BlueHost vs Arvixe: kumpaa kannattaa käyttää?

Yritetään valita oikea web-hosting-yritys on tärkeä päätös – mutta se voi sekoittaa kaikki siellä olevat vaihtoehdot ja suunnitelmat. Kapea valinnat tällä Head-to-Head-vertailulla Bluehostin ja Arvixen välillä.


Sekä Bluehost että Arvixe ovat pitkäaikaisia ​​web-hosting-yrityksiä. BlueHost on toiminut vuodesta 1996. Arvixe on perustettu vuonna 2003. BlueHost on vakiintunut, sillä palvelimillaan on ylläpidetty yli 2 miljoonaa sivustoa. Arvixe ei ole yhtä tunnettu, mutta se on nopeasti kasvava web-hosting-yritys.

Bluehost ja Arvixe tarjoavat molemmat jaetun isännöinnin, WordPress-isännöinnin sekä VPS: n ja omistettu palvelinasuunnitelman. BlueHostin VPS ja erilliset palvelinasetukset ovat melko tuoreita lisäyksiä. BlueHost on Linux-pohjainen, kun taas Arvixe tarjoaa Linux- ja Windows-asetukset kaikissa suunnitelmissaan.

Arvixen ja Bluehostin vertailu

BlueHost on nimetty parhaimmaksi edulliseksi ylläpito- ja parhaan vastineen isäntänä. Arvixe oli PCMag Editorin Choice vuonna 2015, ja Inc.com on nimennyt sen yhdeksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Yhdysvalloissa..

Vuonna 2010 Endurance International Group (EIG) osti BlueHostin, ja EIG osti Arvixen vuonna 2014. EIG omistaa lukuisia hosting-yrityksiä, mutta sallii niiden toimia omilla alkuperäisillä nimillään..

EIG-yritykset eivät ole toistensa klooneja. Niiden välillä on kuitenkin monia samankaltaisuuksia. Jos sinulla on ollut ongelmia yhdessä EIG-yhtiössä, saatat löytää samat ongelmat toisessa.

Vertaa Bluehostin ja Arvixen suorituskykyä

Bluehost vs. Arvixe: Uptime ja luotettavuus

Käyttöaste. Vaikka BlueHostin käyttöaikatilastot osoittavat sen olevan säännöllisesti 99,9 prosenttia tai parempi, heillä ei ole käyttöaikatakuuta. Arvixella on 99,9%: n takuu ja he myöntävät ilmaisen kuukauden palautuksen, jos kuukausikeskiarvo laskee alle tämän prosentin..

Esitys. BlueHost rakentaa omia palvelimia ja käyttää 16 ytimen AMD Opteroneja. Arvixe-palvelimet käyttävät uusimpia Xeoneja, ja asiakastiedot tallennetaan 15K raid kymmeneen asemaan. Arvixen tietokannat ja sähköpostipalvelimet ovat SSD-tallennustilassa.

BlueHost-sivustolla isännöidyn sivuston testaus tuotti 2,37 sekunnin latausajan, nopeammin kuin 65% Pingdomilla testatuista sivustoista. Vertailukelpoinen Arvixe-sivusto tuotti latausajan 1,05 s, nopeampi kuin 89% testatuista kohteista.

Luotettavuus. BlueHostin datakeskus sijaitsee Utahissa. Tietokeskukseen käytetään virtaa ja jäähdytetään tarpeettomilla lähteillä, ja dieselvarmuuskopioita on saatavana hätätilanteita varten. BlueHost ei tee peilattuja tai tarpeettomia tietojen varmuuskopioita paitsi heidän pilvisuunnitelmissaan, ja varmuuskopioita säilytetään enintään 30 päivää.

Arvixella on tietokeskuksia Pohjois-Amerikassa (Dallas, Texas), Euroopassa (Amsterdam) ja (Hong Kong). Kaikki tietokeskukset ovat täysin tarpeettomia, ja niissä on useita virta- ja jäähdytysvaihtoehtoja. Tietokeskuksia valvotaan paikan päällä turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta.

