48 Blog Reka Bentuk Web Teratas Semua Pereka dan Pembangun Web Harus Diikuti

Mencari kaedah untuk meningkatkan permainan anda ketika mengembangkan dan merancang laman web? Beberapa pakar terbaik di dunia menawarkan nasihat dan contoh percuma. Nasihatnya senang dicari. Mereka menyiarkannya di blog mereka.


Tetapi, siapa yang terbaik? Kami telah melakukan carian untuk anda. Berikut adalah senarai 50 blog teratas untuk pereka dan pembangun web. Kami akan memberitahu anda apa yang menjadikan masing-masing sumber yang hebat. Anda juga akan mendapat pilihan kami untuk 3 artikel yang mesti dibaca.

1. speckyboy

Ditulis oleh: Paul Andrew dan pasukannya

speckyboy

Apa yang anda akan dapati: Blog gaya majalah yang penuh dengan tutorial, teknik, dan sumber daya. Catatan merangkumi reka bentuk dan pengembangan web, reka bentuk grafik, dan iklan. Penyumbang memilih gaya reka bentuk kegemaran mereka dan memberitahu anda mengapa. Anda mendapat keuntungan dengan melihat apa yang sedang popular sekarang untuk reka bentuk laman web.

Anda akan membaca mengenai teknologi di belakangnya. Artikel tersebut ditulis untuk perancang web bebas. Sekiranya anda menyukai apa yang anda baca, langganlah buletin mingguan blog. Ini adalah intipati alat dan artikel berguna dari komuniti reka bentuk.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @speckyboy

2. Enam Semakan

Enam Semakan

Ditulis oleh: Jacob Gube

Apa yang anda akan dapati: Jangan biarkan reka bentuk minimalis dengan senarai tajuk asas di laman utama menipu anda. Artikel kaya dengan grafik semasa anda masuk ke dalam. Jacob dan penulis catatan tetamu mencampurkannya dengan artikel, panduan, dan tutorial. Menu tarik-turun di halaman indeks membawa anda ke kategori utama. Anda boleh memahami apa yang anda mahu baca. Jangan terlepas pandang Percuma bahagian. Ini adalah harta karun elemen reka bentuk yang boleh digunakan.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @sixrevisions

3. Senarai Selain

Senarai Selain

Ditulis oleh:L. Jeffrey Zeldman dan miliknya pasukan
Apa yang anda akan dapati:Blog yang bagus memerlukan suara, tetapi suara itu tidak boleh terlalu banyak pendapat. Laman web ini telah menemui tempat yang manis. Ia bermula sebagai milis pada tahun 1997 dan beralih ke laman web pada tahun berikutnya. Artikel yang cerdas dan menghiburkan memberi tumpuan kepada standard dan amalan terbaik.

Terdapat 6 kategori topik utama. Masing-masing dibahagikan kepada subkategori. Anda akan menghargai bantuan. Terdapat lebih dari 1,750 artikel. Mereka merangkumi dari nasihat teknikal yang sukar hingga cadangan untuk mengembalikan kreativiti.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@alistapart

4. Tapak Tapak

Tapak Tapak

Ditulis oleh:Mark Harbottle dan Matt Mickiewicz, dan mereka pasukan.

Apa yang anda akan dapatiLebih daripada 30 orang berusaha untuk membawa anda kandungan yang anda dapati di laman web ini. Mereka adalah pembangun laman web profesional, pereka dan pengaturcara. Anda disambut dengan jubin subjek semasa. Bar mendatar di bahagian atas membantu anda masuk ke kategori subjek tertentu.

Klik kategori, dan subkategori muncul di bawahnya. Pergi ke sini terlebih dahulu jika anda seorang usahawan yang ingin memperdalam pemahaman anda mengenai reka bentuk dan pembangunan laman web. Laman web ini menawarkan beribu-ribu tutorial video dan e-book dengan bayaran keahlian.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@sitepointdotcom

5. Depot Sumber Web

Depot Sumber Web

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Ini adalah koleksi sumber percuma untuk reka bentuk dan pembangunan laman web. Ia dimulakan pada tahun 2007 oleh Umut Muhaddisoglu. Dia menyerahkannya kepada Brad Wayland, yang juga mengendalikan DesignM. Laman web tidak seberapa banyak blog kerana ia adalah destinasi dalam talian yang popular untuk semua perkara secara percuma.

