Top East Coast Shopify e-commerce platforma za spletno oblikovanje in razvijalce

Nagrada za odličnost


Whoa, Shopify, si kdaj ena močna platforma! Zahvaljujoč lahkemu in intuitivnemu vmesniku lahko skoraj vsakdo spletno trgovino ho-hum spremeni v prefinjeno lepoto. Ali o tebi ni nič, kar ni popolno? No, ja, obstaja.

Lahko naredite toliko, da lahko vaše možnosti postanejo premočne. Dovoliš si, da se spreminjaš do skoraj vsake stopnje. To je super, vendar je potreben nekdo, ki ve, kaj počnejo. Seveda ste Shopify. Misliš na vse.

Cue the Shopify Experts. Ti Shopify guruji živijo in delajo po vsem svetu, zato jih je enostavno najti blizu. Tu je seznam priporočenih razvijalcev na vzhodni obali. Spremljajo vas in vam pomagajo, da kar najbolje izkoristite Shopify.

Preberite si seznam razvijalcev, ki vam lahko pomagajo najbolje izkoristiti Shopify.

Opaženi smo

Opaženi smo

Ta ekipa ve, kaj je potrebno, da zgradite svojo trgovino Shopify Plus od začetka. To je, če šele začnete. Ali že imate trgovino Shopify? Ali so opravili revizijo. Pogledali bodo pod pokrov in priporočili izboljšave, ki bodo izboljšale vašo spletno trgovino. Če želite isto, temu ponudniku Shopify dodajte nekaj dodatne pozornosti. Porabili bodo čas in poskrbeli, da bodo vsi na isti strani. Skupaj boste preživeli čas za pregledovanje in razpravo zemljevidov zemljevidov, diagramov poteka in žičnih okvirov.

Ta strokovnjak za Shopify je tudi specialist za Adwords. Izdelajo lahko učinkovite oglaševalske akcije Adwords, ki usmerjajo promet na vaše spletno mesto Shopify. Pomagali vam bodo tudi pri SEO-ju, da boste sčasoma lahko zvišali svojo razvrstitev Shopify.

Ukaz C

Ukaz C

Ste sploh prepričani, da je Shopify pravi za vas? Ta ekipa upošteva tako imenovani pristop “fit prvi”. S platformo Shopify sodelujejo od njene uvedbe leta 2006. Pomoč pri Shopify Plus so dodali leta 2014.

Je Command C pravi Shopify Expert za vas? Raje delajo s strankami z letno prodajo med 1 in 10 milijoni dolarjev. Ko dosežete to raven, boste potrebovali tudi močno raven podpore za vodenje projektov. Na tem področju je ekipa odlična. Prav tako vam dobro pomagajo razumeti tehnični žargon, ki obdaja e-trgovino.

Genom

Genom

Veste, da ste našli nekaj posebnega v trenutku, ko pristanete na domači strani Genom. Slog in dizajn sta ključni sestavni deli spletne trgovine. Za svoje oblikovalsko delo so prejeli nagrade. Spletni blog Shopify Partners je Genomu podelil priznanje za najboljše delo v e-trgovini za leto 2016 za njihovo delo, Mpowerd. Potrebujete dodatne spodbude, da jih preverite? Frank Sinatra Enterprises je za oblikovanje in izdelavo svoje spletne strani izbral Genome.

Genom je tudi zagonski inkubator. Če boste želeli svojo spletno trgovino približati tej filozofiji, boste veseli, če boste sodelovali z njimi.

Poenostavljeno

Poenostavljeno

Ta ekipa na vzhodni obali je zgradila več kot 550 trgovin, ki jih poganjajo Shopify in Shopify Plus. Trgovine so prodale več kot 3 milijone izdelkov, z več kot 70 milijoni dolarjev prodaje. Ali potrebujete še kakšen razlog, da preverite tega Shopify Expert?

Simplistic je skupina s polnimi storitvami. Pomagajo vam lahko pri spreminjanju platforme Shopify in tako ustvarite edinstveno izkušnjo nakupovanja, ki deluje na namiznih in mobilnih napravah. Simplistic si je pridobil sloves pri ustvarjanju prodajaln bliskavic, ki upravljajo z e-trgovino za podjetja, predstavljena na omrežni televiziji. Te spletne trgovine obravnavajo in izpolnjujejo na tisoče hkrati in spremljajo prodajo v realnem času.

