38 Pakar Reka Bentuk Web Berkongsi Petua Terbaik mereka mengenai Cara Memilih Pembangun Web Terbaik

Di dunia yang nampaknya dikuasai oleh WordPress, kami telah menunjukkan bahawa terdapat banyak pilihan lain untuk membuat laman web yang menakjubkan. Pembina laman web adalah penyelesaian terbaik untuk pemilik perniagaan yang ingin mempunyai kehadiran dalam talian. Itulah sebabnya kami memutuskan untuk menemu ramah 38 pereka laman web untuk mengetahui.


Apakah Pembangun Laman Web Host Terbaik untuk membuat laman web perniagaan kecil dan mengapa anda mengesyorkannya?

Mari kita lihat apa kelebihan setiap pembangun laman web.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro adalah pereka web Brazil dan salah satu pengasas bersama Fix Up Brasil.

Tidak ada pembina laman web di pasaran yang dapat melakukan segalanya untuk anda. Tidak ada pembangun laman web yang anda boleh meletakkan gambar dan tugas anda di atasnya, dan secara automatik akan membuat laman web yang sesuai untuk anda. Mana-mana pembangun laman web akan mempunyai keluk pembelajaran yang mungkin lebih besar daripada yang anda jangkakan.

Bagi masing-masing, mereka tidak mesra SEO [pengoptimuman mesin pencari] kerana mereka mengiklankannya. Anda harus tahu sedikit mengenai reka bentuk dan cara menguruskan sesuatu dengan baik sehingga anda dapat membuat laman web yang hebat.

Saya fikir pelanggan harus mengetahui pembangun mana yang paling mereka sukai – yang paling mudah bagi mereka. Setiap daripada mereka mempunyai alat dan ciri mereka sendiri. Mereka berbeza antara satu sama lain dan mungkin berfungsi berbeza.

Pilihan pembangun laman web saya ialah Wix.com

Saya berpendapat bahawa itu adalah yang terbaik bagi seseorang yang mahukan laman web pertama mereka untuk perniagaan mereka. Ia murah, mudah dan cepat. Sekiranya anda cuba menyewa syarikat untuk membuat laman web untuk anda, ia akan memakan banyak kos dan mereka mungkin akan menghantar laman web dalam beberapa bulan.

Wix setaraf dengan semua trend dan teknologi reka bentuk terkini. Setiap kali ada sesuatu yang baru dalam dunia pemasaran, Wix selalu menggunakannya. Selalu ada ciri baru yang ditambahkan. Saya tidak fikir platform lain mempunyai pasukan penyelidikan dan pengembangan yang dimiliki Wix yang menambah ciri yang dituntut oleh pasaran.

Pengguna baru boleh memilih kategori pekerjaan atau perniagaan yang mereka terlibat. Terdapat templat untuk setiap industri. Anda menambah apa yang anda mahukan. Anda memilih warna, teks dan gambar. Sekiranya anda tidak berpuas hati, anda boleh memilih templat lain. Anda boleh memulakan yang lain. Anda boleh mempunyai seberapa banyak yang anda mahukan. Sekiranya anda masih tidak berpuas hati, perkara terbaik adalah memilih Wix Pro untuk melakukannya untuk anda.

Mereka mempunyai sokongan yang besar untuk pelanggan mereka. Sebilangan besar soalan yang anda telah dijawab di forum. Sekiranya anda mempunyai soalan yang tidak ada di forum, diperlukan 10 hingga 24 jam untuk mendapatkan jawapan dari Wix. Kadang kala ini adalah tindak balas automatik. Sekiranya demikian, mereka akan menghantarnya kepada pasukan Wix dan mereka akan menjawab anda dengan betul.

Malangnya, Wix sama sekali tidak mempunyai nama baik di pasaran reka bentuk di Brazil. Di sini apabila anda mengatakan bahawa laman web dibina di Wix, orang-orang tidak menyukainya kerana mereka menganggap laman web itu tidak akan menjadi laman web yang sangat baik. Walau bagaimanapun, orang berasa kagum dengan perkara yang boleh anda lakukan menggunakan Wix.

Sekiranya saya menunjukkan beberapa reka bentuk dan memberitahu bahawa ia adalah dari Wix, mereka selalu terkesan. Ini bukan mengenai platform yang anda gunakan, tetapi apa yang boleh anda lakukan dengannya. Sekiranya anda mahu, anda boleh melukis Mona Lisa menggunakan Microsoft Paint (dan beberapa orang telah melakukannya!)

Seseorang yang mahukan laman web profesional yang lengkap dan mempunyai anggaran untuk membina laman web yang lengkap harus mengelakkan Wix dan pembangun laman web lain. Tetapi saya mempunyai beberapa pelanggan yang mempunyai anggaran untuk membayar beberapa agensi untuk membina mereka laman web yang hebat di luar Wix. Tetapi mereka memilih untuk menggunakan Wix kerana tidak mahu melekat dengan agensi tersebut. Mereka mahu menukar maklumat dan melakukannya sendiri. Mereka tidak mahu bergantung pada syarikat lain hanya untuk membuat perubahan sederhana. Lebih baik mereka menggunakan Wix.

Kekurangannya:

Wix semakin perlahan dari masa ke masa. Semasa memulakan laman web Wix, ia akan menjadi sangat pantas. Tetapi jika halamannya terlalu banyak atau jika kandungannya mulai bertambah besar, dengan lebih banyak foto dan video, laman web Wix mulai menjadi sangat lambat. Ia mula menjadi tidak tertahankan sampai anda perlu membahagikan halaman anda menjadi dua sehingga halaman tidak memerlukan banyak masa untuk dimuat. Ia menjadi sangat mengecewakan. Ini adalah masalah belakang Wix.

Olya Hitam

Olya Chernitsyna

~ Olya mempunyai pengalaman lebih dari sepuluh tahun dalam bidang pemasaran. Dia adalah pereka web dan grafik yang telah membuat hampir 100 laman web dalam pelbagai sektor, bahasa, dan gaya.

Saya mengesyorkan platform Wix untuk perniagaan kecil kerana ia membolehkan anda membina laman web profesional yang sangat baik, moden dalam satu hari secara harfiah. Izinkan saya berkongsi kelebihan Wix selangkah demi selangkah

1. Masa

Adalah mustahak bagi setiap perniagaan agar tepat waktu di pasaran. Tidak ada yang mahu menghabiskan minggu atau bulan untuk membina laman web. Wix adalah mengenai penjimatan masa.

2. Reka bentuk

Templat atau kosong? Sekiranya anda tidak tahu apa yang anda mahukan, anda ditawarkan beratus-ratus templat keren yang dibuat oleh pereka profesional, di mana semua aspek pemasaran dan kebolehgunaan dipertimbangkan. Sekiranya anda tahu apa yang anda mahukan, anda boleh membuat dari awal apa sahaja yang anda mahukan. Anda boleh memuat naik gambar, video, fon apa pun, menggunakan animasi keren.

3. Tiada pengekodan

Sistem seret dan lepas menjadikan prosesnya lebih mudah. Selain itu, anda tidak perlu mencari pembangun web, anda tidak perlu membayar wang tambahan untuk pekerjaannya, anda tidak perlu menunggu. Seperti tidak ada halangan antara anda dan laman web anda. Anda mungkin memerlukan Wix Pro, walaupun ��

4. SEO

Wix telah melalui jalan dari SEO yang tidak mesra ke pembangun laman web yang mesra SEO. Mereka betul-betul telah memperbaiki masalah ini. Sudah semestinya mesra SEO sekarang, dan semua projek saya membuktikannya

5. Lebih baik setiap hari

Bekerja dengan Wix Saya tahu bahawa mereka bertanya dan mendengar pengguna mereka, mereka memperbaiki platform dengan kerap. Selalu ada peningkatan besar antara “Wix semalam” dan “Wix esok.”

6. Lebih dari sekadar pembangun laman web.

Mempunyai laman web dengan Wix adalah lebih daripada sekadar laman web. Ini adalah alat pemasaran yang sangat kuat, semuanya dalam satu. Anda mempunyai senarai kenalan pelanggan anda, yang disediakan secara automatik untuk semua pengunjung yang menulis anda melalui laman web anda, yang membeli smth.

