaria kolmen vuoden ajaksi. Suunnitelma sisältää rajoittamattoman kaiken – rajoittamattoman tallennustilan, rajoittamattoman kaistanleveyden, rajoittamattoman sähköpostitilin ja rajoittamattoman verkkotunnuksen. Suunnitelman mukana tulee ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti vuodeksi sekä ilmainen SSL. Omistettu IP on saatavana 5,95 dollarin kuukausimaksulla. DreamHost tarjoaa myös pilvivaihtoehdon, joka peilaa kolmeen paikkaan irtisanomisen vuoksi. Kuusi erittäin skaalautuvaa tasoa vaihtelevat 4,50 dollarista kuukaudessa 96 dollariin kuukaudessa.

DreamHost tarjoaa yhden hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman, jossa on 30 Gt: n SSD-tallennustila, ja rajattomasti kävijöitä kuukaudessa. WordPress asennetaan automaattisesti uloskirjautumisen yhteydessä. Suunnitelmaan sisältyy oma IP, ja sitä ylläpidetään VPS: ssä, jossa on SSD. Suunnitelma on rajoitettu yhteen paikkaan ja yhteen
MySQL-tietokanta, ja sen hinta on 19,95 dollaria vuotuisella suunnitelmalla.

VPS ja omistetut suunnitelmat: BlueHostilla ja DreamHostilla on molemmat neljä VPS-suunnitelmaa. BlueHostin 14,99 dollaria kuukaudessa standardi VPS-taso sopisi yksittäiselle tai pienelle yritykselle, joka tarvitsee hiukan enemmän suorituskykyä kuin jaettu suunnitelma mahdollistaisi, mutta se on liian rajoitettu paljon enemmän. Kolmella muulla suunnitelmalla on parempia ominaisuuksia, ja niiden hinta on 29,99 dollaria, 44,99 dollaria ja 55,99 dollaria kuukaudessa. BlueHost VPS -suunnitelmien kaistanleveysrajat ovat 1–4 TB.

DreamHostin VPS-suunnitelmissa on SSD-levyjä, joiden hinta on 15 dollaria kuukaudessa ja korkeintaan 120 dollaria kuukaudessa.
Tarjoamalla rajoittamatonta kaistanleveyttä ja rajoittamatonta verkkotunnusta, DreamHost VPS -suunnitelmat sopivat
pienet ja keskisuuret yritykset, jotka ovat kasvaneet jaetusta isännöinnistä.

BlueHostissa on kolme erillistä tasoa, jotka sallivat 3, 4 ja 5 IP: n, hinnoissa 74,99 dollaria, 99,99 dollaria ja
124,99 dollaria kuukaudessa. DreamHostilla on joitain vaihtoehtoja alkaen 149 dollarista per
kuukausi, hinnoittelu riippuen valitusta kokoonpanosta. DreamHost sallii rajoittamattoman
IP-lukumäärä sekä rajoittamaton kaistanleveys sen omistamilla tasoilla.

Rahat takaisin takuu: BlueHostilla on alan standardi 30 päivän takuu. DreamHostilla on alan johtava 97 päivän rahat takaisin -takuu. Jos sinulla on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti BlueHostissa tai DreamHostissa, he pidättävät verkkotunnuksen rekisteröintimaksun kaikista palautuksista, ja sinä pidät verkkotunnuksen.

Lausunto hosting-suunnitelmien hinnoittelusta

DreamHostilla on vain yksi jaettu suunnitelma, joka on verrattuna BlueHostin jaetun palvelimen ylin tasoon puoleen hintaan. Lisäksi DreamHostilla on alan paras rahat takaisin -takuu.

Kuinka helppokäyttöinen BlueHost vs. DreamHost

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Ohjauspaneeli. BlueHost käyttää cPanelia, mutta muokatulla käyttöliittymällä, joten säännöllisillä cPanel-käyttäjillä on joitain muutoksia tehdä. DreamHostin omistamassa ohjauspaneelissa on vaadittavat ominaisuudet, mutta koska se ei perustu alan standardiin cPanel, se voi aiheuttaa joitain käyttäjäongelmia.

Yhden napsautuksen asentaja. BlueHost käyttää MOJO Marketplace -sovelluksen yhden napsautuksen asennusohjelmaa lähes sadan sovelluksen asentamiseen helposti. DreamHostissa on yhden napsautuksen asennusosa, vaikka vaihtoehtoja ei ole niin paljon kuin MOJO Marketplacessa on.

Sivustojen selaus. Sekä BlueHostin että DreamHostin sivustot tarjoavat tiedot, joita tarvitset suunnitelman valitsemiseksi. Molemmilla on suunnitelmissaan hyödyllisiä vertailutaulukoita kerrosten vertaamiseen. Mutta molemmat ovat puhtaita ja käyttäjäystävällisiä, mutta DreamHost vaikeuttaa joidenkin tietojen löytämistä turvautumatta Googleen tai lukematta wikien kautta.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

BlueHostin yhden napsautuksen asentajalla on enemmän sovelluksia. Kumpikaan ei käytä tavallista cPanelia, mutta BlueHost’s on pohjimmiltaan cPanel mukautetulla käyttöliittymällä. BlueHostin verkkosivusto on hiukan enemmän
käyttäjäystävällinen.

Tuki BlueHost vs. DreamHost

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

Asiakasarvioiden perusteella tämä on yksi alue, josta BlueHost puuttuu. DreamHost saa asiakkaiden korkeat arvosanat palvelusta ja tuesta, ja sen tukihenkilöstöä pidetään ystävällisenä
ja tunteva.