Sebilangan artikel mempunyai pengenalan ringkas. Walaupun begitu, anda boleh mendapatkan sumber yang betul. Lebih 800,000 pelawat bulanan mencari inspirasi di sini. Cari mengikut kategori, atau lihat apa yang sedang tren.

Artikel yang mesti dibaca:

6. Garisan25

Garisan25

Ditulis oleh:Sedap

Apa yang anda akan dapati:ust satu orang menguruskan blog ini. Dia mendapat banyak contoh dan tutorial untuk membantu anda mempelajari teknik baru. Terdapat tiga kategori utama. The Artikel kategori menawarkan ulasan mengenai trend reka bentuk web. Terdapat juga wawancara dengan guru reka bentuk web.

The Inspirasi kategori mempunyai “laman web dalam seminggu”, yang sering berdasarkan tema atau gaya. The Tutorial kategori sesuai dengan namanya, dengan banyak bantuan untuk pengguna WordPress.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @ line25blog

7. Majalah Smashing

Majalah Smashing

Ditulis oleh: Vitaly Friedman

Apa yang anda akan dapati:Sertailah lebih daripada 181,000 orang yang telah mendaftar ke buletin e-mel. Kemudian ikuti koleksi sumber reka bentuk yang menyeluruh di laman web ini. Terdapat 6 kategori utama, dan masing-masing mempunyai kurator. Anda akan mendapat petua, trik, dan idea untuk Pengekodan.

Pelajari prinsip reka bentuk web dan temui contoh inspirasi dalam Reka Bentuk. Ikuti perkembangan amalan di Mudah alih. Belajar dari tutorial atau ambil sumber percuma di Grafik. Ikuti perkembangan amalan terbaik untuk Reka Bentuk UX. Malah ada kategori untuk WordPress.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @smashingmag

8. Web Seterusnya

Web Seterusnya

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Ini adalah salah satu penerbitan dalam talian terbesar di dunia. Anda akan mendapat berita terkini mengenai reka bentuk dan pembangunan web, tetapi topiknya jauh melampaui. The Kreatif kategori menawarkan koleksi artikel mengenai reka bentuk dan pembangunan laman web.

Anda juga akan menemui cerita mengenai pelancaran baru dan kemas kini perisian di Lancarkan kategori. Dan, anda tahu apa yang mereka katakan mengenai semua kerja dan tidak bermain. Apabila tiba masanya untuk berehat, pergi ke Mengalihkan perhatian.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @TheNextWeb

9. Bloq Kreatif

Bloq Kreatif

Ditulis oleh: Dan Oliver dan miliknya pasukan

Apa yang anda akan dapati: Wawasan, petua kreatif, dan inspirasi terdapat di laman web ini. Anda juga akan menemui artikel mengenai rendering 3D, produk audiovisual, dan penjenamaan. Sekiranya anda hanya mencari bantuan reka bentuk atau pembangunan laman web, tetap berada di kategori utama.

Ini mengumpulkan catatan terkini untuk anda, dengan yang terbaru di bahagian atas. Creative Bloq adalah sebahagian daripada Kumpulan Masa Depan. Ini juga memiliki laman web yang berpusat di UK untuk muzik, hiburan, dan teknologi.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Ditulis oleh: Hongkiat Lim dan miliknya pasukan

Apa yang anda akan dapati: Laman web ini adalah kegemaran untuk pereka, blogger, dan pembangun. Pasukan editorial menguruskan koleksi tip, trik, tutorial, dan alat canggih. Terdapat juga keseimbangan artikel yang sesuai mengenai alat, aplikasi, dan teknologi baru.

Navigasi mendatar di bahagian atas laman web mengakses kategori utama laman web. Minat utama anda adalah Reka Bentuk / Dev. Sekiranya anda sibuk, daftar untuk e-mel harian.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @hongkiat

11. Reka bentuk Shack

Reka bentuk Shack

Ditulis oleh: David Appleyard dan miliknya pasukan

Apa yang anda akan dapati: Belajar merancang dan mengembangkan laman web sangat membantu apabila anda mendapat inspirasi. Itulah yang paling baik dilakukan oleh blog ini. Ini adalah pameran untuk reka bentuk. Artikel tersebut mengajar anda teknik sehingga anda dapat melakukan perkara yang sama untuk laman web anda.