Anda boleh membuat e-mel yang hebat dan menghantarnya ke semua kenalan anda. Terdapat banyak lagi untuk sebarang perniagaan (restoran, hotel, tempahan dalam talian, dll. “). Anda tidak memerlukan alat bahagian ketiga untuk melakukan ini, semuanya disediakan oleh Wix dan boleh digunakan secara percuma

7. Bank foto percuma yang besar

Wix mempunyai bank foto besar yang benar-benar percuma. Semua gambar adalah profesional dan cantik. Perpustakaan foto ini sentiasa berkembang. Walau bagaimanapun, anda juga boleh menggunakan stok foto terkenal lain yang dibina, bukan percuma tetapi dengan harga istimewa

8. Semua tren web terakhir ada

Ya, Wix mahu laman web mereka menjadi “canggih.” Paralaks, latar belakang video, sinematografi, animasi, fon keren … semuanya ada di sini untuk digunakan

9. Tawaran istimewa biasa

Setiap kali anda boleh membeli rancangan tahunan dengan diskaun 50%. Tambahan anda akan mendapat voucher domain dan hadiah percuma untuk Google Adwords.

10. Versi mudah alih

Setiap laman web mempunyai versi mudah alihnya yang gratis dan dapat diatur sesuai keinginan

Saya suka Wix, telah melakukan lebih daripada 100 laman web dengan Wix dan tidak pernah menyesal.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Setelah menamatkan pengajian di Institut Seni pada tahun 2002, Adrianne bekerja sebagai pereka untuk D.R. Horton, sebuah syarikat Fortune 500 yang mencipta segala-galanya dari penyebaran majalah hingga papan iklan. Pada tahun 2007 dia memulakan reka bentuk dan syarikat grafik format besar dan tidak pernah menoleh ke belakang.

Kira-kira enam tahun yang lalu saya memulakan laman web untuk WIX. Hanya untuk bersenang-senang untuk menguji platform kerana laman web lama saya berada di WP dan saya cukup menyukainya. Setelah bermain dengan WIX selama beberapa hari, saya kagum. Kepantasan saya mengumpulkan laman web sangat mengagumkan sehingga saya memindahkan domain saya, dan itulah permulaan sesuatu yang hebat.

Setelah kira-kira setahun memiliki portfolio saya di WIX, saya memutuskan untuk membuat laman web untuk kedai selam, saya bekerja sambilan. Saya melakukan ini sebagai freebie untuk mencuba laman web lain di WIX. Saya membuat laman web, dan mengejutkan saya beberapa bulan kemudian perniagaan itu meletup.

Kami telah mencapai # 1 di Google dalam waktu yang singkat, dan halaman Facebook kami berkembang seperti rumput liar. Rasanya seperti kita berjaya. Oleh itu, saya memutuskan untuk membuat beberapa lagi laman web untuk penduduk tempatan di St. Thomas.

Semua laman web mempunyai hasil yang serupa dan bahagian terbaik … setelah laman web ini selesai, pelanggan saya tidak perlu menunggu saya membuat perubahan atau membayar penyelenggaraan! Bagi saya itulah emas. Saya tahu bahawa sebilangan pereka laman web menutup hidung di laman WIX.

Ada yang ketawa dan ada yang benar-benar prihatin bahawa pembina DIY mungkin membuat mereka keluar dari perniagaan. Saya melihatnya sebagai berkat! Saya seorang pereka; Saya benci kod. Saya bekerja lebih baik secara visual, dan saya rasa WIX membuka pintu kepada pereka web yang luar biasa yang mungkin tidak tahu atau menyukai aspek pengekodan.

Jangan salah faham; WIX bukan pengganti bakat sebenar. Juga, bagi saya, saya bosan melakukan penyelenggaraan rutin. Saya suka membungkus beberapa reka bentuk yang berbeza sekaligus dan kemudian menyerahkannya kepada pelanggan saya dengan video “bagaimana” cepat. Ini membebaskan saya untuk beralih ke projek keren yang seterusnya dan selektif untuk merancang laman web yang saya rasa boleh bercakap dengan saya.

Saya mendapati bahawa 99% pelanggan saya datang kepada saya dari platform lain. WP paling popular. Kisahnya selalu sama; “Pereka laman web saya telah menggunakan MIA, atau mereka tidak akan memanggil saya kembali, mereka mahukan $ X untuk perubahan sederhana, dan itu terlalu mahal, mereka mengambil login saya, dan saya tidak dapat membuat perubahan sekarang.”

Pereka laman web selalu gagal atau mengenakan sejumlah perubahan yang tidak masuk akal. WIX mengurangkan masalah ini. Saya membuat laman web yang cantik dan dinamik dengan beratus-ratus aplikasi yang tersedia untuk pelanggan saya dengan pantas dan cekap dalam akaun pro WIX saya.

Setelah laman web selesai, saya memindahkan laman web tersebut ke akaun WIX pelanggan saya sehingga mereka mempunyai kawalan 100% terhadap laman web mereka sendiri. Saya kemudian melangkah ke sebelah. Saya sentiasa ada untuk mendapatkan pertolongan dan pertanyaan dan akan melakukan penyelenggaraan dengan bayaran atau perubahan tetapi kuncinya adalah mereka dapat melakukan perubahan sendiri.

Saya dapati semua pelanggan saya sangat gembira dengan perkara ini dan merasa kurang dikawal oleh pereka laman web mereka. Mereka mempunyai kebebasan, dan itu membuat mereka kembali untuk projek lain dan memberi saya rujukan. Saya rasa 80% perniagaan saya sekarang adalah berdasarkan rujukan dan bermula dari hanya beberapa laman web WIX.

Selalu ada sisi gelap ke platform mana pun. Saya rasa WIX perlu meningkatkan permainan SEO mereka. Sekiranya anda mengikuti asas-asasnya, anda akan mendapat hasil yang baik tetapi saya percaya bahawa mereka perlu memberi tumpuan lebih kepada perkara ini. Pada masa ini, WIX menggunakan parastorage sehingga nampaknya semua laman web WIX akan mendapat gambar F tanpa kompres peringkat kerana sampah pelanjutan fail ditambahkan dari pelayan.

Ini menyukarkan untuk mendapatkan keputusan ujian kelajuan beban yang tepat. Diatasi dengan memampatkan gambar anda dengan betul dan mengetahui bahawa tidak membebani halaman adalah kunci. Saya juga berpendapat bahawa kelemahan lain dari WIX adalah kebolehan eCommerce. Mari kita menghadapinya; sangat jelek.

Anda boleh menggunakan Ecwid yang saya sangat suka dan membenarkan CSS tersuai yang bagus, tetapi etalase WIX yang asas memerlukan sedikit cinta. Ia dapat digunakan untuk sebuah kedai kecil dengan produk dalam talian di bawah 50 tahun, tetapi jika ia adalah sebuah kedai yang besar, terlalu memakan masa dan tidak mengalir dengan baik.

Dengan semua yang dikatakan – perkara yang saya L.O.V.E. mengenai WIX ialah mereka mendengar! Mereka sentiasa meningkatkan platform mereka. Mereka menambah aplikasi baru yang menjadikan hidup lebih mudah dan fungsi baru yang menjadikan laman web kelihatan luar biasa.

Adakah WIX mengambil pekerjaan dari pereka laman web yang betul? Tidak! Intinya adalah sukar untuk merancang sendiri … dan anda menggelengkan kepala ya sekarang. Saya mengambil masa bertahun-tahun untuk membangunkan laman web untuk diri sendiri yang saya suka, dan saya pasti akan mengubahnya dalam setahun pula.

Pemilik perniagaan WIX akan sentiasa memerlukan pereka WIX. Saya memberitahu semua pelanggan saya untuk mencuba WIX sebelum mengupah saya. Pelajari platform dan cuba membina laman web mereka. Saya tidak kehilangan seorang pelanggan dengan cara ini, mereka semua menghargai dengan jujur ​​dan mereka akhirnya mengupah saya untuk membuat rancangan awal.

Saya fikir WIX mempunyai beberapa penambahbaikan yang perlu mereka lakukan tetapi platform apa yang tidak? Ini adalah tempat yang bagus untuk bermula untuk pemilik perniagaan kecil, dan saya rasa ia akan terus bertambah dari masa ke masa.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian adalah pengasas dan CEO SeeDesine. Dia mempunyai pengalaman lebih dari tujuh tahun dalam reka bentuk web. Syarikatnya mengkhususkan diri dalam laman web WIX dan penyelesaian penjenamaan untuk sebarang perniagaan atau produk. Mereka membina persekitaran dalam talian profesional yang sesuai dengan keperluan anda dan meningkatkan perniagaan anda.

Sejak saya kecil, saya sangat meminati segala sesuatu yang bermaksud penglihatan yang terwujud, mencampurkan warna dengan cara kesannya memberi ruang untuk inspirasi dan kreativiti.