Barrel NY

Barrel NY

Blagovne znamke, s katerimi boste prepoznali delo z Barrel NY pri ustvarjanju njihovih zgodb Shopify. To je pomembno iz dveh razlogov. Prva je očitna. To potrjuje, da ima Shopify Expert ugled sterlinga. Drugi razlog ni tako očiten, ampak ravno tako relevanten. Pokaže vam, da je Shopify platforma, ki poganja znane blagovne znamke, kot so KIND Snacks.

Ste neprofitna organizacija? Barrel NY vas želi slišati. Vsako leto podarijo več kot 500 ur za pomoč neprofitnim organizacijam s tistimi, ki jim pravijo “Barrel Grants”. Pomagali vam bodo preoblikovati Shopify, da ga boste lahko uporabljali za donacije.

Verbalno + vizualno

Verbalno + vizualno

Ali obstajajo predpisi ali ovire, ki ovirajo prodajo vašega izdelka ali storitve? Ekipa Verbal + Visual vam lahko pomaga, da skočite neposredno čez njih. So strokovnjaki za povečanje spletne prodaje z avtomatizacijo procesov, ki pogosto povzročajo zapuščene nakupovalne vozičke.

Tu je primer. Ena njihovih nedavnih strank je bila spletna trgovina z vini. Verbal + Visual jim je pomagal z edinstvenim načinom reševanja zahtevanega izziva preverjanja starosti. Trgovina je v samo 4 mesecih zabeležila 100-odstotno donosnost naložbe. Njihova stopnja konverzije se je povečala za 25%, stopnja obiskov pa se je zmanjšala za 30%.

Limonada NY

Limonada NY

Spletne trgovine, ki prodajajo luksuzno blago, predstavljajo edinstven nabor izzivov. Vprašajte igralko Gwyneth Paltrow. Želela je ustanoviti spletno trgovino, ki prodaja luksuzne izdelke in storitve, ki jih je odkrila. Paltrow se je za pomoč obrnil na Lemonade NY. Njena spletna trgovina vsebuje široko paleto izdelkov, od izdelkov za ekološko nego kože do slušalk.

Ne dovolite, da vas preprosto spletno mesto ekipe prevara. Niso radodarni s podrobnostmi, kako sodelujejo z vami. To je zato, ker ne obstaja pristop za odstranjevanje piškotkov do rešitev, ki jih bodo predstavili v vaši trgovini Shopify. Ne bojte se. Na koncu boste zaključili trgovino, ki vas bo prefinjeno videla.

Rastlinska iskrica

Rastlinska iskrica

Ta Shopify Expert, ki temelji na Bostonu, ima ugled pri oblikovanju in gradnji spletnih trgovin, ki gradijo konverzijo strank. Menijo, da bi morala biti vaša trgovina tržno orodje in orodje za prodajo. Growth Spark uporablja pristop, osredotočen na rezultate. Združuje spletne tržne kampanje, ki usmerjajo promet, in rast, usmerjeno v pretvorbo.

Nagrajena oblikovalska agencija prepozna in izvaja samo tiste elemente, ki prinesejo hitre rezultate in pozitiven vpliv. Trgovino Shopify boste zagnali hitreje, kot ste mislili, da je mogoče. Od tam vas podpirajo tako, da spremljate rezultate in oblikujete področja, ki kažejo najbolj obetavno rast.

Brez obvez

Brez obvez

Prihajajo iz Massachusettsa. Njihova posebnost so aplikacije za mobilno trgovino iPhone, iPad in Android za spletne trgovine. Brezvezno trgovanje vam pomaga zagotoviti bogato izkušnjo mobilne trgovine. Povečalo bo sodelovanje kupcev in pretvorbo. Pridružite se tej ekipi, če želite integrirati push push sporočila, zato bodo stranke videli vaše najnovejše ponudbe.

Spletno nakupovanje je postalo mobilna izkušnja. Seznam strankinih odjemalcev brez povezave se glasi kot “kdo je kdo” priljubljenih blagovnih znamk. Vključuje podjetja, kot so Sears, Karneval za čevlje, Miller Beer in Rockport. Brez obvezne trgovine vam bo vse vzel iz rok. Oblikovali bodo, gradili in vzdrževali vašo spletno trgovino. Sedite nazaj in se sprostite.

Mark Henderson

Mark Henderson

Ta strokovnjak za Shopify uporablja paketni pristop k gradnji trgovin Shopify. Ali iščete samo osnovno namestitev? Mark bo poskrbel za vas, vključno s pisavami, poudarjenimi barvami in sliko ali logotipom vaše glave. Potrebovali boste nastavitev davka in pošiljanja. Tudi to je vključeno.