Dua kategori utama membawa anda ke koleksi contoh reka bentuk. The Galeri. Sekiranya anda sibuk, daftar untuk e-mel harian.kategori membolehkan anda memilih warna utama yang ingin anda lihat dalam carian. Anda akan menemui siaran terkini di bawah Artikel kategori.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @designshack

12. REKA BENTUKTaksi

REKA BENTUKTaksi

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Laman web ini mendapat pujian yang tinggi daripada lebih banyak pengunjung. Majalah Forbes menamakannya sebagai salah satu daripada 5 laman web teratas untuk mengikuti kreativiti dan reka bentuk. Kandungan yang anda dapati lebih dari sekadar artikel mengenai reka bentuk dan pembangunan laman web.

Ini mungkin bukan pilihan utama anda, tetapi tidak akan pernah gagal memberi inspirasi kepada anda. Cara terbaik untuk mencari artikel terbaru mengenai reka bentuk dan pembangunan laman web adalah dengan menggunakan fungsi carian. Ia berada di bahagian atas laman web.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @designtaxi

13. David Walsh

David Walsh

Ditulis oleh:David Walsh

Apa yang anda akan dapati:David Walsh adalah blogger, penceramah, dan pembangun web. Jurutera perisian 30-an berasal dari Madison, Wisconsin. Dia menggunakan blognya untuk menyebarkan maklumat dan tutorial mengenai pembangunan laman web. Artikel David tidak banyak membantu anda dalam reka bentuk.

Tetapi penulisannya mengenai aspek teknikal laman web mudah difahami. Subjek masuk dalam kategori yang luas, tetapi dia mengindeks semuanya. Anda boleh menjalankan carian di bahagian atas halaman utama untuk melihat apakah dia telah menulis mengenai sesuatu yang menarik minat anda.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Ini adalah salah satu kawasan Enovato, yang merupakan pasaran utama untuk aset kreatif. Komuniti dalam talian lebih daripada 6 juta orang menyumbang kepada ekosistem Enovato. Kawasan Tuts + mempunyai perpustakaan lebih daripada 21,000 tutorial percuma.

Terdapat lebih daripada 700 kursus video sahaja. Tempat terbaik untuk mendapatkan bantuan reka bentuk dan pembangunan laman web adalah menuju ke indeks lengkap. Akses ke seluruh perpustakaan memerlukan pendaftaran untuk percubaan percuma.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Laman web ini berasal dari Singapura. Kakitangan mengumpulkan dan berkongsi petua, tutorial, dan sumber berguna. Mereka menamakan diri mereka sebagai “taman permainan digital.” Anda akan faham mengapa dengan sedikit penerokaan. Kotak di bahagian atas halaman utama menunjukkan artikel yang sedang popular sekarang.

Menu tarik-turun di sudut kiri atas menawarkan cara mudah untuk menavigasi. Gunakan untuk mencari bidang minat tertentu. OXP tidak begitu murah hati dengan percuma seperti laman web lain. Itu kerana mereka bertujuan untuk kualiti.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@onextrapixel

16. Stoyan phpied

Stoyan phpied

Ditulis oleh:Stoyan Stefanov

Apa yang anda akan dapati:Kunjungi laman web ini untuk mendapatkan maklumat dan sumber pembangunan laman web. Anda akan mendapat maklumat daripada pakar yang berkelayakan. Stoyan adalah pengarang 4 buah buku. Satu perkara yang tidak akan anda dapati di blog ini ialah banyak grafik. Ini kerana Stoyan adalah soal kod.

Anda akan menemui contoh kod yang berguna untuk digunakan untuk pembangunan laman web anda. Dia bukan poster yang produktif, malah artikelnya dari tahun-tahun sebelumnya masih berguna.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@stoyanstefanov

17. Pelayan Web

Pelayan Web

Ditulis oleh:Ray Cheung

Apa yang anda akan dapati:Pencipta laman web ini mempunyai kelebihan. Terdapat beratus-ratus ribu sumber dalam talian. Siapa yang mempunyai masa untuk mencari? Dia dan penyumbang memilih apa yang mereka percaya adalah sumber terbaik. Anda akan mendapat koleksi ikon, gambar stok, dan fon percuma yang disusun.