Sekiranya anda memiliki syarikat, maka anda tahu betapa pentingnya memiliki laman web yang berfungsi agar pelanggan dapat menemui anda dan juga membuat pembelian dari anda. Mempunyai laman web akan membantu meningkatkan pendapatan anda dan membolehkan pelanggan mencari maklumat mengenai anda ketika mereka memerlukannya.

Saya rasa pembangun laman web yang paling popular adalah Wix. Pembangun laman web Wix sangat sesuai untuk perniagaan apa pun dan akan memberi anda banyak faedah.

Setelah mendaftar di laman web ini, anda boleh melihat lebih dari 250 templat untuk laman web baru anda. Anda boleh memilih mana-mana reka bentuk yang ingin anda gunakan. Mereka adalah reka bentuk yang telah dibuat sebelumnya yang bermaksud bahawa anda tidak perlu risau tentang pengekodan atau HTML yang masuk ke dalamnya.

Selalunya pembangun laman web sukar untuk dilayari dan menyebabkan anda sakit kepala. Wix menawarkan antara muka yang sangat mesra pengguna yang terdiri daripada antara muka seret dan lepas. Antaramuka seret dan lepas ini sangat berguna bagi orang yang tidak mempunyai pengalaman merancang laman web, dan menjadikan laman web anda sangat mudah.

Anda boleh meletakkan semua teks, gambar, dan video di mana sahaja anda mahu dengan hanya meluncurkannya dan meletakkannya di tempat yang anda rasa sesuai.

Terakhir, Wix menawarkan alat yang berguna untuk anda gunakan jika anda pernah tersekat pada tahap mana pun sepanjang pengalaman membina laman web anda. Terdapat banyak butang yang berbeza untuk diklik untuk menerima bantuan di laman web ini, dan anda juga boleh menghubungi sokongan pelanggan jika anda memerlukannya.

Ini bermanfaat kerana anda tidak pernah tahu kapan anda menghadapi masalah dan jawapan kepada soalan anda akan membantu anda meneruskan perjalanan membina laman web anda.

Pembina laman web di Wix.com sangat mudah digunakan, dan ia menawarkan banyak alat yang berbeza untuk membantu anda membina laman web anda dari awal.

Pelanggan anda sudah mencari anda dalam talian, dan jika anda tidak mempunyai laman web, anda kehilangan mereka dari persaingan anda. Berhenti menyerahkan pelanggan anda kepada orang lain kerana anda takut untuk terjun ke dunia laman web.

Pembangun laman web Wix adalah tempat yang bagus untuk memulakan, dan ini akan menyediakan anda dengan laman web yang berfungsi dan profesional dengan masa yang singkat.

Studio Punchface

Sarah J.K

~ Sarah adalah pereka grafik Wix Pro sejak tahun 2009. Dia juga superhero media sosial.

Setelah menggunakan setiap pembangun laman web di luar sana, saya sampai pada kesimpulan bahawa Wix.com melampaui semua jangkaan. Wix telah membuat kemajuan seperti yang tidak dapat dipercayai, dan saya telah menggunakan perkhidmatan mereka sejak tahun 2009 ketika saya memulakan perniagaan kecil saya sendiri.

Selain kenyataan bahawa editor Wix sentiasa berkembang, membawa ciri baru dan lebih baik yang membantu anda memanfaatkan potensi terbaik anda dengan mudah; komuniti Wix adalah mesra, di mana pekerja Wix dan pereka Wix saling berinteraksi dan saling menyokong. Persaingan yang sihat, peluang tidak akan pernah berakhir.

Saya sering menjelaskan Wix.com sebagai reka bentuk Photoshop of Web, kerana kebebasan yang diberikannya hanya untuk anda buat. Beratus-ratus alat yang sangat baik yang sesuai untuk anda yang baru dan profesional, itu semua yang anda boleh minta untuk membuat apa sahaja yang anda bayangkan. Ia seperti sihir, klik selesai!

Semasa mula-mula, saya tidak mempunyai pengalaman atau dana reka bentuk web yang sangat tinggi untuk menyewa pereka web, jadi saya mula meneroka pilihan saya. Itulah ketika saya tersandung pada Wix.com setelah kecewa meninggalkan pilihan lain yang memaksa saya untuk mengikuti susun atur atau format.

Wix menentang semua peraturan; ia memberi saya kanvas kosong untuk bermain-main dengan isi hati saya dan kebebasan semacam itu, saya jatuh cinta. Bahagian yang sangat baik mengenai Wix adalah sama ada anda mempunyai 5 minit atau 5 hari untuk menghabiskan masa di laman web, ada sesuatu untuk semua orang.

Templat pra-reka bentuk yang cantik yang boleh anda gunakan, kanvas kosong untuk anda membuat sesuatu sepenuhnya dari visualisasi anda sendiri (dan alat untuk menyokongnya) dan fakta bahawa ia telah membuka dunia rekaan baru untuk Wix Pros dan pelanggan.

David Attard

David Attard

~ David adalah pereka web, penulis unggulan di banyak laman web reka bentuk web dan pengasas DART Creations, laman web untuk orang yang bekerja dengan laman web.

Pada hari dan usia laman web menjadi bahagian penting dalam perniagaan, sangat bagus orang yang tidak mempunyai akses kepada pereka web (atas sebab apa pun) mempunyai alternatif yang hebat.

Kita mesti melihatnya dari perspektif banyak perniagaan kecil yang ingin melayari laman web, tetapi tidak mempunyai petunjuk dari mana untuk memulakan.

WIX adalah pilihan yang sangat baik. Kecerdasan Reka Bentuk Buatan menjadikannya mudah untuk membuat laman web yang hebat dalam masa yang singkat.

Menjadi penyihir langkah demi langkah yang sederhana, yang meminta perkara seperti konteks laman web (kedai dalam talian, pakaian, bayi?), Kemudian meminta alamat, telefon, perincian rangkaian sosial anda dan membuat semua laman web dari awal. Sudah tentu, seseorang boleh mengubah dan memperhalus yang diperlukan, tetapi asasnya sudah ditetapkan.

Pada hakikatnya, ini adalah sistem pengurusan kandungan yang sangat sederhana, dengan fokus yang tegas untuk mencipta pengalaman pengguna yang mudah bagi orang yang perlu membuat laman web (tetapi tidak tahu caranya).

Ia tidak mahu menjadi WordPress dan tidak pernah seluas itu, tetapi ia adalah alat yang tepat untuk perniagaan kecil yang hanya memerlukan bantuan untuk menubuhkan laman web dengan bayaran yang agak rendah.

Angelique

Angelique

~ Angelique adalah pengasas Fresh Pixel, sebuah agensi reka bentuk web yang menyediakan perkhidmatan berasaskan web profesional termasuk laman web permulaan perniagaan kecil, penyelesaian e-dagang, dan pengembangan laman khusus perkhidmatan penuh serta penjenamaan, SEO dan perkhidmatan pemasaran dalam talian.

Mengenai Pembangun Laman Web yang Dihoskan, pilihan peribadi saya adalah Wix terutama kerana kemampuan untuk mempunyai laman web dan berjalan dengan cepat dengan tema mereka. Walaupun pembangun laman web bukan untuk semua orang, mereka sangat berguna untuk perniagaan kecil yang bermula.

Semua pembangun laman web mempunyai kebaikan dan keburukan, dan kami berhati-hati semua pelanggan untuk melakukan matematik dan mempertimbangkan kos yuran tahunan pembangun laman web dan menimbangnya dengan berhati-hati dengan platform laman web yang lebih tradisional.

Penyelesaian e-commerce agak terhad, dan saya tidak akan mengesyorkannya sekiranya pelanggan memerlukan laman web e-commerce atau laman web yang lebih kompleks seperti bidang keahlian atau kemampuan log masuk. Dalam keadaan seperti itu, WordPress, yang juga menyediakan kemampuan drag / drop editor adalah pilihan yang lebih baik yang membolehkan pembinaan laman web yang lebih mantap dan lebih murah daripada yuran tahunan pembangun laman web.

Saya telah merancang laman web selama lebih dari sepuluh tahun dan telah melengkapkan lebih dari 200 laman web, mulai dari laman portfolio kecil hingga binaan khusus yang besar, bagi saya – reka bentuk / pemasaran dan penjenamaan berjalan seiring dan ini semua mengenai mewujudkan hubungan emosional dengan khalayak pelanggan.

Romi Brayer

Romi Brayer

~ Romi adalah pereka web dan rakan kongsi syarikat Media Sosial Quick Sites International. Romi dan pasangannya Maya mendirikan perniagaan mereka dua tahun lalu, dan mereka berjaya merancang puluhan laman web (dan menghitung).

