Arvixe vs. A2-hosting: kumpaa kannattaa käyttää?

Koska niin monia ominaisuuksia ja niin monia yrityksiä, voi olla vaikea tehdä tärkeä päätös, mikä web-hosting-yritys valita verkkosivustollesi. Käytä tätä Arvixen ja A2-hosting-palvelun vertailua, jotta voit rajata valintasi.


Arvixe ei ehkä ole yhtä tunnettu kuin jotkut isäntäyritykset, mutta se on saanut maineen yhtenä alan nopeimmin kasvavista web-hosting-yrityksistä. A2-hosting käynnistettiin ensin kehittäjiä ajatellen, ja heidän pääpaikkansa olivat suorituskyky.

Molemmat yritykset aloittivat 2000-luvun alkupuolella – Arvixe vuonna 2004 ja A2 Hosting 2003. Arvixe ja A2 Hosting tarjoavat molemmat jaettua hosting-palvelua, hallittua WordPress-hosting-palvelua sekä VPS-järjestelmää ja erillisiä palvelinasuunnitelmia. Arvixella on sekä Linux- että Windows-asetukset, kun taas A2 Hosting on vain Linux.

Inc.com nimitti Arvixen yhdeksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Yhdysvalloissa, ja hänet nimettiin PCMag Editor’s Choice -sovellukseksi vuonna 2015. A2 Hosting on voittanut useita “parhaita” palkintoja, mukaan lukien “Paras Web-hosting” useilta sivustoilta vuonna 2015.

Endurance International Group (EIG) osti Arvixen vuonna 2014. EIG-bannerin alla on monia web-hosting-yrityksiä, mutta kaikki toimivat omilla alkuperäisillä nimillään. Vaikka EIG-yritykset eivät ole toistensa klooneja, ne ovat riittävän samanlaisia, että jos sinulla on ollut ongelmia yhden kanssa, sinulla voi olla samat ongelmat toisen kanssa.

A2 Hosting on yksityisomistuksessa ja sen pääkonttori sijaitsee Ann Arborissa, Michiganissa. Yrityksen nimi tulee Ann Arborin kirjaimista A.

Vertaa Arvixe ja A2 Hosting -suorituskykyä

Uptime ja luotettavuus

Käyttöaste. Arvixella on 99,9%: n takuu ja ilmainen kuukauden palautus, jos kuukausikeskiarvo laskee alle prosenttiosuuden. A2-hosting-ohjelmalla on sama 99,9%: n takuu, ja 5%: n kuukausimaksun palauttaminen jokaisesta tunnista, jolle verkkosivustosi ei ole tavoitettavissa laitteiden tai verkkovirheiden takia.

Esitys. Arvixe sijoittaa suuren osan sivustotiedoista SSD-levyille, mukaan lukien tietokannat ja sähköpostipalvelimet, nopeaa suorituskykyä varten. A2 käyttää Dell-palvelimia, joissa on neliydinprosessorit, ja kaikki heidän suunnitelmansa käyttävät SSD-muistia.

Arvixen isännöimällä verkkosivustolla oli latausaika 1,05 sekuntia, nopeampi kuin 89% testatuista sivustoista. Vertailukelpoisen A2-kohdan testi tuotti melkein yhtä vaikuttavan latausajan 1,49 s, nopeampi kuin 81% testatuista kohteista.

Luotettavuus. Arvixella on tietokeskuksia ympäri maailmaa – Pohjois-Amerikassa (Dallas, Texas), Euroopassa (Amsterdam) ja (Hong Kong). Kaikki tietokeskukset ovat täysin tarpeettomia, ja niissä on useita virta- ja jäähdytysvaihtoehtoja. Tietokeskuksia valvotaan paikan päällä turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta.

A2 Hosting on myös maailmanlaajuinen, ja sillä on datakeskukset Michiganissa, Amsterdamissa ja Singaporessa. Tietokeskukset saavat virran ja jäähdytetään redundanssilla ja dieselvarmuuskopioilla, ja niiden turvallisuutta ja luotettavuutta valvotaan paikan päällä. Heillä on myös enemmän redundanssia nelinkertaisten verkkoyhteyksien kautta tietokeskuksissa.