Anda juga akan menemui komponen Javascript dan Ajax, serta pemalam laman web. Lihat di sebelah kanan halaman utama untuk jadual yang memaparkan kategori dan topik.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @webappers

18. Reka Cara Anda

Reka Cara Anda

Ditulis oleh:Bogdan Sandu

Apa yang anda akan dapati:Reka bentuk laman web adalah minat Bogdan. Dia menulis tentangnya di sini di blognya. Dia menggunakan bahasa yang sederhana dan lurus untuk menyatakan maksudnya. Bogdan membahagikan catatannya kepada 5 kategori di bar navigasi di bahagian atas halaman utama. Dia memaparkan catatan terbarunya di bawah.

Semasa dia berkongsi a sumber, Bogdan meluangkan masa untuk menjelaskan mengapa, dan dia memberi anda contoh bagaimana anda boleh menggunakannya. Anda boleh melanggan kemas kini e-mel mingguannya.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @bogiesbc

19. Rumah pokok

Rumah pokok

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Pengasas laman web ini percaya bahawa pendidikan teknologi harus tersedia untuk semua orang. Ia menawarkan lebih daripada 220 kursus dalam talian. Akses penuh ke laman web memerlukan keahlian berbayar, tetapi anda boleh mendaftar untuk percubaan 7 hari percuma.

Pergi dari pengetahuan sifar untuk membina laman web lengkap dengan laman web pendidikan ini. Terdapat juga kandungan untuk pakar yang ingin meningkatkan kemahiran mereka ke tahap seterusnya. Lihatlah kursus perpustakaan untuk kelas dalam talian yang sesuai dengan keperluan anda.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @rumah pokok

20. Kekunci web

Kekunci web

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Ini adalah satu Berwayar anak syarikat laman web. Cerita mengenai reka bentuk dan pembangunan laman web menuju ke Webmonkey. Empat kategori utama dipecah lebih jauh untuk mengarahkan anda ke artikel. Bahagian berhampiran bahagian atas di sebelah kanan halaman utama mempunyai pilihan teratas.

Pergi ke kategori Rujukan untuk koleksi sumber yang bermanfaat. Mereka dibuat untuk membolehkan anda memotong dan menempelkan kod yang anda perlukan untuk laman web anda.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@webmonkey

21. 24 Cara

24 Cara

Ditulis oleh: Drew McLellan dan beberapa penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Kesan pertama blog anda ini adalah, “Tidak ada yang terkini!” 24 Cara diterbitkan hanya 24 hari setiap tahun. Drew McLellan memulakan tradisi tahunan ini pada tahun 2005. Dia memutuskan untuk menulis blog apa yang disebutnya “kalendar kedatangan untuk geeks web.”

Selama 24 hari setiap bulan Disember, blog ini memuatkan catatan harian mengenai reka bentuk dan pembangunan web. Semua yang anda dapati mempunyai tarikh tahun sebelumnya. Itu ramalan untuk tahun yang akan datang. Akses menu lipat di bahagian kanan atas untuk melihat menu arkib.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@ 24way

22. eJohn

eJohn

Ditulis oleh: John Resig

Apa yang anda akan dapati:Ini mungkin blog peribadi John, tetapi semuanya berkaitan dengan pembangunan laman web. Dia adalah jurutera di Akademi hKhan dan pencipta pustaka JavaScript jQuery. John telah menulis dua buah buku. Teknik JavaScript Pro dan Rahsia Ninja JavaScript.

Cara terbaik untuk menghargai sumber di laman web ini adalah dengan menelusuri catatan. Ini juga satu-satunya cara. John tidak menawarkan kategori topik atau fungsi carian. Anda dapat melihat apa lagi yang dia mahukan sekiranya anda melompat ke arahnya muka surat utama.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@jeresig

23. DARI DARIPADA

DARI DARIPADA

Ditulis oleh: Sachin

Apa yang anda akan dapati:Ini adalah blog peribadi yang lain. Sachin mengatakan alasan dia membuat blog adalah untuk berkongsi pengetahuan dengan rakan-rakan pembangunnya. Ganjaran anda adalah koleksi artikel dengan pautan ke sumber lain. Sachin akan bertindak balas sekiranya anda memberikan komen mengenai siaran. Kategori subjek menu tarik turun.