Dari pengalaman kami membuat puluhan laman web, Wix.com adalah platform DIY termudah untuk perniagaan kecil.

Perniagaan kecil mempunyai sumber yang terhad untuk imej digitalnya dan tidak ada masa untuk belajar platform yang lebih canggih seperti WordPress. Wix menawarkan pelbagai tema indah untuk pelanggannya, yang membolehkan mereka mengedit dengan cepat dan intuitif tanpa memerlukan pengekodan dan mempunyai ratusan aplikasi yang dapat digunakan baik dalam rancangan Freemium dan Premium.

Saya sangat mengesyorkan Wix.com untuk perniagaan yang merancang laman web pertamanya tanpa pengalaman, atau mempunyai sumber yang terhad. Ini amat berguna sekiranya syarikat memerlukan Laman Web Portofolio atau laman web e-Dagang yang ringkas.

Platform Wix telah diperbaharui setiap beberapa hari dengan reka bentuk dan ciri pengurusan terkini yang memungkinkan lebih banyak kemungkinan untuk pereka dan perniagaan itu sendiri.

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ Firma Roshain telah dianugerahkan dalam status “Bronze” sebagai “Wix Pro Web Designer” oleh “ArenaWix” USA, pada 08 November 2010 dan Mac 2014. Dia menjadi ‘Wix Pro Designer’ pertama di rantau Asia Selatan.

Pembangun Laman Web Yang Dihoskan Terbaik untuk Membuat Laman Perniagaan Kecil adalah Wix.

Saya mengesyorkannya kerana ia adalah platform yang sangat mudah untuk membuat laman web dan ia juga mempunyai banyak aplikasi untuk digunakan.

Kami boleh membuat laman web yang indah di Wix, dan tidak mempunyai iklan besar mengenai Wix untuk pengguna percuma. Wix juga menawarkan hosting seumur hidup untuk pengguna percuma juga.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy adalah Pengurus Pemasaran di Tie National, LLC. Kathy telah menggunakan bakatnya untuk membina dan menguruskan jabatan baru dari bawah ke atas untuk menjamin pertumbuhan syarikat dan kepuasan pelanggan.

Saya telah menggunakan Wix beberapa kali pada masa lalu untuk perniagaan kecil dan reka bentuk semula laman web kami baru-baru ini. Untuk pereka baru, WIX menyediakan templat permulaan yang hebat untuk disesuaikan sambil mengekalkan laman web ini sangat profesional.

Bagi mereka yang mempunyai lebih banyak pengalaman reka bentuk, templat WIX dapat menjadi sumber inspirasi yang hebat untuk meluncur tetapi juga membolehkan anda membuat laman web dari kanvas kosong juga. Semua elemen ada untuk blog, gambar, animasi dan yang paling penting untuk SEO.

Saya tidak mengendalikan semua pembangun pengekodan, tetapi dengan WIX pengetahuan ini tidak menghalangi saya, dan reka bentuk dan rasa navigasi saya dibenarkan untuk menjadi pusat perhatian. Lebih baik lagi, saya dapat membuat perubahan dengan cepat tanpa perlu mengupah pembangun untuk mengemas kini pengekodan.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim lulus dalam bidang Seni & Reka bentuk sekolah AKTO (1996-1999) sebagai pereka grafik. Sebelum ini dia bekerja sebagai ilustrator bebas untuk majalah. Dia kini membuat laman web perniagaan kecil yang memerlukan laman web baru yang baru.

Wix mempunyai pembangun / penyunting laman web yang paling mudah yang membolehkan pengguna mudah menyampaikan karya mereka. Aktiviti perniagaan, perkhidmatan, e-shop dan lain-lain. Wix mengikuti teknologi terkini dengan banyak alat yang sangat baik yang membantu mereka bentuk laman web yang sangat moden dan mesra. Ratusan aplikasi tambahan juga dapat menyumbang untuk menyelesaikan projek unik.

WIX juga menyediakan pemasaran, iklan, buletin, SEO, analitik, gambar stok dan video. Mempunyai pakej lengkap untuk membina laman web untuk perniagaan kecil daripada pembangun laman web lain di pasaran.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica adalah Pereka Web berbakat dan Profesional Pemasaran Sosial dengan kemahiran luar biasa dalam pembangunan Web.

Kami percaya bahawa Wix adalah Pembina Laman Web terbaik. Kami telah menggunakan banyak platform lain, hampir semua yang terdapat di luar sana.

Wix sejauh ini adalah yang paling mudah digunakan, juga membolehkan anda kreatif dengan reka bentuk dan idea anda dan masih menyediakan laman web HTML yang luar biasa yang mudah digunakan dan dilihat tanpa menggunakan sedikit atau tanpa pengekodan HTML.

Setelah saya merancang laman web pelanggan saya, saya biasanya dapat memberikan pautan DIY untuk membantu mereka membuat kemas kini mereka sendiri. Ini memberi mereka kekuatan dan keyakinan serta kemudahan untuk menjaga laman web mereka sendiri. Sekiranya mereka mempunyai masalah, mereka selalu dapat menghubungi saya, atau menghubungi bantuan Wix tanpa sebarang pertanyaan!

Saya suka Wix dan telah membangun dengannya selama lima tahun. Saya telah merancang beratus-ratus laman web dari perniagaan kek cawan, ke bank, hingga doktor!

Joshua Moran

Joshua Moran

Sebagai Pereka Grafik, WiX akan menjadi pilihan saya di antara Pembangun Laman Web yang lain.

Sebab utamanya ialah kemampuannya bekerja dengan kanvas kosong, tanpa templat dan dapat disesuaikan sepenuhnya.

Penyesuaian penuh adalah yang menjadikan pendekatan laman web HTML menarik. Namun, kejatuhannya adalah memerlukan lebih banyak masa untuk membuat kod.

Dengan WiX, saya dapat memberi tumpuan kepada Reka Bentuk dan menjadikannya kelihatan cantik secara estetik sambil menjimatkan pengekodan saya selama berjam-jam. Garis masa yang lebih pendek bermaksud pelanggan yang lebih gembira.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy adalah Pengasas Bersama dan Pengarah Urusan Brown Owl Creative, sebuah syarikat reka bentuk pelbagai disiplin di UK, dengan fokus pada Penjenamaan, Reka Bentuk dan Pembangunan Web. Brown Owl Creative menggabungkan reka bentuk dan teknologi untuk melancarkan jenama dan membantu perniagaan berkembang, di dalam dan di seluruh dunia.

Di Brown Owl Creative kami menggunakan teknologi HTML5, CSS3 dan JavaScript untuk membuat pengalaman mudah alih, tablet, dan desktop yang menarik dan inovatif untuk penyelesaian web pelanggan kami. Kami mengusahakan beberapa platform termasuk WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow dan Magento.

Tidak ada pembina laman web yang sempurna menurut saya mereka semua mempunyai kelebihan dan kekurangan. Bagi saya secara peribadi, Wix adalah tarikan paling inovatif & jatuhkan pembina laman web di kalangan pesaing mereka.

Anda boleh mencapai tahap reka bentuk canggih yang tinggi tanpa perlu mengetahui cara membuat kod dan mereka selalu memperkenalkan ciri baru dan inovatif, yang pada pendapat saya, menjadikan mereka lebih unggul daripada pesaing mereka dalam hal ini.

Ini adalah pertimbangan penting jika anda ingin membina laman web anda di platform yang dapat berkembang dengan laman web anda apabila keperluan anda berubah.

Keupayaan untuk membina laman web yang mesra desktop dan mudah alih tanpa pengekodan atau pengembangan menjadikannya pilihan yang sangat kompetitif untuk perniagaan kecil dan pemula yang ingin membuat kehadiran laman web, dengan cepat, cekap dan sesuai dengan anggaran.

Saya percaya pertumbuhan Wix (88 juta pengguna berdaftar pada bulan Julai 2016) terutama disebabkan oleh pendekatan inovatif mereka untuk mengembangkan ciri baru, dan menjadikannya mesra pengguna untuk perniagaan kecil untuk mengurus dan mengemas kini laman web mereka sendiri tanpa perlu menyewa pembangun untuk membuat kemas kini web kecil bagi pihak mereka.

Mereka juga memiliki salah satu infrastruktur sokongan terkuat yang tersedia di antara semua pembangun laman web, dan tetap responsif melalui telefon dan e-mel pada sokongan. Ini ditambah dengan fleksibiliti platform mereka dan kemudahan penggunaan menjadikan mereka pemimpin pasaran dalam pasaran yang sangat kompetitif hari ini.