Lausunto

Sekä Bluehostin että Arvixen luotettavuus on erinomaista ja käyttöaika hyvä. Käytettävyystakuun puute BlueHostille voi kuitenkin olla huolenaihe. Testit osoittavat Arvixe-sivustojen olevan huomattavasti nopeammat vaste- ja latausaikoilla.

Vertaa Bluehostin ja Arvixen ominaisuuksia

Vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia

merkintä: “Rajoittamaton” ja “mittaamaton” ovat suosittuja termejä, joita web-hosting-yritykset käyttävät ominaisuuksien kuvauksessa. Se ei kuitenkaan tarkoita ”käytä kaikkea mitä haluat”. Termit viittaavat siihen, mitä isäntäyritykset “pitävät kohtuullisena käyttöä”.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Molemmat isännät ovat verkkotunnuksen rekisteröijiä. BlueHost tarjoaa myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröintivuoden uusille tileille. Arvixe tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen niin kauan kuin sinulla on suunnitelma, ja se tarjoaa ilmaisen siirron, jos sinulla on jo verkkotunnus.

Verkkosivun rakentaja. BlueHost tarjoaa vedä ja pudota Weebly Basic -sovelluksen, joka on rajoitettu viiteen verkkosivuun. Basic on ilmainen. Lisäominaisuuksia ja sivuja varten päivitys Weebly Premium -tuotteeseen on saatavana lisämaksusta. Arvixe-suunnitelmat tulevat RvSiteBuilderin kanssa, monipuolinen rakentaja, jolla on WSYWIG-editori ja yli 600 verkkomallia..

tietokannat. Bluehost ja Arvixe tarjoavat rajoittamattoman MySQL-tietokannan. Arvixe tukee myös PostgreSQL-tietokantoja.
Sähköpostitilit. Bluehost ja Arvixe tarjoavat molemmat rajattomat sähköpostitilit ja sähköpostin edelleenlähetykset.

WordPress-hosting. Bluehost ja Arvixe tarjoavat molemmat hallittuja WordPress-suunnitelmia. Hallittuja WordPress-suunnitelmia ylläpidetään optimoiduissa palvelimissa, joissa välimuisti ja ylimääräinen suojaus suorituskyvyn ja vakauden parantamiseksi.

Hallittujen WordPress-isännöintien suuri etu on, että sivustosi varmuuskopiot sekä WordPressin ja sen laajennusten päivitys tehdään sinulle, jolloin voit keskittyä sivustosi sisältöön.

Hallitut WordPress-suunnitelmat maksavat yleensä enemmän kuin tavallinen jaettu suunnitelma. Arvixen jaetut isännöintipalvelut ja hallitut WordPress-suunnitelmat kuitenkin hinnoitellaan samoin.

verkkokaupan ratkaisu. Bluehost tarjoaa ilmaisia ​​ostoskärryjä ohjauspaneelinsa, kuten Magento, PrestaShop, ZenCart ja muiden, kautta. Arvixe tukee myös joitain ilmaisia ​​ja kaupallisia verkkokaupan vaihtoehtoja, joista monilla on 24/7-tuki ja automaattinen asennus.

varmuuskopiot. BlueHost luo päivittäin, viikoittain ja kuukausittain varmuuskopioita. Ne tarjoavat myös SiteBackup Pron, joka tekee varmuuskopion ja palauttaa tiedostotasolla lisämaksusta. SiteBackup Pro on ilmainen Business Pron jaetulla tasolla.

Arvixe tekee päivittäisiä tilannekuvien varmuuskopioita palvelimistaan. Varmuuskopiointikäytännöistä riippumatta suositellaan, että manuaaliset varmuuskopiot tehdään ja varastoidaan muualla kuin ylimääräinen turvallisuus ja luotettavuus.

Isäntäturvallisuus. Haitallisten ohjelmien torjumiseksi BlueHost tarjoaa SiteLock-peruspalvelun ilmaiseksi sen alemmilla tasoilla ja SiteLock Pro ilmaisen korkeamman tason suunnitelmissa. BlueHostissa on sisäiset prosessit suojautuakseen DDoS-hyökkäyksiltä.