Terdapat bahagian di halaman utama di mana anda dapat melihat artikel mana yang mendapat perhatian. Sekiranya anda ingin melakukan petualangan, gunakan Kejutkan saya pautan.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@FromDev

24. berjinak-jinak

berjinak-jinak

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Blog viget adalah tempat pasukan pembangun dan pereka laman web ini berkongsi kebijaksanaan mereka. Terdapat pasukan besar yang waspada, jadi artikel itu menawarkan pelbagai maklumat. Laman web meletakkan mereka dalam 5 kategori utama.

Catatan terbaru muncul di muka depan. Setiap artikel diakhiri dengan pautan yang dicadangkan untuk membaca lebih lanjut mengenai subjek. Sekiranya anda menikmati siaran, anda juga akan mendapat pautan ke lebih banyak lagi dari pengarang.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @viget

25. Dinding Pereka Web

Dinding Pereka Web

Ditulis oleh:Nick La

Apa yang anda akan dapati:Nick bukan blogger yang produktif. Mungkin kerana Nick juga berlari Studio N.Design, Bertemakan, IkonDock, dan Galeri Web Terbaik. Apabila dia membuat kemas kini di Web Designer Wall, ini semua berkaitan dengan reka bentuk laman web. Ia adalah tempat penyimpanan tutorial dan idea yang berguna untuk inspirasi.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @nickla

26. Telepati Digital

Telepati Digital

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Bergaya! Satu kata yang merangkum blog dari produk ini dan syarikat syarikat reka bentuk UX. Apa yang telah dipelajari oleh pereka adalah apa yang memperkuat tata letak dan fungsi blog. Setiap jawatan akan mendidik dan memberi inspirasi kepada anda. Ini semua mengenai penyelesaian mudah untuk masalah yang rumit.

Banyak yang perlu dipelajari dari Digital Telepathy. Kategori membantu anda mencari topik tertentu. Terokai apa yang disebut oleh Telepati Digital “The Reading List.” Itu cadangan mereka untuk jawatan teratas.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @dtelepati

27. Designrfix

Designrfix

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Ini semua mengenai perkongsian untuk kumpulan penyumbang blog ini. Tujuan mereka adalah untuk mewujudkan komuniti yang kurang mementingkan reka bentuk. Setiap catatan adalah teknik dan inspirasi yang bernas. Tidak menghairankan bahawa Inspirasi kategori mempunyai kandungan paling banyak.

The Tawaran kategori mempunyai lebih daripada tawaran perisian reka bentuk dan pembangunan laman web. Pergilah ke sana untuk melihat apa yang geeky dan baru. Kawasan di sebelah kanan halaman utama menunjukkan kepada anda apa yang sedang tren.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@Designrfix

28. Lejar Reka Bentuk Web

Lejar Reka Bentuk Web

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Laman web yang dikendalikan oleh blog ini menawarkan berita terkini dan ulasan mengenai alat reka bentuk dan pembangunan laman web. Walaupun beberapa catatan adalah promosi, yang Ulasan kategori menawarkan penilaian perisian yang jujur. Anda boleh mendapatkan kebaikan dan keburukan CMS di senarai pendek anda.

The Subkategori alat memberi anda petunjuk mengenai apa yang digunakan oleh pengaturcara untuk kekal produktif. Menuju ke Subkategori portfolio apabila anda memerlukan inspirasi reka bentuk.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@webdesignledger

29. Depot Perancang Web

Depot Perancang Web

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Perkara terus bertambah besar dan lebih baik di laman web ini. Blog digunakan untuk memfokus pada berita, teknik, dan sumber daya reka bentuk web. Kini, ia dikembangkan menjadi hab kandungan yang komprehensif. Hampir 750,000 pelanggan pergi ke sini untuk mencari alat, pengumuman produk, dan banyak percuma.

Navigasi ke kandungan reka bentuk dan pengembangan dengan pautan kategori Blog utama di bahagian atas. Percuma berada di sebelahnya. Depot Pereka Web mempunyai besar perpustakaan video temu ramah, ceramah persidangan, dan tutorial.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@DesignerDepot

30. Limpahan Kreatif

Limpahan Kreatif

Ditulis oleh:Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: “Kreatif” adalah sebahagian dari namanya. Laman web ini lebih cenderung kepada aspek reka bentuk. Nama teratas di lapangan berkongsi nasihat dalam artikel bermanfaat. Ada yang besar Tutorial kategori. Anda akan mendapat panduan langkah demi langkah untuk membuat sihir visual untuk laman web anda.