BlueHostilla on puhelin, sähköposti ja suorakeskustelu ympäri vuorokauden. BlueHostilla ja DreamHostilla on molemmat blogi ja
foorumi.

DreamHostilla on yhteystietosivu, jolla lähetät kysymyksiä sähköpostitse. Tukivaihtoehtoja on enemmän
kun olet ostanut heiltä, ​​mutta puhelin ei ole yksi heistä. DreamHostilla on ainutlaatuinen wiki, joka päivitetään tarpeen mukaan ja sisältää paljon tietoa, kuten tietokanta.

Lausunto käyttäjän tuesta

Kumpikaan isäntä ei ole täydellinen täällä. BlueHost tarjoaa entistä enemmän yhteydenottomenetelmiä, mutta sen asiakastuki ei ole asiakkaiden kovin arvosanaa. DreamHostilla on rajoitettu yhteysvaihtoehto, mutta asiakkaat arvostavat saatuaan asiakaspalvelua korkealla tasolla.

Käyttäjien arvostelut BlueHost vs DreamHost

Käyttäjien arvostelut

Käyttäjien arvosteluja verrattu

merkintä: Älä koskaan käytä tarkistusta ratkaisevana tekijänä Web-isäntävalinnassa. Yleensä arvosteluita lähettävät intohimoiset, joten suurin osa arvosteluita lähettävistä asiakkaista on joko voimakkaasti negatiivisia tai vahvasti positiivisia. Kuitenkin, kun jotain ilmoitetaan jatkuvasti, se voi olla harkittavissa.

Negatiiviset arvostelut kohteelle BlueHost ja DreamHost

BlueHost. Negatiiviset arviot BlueHostista liittyvät suurelta osin tukeen. Pitkät odotusajat, epäkohteliaisuus ja toistuvat liput samalle numerolle eivät ole harvinaisia.

DreamHost. Ei ole yllättävää, että yleisin valitus on puhelintuen puute. Jotkut ilmoittavat myös täplikäs chat-tuki. Asiakkaat ovat myös kommentoineet, että yritykselle, jolla on niin vahva käyttöaikatakuu, on hämmästyttävän paljon seisokkeja koskevia valituksia.

Positiiviset arvostelut kohteelle BlueHost ja DreamHost

BlueHost. BlueHost-asiakkaiden positiivisimmat arvostelut ylistävät suunnitelmien tarjoamia hintoja ja ominaisuuksia.

DreamHost. DreamHostin asiakastuki saa suurimman osan myönteisistä kommenteista.DreamHost saa myös kiitosta lähes rajoittamattomasta kaikesta jaetusta suunnitelmastaan ​​alhaiseen hintaan.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Kaiken kaikkiaan DreamHost saa enemmän positiivisia arvosteluja asiakkailtaan kuin BlueHost. BlueHost saa kuitenkin hyviä arvosteluja lähes kaikesta paitsi asiakastuesta.

Päätelmä BlueHostin ja DreamHostin vertailusta

Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Parhaan alustan valitseminen

BlueHost ja DreamHost ovat molemmat ominaisuuksia, jotka vetoavat niille, jotka etsivät web-hosting-yritystä.

Syyt valita DreamHost yli BlueHostin:

 • Yksi jaettu suunnitelma, jossa on ”rajaton” kaikkea
 • Pidempi rahat takaisin -takuu
 • 100% käyttöaikatakuu
 • Ei EIG-yritys

Syyt valita BlueHost yli DreamHost:

 • Lisää vaihtoehtoja jaetussa isännöinnissä
 • Ilmainen sivustolukko
 • Käyttää cPanelia – tosin muokatulla käyttöliittymällä
 • Lisää sovelluksia saatavana yhden napsautuksen asennusta varten

Vaikka BlueHostin hallitut WordPress-suunnitelmat ovat kalliimpia kuin joidenkin muiden suunnitelmat
isännät, ominaisuudet tekevät niistä erittäin suosittuja. Se osoittaa tosiasia, että yli miljoona WordPress-sivustoa isännöi BlueHostissa.

Jos olet keskikokoinen tai suurempi, saatat katsoa joko Bluehostia tai DreamHostia kohtuudella
hinnoiteltu VPS tai omistettu palvelinsuunnitelma, vaikka DreamHost pystyy käsittelemään suurempia yrityksiä
sen rajaton kaistanleveys.

Yhden suunnitelman jaetun isännöinnin ansiosta DreamHost on houkutteleva niille, jotka haluavat rajattoman
kaiken sivuston tarvitsematta päättää tasojen välillä. Se ei kuitenkaan välttämättä sovellu
aloittelija, koska ei ole verkkosivustojen rakentajaa eikä puhelintukea.

Molemmat hosting-yritykset tarjoavat hyvät hinnat tarjoamiensa ominaisuuksien määrälle.

Nämä ovat vain kaksi monista yrityksistä, jotka tarjoavat web-hosting-palveluita. Jos et halua kuluttaa muutamia
dollaria enemmän nopeista lataus- ja vastausajoista sekä premium-ominaisuuksista, SiteGround kannattaa tarkistaa.

Isäntälle, joka on erinomainen valinta hallitulle WordPressille ja jolla on rahaa takaisin
takaa toisensa vain DreamHostille, kannattaa ehkä harkita InMotion-hosting-palvelua.

Onko sinulla kysyttävää BlueHostista tai DreamHostista? Mitkä ovat olleet kokemuksesi web-hosting-palvelusta yleensä? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map