Vrhunski spletni oblikovalci in razvijalci v Indiji

Nagrada za odličnost


Shopify je nedvomna programska platforma za e-trgovino z dobrim razlogom. Več kot 300.000 spletnih trgovin jih je lani ustvarilo blizu 20 milijard dolarjev. Shopify je tako priljubljen, da lahko v manj kot eni uri preidete od nič do prodaje.

Enostavnost uporabe ni edini razlog, zakaj je Shopify vodja platforme za e-trgovino. Uporabljajo ga za ustvarjanje prefinjenih spletnih trgovin, ki omogočajo čudovito specializirano funkcionalnost. Če je to na vašem seznamu opravkov, boste potrebovali več kot eno uro. Potrebovali boste tudi Shopify Expert da ti pomagam. Te guruje Shopify boste našli po vsem svetu, vendar se izkaže, da jih je veliko v Indiji.

Zaradi česar je Indija tako vroča postelja za strokovnjake Shopify? Le malo držav ima tako visok odstotek tehničnih strokovnjakov. Nizki življenjski stroški pomenijo, da vam lahko zaračunajo manj za svoje storitve.

Kaj pa kakovost? To bi vas lahko presenetilo. Indija ima več podjetij za razvoj programske opreme s certifikatom ISO-9000 kot katera koli druga država. Indijski poslovno ugodni predpisi prav tako olajšajo poslovanje tam.

Preberite si seznam razvijalcev, ki vam lahko pomagajo najbolje izkoristiti programsko opremo Shopify eCommerce.

Kloc Technologies

klotehnologije

Spletno nakupovanje vam bo morda postalo stari klobuk, vendar je to še vedno razmeroma nova dejavnost. Ne boste našli nekoga, ki ima desetletja izkušenj z ustvarjanjem odličnih spletnih mest Shopify. Vrhunski strokovnjaki tukaj imajo srečo, če imajo nekaj let.

Tako je s Klocom. Ta skupina s sedežem v Indiji ustvarja osupljive spletne trgovine Shopify. Izkoristijo vsako funkcijo, ki jo ponuja platforma. Kloc ima sloves po hitrih preobratih. Z robustnim spletnim mestom za e-trgovino vas lahko vzpostavijo in upravljajo v samo sedmih delovnih dneh.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Ta uradni strokovnjak za Shopify je specializiran za “PSD za Shopify.” Razrezali in narezali bodo vaše postavitve Adobe Photoshop v popolne trgovine Shopify. Rezultat je spletna trgovina, ki izkorišča funkcionalnost Shopifyja. Ne boste žrtvovali čudovitega izgleda.

Kakovost njihovega dela najlažje ocenite tako, da si ogledate njihov portfelj trgovin Shopify. Tudi skupina RoyalzExpertDev lahko hitro opravi integracijo poštnih seznamov. Pomagali vam bodo tudi pri straneh Etsy in Facebook strani.

Raketno elektronsko poslovanje

Raketno elektronsko poslovanje

Trgovine Shopify olajšajo pomoč strankam pri iskanju in nakupu. Skoraj vsakdo ga lahko uporabi za postavitev osnovnih spletnih trgovin. Raketna trgovina je vaš vir, ko želite preseči osnovno spletno trgovino.

Že en pogled na njihov portfelj vam pove, da ste usposobljeni in sposobni. Trgovina Shopify potrebuje stranke. Rocket eCommerce dobi žareče preglede za tržno pomoč Shopify. Ta skupina strokovnjakov ponuja tudi stalno vzdrževanje mest, ki jih gradijo.

Binarni

Binarni

V to ekipo postavite ekipo več kot 60 strokovnjakov za digitalni marketing in e-trgovino, ki bodo delali na vašem spletnem mestu Shopify. Binarno sodeluje s podjetji poljubne velikosti, da ustvari spletne trgovine v takšnem obsegu. Mnoga podjetja se osredotočajo samo na tisto, kar je danes potrebno. To podjetje ima filozofijo načrtovanja prihodnje rasti.

Zadovoljne stranke pogosto pripomnijo na Binarjev pristop “3Q”. Verjamejo, da so kakovostni kadri, procesi in komunikacije trije predpogoji za uspeh. Binar izbira iz svoje ekipe, da ustreza vašim potrebam. Rezultat je partnerstvo toliko, kolikor je delovnega odnosa.

InfoShore

InfoShore

Agile produktivnost to trgovino e-trgovanja. Verjamejo, da kakovost ne pomeni ničesar, če ni dostavljena pravočasno. InfoShore uporablja celovit pristop do spletnih strani e-trgovine. Njihovi strokovnjaki vas bodo najprej vključili v misijo za ugotavljanje dejstev. Cilj je zagotoviti, da bo ustvarjeno z rezultati, ki jih pričakujete.