Menuju ke Arkib untuk mencari sesuatu yang tidak dapat anda cari. Overflow Kreatif menyimpan semua hadiah di satu tempat. Mereka terpisah dari percuma.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@creativeofblog

31. HANYA Kreatif

HANYA Kreatif

Ditulis oleh: Jacob Cass

Apa yang anda akan dapati:Pengasas JUST Creative menggunakan blog peribadinya untuk membincangkan reka bentuk laman web. Dia membuat catatan semasa dia mengembara dunia sebagai nomad digital. Anda akan menemui beberapa artikel mengenai pembangunan laman web.

Tetapi ingat bahawa Jacob adalah pereka. Dia tahu apa yang dia bicarakan. Jacob telah memenangi banyak anugerah reka bentuk. Dia tidak menggunakan kategori untuk menavigasi catatannya. Pilihan terbaik anda adalah menggunakan tetingkap carian untuk mencari subjek.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@kreatif

32. Reka Bentuk Vandelay

Reka Bentuk Vandelay

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Ia memerlukan alat yang tepat untuk menjayakan perniagaan anda. Kumpulan reka bentuk ini menggunakan catatan blog mereka untuk mendidik dan memberi maklumat. Siaran berkongsi berita dan trend reka bentuk. Laman web ini juga mempunyai ribuan grafik reka bentuk. Banyak, tetapi tidak semua, percuma.

Sekiranya anda memerlukan tema WordPress, ini mungkin laman web yang anda harapkan. Mereka mempunyai muat turun percuma. Posting terbaru hadir dalam bentuk jubin di halaman utama.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @VandelayDesign

33. Miss Switzerland

Miss Switzerland

Ditulis oleh: Tina Roth Eisenberg

Apa yang anda akan dapati: Tina telah menyumbangkan catatan ke blog ini sejak tahun 2005. Ia bermula sebagai arkib visual untuknya, tetapi berkembang menjadi jurnal reka bentuk dalam talian yang popular. Laman web ini mendapat lebih dari 1 juta pelawat bulanan yang unik. Tina tidak menggunakan kategori seperti laman web reka bentuk dan pembangunan lain.

Dia mempunyai penapis di bahagian atas halaman utama. Adalah berguna untuk mengetahui bagaimana dia mendekati mata pelajaran. Anda ingin menggunakan tetingkap cariannya untuk mencari topik tertentu.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @wissmiss

34. sekejap

sekejap

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Satu-satunya masalah yang mungkin anda hadapi dengan laman web ini ialah memutuskan dari mana hendak bermula. Terdapat penambahan sumber baru yang berterusan. Berita baiknya ialah terdapat bar navigasi kategori di bahagian atas yang menggerakkan anda ke arah yang betul.

Sekiranya anda tidak dapat mencari sesuatu, kepala di sini untuk mencari kategori aktif semasa. Anda juga akan menemui tag popular yang digunakan untuk mengklasifikasikan artikel. Pautan akan menapis siaran untuk anda. Penyumbang laman web ini mempunyai minat terhadap WordPress. Anda akan dapati ini kategori penuh dengan artikel.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @instantshift

35. Dari Utara

Dari Utara

Ditulis oleh: Daniel Nelson

Apa yang anda akan dapati: Blog Daniel merangkumi dan mempromosikan kreatif inspirasi dari seluruh dunia. Dia berada di sana sejak tahun 2009. Halaman utama laman web menyambut anda dengan jubin ke catatan terbarunya. Navigasi kategori tarik-turun di bahagian atas membawa anda ke topik tertentu.

Daniel tidak tergila-gila dengan pautan ke sumber. Dia juga telus. Sekiranya ia adalah pautan afiliasi, dia menandakannya seperti itu. Koleksi pautan lain yang berguna untuk catatannya terletak di bahagian bawah halaman utama.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @fromupnorth

36. Reka bentukM.ag

Reka bentukM.ag

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Laman web merangkumi reka bentuk, dengan sumbangan dari seluruh dunia. Terdapat juga galeri reka bentuk. Laman web lain mungkin cuba menarik perhatian anda dengan kuantiti. DesignM.ag lebih suka memotong di sana dan memberikan kualiti.