Arvixe skannaa ja toimii ennakoivasti DDoS-uhkia vastaan ​​sekä tarjoaa suojan raakoja voimahyökkäyksiä vastaan. Arvixe-suunnitelmiin kuuluu SpamAssassin ja Spamhaus suodattamalla sähköpostia.

Kaikilla Bluehost-suunnitelmilla on ilmainen jaettu SSL-varmenne. BlueHostin suosituin jaettu suunnitelma Business Pro sisältää ilmaisen yksityisen SSL-varmenteen.

Arvixe tarjosi aiemmin ilmaisen jaetun SSL: n Linuxin jaetulle isännöintisuunnitelmalle, mutta näyttää siltä, ​​että ilmaisia ​​SSL: iä ei ole enää saatavana Linux- tai Windows-suunnitelmiin paitsi liiketoimintasuunnitelmiin, joissa on ilmainen SSL niin kauan kuin sinulla on suunnitelma Arvixen kanssa.

Ohjauspaneeli. Arvixe käyttää alan standardia cPanel. BlueHost käyttää myös cPanelia, mutta on muuttanut laajasti käyttöliittymää.

Affiliate- ja jälleenmyyjäohjelmat. Arvixella on jälleenmyyjäohjelma. BlueHostilla on myös jälleenmyyjäohjelma, mutta se toimii palveluna yhteistyössä kolmannen osapuolen ResellerClubin kanssa. BlueHostin tytäryhtiöohjelma maksaa 65 dollaria lähetteestä. Arvixen kumppaniohjelma maksaa 70–135 dollaria lähetysä kohden, riippuen kuinka monta viittausta teet kuukaudessa.

Ekstrat. BlueHostilla on 150 dollaria mainoshyvityksiä; Arvixe tarjoaa 200 dollaria mainoshyvityksiä. Molemmat siirtävät vakiintuneen verkkosivuston, jos sinulla on muualla. BlueHost laskuttaa palkkion siirtymispalvelusta, kun taas Arvixe tarjoaa yhden siirron ilmaiseksi.

Lausunto

Molemmat isäntäyritykset tarjoavat premium-ominaisuuksia, joissa on monia “rajattomia” vaihtoehtoja, budjettihotellin hinnoilla. Arvixella on reuna tehokkaampaan verkkosivustojen rakennustyökaluun, tavalliseen cPaneliin ja PostgreSQL: n ja Windowsin tukeen..

Vertaa Bluehostin ja Arvixen web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

Huomautus: Valtavan kilpailun vuoksi myynninedistämishinnoittelu on yleinen käytäntö web-hosting-yritysten kanssa. Promohinnat rajoittuvat tyypillisesti ensimmäiseen palvelusaikaan, joten pidemmän aikavälin ilmoittautuminen tuottaa suurempia säästöjä. Jopa ilman tarjouksia, pidempään palvelusehtoon liittyminen merkitsee yleensä hinnoittelun tauoa. Alla olevat hinnat on lueteltu isäntäsivustoilla vertailun ajankohtana.

BlueHost

Jaettu hosting. BlueHost tarjoaa kolme tasoa jaettua hosting-suunnitelmaa. Basic sallii yhden sivuston, 50 Gt tallennustilaa ja rajoittamattoman kaistanleveyden ja sähköpostitilit, tarjoushintaan 3,95 dollaria..

Lisäksi 6,95 dollarilla kuukaudessa sallitaan jopa 10 sivustoa, ja tallennustila nostetaan 150 Gt: iin. CDN on myös osa Plus-suunnitelmaa.

Business Pro, hintaan 14,95 dollaria kuukaudessa, tarjoaa rajattomasti sivustoja sekä rajattoman kaistanleveyden, tallennustilan ja sähköpostitilit.

CDN, yksityinen SSL, omistettu IP ja Site Backup Pro sisältyvät tähän ylimmän tason suunnitelmaan. BlueHostin suunnitelmiin sisältyy myös ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti vuodeksi.

BlueHost’s tarjoaa lisämaksusta kolme skaalautuvaa pilvisuunnitelmaa, joka heijastaa tietosi kolmessa paikassa luotettavuuden ja nopeampien latausaikojen vuoksi.