InfoShore obstaja že več kot deset let. Osebje več kot 50 zaposlenih s polnim delovnim časom skrbi za bazo več kot 100 svetovnih strank. InfoShore vam lahko pomaga pri tem, kar radi imenujejo “po naročilu”. Ne bodo samo prevzeli platformo Shopify in našli načine, kako svojo idejo prilagoditi vanjo.

Bluetech

Strokovnjak BlueTech Shopify

Recimo, da ste naredili domačo nalogo na Shopify. Odloči se, da bi bilo popolno, če bi imel samo to manjkajočo stvar. Bluetech je Shopify Expert, ki vam lahko da manjkajoče koščke. Pogosto je rešitev mobilna stran. Ekipa Bluetech vam lahko pomaga dodati funkcije po meri, kot so potisna obvestila, sposobnost sinhronizacije shranjevanja in analitične karte.

Tudi Bluetech razume, da je SEO temelj uspešnosti spletne trgovine. Od njih ne dobiš samo tehnične pomoči. Bluetech zagotavlja, da vaša trgovina izkorišča zmogljivosti platforme za optimizacijo iskalnikov.

Koda raper

Koda raper

Ta ekipa z zanimivim imenom si je prislužila ugled. Stranke hitro pohvalijo visoko raven komunikacije in storitev za stranke. Code Rapper je specializiran za pomoč pri postavitvi vaše spletne trgovine. Tu se ne ustavi. S svojimi strankami sodelujejo tudi pri preoblikovanju obstoječih spletnih mest za e-trgovino. Pogosto gre za nadgradnjo na podjetniško platformo Shopify Plus.

Zasnova je prav tako pomembna kot funkcionalnost. Ko boste preverili portfelj Code Rapper, boste videli sinergijo. Veliko strank se vrne k Code Rapperju za pomoč pri trženju in SEO.

Lucent inovacije

Lucent inovacije

Lucent Innovation je majhna ekipa, ki na področju oblikovanja in inovacij prinaša velike rezultate. Več kot 70 pričevanj razkriva ponavljajoče se pohvale. Vrtijo se okoli oblikovanja, komunikacije in odzivnosti.

Prebrali boste tudi pohvale o pomoči Lucent pri prehodu z drugih vodilnih platform e-trgovine. Upoštevajte to, če je vaše novo spletno mesto Shopify cilj obstoječe spletne trgovine. Ekipa Lucent Innovation je specializirana tudi za samostojne mobilne aplikacije. Te vam lahko pomagajo ustvariti nišne izdelke s pomočjo platforme Shopify.

Tripster Developers

Tripster Developers

Ni vsak Shopify Expert specializiran za delo z novorojenci. Tripster Developers je zanje predstavil preprogo. Ta ekipa bi vam morala biti ena od glavnih ugotovitev, če še nikoli niste prodajali na spletu in želite za to uporabiti Shopify. Popeljali vas bodo skozi korake načrtovanja, razvoja, izvajanja in operacij. Do konca postopka boste udobni in dobro seznanjeni.

Zmogljivosti grafičnega in tiskarskega oblikovanja razlikujejo Tripster Developers poleg ostalih strokovnjakov Shopify. Potrebujete logotip za svojo spletno trgovino? Ali nameravate prodati majice? Tripster Developers vam lahko pomagajo pri obeh.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify je znan po svojih čudovitih predlogah. Čudoviti so, dokler ne začnete vnašati lastne vsebine. No, za to ne morete kriviti Shopifyja. Čas je, da poiščete strokovnjaka Shopify, ki vam bo pomagal preoblikovati v vizualno osupljive stvari, ki se prodajajo. Hiter pregled spletnega mesta eShop Genius vam bo zagotovil, da je ta ekipa do konca.

Vas bo to stalo bogastvo? eShop Genius promovira 10-dnevni preobrat za vašo popolno in delujočo spletno trgovino. Izkoristili boste njihovo pametno razmišljanje in pomoč pri strokovnih marketinških predlogih. Začne se z naložbo v višini le 500 dolarjev.

Za uporabo Shopifyja je treba plačati nepričakovano ceno, vendar denarja ne bo stalo. Platforma je tako vsestranska, da je pogosto težko ugotoviti, kaj bi morali uporabljati ali kako jo uporabljati. Ljudje se borijo z izbiro o možnostih in integracijah. Neodločnost odloži vaš začetek. To vas stane.

Za vaš čas je vezana denarna vrednost. Znojenje nad majhnimi podrobnostmi se skoraj ne zdi dobro donosnost vaše naložbe. Strokovnjak Shopify iz Indije vas lahko z minimalnimi stroški spravi v postopek. To je morda najboljša naložba, ki jo lahko naredite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map