Lausunto

Tämä on yksi harvoista vertailuista, joissa molemmat hosting-yritykset loistavat. Kumpikin niistä tarjoaa nopean, luotettavan suorituskyvyn.

Vertaa Arvixen ja A2 Hostingin ominaisuuksia

Avainominaisuudet

merkintä: Harhaanjohtava termi, jonka löydät ominaisuuksista keskusteltaessa, on ”rajaton” – joskus kutsutaan myös ”mittaamatta”. Se ei tarkoita ”käyttää niin paljon kuin haluat”. Sen sijaan termit viittaavat siihen, mitä isäntäyritykset ”pitävät kohtuullisena käyttöä”, ja isäntäyritykset rankaisevat sivustoja, joiden mielestä ne ylittävät sen, vaikka suurin osa käyttäjistä ei koskaan ylitä oikeudenmukaista käyttöä.

Verkkotunnuksen rekisteröinti. Molemmat isännät ovat verkkotunnuksen rekisteröijiä. Arvixe eroaa alan standardista – se tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen niin kauan kuin sinulla on suunnitelma. Arvixe tarjoaa myös ilmaisen siirron, jos sinulla on jo verkkotunnus muualla. A2-hosting ei tarjoa ilmaista verkkotunnuksen rekisteröintiä, ja verkkotunnuksen siirtäminen heille muualta on maksullinen.

Verkkosivun rakentaja. Arvixe tarjoaa RvSiteBuilderin, WYSIWYG-editorin, jolla on yli 600 verkkomallia. A2 Hosting -palvelussa ei ole integroitua verkkosivustojen rakentajaa yhdessäkään suunnitelmassaan, mutta se tukee suurimpaa osaa ilmaisista ja kaupallisista verkkosivustojen rakentajista..

tietokannat. Arvixe tarjoaa rajattomasti MySQL-tietokantoja ja tukee PostgreSQL-tietokantoja. A2 Hosting tarjoaa rajoittamattoman MySQL-tietokannan kaikille paitsi alimmalle tasolle, joka on rajoitettu viiteen tietokantaan. Se tukee myös PostgreSQL: tä.

Sähköpostitilit. Arvixe tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja sähköpostin edelleenlähetyksiä. A2: lla on jälleen kerran rajaton lukuun ottamatta alinta tasoa, joka on rajoitettu 25 tiliin. Rajoittamattomat tilit ovat etu, jos sinulla on työntekijöitä, koska se mahdollistaa erillisten tilien perustamisen jokaiselle ja jokaisella yrityksesi osastolla, kuten myynti, tuki ja tiedot, voi olla erillinen tili.

WordPress-hosting. Sekä Arvixe että A2 Hosting tarjoavat hallittuja WordPress-suunnitelmia. Useimmat hosting-yritykset veloittavat enemmän hallinnoiduista WordPress-suunnitelmista enemmän kuin tavallinen jaettu suunnitelma. Osa lisäkustannuksista johtuu hallittujen WordPress-suunnitelmien sijoittamisesta optimoituihin palvelimiin, joissa välimuisti ja ylimääräinen suojaus suorituskyvyn ja vakauden parantamiseksi.

Toinen hallitun WordPress-hosting-etun etu on, että automaattiset varmuuskopiot ja WordPress-sivustojesi päivittäminen tehdään sinulle. Tämä vapauttaa sinut teknisistä asioista ja antaa sinun keskittyä tärkeään – sisältöön. Arvixe tai A2 Hosting eivät veloita ylimääräisiä WordPress-suunnitelmistaan.

verkkokaupan ratkaisu. Arvixe ja A2 Hosting tukevat joitain ilmaisia ​​ja kaupallisia verkkokaupan vaihtoehtoja, joista monilla on 24/7-tuki ja automaattinen asennus.

varmuuskopiot. Arvixe tekee päivittäisiä tilannekuvien varmuuskopioita palvelimistaan ​​R1Softilla, johon asiakkaat pääsevät hallintapaneelin kautta. Varmuuskopiot isännöidään erillisellä palvelimella redundanssia varten. A2 tarjoaa Server Rewind -sovelluksen kaikille paitsi alimmalle tasolle. Palvelimen kelaus ottaa säännöllisiä automaattisia otoksia sivustoltasi ja mahdollistaa tiedostojen, tietokantojen tai koko sivuston palauttamisen.