Sarah A. Sherman

Sarah A Sherman

~ Sarah adalah Pengasas illustrateddomain.com, dia adalah Wix Certified Design Pro pemenang anugerah dan telah membuat laman web sejak 2010. Kepakarannya sebelum ini sebagai perunding perniagaan dan pakar pemasaran membantu pelanggannya menentukan strategi dalam talian mereka.

Pada pendapat saya, Wix adalah pilihan terbaik mutlak untuk platform perniagaan kecil.

Pengguna boleh membuat laman web cantik dengan sebahagian kecil dari harga yang mereka akan bayar dengan platform lain. Ia mempunyai teknologi drag and drop yang membantu pengguna dengan sedikit pengalaman web untuk membuat laman web yang hebat. Sekiranya seorang profesional membina laman web Wix anda, mudah bagi anda untuk belajar bagaimana mengurus laman web anda.

Untuk perniagaan kecil, ciri Wix backend adalah kedai web sehenti di mana semuanya ada di hujung jari anda untuk tidak hanya membuat laman web tetapi juga menguruskan pelanggan dan pelanggan anda di satu tempat.

Ciri Wix merangkumi:

 • Reka Bentuk Laman Web yang Cantik
 • Kemudahan penggunaan
 • SEO yang Mudah dan Berkesan (tanpa ajax)
 • Pro Photogallery
 • Wix Backend – Untuk Menguruskan Pelanggan, Kenalan dan Pelanggan anda
 • Reka Bentuk Paraleks dan Responsif (Wix Columes)
 • Pengurusan Pemasaran E-mel (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio adalah Ketua Pegawai Eksekutif Unraveled Media, sebuah agensi digital yang menyediakan reka bentuk laman web khusus dan perkhidmatan SEO. Dia juga merupakan Pengasas Boonle.com, sebuah pasaran reka bentuk grafik.

Walaupun saya membina laman web di pelbagai platform, Wix.com cenderung berfungsi paling baik ketika datang ke laman web perniagaan kecil. Saya mengesyorkan Wix kepada pemilik perniagaan kecil dengan alasan berikut:

Kesanggupan

Kos untuk membina laman web Wix yang direka khas berbanding laman WordPress yang direka khas biasanya jauh lebih rendah. Ini biasanya disebabkan oleh masa yang diperlukan untuk menyiapkan laman Wix berbanding dengan laman WordPress.

Penyediaan cepat & kemudahan penggunaan

Oleh kerana editor drag-and-drop yang sangat disesuaikan, menyiapkan laman web yang hebat sering dapat dilakukan dalam jangka masa yang singkat setelah anda terbiasa dengan platform.

Penyelenggaraan

Melatih klien mengenai cara mengurus dan mengedit laman web Wix mereka jauh lebih mudah daripada laman web WordPress. Pelanggan biasanya memahami konsep pembangun seret dan lepas dengan cepat dan bersyukur kerana mereka dapat membuat pengeditan asas sendiri, seperti menambahkan foto atau menukar teks. Dokumentasi sokongan juga hanya dengan satu klik.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz adalah pereka web dan blogger yang fokus menolong orang memulakan blog mereka dari awal. Dia memberikan tutorial langkah demi langkah dan nasihat yang dapat ditindaklanjuti, sementara juga menawarkan perkhidmatan pengkodeannya untuk menyesuaikan templat Squarespace.

Apabila saya berfikir tentang laman web yang kelihatan profesional untuk perniagaan kecil, saya segera memikirkan tentang Squarespace. Saya percaya bahawa ia adalah pembangun laman web yang dihoskan terbaik di luar sana, dan bukan kerana popularitinya. Bagi saya, Squarespace sejauh ini adalah penyelesaian terbaik untuk mewujudkan laman web perniagaan anda sendiri, terutamanya kerana tiga aspek asas ini:

1. Templat responsif: Saya penyokong besar untuk responsif laman web, bukan hanya kerana membolehkan khalayak anda melayari laman web anda dengan cekap semasa mereka dalam perjalanan, tetapi juga kerana ia memberi tahu mereka bahawa anda serius dengan perniagaan anda dan anda memberi perhatian kepada perincian yang terlalu sering diabaikan.

Semua templat Squarespace responsif sepenuhnya, dan walaupun anda menambahkan unsur dari sumber pihak ketiga yang tidak responsif , anda boleh mengubahnya dengan mudah dengan memasukkan beberapa baris CSS di editor

2. Penyesuaian: jika anda mahu laman web anda tidak dapat dilupakan dan disesuaikan sepenuhnya dengan jenama anda, anda perlu meletakkannya. Ini bermaksud anda perlu dapat mengedit, memilih warna dan memilih fon untuk setiap elemen di laman web anda.

Dengan editor gaya Squarespace, anda boleh mengubah hampir semua aspek di laman web anda termasuk butang, warna pembahagi, fon, warna teks, padding, dll., Membolehkan anda membuat laman web yang diperibadikan sepenuhnya tanpa kemahiran pengekodan. Lebih-lebih lagi, jika anda mempunyai pengetahuan tentang HTML dan CSS, anda mempunyai kemungkinan untuk menyesuaikan laman web anda lebih jauh berkat banyak bidang suntikan kod yang terdapat di semua templat.

3. Harga: semasa anda memulakan perniagaan dengan anggaran, boleh menggoda untuk mencari pilihan termurah yang tersedia, tetapi ketika datang ke platform laman web, saya sangat tidak setuju. Pembangun yang boleh dipercayai yang memberi anda semua fungsi yang anda perlukan, dan banyak lagi, sering kali dilengkapi dengan tanda harga. Nasib baik, rancangan Squarespace sangat berpatutan, dan anda sentiasa boleh memilih untuk menaik taraf ketika perniagaan anda berkembang.

Perkara mengenai pembangun laman web yang dihoskan adalah bahawa walaupun mereka semua mungkin menawarkan antara muka yang mesra pengguna, pelbagai templat, dan bahkan akaun percuma, anda harus menggunakan yang akan membantu anda membuat betul kehadiran dalam talian. Itulah sebabnya saya mengesyorkan Squarespace untuk sesiapa sahaja yang ingin menubuhkan perniagaan jangka panjang di web

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff adalah pemilik dan artis konseptual di belakang HellothisisJeff Design, sebuah jenama dan kedai reka bentuk web yang berdiri sendiri yang ditujukan khusus untuk organisasi bukan untung, gereja, dan perniagaan kecil.

Setiap projek web mempunyai tuntutan yang berbeza untuk dipertimbangkan dan tujuan yang harus dicapai, jadi sayangnya, tidak ada platform sempurna yang berfungsi untuk setiap pelanggan. Walau bagaimanapun, menggunakan Squarespace sebagai penyelesaian web yang dihoskan sendiri sering kali paling masuk akal bagi banyak perniagaan kecil, bukan keuntungan, dan gereja yang saya bekerjasama.

Secara kreatif, Squarespace menawarkan templat bersih yang indah yang sesuai untuk menyampaikan cerita jenama yang menarik. Keupayaan yang diberikan untuk membawa penyesuaian kita sendiri melalui CSS, serta mendalami Platform Pengembang, benar-benar menjadikan Squarespace terpisah sebagai alat pereka sebenar. Tidak banyak yang tidak dapat dicapai dalam kerangka kerja mereka.

Walau bagaimanapun, ciri-ciri terbaik terletak pada pihak pelanggan dari segi pengurusan kandungan intuitif dan penyelenggaraan laman web. Pelanggan saya suka betapa mudahnya membuat susun atur halaman baru yang dinamik dengan drag and drop editor, dan mempunyai kawalan penuh terhadap hierarki laman web mereka.

Squarespace juga menawarkan banyak faedah di belakang tabir, seperti keselamatan SSL, alat eCommerce, pelbagai integrasi teras, dan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik.

Sebagai kesimpulannya, saya suka menggunakan Squarespace kerana cepat dan mudah sambil memberikan penyelesaian reka bentuk dan kandungan yang membantu saya menceritakan kisah pelanggan saya dengan cara yang sangat praktikal.

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah telah memenangi 5 anugerah untuk reka bentuk web dalam 5 tahun terakhir. Dia kini hanya membuat reka bentuk web untuk pelanggan swasta dan menjalankan syarikatnya, ReadySettle, sepenuh masa. Dia membuat laman web syarikatnya pada hujung minggu.