Terdapat beberapa artikel, tetapi semuanya teliti. Pereka akan menghargai halaman utama laman web. Ini menggunakan penggunaan campuran pelbagai warna yang bijak untuk menyerlahkan catatan terkini.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @DesignMagTweets

37. Arahan Reka Bentuk

Arahan Reka Bentuk

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Enam Semakan Pengasas Jacob Gube memulakan laman web ini dengan saudaranya, Isaac Gube. Mereka mempunyai asas penyumbang tetap. Terdapat tutorial dan ulasan. Artikel mendekati mata pelajaran pada peringkat asas. Ini adalah sumber yang baik jika anda baru bermula.

Banyak artikel adalah tutorial. Pendidikan adalah tema yang kuat untuk saudara-saudara. Laman web adalah Sumber kategori menawarkan alat reka bentuk yang bahkan merangkumi petunjuk mudah.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @designinstruct

38. Reka Cemburu

Reka Cemburu

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Laman web ini adalah kumpulan idea reka bentuk. Ia dikendalikan oleh anggota Persatuan Reka Bentuk Profesional (AIGA). Penyumbang yang berbeza membuat catatan harian blog setiap minggu.

Pelawat laman web dapat membaca catatan dan memilih untuk mempromosikannya. Anda tidak akan menemui tutorial atau sumber di sini. Anda akan menemui konsep reka bentuk yang cemerlang. Design Envy adalah pesta visual yang dimaksudkan untuk inspirasi.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Ditulis oleh: David Airey

Apa yang anda akan dapati:Blog peribadi David adalah mengenai kehidupan, anda meneka, seorang pereka. Seperti banyak blog seperti ini, tidak ada navigasi untuk mencari subjek atau kategori. Anda dijemput untuk bersiar-siar bersama David semasa dia bercakap mengenai perniagaan reka bentuk.

Kadang kala, ini adalah ulasan. Lain kali, ini adalah pandangan. Dia melakukan beberapa pautan ke sumber. Anda mesti mencari mereka. Mereka patut dicari.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @DavidAirey

40. Grafik Sudu

Grafik Sudu

Ditulis oleh: Chris Spooner

Apa yang anda akan dapati:Chris hanya tinggal tiga perkara dengan blog peribadinya. Dia menyiarkan tutorial yang menunjukkan kepada anda bagaimana membuat reka bentuk dan kesan khas yang dia kongsi. Dia menawarkan percuma untuk membantu anda menjadi lebih produktif. Dan, dia menulis artikel untuk menerangkan teori di sebalik pelbagai genre kreatif.

Beberapa tutorialnya adalah video. Dia membawa mereka ke dalam kategori berasingan. Sebilangan sumbernya memerlukan keahlian berbayar. Chris telah menghantar ke blognya sejak 2007. Terdapat banyak sekali arkib.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Ditulis oleh: Manoela IIic dan Pedro Botelho, dan mereka pasukan

Apa yang anda akan dapati:Manoela dan Pedro percaya bahawa anda harus mematuhi batas laman web anda setiap hari. Mereka mencari idea inovatif, dan kemudian mengubahnya menjadi jawatan. Anda akan menemui trend dan teknik artikel. Sekiranya itu teknik, anda akan mendapat tutorial untuk menggunakannya.

Hasilnya adalah gabungan sumber yang menarik untuk reka bentuk dan pembangunan laman web. Codrops lebih suka memanggil templat laman web percuma mereka “Rangka Tindakan.”Mereka juga mengemas sumber daya yang berkaitan di daerah yang disebut”Kolektif.”

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @codrops

42. UX Booth

UX Booth

Ditulis oleh: Matthew Kammerer dan David Leggett, dan mereka pasukan

Apa yang anda akan dapati:Laman web ini mempunyai satu fokus. Ia menerbitkan artikel mengenai pengalaman pengguna (UX). Tahap penulisan kandungan adalah untuk mereka yang mempunyai latar belakang subjek yang sedikit atau tidak. Anda akan mempelajari asas-asasnya dan menemui amalan terbaik. 9 kategori merangkumi semua subjek yang diliputi.