Isäntäturvallisuus. Arvixe skannaa ja toimii ennakoivasti DDoS-uhkia vastaan ​​sekä tarjoaa suojan raakoja voimahyökkäyksiä vastaan. Arvixe-suunnitelmiin kuuluu SpamAssassin ja Spamhaus suodattamalla sähköpostia.

A2-hosting ottaa myös turvallisuuden vakavasti ja etsii ja proaktiivisesti torjuu DDoS-uhkia, haittaohjelmia ja viruksia Perpetual Security- ja HackScan-ohjelmistoilla – jotka tarjotaan ilmaiseksi. Se käyttää tavallista roskapostisuojausta sekä Barracuda Advanced Spam Filtering -sivustoa sähköpostissa. A2 tarjoaa myös Patchman Enhanced Security Tool -työkalun, joka etsii korjaustarpeita tarvitsevia ohjelmia ja sovelluksia sekä ilmoittaa sinulle, kun sovellukset ovat vanhentuneita.

Arvixen liiketoimintasuunnitelmissa on ilmainen SSL niin kauan kuin sinulla on suunnitelma Arvixen kanssa, ja yksityiset SSL: t ovat ostettavissa. A2 tarjoaa ilmaisen jaetun SSL: n suunnitelmiinsa cPanelin kautta, ja myös yksityisen SSL: n voi ostaa.
Ohjauspaneeli. Arvixe ja A2 Hosting käyttävät alan standardia cPanel.

Vihreä. A2 tarjoaa 100% hiilidioksidipäästöjä ja osallistuu aktiivisesti puiden istutukseen ja muihin ympäristöystävällisiin toimintoihin Ann Arborissa.

Affiliate- ja jälleenmyyjäohjelmat. Arvixen kumppaniohjelma maksaa 70–135 dollaria lähetystä kohden, riippuen kuukausien suositusten määrästä. Arvixella on myös jälleenmyyjäohjelma sekä Linuxille että Windowsille. A2 Hosting -yhtiön tytäryhtiöohjelma tarjoaa 10 dollaria vain ilmoittautumiseen ja sitten 85 dollaria lähettämistä kohti. A2: lla on kolme SSD-pohjaista jälleenmyyjäsuunnitelmaa.

Ekstrat. Arvixe tarjoaa yhteensä 200 dollaria mainoshyvityksiä Googlelle ja Yahoo: lle. A2: lla on 50 dollaria hyvityksiä Bing / Yahoo: lle. Arvixe tarjoaa ”Priority-tuki” lisäkuukausimaksun. A2: lla on vain sähköpostin ja mainosten hallinnan isäntäsuunnitelmat kuukausimaksuista.

Lausunto.

Molemmat web-hosting-yritykset tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia. Arvixen “ilmainen verkkotunnus niin kauan kuin sinulla on suunnitelma” -tuki sekä Linuxille että Windowsille ja sen integroidulle verkkosivustojen rakentajalle antaa Arvixelle kuitenkin hieman etulyöntiaseman A2-hosting-ominaisuudesta ominaisuusosastolla.

Vertaa Arvixe ja A2 Hosting -palvelun web-hosting-suunnitelmia ja hinnoittelua

Isäntäsuunnitelmat & hinnoittelu

merkintä: Web-hosting-hinnoittelu muuttuu jatkuvasti liiketoiminnan kilpailukyvyn vuoksi, ja myynninedistämishinnoittelu on yleistä. Kampanjahinnoittelu rajoittuu usein ensimmäiseen palvelukauteen, joten pidemmän aikavälin ilmoittautuminen säästää enemmän.

Jopa ilman tarjouksia, pidemmät palvelun ehdot johtavat yleensä hintaeroihin useimmissa isäntäyrityksissä. Alla olevat hinnat heijastavat hinnoittelua vertailun ajankohtana.