Ylläpito WordPress-hosting. BlueHostilla on neljä hallittua WordPress-suunnitelmaa, jotka perustuvat VPS-tekniikkaan, joten verkkosivustoja on vähemmän palvelinta kohti.

Pienin suunnitelma, bloggaaja, 12,95 dollaria kuukaudessa, on rajoitettu 100 miljoonaan käyntiin, 30 Gt tallennustilaan ja viiteen sivustoon.
Huipputason yrityksessä, jonka hinta on 85 dollaria kuukaudessa, on 240 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistanleveys ja 30 sivustoa. Kaksi muuta, ammattilainen, jonka hinta on 37,50 dollaria, ja liiketoiminta, jonka hinta on 60 dollaria, ovat välillä.

Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen CDN ja SiteLock (kahdella alatasolla on SiteLock Pro, yrityksellä on SiteLock Premium ja ylimmällä tasolla SiteLock Enterprise).

Arvixe

Jaettu hosting. Arvixe tarjoaa neljä yhteistä suunnitelmaa – kaksi PersonalClassissa ja kaksi BusinessClassissa. Asiakkaidesi nopeamman latauksen ja vastausaikojen saamiseksi voit valita kassalla Yhdysvaltojen, Euroopan tai Aasian tietokeskukset..

Sekä henkilökohtainen että yritys tarjoavat rajoittamattoman tilan, kaistanleveyden, sähköpostit ja tietokannat. PersonalClass on 4 dollaria kuukaudessa; BusinessClass on 22 dollaria kuukaudessa; PersonalClassPro on 7 dollaria kuukaudessa; ja BusinessClassPro on 35 dollaria kuukaudessa.

Pro-tasot sallivat rajoittamattoman määrän sivustoja, kun taas alemmat tasot sallivat vain kuusi.

Ero PersonalClassin ja BusinessClassin välillä on se, että BusinessClassilla on vähemmän käyttäjiä palvelimella – pohjimmiltaan jaettu isäntä VPS-ominaisuuksilla.

ASP (Windows) -vaihtoehto suorittaa muutama dollari enemmän kutakin suunnitelmaa ja tasoa kohti. Arvixen yhteiset suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman MySQL- ja PostgreSQL-tietokannan. BusinessClass-suunnitelmilla on myös ilmainen SSL-varmenne niin kauan kuin sivustoa ylläpidetään Arvixen kanssa.

Ylläpito WordPress-hosting. Arvixe tarjoaa hallittuja WordPress-suunnitelmia, jotka alkavat 4 dollarilta kuukaudessa, samoin kuin jaetut isännöintisuunnitelmat. Rajoittamaton kaistaleveys, rajoittamaton tallennustila ja rajaton määrä sivustoja tulee kaikkien suunnitelmien mukana.

WordPress-sivustot voidaan helposti skaalata jaetusta VPS: ään ja omistettuun isännöintiin, vaikka Arvixen hinnoittelu nousee VPS: lle tai omille palvelimille.

VPS ja omistetut suunnitelmat: BlueHostilla on neljä VPS-suunnitelmaa. BlueHostin 14,99 dollaria kuukaudessa standardi VPS-taso sopisi yksittäiselle tai pienelle yritykselle, joka tarvitsi hieman enemmän suorituskykyä kuin jaettu suunnitelma mahdollistaisi.

Arvixe tarjoaa molemmat kaksi Linuxissa ja Windowsissa. Arvixe-suunnitelmat ovat 40 dollaria ja 70 dollaria kuukaudessa Linux-vaihtoehdolle. Kaksi Windows VPS -tasoa ovat 60 dollaria ja 100 dollaria kuukaudessa.

BlueHostin tärkein VPS-suunnitelma on vain 59,99 dollaria kuukaudessa, mutta se on rajoitettu 4 TB kaistanleveyteen, kun taas kaikilla neljällä Arvixe-suunnitelmalla on rajaton kaistaleveys, ja niissä on ilmainen SSL-varmenne niin kauan kuin sinulla on suunnitelma.