Dari semua pesaing, Squarespace adalah siapa yang akhirnya saya akan pilih. Mereka mempunyai alat intuitif yang sangat sederhana sambil memungkinkan reka bentuk dan gaya yang bersih. Saya mempunyai banyak pemilik perniagaan kecil dan rakan usahawan menggunakan Squarespace dan yang menarik dari mereka ialah mereka membuat kod mereka untuk bekerjasama dengan sangat baik.

Alat laman web yang menggunakan antara muka grafik harus membuat wadah seperti potongan teka-teki agar drag and drop berfungsi. Dalam kebanyakan kes, ini akhirnya menjadi unsur-unsur reka bentuk yang tidak sesuai dan warna yang tidak sesuai.

Squarespace, bagaimanapun, melakukannya dengan indah dengan menggunakan teknik berbeza yang tidak digunakan oleh banyak pemain lain. Ini sangat jelas dengan seberapa cepat masa muat halaman, seberapa responsif laman web ini, dan hanya kesahihan dan kualiti umum yang tidak dapat anda perolehi dari kebanyakan platform drag and drop.

Secara keseluruhan, Squarespace adalah pilihan nombor satu saya sebagai juruweb. Tidak banyak platform yang dapat menandingi kos dan kemudahan penggunaan jika dibandingkan dengan hasil akhirnya, yang merupakan laman web berkualiti tinggi dan responsif yang menyampaikan mesej laman web dengan berkesan dan melakukannya dengan cara yang sangat menggembirakan..

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan adalah pengasas Lovably Inc. sebuah studio kreatif yang berpusat di New York yang memfokuskan untuk menyebarkan idea-idea tahan lama dari seluruh dunia dengan menggunakan reka bentuk yang dirancang dengan teliti. Ditubuhkan pada tahun 2014 dengan tujuan menjadikan perkhidmatan reka bentuk mewah lebih mudah diakses, kami telah membantu mengubah puluhan idea hebat menjadi kenyataan yang indah.

Ruang Squarespace adalah pembangun laman web yang dihoskan terbaik untuk perniagaan kecil kerana membolehkan penyesuaian kreatif yang luas dan tetap mengekalkan kesederhanaan dan keanggunan yang hampir tidak dicapai oleh kebanyakan perkhidmatan.

Squarespace memudahkan pelanggan kami untuk menambah dan mengedit kandungan di laman web mereka dan mengambil beban menguruskan penyediaan web yang kompleks dari bahu mereka.

Akhirnya, sokongan pelanggan Squarespace 24/7 adalah yang terbaik dan sentiasa bersedia untuk membantu. Anda tidak boleh mengalahkannya.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan adalah Pereka UX dan pengasas Crafting Creative, di mana dia bekerja dengan usahawan kreatif untuk membuat laman web yang mudah digunakan, yang membina kredibiliti mereka, dan yang membawa lebih banyak pelanggan ke depan pintu digital mereka. Anda boleh menemuinya di Twitter atau Instagram @MeghanCreative.

Pembangun laman web yang terbaik dan dihoskan dan yang saya gunakan sendiri dan untuk pelanggan saya adalah Squarespace. Squarespace adalah penyelesaian all-in-one: mereka mengurus hosting, nama domain anda dapat disiapkan melalui mereka, dan mereka berintegrasi dengan Google Apps dengan mudah. Mereka juga baru-baru ini mula menawarkan pensijilan SSL percuma, yang (nerd-alert) bermaksud bahawa URL laman web anda akan mempunyai https: // pada awalnya, memberitahu pengguna anda bahawa ia adalah laman web yang selamat untuk digunakan.

Sekarang, mengapa perkara ini penting? Kerana bermula pada tahun 2017 Google menindak laman web yang tidak selamat dan laman web anda berpotensi ditandai sebagai tidak selamat jika anda tidak mendapat keajaiban SSL itu. Berita baiknya ialah, dengan Squarespace, anda tidak perlu risau.

Selain daripada semua ciri SEO kutu buku yang dimiliki oleh Squarespace, saya sangat menyukainya kerana senang digunakan dan disesuaikan. Dengan tema dan editor drag-and-drop yang indah, ini adalah salah satu platform yang paling mudah digunakan dalam talian. Bukan hanya itu, tetapi mereka menjadikannya agak tidak menyakitkan untuk disesuaikan dengan memberi anda pilihan untuk menambahkan CSS, HTML, dan JavaScript anda sendiri.

Saya telah menggunakan WordPress, Weebly, Wix, Webflow, dan saya mempunyai laman web berkod khas dari awal. Dari semua pengalaman itu, saya mendapati Squarespace menjadi pembangun laman web yang terbaik dan dihoskan untuk pemilik perniagaan kecil. Mudah digunakan, mempunyai set fitur bawaan yang hebat, dan ini membolehkan anda membuat blog untuk mendorong lebih banyak lalu lintas dalam talian ke perniagaan anda.

Zoran Bosancic

Zoran Bosancic

~ Zoran mengasaskan bersama POINT OUT, sebuah agensi pemasaran digital, di mana dia bekerjasama dengan jenama seperti Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne, dan STIHL. Dia menjadikannya misi peribadinya untuk membantu setiap individu yang bercita-cita tinggi untuk memulakan perniagaan yang dia gemari.

Squarespace tidak akan menawarkan fleksibiliti WordPress kepada anda. Tetapi itu benar untuk mana-mana pembangun laman web lain di luar sana.

Ia juga tidak mempunyai pembangun super mudah yang dimiliki oleh Weebly. Dan mungkin tidak mempunyai koleksi templat besar seperti Wix.

Namun, pembangun laman web terbaik di pasaran adalah Squarespace. Tangan ke bawah.

Mengapa? Terdapat di bahagian atas dalam setiap kategori. Terlebih lagi, ia sangat unggul dalam hal yang menentukan seperti reka bentuk, kebolehpasaran, dan kesediaan SEO. Semua templat responsif. Mereka berfungsi dengan hebat di desktop anda, seperti di telefon anda. Ini sangat penting seperti baru-baru ini penggunaan internet mudah alih melebihi desktop untuk pertama kalinya di seluruh dunia.

Squarespace menjadikan kombinasi sempurna kemudahan penggunaan, fleksibiliti reka bentuk dan mengikuti amalan terbaik UI / UX.

Sebagai perniagaan kecil, anda tidak harus menghabiskan terlalu banyak masa untuk mengurus laman web anda, tetapi sebenarnya membina perniagaan anda. Laman web anda akan membantu anda memanfaatkan setiap peluang perniagaan dalam talian yang mungkin timbul, sementara laman web ini tidak boleh menghabiskan masa dan tenaga anda yang berharga.

Dan itulah yang anda dapat dengan Squarespace.

Sebenarnya, anda akan teringat dengan perkara yang boleh anda lakukan. Templat seperti Pasifik akan membiarkan anda merancang laman web anda untuk membuatnya terasa seperti dibuat khas. Anda boleh memiliki semua widget, blok pilihan dan butang CTA yang anda perlukan. Ia juga berintegrasi dengan Leadpages, ConvertKit, dan aplikasi popular lain.

Pada asasnya, Squarespace menawarkan semua yang anda perlukan sebagai perniagaan kecil. Dan mereka menawarkannya dengan harga yang berpatutan.

Diogenes Brito

Diogenes Brito

~ Diogenes memiliki lebih dari 9 tahun pengalaman merancang dan mengembangkan laman web, serta banyak pengalaman dalam reka bentuk produk IT dan fizikal.

Saya mengesyorkan Squarespace sebagai pembangun laman web yang dihoskan terbaik. Squarespace mempunyai:

1. sokongan 24/7,

2. Komuniti pakar yang besar,

3. Templat yang direka dengan baik dan responsif sepenuhnya, dan

4. Sistem pengurusan kandungan yang sangat fleksibel.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa membantu perniagaan kecil mengembangkan khalayak mereka melalui reka bentuk dan fotografi.

Saya lebih suka Squarespace kerana beberapa sebab:

1. Squarespace menawarkan laman web yang dirancang dengan indah yang membolehkan anda menukar templat pada bila-bila masa tanpa kehilangan kandungan. Sekiranya anda ingin menukar templat anda di Wix, anda harus memulakan semula dan kehilangan kandungan anda yang menyakitkan!

2. Squarespace responsif. Wix akan membolehkan anda menyembunyikan perkara tertentu di telefon bimbit, tetapi bagi kebanyakan pelanggan saya, mereka tidak mahu merancang laman web secara berasingan, mereka ingin dapat merancang satu laman web dan mempunyai kod yang selebihnya.