Potrebujete bolj napredno pomoč? Začnite postopek s pavšalnim pologom in plačajte, ko greste. Oznaka lahko prilagodi katero koli temo Shopify in vključi potrebne aplikacije. Storitve oblikovanja in konfiguriranja so navedene za vas, tako da imate vedno nadzor nad proračunom. Mark je razvil priljubljeno aplikacijo Shopify z imenom Plačajte, kar želite. Enemu od njegovih strank je pomagalo zbrati več kot 1,4 milijona dolarjev za socialne namene.

1 Digitalna agencija

1 Digitalna agencija

So agencija za popolne storitve, vendar poudarjajo, da je 99% projektov, ki jih izvajajo, usmerjeno v e-trgovino. Njihov izvršni direktor sodeluje pri oblikovanju, razvoju in trženju spletnih mest za e-trgovino od leta 1999. Pomagal je pri iskanju večmilijonskih zagonov e-trgovine. Izkoristite njegove izjemne izkušnje v industriji.

1 Digitalna agencija meni, da je uspešen dizajn spletnih trgovin proces zmanjšanja. Odpraviti naj bi zamude in zmedo. Z vami bodo sodelovali od začetka ali pa vam bodo pomagali pri prenovi. Tesni naslovi jih ne prestrašijo. Zagnali vas bodo do 80% hitreje, ko začnete z eno od pripravljenih predlog za Shopify.

Dizajn Bold

Dizajn Bold

Več kot 20 zadovoljnih strank si je vzelo čas in pustilo izjave za Shopify Expert Wim Tubbax. Mnoge od teh strank govorijo o globoki ravni sodelovanja, ki se odvija med postopkom oblikovanja. Trženje je sestavni del e-trgovine. Wim vam bo pomagal tudi pri vaših oglaševalskih akcijah.

Pozornost do podrobnosti je še ena izmed ponavljajočih se tem, ki jih boste našli. Naročniki poudarjajo, da se razširi tako na tehnologijo kot na dizajn. Imate koristi od nemotenega delovanja. Vaše stranke izkoriščajo boljšo izkušnjo nakupovanja. Oglejte si portfelj in videli boste, zakaj ta Shopify Expert dobiva tako odlična priporočila.

ICEE Social

ICEE Social

Na svoj račun zanemarite vidike družbenih medijev v spletni trgovini. ICEE Social meni, da je tako pomembno, da so ga naredili za posebnost. Oglejte si spletni dnevnik njihovega spletnega mesta. Radi govorijo o tem, kako lahko platformo Shopify uporabimo za ustvarjanje ekskluzivnih trgovin.

Naučili se boste, na primer, da Trg B2B naj bi do leta 2020 zrasel na 6,7 ​​bilijona dolarjev bruto vrednosti blaga. ICEE Social vam je pripravljen pokazati, kako lahko oblikujete trgovino na debelo in tako zajamete del tega toka prihodkov. Shopify ima tudi močno orodje za predstavitev blagovnih znamk, s katerimi sodelujete. Drugi članek spletnega dnevnika govori o tem, kako lahko s Shopify nastavite stran blagovne znamke.

TVP Industries

TVP Industries

Ta newyorška agencija meni, da je vaša namenska trgovina e-trgovine najboljša rešitev in Shopifyja ni mogoče premagati. Se sploh čudi, da so strokovnjak za Shopify? Pričakujte običajne storitve, ki jih ponujajo drugi, vendar se pripravite, da vas bodo presenetili nekateri nepričakovani dodatki.

TVP Industries ima dostop do več kot 600.000 izbirnih trgovskih izbir. Če noben od teh izdelkov z blagovno znamko ne deluje za vas, ga lahko izdelajo po meri. To je samo prvi del postopka. Potrebujete tudi rešitve za izpolnitev. TVP Industries bo ustvaril strateški načrt za distribucijo, izpolnitev in odpremo, da bo blago pretočeno. Lahko se celo spoprimejo s potrebami po strankah.

Minion Made

Minion Made

“Samo povejte nam, kaj želite” je nekaj, kar nikoli ne boste slišali od tega Shopify Expert. Cenili boste njihov strateški pristop. Začne se z intenzivnimi raziskavami. Rezultat je dokument s podrobnimi tehničnimi zahtevami in funkcijami. Zagotavljanje kakovosti in testiranje uspešnosti začneta že dolgo, preden bo vaša spletna trgovina sploh kdaj videti. Povratne informacije in nastavitve se nadaljujejo tudi po zagonu.