Arvixe. Arvixe jakaa Linux-yhteiset suunnitelmansa henkilökohtaiseen luokkaan 4 dollaria kuukaudessa, PersonalClassPro 7 dollaria kuukaudessa, BusinessClass 22 dollaria kuukaudessa ja BusinessClassPro 35 dollaria kuukaudessa. Kaikki tasot tarjoavat rajoittamattoman tilan, kaistanleveyden, sähköpostit ja tietokannat. Pro-tasot sallivat rajoittamattoman määrän sivustoja, kun taas tavalliset tasot sallivat vain kuusi. BusinessClassilla ja BusinessClassPro-palvelimilla on vähemmän käyttäjiä, joten se on pohjimmiltaan jaettu isäntä VPS-ominaisuuksilla.

ASP (Windows) -suunnitelmat suorittavat muutama dollari enemmän kutakin tasoa kohti. Arvixen yhteiset suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman MySQL- ja PostgreSQL-tietokannan. BusinessClass-suunnitelmilla on myös ilmainen SSL-varmenne niin kauan kuin sivustoa ylläpidetään Arvixen kanssa.

Arvixe tarjoaa kaksi hallittua WordPress-suunnitelmaa, 4 ja 7 dollaria kuukaudessa, samoja kuin jaetussa isännöinnissä. Rajoittamaton kaistaleveys, rajoittamaton tallennustila ja rajaton määrä tietokantoja tulee kaikkien suunnitelmien mukana. 4 dollarin suunnitelma on rajoitettu 6 verkkosivustoon, kun taas 7 dollarin suunnitelma sallii rajoittamattoman määrän.

A2-hosting. A2 tarjoaa kolme jaettua suunnitelmaa: Lite, joka sallii yhden sivuston, viisi tietokantaa ja jonka hinta on 3,92 dollaria kuukaudessa; Swift, joka sallii rajoittamattomien verkkosivustojen ja rajattomien tietokantojen käytön ja hinta on 4,90 dollaria kuukaudessa; ja Turbo, jolla on myös rajoittamaton määrä verkkosivustoja ja tietokantoja, ja hinta on 9,31 dollaria kuukaudessa. Kaikilla kolmella on rajoittamaton SSD-tallennustila ja rajaton kaistaleveys. A2-isännöinnissä on myös CloudLinux, Centos-käyttöjärjestelmän nopeampi versio, joka ilmoittaa, että sillä on vähemmän asiakkaita palvelinta kohti kuin useimmissa.

A2 tarjoaa kolme hallittua WordPress-suunnitelmaa. Lite on rajoitettu yhteen verkkosivustoon ja viiteen tietokantaan, ja sen hinta on 3,92 dollaria kuukaudessa. Swift ja Turbo tarjoavat rajattomasti verkkosivustoja ja tietokantoja, ja niiden hinta on vastaavasti 4,90 dollaria ja 9,31 dollaria kuukaudessa. Kaikki suunnitelmat ovat SSD-pohjaisia ​​ja niissä on välimuisti, vaikka Turbo-suunnitelma on optimoinut välimuistion. Heillä kaikilla on CDN ja ylimääräiset suojausasetukset. Swift ja Turbo toimitetaan myös Server Rewindilla varmuuskopiointia varten.

VPS ja omistetut suunnitelmat: Arvixe tarjoaa kaksi VPS-tasoa sekä Linuxissa että Windowsissa. Arvixe-suunnitelmat ovat 40 dollaria ja 70 dollaria kuukaudessa Linux-vaihtoehdolle. Kaksi Windows VPS -tasoa ovat 60 dollaria ja 100 dollaria kuukaudessa. Kaikilla neljällä Arvixe-suunnitelmalla on rajaton kaistanleveys, ja niissä on ilmainen SSL-varmenne niin kauan kuin sinulla on suunnitelma. A2 Hosting tarjosi hallitsemattomia ja hallittuja VPS-suunnitelmia, joissa kussakin oli kolme tasoa. Kaikki ovat SSD-pohjaisia, hallitsemattomat vaihtelevat 5 dollarista 15 dollariin kuukaudessa ja hallitut käyvät 32,99 dollarista 65,99 dollariin kuukaudessa.