BlueHostilla on kolme erillistä tasoa, jotka sallivat 3, 4 ja 5 IP: n. Niiden hinta on 74,99 dollaria, 99,99 dollaria ja 124,99 dollaria kuukaudessa. Kokoonpanosta riippuen, Arvixen kuuden yksittäisen prosessorin dedikoidut palvelintasot ovat 128.70 dollaria kuukaudessa 227.50 dollaria kuukaudessa.

Niille, jotka tarvitsevat enemmän suorituskykyä, Arvixella on kaksi moniprosessoritasoa, joiden hinta on 357,30 dollaria kuukaudessa. Arvixe tarjoaa myös pilvivaihtoehtoja, jotka alkavat 108 dollarista kuukaudessa. Vaikka Arvixe-suunnitelmat ovat kalliimpia kuin BlueHost, niitä hallitaan kokonaan.

Rahat takaisin -takuu: BlueHostilla on alan standardi 30 päivän takuu. Arvixella on pidempi 60 päivän takuu. Jos sinulla on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti BlueHostissa tai Arvixessa, he pidättävät verkkotunnuksen rekisteröintimaksun kaikista palautuksista ja säilytät verkkotunnuksen.

Lausunto

Arvixen hinnat ovat korkeammat kuin BlueHost, mutta alemmilla tasoilla on enemmän ominaisuuksia kuin alemmilla tasoilla BlueHostissa. Arvixella on pidempi rahojen palautustakuu ja se tarjoaa Windows-suunnitelmat niille, jotka sitä tarvitsevat.

Vertaa kuinka helppokäyttöisiä Bluehost ja Arvixe ovat

Helppokäyttöisyys

Ohjauspaneeli. BlueHost käyttää cPanelia, mutta muokatulla käyttöliittymällä, joten säännöllisillä cPanel-käyttäjillä on joitain muutoksia tehdä. Arvixe käyttää tavallista käyttäjäystävällistä, kuvakepohjaista cPanelia.

Yhden napsautuksen asentaja. BlueHost käyttää MOJO Marketplace -sovelluksen yhden napsautuksen asennusohjelmaa lähes sadan sovelluksen asentamiseen helposti. Arvixe käyttää Softaculousia yhden napsautuksen asentajana satojen sovellusten kohdalla.

Sivustojen selaus. Sekä BlueHostin että Arvixen sivustot tarjoavat suunnitelman valitsemiseksi tarvittavat tiedot hyödyllisillä vertailutaulukoilla suunnitelmien tasojen vertaamiseksi. Molemmat ovat puhtaita, siistinä ja käyttäjäystävällisiä.

Lausunto

Sekä Bluehostilla että Arvixella on asennus yhdellä napsautuksella, he käyttävät cPanelia (vaikka BlueHostin tapauksessa sitä on muokattu), ja heillä on käyttäjäystävälliset verkkosivustot. Molemmat ovat käyttäjäystävällisiä ja yhtä helppokäyttöisiä.

Vertaa Bluehostin ja Arvixen tukea

Tekninen ja asiakastuki

Asiakasarvioiden perusteella tämä on yksi alue, josta BlueHost puuttuu. Arvixella oli huikea maine asiakastuesta. EIG-yritysoston jälkeen asiakaspalvelu on kuitenkin kärsinyt asiakasarvostelujen mukaan. Se on edelleen keskimääräistä korkeampi.

Bluehost ja Arvixe ovat molemmat sähköpostitse ja live chat 24/7. Myös BluHostin puhelintuki on ympäri vuorokauden, ja Arvixen puhelinpalvelu rajoittuu virka-aikaan maanantaista perjantaihin. Molemmilla on laaja tietokanta opetusohjelmien ja videoiden kanssa. BlueHostilla on blogi ja foorumi; Arvixella on aktiivinen blogi.

Lausunto

Sekä Bluehost että Arvixe tarjoavat useita yhteydenottomenetelmiä. Vaikka Arvixen maine on kärsinyt viime aikoina, se saa silti enemmän positiivisia arvosteluja asiakaspalvelusta ja tuesta kuin BlueHost.