Skoraj 90 kupcev je zapustilo pričevanja za Minion Made. To je premetavanje. Skoraj na pol govorimo o tem, kako je Minion Made uspel ustvariti čarovnijo iz samo nejasne ideje. Druga polovica hvali Minion, ki je namenjen integraciji specifičnih zahtev, ki morda presegajo vse, kar lahko naredi Shopify.

Družbeno takoj

Družbeno takoj

Večina projektov Shopify spada v eno od treh vrst. To je osnovna namestitev, selitev ali prilagajanje. Ta Shopify Expert se nahaja v Chicagu. To res ni naslov na vzhodni obali, toda Socialmediate je vreden vaše pozornosti. Lahko vam pomagajo pri katerem koli od teh 3.

Če je vse, kar potrebujete, osnovna namestitev, vas Socialmediately lahko vzpostavi in ​​začnete uporabljati v samo treh dneh. Če si ogledujete migracijo v trgovini, vam lahko Socialmediately prikaže donosnost naložbe s prehodom na trgovino Shopify ali Shopify Plus. Iščete izpopolnjeno in prilagojeno spletno mesto za e-trgovino? Ekipa vas lahko prevzame pri načrtovanju izstrelitve v samo dveh tednih.

Hudomušno

Hudomušno

V portfelj vsakdo postavi svoje najboljše delo. To je dobro mesto za začetek. Koplji globje. Oglejte si, kaj lahko drugi povedo o sodelovanju z njimi. V primeru tega Shopify Expert boste prebrali nekaj presenetljivih primerov preseganja klica.

En odjemalec piše o tem, kako je Witty ustvaril podroben videoposnetek, ki prikazuje, kaj so spremenili v temi Shopify, in kodo HTML za vsak del strani. Video se jim je pri ustvarjanju novih strani izdelkov izkazal za neprecenljive. Še ena stranka Witty pripoveduje podobno zgodbo. Niso imeli izkušenj s kodiranjem, ampak so želeli posebne lastnosti. Witty jih je nastavila zanje in nato ustvarila korak za korakom videoposnetek, ki je bil uporabljen za izdelavo spletne trgovine.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin je mama s polnim delovnim časom in strokovnjakinja za Shopify. Ima trženjsko znanje z močnim poudarkom na modi in socialnih medijih. Večina njenih oblikovalskih načel izvira iz osebnih želja. Preberite njen blog da bi dobili boljšo predstavo o tem, kaj jo poganja in kaj bo vplivalo na zasnovo vašega spletnega mesta. Tu sta dva primera.

Navedla vam bo pet razlogov, zakaj stranke ne opravijo blagajne, in pojasnila, kako bo sodelovala z vami, da bi postavila rešitve Shopify. SEO s Shopifyjem je avtomatiziran postopek, vendar obstajajo načini, kako ga izboljšati. Obstaja vrsta objav v blogih, kjer Kaitlin podrobno opisuje, kako optimizirati svoj SEO s pomočjo vgrajenih orodij Shopify.

Lepo zgrajena

Lepo zgrajena

Približajo se zahodu in še vedno veljajo za Vzhodno obalo. Ta strokovnjak Atlanta Shopify vas bo navdušil s svojimi oblikovalskimi kockami. Navdušili vas bodo tudi, kako globoko se potopite in poskrbite, da bo vsaka podrobnost vaše trgovine Shopify delovala za stranke. Težko bi našli nekoga, ki se zaplete v plevel za nekaj tako preprostega, kot je vaše pakirni lističi.

Ekipa Nicely Built ima sloves, da hitro deluje, da bo vaša trgovina Shopify zagnana in zagnana. Zahteve po funkcijah po meri jih ne bodo upočasnile. Funkcionalnost poganja prodajni postopek, vendar ne sme ovirati vaše blagovne znamke. Ta Shopify Expert ohranja odlično ravnovesje.

Imate izbiro. Lahko se osredotočite na vodenje spletnega mesta za e-trgovino ali pa se lahko vložite v prodajo s spletnim mestom za e-trgovino. Kateri bo denar v žep? Dobra novica je, da lahko za optimizacijo spletne trgovine sodelujete s strokovnjakom Shopify. Naj skrbijo vse podrobnosti. Pusti vam, da najdete najboljšo kombinacijo izdelkov, ki bodo všeč vašim obiskovalcem.

Nekateri najboljši v poslu se dom na Vzhodni obali. Pomagali vam bodo kar najbolje izkoristiti Shopify. Veseli boste nad donosom vaše naložbe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map