Arvixen kuuden erillisen prosessorin erillisen palvelimen tason hinnat ovat 128,70 dollaria kuukaudessa 227,50 dollaria kuukaudessa. Niille, jotka tarvitsevat enemmän suorituskykyä, Arvixella on kaksi moniprosessoritasoa, joiden hinta on 357,30 dollaria kuukaudessa. Arvixe tarjoaa myös pilvivaihtoehtoja, jotka alkavat 108 dollarista kuukaudessa. Kaikkia Arvixelle omistettuja suunnitelmia hallitaan sinulle. A2 Hosting taas on hallitsematon ja hallittu omistettu palvelin suunnitelmat. Hallitsematon hinta on 99,59 dollaria kuukaudessa ja hallinnoitu hinta on 141,09 dollaria kuukaudessa.

Rahat takaisin takuu: Arvixen 60 päivän rahojen palautustakuu on parempi kuin alan standardi. A2 tarjoaa ”Anytime Money-Back Guarantee”. Ensimmäiset 30 päivää hyvitetään kokonaisuudessaan, ja 30 päivän kuluttua hyvityksestä maksetaan arvosana. Jos sinulla on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti Arvixessa, verkkotunnuksen rekisteröintimaksu pidätetään kaikista hyvityksistä ja verkkotunnus säilytetään.

Lausunto.

Nämä kaksi hosting-yritystä ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, mutta jos tarvitset Windowsia, Arvixe on ainoa valinta näiden kahden välillä. A2 Hosting -palvelun VPS-suunnitelmissa on melko tiukat rajoitukset tallennukselle ja kaistanleveydelle, mutta pienemmälle sivustolle tai yritykselle, joka haluaa VPS: n etuja, hinnoittelu on vaikea voittaa.

Vertaa kuinka helppokäyttöisiä Arvixe- ja A2 Hosting-sovelluksia on

Helppokäyttöisyys

Ohjauspaneeli. Arvixe ja A2 Hosting käyttävät kumpikin teollisuusstandardin cPanelin käyttäjäystävällistä, kuvakepohjaista käyttöliittymää. Tämä tekee sivustosi siirtämisen vaikeammaksi, jos päätät vaihtaa hosting-yrityksiä tulevaisuudessa.

Yhden napsautuksen asentaja. Sekä Arvixe että A2 Hosting käyttävät Softaculous-ohjelmaa yhden napsautuksen asentajana satoihin sovelluksiin.

Sivustojen selaus. Sekä Arvixen että A2 Hosting -sivustot ovat hyvin varusteltuja. Molemmilla on käteviä vertailutaulukoita suunnitelmien tasojen vertaamiseksi, ja A2: n kaavioissa on hyödyllinen ponnahdusominaisuus kaavioissa käytettyihin termeihin.

Lausunto.

Nämä kaksi hosting-yritystä ovat käytännöllisesti katsoen identtisiä käytön helppouden ja käyttäjäystävällisyyden suhteen.

Vertaa Arvixen ja A2 Hostingin tukea

Tekninen ja asiakastuki

Arvixella oli ennen kaikkea erinomainen maine asiakastuessa. EIG-ostamisen jälkeen asiakasvalitukset palvelusta ja tuesta ovat lisääntyneet. Asiakastuen taso on kuitenkin edelleen keskimääräinen. Asiakkaat arvostavat jatkuvasti korkeaa A2-hosting-palvelua tuki- ja palveluhenkilökunnan tuntemuksen ja ystävällisyyden vuoksi.

Arvixella ja A2 Hostingilla on puhelin, sähköposti ja suorakeskustelu ympäri vuorokauden. Molemmilla on laaja tietokanta opetusohjelmien ja videoiden kanssa, ja molemmilla on aktiivinen blogi. Molemmilla on sosiaalisen median läsnäolo Facebook-, Google +-, Twitter- ja LinkedIn-tileillä.

Lausunto.

Vuoteen 2014 saakka jompikumpi näistä yrityksistä olisi ollut yhtä vaikuttava tuki ja palvelu. Nykyään A2 Hosting -palvelulla on kuitenkin pieni reuna tässä osastossa.