3. Squarespace mempunyai sokongan 24/7 yang hebat. Mencari seseorang untuk bercakap di Wix adalah SALAH. Mereka mempunyai forum hep yang besar, tetapi kadang-kadang anda perlu bercakap atau menghantar e-mel kepada seseorang dan bukannya menghabiskan berjam-jam mencari forum untuk mendapatkan penyelesaian anda. Saya pernah ke sana, dan tidak menyeronokkan.

4. Squarespace menawarkan lebar jalur yang tidak terhad, tidak seperti Wix. Ini sangat besar jika anda menjangkakan jumlah pengunjung yang tinggi ke laman web anda dan jika anda mempunyai banyak kandungan di laman web anda yang perlu anda muatkan dengan cepat. Wix mempunyai sekatan lebar jalur terlalu banyak.

5. Squarespace dibina oleh pereka. Semua templat mereka kelihatan mewah. Ia mempunyai daya tarikan yang lebih tersusun & turun berbanding Wix. Keluk pembelajaran mungkin lebih mudah di Wix daripada di Squarespace, tetapi setelah anda memahami asas-asas membina laman web di sana, sangat mudah untuk melakukan selebihnya.

Ketua David

Ketua David

~ David telah menjadi Pakar Squarespace selama 3 tahun dan dia secara peribadi membina sekitar 100 laman web Squarespace. Dia adalah pengasas DesignLive yang seperti Uber untuk pereka Squarespace.

Saya mesti memilih Squarespace. Sebab asal saya mula merancang di platform adalah kerana saya cuba belajar bagaimana membina laman web perniagaan pertama saya.

Saya mencuba setiap platform lain (Shopify, Wix, Weebly, WordPress, dll.) Dan tidak ada yang secanggih seperti Squarespace.

Mereka telah memikirkan untuk menghilangkan semua halangan yang dapat dilalui oleh DIYers. Ringkasnya, ini adalah kaedah yang paling terjamin bagi rata-rata orang untuk membuat laman web yang indah.

John Tindel

John Tindel

~ John adalah kekuatan kreatif yang transformatif, memberikan kemasukan idea, budaya, dan kepemimpinan. Dengan pengalaman lebih dari 15 tahun, dia mendorong kerja berpasukan, memberikan kepemimpinan kreatif yang mantap & pembangunan produk.

Pertama, saya fikir bahawa saya telah menggunakan semuanya. Dari penyelesaian yang dihoskan hingga yang dihoskan sendiri, saya mempunyai pelanggan yang mahukan penyelesaian khusus mereka dan saya perlu dapat bekerja dengan apa yang mereka ada. Baru-baru ini, saya menggunakan penyelesaian perdagangan Squarespace.

Saya suka kesederhanaan laman web mereka, dan penyelesaian eCommerce mereka cukup mudah untuk disediakan dan mula digunakan. Sebagai pereka, saya cenderung merancang laman web saya, dan tidak pernah menambah kandungan. Squarespace membuat laman web minimum yang sederhana, sehingga saya menolak merancang semula dan mula menambahkan kandungan ke laman web ini.

Satu faedahnya ialah harganya, sangat berpatutan untuk menjual dalam talian dan menghubungkan surat-menyurat pelanggan anda (Mailchimp, e-mel) untuk mewujudkan pengalaman pengguna yang hebat ketika membeli dalam talian. Dengan harga di bawah $ 30, anda boleh memulakan perniagaan dalam talian yang kelihatan hebat dan berfungsi seperti peruncit dalam talian yang lengkap.

Mereka tidak mengambil potongan dari penjualan anda seperti Shopify dan lain-lain. Satu-satunya kejatuhan yang saya miliki dengan laman web perdagangan Squarespace, ialah anda hanya mempunyai satu pilihan untuk memproses pembayaran. Secara keseluruhan, saya rasa anda tidak akan kecewa dengan platform dan sokongan mereka.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta adalah pengasas dan pereka Naya Traveller. Dia terpilih sebagai salah satu laman web Squarespace terbaik di dunia.

Saya percaya Squarespace adalah platform laman web yang dihoskan sendiri yang terbaik. Mereka mempunyai integrasi pihak ketiga yang hebat seperti Adobe Typekit, Getty Images, dan Stripe, yang melancarkan aliran kerja harian dan membantu laman web ini kelihatan profesional.

Templat mereka adalah kualiti reka bentuk terkemuka dan juga mudah disesuaikan dengan kod.

Terakhir, Squarespace mempunyai komuniti sokongan yang besar yang berguna bagi pengguna dengan sedikit pengetahuan CSS / HTML yang ingin menyesuaikan laman web mereka dengan coretan kod yang mudah.

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon adalah pereka yang berpusat di Atlanta, GA yang pakar dalam penjenamaan dan reka bentuk web. Brandon juga bekerjasama dengan artis dan pemuzik melalui pengembangan artis dan perundingan jenama.

Saya tinggal dan menghirup Squarespace ketika bekerja dengan perniagaan kecil. Squarespace sangat sesuai untuk perniagaan kecil yang berorientasikan reka bentuk dan ingin mengambil peranan aktif dalam membuat estetika laman web anda.

Saya suka menggunakan Squarespace untuk perniagaan yang baru bermula dan berminat dengan reka bentuk yang bersih dan responsif. Pemilik perniagaan kecil dapat membuat banyak reka bentuk tanpa menyentuh kod. Pengguna juga dapat menikmati antara muka e-dagang yang mesra pengguna, yang membolehkan mereka berjalan lancar dari laman web Squarespace mereka.

Sekiranya perniagaan kecil mencari reka bentuk moden yang berorientasikan imej, pasti pertimbangkan Squarespace.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola adalah jurugambar profesional. Dia merancang laman webnya sendiri, yang terpilih sebagai salah satu laman web Squarespace terbaik di dunia

Pada pendapat saya, Squarespace adalah pembangun laman web yang paling dihoskan di laman web interweb.

Perkara yang membezakannya adalah kesederhanaannya: semuanya dibuat dengan mempertimbangkan pengalaman pengguna, dan ditujukan kepada semua orang yang tidak semestinya mempunyai latar belakang dalam reka bentuk atau pengaturcaraan web.

Yang tidak perlu dibebaskan, kerana sebagai pemilik perniagaan kecil, anda mungkin hidup dalam taufan idea dan kegembiraan yang berterusan untuk menunjukkan / mempromosikan apa sahaja yang anda lakukan dan tidak mempunyai masa atau menarik untuk belajar bagaimana bekerja dengan pengekodan atau reka bentuk sama sekali.

Squarespace menawarkan templat responsif yang indah, sistem seret dan lepas yang sangat mudah digunakan untuk kandungan, dan di atas semua itu, sokongan pelanggan terbaik yang pernah saya alami.

Sebagai jurugambar, ia membolehkan saya menghabiskan lebih sedikit masa di depan skrin untuk mencari tahu bagaimana melakukan sesuatu untuk laman web saya, dan lebih banyak masa untuk menembak dan melakukan tugas saya.

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Squarespace, pada pendapat saya, adalah pembangun laman web Hosted Terbaik untuk membuat laman web perniagaan kecil. Saya percaya bahawa ia adalah platform yang menyeimbangkan reka bentuk yang hebat dan mesra pengguna.

Pemilik perniagaan kecil dapat merancang laman web yang indah dengan cepat, dan ia akan menjimatkan banyak wang ketika mereka membuat skala.

Juga, dari pengalaman saya, mereka mempunyai perkhidmatan pelanggan terbaik dan bekerja dengan baik dengan pemilik perniagaan kecil.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath adalah pembangun laman web profesional selama hampir 9 tahun sekarang. Pada masa ini, dia membina 100+ laman web, corong & halaman arahan. Dia membina laman web yang sesuai dengan matlamat perniagaan anda dan berubah dengan baik.

Saya telah bekerja dengan 7-10 pembangun laman web, dan Squarespace adalah salah satu daripadanya. Saya menggunakannya terutamanya untuk membina laman web untuk pelanggan saya, kebanyakannya portfolio peribadi dan perniagaan kecil.

Mereka mempunyai blok kandungan untuk pelbagai jenis kandungan (Teks, Imej, Audio, Galeri foto, peta, dll.) Yang menjadikan pekerjaan lebih mudah.

Walaupun saya adalah pembangun laman web profesional di pelbagai CMS, jika saya diminta untuk menunjuk pembangun laman web, ia akan menjadi SquareSpace pada hari tertentu.

Inilah sebabnya.
* Anda boleh menambahkan HTML tersuai & Kod CSS untuk mencantikkan laman web ini.
* Anda boleh mengintegrasikan hampir semua aplikasi ke laman web Squarespace anda (sayangnya, belum Zapier) yang merupakan tanda lega. Anda tidak boleh melakukan ini dengan kebanyakan pembangun laman web lain di luar sana.