Mereka berkod warna dan dapat diakses dari beberapa kawasan di laman web. Indeks memberi anda senarai artikel yang lengkap. UX laman web yang baik sangat penting. Laman web ini merupakan tambang maklumat.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @codrops

43. reka bentukmodo

reka bentukmodo

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:“Modo” adalah perkataan Itali dan Sepanyol untuk “kaedah.” Falsafah laman web ini adalah bahawa terdapat “kaedah” untuk reka bentuk bunyi. Artikel yang mereka kongsikan kepada anda menggambarkannya. Gunakan navigasi di bahagian atas halaman utama untuk melompat ke kategori yang menarik. Designmodo juga menjalankan kedai atas talian. Anda akan dapati pakej lengkap untuk bina laman web anda.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@Designmodo

44. Reka Bentuk Syarikat

Reka Bentuk Syarikat

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Syarikat Pantas memiliki laman web ini. Mereka adalah jenama media perniagaan progresif terkemuka di dunia. Co.Design adalah cabang di mana anda akan mendapat berita mengenai reka bentuk dan pembangunan laman web. Syarikat Cepat tidak takut menjadi kontroversi. Pengarang catatan blog meluahkan fikiran mereka. Banyak yang perlu dipelajari, dan susun atur energetik laman web akan membuat anda terhibur.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati:Perniagaan utama syarikat adalah pengoptimuman enjin carian. Sebilangan besar blog Moz adalah mengenai SEO. Tetapi, ada bidang khusus yang dikhaskan untuk reka bentuk dan pembangunan laman web. Artikel meneroka subjek dengan kelengkapan yang sukar dicari di tempat lain. Mereka dipenuhi dengan grafik dan pautan ke lebih banyak contoh.

Terdapat senarai catatan Moz yang serupa untuk dibaca di akhir setiap catatan. Teruskan apabila anda menghabiskan kategori Reka Bentuk. Selebihnya akan membantu anda memperbaiki laman web anda juga.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@Moz

46. 1webdesigner

1webdesigner

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: A kumpulan pereka profesional menjalankan laman web ini. Mereka juga bertanggungjawab untuk Themeco Tema WordPress. Blogger berkongsi kepakaran dan kemahiran mereka dalam beberapa siri catatan. Artikel tidak dikategorikan, tetapi tetingkap carian wajib ada di bahagian atas halaman utama.

Tutorial memberitahu anda kemahiran yang anda perlukan, dan berapa lama masa yang diperlukan untuk menyelesaikannya. Sekiranya anda mempunyai senarai yang besar, sukar untuk mencari blog di sini yang mengandungi kurang daripada 50 sumber untuk subjek. Banyak yang merangkumi 200 atau lebih.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut:@ 1stwebdesigner

47. Majalah Tripwire

Majalah Tripwire

Ditulis oleh: Lars Vraa, dan pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Sekiranya anda yakin anda tidak boleh berhenti memperbaiki laman web anda, blog ini adalah sahabat baru anda. Penyumbang bersetuju bahawa peningkatan laman web adalah tugas yang tidak pernah berakhir. Mereka memberikan petua reka bentuk dan pembangun untuk pemula dan pakar.

Lars membolehkan pembaca memilih catatan. Kemudian sorot artikel paling popular di halaman utama. Terokai subjek pada masa lapang anda menggunakan bar navigasi kategori di bahagian atas.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @tripwiremag

48. Majalah Laman Web

Majalah Tripwire

Ditulis oleh: Pelbagai penyumbang

Apa yang anda akan dapati: Web adalah media visual. Imej adalah segalanya. Blog ini merupakan intipati artikel mengenai bagaimana laman web anda sentiasa kelihatan terbaik. Jadikan Majalah Laman Web sebagai lawatan biasa jika anda kekurangan waktu dan ingin masuk dan keluar dari subjek dalam beberapa minit lagi.

Sumber laman web ini melampaui reka bentuk dan pembangunan. Setiap kawasan disediakan sebagai saluran. Navigasi menegak untuk ini terdapat di halaman utama di sebelah kanan.

Artikel yang mesti dibaca:

Ikut: @WebsiteMagazine

Ia memerlukan Blogger

Maklumat terbaik mengenai blog datang dari orang yang menjalankan blog yang berjaya. Blogger pemurah. Mereka senang berkongsi karya untuk mereka, dan mereka ingin melihatnya berfungsi untuk anda.

Blog bersifat interaktif. Maklum balas dan komen mendorong kejayaan mereka. Pastikan anda membiarkan pemilik blog yang anda sukai atau menggunakan sesuatu yang telah mereka terbitkan.

Ada satu langkah terakhir. Bayarlah ke hadapan. Apa yang anda pelajari bahawa anda boleh berkongsi dengan blogger lain?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map