Vertaile Arvixe- ja A2 Hosting-käyttäjän arvosteluja

Käyttäjien arvostelut

merkintä: Älä koskaan käytä käyttäjien arvosteluja päättääksesi minkä isännän valita. Suurin osa ajasta, arvostelut ovat joko voimakkaasti kielteisiä tai vahvasti positiivisia, koska kommentit ovat yleensä intohimoisia asiakkaita. Jos jotain tulee kuitenkin johdonmukaisesti, se voi olla harkittavissa.

Negatiiviset arvostelut kohteelle Arvixe ja A2 Hosting

Arvixe. Viime aikoihin saakka Arvixesta oli vähän negatiivisia arvosteluja. Vuodesta 2014 lähtien on kuitenkin valitettu huonosta asiakaspalvelusta ja pitkistä odotusajoista.

A2-hosting. A2: lla on vähemmän kielteisiä asiakasarvostuksia kuin useimmissa yrityksissä, mutta negatiiviset asiakasarvostelut ovat yleensä huonojen kokemusten suhteen asiakastuesta.

Myönteisiä arvosteluja Arvixe ja A2 Hosting -palveluihin

Arvixe. Arvixe saa kiitosta budjettihinnoittelustaan ​​ja runsaista ominaisuuksistaan. Windows-käyttäjät löytävät mielellään isännöinnin kohtuulliseen hintaan.

A2-hosting. A2 saa asiakkailtaan paljon positiivisempia arvosteluja kuin negatiivisia – usein asiakastukeen liittyviä. Asiakkaat ovat vaikuttuneita myös nopeudesta ja ominaisuuksien määrästä A2: n löytämästä hinnasta.

Lausunto käyttäjän arvostelut

Kaiken kaikkiaan asiakkaat ottavat molemmat näistä hosting-yrityksistä hyvin vastaan. Äskettäisten Arvixe-tukipalvelujen vuoksi A2 Hosting saa kuitenkin nyökkäyksen.

Johtopäätös Arvixen ja A2-hosting-palvelun vertailusta

johtopäätös

Arvixella ja A2 Hostingilla on molemmat edut ja haitat, jotka erottavat ne toisistaan.

Syyt valita A2-hosting yli Arvixen:

  • Jos sillä on sinulle merkitystä, se ei ole EIG: n omistama
  • SSD kaikissa suunnitelmissa
  • Milloin tahansa (arvostettu) rahat takaisin -takuu

Syyt valita Arvixe yli A2 Hosting:

  • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti niin kauan kuin suunnitelmaa ylläpidetään
  • Windows-palvelimen asetukset kaikille suunnitelmille
  • Integroitu verkkosivustojen rakentaja

Arvixen täysin varustellut hallitut WordPress-suunnitelmat, jotka ovat hinnoiteltuja samoin kuin jaettu hosting, ovat WordPress-käyttäjien plus, vaikka A2 Hosting -palvelimen hallitut WordPress-suunnitelmat ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. A2 Hostingin VPS-suunnitelmat ovat edullisesti hinnoiteltuja, mutta niiden tallennustila ja kaistaleveys ovat rajoitetut. Jos olet vasta aloittamassa tai sinulla on pienempi sivusto, suunnitelmat olisivat sopivia.

Sekä Arvixe että A2 Hosting ovat nopeita ja luotettavia, ja molemmat näistä hosting-yrityksistä tarjoavat hyvät hinnat tarjoamilleen ominaisuuksille. Lähes ainoa asia, joka erottaa nämä kaksi, on se, että Arvixe tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen tilin käyttöajalle ja sillä on verkkosivustojen rakentaja.

Vaikka nämä ovat kaksi houkuttelevaa vaihtoehtoa, voit harkita muitakin web-hosting-yrityksiä. Toinen isäntä, joka vetoaa WordPress-käyttäjiin, on InMotion Hosting. Toinen isäntä, jolla on nopeat palvelimet ja premium-ominaisuudet (vaikkakin hinnoiteltu hieman korkeammalle), on SiteGround.

Onko sinulla kysyttävää Arvixesta tai A2 Hostingista? Mitkä ovat olleet kokemuksesi web-hosting-palvelusta yleensä? Jätä kommenttisi ja ilmoita meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me