Sekiranya anda ingin tahu apa yang membuatnya menonjol dari pembangun laman web lain, berikut adalah senarai profesional.
Kelebihan

 • Set templat responsif yang hebat
 • Sijil SSL percuma
 • Kedai e-dagang terbina dalam
 • Halaman tanpa had & widget
 • Ruang simpanan tidak terhad
 • Kata laluan melindungi sebilangan besar halaman

Namun, seperti produk lain, SquareSpace juga dilengkapi dengan set Kelemahannya sendiri.
Keburukan

 • Tiada rancangan Percuma
 • Kelajuan halaman menjadi perhatian, kadang-kadang
 • Pemproses pembayaran terhad kepada Stripe (sahaja)
 • Tanpa pencipta Keahlian (bukan penyekat)

Saya tidak pernah membincangkan mengenai SEO di mana sahaja kerana tanpa laman web tersuai, anda mesti sentiasa menggunakan Pengoptimuman.

Sekiranya anda mencari pembangun laman web untuk segera bermula dan tidak mahu iklan yang tidak kemas di seluruh laman web perniagaan anda, ikutilah.

Dengan harga kurang dari 3 kopi, anda mendapat laman web SSL yang terjamin dan responsif (bulanan) untuk mewujudkan kehadiran perniagaan anda dalam talian dengan Squarespace.

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared adalah pengasas bersama Pocket Knife, sebuah kumpulan kreatif yang merancang dan mengembangkan laman web Squarespace tersuai.

Saya rasa Squarespace adalah penyelesaian terbaik bagi mereka yang ingin membina laman web perniagaan kecil.

Mereka bukan sahaja mempunyai templat yang indah untuk digunakan sebagai titik permulaan, tetapi perniagaan dapat dengan mudah mengurus kandungan laman web mereka di masa depan dengan Squarespace CMS yang intuitif.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward telah menghabiskan lebih dari satu dekad untuk mencipta pengalaman digital yang mendalam dan interaktif. Dia kini adalah pengarah teknikal Radish Lab dan berusaha untuk menguruskan pasukan teknologi dan melaksanakan penyelesaian teknologi inovatif untuk cabaran kompleks yang dihadapi oleh organisasi impak sosial.

Kami mengesyorkan Squarespace. Ia murah, mudah digunakan, dan mengandungi antara muka drop and drop yang menyakitkan untuk membuat laman web yang dirancang dengan indah dalam beberapa minit.

Squarespace menawarkan templat berkualiti tinggi dan cantik yang meletakkan UX dan reka bentuk di barisan hadapan, selain menawarkan integrasi yang diperkemas, pilihan e-dagang yang tidak sesuai, dan alat pemaju yang hebat di atas dan di luar laman web tradisional lain yang dihoskan platform.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Squarespace adalah tempat yang sesuai jika anda ingin mengembangkan jenama anda. Platform ini tidak pernah berhenti dan fleksibiliti adalah kunci masa kini.

Saya merancang secara eksklusif di Squarespace kerana ia adalah platform di mana kreativiti dapat berkembang. Dan anda tidak perlu bimbang tentang keselamatan atau pemalam yang rosak.

Tujuan saya adalah untuk terus mencabar batasan saya sendiri dan sentiasa memberikan kerja yang luar biasa. Squarespace membolehkan saya melakukan begitu sahaja!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Amit adalah Pemasar Digital yang gemar dengan pengalaman yang baik dalam Pemasaran Afiliasi, Pemasaran Media Sosial, dan Pemasaran Video. Dia adalah pengasas bersama RankMeUp Services, sebuah agensi pemasaran digital yang pakar dalam meningkatkan lalu lintas laman web dan penjualan dalam talian.

Moonfruit akan memenangkannya setiap hari kerana kemampuannya menawarkan pelbagai fungsi bawaan dan papan pemuka pengguna yang mudah difahami dan dikendalikan. Ia mempunyai sejambak tema yang menyegarkan untuk dipilih.

Anda boleh menerbitkan kandungan anda dan memastikan bahawa serasi dengan komputer, tab, dan telefon pintar secara automatik, ia juga mengambil berat SEO sendiri. Anda juga boleh berkongsi kandungan anda secara automatik di Media Sosial yang berbeza.

Alasan lain mengapa ia menjadi sangat popular adalah anda boleh mendirikan kedai e-dagang dengan hanya 3 langkah mudah. Ia berfungsi secara langsung pada kaedah drag and drop dan sangat mesra pengguna. Di atas semua itu, anda juga dapati Analitis Google dan Alat Webmaster Google yang Diintegrasikan dalam Antara Muka penggunanya menjadikannya lebih menarik untuk SEO.

Secara keseluruhan, Moonfruit adalah, dari semua piawaian, salah satu harta yang paling berguna dan mesra SEO untuk dibuat untuk kandungan anda.

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson adalah pereka web untuk Reka Bentuk Web AIMS.

Kami hanya menggunakan MoonFruit untuk pelanggan, walaupun antara muka pengguna yang agak lama kelihatannya membuat banyak orang tidak aktif.

Saya suka jumlah keperibadian yang anda miliki dengan setiap laman web, dan seberapa mudah widget dan blog dapat ditambahkan.

Kami hanya mendapat maklum balas positif mengenai laman web yang kami buat menggunakan MoonFruit, dan selalu berjaya menunjukkan kepada pelanggan kami cara menggunakan pembangun sehingga mereka dapat membuat perubahan sendiri.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam menjalankan syarikat perkhidmatan penjenamaan digital dan pembangunan laman web.

Pada pendapat saya, Weebly adalah salah satu alat pembangun laman web yang mudah tetapi berkesan untuk webmaster. Mereka tidak perlu mempunyai kemahiran pengaturcaraan, hanya perlu menyeret dan melepaskan harta tanah laman web ke laman web, jadi jika saya perlu menggunakan alat pembangun untuk mengembangkan laman web untuk syarikat perniagaan kecil, saya akan memilih Weebly.

Pelbagai elemen yang dapat anda tambahkan ke dalam laman web termasuk teks, gambar, video, butang, peta Google dan borang hubungan. Salah satu kelebihan utamanya ialah semasa anda membina laman web anda, anda dapat melihat pantulan pada halaman secara serentak dan menyeret elemen dari bar alat ke kawasan halaman web anda.

Weebly juga merangkumi hosting – Cloud hosting yang sistemnya sangat pantas dan selamat. Waktu muat mempengaruhi kedudukan anda dalam hasil carian sehingga akan mendapat faedah SEO juga. Di samping itu, ia juga membolehkan anda membuat blog yang merupakan CMS tersendiri. Untuk webmaster yang bersedia memilih fungsi eCommerce, ia menawarkan penyelesaian laman web eCommerce yang hebat.

Semua pilihan baik sejauh keperluan laman web anda dipadankan dengan spesifikasi laman web anda memenuhi kemudahan rangka kerja atau alat pembangun laman web.

Semua Laman Web yang Baik

Setiap kali saya berunding dengan firma perniagaan kecil, saya mendengar dari kebanyakan pemilik bahawa mereka hanya memerlukan laman web kecil sehingga 10 Halaman yang mempunyai teks, gambar, dan video YouTube yang tersemat. Untuk keperluan kecil seperti itu, Squarespace, Weebly atau bahkan WIX akan berfungsi dengan baik. Builder Tool dari Godaddy juga akan menjadi penyelesaian mudah untuk laman web kecil. Ia hanya memerlukan drag-and-drop kandungan, gambar, slaid, video atau borang kenalan anda.

Beberapa aplikasi seperti Weebly, Squarespace atau WIX juga menambahkan fungsi eCommerce, jadi untuk keperluan eCommerce beberapa produk, ini adalah alat siap untuk membina kedai web anda.

Ini tidak memerlukan pengetahuan pengaturcaraan HTML mengenai CMS kompleks seperti Magento, Prestashop atau WordPress. Kelajuan juga akan baik untuk platform ini jadi ini adalah faktor mesra SEO lain.

Terima kasih banyak kepada semua pakar yang menyertai rundingan pakar ini! Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, sila hantarkan di bawah, dan kami pasti akan membalasnya. Sekiranya anda hendak memulakan laman web baru, beritahu saya platform mana yang ingin anda gunakan.

Jangan lupa berkongsi adalah mengambil berat. Bantu kami menyebarkan siaran ini dengan berkongsi dengan rakan dan pengikut anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map