Vertaa käyttäjän arvosteluja Bluehostista ja Arvixesta

Käyttäjien arvostelut

merkintä: Yleensä arvioita lähettävät intohimoiset, joten suurin osa arvosteluita lähettävistä asiakkaista on joko voimakkaasti negatiivisia tai vahvasti positiivisia. Tästä syystä sinun ei tule koskaan käyttää asiakasarviointeja pääasialliseksi syyksi isäntävalinnalle. Jos useat käyttäjät saavat kuitenkin yhteisen valituksen, se voi olla harkittava.

Negatiiviset arvostelut kohteelle Bluehost ja Arvixe

BlueHost. BlueHostin negatiiviset arvostelut liittyvät melkein kaikki tukeen. Pitkät odotusajat, toistuvien lippujen luominen samalle numerolle ja jopa epäkohteliaisuus ovat yleisiä valituksia.

Arvixe. Viime aikoihin saakka Arvixesta oli vähän negatiivisia arvosteluja. Viime aikoina jotkut arvostelut ovat huolissaan huonosta asiakaspalvelusta ja pitkistä odotusajoista.

Positiiviset arvostelut kohteelle Bluehost ja Arvixe

BlueHost. Bluehost-asiakkaiden positiivisimmat arvostelut koskevat onnellisuutta tarjoamilla hinnoilla ja suunnitelman ominaisuuksilla.

Arvixe. Arvixe saa korkeat arvosanat asiakkailtaan tarjotakseen niin monia ominaisuuksia niin halvalla hinnalla. Windows-käyttäjät ovat tyytyväisiä löytääkseen isännöinnin heille kohtuulliseen hintaan.

Lausunto

Kaiken kaikkiaan, jopa äskettäin kielteisten asiakastukiarvioiden perusteella, Arvixe saa korkeat arvosanat asiakkailleen. Myös BlueHost on lukuisia asiakastukivalituksia lukuun ottamatta suosittu.

Päätelmä BlueHostin ja Arvixen vertailusta

BlueHost vs. Arvixe: Mikä hosting sopii sinulle parhaiten?

Bluehost ja Arvixe ovat molemmat edut, jotka tekevät niistä houkuttelevia.

Syyt valita Arvixe yli BlueHost:

 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti niin kauan kuin suunnitelmaa ylläpidetään
 • Esiasennettu WordPress
 • Windows-palvelimen asetukset kaikille suunnitelmille
 • Pidempi rahat takaisin -takuu

Syyt valita BlueHost yli Arvixen:

 • Alemmat ensimmäisen palvelusajan hinnat useille jaetun isännöinnin tasoille
 • Ilmainen sivustolukko
 • Matala VPN- ja omistettu palvelinhinnoittelu

Vaikka BlueHostin hallinnoimat WordPress-suunnitelmat ovat kalliimpia kuin jotkut muut, ominaisuudet tekevät niistä erittäin suosittuja, kuten käy ilmi tosiasiasta, että BlueHostissa ylläpidetään yli miljoona WordPress-sivustoa.

Arvixe on budjettihinnoittelullaan kuitenkin syytä tarkistaa, oletko WordPress-käyttäjä. Jos olet keskikokoinen tai suurempi, saatat kysyä BlueHostin VPS: ää tai omistettuja palvelinsuunnitelmia.

Molemmat yritykset ovat kärsineet asiakasarvioinneista, joihin sisältyy asiakastuki, mikä voi olla huolenaihe. Kuitenkin, molemmat näistä hosting-yrityksistä tarjoavat monipuolisia suunnitelmia edulliseen hintaan.

Nämä ovat monia muita web-hosting-yrityksiä, joita voit harkita. Niille, jotka eivät pidä kuluttaa vähän enemmän nopeisiin lataus- ja vastausaikoihin sekä premium-ominaisuuksiin, SiteGround-palvelun tarkistaminen on aikaasi.

Voit harkita InMotion-hosting-yritystä, joka on erinomainen valinta hallinnoidulle WordPressille ja jolla on yksi alan parhaista rahat takaisin -takuista..

Onko sinulla kysyttävää BlueHost tai Arvixe? Mitkä ovat olleet kokemuksesi web-hosting-palvelusta yleensä? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map